παρθενος με υδροχοο

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Ακόμα κι αν έχετε κολλήσει σε μια αποτελμάτωση από καιρό σε καιρό, και αν αισθάνεστε σαν να είστε περιστρεφόμενες ρόδες τώρα, έτσι ακριβώς πρέπει να είναι. Θα πάρει κάποια δημιουργική σκέψη και μια δέσμη ενέργειας, αλλά μπορείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-3-2017

Κριός Ενώ οι συναισθηματικές αντιδράσεις της Σελήνης είναι πιθανό να ωθήσουν ορισμένα κουμπιά και να επιδεινώσουν οποιαδήποτε ένταση στη σχέση της, αυτό θα μπορούσε να είναι η τελευταία σημαντική ανακάλυψη που χρειάζεστε. Σχετικά με τις σημερινές συναισθηματικές αντιδράσεις δίνει την τελική ώθηση που χρειάζεται για να καθαρίσει τον αέρα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 2-3-2017

Κριός Ένα όνειρο, μια ιστορία ή ένα σύμβολο φέρνει ένα μήνυμα για την αγάπη στη ζωή σας τώρα. Συνειδητά καλλιεργείτε την ικανότητά σας για να δείτε τις συνδέσεις, να ερμηνεύσετε τα σημεία και να κατανοήσετε τον κόσμο σας ως ένα διασυνδεδεμένο σύνολο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 2-3-2017

Κριός Βάλτε την καριέρα σας και τις φιλοδοξίες σας σε μια μοίρα από σήμερα και απολαύστε μια νύχτα μακριά. Χρησιμοποιήστε το χρόνο για να πάρετε μαζί τους φίλους για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Θα δείτε ότι τα απλά πράγματα, είναι πιο σημαντικά και μερικές φορές η εργασία δεν είναι το παν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 2-3-2017

Κριός Δεν χρειάζεται πάντα να είστε ηρωίδα. Όσο θα θέλατε να πείτε ότι είστε ανεξάρτητες, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνες σας. Ζητώντας από ένα φίλο για μια μικρή βοήθεια με κάτι μεγάλο θα σας δώσει μια γλυκιά αίσθηση ανακούφισης.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-3-2017

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι για να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε πολύ οργανωτικοί και θα αναδείξετε τις ικανότητές σας, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Οικονομικά η κατάστασή σας θα βελτιωθεί, ωστόσο προσέξτε τα έξοδά σας. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα υπάρχει ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-3-2017

Κάποια ζητήματα που σας πιέζουν και δημιουργούν καθυστερήσεις θα μπορέσετε να το ρυθμίσετε οριστικά. Στον επαγγελματικό τομέα δείτε με μια νέα ματιά τα σχέδιά σας και με την επινοητικότητά σας θα μπορέσετε να τα προωθήσετε. Οικονομικά φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και οργανώστε τον προϋπολογισμό σας. Αισθηματικά θα υπάρχει ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-3-2017

Κριός – Ο Θάνατος Κάρτα συμβατή με τα αστρολογικά δεδομένα της ημέρας για σένα. Αν έχεις τελειώσει με μια σχέση πολύ εύκολα λες σήμερα αντίο και κοιτάς στο μέλλον, το παρελθόν δεν σε κρατάει και δεν σε μαγεύει πια με κανέναν τρόπο. Αν δεν τελειώσει οριστικά κάτι, δεν ανοίγουν δρόμοι. Είναι όμορφη κάρτα για το μέλλον.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία σου λέει να κοιτάξεις μπροστά. Μπορείς να έχεις μια εντελώς νέα ματιά στις σχέσεις σου, έχοντας αποκομίσει εμπειρίες και να πας παρακάτω.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-3-2017

Κριός Πρόσεχε σήμερα πολύ. Με την αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με τον Δία από τον Ζυγό θα θελήσεις να κάνεις πολύ έντονα ξεκαθαρίσματα και ίσως κάποιες σχέσεις σου να τις αδικήσεις. Πρόσεχε και την ζήλια, ενώ συνήθως δεν ζηλεύεις σήμερα δεν μπορείς να κρατηθείς.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-3-2017

Κριός Έχετε συνηθίσει την παρορμητική, εξαντλητική προσέγγιση στα έργα και στα προβλήματα. Αν προσπαθήσετε να ασκήσετε αυτό το είδος της ενέργειας σας, θα αισθανθείτε μείνει πίσω. Ο καλύτερος τρόπος είναι να συνεργαστείτε με αυτή την επιρροή. Μην ξεχνάτε τη βοήθεια φίλων και συμμάχων σας μπορεί να σας δώσει, αν το ζητήσετε.

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: ...

Κριός Ωροσκόπιο (Μάρτιος 21 - 19 Απρίλιος) ♥Διεύρυνε τους ορίζοντες Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από το ρομαντικό δράμα αυτή την εβδομάδα με τη διερεύνηση σε νέες γειτονιές και νέες ιδέες. ☹ Κλεμμένα mojo Ο ρομαντικός σύντροφός σας μπορεί να αντιστρέψει την αρχή σας, προκαλώντας διαφωνίες, ξεσπάσματα, και μια στιγμιαία κρίση εμπιστοσύνης.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-3-2017

Κριός Θα μπορούσατε πραγματικά εμπνευστείτε και να δοκιμάσετε τη δημιουργικότητά σας για να ζωντανέψετε την εργασιακή ρουτίνα σας. Στις δραστηριότητες της ομάδας οι συνεργάτες σας πάνε καλά, έτσι δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια στην επίτευξη των στόχων. Κάποιος που ενεργεί με φιλικό τρόπο μπορεί στην πραγματικότητα να αντικρίζει τα χρήματά σας.

Αγάπες και χωρισμοί Μαρτίου 2017

Ο Μάρτιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε με αγάπη από την αρχή. Ή κάπως έτσι. Είναι ένας θετικός μήνας αυτός ο Μάρτιος, συμπίπτει εφέτος και με την καρδιά της προ του πρώιμου Πάσχα εποχής και θα δονήσει για τα καλά τις καρδιές μας. Ωστόσο θέλει προσοχή, μπορεί να είναι σπαρμένος με ρόδα, όπως ορίζει η άνοιξη, αλλά τα ρόδα έχουν και ...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 1-3-2017

Η τακτοποίηση των υποχρεώσεών σας θα είναι το κύριο μέλημά σας και θα μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε σημαντικές συναντήσεις που θα παίξουν ρόλο στο άμεσο μέλλον στην προώθηση των σχεδίων σας. Οικονομικά, θα υπάρχει ισορροπία, αποφύγετε όμως την ανάληψη ευθυνών για λογαριασμό άλλων. Αισθηματικά, δείξτε προσοχή προς ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 1-3-2017

Μάλλον ήρθε η στιγμή για να δείτε καθαρά τα πράγματα και να πάρετε υπεύθυνες αποφάσεις τόσο για την καθημερινότητά σας, όσο και στις δραστηριότητές σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα ήταν καλό να προσέξετε τις αποφάσεις σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε την θέση σας, αλλά και τις προτάσεις που σας γίνονται. Οικονομικά θα έχετε σχετική βελτίωση των ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη Πολύ ωραία κάρτα που σου φέρνει θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Αν για κάποιον λόγο βρέθηκες σε αμήχανη στιγμή με το ταίρι σου σήμερα δικαιώνεσαι, ενώ αν φλερτάρεις θα βρεθείς με έναν άνθρωπο που θα μοιάζει να τον ξέρεις από πάντα, θα σε εντυπωσιάσει και θα εντυπωσιαστεί από εσένα.

Η διάθεσή του

Κριός Οι Κριοί είναι γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων αντιπαραθέσεων. Αν ο Κριός θα πρέπει να επιβραδύνει, να είναι ασθενής ή να καθίσει ακόμα για πολύ καιρό, μπορεί να γίνει αρκετά οξύθυμος. Δεν του αρέσει να καθυστερούν. Όταν ένας Κριός άνθρωπος αισθάνεται με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ή με άλλο τρόπο εξαντλημένος, ...