5 Τρόποι εξάσκησης στην αργή αγάπη!!

5 Τρόποι εξάσκησης στην αργή αγάπη!!


Το 1986, όταν ο Ιταλός σεφ Carlo Petrini είδε ένα εστιατόριο του McDonald’s που κατασκευάστηκε κοντά στα ιστορικά Ισπανικά Σκαλοπάτια στη Ρώμη, είπε ήσυχα “Αρκετά”.
Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα κίνημα που ίδρυσε ως απάντηση σε μη θρεπτικό γρήγορο φαγητό που απλά ονομάζεται “αργό φαγητό”.
Αρχικά, η ομάδα ήταν μικρή με ένα ενιαίο στόχο: να μποϋκοτάρει το γρήγορο φαγητό και να επιστρέφει στις πιο χρονοβόρες προετοιμασίες που τελειοποίησαν οι γιαγιάδες, οι οποίες περιλάμβαναν μια ευρύτερη ποικιλία φυτών από ό, τι καλλιεργούνται εμπορικά.
Πριν από πολύ καιρό, οι αποστολές βραδείας τροφής περιλάμβαναν την υποστήριξη των τοπικών αγροτών, την αποφυγή μαζικής παραγωγής τροφίμων, την επιλογή οργανικών, το χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία των μη επεξεργασμένων τροφίμων από το μηδέν και την ένταξη σε οικογένειες και φίλους πιο συχνά σε κοινόχρηστα τραπέζια.
Σήμερα, η παγκόσμια αργή κίνηση τροφίμων έχει δώσει τη θέση της σε άλλες τάσεις του τρόπου ζωής που αποφεύγουν την τεχνολογία και μια γρήγορη, συχνά ανθυγιεινή ζωή.
Αυτά περιλαμβάνουν αργή κίνηση και αργό σχεδιασμό. Αυτές οι κινήσεις θέτουν την ανθρώπινη ψυχική και σωματική υγεία πάνω από τα κέρδη και την τεχνολογία.

Αργή αγάπη αναδύεται.
Η αργή αγάπη είναι μια φιλοσοφία που έγραψα στο βιβλίο μου ” The 30-Day Love Detox” για να περιγράψω μια τάση όπου οι άνδρες και οι γυναίκες βάζουν ποιοτικές σχέσεις πάνω από τις σεξουαλικές ευκαιρίες επιβραδύνοντας τον ρυθμό της σωματικής σχέσης, επιτρέποντας στον ευάλωτο συναισθηματικό εγκέφαλο να δημιουργήσει πιο μακροχρόνια σχέση.
Είναι ένας τρόπος να πει κανείς όχι σε σεξουαλικό φαγητό και ναι σε μια υγιή, υποστηρικτική σχέση.
Και, μην κάνετε κανένα λάθος, η αργή αγάπη δεν είναι κάποια παλιομοδίτικη επιστροφή στους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων όπου οι γυναίκες παρακρατούν το σεξ για να κάνουν έναν άνθρωπο να πιστεύει ότι η επιθυμία του είναι αγάπη.
Είναι μια έκκληση για νέες τελετουργίες που επιτρέπουν στους άνδρες και τις γυναίκες να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη πριν από το σεξ.

Οι μισθωτές της αργής αγάπης είναι:
1. Dump junk sex food!
Και να απαλλαγείτε από τις κακές διατροφικές σχέσεις. Οι σχέσεις χαμηλού κριτηρίου – εκείνες που φέρνουν σεξ χωρίς δέσμευση ή εκφράσεις αγάπης – σμίγουν το όραμά μας και δυσκολεύουν να κάνουν σωστές επιλογές σχέσεων.
Εκπαιδεύουν επίσης το σώμα μας να χρειάζεται ποικιλία χαμηλής ουσίας.
2. Πείτε όχι!
Υιοθετήστε υγιή σεξουαλικά όρια. Μάθετε τις ζωτικές δεξιότητες επικοινωνίας που χρειάζεστε για να επιβραδύνετε το ρυθμό μιας νέας ρομαντικής σχέσης.
3. Περιμένετε!
Καθυστέρηση της έναρξης της σεξουαλικής δραστηριότητας με έναν νέο σύντροφο έως ότου δημιουργηθεί ένας υγιής βαθμός συναισθηματικής οικειότητας.
4. Σταματήστε να πληκτρολογείτε!
Μειώστε τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Συμπληρώστε το με τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τις μη-σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις πρόσωπο με πρόσωπο.
5. Πείτε “Σ ‘αγαπώ” πριν από το σεξ.
Δημιουργήστε ένα θετικό “σημείο καμπής πάθους” μέσα από το φύλο ανταλλάσσοντας μια λεκτική έκφραση αγάπης πριν αρχίσει η σεξουαλική δραστηριότητα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//