Οδηγός επιβείωσης για την Έκλειψη Σελήνης - Κρατήστε τις αποστάσεις !

 Οδηγός επιβείωσης για την Έκλειψη Σελήνης - Κρατήστε τις αποστάσεις !
<p>Στις 27/7 και συγκεκριμένα στις 23:19 ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στην 5η μοίρα του άξονα Λέοντα Υδροχόου, η διάρκεια της οποίας θα είναι 104 λεπτά, και θα επηρεάσει άμεσα τους Εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Έκλειψης είναι στην 7η μοίρα του Κριού, πάνω στην μοίρα όπου βρίσκεται ο Πλούτωνας στο Γενέθλιο Ωροσκόπιο της χώρας μας, και αυτό που την κάνει ακόμα πιο σημαντική παρόλο που είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη, είναι η άμεση συμμετοχή σε αυτή του κυβερνήτη του Ωροσκόπου Άρη, ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο εκρηκτική. Με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες, σε κοινωνικό επίπεδο, να ενεργοποιήσει ακραίες συμπεριφορές.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης τα 12 ζώδια. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι η Έκλειψη Σελήνης μας επηρεάζει σε συναισθηματικό κυρίως επίπεδο 7 ημέρες +/-.

ΚΡΙΟΥΣ

Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο άξονα Λέοντα Υδροχόου, κάθε άλλο παρά αρνητική θα είναι για εσάς τους Κριούς. Αντίθετα, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο και να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, με ιδιαίτερα δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο μιας και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης έχει άμεση συμμετοχή σε αυτή την Έκλειψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Το βαθύτερο μήνυμα αυτής της Σεληνιακής Έκλειψης είναι η ανατροπή. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα ταράξουν τόσο τις οικογενειακές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να ξεπεράσετε είναι ο φόβος για τις αλλαγές και να μην αντιστέκεστε σε αυτές, γιατί μόνο μέσα από τις ριζικές αλλαγές έρχεται η εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε από τους τυχερούς αυτής της Έκλειψης. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι και να βρεις άλλους πιο ξεχωριστούς. Αρκετοί από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας θα καταφέρετε να προωθήσετε τις ιδέες σας και στο εξωτερικό με ευφάνταστους τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια Έκλειψη Σελήνης έστω και αν δεν σας επηρεάζει άμεσα, από τη στιγμή που παίρνει μέρος ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, η ψυχολογική σας διάθεση μεταβάλλεται. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στα οικονομικά σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευελιξία.

ΛΕΩΝ

Είστε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές αυτού του πλανητικού σκηνικού. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα σας αφορά άμεσα καθώς γίνεται στον άξονα της Ύπαρξης. Το μήνυμα που θέλει να σας δώσει είναι, με ιδιαίτερα ανατρεπτικό και έντονο τρόπο, ότι , πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την ύπαρξη σας αλλά και τον τρόπο σχετίζεστε με τους άλλους. Ο τρόπος με τον οποίο θα το καταφέρετε είναι μόνο αν κρατήσετε τις αποστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, θα φέρει σε εσάς τους Παρθένους, απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα σας και συγκεκριμένα στον χώρο της εργασίας. Ίσως ήρθε η στιγμή, να κλείσετε τα αυτιά σας σε όσους  είναι αρνητικοί απέναντι σας και σας βάζουν εμπόδια, και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές υπόσχετε σε εσάς τους Ζυγούς η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η Έκλειψη θα σας ωθήσει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να γίνεται μέλος μιας ομάδας η οποία ενδιαφέρεται για το κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι μην αφήσετε τον εαυτό σας να αφομοιωθεί από αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως ένας από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, αυτή η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σας αφορά άμεσα. Η Έκλειψη αυτή θα φέρει απρόσμενες ανατροπές σε επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Η κατάσταση αυτή θα σας προκαλέσει εκνευρισμό, όμως αν δείτε την κατάσταση με ψυχραιμία θα δείτε ότι μακροπρόθεσμα είναι για το καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο, υπόσχετε να φέρει η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείτε στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε εσάς τους Τοξότες. Γι’ αυτό μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν να γίνεται μέλη σε μια νέα ομάδα, τα μέλη της οποίας θα είναι πρόθυμα να αποδεχθούν τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να αφυπνιστείτε και να γίνεται πιο διεκδικητικοί σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να σταματήσετε να είστε αναβλητικοί και να απαιτήσετε να σας δώσουν οι εργοδότες σας αυτά που πραγματικά αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί με τους Λέοντες, και ίσως εσείς λίγο παραπάνω, είστε οι βασικοί πρωταγωνιστές της Έκλειψης Σελήνης, μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Ήρθε η στιγμή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποία νιώθετε συναισθηματικά ασφαλείς και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που ενώ ξέρετε ότι είναι τοξικοί, από συνήθεια τους έχετε δίπλα σας. Η συμμετοχή του Άρη σε αυτή την Έκλειψη θα σας ωθήσει σε αυτή την αλλαγή με δυναμικό τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας υπόσχεται ότι θα φέρει αυτή η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε εσάς τους Ιχθείς. Τις αλλαγές αυτές θα τις προκαλέσετε εσείς και μόνο εσείς, αφού θα κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή στο παρασκήνιο.

 

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

15/2/2018: Έκλειψη Σελήνης

15/2/2018: Έκλειψη Σελήνης

15/2/2018: Έκλειψη Σελήνης

Η δεύτερη Έκλειψη του 2018 είναι εδώ και θα δονήσει έντονα την ψυχή μας, μία μέρα μετά το «ορόσημο» του Αγίου Βαλεντίνου. Μια πολύ δυναμική...

Ολική Σεληνιακή Έκλειψη Ιανουαρίου 2018

Ολική Σεληνιακή Έκλειψη Ιανουαρίου 2018

Ολική Σεληνιακή Έκλειψη Ιανουαρίου 2018

Στις 31 Ιανουαρίου θα ζήσουμε ένα τεράστιο Blue Moon που θα πρέπει να το εννοήσουμε ως μια αρχή για νέες επιτεύξεις μέσα σε αυτήν την...

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου με την Νέα Σελήνη παρουσιάζεται στις 28 μοίρες του Λέοντα. Ονομάζεται και Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη...

Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Ζυγό

Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Ζυγό

Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Ζυγό

Tην Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 2:00 το μεσημέρι, θα έχουμε Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στις 3μοίρες και 17 πρώτα λεπτά του Ζυγού. Έτσι λοιπόν...

Τριπλό ουράνιο «σόου»: Εκλειψη σελήνης, πανσέληνος, ο Αρης κοντά στη Γη

Τριπλό ουράνιο «σόου»: Εκλειψη σελήνης, πανσέληνος, ο Αρης κοντά στη Γη

Τριπλό ουράνιο «σόου»: Εκλειψη σελήνης, πανσέληνος, ο Αρης κοντά στη Γη

Μεγάλη Τρίτη, στις 15 Απριλίου στις 10:45 το πρωί πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, σηματοδωτόντας το τέλος μιας...

18 Οκτωβρίου 2013: Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού

18 Οκτωβρίου 2013: Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού

18 Οκτωβρίου 2013: Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού

Έκλειψη Σελήνης έχουμε όταν η Σελήνη σταματά να δέχεται το φως του Ήλιου, χάρη στην Γη που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φωτοδότες, όταν...