Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2019


Προσωπικός αριθμός :

Χρόνια πολλά! Με μία γρήγορη ματιά, ας θυμηθούμε πως βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/1/2019. Προσθέτουμε μεταξύ τους όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεώς του : 1+1+2+0+1+9 = 14. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 14 = 1+4 = 5. Επομένως ο προσωπικός αριθμός του ατόμου αυτού είναι το 5. Συνολικά υπάρχουν εννέα προσωπικοί αριθμοί από το 1 έως το 9, δηλαδή όσοι και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Παρακάτω δίνονται οι προβλέψεις για τον καθένα προσωπικό αριθμό για το μήνα Ιανουάριο του 2019.

           Προσωπικός αριθμός 1 :

Χρόνια πολλά! Καλείστε να πάρετε αποφάσεις αυτόν το μήνα.
Σας διακατέχει μία τόλμη, που δεν σας αγχώνει οποιαδήποτε απόφαση κληθείτε να πάρετε! Η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει με ανάμεικτη διάθεση ανάμεσα στην αισιοδοξία και την επιφυλακτικότητα.
Όσοι είστε δεσμευμένοι, παλεύετε μέσα σας ή να πείτε στον ή στην σύντροφό σας αυτά που σας προβληματίζουν, ή να δείξετε ότι όλα είναι καλά, χάρη στο πνεύμα των ημερών. Συμβουλευτικά θα λέγαμε να είστε ειλικρινής. Αλλά έχει σημασία και ο τρόπος που λέμε κάτι, οπότε επιλέξτε να πείτε οτιδήποτε σας προβληματίζει με πιο ανάλαφρο τρόπο, για να μη φανείτε γκρινιάρηδες τον πρώτο – πρώτο μήνα του χρόνου. Όσους σας βρίσκει η νέα χρονιά χωρισμένους, θα σας δοθεί μέσα στο μήνα ευκαιρία για επανασύνδεση.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες παίζετε το κρυφτούλι φλερτάροντας με ένα άτομο, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε μεταξύ σας. Αυτό ίσως γίνει προς το τέλος του μήνα ή τον επόμενο. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι σταθερά. Ωστόσο μπορείτε να πάτε πολύ καλύτερα, αν αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας.

Προσωπικός αριθμός 2 :

Χρόνια πολλά! Ένας μήνας όπου ο έρωτας βρίσκει πρόσφορο έδαφος στη συναισθηματική καρδιά του αριθμού σας. Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα βρείτε αρχές – αρχές του χρόνου τον έρωτα σε ένα πρόσωπο, με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαία έλξη! Η εξέλιξη αυτού του έρωτα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία ολόκληρης της χρονιάς σας! Για όσους βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο υπάρχουν δύο ενδεχόμενα : ή να αναζωπυρωθεί η φλόγα στη σχέση σας, ή να νιώσετε έντονη έλξη για ένα τρίτο πρόσωπο.
Στην περίπτωση του τρίτου προσώπου, ζυγίστε πολύ καλά την κατάσταση, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε, γιατί δεν αποκλείεται αυτός ο κεραυνοβόλος έρωτας να είναι μία ψευδαίσθηση, και να δημιουργήσετε άνευ ουσίας ένα απρόβλεπτο και αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο. Στα επαγγελματικά σας θα τα πάτε πολύ καλά. Επίσης θα είστε ιδιαιτέρως αγαπητοί στον επαγγελματικό σας χώρο.
Σε καλή φάση θα είναι και τα οικονομικά σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες, θα ισορροπήσουν. Είναι ευνοϊκός μήνας και για όσους αναζητάτε εργασία, ώστε να μπείτε σε ένα χώρο που θα σας αρέσει.

  Προσωπικός αριθμός 3 :

Χρόνια πολλά! Ήρεμους σας βρίσκει ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου. Έχετε ήδη τακτοποιήσει αρκετές σας εκκρεμότητες τον προηγούμενο μήνα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μία ξένοιαστη Πρωτοχρονιά και έναν, όσο το δυνατόν, ανέμελο μήνα. Θα ασχοληθείτε παραπάνω με τα πράγματα που αγαπάτε και με τον εαυτό σας, τα οποία λόγω υποχρεώσεων και αναγκών, είχατε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.
Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, και θα συζητήσετε εποικοδομητικά για τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα εστιάσετε σε ένα άτομο με το οποίο σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και κοινές αντιλήψεις. Ίσως τον γνωρίσετε σε έναν χώρο, που πηγαίνετε από κοινού.
Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε μια τάξη, είτε στη δουλειά που βρίσκεστε, είτε σε μία νέα δουλειά, γι αυτούς που θα βρείτε τώρα εργασία.  Θα χαλαρώσετε και με τα οικονομικά σας, και θα δείτε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το τέλος της χρονιάς που φεύγει. Πιθανές οικονομικές σας εκκρεμότητες θα μπουν σε τάξη.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Χρόνια πολλά! Με δημιουργικές διαθέσεις σας βρίσκει ο Ιανουάριος. Νιώθετε έτοιμοι να κάνετε νέα πράγματα, είτε στη δουλειά σας, είτε ακόμη και σε καινούρια σας ενδιαφέροντα. Σας απασχολεί παράλληλα η απόκτηση χρημάτων και η άνοδος του οικονομικού σας, με αποτέλεσμα οτιδήποτε κάνετε να μη ξεφεύγει από αυτό σας το στόχο. Θα τα πάτε καλά κι ένας λόγος είναι ότι είστε τώρα αρκετά αποφασιστικοί.
Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο ασχολείστε από κοινού για το καλό οικονομικό του σπιτιού σας ή για τα κοινά οικονομικά της σχέσης σας, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο. Δημιουργείτε μαζί και «συνεργάζεστε», ώστε μέσα από αυτό έρχεστε πιο κοντά. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες κρατάτε επιφυλακτική στάση απέναντι σε ένα νέο φλερτ, κι αφήνετε το χρόνο να σας πάει εκεί που είναι να σας πάει, χωρίς να βιάζεστε.
Αυτό πιθανόν να λειτουργήσει υπέρ σας στα μάτια του άλλου ατόμου, γιατί σας βλέπει ως δύσκολο «στόχο» και πεισμώνει  να σας κατακτήσει! Αν ωστόσο σας ενδιαφέρει πραγματικά μην παρατραβήξετε την επιφυλακτικότητά σας, ώστε να «κρυώσει» τελικά το άλλο άτομο.
Στα οικονομικά θα έχετε καλές απολαβές. Είναι πολύ καλός ο μήνας για να βρείτε σταθερή εργασία όσοι είστε σε αναζήτηση δουλειάς.

Προσωπικός αριθμός 5 :

Χρόνια πολλά! Είστε ο αριθμός που θα περάσει τον πιο χαλαρό και ξεκούραστο μήνα! Σαν να θέλει η καινούρια χρονιά να σας δώσει μία «άδεια» στο ξεκίνημα της δωδεκάμηνης πορείας της, κι έτσι να σας ανταμείψει για την κούραση που σας άφησε η προηγούμενη χρονιά.
Πιθανότατα θα κάνετε Πρωτοχρονιά όντας κάπου καλεσμένοι, με αγαπημένα πρόσωπα, που θα σας φροντίσουν με χαρά για την παρουσία σας. Αν είστε σε σχέση δεσμού ή γάμου, θα σας βγει μία τάση να απομονώνεστε κάποιες στιγμές από τον ή την σύντροφό σας.
Ο ή η σύντροφός σας ίσως να νιώσει την απομάκρυνση και να αισθανθεί άβολα, γι αυτό καλό θα είναι να υπερκαλύψετε το κενό όταν θα είστε μαζί. Δηλαδή να δείχνετε καλή διάθεση και ενέργεια τις στιγμές που θα είστε με το ταίρι σας.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας χρειάζεται να εστιάσετε σε ένα ενδιαφέρον φλερτ, που σας γίνεται από ένα επίσης ενδιαφέρον άτομο. Έχετε την τάση να καθυστερείτε πολύ να ανταποκριθείτε, με αποτέλεσμα να ερμηνεύσει ως αδιαφορία αυτήν τη στάση σας το άλλο άτομο.
Επαγγελματικά και οικονομικά είναι σταθερά. Καινούρια βήματα ή εξελίξεις έρχονται λίγο παρακάτω. Αν αναζητάτε εργασία, περισσότερο ευνοείστε προς το τέλος του μήνα ή τον επόμενο.

Προσωπικός αριθμός 6 :

Χρόνια πολλά! Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Ιανουάριο, για τον αριθμό σας, ως μήνα εκπλήξεων αλλά και ευχών! Αυτό ερμηνεύεται αρχικά με το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα έχετε εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν, και κατά δεύτερον, ότι πράγματα, που έχετε ευχηθεί να γίνουν στη ζωή σας, πολύ πιθανόν να τα δείτε να πραγματοποιούνται αυτόν το μήνα!
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα αλλάξουν πρόσημο, κι από αρνητικό που μπορεί να είχαν τον προηγούμενο ή τους προηγούμενους μήνες, θα πάρουν θετικό και μάλιστα αρκετά θετικό! Αν κάποιοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε μία δουλειά, που θα σας αρέσει, αλλά στην αρχή θα πρέπει να αποδείξετε την καλή σας θέληση και την εργατικότητά σας.
Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε σε μια εγρήγορση μέσα στο δεσμό ή στο γάμο σας. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια στη σχέση και οι προτάσεις του ενός ή του άλλου συντρόφου, θα φέρουν νέους ρυθμούς.
Οι αδέσμευτοι κι οι αδέσμευτες θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, που αν συγκεντρωθείτε και είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, θα κρατήσει και θα σταθεροποιηθεί.

  Προσωπικός αριθμός 7 :

Χρόνια πολλά! Η αρχή του χρόνου δίνει τέλος για αρκετούς του αριθμού σας στη μοναχικότητα, μιας κι ο Ιανουάριος θα είναι μήνας δέσμευσης. Ξεκινάει μία σοβαρή σχέση με καινούριο άτομο ή ολοκληρώνεται με επιτυχία ένα παλιότερο φλερτ!
Οι ήδη δεσμευμένοι έρχεστε κοντά μεταξύ σας και θερμαίνετε τη σχέση σας. Αν κάποιοι βρίσκεστε σε ερωτικό τρίγωνο, πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να κάνετε την επιλογή σας, με ποιο άτομο θα μείνετε τελικά.
Ο μήνας επίσης ευνοεί τις επανασυνδέσεις! Για κάποια ζευγάρια επίσης θα προκύψει γάμος ή έστω η πρόταση γάμου, αλλά και για κάποια άλλα που δεν είναι έτοιμα ακόμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, θα προκύψει συγκατοίκηση.
Στα επαγγελματικά σας είναι αποδοτικές και συμφέρουσες οι συνεργασίες, χωρίς να σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια τους άλλους. Ενδέχεται να βρεθείτε σε κάποια συνεργασία ή επαγγελματική ομάδα, που θα πάει πολύ καλά, ωστόσο θα σας περιορίσει κάπως τον ελεύθερο χρόνο σας.
Τα οικονομικά σας θα είναι ικανοποιητικά και δεν αποκλείεται να σας ενισχύσει δικός σας άτομο από το περιβάλλον σας.

Προσωπικός αριθμός 8 :

Χρόνια πολλά! Ξεκινάτε δυναμικά από τον πρώτο μήνα του χρόνου ένα κυνήγι του θησαυρού! Αυτό ερμηνεύεται ως μία δυναμική προσπάθεια και προσήλωση στην απόκτηση χρημάτων, μέσα από την οργάνωση της δουλειάς σας. Περνάτε μία ζεστή και ίσως λιτή πρωτοχρονιά, με λίγα και αγαπημένα πρόσωπα και σχεδόν από την επόμενη μέρα μπαίνετε σε ένα σχετικά αυστηρό πρόγραμμα, προκειμένου να δημιουργήσετε τις συνθήκες για καλές οικονομικές απολαβές. Όντως θα έχετε επιτυχία και θα καταφέρετε να αυξήσετε τα χρήματά σας!
Όσοι είστε δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο, δείχνετε από την αρχή του χρόνου στον άνθρωπό σας, ότι έχετε πάρει στα σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Πιθανόν ο ή η σύντροφός σας να δυσανασχετήσει, επειδή θα του ή της αφιερώνετε λιγότερο χρόνο, αλλά κατά βάθος θα γνωρίζει πως ότι γίνεται, γίνεται για την πρόοδο και την ασφάλειά σας. Μην παραλείπετε να ενημερώνετε τον ή την σύντροφό σας για τις δουλειές σας, γιατί θα το εκτιμήσει που τον υπολογίζετε.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες προβλέπεται να το ρίξετε στην εργασιομανία, με αποτέλεσμα να αγνοείτε τα μηνύματα που σας στέλνουν από το περιβάλλον.
Αν θέλετε να κάνετε γνωριμία καλό θα είναι να πηγαίνετε κάπου – κάπου  για καφέ ή για βόλτα γενικότερα και να χαλαρώνετε.

 Προσωπικός αριθμός 9 :

Χρόνια πολλά! Ο καινούριος χρόνος σας χαρίζει για αρχή έναν μήνα πανηγυριού! Και ποιός δεν περνάει καλά σε ένα πανηγύρι! Η πρωτοχρονιά σας θα έχει εντελώς εορταστικό χρώμα! Αλλά κι όλος ο μήνας θα τα έχει όλα!
Χαρά, διασκέδαση, φίλους, φλερτ, αλλά και εργασία, δυνατότητες, ακόμα για ορισμένους και εσωτερική αναζήτηση κτλ.
Τα επαγγελματικά σας θα πάρουν ανοδική πορεία. Αν ήταν ήδη καλά, θα παραμείνουν έτσι και θα ανοίξουν ταυτόχρονα νέες προοπτικές. Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε σε έναν χώρο, που θα καλύπτει τα ενδιαφέροντά σας ή τις φιλοδοξίες σας!
Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα «ανεβάσετε» αρκετά τον ή την σύντροφό σας, με τη δική σας ανεβασμένη διάθεση. Αυτό θα δώσει μία νότα ανανέωσης στη σχέση μαζί του ή μαζί της. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγετε τις υπερβολές στο κέφι σας, με την έννοια ότι κάποιες φορές κινδυνεύουμε να χάσουμε το όριο ανάμεσα στην χαρά και στην αστειότητα.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα έχετε αρκετές προκλήσεις από το περιβάλλον σας, και πιθανόν θα φλερτάρετε ταυτόχρονα με δύο άτομα. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποδυναμώσει την εστίασή σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο, και να μην εξελιχθεί κάτι άμεσα. Για ορισμένους θα δοθεί μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης, γιατί προβλέπεται να σας προσεγγίσει ο πρώην ή η πρώην σας.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Φεβρουάριος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίω ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα. Ένας μήνας επιτυχίας σας υπ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)! Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για του ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλή χρονιά! Πριν ξεκινήσουμε τις αριθμολογικ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά. Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάει δυναμικά ο νέ ...

Προβλέψεις Ιανουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Τέλος – κάρτα 60” Ο Ιανουάριος σας βάζει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u