Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-1-2018
<p>Κριός

Σήμερα είναι καιρός να αφήσετε τον εαυτό σας να φύγει από την ασταθή αμφιβολία που σας στοιχειώνει στο μυαλό σας για την αγάπη σας. Θα ασχοληθείτε την ημέρα σήμερα με το να πείτε στο σύντροφό σας πόσο τον / την αγαπάτε. Ένα απλό φιλί και ένα τριαντάφυλλο θα κάνουν όλες αυτές τις δύσκολες ερωτήσεις και αμφιβολίες να πάνε για πάντα μακριά.

Ταύρος

Ο σύντροφός σας θα είναι ενθουσιασμένος από την κατάσταση της αγάπης και θα σας ενθαρρύνει να του δείξετε πόσο τον αγαπάτε και εσείς. Είστε ένα τέλειο ζευγάρι και τίποτα στον κόσμο δεν θα αλλάξει την πίστη σας για αυτό. Στην πραγματικότητα, σήμερα, εσείς οι δύο θα ομολογήσετε πολλά κι σημαντικά μυστικά μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Εσείς και ο σύντροφός σας αγαπάτε πολύ ο ένας τον άλλον και με κάποιο τρόπο, η αγάπη σας, σας συνδέει δύο μαζί στο ίδιο ύφος συναισθημάτων. Κάθε φορά που ένας από σας είναι αναστατωμένος, φέρνει τον άλλο κάτω. Κάθε φορά που κάποιος είναι ευτυχισμένος, ο άλλος παίρνει την ίδια χαρά. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυο σας μπορείτε να αισθάνεστε την κατάσταση του άλλου και να ενεργείτε ανάλογα.

Καρκίνος  

Σήμερα ο σύντροφός σας είναι αναστατωμένος και είναι και τοξικός. Αισθάνεστε κι εσείς επίσης λυπημένοι, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε αυτό να σας επηρεάσει. Αφιερώστε την ημέρα για να τον καλέσετε σε μια τρυφερή συνεννόηση. Αφεθείτε σε δραστηριότητες που σας αρέσει να κάνετε μαζί. Πάρτε το σύντροφό σας σε ένα όμορφο γεύμα και κρατήστε τον / την στα πόδια του όλη την ώρα.

Λέων

Μην αφήνετε να περάσουν σιωπηλές στιγμές με τον σύντροφό σας, καθώς μπορεί να τον βυθίσουν σε δύσκολες αποδράσεις. Ο άνθρωπός σας χρειάζεται την υποστήριξή σας και θα πρέπει να είστε ισχυροί και να τον στηρίξετε. Η χαρούμενη διάθεση και η ικανότητά σας να κρατάτε τις διαθέσεις σας υψηλές ακόμη και όταν οι άνθρωποι είναι κάτω είναι ένα δώρο που έχετε.  

Παρθένος

Αντί να πάτε για μια ήσυχη βόλτα, πηγαίνετε σε μια ταινία ή τυχερό παιχνίδι για να κρατήσετε το μυαλό σας μακριά από ανησυχίες. Μην προσπαθήστε να πείσετε το ταίρι σας με υποσχέσεις. Σήμερα δεν είναι απλώς μια μέρα για το μέλλον. Σήμερα να ασχοληθείτε με την κατανόηση και τα συναισθήματα. Αυτό, στην πραγματικότητα, θα σας κάνει πολύ καλό. Ένα απλό δώρο έκπληξη θα είναι μια καλή ιδέα.

Ζυγός

Οι σχέσεις αποτελούν παράγοντα σταθερότητας στη ζωή. Μας διδάσκουν να δεχόμαστε την ευθύνη, να φροντίζουμε και να γίνουμε πιο ώριμοι στη ζωή. Είναι μια στιγμή σε μια σχέση και έχετε συνειδητοποιήσει και αποδεχθεί αυτό το γεγονός. Η συγκίνηση των καλών παλιών ημερών έχει φύγει όταν όλα ήταν ανέμελα και γεμάτα περιπέτεια.

Σκορπιός

Όλες οι τρελές μέρες είναι πίσω σας καθώς έχετε φτάσει σε μια φάση της ζωής όπου το βλέμμα του συντρόφου σας δίνει μια αίσθηση ευτυχίας και ηρεμίας σε αντίθεση με τις πεταλούδες πριν. Εσείς και ο / η σύντροφός σας είστε ονειροπόλοι όμως. Στην ιδέα της αγάπης, όλα είναι τέλεια και ρομαντικά. Απλά συνηθισμένα περιστατικά στη ζωή είναι λαμπρά επιτεύγματα ή λίγες σταγόνες ευτυχίας για σας.

Τοξότης

Ακόμη και όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε μια δυσμενή κατάσταση σήμερα, είστε ανεπηρέαστοι λόγω της αποσπασμένης σας προοπτικής στη ζωή. Και καθώς οι δυο σας με το ταίρι σας είστε τόσο παρόμοιοι στη φύση σας, υπάρχει μια έμφυτη αίσθηση κατανόησης μεταξύ των δύο σας που οδηγεί σε μια πολύ ήρεμη και εγκάρδια σχέση.

Αιγόκερως

Θα θέλατε να μπορείτε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να έχετε κάποιες άλλες στιγμές με το ταίρι σας. Επομένως, σήμερα είναι μια μέρα που θέλετε να ξαναζήσετε το παρελθόν. Ξεκινήστε τη μέρα σας, αρπάξτε τον σύντροφό σας και κατευθυνθείτε προς τα μέρη που ήσασταν στις αρχικές μέρες, πηγαίνετε για ψώνια, απολαύστε τις δραστηριότητες που κάνατε πριν. Μια μεγάλη απόφαση είναι μπροστά σας.

Υδροχόος

Η μέρα μπορεί να αποδειχθεί τρομερή και πανέμορφη εάν λάβετε λίγα σημαντικά μέτρα! Απλώστε τα τριαντάφυλλα και δείτε την πραγματικότητα της ζωής. Έχετε τριβές με τον σύντροφό σας λόγω των ιδεαλιστικών σας αντιλήψεων σχετικά με τις σχέσεις. Και αυτό έχει απογοητεύσει πολύ και τους δυο σας!

Ιχθείς

Αυτήν τη στιγμή μπορεί να έχετε αρκετό χρόνο για να διασκεδάσετε στην προσωπική σας ζωή, αλλά δυστυχώς ο σύντροφός σας είναι σε πολύ φόρτο εργασίας και άγχος. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αντισταθμίσετε όλα τα λάθη που έχετε διαπράξει στο παρελθόν! Στείλτε ένα σύντομο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αγαπημένο σας, αναφέροντας πόσα καλά είστε μαζί και πόση αγάπη του έχετε!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-8-2018

Κριός : Μια κατάσταση ερωτική, όχι όμως και τόσο ξεκάθαρη,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2018

Κριός : Μην ακούτε τι σας λένε οι φίλοι σας, για τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-6-2018

Κριός : Δεν υπάρχουν κενά πια στην επικοινωνία σας, με το άτομο που αγαπάτε,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2018

Έχετε αναλύσει όλες τις πληροφορίες, που έχετε συλλέξει για το άτομο που αγαπάτε

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Δεν θα δώσετε δικαίωμα σε κάποιον που ξέρει ότι ακόμη τον αγαπάτε, για να επιβεβαιωθεί, ότι

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...