Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2019


Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα και καλές διακοπές! Πριν περάσουμε στις αριθμολογικές προβλέψεις του μηνός Αυγούστου, θα υπενθυμίσουμε σύντομα πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/8/2019. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή : 1 + 8 + 2 + 0 + 1 + 9 = 21 = 2 + 1 = 3 , οπότε ο προσωπικός του αριθμός είναι το 3 . Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννέα από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Καθορίζουν στοιχεία τόσο ως προς το πεπρωμένο μας, όσο κι ως προς την προσωπικότητά μας. Ακολουθούν οι αριθμολογικές προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο του 2019.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Ίσως αυτόν το μήνα να νιώσετε εσωτερικά πιεσμένοι. Αν και είναι κατ’ εξοχήν μήνας διακοπών, «κινδυνεύετε» να επιβάλλετε μία αγχώδη διάθεση στον εαυτό σας, μάλλον με την ιδέα ότι από τον επόμενο μήνα ξεκινάει για σας ο Γολγοθάς! Αλλά καλό θα είναι να μην προτρέχετε και κυρίως να μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να χάνει το παρόν υπό του φόβου ενός «εχθρικού» μέλλοντος!

Όσοι κι όσες είστε παντρεμένοι-ες ή σε δεσμό, θα χρειαστεί να προσέξετε στις διακοπές σας, ώστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε να κρίνετε το κάθε τι και να μιλάτε συνεχώς για θέματα που «σαμποτάρουν» την ξεγνοιασιά των στιγμών. Επίσης μην ανατριχιάζετε ως απειλούμενη γάτα κάθε φορά που μπορεί κάποιος ή κάποια να σας φλερτάρει. Αντιμετωπίστε τέτοιες καταστάσεις με χιούμορ κι αφήστε το ταίρι σας να ζηλέψει τόσο όσο χρειάζεται για να αναζωπυρωθεί το πάθος ανάμεσα σας. Αν ωστόσο νιώθετε ενοχικά επειδή ενδέχεται ένας ή μια θαυμάστρια να σας έχει πάρει το μυαλό, μην «αυτομαστιγώνεστε», αλλά δείτε το σαν αφορμή να κάνετε έναν εσωτερικό επαναπροσδιορισμό στα συναισθήματά σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας φανεί μάλλον συντηρητικό για τα δικά σας όρια. Το άτομο αυτό ίσως να πιστεύει έντονα σε μία ιδέα πχ. οικολογία, ή να είναι έντονα θρήσκο, ή εναλλακτικά να είναι πολύ δεμένο με την εργασία του ή με την οικογένειά του ή με την παρέα του  κτλ. Παρόλα αυτά θα σας τραβήξουν επάνω του η αυτοπεποίθησή του και οι ξεκάθαρές του απόψεις. Αν προχωρήσετε τελικά μαζί του, καλό θα είναι να ψάξετε να βρείτε τη μέση οδό, ώστε να προκύψει μία ήρεμη  και ισότιμη σχέση.

Όσοι θα χρειαστεί να εργαστείτε αυτόν το μήνα ή ένα μέρος του μήνα, θα δείξετε αρκετό ζήλο στη δουλειά σας, σε σημείο να απορούν οι προϊστάμενοι ή οι συνάδελφοί σας. Αυτό ενδέχεται να οφείλετε στον φόβο σας ότι μπορεί να χάσετε την δουλειά σας. Ίσως αυτός ο φόβος να είναι τελείως ανυπόστατος, ωστόσο δεν είναι λάθος να έχετε μεράκι για τη δουλειά σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να είστε εργασιομανείς και μάλιστα αυγουστιάτικα. Οι αποδοχές σας θα είναι ικανοποιητικές και ασφαλείς. Ίσως πάρετε καθυστερημένα χρήματα.

Αν ορισμένοι ψάχνετε για δουλειά και στοχεύετε σε μία θέση, θα μπείτε σε έναν χώρο, δημόσιο ή ιδιωτικό, όπου αρχικά θα σας εγγυάται την επαγγελματική σας σταθερότητα. Ενδέχεται αυτός ο χώρος να έχει κάποιους συγκεκριμένους κανόνες, που θα πρέπει να τηρούνται. Μπορεί να πέσετε πάνω σε έναν αυστηρό αλλά ταυτόχρονα δίκαιο και έμπειρο προϊστάμενο ή εργοδότη. Κερδίστε τον με τον επαγγελματισμό και την ευγένειά σας.

Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Αυτός ο μήνας θα σας κάνει να μη γνωρίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό! Εκεί που η σχέση σας ή η δουλειά σας πηγαίνουν καλά και σεις ανήκετε σε έναν αριθμό, ο οποίος είναι ευτυχισμένος όταν συνδέεται ή όταν μοιράζεται, θα αρχίσετε τώρα να αμφισβητείτε την  ίδια σας την ευτυχία! Ίσως η χαλάρωση των διακοπών να σας δώσει τον χρόνο και την ηρεμία να περάσετε τη ζωή σας από το μικροσκόπιο.

Οι γυναίκες του αριθμού σας που είστε παντρεμένες ή βρίσκεστε σε δεσμό αρχίζετε να αναρωτιέστε, αν ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας, σας αγαπάει πραγματικά, ή είναι τελικά μαζί σας επειδή τον στηρίζετε. Τι θα γινόταν αν του φέρνατε αντίρρηση σε κάτι που το θέλει πολύ ή αν είχατε άλλη γνώμη; Ταυτόχρονα προσπαθείτε να συνδέσετε κάποια στοιχεία, που δείχνουν ότι σας έχει απατήσει, αν και δεν το παραδέχτηκε ποτέ. Θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμη και να δείτε σφαιρικά το θέμα. Ίσως ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας όντος να είναι ευτυχισμένος κοντά σας και να το εκτιμάει βαθύτατα αυτό. Επίσης το αν σας έχει απατήσει ή όχι, όποια και να είναι η απάντηση, έχει να κάνει και με το ζευγάρι, οπότε δείτε πού βρίσκεστε τώρα και μην ψάχνετε ως άλλη Αγκάθα Κρίστι για τον ένοχο. Η ουσία τελικά με αυτήν την  κριτική σας διάθεση είναι ότι αποφασίζετε να ταρακουνήσετε τα νερά της σχέσης σας , κάτι σαν το βότσαλο στη λίμνη, ώστε να είστε πιο συνειδητοποιημένη από δω και πέρα.

Οι άντρες του αριθμού σας που είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι, καταπιάνεστε με πολλές λεπτομέρειες του γάμου ή του δεσμού σας και τείνετε επίσης να γίνετε υπερβολικά ζηλιάρηδες. Βγάζετε εύκολα συμπεράσματα και ταυτόχρονα μία καχυποψία για την σύζυγο ή την σύντροφό σας σε κάθε επίπεδο, από το γιατί δεν σας χαμογέλασε το πρωί έως το γιατί κοίταξε τον τάδε άντρα. Φροντίστε αρχικά να δείτε την συνολική εικόνα κι όχι μία λεπτομέρειά της. Κοιτάξτε την συνολική στάση της συντρόφου ή της συζύγου σας μέσα στον δεσμό ή στον γάμο. Ψάξτε να βρείτε τα βαθύτερα αίτια αυτής της αμφισβήτησης. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα για μία εσωτερική σας αναθεώρηση; Μήπως ακόμη στην σύντροφο ή στην σύζυγό σας βλέπετε τις δικές σας ατέλειες;

Μετά από αυτά, οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας προφανώς είστε οι ήρεμοι της υπόθεσης! Αλλά όχι για πολύ, καθώς πρόκειται να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά πάσα πιθανότητα σε μέρος με κόσμο. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξίσου θα σας γοητεύσει όσο και θα σας «τρομάξει». Αυτά που ενδέχεται να σας «τρομάξουν» είναι η αυτοπεποίθησή του και η τόλμη του στο να σας ανοιχτεί με ειλικρίνεια. Αν αυτά δεν σας κάνουν να νιώθετε άβολα θα προχωρήσετε σ’ αυτήν τη γνωριμία. Αν ωστόσο ζορίζεστε μπορεί να κάνετε πίσω.

Όσοι θα βρίσκεστε αυτόν το μήνα στη δουλειά σας, ή έστω ένα μέρος του μήνα, θα έχετε πολύ καλή απόδοση και αποδοχές. Κρατήστε την επαγγελματική σας αυτοπεποίθηση και μην γίνεστε αυστηροί με τον εαυτό σας χωρίς λόγο. Αν κάτι μέσα σας «κλοτσάει», ψάξτε την αιτία στην ίδια σας τη δουλειά και στη σχέση σας με τον χώρο και με το αντικείμενο κι όχι στις δικές σας ικανότητες.

Αν ορισμένοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα βρείτε δουλειά σε έναν χώρο με δυνατότητα επιλογής πόστου ή ωραρίου. Επίσης όσοι θέλετε να αξιοποιήσετε κάποια προϋπηρεσία που έχετε σε ένα αντικείμενο ή κάποιο πτυχίο, θα σας δοθεί μία καλή ευκαιρία στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα.

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Αυτόν το μήνα ίσως χρειαστεί να γειωθείτε στην καθημερινότητα, όποια κι αν είναι αυτή. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας και στη δουλειά σας, είτε είστε διακοπές, είτε είστε μόνοι, είτε με παρέα, καλό θα είναι να αφεθείτε στη στιγμή και να τη ζήσετε όσο πιο έντονα γίνεται. Οι προγραμματισμοί, οι σχεδιασμοί και οι βεβιασμένες ενέργειες δεν φαίνονται να αποδίδουν στο τώρα σας. Το μήνυμα του μήνα για σας είναι η χαρά μέσα από τα μικρά καθημερινά πράγματα!

Όσοι κι όσες είστε παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες και περνάτε μία σχετική κρίση στον γάμο ή στον δεσμό σας, καλό θα είναι να δεχτείτε αυτήν την κατάσταση και να αφήσετε τον χρόνο να τη λύσει. Κατά τ’ άλλα μην λειτουργείτε με θυμό απέναντι στο ταίρι σας και απολαύστε οτιδήποτε κάνετε μαζί, με αυτά τα δεδομένα. Αν πάτε διακοπές μαζί, χαρείτε το. Αν δεν έχετε καλή επικοινωνία, δείτε το ως ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Η κατάσταση προς το τέλος του μήνα θα βελτιωθεί και θα έρθετε πιο κοντά. Η μόνη περίπτωση που τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα είναι ο ένας από τους δύο σας να μην θέλει να συμμετέχει.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες από δεσμό ή κι από γάμο σε διάσταση θα έρθετε κοντά κι ενδέχεται να κανονίσετε να περάσετε μαζί κάποιες μέρες διακοπών. Τα συναισθήματά σας είναι αμοιβαία και δυνατά. Αυτό που θα βοηθήσει την εξέλιξη και κατά συνέπεια την επανασύνδεση είναι να μην κάνετε υπερπροσπάθεια, αλλά να δείξετε απλώς καλή θέληση και να δεχτείτε ότι όπως κι εσείς έτσι κι ο άλλος είναι δυνατόν να κάνει λάθη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία. Επειδή αυτή θα σας βρει σε μία φάση που έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και δεν αποκλείετε να την κάνετε στην διάρκεια των διακοπών σας, καλό θα είναι να μην περάσετε το μήνυμα στον άλλο ότι δεν σας νοιάζει αν θα προχωρήσετε. Κυρίως μην λέτε πράγματα που μπορεί να αποκαρδιώσουν το άλλο άτομο, όπως : « δεν πιστεύω στις γνωριμίες των διακοπών» ή « μου αρέσουν μόνο οι μελαχρινοί-ες ή μόνο οι ξανθοί-ες» ή « αυτό που πρόσεξα σε σένα είναι (μόνο) τα μαλλιά σου, ή (μόνο) τα μάτια σου, ή (μόνο) το σώμα σου κτλ» ή «έχω πολλούς-ες  που μου ζητούν  να βγούμε ραντεβού» κτλ. Κατά τ’ άλλα η γνωριμία αυτή με θετική σκέψη θα πάει καλά!

Οι εργαζόμενοι του μήνα που κάνατε ήδη τις διακοπές σας ή θα τις κάνετε αργότερα, θα έχετε μία ήρεμη επαγγελματική περίοδο. Καλό θα είναι να ξεφεύγετε λίγο στα ρεπό σας. Ίσως σας δώσουν κάποιες παραπάνω δουλειές να διεκπεραιώσετε για να καλύψετε τις θέσεις των αδειούχων. Θα τα πάτε πολύ καλά. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά ή ανοδικά. Θα χρειαστεί να προσέξετε μία τάση σας ή προς υπερβολική οικονομία ή προς υπερβολική σπατάλη.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά τον μήνα που αρκετοί ψάχνουν για θέση στην παραλία, δεν θα βγείτε χαμένοι. Η εργασία που θα βρείτε μπορεί να είναι εποχιακή ή ορισμένου χρόνου, είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα. Ωστόσο θα σας αρέσει και θα υπάρξει δυνατότητα για περαιτέρω απασχόληση, όταν λάβει τέλος η αρχική σας συμφωνία.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι αυτός ο Αύγουστος θα σας φέρει έναν έρωτα;! Ίσως να μην πέρασε καθόλου από το μυαλό σας ότι στις διακοπές σας θα ερωτευτείτε! Γιατί όντος ο μήνας αυτός για τον αριθμό σας ενέχει ένα τέτοιο πεπρωμένο. Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να βρεθείτε σε δύσκολη όσο και ιδιαίτερη θέση. Πιθανόν στις διακοπές σας ή και οπουδήποτε να συναντήσετε ένα άτομο, ικανό με την αύρα του να σας αφοπλίσει από κάθε αντίσταση. Ενδέχεται το άτομο αυτό να κάνει τις διακοπές του στο μέρος που ζείτε. Επίσης δεν αποκλείεται να είναι όπως και σεις, παντρεμένο ή δεσμευμένο.

Θα βαδίσετε σε τεντωμένο σχοινί, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να λέτε μικρά ψέματα στον-στην σύζυγο ή στον-στην σύντροφό σας. Η μυστικότητα και τα εμπόδια που θα έχει αυτός ο έρωτας, θα τον κάνουν ακόμη πιο δυνατό. Για όσους κι όσες θέλετε να το αποφύγετε και ίσως να στρέψετε το συναίσθημα  προς το ταίρι σας, θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλο εσωτερικό αγώνα. Γι αυτό σε μία τέτοια περίπτωση σταματήστε το καλύτερα από την αρχή, πριν «γλυκαθείτε» για τα καλά!

Αξίζει ωστόσο να πούμε ότι για ορισμένα ζευγάρια ο μεταξύ σας  έρωτας είναι πολύ πιστός! Στην περίπτωση αυτή ο «ξένος» έρωτας ίσως να είναι μία απλή ψευδαίσθηση, μέσα στη γενικότερη χαλάρωση και χλιδή του Αυγούστου.

Αν είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες, μάλλον ο μόνος έρωτας που χωράει στη ζωή σας αυτήν τη στιγμή είναι της πρώην ή του πρώην σας. Αρκεί να το επιθυμείτε και θα βρεθείτε με το προηγούμενο ταίρι σας σε μία απολαυστική όσο και ερωτική επανασύνδεση! Το αν θα συνεχιστεί μετά τον Αύγουστο, εξαρτάται από το πόσο ή όχι θα εναλλάσσετε μεταξύ σας τον ρόλο του θύματος. Απλά μην δραματοποιείτε τις διαφορές στους χαρακτήρες σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται σύντομα να χάσετε την ελευθερία σας! Θα γεννηθεί ένας δυνατός έρωτας ανάμεσα σε σας και σε ένα  άτομο που θα γνωρίσετε πιθανότατα σε χώρο ψυχαγωγίας, διασκέδασης ή χαλάρωσης, όπως μία καλοκαιρινή συναυλία, ένα καλοκαιρινό μπαρ ή μία παραλία. Μπορεί επίσης το άτομο αυτό να το γνωρίσετε στις διακοπές σας ή εκείνο να κάνει διακοπές στο δικός σας μέρος. Αν συμβεί αυτό, η χιλιομετρική απόσταση που πιθανόν να έχετε δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να εξελιχθεί μία σχέση.

Όσοι θα χρειαστεί να εργαστείτε αυτόν το μήνα ή ένα μέρος του, ενδέχεται να δυσανασχετήσετε κάπως με την τύχη σας. Αυτό δεν θα συμβεί με εκείνους που ασχολείστε με κάποιο επάγγελμα που αγαπάτε ή με όσους είστε καλλιτέχνες κι έχετε καλοκαιρινές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όλοι ωστόσο θα τα πάτε πολύ καλά και σε κάθε περίπτωση θα βγάλετε αρκετά χρήματα. Ταυτόχρονα λίγο ή πολύ θα βρείτε τρόπο και χρόνο να ζήσετε απολαυστικές στιγμές μέσα στο μήνα.

Κάποιοι ασφαλώς θα ψάχνετε για δουλειά. Οι ευκαιρίες δεν μας ρωτούν αν είναι Αύγουστος!  Θα έχετε την τύχη να μπείτε στην εργασία που σας αρέσει και με καλές αμοιβές! Όσοι εργάζεστε γύρω από τον καλλιτεχνικό χώρο θα έχετε μία εξαιρετική πρόταση ή ευκαιρία. Ωστόσο, ακόμη κι αν γνωρίζετε πολύ καλά το αντικείμενο ή έχετε σπουδάσει πάνω σ’ αυτό, μην βγάλετε υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί  κάτι τέτοιο θα ενοχλήσει. Κρατήστε ένα ταπεινό προφίλ και δώστε πάνω στη δουλειά το ταλέντο ή τις γνώσεις σας.

      Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Μήνας αποκαλύψεων και ίσως κι ανακαλύψεων θα είναι για τον αριθμός σας αυτός ο Αύγουστος. Ας ξεκινήσουμε από τις αποκαλύψεις. Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα μάθετε κάτι για την-τον σύζυγο, ή την-τον σύντροφό σας, που θα σας εκπλήξει αναπάντεχα, θετικά ή αρνητικά. Ίσως σ’ αυτήν την αποκάλυψη να σας οδηγήσει η διαίσθησή σας. Μπορεί να αφορά στην παρουσία τρίτου προσώπου στη ζωή του ανθρώπου σας, ή στην διατήρηση ενός κρυφού λογαριασμού στην τράπεζα, ή στην πληροφορία για κάτι που έκανε στο παρελθόν και το μαθαίνετε τώρα, ή σε μία συνομιλία που έχει για μία αγοραπωλησία, που σκόπευε να σας ανακοινώσει ως τετελεσμένο γεγονός κτλ. Αναλόγως της αποκαλύψεως θα υπάρξουν κι οι ανάλογες αντιδράσεις σας. Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κινδυνεύει ο γάμος ή ο δεσμό σας. Αντίθετα αυτή η αποκάλυψη ενδέχεται να οδηγήσει σε μία καλύτερη σχέση ως προς το θέμα της μεταξύ σας ειλικρίνειας.

Κάποια άλλα ζευγάρια δεν θα έχετε αποκαλύψεις αλλά ανακαλύψεις! Ενδέχεται να ανακαλύψετε ένα υπέροχο μέρος διακοπών, που δεν γνωρίζατε και να το επισκεφτείτε. Θα περάσετε φανταστικά. Άλλοι θα ανακαλύψετε ότι κάποιος συγγενής σας, αναπάντεχα, σας συμπεριέλαβε στην διαθήκη του! Άλλοι, που αντιμετωπίζετε πιθανόν ένα οικονομικό ή άλλης φύσεως πρόβλημα, θα ανακαλύψετε έναν τρόπο που λύνεται κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι ένα άτομο από το περιβάλλον σας, που το βρίσκετε ελκυστικό, σας  θέλει εδώ και καιρό και δεν ξέρει πώς να σας το πει. Ίσως επιτέλους να σας το αποκαλύψει το ίδιο το άτομο και να ξεκινήσει ένα αναπάντεχο όσο και όμορφο ειδύλλιο. Κάποιοι ίσως ανακαλύψετε το ιδανικό μέρος διακοπών, όπου η αύρα του τόπου, σας πάει για να βρείτε σύντροφο! Και σε άλλους θα αποκαλυφθεί το πεπρωμένο που σας θέλει αυτόν το μήνα να γνωρίζετε τον άνθρωπο της ζωής σας!

Όσοι κι όσες έχετε χωρίσει το προηγούμενο διάστημα θα μάθετε ότι η πρώην ή ο πρώην σας, σας αγαπάει ακόμα και το πιθανότερο είναι να το μάθετε από την ίδια ή από τον ίδιο. Ακολουθώντας την διαίσθησή σας θα καταλάβετε αν είναι καλό ή όχι να δώσετε μία ευκαιρία. Αν είστε μπερδεμένοι-ες μπορεί να πάρετε την γνώμη ενός ανθρώπου που γνωρίζει την ιστορία σας και τον εμπιστεύεστε.

Αυτοί που θα εργάζεστε αυτόν το μήνα ή ένα μέρος του, θα δείξετε εξαιρετική υπευθυνότητα πάνω στη δουλειά σας, κάτι που θα εκτιμήσουν οι προϊστάμενοί σας. Θα τα πάτε πολύ καλά επίσης όσοι ασχολείστε με εργασίες που έχουν να κάνουν με ταξίδια και με πτήσεις. Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά ασφαλή και πρόκειται να σας έρθουν χρήματα από δύο ή και περισσότερες μεριές.

Μερικοί, που οδηγούμενοι από την διαίσθησή σας, θέλετε αυτόν το μήνα να βρείτε δουλειά, θα τα καταφέρετε. Θα σας ανοίξει μία μεγάλη πόρτα που θα σας εγγυάται την επαγγελματική σας αποκατάσταση και ασφάλεια. Όσοι ψάχνεστε σε εργασίες σχετικές με ταξίδια, θα έχετε εξαιρετική τύχη. Αλλά ευνοείστε κι όσοι ασχολείστε με νοερά «ταξίδια» στον χρόνο, όπως μελλοντολόγοι, αστρολόγοι, οραματιστές κτλ.

  Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Αυτός ο μήνας για τον αριθμός σας θα είναι γυναικείος! Μιας και ανεξαρτήτως του δικού σας φύλου, οι γυναίκες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε οτιδήποτε σας αφορά και χρειάζεστε βοήθεια. Στα παντρεμένα ή μη ζευγάρια η γυναικεία παρουσία θα έχει το πάνω χέρι, με την καλή έννοια. Αυτό θα φέρει πιο σαφή και πιο γρήγορη λύση στα όποια μικρότερα ή μεγαλύτερα κοινά θέματα αντιμετωπίζετε. Από την οργάνωση των διακοπών σας μέχρι μία σημαντική απόφαση για αγορά ή για πώληση περιουσιακού στοιχείου κτλ.

Ειδικότερα οι άντρες του αριθμού σας θα περιβάλλεστε από ένα γυναικείο «χαρέμι», έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Και προς αποφυγήν παρανοήσεως δεν εννοούμε ερωτικό χαρέμι, αλλά την σύντροφο, τις φίλες, τις συγγενικές  γυναίκες, τις συναδέλφους ή τις συνεργάτιδές. Αλλά και την ερωμένη σας, αν έχετε, ή την πρώην σας! Οι δε γυναίκες θα περιβάλλεστε αντίστοιχα από έναν γυναικείο «σύλλογο» έτοιμο να σας σταθεί σε οτιδήποτε χρειαστείτε ως φίλη, ως συγγενής, ως συνάδελφος ή συνεργάτιδα κτλ. Βέβαια θα πούμε ότι καλό θα είναι να έχετε οι μεν άντρες υπόψη σας και την γυναικεία «κατεργαριά», οι δε γυναίκες τον γυναικείο μεταξύ σας ανταγωνισμό, αν και μάλλον θα είναι αχρείαστα και τα δύο!

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο με ευαισθησίες.  Οι μεν άντρες μία γλυκιά και τρυφερή γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα με υψηλή αντίληψη για τα δικαιώματα των γυναικών, οι δε γυναίκες έναν συμπονετικό άντρα, που πιστεύει στην αμοιβαιότητα μέσα στη σχέση. Καλό θα είναι τόσο οι μεν όσο και οι δε να μην αφήσετε να σας φύγει ένα τέτοιο άτομο, από υπερβολική αυτοπεποίθηση ότι παρακάτω θα βρείτε κάτι αντίστοιχα αισθαντικό.

Αυτοί που θα εργάζεστε αυτόν το μήνα ή ένα μέρος του, θα κάνετε την καλύτερη επιλογή! Οι βουτιές στη θάλασσα δεν θα μπορέσουν να σας δώσουν τόση χαρά όση οι «βουτιές» στα χρήματα!  Η εργασία σας θα πάει περίφημα και θα βγάλετε καλά λεφτά. Ίσως σας έρθουν χρήματα από πολλές μεριές! Οι γυναίκες στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας στηρίξουν αρκετά, ασχέτως αν είστε άντρας ή γυναίκα.

Εξαιρετικά τυχεροί θα σταθείτε όσοι θα μπείτε στη λογική να ψάξετε για δουλειά τον μήνα των διακοπών. Ίσως και πέραν των προσδοκιών σας να βρείτε μία εργασία σε αντικείμενο που σας αρέσει και ενδέχεται να είναι το όνειρό σας! Ταυτόχρονα θα βρεθείτε σε έναν δίκαιο χώρο, όπου θα λαμβάνετε κανονικά και στην ώρα σας την αμοιβή σας. Στον χώρο αυτό ίσως σας βοηθήσει η λογική του να βάλετε στόχους, όχι με την αγχωτική έννοια, αλλά με την έννοια να διευκολυνθείτε στην προσαρμογή και στην πρόοδό σας εκεί.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Είστε ο αριθμός που πραγματικά θα κάνει διακοπές αυτόν το μήνα και όχι μόνο! Οι ρυθμοί σας θα είναι αργοί και η αίσθηση με τον χρόνο χαλαρή. Αυτό το μοτίβο δεν θα σχεδιάσει μόνο την  πρακτική πλευρά της ζωής σας αλλά και την πνευματική της πλευρά. Θα υιοθετήσετε, έστω και αποκλειστικά γι αυτόν το μήνα, μία φιλοσοφία ζωής απραξίας και διαλογισμού. Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα έχετε την διάθεση να συζητάτε με την-τον σύντροφο ή την-τον σύζυγό σας, αλλά δεν θα έχετε την ανάλογη ενέργεια ώστε να κάνετε μαζί διάφορες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Εκφράσεις του τύπου «κι αύριο μέρα είναι», «δεν μας κυνηγάει κανείς», «πού να τρέχουμε τέτοια ώρα», είναι πιθανές εκφράσεις που το ταίρι σας θα σας ακούσει να λέτε. Αν ωστόσο το ταίρι σας λειτουργήσει σοφά, θα είναι καλό να μην σας πιέσει, γιατί αντί να σας «ενεργοποιήσει», θα σας κάνει μάλλον να αντιδράσετε.

Την διάθεσή σας όμως για κουβέντα, θα μπορούσε να την αξιοποιήσει ο-η σύζυγος ή ο-η σύντροφός σας για να επαναπροσδιορίσετε ορισμένα θέματα στην μεταξύ σας σχέση. Αρκεί αυτό να γίνει σε ένα χαλαρό κλίμα, ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις. Όλα αυτά στην περίπτωση που το ταίρι σας δείξει καλή θέληση απέναντι στην βαριεστημένη σας διάθεση. Αν όχι, τότε ίσως θα χρειαστεί να εξηγήσετε την  ανάγκη σας για μία μικρή παύση. Επίσης δεν θα ήταν λάθος να βάλλετε στο «παιχνίδι» και το ταίρι σας, λέγοντάς του ότι προτιμάτε να περνάτε μαζί του χαλαρό χρόνο, παρά να ακλουθείτε ένα αγχωτικό πρόγραμμα διακοπών. Παρόλα αυτά αν ο άνθρωπος σας θέλει λίγη παραπάνω δράση για να νιώσει καλύτερα, κάντε του το χατίρι σε ορισμένες περιπτώσεις.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες περισσότερο προβλέπεται να «ερωτευτείτε» την θεωρία του Ζεν παρά κάποιο πρόσωπο! Ωστόσο θα ξεκινήσει γνωριμία με άτομο που θα έχετε καλή επικοινωνία και θα είστε καλοί συζητητές μεταξύ σας. Η γνωριμία αυτή κατά το έλος του μήνα ενδέχεται να έχει ερωτική εξέλιξη.

Όσοι αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να εργαστείτε ή έστω ένα μέρος του, θα έχετε την τάση να καθυστερείτε κάπως να πάτε στη δουλειά σας ή να κάνετε εγκαίρως αυτά που πρέπει. Εξαιρείστε όσοι κάνετε πολύ υπεύθυνη δουλειά, όπως γιατροί, νοσηλευτές, ή οδηγοί επιβατικών οχημάτων κτλ., στους οποίους θα υπερισχύσει η αίσθηση της επαγγελματική ευθύνης έναντι της τάσης για χαλάρωση. Γενικότερα όσοι εργάζεστε και όχι μόνο θα έχετε καλές απολαβές ή αποδοχές. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλό επίπεδο κι εξέλιξη. Προσέξτε να μην φλυαρείτε πολύ στην δουλειά σας, ώστε να κινδυνεύετε να σας ξεφύγει κάτι που θα σας εκθέσει .

Όσοι αποφασίσετε να ψάξετε για δουλειά υπάρχουν δύο πιθανότητες : ή να βρείτε κάτι  που θα είναι της ακινησίας ή της ψυχαγωγίας, όπως φύλακας, υπάλληλος σε ρεσεψιόν, υπάλληλος σε περίπτερο, disc jockey ( ντιτζέι ),  σερβιτόρος-α σε μπαρ, ή να σας έρθει μία πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία, που δεν θα μπορέσετε να την αφήσετε να σας φύγει από τα χέρια παρά την αντίθετη διάθεσή σας. Αν δεν σας τύχει κάτι από τα δύο παραπάνω, απλά απολαύστε την απραξία του Αυγούστου και αφήστε για τον επόμενο μήνα την εύρεση εργασίας, όπου τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Κάτι νέο θα μπει στη ζωή σας αυτόν το μήνα, που μπορεί να μείνει για πολύ καιρό ή για πάντα! Ανήκετε σε έναν αριθμό που θα διαψεύσει τον μύθο ότι ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας. Για σας ο μήνας αυτός θα γίνει η αφετηρία για την είσοδο ενός νέου στοιχείο στη ζωή σας. Ορισμένοι παντρεμένοι-ες και δεσμευμένοι-ες θα μάθετε ότι θα αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί ή ένα ακόμη παιδί. Ενδέχεται αυτή η ευχάριστη είδηση να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και να είναι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ σας ή μεταξύ υμών και των κοντινών σας ανθρώπων.

Για ορισμένες δεσμευμένες γυναίκες η νέα σελίδα αφορά σε πρόταση γάμου ή εναλλακτικά συγκατοίκησης που θα δεχτείτε από τον αγαπημένο σας. Αν ωστόσο είστε δεσμευμένος άντρα και ανήκετε στον αριθμό οκτώ, ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε επίσημη πρόταση στην αγαπημένη σας.

Για ορισμένα ζευγάρια που ο γάμος ή ο δεσμός σας δεν περνάει την καλύτερη φάση του, ίσως να εισέλθει ένα τρίτο άτομο στην ζωή του ενός από τους δύο σας, με απρόβλεπτες συνέπειες. Δηλαδή ή το άτομο αυτό μακροπρόθεσμα θα σας απομακρύνει περισσότερο ή με κάποιον περίπλοκο μηχανισμό θα σας φέρει πιο κοντά και κατόπιν θα αποχωρήσει.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες προβλέπεται να δεχτείτε μία ξεκάθαρη κίνηση επανασύνδεσης από την ή τον πρώην σας. Ωστόσο προβλέπετε για ορισμένους να έχετε κάνει στο μεταξύ μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία. Αυτό θα σας μπερδέψει και θα χρειαστεί να πάρετε μία απόφαση. Στην περίπτωση που είστε εξαιρετικά μπερδεμένοι δεν θα ήταν λάθος να πάρετε τη γνώμη ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε, αν και η διαίσθησή σας είναι αρκετά αναπτυγμένη ώστε να καταλάβετε τι θέλετε πραγματικά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα είναι κατάλληλο, εφόσον του δώσετε χώρο και χρόνο στη ζωή σας, να γίνει η επόμενη σημαντική σας σχέση! Θα έχετε αυτήν την ανέλπιστη ευκαιρία, αλλά για να εξελιχθεί θα χρειαστεί να την «αρπάξετε» και να μην την αφήσετε να σας φύγει μέσα από τα χέρια σας, γιατί όπως λέει και η λαϊκή παροιμία : «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζετε»! Η γνωριμία αυτή μπορεί να γίνει οπουδήποτε και ίσως με απροσδόκητο τρόπο.

Όσοι θα εργάζεστε τούτον τον ζεστό μήνα, πιθανόν να έχετε κάτι νέο στο νου σας γύρω από τη δουλειά σας. Ίσως να προετοιμάζετε μία νέα συνθήκη στην εργασία σας για να εφαρμοστεί άμεσα ή προς το τέλος του μήνα ή στις αρχές του άλλου. Ενδέχεται να πάρετε κάποιο ρίσκο, που μάλλον θα σας βγει σε καλό, αφού θα το έχετε μελετήσει προσεκτικά. Στον οικονομικό σας τομέα θα προκύψει μία νέα πηγή χρημάτων.

Κάποιοι οι οποίοι θα αναζητήσετε να βρείτε δουλειά, γιατί η διαίσθησή σας, σας λέει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, θα σταθείτε πολύ τυχεροί. Το πιθανότερο είναι να μπείτε σε μία εργασία για την οποία έχετε προσπαθήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό θα είναι η καλύτερη λύση για σας. Αλλά και όσοι βρείτε κάτι εντελώς καινούριο, θα σας συναρπάσει, γιατί θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε ή να κάνετε νέα πράγματα, που ή θα προσθέσουν επιπλέον εμπειρία σ’ αυτήν που ήδη έχετε, ή θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες!

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Αυτός ο μήνας το καλύτερο δώρο του θα το κάνει στους ελεύθερους και τις ελεύθερες του αριθμού σας και όχι μόνο! Μια γνωριμία με άτομο που θα σας ερωτευτεί από την πρώτη ματιά, θα βρεθεί στον δρόμο σας. Το γεγονός θα γίνει ακόμη πιο «βασανιστικό», εάν το άτομο αυτό είναι κάποιος ή κάποια που γνωρίζετε, και μέχρι στιγμής δεν είχατε τολμήσει να σκεφτείτε ότι θα μπορούσε να σπάσει ο «πάγος» μεταξύ σας. Αν αφήσετε να εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο, με τον-την άγνωστο-η ή τον-την γνωστό-η άντρα ή γυναίκα, ενδέχεται να είναι η επόμενη, ή για κάποιους η πρώτη, σχέση ζωής σας. Η μονάδα, που είστε εσείς, μετασχηματίζεται σε δυάδα, που θα είστε μαζί.

Το επόμενο δώρο του μήνα πάει στους χωρισμένους και στις χωρισμένες. Η επανασύνδεση θα δικαιώσει όσους-ες έχετε μέσα σας αγάπη για την ή τον πρώην σας. Η επανασύνδεση, που το σύμπαν θα προνοήσει να γίνει, θα είναι καλή, γιατί θα  σας βρει πιο σοφούς και προσεκτικούς μεταξύ σας, έπειτα από την επώδυνη εμπειρία του χωρισμού. Όχι μόνο «νεκρός» μήνας δεν θα είναι ο Αύγουστος για σας, αλλά και ολοζώντανος και αισθαντικός.

Ένα ιδιαίτερο δώρο επιφυλάσσει τούτος ο μήνας για τους-τις παντρεμένους-ες και για τους-τις δεσμευμένους-ες. Αρχικά είναι οι ευχάριστες και ξέγνοιαστες διακοπές γεμάτες χαρά και ερωτισμό μεταξύ σας. Η σχέση σας θα αναζωογονηθεί. Ίσως μιλήσετε ταυτόχρονα για κοινά σχέδια ή όνειρα στο μέλλον. Αν ωστόσο ορισμένοι-ες εδώ και κάποιον καιρό έχετε βάλει ένα τρίτο άτομο στη ζωή σας μυστικά ή και με ενδείξεις, προβλέπεται κατά πάσα πιθανότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, κρατώντας μακριά το άλλο άτομο και μένοντας αποκλειστικά με το ταίρι σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα ευνοούνται νέες συνεργασίες ή έστω συζητήσεις για συνεργασίες. Μην θεωρήσετε απίθανο το να κάνετε διακοπές μαζί με τον επόμενο συνεργάτη σας, και κάπου μεταξύ ακροθαλασσιάς  και ξαπλώστρας να συζητάτε για τις λεπτομέρειες της νέας ή της ανανεωμένης συνεργασία σας.

Γενικότερα όσοι εργάζεστε θα λάβετε εκτίμηση και αναγνώριση από τους προϊσταμένους ή από τους συναδέλφους σας. Μπορεί επίσης να σας έρθουν  χρήματα από δύο μεριές.

Όσοι αναζητάτε να βρείτε δουλειά, ο καλός Αύγουστος μπορεί να σας φέρει δύο ταυτόχρονες ευκαιρίες. Επιλέξτε σαφώς αυτήν που σας εκφράζει και σας ταιριάζει καλύτερα. Αν ωστόσο το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ διαφορετικό στη μία και στην άλλη, τότε μην το προσπεράσετε αβασάνιστα. Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι κάποια εργασία που μπορεί να μην είναι η καλύτερή σας, αν αμείβεται καλά και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μπορεί αργότερα να σας κερδίσει. Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μία νέα εργασία με συνεργάτη που εμπιστεύεστε, αυτή θα σας πάει καλά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Φεβρουάριος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίω ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα. Ένας μήνας επιτυχίας σας υπ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)! Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για του ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλή χρονιά! Πριν ξεκινήσουμε τις αριθμολογικ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά. Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάει δυναμικά ο νέ ...

Προβλέψεις Ιανουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Τέλος – κάρτα 60” Ο Ιανουάριος σας βάζει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u