Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-7-2018
<p>Κριός : Οι έντονοι συναισθηματισμοί που βλέπετε και σας έρχονται από την μεριά του ανθρώπου σας, μάλλον κάτι υποδηλώνουν. Με λίγη υπομονή θα σας αποκαλυφθούν όλα.

Ταύρος : Όσα και να κάνετε, για έναν άνθρωπο που αγαπάτε, δεν θα γίνουν αντιληπτά αν δεν θέλει να δέσει σε κάτι πιο αισθηματικό  μεταξύ σας. Όλοι χρειάζονται τον χρόνο τους.

Δίδυμοι : Οι εκρήξεις θυμού που έχετε και η κακή σας διάθεση, οφείλεται στον δεσμό που διατηρείτε, και που σε καμία περίπτωση δεν σας δίνει τα ζητούμενα σας.

Καρκίνος : Σας απασχολεί έντονα αυτήν την εποχή, μια οικονομική – επαγγελματική υπόθεση, και δυστυχώς δεν έχετε καθόλου χρόνο, για την ερωτική σας καθημερινότητα.

Λέων : Οι εξελίξεις μέσα στην σχέση σας, δεν πάνε όπως τις είχατε σχεδιάσει. Καλύτερα και άμεσα να μιλήσετε με το ταίρι σας, και να προτείνετε κάποιες λύσεις.

Παρθένος : Δεν είναι λόγος μια επικοινωνιακή διαφωνία, για να αποκαρδιώνετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Συμβαίνει σε όλα τα ερωτικά ζευγάρια.

Ζυγός : Κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, από την δουλειά σας, εδώ και καιρό προσπαθεί, να σας πλησιάσει και να σας δείξει από την μεριά του, έναν πιο ερωτικό εαυτό.

Σκορπιός : Δεν σας απασχολεί και πολύ, να μπείτε σε μια νέα σχέση, αυτό το διάστημα, καθώς έχετε και τόσα άλλα τρίτα – οικονομικά ζητήματα να σας τραβάνε την προσοχή.

Τοξότης : Αποφύγετε αυτό το διάστημα, να συζητάτε με τον σύντροφο σας, κάτι που τον πειράζει πολύ και αφορά το παρελθόν…κάποιο πρώην ταίρι τους.

Αιγόκερως : Οι συγνώμες σίγουρα δεν αφορούν το άτομο σας. Εσείς το μόνο που θέλετε να ξέρετε είναι ποιος σας αγαπάει, και τι τελικά επιθυμεί να κάνει μαζί σας.

Υδροχόος : Σκέψεις και προτάσεις πέφτουν πάνω στο τραπέζι, από τον άνθρωπο σας, για να φύγετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τις φετινές σας διακοπές.

Ιχθείς : Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα χρειαστεί να βγάλετε τον εαυτό σας, από την μιζέρια και την στεναχώρια και να απολαύσετε αυτό το Καλοκαίρι…και τις νέες γνωριμίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,