Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Έχετε σημαντικές ευκαιρίες για δράσεις που σας φέρνουν κοντά στον στόχο σας, με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό. Όμως, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στο ζώδιό σας, προειδοποιεί για δυσκολία στην διαδρομή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Να έχετε περισσότερη χαλαρότητα και να μην δώσετε έκταση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις. Να είσαστε ήρεμοι και να μην υπερβάλετε. Γενικότερα, αξιοποιήστε τον δυναμισμό που σας δίνει η ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε τετράγωνο μαζί με τον Κρόνο έχετε μπροστά σας ορισμένες δυσκολίες να αντιμετωπίσετε, για τις οποίες θα πρέπει να θάρρος και αποφασιστικότητα να προετοιμαστείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Να έχετε υπόψιν σας πως καταφέρνετε αυτή τη στιγμή να συγκεντρωθείτε απέναντι στους στόχους τους οποίους θέτετε και αυτό μπορεί να λειτουργήσει με πολύ θετικό τρόπο, αισθηματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος μέσα από ένα εξάγωνο μαζί με τον Πλούτωνα σας φέρνει τώρα στο σημείο κατά το οποίο αντλείτε από την εμπειρία και την αυτοπεποίθησή σας μεγαλύτερη δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο μαζί με τον Κρόνο, αποφύγετε σημαντικές κινήσεις σήμερα. Ναι, είσαστε συγκεντρωμένοι, αλλά συναντάτε περισσότερα εμπόδια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δώστε χρόνο απέναντι σε καταστάσεις για να αντιληφθείτε καλύτερα το πώς πραγματικά λειτουργούν. Αφαιρέστε πρώτα από όλα το άγχος σας και έπειτα δράστε προσεκτικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Ήλιο σε εξάγωνο μαζί με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα με περισσότερη συγκρότηση, καθώς επίσης προχωράτε σε κομβικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Από το ζώδιό σας ο Άρης βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό σε ένα πολύ θετικό τρίγωνο, το οποίο τώρα σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε πάρα πολύ σημαντικές κινήσεις, με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο θα σας κουράσει από την δυσκολία στο να επιτύχετε τους στόχους σας. Όμως, οι κινήσεις σας αποδεικνύονται σημαντικές, με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, από το ζώδιό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με το τρίγωνο του Άρη και του κυβερνήτη σας Ουρανού μπορείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες έχουν ως στόχο την ανανέωση. Βελτιώνετε σημαντικά την τακτική σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Από το ζώδιό σας ο Ήλιος τώρα σχηματίζει το εξάγωνό του μαζί με τον Πλούτωνα. Είσαστε πιο αποφασισμένοι τώρα προχωρήσετε στις κινήσεις σας. Έχετε αυτογνωσία να σας συνοδεύει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Κατά τον στόχο της επανασύνδεσής σας, τώρα έχετε την υποστήριξη της όψης του πενταγώνου μεταξύ του Ηλίου και του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...