Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 26-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 26-6-2018
<p>Ήλιος αντίθεση Κρόνος (ανάδρομος)

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου προκαλεί κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Η τάση για απομόνωση και η κακή διάθεση, ενδεχομένως να προκαλέσουν χάσματα ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία τεταμένη ατμόσφαιρα, η οποία κάνει πιο δύσκολη της επικοινωνία.

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας (ανάδρομος)

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης όψης υπάρχει ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και μια πιο ξέγνοιαστη διάθεση. Ως εκ τούτου, επιλέγετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά, ωστόσο είναι σημαντικό να μην παραμελείτε και τα σημαντικά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας.

Σελήνη εξάγωνο Άρης (00:31)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης είστε πιο δυναμικοί και πιο ενεργητικοί, ανεξάρτητα με τους τομείς που δραστηριοποιήστε. Αυτό σημαίνει πως είτε ασχολείστε με θέματα εργασίας, είτε με προσωπικά σας ζητήματα, είτε ακόμα και με τη διασκέδασή σας, λειτουργείτε περισσότερο σαν ενορχηστρωτής και λιγότερο σαν απλός ακόλουθος.

Σελήνη σε κενή πορεία από τη 01:30 έως τις 09:45

Η μέρα έχει σκαμπανεβάσματα τόσο συναισθηματικά, όσο και επικοινωνιακά και απαιτείται από εσάς προσοχή, κυρίως στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε σε διενέξεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να χαλάσει η μέρα σας, χωρίς λόγο.

Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη (10:49)

Αυτό το δίωρο (09:49-11:49) η διάθεση σας είναι καλή και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικεία σας πρόσωπα ή/και με τις υποθέσεις του σπιτιού. Φροντίστε μόνο να διατηρήσετε την επικοινωνία σας με τους δικούς σας ανθρώπους σε καλό επίπεδο και να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνας (14:52)

Αυτές τις ώρες η αντίληψή σας είναι θολή, το ίδιο όμως και η κρίση σας, γι' αυτό αποφύγετε αυτές τις ώρες να τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή την ανάμειξή σας σε σοβαρές υποθέσεις. Εξαιτίας της κακής διάθεσης που έχετε αυτό το διάστημα, ενδέχεται να μην είστε ιδιαίτερα ευχάριστοι σε κοινωνικό επίπεδο.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 16:00 έως τα μεσάνυχτα

Το υπόλοιπο της ημέρας θα κυλήσει με ανάλογο κλίμα. Έτσι καλείστε να αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας υποθέσεις με προσοχή, κυρίως σ' ό, τι αφορά τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους ανθρώπους. 

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Τα σταθερά (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη 13η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Προσοχή σήμερα: Τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού η εύνοια του τετραγώνου Αφροδίτης-Δία και η επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Με πρακτικότητα και λογική διευθετείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν