O Άρης στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

O Άρης στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Ο Άρης θα παραμείνει στον Καρκίνο για σχεδόν όλο το καλοκαίρι, έως τις 8 Αυγούστου και θα καθορίσει εν πολλοίς τα γεγονότα που θα επισυμβούν τον καυτό Σεπτέμβρη που μας περιμένει. Το γεγονός ότι θα έχουμε μια εσωστρεφή τάση, μια επικράτηση της τρυφερότητας, αλλά με μάλλον επιθετικό τρόπο και το γεγονός ότι θα επικρατήσει η ανάγκη μας να κλείσουμε μέσα σε τείχη όσους και όσα αγαπάμε, θα επηρεάσει και τις μετέπειτα εξελίξεις αλλά κι όλο αυτό το καλοκαίρι. Ας δούμε ποιοι τομείς επηρεάζονται από αυτήν την διέλευση του Άρη για κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο Άρης, που είναι κυβερνήτης σας, εισέρχεται στον 4ο Οίκο της οικογένειας. Θα έχετε πολύ πιο υπεύθυνη θέση λοιπόν μέσα στην οικογένειά σας και θα κληθείτε να παίξετε ηγετικό ρόλο στην ευημερία όσων αγαπάτε. Έχετε φυσικά μεγάλη εξοικείωση με τις ενέργειες του Άρη, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι μπορεί και να σκεφτείτε να κάνετε την δική σας οικογένεια.

Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιο που για εσάς αντιπροσωπεύει τον χώρο της επικοινωνίας, των μικρών ταξιδιών, της διαφήμισης και της φιλίας, μπορεί αρχικά να νιώσετε κάποια νεύρα, στην πορεία όμως και μέχρι τις 8 Αυγούστου θα νιώσετε την δύναμη του Άρη να δίνει φτερά σε όλους αυτούς τους τομείς. Προσέξτε γιατί θα είστε λίγο ευερέθιστοι με τους φίλους σας, ωστόσο θα είναι από την άλλη μεριά μια καλή περίοδος για να προωθήσετε την εικόνα του εαυτού σας.

Δίδυμοι

Ο Άρης εισέρχεται στο σπίτι που συνδέεται με τα υπάρχοντα σας και την ακίνητη περιουσία σας. Πιθανόν να έχετε κάποιες συγκρούσεις με τους άλλους, γιατί θα έχετε διεκδικήσεις επάνω σε υλικά ζητήματα, τα οποία θα σας απασχολήσουν όλο αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να γίνεται ασυνήθιστα κτητικοί και κάπως ζηλότυποι με το ταίρι σας, ενώ θα θελήσετε να βάλετε όρια σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να σας εκμεταλλευτούν.

Καρκίνος

Με τον Άρη ακριβώς στο ζώδιό σας, μέχρι τις 8 Αυγούστου πρέπει να προσέξετε πολύ, ειδικά οι του 2ου δεκαημέρου, την νευρική σας ισορροπία και ψυχραιμία. Ο Άρης επηρεάζει πολύ την κυκλοθυμική σας τάση, και ενώ θα βλέπετε πολύ καθαρά κάποιες καταστάσεις, είτε στην εργασία σας είτε στις σχέσεις σας, γεγονός που θα μπορούσε κατά βάση να είναι καλό, θα σας φέρει τόσα νεύρα που μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Θα έχετε όμως στο πλευρό σας τον Ερμή να ισορροπεί τα πράγματα.

Λέων

Ο Άρης, που συμμετέχει στην διακυβέρνηση του ζωδίου σας εισέρχεται στον 12ο Οίκο σας και αυτό το καλοκαίρι θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα με το παρελθόν. Δεν θα μπορείτε να ανεχθείτε μυστικά, θα έχετε την τάση να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά υπάρχει ένας κάποιος κίνδυνος να είστε πολύ απότομοι σε νομικές υποθέσεις.

Παρθένος

Ο 11ος Ηλιακός σας Οίκος υποδέχεται τον φλογερό Άρη, κάτι που σημαίνει ότι από την μια είναι πολύ πιθανόν να έχετε ταξίδια, επέκταση των οραμάτων σας, διάθεση να προβάλλετε τον κοινωνικό σας ρόλο σε μεγάλες ομάδες, αλλά από την άλλη θα έχετε αρκετές συγκρούσεις σε επίπεδο φιλικό. Αν συμμετέχετε σε δραστηριότητες με πολλά άτομα, θα έχετε ηγετική θέση, αλλά με πολλά νεύρα και όχι χωρίς να χτυπήσετε πολλές φορές το χέρι σας στο τραπέζι!

Ζυγός

Με τον Άρη να εγκαθίσταται αυτό το καλοκαίρι ουσιαστικά στον χώρο των φιλοδοξιών σας και της καριέρας σας, είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε θετικά την ενέργειά του. Μην θυμώνετε με ανωτέρους και άτομα κύρους, κάντε τον Άρη να σας γεμίσει τις μπαταρίες χωρίς να τις κάψει! Αν συνδεθείτε σωστά μαζί του θα γίνετε πολύ αποφασιστικοί, και θα κερδίσετε την εύνοια ανθρώπων που τους χρειάζεστε για να προωθήσετε το επάγγελμά σας.

Σκορπιός

Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης και από τον φιλικό σας Καρκίνο θα σας βοηθήσει να είστε πολύ αποτελεσματικοί σε ζητήματα έρευνας, επέκτασης, ταξιδιών και περιπέτειας. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μέσα στο καλοκαίρι προσέξτε την περίπτωση ατυχήματος, μειώστε ταχύτητες, κάντε καλό σέρβις στο όχημά σας. Θα έχετε πιθανόν κάποιες προτάσεις για πολύ μακρινά ταξίδια, τα οποία ίσως και να συνδέονται με την εργασία σας, τα οποία θα σας διευρύνουν πολύ τους ορίζοντές σας.

Τοξότης

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα δύο καρμικά σας ταίρια, το άλλο είναι ο Ταύρος, και ο Άρης συμμετέχει στην διακυβέρνηση του ζωδίου σας. Μέχρι τις 8 Αυγούστου ανοίγει ένα μοιραίο παράθυρο για μια πολύ σοβαρή σχέση με κάποιον Καρκίνο, πολύ περισσότερο που για εσάς είναι το ζώδιο των έντονων ερωτικών επιθυμιών. Οι Καρκίνοι γενικά θα είναι αυτό το καλοκαίρι στο πλευρό σας, ενώ μπορεί να σας βοηθήσουν και με το θέμα ενός δανείου.

Αιγόκερως

Με τον Άρη απέναντί σας αυτό το καλοκαίρι, στον πολικό σας Καρκίνο, θα έχετε κάποια προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να ασκήσετε την υπομονή σας, την διπλωματικότητα, την ψυχραιμία και να αποποιηθείτε τον παρορμητισμό σας. Πιθανόν να έχετε κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας ή με τους συνεργάτες σας, τις οποίες δεν θα μπορείτε να ελέγξετε, παρά μόνον αν είστε καλά ετοιμασμένοι ψυχικά.

Υδροχόος

Ο Άρης στον 6ο Οίκο σας θα σας δώσει ενδεχομένως κάποια προβλήματα υγείας μέσα στο καλοκαίρι, με αυξημένες τις πιθανότητες ατυχήματος, οπότε προσοχή. Θα είστε κάπως ευερέθιστοι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με δημόσιες υπηρεσίες, ενώ θα βάλετε όρια στο τι σας ζητάνε οι άλλοι να θυσιάσετε για να τους ικανοποιήσετε. Δεν θα σας είναι πολύ εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας.

Ιχθείς

Ο Άρης θα σας βοηθήσει από τον 5ο Οίκο σας να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο, μόνο που θα πρέπει να το κάνετε αυτό χωρίς να φτάσετε στα άκρα. Έχετε εύνοια όμως για να βγείτε και να διασκεδάσετε, σας έλκουν πολύ οι Κριοί, ενώ κάποιες έντονες ανάγκες ερωτικού χαρακτήρα κάνουν την εμφάνισή τους. Γίνεστε πιο αποφασιστικοί και πιο εκδηλωτικοί, αλλά έχετε και λιγότερες αντοχές στο ψέμα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Άρης στον Καρκίνο

Ο Άρης στον Καρκίνο

Ο Άρης στον Καρκίνο

Ως γνωστόν, ο Άρης έχει άμεση σχέση με τα ζώδια του Νερού, όπως είναι ο Καρκίνος, του οποίου Καρκίνου είναι και κυβερνήτης, ο κόκκινος...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Μια Νέα Σελήνη μας δίνει πάντα την ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την ζωή μας, να βάλουμε νέους στόχους, να βρούμε νέα μονοπάτια και να...

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, αλλά και των συνδέσεων με υπερβατικά πεδία, περνάει στο...

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Από τις 22 Ιουνίου, αμέσως μετά το θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, όπου και παραμένει έως τις 21 Ιουλίου. Το διάστημα...

Αστρολογικό Δελτίο 27-6-2014

Αστρολογικό Δελτίο 27-6-2014

Αστρολογικό Δελτίο 27-6-2014

Μία πάρα πολύ έντονη, ελπιδοφόρα, αλλά και προκλητική Παρασκευή είναι μπροστά μας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι το εξαιρετικό γεγονός...

Αφροδίτη στο Ταύρο- Ερμής στον Καρκίνο: Έρωτας!

Αφροδίτη στο Ταύρο- Ερμής στον Καρκίνο: Έρωτας!

Αφροδίτη στο Ταύρο- Ερμής στον Καρκίνο: Έρωτας!

Η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της νυχτερινής της κυριαρχίας – τον Ταύρο - και του Ερμή στον πολύ αισθαντικό Καρκίνο...