βαζο πλουτου

βαζο πλουτου
<p>Πώς να δημιουργήσετε ένα φενγκ σούι βαζο πλουτου προκειμένου να προσελκύσετε περισσότερα χρηματα και πλουτο στη ζωη σας. Χρησιμοποιώντας το φενγκ σουι μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα προσωπικό βαζο πλουτου. Αυτό μπορεί να συμπληρωθεί με όμορφα πολύτιμα αντικείμενα. 
Θεωρείται ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε τυχη πλουτου στο σπίτι σας. Το βάζο αυτό θα πρέπει να τοποθετείται στο γραφείο ή το σπίτι σας. 
Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το είδος του πλουτου που επιθυμείτε. 
Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το βάζο πλούτου που επιλέξατε είναι σωστό. 

- Για να ξεκινήσετε, πρέπει να επιλέξετε ένα βάζο που να είναι ελκυστικό και ακριβό. Το βάζο αυτό θα περιέχει πολύτιμα αντικείμενα.
- Το δοχείο που επιλέξατε πρέπει να είναι κατασκευασμένο είτε από γήινο ή μεταλλικό στοιχείο. Τα γήινα βάζα προτιμούνται περισσότερο από τους φενγκ σούι ειδικούς.
- Το γήινο βάζο που έχετε επιλέξει μπορεί να έχει κατασκευαστεί από κρύσταλλο, από πορσελάνη ή πηλό.
- Τα μεταλλικά βάζα μπορεί να έχουν φτιαχτεί από ορείχαλκο, χαλκό, ασήμι ή χρυσό.

Κάνει επίσης και ένα επίχρυσο βάζο.
- Θα πρέπει να δοθεί έμφαση στο σχήμα του βάζου. Επιλέξτε ένα βάζο πλούτου που διαθέτει ένα ευρύ στόμα που σταδιακά στενεύει και γίνετε ένας λεπτός λαιμό. 
Από εκεί και πέρα να φαρδαίνει και να καταλήγει σε ένα πλατύ πάτο. Αυτό σημαίνει ότι το βάζο θα πρέπει να μοιάζει με κλεψύδρα. 
Το σχήμα θα διευκολύνει την αφθονία του πλούτου ή τα χρήματα να ρέουν στο σπίτι σας. Αυτό δεν είναι όλο. 
Ο πλούτος θα συσσωρευτεί εδώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μέγεθος του βάζου μπορεί να είναι είτε μεγάλο είτε μικρό. Αυτό εξαρτάται από την επιλογή σας. 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το βάζο σωστά.

Η διαδικασία
Πρώτα χρειάζεστε κινέζικα νομίσματα δεμένα με κόκκινη κλωστή. 
Ο αριθμός των νομισμάτων μπορεί να είναι είτε 3, 6 ή 9, ανάλογα με την επιλογή σας. Τώρα γεμίστε το μισό του βάζου με 7 ημιπολύτιμους λίθους. 
Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πέτρες της επιλογής σας, όπως μια ποικιλία από σιτρίν, αμέθυστο, καθαρός χαλαζίας, κοράλλι, τοπάζι, λαπίς λαζούλι, το μάτι του Τίγρη, σοδαλίτης, μαλαχίτης, πορτοκαλοκόκκινος χαλκιδόνιος λίθος, μαργαριτάρι, νεφρίτης, ίασπις, τυρκουάζ, άκουαμαρίνα, κρύσταλλο, ρόζ χαλαζίας, κ.λπ. 
Ακόμη, μπορείτε να συμπεριλάβετε πολύτιμους λίθους όπως τα διαμάντια. 
Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολύτιμους λίθους ή ημιπολύτιμους, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμες χάντρες. 
Να θυμάστε ότι η χρήση του φενγκ σούι έχει να κάνει με την οπτικοποίηση. Όσο πιο υγιή και πλούσιο απεικονίζετε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο πλούτο προσελκύετε.

Δοκιμάστε να πάρετε λίγο χώμα από τον κήπο ενός πλούσιου ατόμου το οποίο ξέρετε. 

Ζητήστε άδεια αλλιώς κλέβοντας το, ενδέχεται να οδηγήσει σε κακή τύχη. Πάρτε κουράγιο και ζητήστε απλώς ένα κουτάλι της σούπας χώμα. Υπάρχει και άλλη εναλλακτική λύση σε αυτό. Προσπαθήστε να πάρετε χώμα από τον κήπο οποιουδήποτε φίλου ή συγγενή σας.
Ένα βάζο πλούτου μπορεί να δημιουργηθεί από σπόρους και κόκκους μέσα στο βάζο όπως σιτηρά, κεχρί, κριθή, κόκκινα φασόλια, ρύζι, ζαχαρόχορτο, φασολάκια, σόγια κ.λπ. 
Αυτό θα εξασφαλίσει τον σταθερό και άφθονο εφοδιασμό τροφίμων.
Αυξήστε την χρησιμότητα του βάζο με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους.

Σημείωση:Το προσωπικό βάζο πλούτου θα πρέπει να κρατιέται κρυφό από τους άλλους. 
Η καλύτερη θέση είναι να τοποθετήσετε το βάζο στην ντουλάπα του δωματίου σας. 
Βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν αντικρίζει την μπροστινή πόρτα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Το Βαζο του Πλουτου!

Το Βαζο του Πλουτου!

Το Βαζο του Πλουτου!

Πιστεύετε στις αρχαίες και δοκιμασμένες παραδόσεις; Το βάζο του πλούτου είναι πανάρχαια κινεζική μέθοδος για την προσέλκυση του...

Οικοδομηση του Πλουτου!

Οικοδομηση του Πλουτου!

Οικοδομηση του Πλουτου!

Με ποια σύμβολα μπορούμε να φέρουμε την αφθονία στη ζωή μας; Υπήρξαν διάφορα συστήματα για τη δημιουργία πλούτου στο πέρασμα των αιώνων...

Ο Πλουτος του Ενυδρειου

Ο Πλουτος του Ενυδρειου

Ο Πλουτος του Ενυδρειου

Μπορείτε να φανταστείτε που κρύβεται το χρήμα; Τα ενυδρεία είναι μια όμορφη και ισχυρή θεραπεία της μεθόδου του feng shui για να...

Πλουτος και Επιθυμια!

Πλουτος και Επιθυμια!

Πλουτος και Επιθυμια!

Επιθυμείτε την προσέλκυση του πλούτου και δεν γνωρίζετε τον τρόπο; Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να βρουν τα μυστικά για τέτοια...

Λογια πλουτου!

Λογια πλουτου!

Λογια πλουτου!

Ξέρετε τα παλιά λόγια του πλούτου; Οι μάγισσες της Θεσσαλίας ήταν εκείνες που από την αρχαιότητα ήξεραν τα μαγικά λόγια για το χρήμα, τον...

Το κλειδι του πλουτου

Το κλειδι του πλουτου

Το κλειδι του πλουτου

Ποιο είναι το κλειδί του πλούτου; Που βρίσκεται και πώς μπορούμε να το ανακαλύψουμε; Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν χρειάζεται να το...