Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα φωτίσει τον οίκο της επικοινωνίας σας αλλά και υποθέσεις που αφορούν στα αδέλφια σας.Μπορεί να υπάρχει κάποιο εσωτερικό άγχος ωστόσο θα καταφέρετε να επιτύχετε τις υποθέσεις σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να έχετε μια καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και να προσπεράσετε κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες.Οι αδέσμευτοι ίσως έχετε μια ερωτική γνωριμία και να νοιώθετε προσμονή και άγχος εσωτερικά.Αύριο

6 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να σας πιέσει αρκετά ένα νέο που θα μάθετε αλλά να πιεστείτε αρκετά σε νομικά ή οικονομικά θέματα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως  να νιώσετε απομάκρυνση από το ταίρι σας λόγω κάποιας διαφωνίας σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να μην μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια Πανσέληνο να έχει προηγηθεί που ίσως να σας άγχωσε με κάποιες πληροφορίες αλλά και με θέματα υγείας αλλά ίσως και ψυχολογικά για κάποια σχέδιά σας ωστόσο το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού γύρω στις 08.02 θα σας φέρει κάποια ξαφνικά έσοδα,ξαφνικές ευκαιρίες αλλά και κάποια υποστήριξη που θα σας ικανοποιήσει.

Στις 10.02 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα ίσως να πιέσει με οφειλές και οικονομικά ωστόσο ίσως να σας ευνοήσει και με κάποια επικοινωνία που θα έχετε με ένα πρόσωπο μέσα από την εργασία σας.

Από τις 12.02 ο Ερμής,κυβερνήτης σας θα περάσει στον Υδροχόο και θα είναι μια θετική περίοδος για να οργανώσετε κάποια σχέδιά σας, για να επενδύσετε σε γνώσεις,να βελτιώσετε σπουδές, να ασχοληθείτε με νομικά θέματα που ίσως να ήταν σε εκκρεμότητα ,να κάνετε ταξίδια και  να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με το περιβάλλον σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι  ίσως να έχετε ξαφνικές προσκλήσεις για έξοδο με το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιο δώρο ή ξαφνική βοήθεια από κάποιο γονιό σας.Επίσης κάποιοι προσέχετε να μην γκρινιάζετε με το ταίρι σας για θέματα καθημερινότητας ενώ από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πιο ευνοϊκές συνθήκες για να επικοινωνήσετε.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία σε κάποια έξοδό σας ενώ σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Άρη να συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σας πλέον ορθόδρομος και ίσως να ενεργοποιηθείτε περισσότερο ενώ η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σας δώσει ευκαιρίες στην καριέρα σας αλλά και ευκαιρίες για εξόδους και προβολή.Η Πανσέληνος στις 05.02 στον Λέοντα ίσως να σας δώσει κάποιες πληροφορίες που θα σας αγχώσουν ή να έχετε κάποιες δυσκολίες με τα αδέλφια σας ή το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως να σας έρθουν και κάποιες ξαφνικές ιδέες.Επίσης κάποια ξαφνική ευκαιρία ίσως να σας έρθει στις 08.02 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ενώ γύρω στις 10.02 ίσως να αγχωθείτε για οικονομικά θέματα.

Στις 16.02 η σύνοδος Ηλίου-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας ή να κάνετε ένα ταξίδι ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όνειρα ή να πραγματοποιήσετε κάποιες  επιθυμίες σας.Ο Ερμής στον Υδροχόο θα είναι πιο ευνοϊκός για εσάς για να πετύχετε επαφές και σχέδιά σας από τις 12.02 ενώ το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 18.02 ίσως να σας φέρει κάποια ευνοϊκή συμφωνία.

Επίσης η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ίσως να σας φέρει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ενώ η Αφροδίτη στον Κριό θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους στόχους σας καλύτερα ή να έχετε επαφές με ομάδες ή να διακριθείτε.

Επίσης προς το τέλος του μήνα η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα σας φέρει κάποια ευκαιρία μέσα από φιλικά σας πρόσωπα ή θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και να κοινωνικοποιηθείτε.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας και να περάσετε όμορφα με φίλους και να βγείτε ωστόσο προσέχετε γύρω στις 05.02 την επικοινωνία με το ταίρι σας και ενώ και στις 22.02 κάποιες διαφωνίες που ίσως να έχετε.Ωστόσο θα προσπεράσετε γρήγορα και θα έχετε κάποια θετική εξέλιξη ή όμορφες στιγμές προς το τέλος του μήνα.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και κάποιοι ίσως να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να προχωρήσετε σε μια σχέση ενώ και ο μήνας θα κλείσει με όμορφες στιγμές και γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή ένα νέο χώρο ή ομάδα που θα βρεθείτε.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες αναποδιές αλλά και καθυστερήσεις καθώς και κάποια νεύρα ενώ και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω  μέχρι και τις 18.01 ίσως να σας κουράσει αρκετά με οικονομικές εκκρεμότητες.Ο Άρης θα γυρίσει ευθύδρομος από τις 14.01 και θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 24.03 23 και ίσως με την ευθύδρομη πορεία του να σας δώσει τη δυναμική για να καταφέρετε κάποιους στόχους σας που είχατε αρκετό καιρό στο μυαλό σας.Ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό και θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες ,να έχετε εύνοια σε συμμετοχή σας σε ομάδες αλλά να γνωρίσετε νέους φίλους ή να έχετε εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα και κάποια συνεργασία.

Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 15.05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και θα είναι μια ευνοϊκή θέση για την ψυχολογία σας ενώ θα έχετε προστασία γενικότερα αλλά και στην υγεία σας.Πολύ σημαντική επίσης θα είναι και η μετακίνηση του Κρόνου στις 07.03 στο ζώδιο των Ιχθύων και τον οίκο της καριέρας σας και σίγουρα θα δημιουργηθούν προοπτικές ώστε να βρείτε μια σοβαρή εργασία ωστόσο θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά και να οργανωθείτε ώστε να έχετε θετικές εξελίξεις.Ο Πλούτωνας επίσης θα περάσει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επηρεάσει τις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας από τις 23.03-10.06.23 και θα σας δώσει μια γεύση από την δύναμή του αλλά και την προοπτική να πετύχετε μεγάλα σχέδια.

Προσοχή θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε του 3ου δεκαημέρου που θα συνεχίσετε να επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα και να προσπαθήσετε να παίρνετε αποφάσεις ρεαλιστικά.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 12ο οίκο ωστόσο το εξάγωνο με τον Κρόνο που θα αρχίσει να σχηματίζεται σταδιακά με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα σας δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε και να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό σε θέματα που ίσως να σας δημιουργούσαν μεγάλο άγχος.Επίσης το εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο και τον Κρόνο τον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να χειριστείτε θετικά επαγγελματικά θέματα.

Οικονομικά και ερωτικά θα έχετε εύνοια  από τις 11.04-07.05 με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας ,από τις 07.05 -05.06 με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Καρκίνο και από 08.11.-04.12 με την Αφροδίτη στο ζώδιο των ερωτικών σας τον Ζυγό.Επίσης και το καλοκαίρι ίσως να παίξουν αρκετές γνωριμίες και αρκετές ερωτικές περιπέτειες αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται ένα μεγάλο διάστημα στον Λέοντα. Δυσκολία μπορεί να υπάρξει από τις 10.07-27.08 με τον Άρη να βρίσκεται στην Παρθένο και να τετραγωνίζει το ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια αλλά ίσως να κάνετε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές  που θα κοστίσουν.

Επίσης οι Εκλείψεις θα μεταφερθούν φέτος και στον άξονα Κριού –Ζυγού  που θα είναι Ηλιακές και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα με νέους φίλους,ομάδες δημιουργικότητα αλλά και παιδιά και θα πραγματοποιηθούν στις 20.04 και στις 14.10 ενώ με τις τελευταίες Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που θα πραγματοποιηθούν στις 05.05 και 28.10 και θα είναι Σεληνιακές θα πρέπει να κλείσετε θέματα με το παρελθόν ώστε να προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις.

Επίσης καλό θα είναι τα διαστήματα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος να κάνετε μια επανεξέταση στα πράγματα και να αναθεωρήσετε αλλά μην κάνετε νέα ξεκινήματα,συμφωνίες και αγορές ηλεκτρονικών συσκευών .Τα διαστήματα αυτά θα είναι 28.12.22-18.01.23,20.04-05.05.23,23.08-15.09.23 και 13.12 -02.01.24.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Οι ιδιομορφίες των Διδύμων

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά π ...

Το στοιχείο του Αέρα

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα ...

Δίδυμος: Διασκεδαστικός και Άστατος

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Σοφία

Είμαι η Σοφία και είμαι επαγγελματίας αστρολόγος και μεταφυσικός εδώ και 18 χρόνια. Μπορώ να σου δώσω σίγουρες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Μπορώ με απόλυτη επιτυχία να σε καθοδηγήσω να κερδίσεις τους στόχους σου και τα όνε ...

Ρένα

…'Οποιο και αν είναι το πρόβλημα σου , μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση. Μην απογοητεύεσαι. Απιστία; Νέα σχέση; Επανασύνδεση; Αξίζει τον κόπο; Θα σου δώσω όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις με απόλυτη ειλικρίνεια.    Μπορείτε να μιλήσ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Senior lover, αυτός ο δάσκαλος του έρωτα !

Το να είναι ένας άντρας μεγαλύτερος από το ταίρι του, από την γυναίκα, Δεν είναι βέβαια ...

Σχέσεις - Αγάπη

Προσοχή στις λεπτομέρειες, μέσα σε μία σχέση !

Παίζει όντως τόσο μεγάλη σημασία το να προσέχουμε τις λεπτομέρειες; Όντως, συνηθίζουμ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Κρίσιμες Μοίρες …

Κρίσιμες Μοίρες και οι κατοικίες της Σελήνης. Ξεκινάνε από την 0ή του Κριού και αλλάζου ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u