Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-12-2017
<p>Κριός

Πριν να αναζητήσετε την αγάπη από τους άλλους, πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας και αυτό είναι που θα καταλάβετε σαφώς σήμερα. Ήρθε η ώρα να ακούσετε τη δική σας εσωτερική φωνή και να δώσετε στον εαυτό σας την αγάπη και το σεβασμό που σας αξίζει. Τότε, δεν θα χρειαστεί να βγείτε στην αναζήτηση της αγάπης. Μάλλον, η αυτοπεποίθησή σας και ο σεβασμός σας θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας.

Ταύρος

Περισσότερες πιθανότητες έχετε να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα σας αποδείξει ότι αυτός και μόνον αυτός αξίζει την αγάπη σας παρά να κάνετε μια επανασύνδεση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας κάνει να βλέπετε καθαρά ότι αξίζετε περισσότερα στον έρωτα.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα έχει μεταβολές της διάθεσης, αλλά η τύχη θα χαμογελάσει σήμερα. Το μειονέκτημα αυτού του γεγονότος είναι ότι μπορεί να αρχίσετε να βασίζεστε λίγο περισσότερο στην Lady Luck. Προσέξτε το αυτό, δεν οδηγεί σε σίγουρη επιτυχία σε μια επανασύνδεση.

Καρκίνος

Κανείς δεν είναι τέλειος. Εάν ο πρώην σύντροφος σας έχει κάνει κάποια λάθη, μπορείτε και πρέπει να τα συγχωρήστε. Ίσως να ανακαλύψετε ότι δεν είναι τόσο τρομερά τα πράγματα όσο νομίζατε αρχικά. .   

Λέων

Η ημέρα σας δεν είναι πολύ κατάλληλη για μια επανασύνδεση, εκτός και αν αυτή αφορά ένα Ζυγό ή έναν Αιγόκερω. Έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη από σταθερότητα, αλλά όχι με κάθε κόστος.  

Παρθένος

Το ζήτημα δεν είναι αν μπορείτε να έχετε μια επανασύνδεση – μπορείτε. Το θέμα είναι αν προλαβαίνετε να την οργανώσετε πρακτικά γιατί η σκιά αναδρομής του Ερμή σας κάνει την ζωή σας πολύ δύσκολη.  

Ζυγός

Το γεγονός ότι η Αφροδίτη σμίγει και σήμερα με τον Κρόνο σας κάνει πολύ σταθερούς στις σχέσεις σας. είστε έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή και να συγχωρήσετε συμπεριφορές με γνώμονα ένα μεγαλύτερο καλό από την δική σας την αίσθηση δικαίου.  

Σκορπιός

Είναι καλύτερο να περιμένετε λίγο για μια επανασύνδεση. Αύριο ας πούμε θα είναι καλύτερα τα πράγματα, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Σήμερα υπάρχει αβεβαιότητα.

Τοξότης

Η ζωή φαίνεται να μην είναι πολύ λογική το τελευταίο διάστημα σε όλους τους τομείς και η επανασύνδεση δεν αποτελεί εξαίρεση. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να μην σας δίνουν καθαρό στίγμα για τις προθέσεις τους κι αυτό σας κουράζει.  

Αιγόκερως

Ίσως η καρδιά σας να ανήκει στο παρελθόν, αλλά ο έρωτας κοιτάζει το μέλλον. Δείτε πώς θα απεμπλακείτε από σχέσεις που σας κρατάνε πίσω και δεν έχουν να σας προσφέρουν ανάπτυξη.

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον 3ο Οίκο σας να είναι σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα μάλλον δεν έχετε την τέλεια στιγμή για να βρεθείτε μέσω κοινωνικών επαφών με ένα πρώην ταίρι. Και αν συμβεί άτι τέτοιο, θα γίνει για να σας αναστατώσει πολύ.  

Ιχθείς

Περιμένετε λίγο, δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για μια επανασύνδεση. Περιμένετε την τέλεια στιγμή, που είναι το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας, δηλαδή περιμένετε μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Κριός Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά ανταμείβουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τους...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-5-2017

Κριός Αυτή είναι η στιγμή να βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας και στους δικούς σας συναισθηματικούς πόρους. Μην περιμένετε μεγάλη βοήθεια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Όταν ο Ερμής που αντιπροσωπεύει το μυαλό και την λογική κοντράρεται με τον Ουρανό που αντιπροσωπεύει τα ξεκινήματα, μπορεί το φλερτ να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...