Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-12-2017
<p>Κριός

Με τον Ουρανό από το ζώδιό σας να συναντά με καλή όψη τον μεγάλο θεραπευτή, τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, γίνεστε πραγματικά παντοδύναμοι ψυχολογικά. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στον έρωτα έτσι όπως τον ονειρεύεστε.

Ταύρος

Η πολύ κινητική Σελήνη από το ζώδιό σας από την μια σας ανοίγει ερωτικά παράθυρα, από την άλλη σας κάνει πολύ κτητικούς και για να πούμε την αλήθεια, δεν έχετε και πολλά περιθώρια, είστε έτσι κι αλλιώς κτητικοί. Ηρεμήστε λίγο και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον φιλικό σας Τοξότη σε μια πολύ δυναμική σχέση τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα ανοίγει νέους δρόμους στο ερωτικό σας πεπρωμένο, να τους διαβείτε με αισιοδοξία.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον φιλικό σας Ταύρο είναι σε άριστη σχέση με τον Πλούτωνα στον πολικό σας Αιγόκερω. Ως αποτέλεσμα και η γοητεία σας είναι αυξημένη και έχετε την δυνατότητα για επαφές που θα μιλήσουν στην καρδιά σας.

Λέων

Η εξαιρετική σχέση του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιό σας με τον Ερμή από τον φιλικό σας Τοξότη θα σας κάνει δώρο ένα τεράστιο απόθεμα φωτεινών δυνάμεων. Κάντε σήμερα κινήσεις προς αυτούς που αγαπάτε και ποθείτε. Θα έχετε επιτυχία.

Παρθένος

Ο Ερμής από τον Τοξότη έχει μια εκπληκτική σχέση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα. Είναι η ιδανική στιγμή για να πείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας σε όσους αγαπάτε, αλλά και για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Το καταλαβαίνετε, το ζείτε, το ξέρετε ότι κάτι πάει πολύ καλύτερα στον ερωτικό τομέα όπως και γενικότερα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αποδίδει τα δώρα της, στέρεη και σίγουρη αγάπη.

Σκορπιός

Η σχέση αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη και τον Δία από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον πολικό σας Ταύρο είναι κάπως επικίνδυνη. Είστε μεν πολύ γοητευτικοί, αλλά έχετε και τρελή ζήλια που πρέπει να την τιθασεύσετε.

Τοξότης

Σήμερα είναι η μέρα σας! Ο Ερμής από το ζώδιό σας τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα και ανοίγουν οι πύλες για μια νέα και πολύ σημαντική γνωριμία, για μια μόνιμη σχέση που θα γεμίσει την καρδιά σας χαρά.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας σε σχέση τριγώνου με την Σελήνη από τον φιλικό σας Ταύρο θα σας δώσει μεγάλο συναισθηματισμό και καλή έκφραση της λίμπιντο. Είστε πολύ ερωτικοί να χρησιμοποιήσετε σοφά την γοητεία σας.

Υδροχόος

Ο Ουρανός από τον Κριό σε όμορφη σχέση με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς σας κάνει να ξέρετε ακριβώς τι να πείτε και τι να κάνετε για να γιατρέψετε το πολύπαθο πεδίο των σχέσεών σας. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

Ιχθείς

Ο Χείρωνας από το ζώδιό σας όπως και ο Ποσειδώνας βάζουν ουσιαστικά πλάτη για να ανέβει η ψυχολογία σας και να είστε καλοί στον ερωτικό τομέα, είστε πολύ αισιόδοξοι, σίγουροι, δοτικοί. Όλοι οι οιωνοί είναι τέλειοι για την ερωτική σφαίρα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, θα αισθανθείτε πιο άνετα και λιγότερο άγχος κατά την ερωτική σας προσέγγιση....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη εύνοια σε εσάς τώρα, σε ό,τι αφορά δραστικές και αποφασιστικές κινήσεις, με μεγάλη δόση πρωτοβουλίας,...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Κριός Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...