Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-6-2018
<p>Κριός : Κοιτάτε με μεγάλη προσοχή, όλα αυτά που γίνονται μέσα στον δεσμό σας, και ειδικά από την μεριά του συντρόφου σας. Κάποια μεγάλη έκπληξη σας ετοιμάζει.

Ταύρος : Οι ερωτικές σας συναναστροφές, δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Καλύτερα να περιμένετε να σας φανερωθεί κάποιο άτομο, που να σας συγκινήσει βαθιά.

Δίδυμοι : Με τον Ερμή μέσα στο ζώδιο σας, δεν μπορείτε σίγουρα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Μιλήστε, πείτε τα παράπονα σας και όλα θα καλυτερέψουν.

Καρκίνος : Τίποτα  και κανείς, δεν μπορεί να τσαλακώσει την εικόνα σας. Αν δεν ταιριάζετε με τον παρόντα σύντροφο σας, απλά μπορείτε να φύγετε.

Λέων :  Ξέρετε ότι το άτομο που αγαπάτε, έχει πολλές και δύσκολες επαγγελματικές δραστηριότητες. Με λίγη κατανόηση όλα θα ξεπεραστούν.

Παρθένος : Αισθάνεστε ότι και πάλι, πατάτε καλά στα πόδια σας και είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. Σειρά έχει ένας νέος έρωτας.

Ζυγός : Αυτή η έντονη διαφορετικότητα που έχετε μέσα στην σχέση σας, μάλλον τελικά καλό σας κάνει, γιατί δεν σας αφήνει ποτέ να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον!

Σκορπιός : Θέλετε την παρουσία, την αγάπη και την υποστήριξη από το ταίρι σας, σε αυτήν την δύσκολη εποχή της ζωή σας. Σίγουρα θα την έχετε και για περισσότερο.

Τοξότης : Τα λόγια του ανθρώπου σας, είναι διφορούμενα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι θέλει και τι σκέφτεται. Μια πιο καθαρή συζήτηση, θα σας έριχνε φως στις απορίες σας. 

Αιγόκερως : Με την αύξηση των αποδοχών σας, θα δείτε ότι και πολλά μικρά ζητήματα, που υπήρχαν μέσα στην σχέση σας, θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Υδροχόος : Σας έχει αναθέσει το ταίρι σας, όλα τα θέματα μέσα στην σχέση σας, και μάλλον αυτό έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Σίγουρα κάτι συμβαίνει.

Ιχθείς : Εξασθενούν οι εντάσεις και τα λόγια που υπήρχαν μέσα στον δεσμό  σας, καθώς και το παρελθόν του συντρόφου σας, έχει πάψει να σας ενοχλεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,