Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

30 Νοεμβρίου 2023

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2 ο σας
οίκο και ίσως μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση που μπορεί να
είναι και μυστική να σας ανακουφίσει σε κάποιες υποχρεώσεις
οικονομικές που μπορεί να έχετε ενώ ίσως να έχετε κάποια
έσοδα από τρίτες πηγές.Αύριο

1 Δεκεμβρίου 2023

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2 ο σας οίκο και θα
ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ενώ ίσως να αγχωθείτε κάπως για
κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για κάποια δημιουργικά σας
σχέδια ,τα παιδιά σας ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας και
οφειλές.Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα
και θα έχετε πιο ευχάριστη επικοινωνία με το περιβάλλον σας ή τα
αδέλφια σας αλλά ίσως να έχετε και κάποια ευχάριστα νέα.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Στον τομέα της εργασίας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αναταραχές ή αλλαγές. Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις.
Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Στον τομέα των σχέσεων, είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στις ανάγκες και τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Η επικοινωνία είναι κλειδί, και οι ανοιχτές συζητήσεις μπορούν να διευκολύνουν την κατανόηση μεταξύ σας.

Φροντίστε την υγεία σας και επιδιώξτε ισορροπία μεταξύ σωματικής άσκησης και ψυχικής ευεξίας. Αφιερώστε χρόνο για να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να ανανεώσετε τις ενέργειές σας.

Η εβδομάδα φέρνει μια ποικιλία προκλήσεων και ευκαιριών. Είναι καλό να προσέξετε τις λεπτομέρειες και να διατηρήσετε τον αισιόδοξο τρόπο σκέψης. Οι αλλαγές που επέλεξε να κάνετε μπορούν να έχουν βαθύτερες συνέπειες στο μέλλον.

 

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που ίσως να σας φέρει κάποια ξαφνικά έσοδα ,κάποια ξαφνικά ευχάριστα αλλά και καλύτερη διάθεση ενώ γενικότερα μέσα στο μήνα θα ασχοληθείτε αρκετά με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας αφού τρείς πλανήτες ο Ήλιος ,ο Ερμής και ο Άρης θα περάσουν σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σας από τις 11.11 και μετά. Η Νέα Σελήνη στις 13.11 σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με Ουρανό ίσως να φέρει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας, προσέχετε ατυχήματα αλλά και εντάσεις αλλά και κάποιες δυσκολίες με νομικά θέματα.
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό από τις 09.11 θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα και θα νοιώσετε πιο ευχάριστα ενώ θα έχετε καλύτερη επαφή με τα παιδιά σας ,κάποιοι θα ευνοηθείτε σε ερωτικές γνωριμίες ωστόσο η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα είναι αρκετά περιοριστική για εσάς των αρχικών ημερών αφού ίσως να αντιμετωπίσετε αρκετή κούραση μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας ή ίσως να δυσκολευτείτε με κάποιο άτομο κύρους . Προσέχετε επίσης και την υγεία σας καθώς και κάποια ατυχήματα.

Γενικά, ο Νοέμβριος φαίνεται ότι θα είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος για τους
Καρκίνους. Το ζώδιο σας θα έχει αρκετές ευκαιρίες για αυτοεξέλιξη και αυτοβελτίωση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να επικεντρωθείτε στις διάφορες επιδιώξεις σας και να αναζητήσετε νέες ιδέες και ευκαιρίες. Στον τομέα των σχέσεών σας, η επικοινωνία είναι σημαντική. Επικοινωνείτε ανοιχτά με τους ανθρώπους γύρω σας και αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεών σας. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με τους αγαπημένους σας, καθώς αυτό μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των σχέσεών σας. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να έχετε ευκαιρίες για επιτυχία και αναγνώριση. Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την προσήλωσή τους στο έργο τους και την προσοχή στις
λεπτομέρειες, γεγονός που μπορεί να τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στον τομέα τους.
Στον τομέα της υγείας, φροντίστε να διατηρήσετε έναν υγιή τρόπο ζωής. Προσέξτε τη διατροφή σας, την άσκηση και την αντιμετώπιση του στρες. Συνολικά, ο μήνας Νοέμβριος φαίνεται να είναι μια θετική περίοδος για τους Καρκίνους, με ευκαιρίες για αυτοεξέλιξη, επικοινωνία και επαγγελματική επιτυχία. Αξιοποιήστε αυτήν τη δημιουργική ενέργεια προς όφελός σας.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες αναποδιές αλλά και καθυστερήσεις καθώς και κάποια νεύρα ενώ και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω  μέχρι και τις 18.01 ίσως να σας κουράσει αρκετά με οικονομικές εκκρεμότητες.Ο Άρης θα γυρίσει ευθύδρομος από τις 14.01 και θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 24.03 23 και ίσως με την ευθύδρομη πορεία του να σας δώσει τη δυναμική για να καταφέρετε κάποιους στόχους σας που είχατε αρκετό καιρό στο μυαλό σας.Ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό και θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες ,να έχετε εύνοια σε συμμετοχή σας σε ομάδες αλλά να γνωρίσετε νέους φίλους ή να έχετε εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα και κάποια συνεργασία.

Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 15.05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και θα είναι μια ευνοϊκή θέση για την ψυχολογία σας ενώ θα έχετε προστασία γενικότερα αλλά και στην υγεία σας.Πολύ σημαντική επίσης θα είναι και η μετακίνηση του Κρόνου στις 07.03 στο ζώδιο των Ιχθύων και τον οίκο της καριέρας σας και σίγουρα θα δημιουργηθούν προοπτικές ώστε να βρείτε μια σοβαρή εργασία ωστόσο θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά και να οργανωθείτε ώστε να έχετε θετικές εξελίξεις.Ο Πλούτωνας επίσης θα περάσει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επηρεάσει τις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας από τις 23.03-10.06.23 και θα σας δώσει μια γεύση από την δύναμή του αλλά και την προοπτική να πετύχετε μεγάλα σχέδια.

Προσοχή θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε του 3ου δεκαημέρου που θα συνεχίσετε να επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα και να προσπαθήσετε να παίρνετε αποφάσεις ρεαλιστικά.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 12ο οίκο ωστόσο το εξάγωνο με τον Κρόνο που θα αρχίσει να σχηματίζεται σταδιακά με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα σας δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε και να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό σε θέματα που ίσως να σας δημιουργούσαν μεγάλο άγχος.Επίσης το εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο και τον Κρόνο τον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να χειριστείτε θετικά επαγγελματικά θέματα.

Οικονομικά και ερωτικά θα έχετε εύνοια  από τις 11.04-07.05 με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας ,από τις 07.05 -05.06 με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Καρκίνο και από 08.11.-04.12 με την Αφροδίτη στο ζώδιο των ερωτικών σας τον Ζυγό.Επίσης και το καλοκαίρι ίσως να παίξουν αρκετές γνωριμίες και αρκετές ερωτικές περιπέτειες αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται ένα μεγάλο διάστημα στον Λέοντα. Δυσκολία μπορεί να υπάρξει από τις 10.07-27.08 με τον Άρη να βρίσκεται στην Παρθένο και να τετραγωνίζει το ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια αλλά ίσως να κάνετε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές  που θα κοστίσουν.

Επίσης οι Εκλείψεις θα μεταφερθούν φέτος και στον άξονα Κριού –Ζυγού  που θα είναι Ηλιακές και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα με νέους φίλους,ομάδες δημιουργικότητα αλλά και παιδιά και θα πραγματοποιηθούν στις 20.04 και στις 14.10 ενώ με τις τελευταίες Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που θα πραγματοποιηθούν στις 05.05 και 28.10 και θα είναι Σεληνιακές θα πρέπει να κλείσετε θέματα με το παρελθόν ώστε να προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις.

Επίσης καλό θα είναι τα διαστήματα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος να κάνετε μια επανεξέταση στα πράγματα και να αναθεωρήσετε αλλά μην κάνετε νέα ξεκινήματα,συμφωνίες και αγορές ηλεκτρονικών συσκευών .Τα διαστήματα αυτά θα είναι 28.12.22-18.01.23,20.04-05.05.23,23.08-15.09.23 και 13.12 -02.01.24.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Το στοιχείο του Αέρα

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα ...

Οι ιδιομορφίες των Διδύμων

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά π ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ήρα Φωτάκη

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Λουκία

…Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να διορθωθούν όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ερωτική συμβατότητα για αρχάριους …

Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε, Είναι ότι όσο περίπλοκη και αν είναι η ερωτική συμβατό ...

Σχέσεις - Αγάπη

Μπορείτε να έχετε πολύ casual ερωτική επαφή;

Από τη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 1960, Το περιστασιακό σεξ έγινε πιο αποδε ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η κατάρα του διαμαντιού της ελπίδας !

Το ανεκτίμητο μπλε Διαμάντι της Ελπίδας Diamond των 115 καρατίων, Φέρεται να εκλάπη από το μ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u