Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-2-2018
<p>Κριός – Ο Τρελός

Ψάχνετε κάτι καινούριο στην ζωή σας, κάτι συναρπαστικό που θα σας βγάλει από την ζώνη άνεσης και θα σας επιτρέψει να αγγίξετε την παιδικότητα στον έρωτα. Πολύ καλή αυτή η τάση, αλλά να μην απεμπολήσετε την μέχρι τώρα εμπειρία σας, το ξέρετε ότι κάθε καινούρια γνωριμία μπορεί να κρύβει πολλούς κινδύνους. 

Ταύρος – Ο Ερημίτης

Είναι πιθανό ένας έρωτας από το παρελθόν σας να αναζωογονηθεί. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε; Φαίνεται ότι οι ρομαντικές σχέσεις δεν είναι προς το παρόν προτεραιότητα σας αυτήν τη στιγμή. Σε μια αφοσιωμένη σχέση, μπορεί να έχετε κινηθεί προς διάφορες κατευθύνσεις με το ταίρι σας για λίγο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφιερώσει το χρόνο και την προσπάθεια να παραμείνετε συνδεδεμένοι για να διατηρήσετε τον σπινθήρα ζωντανό.

Δίδυμοι – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι ακόμα μια ευκαιρία δημιουργίας ή διακοπής μιας υφιστάμενης σχέσης. Εσείς, και οι άνθρωποι γύρω σας, μπορεί να βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής. Μην προσκολληθείτε σφιχτά στο status quo. Αν ψάχνετε για αγάπη, μια νέα σχέση μπορεί να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Παρόλα αυτά, ίσως χρειαστεί να λάβετε μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα βγείτε σε γρήγορα συμπεράσματα (θετικά ή αρνητικά) σχετικά με τη νέα σας αγάπη ή  και αντίστροφα.

Καρκίνος – Η Εγκράτεια

Πριν μπορέσετε πραγματικά να έχετε ειρήνη και σοφία στις σχέσεις σας, πρέπει να έχετε ειρήνη μέσα σας. Κοιτάξτε για ποιο πράγμα αισθάνεστε ένοχοι, τα λάθη που θεωρείτε ότι έχετε κάνει στο παρελθόν σας. Στη συνέχεια, συγχωρέστε τον εαυτό σας και αφήστε τις ενοχές να φύγουν. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε πραγματικά να σημειώσετε πρόοδο.

Λέων – Οκτώ των Κυπέλλων

Μπορεί να αποφασίσετε ότι μια μακροχρόνια σχέση θα τελειώσει. Εάν είστε σίγουροι γι 'αυτό, μην περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, δεδομένου ότι ποτέ δεν θα είναι καλός ο χρόνος για να πει κάποιος ότι η σχέση πρέπει να τελειώσει. Μην πηδήξετε απότομα σε μια νέα σχέση. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο και χώρο για να είστε μόνοι σας, πρώτα.

Παρθένος – Επτά των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ακολουθήστε τα ένστικτά σας. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να κάνετε τα συναισθήματά σας σαφή σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να είστε πολύ ευχάριστα έκπληκτοι για την αντίδρασή του. Είναι καλύτερα να αναλάβετε δράση μερικές φορές από το να περάσετε τη ζωή σας στο όνειρο για το "τι θα γίνει αν;" Και πάλι, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Αν νομίζετε (και έχετε αποδείξεις) ότι κάποιος δεν σας αντιμετωπίζει σωστά, τότε δεν είναι κατάλληλος για εσάς.

Ζυγός – Ο Ρήγας των Κυπέλλων Αντίστροφα

Γενικά, όταν εμφανιστεί ο αναστρεφόμενος βασιλιάς των Κυπέλλων, τα νέα είναι πολύ καλά στην αγάπη. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή η κάρτα μπορεί να δείχνει σε ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σας που είναι έτοιμος να αφήσει τα πάντα για να ακολουθήσει τα όνειρά του για αγάπη και ευτυχία. Είναι μια πολύ ρομαντική κάρτα. Να είστε ανοιχτοί.

Σκορπιός – Εννιά των Ράβδων

Δώστε προσοχή στη σκέψη σας και χρησιμοποιήστε τη δύναμη της θέλησής σας για να την κατευθύνετε προς πιο θετικές επιδιώξεις που θα σας απαλλάξουν από την ανησυχία σας για πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αυτό το είδος σκέψης θα αποβάλει την ενέργειά σας και θα οδηγήσει σε κακή υγεία. Ερωτικά είστε σε αμφιβολίες.  

Τοξότης – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Είτε κρατάτε πολύ σφιχτά τα λουριά σε μια κατάσταση ή σύντροφο, ή κάποιος προσπαθεί να σας το κάνει αυτό. Αυτή η προσκόλληση δεν είναι υγιής. Η αληθινή αγάπη επιτρέπει το διάστημα μεταξύ των εραστών, και ανεξάρτητα από το τι θέλει, κανείς δεν μπορεί ποτέ να ελέγξει ένα άλλο άτομο. Εάν είστε μόνοι και πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για μια σχέση, συνειδητοποιήστε ότι αναμφίβολα θα πρέπει να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να συμβεί αυτό. Η αληθινή αγάπη δεν θα πέσει απλά από τον ουρανό.

Αιγόκερως – Εννιά των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα είναι ένας πολύ καλός δείκτης για την αγάπη σας. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, είναι πολύ πιθανό ότι θα εμβαθύνει και θα γίνει καλύτερη και πιο γλυκιά. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε ανθρώπους. Βγείτε έξω, συζητήστε με τους ανθρώπους που συναντάτε χωρίς να είστε προσκολλημένοι σε οποιαδήποτε πιθανή έκβαση. Η ιδέα είναι να διασκεδάσετε.  

Υδροχόος – Ο Κόσμος

Η ζωή σας σε ερωτικό επίπεδο έχει φτάσει σε μια κορύφωση. Είστε σε καλή σχέση με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας. Αν θέλετε κάτι να αλλάξει όμως αν νιώθετε έναν κορεσμό, θα πρέπει να ενημερώσετε το ταίρι σας, θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας και με τις επιδιώξεις σας, γιατί ίσως να φθείρεται η σχέση σας με την ρουτίνα.

Ιχθείς – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Γενικά, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν δίνετε υπερβολική προσοχή στην αγάπη, αποκλείοντας όλα τα άλλα όταν λάβετε το αντίστροφο Δύο των Κυπέλλων. Όταν υπάρχουν προβλήματα σε μια σχέση, ίσως είναι καιρός να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε τα προηγούμενα προβλήματα. Ξεκινήστε μια νέα προσέγγιση στον έρωτα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-7-2018

Έχετε πραγματικά χαραμίσει πολύ από τον χρόνο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Μην είστε τόσο σίγουροι για τα αισθήματα, που δηλώνει πως έχει κάποιος πρώην σας.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Περνάτε μια περίοδο μοναχικότητας, που έχετε βάλει πραγματικά τα δυνατά σας,

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ενέργεια της ημέρας δίνει στο ρομαντισμό μια συναρπαστική παθιασμένη πινελιά. Υπάρχει αυτή η αίσθηση μιας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο ερωτικό στόχο εφόσον τα Δέκα των Κυπέλλων βγήκαν στην...