Αστρολογικό Δελτίο 23-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 23-3-2018

Oroskopos.tv


Πιο έντονη, αλλά και δημιουργική η ημέρα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα απελευθερώσει την ένταση που όλοι κρύβουμε. Αυτό βέβαια έχει και θετικά και αρνητικά. Μπορούμε να επανέλθουμε κάπως σε μια κατάσταση αγνότητας. Τα πάντα μπορούν να μας προκαλέσουν μία θετική έκπληξη, γινόμαστε αισιόδοξοι και δημιουργικοί. Ταυτόχρονα όμως θα ενδυναμωθεί ο εγωισμός μας και θα συμπεριφερόμαστε απερίσκεπτα. Πρέπει να μετριάσουμε τους εαυτούς μας, μπροστά σε αυτή την διέλευση.

Κάποια προσοχή θα χρειαστεί να δείξουμε απέναντι στις οικονομικές μας δραστηριότητες, με το τετράγωνο Σελήνης-Δία. Υπάρχει η τάση να γινόμαστε πιο σπάταλη θα πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στην επικοινωνία, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα φέρει κυκλοθυμικές συμπεριφορές. Δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποφάσεις και πολλές φορές κάνουμε επίθεση σε άτομα τα οποία δεν έχουν κάποια ευθύνη.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα χρειαστεί να δείξετε μία επιπλέον προσοχή ώστε να μην αποσυντονίζεστε. Οι Κριοί θα έχετε δυσκολία στο να φέρετε εις πέρας σημαντικές εργασίες. Οι Ζυγοί αποφύγετε ευθύνες που απαιτούν ιδιαίτερη συγκέντρωση. Οι Καρκίνοι προτιμήστε να πάρετε κάποιο ρεπό. Οι Αιγόκεροι αποφύγετε εργασίες που απαιτούν συνεργασία. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα έχετε μία δυσκολία στην επικοινωνία. Οι Δίδυμοι προτιμήστε πιο ατομικές εργασίες. Οι Τοξότες θα χρειαστεί να αποφύγετε ορισμένες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις, μη δώσετε συνέχεια. Οι Παρθένοι προτιμάτε να κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Οι Ιχθείς ίσως θέλετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές στον κύκλο σας. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε διάθεση για να διασκεδάσετε και να σκεφτείτε πιο ήρεμα τα πράγματα. Οι Υδροχόοι είστε σε μία κατάσταση κατά την οποία σκέφτεστε πιο χαλαρά το μέλλον σας. Οι Λέοντες προσέξτε να μην υπερβάλετε σε ορισμένες συμπεριφορές. Οι ταύροι προσπαθήστε να μην αδικήσετε κάποιον. Οι Σκορπιοί θα χρειαστεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε οικονομικά ζητήματα. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ήλιος Τετράγωνο Αρης
Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος
Σελήνη Εξάγωνο Ερμής
Σελήνη Εξάγωνο Αφροδίτη
Σελήνη Τετράγωνο Ποσειδών
Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη
Ερμής Τετράγωνο Πλούτων
Ερμής Τετράγωνο Ωροσκόπος
Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός
Αφροδίτη Τετράγωνο Πλούτων
Αρης Σύνοδος Κρόνος
Αρης Τρίγωνο Ουρανός
Δίας Εξάγωνο Πλούτων
Κρόνος Αντίθεση Ωροσκόπος
Ουρανός Τετράγωνο Πλούτων
  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!