Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2018
<p>Κριός

Με την καλή σας διάθεση το προηγούμενο διάστημα βγήκατε, φλερτάρατε, είδατε φίλους, σας είδαν, λάμψατε. Όλα αυτά σίγουρα έφεραν και νέους ανθρώπους στη ζωή σας, δίνοντας σας ξανά τη χαρά της ζωής.

Ταύρος

Νέες γνωριμίες και δυνατές μπορεί να σας συναρπάσουν. Είναι όμως άνθρωποι που δεν τους ξέρετε ακόμα και ζουν σε μια δύσκολη εποχή, όπως και εσείς. Τώρα αρχίζετε να νιώθετε διαφορετικά και βλέπετε γεγονότα, που πριν δεν βλέπατε από τον ενθουσιασμό σας. Το συναίσθημα μεγαλώνει, αλλά σας μπερδεύει και πρέπει να καταφέρεις να δεις τα πράγματα ψύχραιμα για να μην κάνετε λάθη.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σας κάνει να σκέφτεστε τα πάντα γύρω από τις παλιές σας σχέσεις. Όλα αυτά είναι ζυμώσεις που σε λίγο θα εκδηλώσουν ότι καλύτερο για εσάς σε όλους τους ερωτικούς τομείς. Και όταν λέμε σε λίγο,  μιλάμε για κοντά μας, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Μη βιάζεστε λοιπόν, μη πιέζετε υπερβολικά και όλα θα πάνε όπως θέλετε.

Καρκίνος

Η επιρροή της Σελήνης σας βάζει σε μια περίοδο που το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο με κινηματογραφική ταχύτητα. Οι αλλαγές που γίνονται τώρα στην καρδιά σας, επηρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής σας, άλλοτε με όμορφο τρόπο που σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα και άλλοτε μέσα από εντάσεις που παίζουν με τα νεύρα σας.

Λέων

Κάντε λίγη υπομονή. Τα καλύτερα νέα έρχονται από τον πρώην σύντροφό σας και δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να βαρεθείτε. Όμως, και νέοι έρωτες εισβάλουν με ξαφνικό, αλλά γοητευτικό τρόπο στη ζωή σας και την κάνουν άνω κάτω. Προσοχή μόνο, γιατί ίσως να μην μπορέσετε να κρατήσετε κρυφές τις περιπέτειές σας και ο σύντροφός σας να αρπαχτεί και να έχουμε μάχες που θα γράψουν ιστορία..

Παρθένος

Η ενέργεια του Ερμή έφερε έρωτες που έκαναν τη ζωή σας ξανά ενδιαφέρουσα, αλλά επίσης σας βοήθησε να γίνετε και πάλι δημιουργικοί. Πολλοί είδαν να υλοποιούνται τα σχέδιά τους, ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες, ενώ όλοι έγιναν πιο κοινωνικοί, φλέρταραν, κυκλοφόρησαν και ερωτεύτηκαν. Το σκηνικό αλλάζει όμως και περνάτε σε άλλη φάση. Ο έρωτας αυτόν τον καιρό θέλει περίσκεψη.

Ζυγός

Όλα όσα καταφέρατε, στα επαγγελματικά και στα ερωτικά, τώρα θέλουν σωστή διαχείριση. Πού θέλετε να πάτε, αλλά και πού θέλουν οι άλλοι να σας πάνε, είναι θέματα που θα ανοίξουν σύντομα. Ίσως νιώσετε μπερδεμένοι κάποιες στιγμές, αλλά στην ουσία, γίνονται ζυμώσεις που θα δώσουν το απόσταγμα, την ουσία όλων όσων κάνετε στη ζωή σας.

Σκορπιός

Με λίγη υπομονή και καθαρό μυαλό, θα καταφέρετε να πάρετε στο τέλος το καλύτερο από τη ερωτική σας ζωή. Περνάτε μια από τις πιο ώριμες περιόδους της χρονιάς και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, αλλά και να την απολαύσετε. Ακόμα κι αν έχετε χωρίσει δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Τοξότης

Αν, μαζί με τον ανάδρομο Δία, βάλετε κι εσείς το χεράκι σας, μπορείτε να περιμένετε ως και θαύματα. Υπάρχει μια συνωμοσία στον ουρανό, όπου σχεδόν όλοι οι πλανήτες σας βλέπουν με καλό μάτι και κάνουν τα πάντα για να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα πιο πέρα.

Αιγόκερως

Ερωτικά οι προσφορές αγάπης, πάθους και ηδονής έρχονται από παντού, ακόμα και από αυτούς που μέχρι χτες σας απέρριπταν. Το σίγουρο είναι πως θα γοητεύσετε παντού και δεν θα βαρεθείτε ούτε στιγμή. Όμως, οι αποφάσεις σας πρέπει να είναι στέρεες.

Υδροχόος

Μεγάλη εύνοια έχετε από τον Ουρανό, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω από το ότι θα ζήσετε μεγάλες στιγμές. Πρωταγωνιστής θα είστε και στην επανασύνδεση, αρκεί να έχετε υπομονή. Ο ανάδρομος Δίας φέρνει καθυστερήσεις, αλλά για καλό. Θα καταλάβετε πως αυτές οι καθυστερήσεις θα σας αποκαλύψουν παγίδες και θα σας προστατέψουν από λάθος επιλογές.

Ιχθείς

Μπορεί να νιώθετε πως περνάτε μια δύσκολη περίοδο, αλλά γρήγορα θα καταλάβετε πως απλά ήρθε η ώρα να κάνετε  ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Υπάρχουν πολλά που σας βαραίνουν και δεν μπορείτε άλλο να τα υπηρετείτε. Δουλειές, συνεργάτες, φίλοι, σύντροφοι, τα πάντα τα βλέπετε τώρα με άλλο μάτι και θέλετε να τα αλλάξετε για να ανασάνετε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-5-2018

Κριός :Το τελευταίο που διασταυρώνει το μυαλό σας αυτό το διάστημα, είναι να βρείτε τον πρώην σας και

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2018

Δεν μιλάτε και πολύ αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε ανησυχήσει τον άνθρωπο σας, που έχει

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Τα συναισθήματα σε αυτήν την σχέση, σίγουρα έχουν μπερδευτεί. Τώρα που προχωράει ο Ερμής στον Ταύρο

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-5-2018

Διατηρείστε τους χαμηλούς τόνους μέσα στην ερωτική σας σχέση, και μην δίνετε τόση έκταση σε γεγονότα και

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες...