Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-6-2018
<p>Κριός : Οι καταστάσεις που βιώνετε μέσα στην ερωτική σας σχέση, είναι πολύ μπερδεμένες και δεν σας δίνουν τελικά, αυτό που θέλετε και έτσι όπως κάποτε, είχατε με τον άνθρωπο σας συμφωνήσει.

Ταύρος : Όλα έχουν κάνει τον κύκλο τους, και σας αποδίδουν τώρα αυτά που σας αξίζουν. Το μόνο που ακόμη μένει να τακτοποιηθεί είναι, η αισθηματική σας ζωή – γάμος – σχέση.

Δίδυμοι : Πρέπει να διακόψετε κάποιες κακές συνήθειες που έχετε, αν τελικά επιθυμείτε αληθινά να κάνετε μια σοβαρή σχέση με τον άνθρωπου, που έχετε ήδη ερωτευτεί.

Καρκίνος : Έχετε παραμελήσει υπερβολικά τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Όποιος τελικά και να είναι ο λόγος πίσω από αυτό, φροντίστε να τον απομακρύνετε.

Λέων : Οι σκέψεις και οι ιδέες που έχει ο άνθρωπος σας, για τις φετινές σας διακοπές και όλο το επόμενο διάστημα, σίγουρα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Παρθένος :Το να είστε πάνω από ένα τηλέφωνο και με ένα ρολόι ανά χείρας, δεν θα καταφέρετε τίποτα. Αν θέλει το εν λόγω άτομο να σας μιλήσει, απλά  θα το κάνει.

Ζυγός : Μάλλον είναι περιττό και ανούσιο, να παρακαλάτε και να προσφέρετε διευκολύνσεις στον πρώην σας, για να έρθει και πάλι κοντά σας. Δεν είστε εσείς για τέτοια!

Σκορπιός : Είσαστε από τα πιο έξυπνα και πνευματώδη ζώδια του κύκλου, άρα μην επιτρέπετε λόγω έρωτα κάποιος να σας ξεγελά ή να σας εκμεταλλεύεται.

Τοξότης : Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, θα φέρουν στον δρόμο σας, έναν νέο έρωτα που θα σας αλλάξει την διάθεση αλλά και όλη την πορεία της ζωής σας.

Αιγόκερως : Μάλλον κάτι έχει κάνει περίεργο – όχι καλό, ο άνθρωπος σας, και το έχετε ανακαλύψει. Θα ήταν συνετό από την δική σας την μεριά, να του μιλήσετε άμεσα.

Υδροχόος : Οι νέες γνωριμίες στην φάση που είσαστε τώρα, σας κάνουν να θέλετε να ερωτευτείτε χωρίς όρια. Σίγουρα θα ξεφύγετε και από όλα αυτά που κάποτε, σας πλήγωσαν.

Ιχθείς : Οι σοβαρές καθυστερήσεις, που προκύπτουν από τα περιβάλλοντα του αγαπημένου σας, έχουν προκαλέσει ήδη τον θυμό σας. Καλύτερα πάντως να κάνετε λίγη υπομονή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,