15-1-2018: Εξάγωνο Δία/Πλούτωνα

15-1-2018: Εξάγωνο Δία/Πλούτωνα
<p>Το Εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα έρχεται για να μας συνταράξει συναισθηματικά, να σταματήσει τα φτηνά παιχνίδια και να φέρει στην επιφάνεια τις πραγματικές και μεγάλες μας αλήθειες . Ο Πλούτωνας, αυτός ο απόμακρος πλανήτης, ο εξωτερικός, ο πλανήτης της αυτοθυσίας, του εσωτερικού πλούτου, της καρτερίας, συναντάει ευνοϊκά τον γίγαντα του ηλιακού συστήματος, τον Δία, τον πλανήτη της δράσης, της δύναμης και της κοινωνικής ορμής. Έχουμε πολλά να δούμε.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο αυτό σηματοδοτεί μια ευκαιρία για πραγματική δράση, έτσι όπως σας αρέσει. Δεν είσαστε ακόμα πεπεισμένοι για τις δυνατότητές σας, κυρίως σε σχέση με τη συγκυρία, αλλά θα έρθουν απρόοπτες θετικές αλλαγές που θα σας πείσουν να δράσετε. Δεν το βάζετε κάτω και βγαίνετε μπροστά με δυναμισμό. Ερωτικά έχετε τις δυνατότητες να κάνετε τις δυνάμεις του ουρανού να δουλέψουν για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι με τόσες θετικές επιδράσεις, αρχίζετε να ξεφεύγετε από το συνηθισμένο σας φοβικό πλαίσιο. Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο και αρχίζετε να το συνειδητοποιείτε. Λίγη προσοχή στην υγεία σας, ίσως να είστε κουρασμένοι. Ερωτικά δείχνετε όλον τον καλό σας εαυτό και δεν περνάτε καθόλου απαρατήρητοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Διδύμους είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή όψη αυτό το εξάγωνο. Έχετε την ευκαιρία να κάνετενέα ξεκινήματα, αλλά η μεγάλη σας προτεραιότητα θα είναι τα προσωπικά σας. Ένα ταξίδι που θα θέλατε ίσως, δεν θα πραγματοποιηθεί μάλλον. Οι υποχρεώσεις σας δεν το επιτρέπουν κυρίως οι συναισθηματικές. Νιώθετε μια εκπληκτική επιρροή και δεν είναι ψευδαίσθηση, είστε πολύ προστατευμένοι. Ερωτικά πάρτε τις αποφάσεις σας και διεκδικείστε ό,τι σας ανήκει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι – και με την επίδραση αυτού του επιβλητικού τριγώνου – μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για εσάς. Το νερό δείχνει όλη του τη δύναμη, κι εσάς είναι το στοιχείο σας. Αφήνετε πίσω τις πολλές ομφαλοσκοπήσεις και ορμάτε προς τη ζωή που σας χαμογελάει. Ερωτικά μπορείτε να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις, και να γίνεται πιστευτοί για το βάθος των συναισθημάτων σας.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες δέχεστε ιδιαίτερες επιδράσεις από αυτό το εξάγωνο. Θα πρωτοστατήσετε σε πολλές αλλαγές, νιώθετε γεμάτοι δημιουργικότητα, καινούριες προοπτικές και καθαρά σχέδια, ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα. Είναι σαν να φεύγει ένα πέπλο πάνω από τα μάτια σας και να σας βοηθάει να δείτε τα πάντα καθαρά. Και στον ερωτικό τομέα  το ίδιο συμβαίνει.. Βλέπετε τα απάντα και μπορείτε να οργανώσετε τη στρατηγική σας. Έχετε τη δυνατότητα να έχετε το καλύτερο δυνατό ταίρι, το ξέρετε;

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα νιώσουν κάποια αναστάτωση από αυτό το εξάγωνο, πολύ περαστική όμως. Κυρίως θα τους απασχολήσουν θέματα έξω από την προσωπική τους ζωή, γενικότερες ανακατατάξεις και κοινωνικά ζητήματα. Δεν είναι καθόλου κακό να στρέψετε την προσοχή σας στο σύνολο, γιατί μπορείτε να φανείτε πολύ χρήσιμοι. Μην το παρακάνετε μόνον με τις απαιτήσεις σας από τους άλλους. Ερωτικά είσαστε ήρεμοι και γεμάτοι. Δίνετε από το περίσσευμά σας στη σχέση σας και δέχεστε ευγνωμοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην προσωπική σας ζωή και στις επιδιώξεις σας. Να είσαστε έτοιμοι για μεγάλα προορατικά «χτυπήματα». Η διαίσθησή σας και η μεταφυσική σας ροπή αυξάνεται. Ακούστε τα προμηνύματα που σας στέλνει το βαθύ Εγώ σας. Είναι σωστά και είναι για καλό. Ερωτικά είσαστε σε μια κάποια ύφεση, επιφανειακά. Ετοιμάζεστε όμως να κάνετε γερή «επίθεση», οι δεσμευμένοι στον σύντροφό σας, με μια επίθεση αγάπης, οι αδέσμευτοι στον υποψήφιο, πραγματικά τυχερό άνθρωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι από τους πολύ κερδισμένους της ουράνιας συγκυρίας. Το εξάγωνο αυτό πυροδοτεί τις εσωτερικές σας δυνάμεις, σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και επίσης σας κάνει να μπορείτε να δείτε καθαρά τις προτεραιότητές σας. Οι προηγούμενες αναβολές έχουν τελειώσει. Μπορείτε να μπείτε στο πεδίο της μάχης και θα το κάνετε με επιτυχία . Ερωτικά είσαστε από τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, το έχουμε πει. Θέλει μόνο να ξεκαθαρίσετε τι είναι παιχνίδι και τι είναι πιο μόνιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας βγαίνει ο καλύτερος και πιο δυνατός σας εαυτός. Είσαστε στην αιχμή των πραγμάτων. Μπορεί να νιώθετε εσείς ότι η ζωή κυλάει κανονικά, γιατί έχετε μάθει έτσι κι αλλιώς να κάνετε πολλά πράγματα για τους άλλους, αλλά αυτή τη στιγμή, όσα κάνετε θα είναι ανεξίτηλα. Το ίδιο συμβαίνει και στα προσωπικά σας: βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ ωραία και δυνατή στιγμή και αν δεν την αδράξετε θα μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή σας διάθεση, η αμεριμνησία, η θετική σας στάση, σας κάνουν πολύ αγαπητούς και χρήσιμους. Έχετε τη δυνατότητα – με την καλή επίδραση του εξαγώνου – να κάνετε πράγματα που δεν θα τα τολμούσατε πριν. Και έχετε αυτήν την τάση. Επίσης έχετε την τάση να βάλετε σε μια σειρά τα οικογενειακά σας ζητήματα και να τακτοποιήσετε ιεραρχίες που έχουν διασαλευθεί και σας κουράζουν. Ερωτικά είσαστε συντροφικοί, περιποιητικοί και γαλήνιοι. Οι αδέσμευτοι θα δείτε να κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι ευνοείστε και χαίρεστε και λάμπετε με αυτό το εξάγωνο και αυτό φαίνεται πάρα πολύ. Δεν έχετε καμιά διάθεση να περιμένετε και να αναβάλετε τίποτα. Όλα σας φαίνονται καθαρά και ξάστερα, οι προθέσεις σας, οι προοπτικές σας, τα βήματα που πρέπει να κάνετε. Λίγο να προσέξετε, θα βρεθείτε να αγγίζετε όλους σας τους στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς, πώς να το πούμε και να το περιγράψουμε, είσαστε οι βασιλιάδες της περιόδου αυτής. Ο Πλούτωνας έρχεται φορτωμένος δώρα, αισθησιασμό, χάρη, εσωτερικήμεγαλοπρέπεια και βαθιά και ουσιαστική γοητεία . Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά και να χαρείτε την επίδραση που θα έχετε πάνω στους άλλους. Επίδραση που αγγίζει βέβαια και τον ερωτικό τομέα, κάνοντάς σας τους πρωταγωνιστές.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

8/1/2018: Τρεις εκπληκτικές όψεις

8/1/2018: Τρεις εκπληκτικές όψεις

8/1/2018: Τρεις εκπληκτικές όψεις

Κυριολεκτικά μην χάσετε αυτήν την ημέρα, όποια και αν είναι τα σχέδιά σας, όποιες κι αν είναι οι επιδιώξεις σας. Σήμερα, Δευτέρα, άρα και...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα: Συνομιλία με το υποσυνείδητο

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα: Συνομιλία με το υποσυνείδητο

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα: Συνομιλία με το υποσυνείδητο

Θα δούμε να ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση κάποιων σημαντικών θεμάτων, που αφορούν οικονομικά θέματα, επαγγελματικά σχέδια, εξελίξεις...

Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: Αποκαλύψεις!

Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: Αποκαλύψεις!

Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: Αποκαλύψεις!

Η δυνατότητα της διαύγειας του νου και της εποικοδομητικής σκέψης μας βοηθά να προωθήσουμε τις φιλοδοξίες μας, έχοντας εστιασμένη την...

Αστρολογικό Δελτίο 5-11-2014

Αστρολογικό Δελτίο 5-11-2014

Αστρολογικό Δελτίο 5-11-2014

Έχουμε μπροστά μας άλλη μια μέρα με πολύ περίεργες και αντικρουόμενες επιρροές. Από την μια έχουμε έναν πολύ θετικό Ήλιο που είναι σε...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 2/3-11-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 2/3-11-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 2/3-11-2014

Με τρία εκπληκτικά εξάγωνα να λειτουργούν σε όλη την συναισθηματική μας σφαίρα αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου προμηνύεται...

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα

Αφροδίτη εξάγωνο  με Πλούτωνα

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα

Η δυνατή και όμορφη επίδραση που προέρχεται από το αρμονικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, είναι ότι καλύτερο τώρα για να...