Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2021


    Ιούνιος  2021  :  Μήνας  Δύο  ( 2 ).

Προτού περάσουμε στις προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο του 2021 με την μέθοδο της Αριθμολογίας, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό! Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στη  1/6/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 6 + 2 + 0 + 2 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3. Οπότε ο αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το τρία ( 3 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας δίνουν πληροφορίες τόσο για το πεπρωμένο όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Ιούνιος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του 2. Αυτό γιατί εάν προσθέσουμε τον αριθμό του 6 (επειδή είναι ο 6ος μήνας) στην αριθμητική αξία του έτους 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ), μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 2  :  6 ( Ιούνιος ) + 5 ( 2021 ) = 11 = 1 + 1 = 2. Τόσο στην Δυτική όσο και στην Ινδική αριθμολογία ο αριθμός 2 «επηρεάζεται»  από τον πλανήτη Σελήνη. Στους πυθαγόρειους ήταν ο πρώτος άρτιος ( ζυγός ) αριθμός. Ήταν η θηλυκή δύναμη ( το 1 ήταν η αρσενική ). Σήμαινε τον διαχωρισμό, την αντίθεση, την πόλωση. Έτσι όμως μπορούσε να γίνει η δημιουργία, όταν το ένα γίνεται δύο και μοιράζεται, απλώνεται. Οι αρχαίοι απέδιδαν τον αριθμό 2 στην μούσα Ερατώ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε ότι ο μήνας αυτός θα έχει μυστήριο και τόλμη! Μυστήριο γιατί θα κινηθούν πολλά πράγματα στο… σεληνόφως με την αντίστοιχη μυστικότητα. Τόλμη γιατί θα τολμήσουμε να ανοιχτούμε, να νιώσουμε συναισθήματα, να ρισκάρουμε να εκτεθούμε, να διεκδικήσουμε εκείνο που θέλουμε κτλ. Αρκετοί θα κάνουνε την εποικοδομητική φαντασία τους πράξη. Θα υπάρξει φροντίδα με την ευρύτερη έννοια ή με την πιο συγκεκριμένη, όπως σε θέματα υγείας, μάθησης, οικογενειακής γαλήνης κτλ. Θα αυξηθεί η κοινωνικότητα και η αλληλοϋποστήριξη στις ανθρώπινες σχέσεις. Θα γίνουν γνωριμίες, σχέσεις, δεσμοί, γάμοι! Γιατί όπως η Σελήνη δέχεται το φως του Ήλιου για να λάμψει την νύχτα, έτσι θα υπάρξει η ανάγκη να συνδεθούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, ώστε να φωτιστεί η ζωή τους από την παρουσία του άλλου ατόμου! Αυτό επίσης σημαίνει καλές επιλογές στο θέμα της συντροφικότητας. Οι εργασίες και τα χρήματα θα είναι άφθονα, όμως με το ένδυμα της εξυπηρέτησης των αναγκών κι όχι με την έννοια του πλουτισμού για τον πλουτισμό.

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό σας αριθμό το 2, κι όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 2, 11, 20, 29, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης εκείνοι-ες που έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας ( όπως αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας ) τα γράμματα  :  Β, β – Κ, κ – Σ, σ, ς, τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 2. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που έχουν την αριθμητική αξία του 2 είναι τα  :  B, b – K, k – T, t .

    Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ  [ 1 ]

Θα χρειαστείτε την βοήθεια κάποιων ανθρώπων οι οποίοι θα σας την δώσουν. Προσέξτε ωστόσο να μην θεωρήσετε δεδομένη την προσφορά τους. Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει στην πιθανότητα να δείξετε αγνωμοσύνη.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ζητάτε την κατανόηση του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να «υποτιμάτε» την καλή του-της διάθεση να σας καταλάβει. Καλό θα είναι να δείχνετε την ευχαρίστησή σας και με την πρώτη ευκαιρία να κάνετε μικρότερες ή μεγαλύτερες εκπλήξεις στο ταίρι σας. Μην αφήνετε να εννοηθεί ότι θα έχετε μόνιμα το επάνω χέρι στην σχέση, γιατί κάτι τέτοιο θα βάλει τα θεμέλια για μία σχέση με απωθημένα και εκρήξεις!

Εάν έχετε χωρίσει, κατά βάση θα έχετε την δύναμη να πάρετε την πρωτοβουλία για μία πρώτη κίνηση, εφόσον σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση. Μην περιμένετε απαραίτητα ο ή η πρώην σας να απαντήσει θετικά. Όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να σας κάνει να επιμείνετε, χωρίς να χάσετε την ευγένειά σας. Ίσως το πρώην ταίρι σας να θέλει να σας δείξει ότι έχει ισχυρή προσωπικότητα. Αυτό θα πρέπει κατά βάθος να σας ευχαριστήσει. Τι να την κάνετε μία επανασύνδεση, εάν ο-η άλλος-η δεν έχει βούληση και κάνει ότι του-της λέτε;

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε σε νέα γνωριμία με άτομο που θα σας βλέπει με αφοσίωση. Δεν αποκλείεται η γνωριμία αυτή να γίνει σε χώρο με κάποια ιεραρχία, και να είναι ένα κατώτερό σας ιεραρχικά άτομο. Θα εξελιχθεί μία αισθηματική ιστορία στην οποία θα πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες, ώστε να μην γίνει αργότερα μία σχέση με έντονους τους ρόλους του αρχηγού και του ακόλουθου. Κάτι τέτοιο θα αδικήσει τις προσωπικότητές σας, ακόμη κι αν περνάτε καλά έτσι.

Η εργασία σας θα κινηθεί πολύ δυναμικά. Θα έχετε επιτυχία. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν αισθητά. Ίσως να προταθείτε και να κερδίσετε μία υψηλή θέση. Επίσης θα έχετε ανθρώπους να σας υποστηρίξουν και να σας προάγουν.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο με προοπτικές εξέλιξης. Ενδεχομένως να αναλάβετε μία θέση με ευθύνη. Φροντίστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια των ανθρώπων γύρω σας. Από χρηματικής πλευράς θα είστε πολύ καλά.

      Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ  [ 2 ]

Θα διαχειριστείτε καταστάσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Μερικές από αυτές ενδεχομένως να μην λήξουν με τον πιο επιθυμητό τρόπο. Όμως ότι γίνεται, γίνεται για να εξελιχθείτε και να πάτε μπροστά!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διαφαίνεστε κάπως κουρασμένοι-ες. Η σχέση με την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας πηγαίνει καλά και υπάρχει ηρεμία, ωστόσο μάλλον έχετε κολλήσει σε ένα μονότονο μοτίβο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχει όμως σημασία ο τρόπος που βλέπετε, εσείς ή ο άλλος, την κατάσταση. Πριν σκεφτείτε ακραίες λύσει, όπως την απομάκρυνση ή τον χωρισμό, δοκιμάστε να βρείτε τρόπους να ζωηρέψετε την σχέση σας! Με καλή θέληση θα τα καταφέρετε.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει και θέλετε να τα ξαναβρείτε με την ή τον πρώην σας, καλό θα είναι να το σκεφτείτε σοβαρά. Αυτό, γιατί θα πρέπει να γίνουν μία-δύο βασικές αλλαγές, ώστε να επιτύχει η επανασύνδεση και να προκύψει σταθερότητα. Αρχικά καλό θα είναι να είστε και οι δύο κάπως πιο αποφασιστικοί και να μην περιμένετε ο ένας από τον άλλον να δίνει τις λύσεις, ασκώντας του μετά κριτική για το αποτέλεσμα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με αρκετές ομοιότητες στον χαρακτήρα της-του με τον δικό σας! Αυτό θα είναι ωραίο και θα σας κάνει να νιώθετε άνετα. Ωστόσο θα χρειαστεί να ανακαλύψετε και τις διαφορές σας, ώστε να μην γίνει η σχέση πολύ βατή. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αδρανοποιήσει την προσωπική εξέλιξη του καθενός σας. Επομένως μικρές διαφορές θα δώσουν κίνητρο.

Στην εργασία σας ίσως χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες, κάτι που δεν θα σας είναι απαραίτητα ευχάριστο. Ενδέχεται, εάν είστε υφιστάμενος, να νιώσετε τους ανωτέρους σας ως υποτονικούς για την θέση τους. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι να αλλάξει κάτι που θα δώσει περισσότερη αίγλη στη ηγεσία της δουλειά σας. Είναι η στιγμή να ενδυναμωθείτε μέσα από μικρές αντιξοότητες. Παρόλα αυτά τα οικονομικά δεδομένα σας θα είναι σταθερά και ασφαλή.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, δώστε σημασία στον χώρο στον οποίο θα εργαστείτε ή στην συνεργασία που σκέφτεστε να κάνετε. Θα πρέπει να σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Εάν έχετε αμφιβολίες κερδίστε λίγο χρόνο για να το καλοσκεφτείτε. Κατά βάση αποφύγετε κάτι που δεν σας πείθει. Ή πειραματιστείτε, αν δεν έχετε κάτι να χάσετε.

    Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ  [ 3 ]

Ίσως η ενδόμυχη ανάγκη σας να προσφέρετε και να δίνετε στους άλλους να εκφραστεί μέσα από την αγάπη σας για κάποιο πρόσωπο. Όμως μην λησμονείτε να παίρνετε κι εσείς! Δώστε κι εσείς την χαρά στον άλλον να σας δώσει κάτι.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έχετε μία άψογη στάση και συμπεριφορά. Το ταίρι σας είναι τυχερό που σας έχει και το γνωρίζει καλά. Μερικές φορές ωστόσο άθελά σας μπορεί να το κάνετε να νιώθει κάπως… παροπλισμένο. Για να μην συμβαίνει αυτό, απλά σκεφτείτε ότι δεν έχει τόση σημασία αν γίνει κάτι λάθος, αλλά έχει περισσότερη σημασία η αυτοπεποίθηση που μπορεί ο-η καθένας-μία σας να έχει μέσα στον δεσμό ή στον γάμο. Δηλαδή μην φτάσει να σας ρωτάει το ταίρι σας για το παραμικρό, επειδή είστε ο-η σοφός-η μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να έχετε επανασύνδεση, μην βιαστείτε να κάνετε το πρώτο βήμα, παρότι έχετε αυτήν την δύναμη. Αφήστε στην-στον πρώην σας την πρωτοβουλία, ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή της-του. Μόλις κάνει την κίνηση ανταποκριθείτε με θετική στάση. Αυτό για να υπάρξει ενδυνάμωση στο πρώην ταίρι σας. Ενδέχεται να είχε επαναπαυτεί ότι όλα κινούνται από εσάς.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία σε χώρο όπου συχνάζετε εσείς και η-ο άλλη-ος. Δεν αποκλείεται να έχει υπάρξει ένας κρυφός θαυμασμός από την άλλη πλευρά στο πρόσωπό σας. Αυτό θα λειτουργήσει εποικοδομητικά για το μέλλον της γνωριμίας. Φροντίστε παρόλα αυτά να τονώσετε την αυτοπεποίθηση του καινούριου προσώπου που θα μπει στην ζωή σας, ώστε να μην… κρεμαστεί από επάνω σας!

Στην δουλειά σας θα έχετε ευθύνη, ιδίως εάν κατέχετε κάποια θέση προϊσταμένου-ης! Όμως ταυτόχρονα διαφαίνεται να έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη των υφισταμένων σας μέσα από τον δίκαιό σας τρόπο. Συνεχίστε έτσι! Η εργασία σας θα βρίσκετε σε εξαιρετική εξέλιξη. Κάπου-κάπου να δίνετε μικρές ευθύνες σε άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να παίρνετε ανάσες ξεκούρασης! Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι άριστα!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρεθείτε σε χώρο που θα σας θέλουν  οπωσδήποτε! Δεν αποκλείεται να έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο καλές περιπτώσεις! Έχετε άστρο και σας δίνει δυνατότητες και ευκαιρίες. Όπου βρεθείτε θα κάνετε εξαιρετική εντύπωση.

  Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ  [ 4 ]

Θα χρειαστεί να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, ακόμη κι αν κάποιοι σας προκαλούν! Μην αφήνετε τους άλλους να σας φτάνουν στα όριά σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να το χρησιμοποιήσουν οι άλλοι σαν το… κόκκινο κουμπί σας, προκειμένου να βγαίνετε εσείς οι… κακοί της υπόθεσης!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διαφαίνεται μία ψυχική κούραση. Ο βασικός λόγος μάλλον είναι ότι προσπαθείτε πολύ μεταξύ σας να πείσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον για αυτό και για εκείνο. Όσο κάνετε αυτήν την προσπάθεια τόσο περισσότερο μεγαλώνουν οι αντιστάσεις του καθενός σας. Καλύτερα να δεχτείτε ότι μπορείτε να έχετε διαφορετικές γνώμες και απόψεις, χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα. Ίσα-ίσα θα νιώθετε πιο άνετα και η σχέση σας θα πάρει ανάσες. Επίσης θα αποκτήσετε λίγο περισσότερο χιούμορ. Διαφορετικά κινδυνεύετε για λόγους πείσματος να αναπτύξετε μεταξύ σας μία εχθρότητα!

Εάν έχετε χωρίσει κι επιζητάτε την επανασύνδεση, αρχικά θα χρειαστεί να σκεφτείτε μήπως είναι καλύτερα έτσι. Η σχέση σας μάλλον ήταν μία σχέση ανταγωνισμού. Κατά μία έννοια είχατε εθιστεί σε έναν αγώνα προσπάθειας να πείστε ο ένας τον άλλον ότι έχετε δίκιο ο καθένας ξεχωριστά. Με αυτήν την διαδικασία προφανώς χάθηκε το σημείο επαφής και συνεννόησης. Εάν πιστεύετε πως μπορείτε να γίνετε πιο ευέλικτοι-ες και πιο υποχωρητικοί-ες εκεί που χρειάζεται, τότε αξίζει να κάνετε ένα αμοιβαίο βήμα προσέγγισης. Διαφορετικά θα ανακυκλώνετε την ίδια ασυνεννοησία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έρθετε σε επαφή, είτε επειδή χρειάζεται για κάποιον λόγο, είτε τυχαία, με κάποιο άτομο που θα ανταλλάξετε απόψεις. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε φαινομενική αντιπαλότητα, ενώ θα υποβόσκει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον που δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί. Θα προκύψει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Προσέξτε ωστόσο να μην εθιστείτε στις εντάσεις, επειδή κάπως έτσι ξεκινήσατε την γνωριμία σας.

Στην  εργασία σας θα τα πάτε περίφημα. Είναι καλός μήνας για δουλειές και κέρδη. Μέσα σε αυτόν τον επαγγελματικό ενθουσιασμό θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, κυρίως αν κατέχετε θέση προϊσταμένου-ης, διευθυντή-ριας κτλ. Δηλαδή προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ανάγκη για δουλειά με την ήπια συμπεριφορά. Μην γίνεστε εξαιρετικά απαιτητικοί, εκτός εάν το επιβάλει η φύση της δουλειάς σας. Διαφορετικά θα προκληθούν αντιδράσεις και δυσλειτουργίες.

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε χώρο, όπου θα σας δοθούν δυνατότητες. Είναι πιθανόν να έχετε κάποια αντίστοιχη προϋπηρεσία. Θα μπορέσετε να βάλετε από την αρχή γερά θεμέλια εκεί. Μην  ξεχνάτε ωστόσο ότι οι δεξιότητές σας θα πρέπει να συνοδεύονται κι από μία ήπια συμπεριφορά. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς χωρίς ουσιαστικό λόγο.

    Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ  [ 5 ]

Η τύχη θα παίξει τον ρόλο της. Όλα θα σας πάνε καλά. Όμως το εξαιρετικό και το ξεχωριστό θα συμβεί μόνο εάν το αποφασίσει το Σύμπαν και σας το στείλει μέσω της τύχης σας! Αν όχι, απλώς θα περάσετε καλά, έστω και χωρίς να αγγίξετε το απόλυτο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα… δρώμενα θα εξελιχθούν ήρεμα χωρίς να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Δεν είναι η στιγμή να επέμβετε ουσιαστικά, ούτε εσείς, ούτε ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας. Διατηρείστε την καλή σας διάθεση κι αφήστε τον καιρό να κυλάει, ακόμη κι αν κάποιες στιγμές νιώθετε έντονη την ρουτίνα ή την διάθεση να ασκήσετε κριτική στο ταίρι σας για λεπτομέρειες. Αυτό θα ανατραπεί από μόνο του και θα έρθουν και οι δυνατές συγκινήσεις που επιθυμείτε. Μάθετε στο τώρα σας να περνάτε καλά με τον άνθρωπό σας μέσα από την απλότητα.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε την επανασύνδεση δεν έχετε παρά να την διεκδικήσετε! Τα πράγματα θα είναι απλά. Η προσέγγισή σας μπορεί να γίνει χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Θα χρειαστεί απλά να κάνετε μερικές ουσιαστικές δηλώσεις και κατόπιν να τις εφαρμόσετε, όπως ότι αγαπάτε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον κτλ. Φροντίστε να μην παρεξηγείτε με το παραμικρό ο ένας την διαφορετική ιδιοσυγκρασία του άλλου. Ούτε όμως να προκαλείτε με την συμπεριφορά σας ο καθένας. Διατηρείστε το μέτρο. Αλλιώς όσο εύκολα θα γίνει η επανασύνδεση, τόσο εύκολα και θα χαλάσει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε αντίστοιχα μία γυναίκα ή έναν άντρα με χιούμορ ή με κάποια γοητευτική ανεμελιά. Παρότι θα υπάρξει χημεία και έλξη θα σας προβληματίσει η περίπτωση να προχωρήσετε σε σχέση, επειδή ενδέχεται να θεωρήσετε την-τον άλλη-ον ως άγουρη-ο! Ίσως να χρειαστεί να δείτε διορατικά στο μέλλον σας, εάν θα μπορέσετε να ευτυχίσετε με το συγκεκριμένο άτομο κι εκείνο με εσάς. Διαφορετικά μπορεί να προκύψει μία σχεσούλα μικρής διάρκειας. Εναλλακτικά συμβουλευτείτε έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που εμπιστεύεστε.

Στην εργασία σας θα είστε ένα βασικό στέλεχος ή το… δεξί χέρι κάποιου-ας προϊσταμένου-ης! Παρόλα αυτά μπορεί ορισμένες φορές να παίρνετε πρωτοβουλίες περισσότερο από ότι σας αναλογεί! Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να δεχτείτε σύσταση, όχι όμως με… απειλητικό για την θέση σας τρόπο. Φροντίστε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν. Τα οικονομικά σας διαφαίνονται εξαιρετικά καλά και σταθερά.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, ίσως να εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο με δραστηριότητες. Ορισμένοι δεν αποκλείεται να εργαστείτε σε δουλειά σε εξωτερικό χώρο. Τα χρηματικά σας δεδομένα εκεί θα είναι ικανοποιητικά. Προβλέπονται δύο περιπτώσεις  : α) Ή να παραμένετε εκεί και να είστε ευχαριστημένοι, β) Ή να παραμένετε για ένα χρονικό διάστημα ώσπου να βρείτε εκείνο που πραγματικά σας γεμίζει επαγγελματικά. Αυτό θα εξαρτηθεί από την δική σας απόφαση.

     Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ  [ 6 ]

Ένας ήρεμος μήνας θα κυλίσει για εσάς. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι αρμονικές, χωρίς να είναι οι πλέον συναρπαστικές. Αυτή η ηρεμία θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη στο να ψαχτείτε εσωτερικά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα θα είναι τέλεια, όμως θα υπάρχει θετική αντίληψη και στάση κι από τους δύο σας. Είναι μία καλή περίοδος να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αφήνοντας για αργότερα την μεταξύ σας κριτική και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης σας. Οι ανύπαντροι-ες μπορείτε να σχεδιάσετε τον μελλοντικό γάμο σας.

Εάν έχετε χωρίσει, μάλλον δεν πρόκειται για έναν σοβαρό χωρισμό, αλλά για μια προσωρινή απομάκρυνση. Έτσι η επανασύνδεση θα προκύψει σχεδόν αβίαστα. Φροντίστε για την προθυμία σας μέσα στην σχέση! Δηλαδή μην θεωρείτε δεδομένη την υπομονή του-της πρώην σας, ούτε βέβαια εκείνος-η την δική σας. Κάντε πράγματα και δείξτε ζωντάνια με το ταίρι σας αμοιβαία.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία μάλλον σε επαγγελματικό χώρο ή σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος, ασχέτως αν είναι επαγγελματικός ή όχι. Σε κάτι που θα συμμετέχετε μαζί θα τα πάτε περίφημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι αυτονόητα θα σας πάει και η ερωτική πλευρά της γνωριμίας σας. Γι αυτό μην ξεχνάτε να διαχωρίσετε το πρακτικό κομμάτι από το συναισθηματικό και να μην θεωρείτε ούτε ο-η ένας-μία, ούτε η-ο άλλη-ος τίποτα αυτονόητο.

Στην εργασία σας θα λάβετε σημαντική βοήθεια μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι καλές κι εποικοδομητικές. Θα έχετε την εκτίμηση και ακόμη την αγάπη των ανθρώπων που συνεργάζεστε ή των πελατών σας. Παρόλα αυτά θα υπάρχει μία ελαφρά χαλαρότητα, η οποία δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της δουλειάς σας. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι πολύ καλά.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την εύκολη επιλογή να διαλέξετε κάποια εποχιακή δουλειά με καλές αμοιβές. Αν αυτό δεν σας ικανοποιεί και επιζητάτε κάτι μόνιμο εξ αρχής, τότε θα ψάξετε λίγο περισσότερο και μάλλον θα βρείτε αυτό που θέλετε προς το τέλος του μήνα. Η οικονομική σας κατάσταση θα ξεκινήσει να βελτιώνεται.

   Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ  [ 7 ]

Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας, κυρίως σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Ορισμένοι μπορεί να έχετε κουραστεί να δίνετε χωρίς να παίρνετε. Θα μπορέστε άραγε να διεκδικήσετε με επιτυχία αυτό που σας αναλογεί;

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έχετε ήδη προσφέρει πολλά και νιώθετε ότι δεν έχετε ανταπόκριση. Διερευνήστε αρχικά μήπως ο τρόπος που διεκδικείτε είναι λάθος. Ας υποθέσουμε ότι χρειάζεστε κάτι. Ζητήστε το έτσι, ώστε να φανεί πως ωφελεί και τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, κι όχι σαν να σας το χρωστάνε. Με αυτόν τον τρόπο ο άλλος θα νιώσει ότι έχει κι αυτός κάτι να κερδίσει! Μία μικρή δόση στρατηγικής δεν θα βλάψει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πάντα θα ακούτε το «Ναι». Τουλάχιστον όμως θα υπάρξει μία καλή προσπάθεια να παίρνετε κι εσείς κι όχι μόνο να δίνετε.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, δεν έχετε παρά να περιμένετε. Ακόμη κι αν υπάρξει καθυστέρηση, ο ή η πρώην σας θα σας αναζητήσει. Ίσως να έχει καταλάβει την πραγματική σας αξία. Διαφαίνεται σαν να έχετε χωρίσει με δική σας πρωτοβουλία, προφανώς επειδή δεν παίρνατε αυτό που θέλετε από την σχέση σας. Εάν το πρώην ταίρι σας έχει καταλάβει κάτι από τον χωρισμό, κι αν εσείς δεν είστε απόλυτοι-ες, σίγουρα θα βρεθεί μία νέα ισορροπία και η σχέση θα βελτιωθεί πολύ σε σύγκριση με το παρελθόν της.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία σε χώρο όπου θα υπάρχει κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται εσείς να βρίσκεστε σε μία ανώτερη θέση από την-τον άλλη-ον. Ή να βρίσκεστε περισσότερο καιρό σ’ αυτόν τον χώρο. Θα υπάρξει αμοιβαία έλξη και θα προκύψει σχέση. Καλό θα είναι να βρείτε τις ισορροπίες σας χωρίς να επηρεαστείτε από την σχέση σας στον κοινό χώρο. Θα χρειαστεί αυτά να διαχωριστούν μέσα σας.

Στην εργασία σας θα τα πάτε περίφημα. Σε αρκετές περιπτώσεις θα έχετε το επάνω χέρι. Μπορεί όμως αυτό να σας κουράσει με την έννοια ότι πολλές ευθύνες θα είναι στα χέρια σας! Από την άλλη ενδέχεται οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας να τα περιμένουν όλα από εσάς! Φροντίστε να δίνετε μικρές ευθύνες και στους άλλους, ώστε να μην σας πέφτει πολύ βάρος. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι σε σταθερή άνοδο, όπως και η ίδια η εργασία σας.

Εάν αναζητάτε καινούρια δουλειά, πρόκειται να σας απορροφήσουν σε χώρο όπου θα έχετε ορισμένες ευθύνες. Αυτό μπορεί να είναι σε συνάρτηση με κάποιο πτυχίο σας ή με την αντίστοιχη προϋπηρεσία σας. Ενδεχομένως ως καινούριο άτομο να φορτωθείτε κάποια πράγματα παραπάνω, ώστε να ξεκουραστούν κάπως οι παλιότεροι. Μην δυσανασχετήσετε, αλλά ούτε και να αφήσετε να εννοηθεί ότι είστε για τα πάντα. Βάλτε με ευγενικό τρόπο κάποια όρια για να είστε αποδοτικοί σε αυτά που θα αναλάβετε. Οικονομικά θα αλλάξει ριζικά η κατάστασή σας προς το καλύτερο.

   Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ  [ 8 ]

Αυτόν το μήνα ενδεχομένως να καταλάβετε την διαφορά ανάμεσα στα λόγια και στις πράξεις. Κάποιοι σας λένε ωραία λόγια χωρίς πράξεις. Κάποιοι κάνουν πράξεις και δεν μιλούν ωραία. Κάποιοι τρίτοι συνδυάζουν τον καλό λόγο και τις πράξεις!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να περιμένετε περισσότερα από τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Παρόλα αυτά μπορεί το ταίρι σας να σας ενδυναμώνει με τα λόγια του και με τον καλό του τρόπο, αλλά να υστερεί κάπως στα έργα και στην πρακτική πλευρά της ζωής. Το πώς αξιολογείτε την κατάσταση είναι καθαρά δική σας άποψη. Αξίζει ωστόσο να εκτιμήσετε τα καλά στοιχεία του άλλου και να μη τον ακυρώνετε συνολικά. Από την άλλη κάντε μία ευγενική προσέγγιση να του-της ζητήσετε κάτι παραπάνω, χωρίς να γίνεστε πιεστικοί-ες. Ταυτόχρονα μην λησμονείτε να κάνετε και την αυτοκριτική σας.

Οι χωρισμένοι-ες θα ξοδέψετε χρόνο σε συζητήσεις με την-τον πρώην σας. Εάν αυτές τραβήξουν σε μάκρος χρόνου χωρίς το αποτέλεσμα της επανασύνδεση, αυτό δεν θα είναι δυστυχώς πολύ καλός οιωνός. Αν όμως τα λόγια συνοδεύονται από κινήσεις προσέγγισης, τότε η επανασύνδεση θα είναι ζήτημα χρόνου. Στην πρώτη περίπτωση των μακρών συζητήσεων, παίξτε το τελευταίο σας χαρτί σταματώντας την επαφή κι αφήνοντας τον χρόνο και το κενό να κάνουν την δουλειά τους!

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα η οποία θα… κρέμεται από το χείλη σας και θα ακούει προσεκτικά αυτά που θα της λέτε. Παρόλα αυτά διαφαίνεται να της παίρνει κάποιον χρόνο για να λυθεί και να αφεθεί μέσα στην γνωριμία. Δείξτε υπομονή κι αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον ρυθμό τους χωρίς πίεση!

Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε κατ’ αναλογία έναν άντρα που θα σας σαγηνέψει με τον ωραίο του λόγο κι ενδεχομένως με την χροιά της φωνή του! Ωστόσο παρατηρείστε και τις πράξεις του κι όχι μόνο τα λόγια του, για να βεβαιωθείτε ότι στο μέλλον θα μπορεί και θα θέλει να κάνει πράγματα για εσάς!

Στην εργασία σας θα σας έρθουν επιπλέον χρήματα. Μπορεί να είναι καθυστερημένα λεφτά, ή κάποια αύξηση, ή μόνους, ή άνοδος της δουλειά με το αντίστοιχο κέρδος. Ή ένας συνδυασμός από τα παραπάνω! Φροντίστε περισσότερο για τις σχέσεις σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και κυρίως την δίκαιη κατανομή της εργασίας και των όποιων προνομίων! Εάν υπάρξουν εντάσεις, προσπαθήστε τουλάχιστον να οδηγήσουν σε ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, πρόκειται να βρείτε μία δουλειά με καλές αμοιβές, που ίσως να μην είναι αυτό που θα θέλατε πολύ, ασφαλώς όμως όχι και το… χειρότερό σας. Ίσως το χρηματικό κίνητρο να σας ενθουσιάσει και να προχωρήσετε με κέφι. Η βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης στην περίπτωση αυτή, θα παίξει ρόλο στο να δείτε με καλύτερη ματιά την νέα σας εργασία.

   Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ  [ 9 ]

Ο μήνας αυτός θα σας αποκαλύψει τις πραγματικές σχέσεις της ζωής σας. Κάποιοι άνθρωποι θα σας δείξουν πόσο κοντά σας είναι. Σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα απολαύσετε και την παρέα των ήδη αγαπημένων σας ανθρώπων.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ο-η ένας-μία συμπληρώνει την-τον άλλη-ον. Η σχέση σας θα κυλίσει αβίαστα. Ίσως να συνεννοηθείτε για κάποιες σημαντικές αλλαγές ή αποφάσεις. Για τους-τις ανύπαντρους-ες αυτό μπορεί να σημαίνει πρόταση γάμου. Έχετε καλή επικοινωνία και τα συναισθήματά σας δυναμώνουν μέρα με την μέρα, άσχετα εάν ο χαρακτήρας κάποιου-ας από τους δύο σας μπορεί να είναι λιγότερο εκδηλωτικός.

Οι χωρισμένοι-ες θα σμίξετε ξανά με αμοιβαίες πρωτοβουλίες και με ενθουσιασμό. Ο χωρισμός σας, σας έκανε να καταλάβετε πόσο ταιριάζετε και πόσο λείπει ο-η ένας-μία από την-τον άλλην-ον. Προσέξτε, όσο τουλάχιστον περνάει από το χέρι σας, ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη, με αποτέλεσμα η σχέση σας να ανακυκλώνει χωρισμούς και επανασυνδέσεις!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, σας περιμένει μία πολύ ταιριαστή γνωριμία σε τόπο και χρόνο σχεδόν απίθανο! Θα προκύψει αυθόρμητα και αισθαντικά μία ελκυστική συγκυρία ανάμεσα σε εσάς και σε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα. Ίσως να είναι κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Παρόλα αυτά συμβαίνουν και τα καλά στην ζωή. Κατά βάση εάν δε προχωρήσετε με το άτομο αυτό, τούτο θα σημαίνει ότι αποφεύγετε την δέσμευση γενικότερα. Διαφορετικά θα είναι μία απολαυστική γνωριμία με προοπτική να εξελιχθεί σε δυνατή σχέση!

Στην εργασία σας θα κινηθείτε μέσα σε ένα καλό και φιλικό περιβάλλον, όπου οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι αρμονικές. Αυτό θα σας κάνει να είστε ακόμη περισσότερο δημιουργικοί. Η εργασία σας θα αναδειχθεί και θα σας αποφέρει κέρδη ή προσαυξήσεις. Μπορείτε να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους. Χρηματικά θα είστε απόλυτα καλυμμένοι!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα επιτύχετε σε μία συνέντευξη ή θα κάνει εντύπωση το βιογραφικό σας. Θα σας ανοίξει μία πόρτα που την ποθείτε και θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις δεξιότητές σας! Θα είστε σε καλό δρόμο και τα χρήματα θα αρχίσουν να πληθαίνουν στην τσέπη σας!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u