Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η αναδρομή του Δία δίνει την δυνατότητα σε γενικό επίπεδο για όλα τα ζώδια να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους στον αισθηματικό τομέα. αυτό βέβαια σας οδηγεί στο να πλησιάζετε τον αισθηματικό σας στόχο για επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι αλήθεια πως η αναδρομή του Δία στον Σκορπιό στην πραγματικότητα μας εισαγάγει σε μία περίοδο επανασυνδέσεων. Πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό το χρονικό διάστημα, έως τις 11 Ιουλίου του 2018.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δώστε τα δυνατά σας τώρα! Με την αναδρομή του Δία μπαίνουμε σε ένα κύμα επανασυνδέσεων, το οποίο έρχεται να σας στηρίξει πάρα πολύ! Πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Δώστε τον χρόνο απέναντι σε καταστάσεις, όμως να είσαστε έτοιμοι να δώσετε την μάχη που απαιτείται, καθώς η αναδρομή του Δία στον Σκορπιό δίνει την έναρξη σε μία περίοδο επανασυνδέσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δείτε τα πράγματα ως έχουν. Να ξέρετε πως περνάμε με την αναδρομή του Δία σε μία θετική περίοδο για επανασυνδέσεις και έτσι πρέπει να προχωρήσετε στις κατάλληλες πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο στόχος σας για επανασύνδεση είναι πλέον ένα από τα βασικά ζητήματα που ευνοούνται, με την αναδρομή του Δία στον Σκορπιό. Αξιοποιήστε την δύναμη για αποφάσεις και πρωτοβουλίες που έχετε με τον κυβερνήτη σας στον Κριό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αντιλαμβάνεστε πως η αναδρομή του Δία δίνει την ευκαιρία σε όλα τα ζώδια να εργαστούν προς τον στόχο τους για αισθηματική επανασύνδεση. Δείτε πώς πρέπει να προχωρήσετε σε κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Δία να γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σας, μπαίνετε σε μία φάση κατά την οποία ευνοείται πολύ ο στόχος σας για επανασύνδεση. Να είσαστε συντονισμένοι με αυτήν την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με τον κυβερνήτη σας Δία να γυρνάει σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεστε πιο κοντά σε μία επανασύνδεση. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να φέρετε αυτήν την ανανέωση. Τα καλύτερα έρχονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Τα σχέδιά σας για επανασύνδεση καλωσορίζουν την αναδρομή του Δία, κατάσταση η οποία έρχεται ακριβώς για να ευνοήσει τα σχέδιά σας για επανασύνδεση. Να είσαστε έτοιμοι για δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή του χρόνου για επανασυνδέσεις, καθώς έως τις 11 Ιουλίου ο Δίας είναι ανάδρομος στον Σκορπιό. Πρέπει να αξιοποιήσετε δυναμικά, αλλά και ρομαντικά, αυτό το διάστημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε πλέον να πάρετε μία ανάσα, γνωρίζοντας πως η αναδρομή του Δία ευνοεί τον στόχο σας για επανασυνδέσεις. Μετά όμως από αυτή την ανάσα, ξεκινήστε να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, για να επιτύχετε τον στόχο σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η είσοδος του Ερμή στον δικό σας αστερισμό, σας στηρίζει ώστε στον στόχο σας να καταφέρετε να βάλετε στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δείξτε κάποια κατανόηση σήμερα. Είναι μία αρκετά δύσκολη στιγμή για να κινηθείτε με βάση τον σκοπό σας για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...