Εξάγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Κρόνου, σταθερότητα στις σχέσεις…

Εξάγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Κρόνου, σταθερότητα στις σχέσεις…

Oroskopos.tv


Στις 24/10 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα  σχηματίσουν όψη εξαγώνου (4ο 22’). Η σχέση των δυο αυτών πλανητών παρόλο που αρχικά μπορεί να μην θεωρείτε  συμβατή,  στην πραγματικότητα όμως μπορεί να γίνει απόλυτα σταθερή. Η όψη εξαγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Κρόνο μας βοηθάει στο να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, μας βοηθάει να βάλουμε όρια, να δώσουμε ουσιαστικές συμβουλές σε ερωτικές κυρίως υποθέσεις, μας βάζει στην διαδικασία να ξαναδούμε τις ερωτικές μας σχέσεις, ευνοεί την δημιουργία σχέσεων από συμφέρον , ενώ είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις προτάσεις που σας έχουν γίνει και αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας πριν προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις. Να είστε σίγουροι ότι η οικονομική επιβράβευση αλλά και η κοινωνική καταξίωση δεν θα αργήσει να έρθει.

ΤΑΥΡΟΣ

Για άλλη μια φορά βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, η οποία συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού, με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις  με  ένα ισχυρό πρόσωπο ή είναι πιθανό να κάποιοι από εσάς να δημιουργήσετε μια σχέση αποκλειστικά και μόνο από συμφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την τάση να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ευτυχώς για εσάς, η θετική όψη εξαγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον  Κρόνο θα φέρει δίπλα σας άτομα τα οποία με τις πολύτιμες συμβουλές τους θα σας βάλλουν στην διαδικασία να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας ώστε να γίνει πιο εύκολη και με λιγότερες απώλειες τόσο σε ενέργεια όσο και σε χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο,  θα φέρει κοντά σας άτομα τα οποία με τις συμβουλές, τους θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τα σχέδια σας βάζοντας σε νέες σταθερές βάσεις, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η γενναιοδωρία σας είναι σε όλους γνωστή. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο θα σας βάλει στη διαδικασία από την μια πλευρά να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας. Ενώ είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική  για όσους θέλουν να μπουν στην διαδικασία απώλειας βάρους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξαγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα φέρει δίπλα σας άτομα τα οποία τις πολύτιμες συμβουλές τους θα σας βοηθήσουν να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα σχέδια σας και να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη,  η οποία συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού με τον   Κρόνο,  θα σας βάλλει στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις απόψεις για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσετε στην εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ώστε να έχετε άμεσα οικονομικά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για άλλη μια φορά είστε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με τα άτομα που βρίσκονται  στο κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον και να βάλετε νέα όρια εφόσον χρειασθεί,  όλο αυτό θα γίνει με τον πιο γλυκό και ευγενικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βάλει στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να  ξοδεύετε άσκοπα τους πόρους σας (υλικούς και συναισθηματικούς). 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επαναξιολόγηση των ορίων σας βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με την Αφροδίτη που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βάλουν στην διαδικασία να σκεφτείτε σοβαρά τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με την εξωτερική σας εμφάνιση, πριν  προχωρήσετε σε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή πάνω σας. Φυσικά μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το σώμα σας στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από τις διακοπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ είναι πιθανό να χρειασθεί να αλλάξετε την στρατηγική σας.

ΙΧΘΥΣ

Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο, θα φέρει κοντά σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε νέα μονοπάτια, τα οποία θα σας οδηγήσουν στην πνευματική σας εξέλιξη.

 Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!