Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2018


Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα! Εν τάχει υπενθυμίζουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό, που όπως έχουμε ξαναπεί, δίνει στοιχεία τόσο για την προσωπικότητά μας, όσο και για το πεπρωμένο μας! Προσθέτουμε λοιπόν έναν – έναν τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής μας μεταξύ τους, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Πχ. εάν  κάποιος είναι γεννημένος στη 1/12/2018 προσθέτουμε : 1+1+2+2+0+1+8 = 15, συνεχίζουμε: 1+5 = 6, οπότε ο προσωπικός του αριθμός είναι το 6. Όπως καταλαβαίνουμε έχουμε συνολικά εννέα αριθμούς από το 1 έως το 9, εφόσον οι μονοψήφιοι αριθμοί είναι εννέα. Παρακάτω ακολουθούν οι προβλέψεις για τους εννέα αριθμούς, για τον μήνα Δεκέμβριο του 2018.

  Προσωπικός αριθμός 1 :

Αυτόν το μήνα θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρως το αισθηματικό κομμάτι της ζωής σας. Για τους ήδη δεσμευμένους παίζονται παιχνίδια πίστης και απιστίας. Έρχεστε πολύ κοντά στον πειρασμό να «ξεστρατίσετε» από το «δόγμα» της πίστης στον ή στην σύντροφο σας. Αναλογιστείτε αν οι πιθανές συνέπειες ή οι πιθανές ενοχές που θα αντιμετωπίσετε αργότερα, αξίζουν τον κόπο να το κάνετε. Και να θυμάστε ότι οι σκέψεις δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά οι πράξεις είναι μη αναστρέψιμες και δημιουργούν εμπλοκές! Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, προβλέπεται να ερωτευτείτε. Αυτός ο έρωτας θα ξεκινήσει κάπως σαν θύελλα, οπότε λίγο παρακάτω θα ξεκαθαρίσει εάν εξελιχθεί σε σχέση ή θα χαθεί άδοξα. Τα επαγγελματικά σας είναι πολύ καλά κι ευνοούνται πολύ τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την καλαισθησία και την ομορφιά. Επίσης τα οικονομικά σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους αυτές τις γιορτινές μέρες, και θα θελήσετε  κυρίως να ψωνίσετε προϊόντα και πράγματα, που τονίζουν τη γοητεία και την ομορφιά σας.

  Προσωπικός αριθμός 2 :

Κάτι πολύ ευχάριστο για το Δεκέμβριο σας έρχεται από τον αέρα! Ένα αγαπημένο άτομο, που θα έρθει να σας συναντήσει από μακριά με αεροπλάνο, ή ένα δέμα από το εξωτερικό, ή ακόμη κι ένας έρωτας από μακριά ή με άτομο που εργάζεται σε δουλειά σχετική με πτήσεις! Έχετε γενικότερα τάσεις φυγής, αλλά με  την καλή έννοια, σαν να αναζητάτε νέους ορίζοντες. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να ταξιδέψετε κάπου μαζί και να κάνετε εκεί γιορτές. Σε μια άλλη εκδοχή ενδέχεται να χρειαστεί να ταξιδέψει ο ένας από τους δυο για κάποιον λόγο. Αυτό θα σας κρατήσει για λίγο σε απόσταση, αλλά θα ενδυναμώσει ταυτόχρονα τη νοσταλγία του ενός για τον άλλον. Κατά τ΄άλλα θα είστε ήρεμοι και χαρούμενοι αυτόν το μήνα, και ταυτόχρονα με μια διάθεση για υπαρξιακές αναζητήσεις. Θέλετε να κάνετε έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, κι αρκετοί ίσως αναζητήσετε μέσω της Αστρολογίας ή της Μελλοντολογίας να πάρετε πληροφορίες για την χρονιά που έρχεται. Τα οικονομικά σας είναι καλά κι είστε συγκεκριμένοι για το που δίνετε τα χρήματά σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει σταθερότητα. Ίσως να προκύψει κάτι μη αναμενόμενο, σε θέμα δουλειάς, για όσους ταξιδεύουν λόγω της εργασίας τους ή θέλουν να απασχοληθούν σε χώρο σχετικό με ταξίδια ή μετακινήσεις.

Προσωπικός αριθμός 3 :

Είστε έτοιμοι να κάνετε ή να δεχτείτε αλλαγές στη ζωή σας. Οτιδήποτε σας έχει κουράσει, χωρίς να έχει πλέον να σας δώσει κάτι, θα φύγει από τη ζωή σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι μεγάλο αλλά και κάτι μικρό, που όμως θα αφήσει χώρο για την ισορροπία σας. Επίσης κάτι καινούργιο, μεγάλο ή μικρό, θα μπει στη ζωή σας και θα την εξελίξει θετικά, αν και στην αρχή η αλλαγή θα σας αγχώσει κάπως. Ασχολείστε αρκετά με την οργάνωση της ζωής και του προγράμματός σας. Για τους δεσμευμένους η ιδανική σχέση αυτήν τη στιγμή είναι ο ή η σύντροφός σας  να δείξει κατανόηση και να σας στηρίξει, κι ακόμα καλύτερα να χαρεί με τις εξελίξεις σας. Θα κουραστείτε παραπάνω, αν ο άνθρωπός σας δεν δείξει κατανόηση και κρατήσει εγωιστική στάση. Εξηγήστε του με ηρεμία ότι αυτά που πρέπει να κάνετε, είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον σας και ζητήστε του να κάνει λίγο υπομονή, αν σας αγαπάει πραγματικά. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες υποστηρίζετε μια καινούρια γνωριμία, αλλά με αργό ρυθμό. Παρόλα αυτά το άλλο άτομο δείχνει να γοητεύεται περισσότερο από την  εγκράτειά σας! Τα οικονομικά σας είναι καλά, βάζετε όμως τώρα τα θεμέλια για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις γιορτές με αγαπημένους ανθρώπους και σχετικά χαλαρή διάθεση. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σας είναι δρομολογημένες. Σας βρίσκεται αρκετός ελεύθερος χρόνος, ώστε να τον επενδύσετε σε συζητήσεις με δικούς σας ανθρώπους, που λόγω της ρουτίνας είχατε απομακρυνθεί. Όσοι κι όσες είστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα βρείτε το χρόνο να κουβεντιάσετε με τον άνθρωπό σας για την μεταξύ σας σχέση και να επαναπροσδιορίσετε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό θα σας φέρει κοντά και θα σας ανανεώσει. Είναι ένας καλός μήνας για να κοιτάξετε μέσα σας κι , αν χρειάζεται, για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με κάποιους ανθρώπους. Επίσης ευνοείται πολύ η επαναπροσέγγιση κι η επανασύνδεση με το πρόσωπο που χωρίσατε μέσα στο 2018, ακόμα κι αν ο χωρισμός έγινε πριν ένα χρόνο περίπου, δηλαδή στις αρχές της χρονιάς. Τα επαγγελματικά σας είναι σταθερά , προβλέπεται ωστόσο για ορισμένους, να σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και να σας δώσουν κάποια καλύτερη θέση. Επίσης τα οικονομικά σας είναι αρκετά άνετα και θα απολαύσετε αυτές τις μέρες ξέγνοιαστες βόλτες στα μαγαζιά.

Προσωπικός αριθμός 5 :

Ο μήνας αυτός σηματοδοτεί για σας την είσοδο ενός νέου στοιχείου στη ζωή σας. Το κομμάτι της ζωής σας στο οποίο θα εισέλθει αυτό το νέο στοιχείο, είναι εκείνο το κομμάτι που χρειάζεται περισσότερη τόνωση! Αν τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν καλά, αλλά είστε μόνοι αρκετό καιρό, τότε ένα καινούριο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας και μάλιστα θα έρθει για να μείνει! Αν μια σχέση είναι σε απομάκρυνση, θα έχει μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για επανασύνδεση. Αν η σχέση ή ο γάμος σας πηγαίνει καλά, αλλά έχετε μείνει χωρίς εργασία, τότε μια νέα εργασία ανοίγει για σας καινούριους ορίζοντες. Αν το κομμάτι στο οποίο έχετε δυσκολευτεί είναι το οικονομικό, τότε θα εμφανιστεί μια ευκαιρία, για να δυναμώσετε σταθερά το οικονομικό σας. Σε όλα αυτά είναι απαραίτητη η δική σας θετική στάση και δεκτικότητα. Επίσης καλό θα είναι να θυμάστε ότι για να σταθεροποιήσετε το νέο στοιχείο που θα μπει στη ζωή σας, χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε υπεύθυνα κι αποφασιστικά.

Προσωπικός αριθμός 6 :

Αν και είστε από τους αριθμούς που δύσκολα επιλέγετε σύντροφο, γιατί είστε κάπως τελειομανείς στο θέμα της συντροφικότητας, έρχεται για σας ένας μήνας, που ως επί το πλείστον σας φέρνει την πρόκληση της δέσμευσης. Μια γνωριμία, που είχατε κρατήσει σε στασιμότητα, εξελίσσεται τώρα σε σχέση. Για κάποιους άλλους  μια καινούρια γνωριμία, που γίνεται μέσα στο μήνα ή είχε γίνει στα τέλη του προηγούμενου, εξελίσσεται σε κάτι σοβαρό. Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, θα προκύψει επανασύνδεση, η οποία θα πάει πολύ καλά, γιατί φαίνεται τώρα και οι δύο να έχετε μάθει μέσα από τα λάθη σας. Καταλήξατε ότι είναι καλύτερα να είστε μαζί, έστω και με κάποια ανοχή, παρά χωριστά, ηττημένοι από τον εγωισμό σας. Ερχόμαστε όμως και σε όσους τα πηγαίνετε καλά στη σχέση ή στο γάμο σας. Εσάς η δέσμευση και η σύνδεση θα σας βγει σε άλλον τομέα της ζωής σας, όπως επαγγελματικό ή φιλικό κτλ. Σε κάθε περίπτωση ετοιμαστείτε εν μέρει να «χάσετε» την ελευθερία σας, και πάρτε το στα σοβαρά, γιατί πραγματικά είναι ο ιδανικός μήνας για κάτι τέτοιο, εκτός αν προτιμάτε να είστε ελεύθεροι και μοναχικοί. Τα οικονομικά σας πάνε καλά, κι ενισχύεστε οικονομικά από κάποιο δικό σας άτομο ή δέχεστε μια απρόβλεπτη γενναιοδωρία, από το περιβάλλον σας.

    Προσωπικός αριθμός 7 :

Έρχεται ένας πρακτικός μήνας για σας, σε αντίθεση με τον πνευματικό και θεωρητικό χαρακτήρα του αριθμού σας. Βάζετε σε τάξη πράγματα κι οργανώνεστε , όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά και στη ζωή σας γενικότερα. Σας βγαίνει μια ανάγκη να τακτοποιήσετε το κάθε τι που δεν είναι στη θέση του, για να μη φύγει ο χρόνος με σας σε φάση ακαταστασίας. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε  γάμο παρασύρετε τον άνθρωπό σας σ΄αυτόν το ρυθμό. Χρειάζεται ωστόσο να φροντίσετε και το τρυφερό κομμάτι της σχέσης σας. Μην ερμηνεύετε την σιωπή του ή της συντρόφου σας ως αφοσίωση, γιατί μέσα του ή μέσα της μπορεί να καταπιέζεται. Αφουγκραστείτε την ανάγκη του ανθρώπου σας και δώστε του τον χρόνο που του αξίζει, κυρίως αυτές τις γιορτινές μέρες. Το ίδιο ισχύει και για όσους κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες και φλερτάρετε. Μην βιάζεστε να φτάσετε στη σχέση, αλλά δώστε λίγο χρόνο να ωριμάσει η γνωριμία μέσα από τις ερωτικές «παγίδες» που στήνει ο ένας στον άλλο για να τον δοκιμάσει!  Στα επαγγελματικά σας πηγαίνετε καλά και «κλείνει» με καλά δεδομένα η χρονιά. Τα οικονομικά σας είναι ικανοποιητικά ώστε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να περάσετε ταυτόχρονα πλούσιες γιορτές!

Προσωπικός αριθμός 8 :

Περισσότερο δραστήριος απ΄ότι θα τον περιμένατε θα είναι ο Δεκέμβριος για σας. Είτε σας έρθουν ιδέες, που θα υλοποιήσετε, είτε σας ξεσηκώσουν οι άνθρωποί σας, θα βρίσκεστε σε μια ευχάριστη κύλιση από παρέα σε παρέα, από σπίτι σε σπίτι, από έξοδο σε έξοδο, από δραστηριότητα σε δραστηριότητα κτλ. Κάπου εκεί θ΄ανοίξουν και θέματα συζητήσεων με  φιλοσοφικό ή υπαρξιακό ενδιαφέρον! Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα εκτονώσετε τη ρουτίνα στη σχέση σας, μέσα από άφθονες ευχάριστες εμπειρίες! Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες κάπως θα αποπροσανατολιστείτε από δύο ή και τρία ταυτόχρονα φλερτ, που για έναν λόγω ξεχωριστά ενδιαφέρεστε και για τα δύο ή τα τρία! Είναι καλό να αφεθείτε να ζήσετε όλη αυτήν την «έκρηξη» γεγονότων και να αφήσετε τις επιλογές ή τις λύσεις, εκεί που χρειάζονται, να βγουν από μόνες τους. Στα επαγγελματικά θα σας γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, είτε στη δουλειά που βρίσκεστε, είτε σε κάποια άλλη. Αν πρόκειται για άλλη δουλειά, ζητήστε λίγο χρόνο και πάρτε την τελική απόφασή σας τον επόμενο μήνα, εφόσον είναι επιτρεπτό. Όσοι αναζητάτε εργασία, σας ανοίγεται μια ενδιαφέρουσα πόρτα. Το οικονομικό σας ενέχει εκπλήξεις, όπως χρήματα από δικό σας άνθρωπο, ένα ποσόν από τυχερό λαχείο, ένα απρόσμενο δώρο από τη δουλειά σας κτλ. Θα έχετε έτσι κι αλλιώς χρήματα για να εκτονώσετε την καταναλωτική σας διάθεση αυτές τις μέρες των γιορτών.

Προσωπικός αριθμός 9 :

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έχει για σας το χαρακτήρα ενός δίπολου. Από τη μία θα είστε γεμάτοι χαρά κι από την άλλη κάπως προβληματισμένοι. Αυτό θα συμβεί γιατί είναι μήνας που ξεκαθαρίζουν  καταστάσεις. Στους χωρισμένους θα δοθεί η ευκαιρία για επανασύνδεση. Αν όμως αποτύχει, θα είναι ίσως η τελευταία προσπάθεια! Για να υποστηρίξετε αυτήν την επανασύνδεση δείξτε ότι νοιάζεστε. Μη βγάλετε έστω κι επιτηδευμένη αδιαφορία με σκοπό να «ταρακουνηθεί» ο ή η πρώην σας.  Αν το εκτιμήσει, τότε αξίζει τον κόπο. Αν δεν το εκτιμήσει τότε ίσως να μη μπορεί να πάρει στα σοβαρά τη σχέση σας, αλλά και τα συναισθήματά του ή της. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα ανακαλύψετε μια πλευρά του ανθρώπου σας, που δεν την είχατε δει ως τώρα. Αυτό είτε σας προξενήσει ευχαρίστηση, είτε δυσαρέσκεια, μη βιαστείτε να το σχολιάσετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να το αφομοιώσει και διαχειριστείτε το με αυτοπεποίθηση. Οι αδέσμευτοι θα βασανίσετε τον εαυτό σας για το αν θέλετε ή δεν θέλετε να κάνετε σχέση, με πρόσωπο, που σας φλερτάρει έντονα και σας γοητεύει, αλλά εσείς φοβάστε τον εαυτό σας! Αφήστε να σας οδηγήσει η διαίσθησή σας και μην το αναλύετε πάρα πολύ. Κάποιες αποφάσεις επίσης θα πάρετε γύρω από τα επαγγελματικά σας, με σκοπό την άνοδό σας ή θα σας δοθούν καλές ευκαιρίες! Στα οικονομικά σας τα πάτε καλά. Σας απασχολεί ωστόσο πως θα διαθέσετε τα χρήματά σας αυτές τις γιορτινές μέρες, όχι τόσο από ανάγκη, όσο από ιδεολογία.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u