Η Μητέρα του: Πρόβλημα;


Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι η σχέση σου με τη μητέρα του καλού σου; Ίσως νιώθεις ότι ανταγωνίζεσαι την αγάπη της μαμάς; Ίσως βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου πάντα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε δεύτερη μοίρα, με τη μαμά να εξασκεί απόλυτο έλεγχο στη σχέση σας, μέχρι το σημείο που μπορεί να απειλήσει τη σχέση σας; Στον Μεσόγειο, τον τόπο καταγωγής των σπουδαίων μητριαρχικών Θεοτήτων, αυτό μπορεί να έχει τα καλά του, αλλά και τα προβλήματά του. Στη συνέχεια, θα δούμε πώς επηρεάζει το ζώδιο του κάθε άνδρα ως προς το βαθμό εξάρτησης από τη μητρική φιγούρα.

Κριός
Ο Κριός έχει μεγάλο σεβασμό για τη μητέρα του, αλλά δεν θα αφήσει τη μαμά να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Είναι αποφασιστικός και δεν επιτρέπει διακυμάνσεις στη σχέση του. Ενώ δεν θέλει να ακούσει κακά λόγια για τη μητέρα του, η αγάπη που σας προσφέρει είναι ανεκτίμητη και δεν τον καθιστά εξαρτημένο από τη μητρική φιγούρα.

Ταύρος
Ο Ταύρος έχει έντονο δέσιμο με την μητέρα του και θα προσπαθήσει να κάνει εσάς την “μαμά”. Τον ενδιαφέρει να σας κάνει να τον λατρεύετε και είναι πρόθυμος να σας παίρνει υπό την προστασία του. Έχετε ένα μεγάλο θέμα εδώ, καθώς ο Ταύρος αντιμετωπίζει τη μητέρα του ως ιερή προσωπικότητα και μπορεί να σας δυσκολέψει.

Δίδυμοι
Για τον Δίδυμο άντρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την μητέρα. Απολαμβάνει την ανεξαρτησία του και δεν είναι δεσμευμένος από τους δεσμούς της οικογένειας. Αγαπά τη μητέρα του, αλλά δεν την αφήνει να επηρεάσει τη σχέση του μαζί σας.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος έχει πολύ δυνατή σύνδεση με τη μητέρα του και μπορεί να έχει αντιφάσκοντα συναισθήματα. Αγαπά τη μητέρα του αλλά ταυτόχρονα θέλει να είστε στην ζωή του. Μπορεί να προσπαθήσει να σας κάνει να ανταγωνιστείτε τη μητέρα του για την αγάπη του. Χρειάζεται προσοχή και κατανόηση.

Λέων
Ο Λέων σέβεται απερίγραπτα τη μητέρα του, αλλά ταυτόχρονα έχει καθαρή ιεραρχία στη σχέση. Θέλει αρμονία και δεν επιτρέπει κατακτήσεις στον τομέα του αγάπης. Προτιμά να θέσει τη σύντροφό του στην πρώτη θέση και μετά τη μητέρα του.

Παρθένος
Ο Παρθένος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του και τη βλέπει ως αγωγό για να φτάσει στη ζωή. Δεν αναγνωρίζει κυριότητα από τη μητέρα του στη σχέση του και δίνει την προτεραιότητα στη σύντροφό του.

Ζυγός
Ο Ζυγός έχει φιλικές και ισορροπημένες σχέσεις με όλη την οικογένεια. Δεν ανέχεται τη σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και στη μητέρα του και αντιμετωπίζει δυσκολίες όταν πρέπει να επιλέξει πλευρά. Προτιμά να διατηρήσει την αρμονία.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει εντονότατη σχέση με τη μητέρα του και μπορεί να αντιμετωπίσει αντιφάσκοντα συναισθήματα. Είναι εξαιρετικά πάθος, με αγάπη και μίσος προς τη μητέρα του. Μπορεί να δυσκολέψει να χειριστεί τη σχέση σας, αλλά χρειάζεται υπομονή.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι απόλυτα ανεξάρτητος και δεν έχει πρόβλημα με τη μητέρα του. Απολαμβάνει την ανεξαρτησία του και δεν αφήνει κανέναν να επηρεάσει τη σχέση του μαζί σας.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει έντονη σχέση εξάρτησης από τη μητέρα του. Αναγνωρίζει την αρχή της και επιθυμεί να είστε αρεστή σε αυτήν. Οφείλετε να δείξετε υπομονή και αγάπη.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μητέρα του. Αγαπά τη μητέρα του, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον επηρεάσει στη σχέση του μαζί σας.

Ιχθείς
Ο άνδρας Ιχθείς δεν έχει παρά μόνο εσάς στη σκέψη του. Μπορεί να αγαπάει τη μητέρα του, αλλά η σύνδεσή του μαζί σας είναι αποκλειστική. Ο Ιχθύς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης από τη μητρική φιγούρα.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!