Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με μία σταθερότητα απέναντι στα κινήσεις σας αυτή τη στιγμή, θα καταφέρετε να ευνοηθείτε περισσότερο από το μεγάλο γεγονός της Πανσελήνου, που λαμβάνει χώρα στον αστερισμό του Καρκίνου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Δεν πρέπει να επιτρέπετε να σας υποβιβάζουν. Είναι καλό να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας, αλλά μην μένετε εκεί όπου νοιώθετε πως σας ρίχνουν και σας φέρονται πραγματικά υποτιμητικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίον εξωτερικεύετε τώρα τα συναισθήματά σας. φέρεστε κάπως χειριστικά, ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αυτό είναι άτι το οποίο πρέπει να προσέξετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρο στο δικό σας ζώδιο, με αποτέλεσμα να καταφέρνετε να έχετε ευκολία στις κινήσεις σας, με σκοπό πολύ ουσιαστική ανάπτυξη βαθύτερων ερωτικών σχέσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Από τη δική σας πλευρά, προσπαθήστε να ελέγξετε την εσωτερική σας ένταση. Θα νοιώσετε πολύ πιο ομαλά και απαλά, εάν καταφέρετε να ελέγξετε την παρόρμησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σας σε σχέση με το νέο έτος; Θα σας πούμε ένα μυστικό: δεν έχει σημασία, διότι το νέο έτος δεν είναι αστρολογικό γεγονός. Αξιοποιήστε όμως την πανσέληνος, βρείτε βαθύτερο νόημα στις σχέσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Κάντε κινήσεις με σκοπό να δημιουργήσετε καταστάσεις που ευνοούν την ανάπτυξη θετικού κλίματος. Εσείς θα κρίνετε σήμερα το πόσο πολύ μπορείτε να προχωρήσετε ως προς αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Θέλετε και προσπαθείτε να δείξετε ένα πρόσωπο πολύ πιο κοινωνικό, αλλά εσωτερικά εμπόδια τίθενται, αν και εσείς θα ρίξετε την ευθύνη αλλού. Βρείτε τι σας εμποδίζει λοιπόν, πραγματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Οι κινήσεις σας σήμερα σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν ευνοούνται από τη στιγμή κατά την οποία τολμάτε να κάνετε το κάτι παραπάνω, προσοχή όμως, αναζητήστε τι ζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Τώρα μπορείτε να κάνετε ορισμένες πολύ σημαντικές κινήσεις και πραγματικά να καταφέρετε έτσι να επιτύχετε περισσότερα σε σχέση με τους ειλικρινείς σας στόχους, όλης της περιόδου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μία ένταση δική σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις οι ποίες είναι ίσως και ευνοϊκές. Παρόλα αυτά, αυτό δεν θα αποδειχθεί και τόσο αρνητικό τελικά. Να παραμένετε ο εαυτός σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μην προσπαθήσετε να μπείτε σε κουτάκια. Αυτός είνα8ι ένας κίνδυνος της ημέρας, καθώς από τη δική σας πλευρά κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, καθόλου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς η ώρα των μεγαλύτερων και πιο σημαντικών αλλαγών έχει φτάσει, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε πολύ πιο απλοί στα κινήσεις σας. Ο ρομαντισμός και το μυστήριο μπορούν να υπάρχουν, αλλά η απλότητα...