Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Ιανουαρίου 2020

Δεν πρόκειται να μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια σε μια κατάσταση που μέχρι πριν λίγο, απλά «σερνόταν». Καλείστε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, έστω και με τσαμπουκά. Με νέες προοπτικές στις συνεργασίες και με κουράγιο, ανοίγεστε σε καινούργια πράγματα με επιτυχία. Είναι κατάλληλη στιγμή να κάνετε κινήσεις.Αύριο

27 Ιανουαρίου 2020

Το συναίσθημα σας έχει «καταβάλλει»κι αυτό θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμη. Θα είστε περισσότερο αδύναμοι από πριν και αρκετά ευάλωτοι. Μην σας πάρει από κάτω. Νεύρα και επιθετική διάθεση στο χώρο της δουλειάς.  Σε μερικούς σπάσιμο συνεργασίας αλλά και επιρρέπεια στα ατυχήματα. Προστατέψτε τις απώλειες από τη τσέπη σας.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  26/1 – 2/2/2020

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Διδύμους.

Την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα σας κάνει επιρρεπείς στους ερωτικούς πειρασμούς.

Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας θολώσει την κρίση σας καθώς θα σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από την πορεία ενός επαγγελματικού σας σχεδίου.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις επεκτατικές σας τάσεις με αποτέλεσμα να εισπράξετε την δυσαρέσκεια τόσο των δικών σας ανθρώπων όσο και των συνεργατών σας.

Την Τετάρτη θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υπερβολές.

Την Παρασκευή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα σας τραβήξει το αυτί θέλοντας να σας θυμίσει ότι πρέπει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη  με τον Ουρανό θα σας δώσει ξαφνικές ιδέες.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και να χρησιμοποιήσεις συνετά τις λέξεις σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Ο τρόπος που θα επιλέξεις να επικοινωνήσεις το οτιδήποτε, θα καθορίσει την εξέλιξη των αισθηματικών σου, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος/η.

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις κοινές δραστηριότητες με το ταίρι σου, δίνοντάς του την ευκαιρία να σε φροντίσει και να σε αποσυμφορήσει από την ένταση της καθημερινότητας. Δεν είναι κακό να αφήνουμε τους ανθρώπους που μας νοιάζονται να μας εκφράζουν το ενδιαφέρον τους και σαφώς δε δείχνει αδυναμία. Δώσε λίγη περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία μεταξύ σας, γιατί τείνεις να χάνεσαι στη… “μετάφραση”.

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις μια μοναδική ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα και τη συντροφικότητα σε ένα βαθύτερο, φιλοσοφικό επίπεδο και ενδεχομένως να τροποποιήσεις τις πάγιες τακτικές σου στο ερωτικό παιχνίδι. Βαδίζεις με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση σ’ ό, τι αφορά στην ερωτική σου ζωή και αποφεύγεις τις επιπόλαιες επιλογές.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Οδεύεις προς την υλοποίηση των μεγάλων φιλοδοξιών σου. Με την Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σου, είσαι ενεργητικός/ή και πρόθυμος/η να θέσεις νέους στόχους στην καριέρα σου, ίσως πάλι να δεις ένα έργο σου να απογειώνεται αφού τώρα εργάζεσαι με σύστημα και πειθαρχία, είσαι ευφάνταστος/η και δημιουργικός/η.

Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι σου είναι η ικανότητά σου να παρακινείς τους άλλους με την πειθώ και τη διπλωματία σου και τώρα ο Άρης στον έβδομο οίκο σου (σχέσεις, συνεργασίες) σε προικίζει με ένα περιπετειώδες πνεύμα και ενθουσιασμό για να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις ακόμη περισσότερα. 

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα ο Ιανουάριος μπορεί να είναι ο μήνας μέσα στον οποίο μπορείς να πετύχεις τα πιο τρελά σου όνειρα. Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου αλλά και η στήριξη των ανθρώπων στον εργασιακό σου χώρο, φέρνουν στο δρόμο σου μία σημαντικότατη επιτυχία που εδώ και πολύ καιρό, κυνηγούσες.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια ουσιαστική σταθερότητα, η οποία ταυτόχρονα με την επιτυχία σου στα επαγγελματικά σου, αποκτά ανοδικό χαρακτήρα. Τα καλά νέα μπορεί να σε κάνουν κάπως σπάταλο/η για τη βελτίωση των συνθηκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου]

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, όμως τίποτα δε μπορεί να κάμψει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου αυτό το διάστημα. Κάποιες από αυτές είναι πιθανό να τις δημιουργείς κι εσύ ο/η ίδιος/α με τη στάση σου, αλλά πολύ σύντομα αντιλαμβάνεσαι πόσα περισσότερα μπορείς να κερδίσεις, αν απλώς γίνεις πιο συνεργάσιμος/η.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει έντονη κινητικότητα αυτό το μήνα. Δουλεύεις σκληρά για να αυξήσεις, τόσο τη φήμη σου, όσο και το εισόδημά σου και ξέρεις πως είσαι πολύ κοντά στο να τα πετύχεις. Αυτό που ίσως δεν περιμένεις και θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα είναι η πιθανότητα να λάβεις κάποιο ποσό που δικαιούσαι, αλλά λόγω συνθηκών ή καθυστερούσε ή δεν μπορούσες να πάρεις.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου]

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα οι πιθανότητές σου να κερδίσεις κάτι σημαντικό είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Αύξηση, προαγωγή…όλα μπορούν να συμβούν αν ξεκινήσεις να χτίζεις μέσα στο Ιανουάριο τα θεμέλια για την επιτυχία σου. Η εξέλιξη δε θα είναι ραγδαία, οπότε οπλίσου με υπομονή.

Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κέρδη με την προϋπόθεση ότι θα εστιάσεις σημαντικά στο να αυξήσεις την απόδοσή σου στα επαγγελματικά σου. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η κρίση σου αρκετές φορές μέσα στο μήνα θα είναι κάπως “θολή” με αποτέλεσμα συχνά να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αναπτύσσεις εξαιρετικά έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, περισσότερο όμως σε επίπεδο ιδεών, παρά πρακτικά. Παρ’ όλα αυτά δε χάνεις το ρομαντισμό σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε όχι μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα, οπότε η επικοινωνία θα γίνει αρκετά πιο δύσκολη και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις διπλά προκειμένου να την αποκαταστήσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αρκετά νωρίς μέσα στο μήνα δημιουργείται ένα βαθιά αισθησιακό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ενώ και η πνευματική και ψυχική σας σύνδεση ακολουθεί το ίδιο μοτίβο. Ωστόσο, η επικοινωνία χάνεται κάπως (αλλά το πάθος παραμένει ιδιαζόντως ακμαίο). Απόλαυσε αυτό που βγαίνει αβίαστα και απόφυγε τις υπερβολικές συζητήσεις έως ότου να βελτιωθεί το κομμάτι της επικοινωνίας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο (ή μπορεί και περισσότερα από ένα) με το οποίο θα νιώσεις ότι υπάρχει διανοητική και ψυχική επικοινωνία. Μη βιαστείς να το εξιδανικεύσεις. Πάρε το χρόνο σου, γνώρισέ το καλύτερά και βεβαιώσου πως είστε συμβατοί.

Τον επόμενο μήνα

Φεβρουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Μήνας ζυμώσεων, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών ο Φεβρουάριος για σένα, φίλε/η Δίδυμε, γεγονός που θα σε βάλει αρκετές φορές σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται ανακατατάξεις που μπορεί να σου προκαλέσουν ανησυχία, αλλά θα διαπιστώσεις ότι κάτι τέτοιο είναι ανεδαφικό. Παρ’ όλα αυτά, επιτρέπεις στο άγχος σου να σε καταβάλει και να μπλοκάρει κάθε θετική και δημιουργική δράση. Εστίασε στα θετικά και στα πραγματικά.

Στον οικονομικό τομέα η διαχείρισή σου είναι ασταθής, με αποτέλεσμα να “προσκαλείς” αναποδιές και αναπάντεχες εξελίξεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να εξαπατηθείς, κάτι που θα πετύχεις μόνο επικεντρωθείς στη βελτίωση της ικανότητάς σου για διαχείριση.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου]

Στον επαγγελματικό τομέα το κλίμα πρόκειται να είναι τεταμένο. Υπάρχει μία άρνηση για συνεργασία από όλα τα μέρη, κάτι που δημιουργεί ένα χάος στο εργασιακό χώρο και προκαλεί εντάσεις. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, το κλίμα στο χώρο εργασίας ηρεμεί λίγο και προσπαθείς να επωφεληθείς από αυτό. Η προοπτική αναβάθμισης της θέσης σου μέσα στη δουλειά σου δημιουργεί μία παραγωγική υπερδιέγερση, η οποία σε παροτρύνει να ασχοληθείς μόνο με τα ουσιώδη.

Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου πολύ παρορμητικά. Πρέπει να ελέγξεις λίγο τον εαυτό σου και να κάνεις πιο συνετή διαχείριση.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου]

Στον επαγγελματικό τομέα αποφασίζεις να κάνεις νέα ξεκινήματα στην καριέρα σου, όμως οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο θα κινείσαι στον εργασιακό σου χώρο, καθώς η συνεννόηση δεν είναι ιδανική και μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις.

Στον τομέα των οικονομικών μπορεί να κάνεις λάθη τα οποία ίσως σου κοστίσουν αρκετά σε χρήμα, κυρίως λόγω της κάπως συγκεχυμένης σου αντίληψης. Τα επόμενα βήματά σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και μελετημένα, ενώ κάθε συζήτηση και συνάντηση που θα αφορά σε κάποιο οικονομικό θέμα, θα πρέπει να σε βρίσκει πολύ καλά προετοιμασμένο/η.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Δυσκολεύεσαι να εστιάσεις πλήρως στα αισθηματικά σου και φαίνεται ότι ασχολείσαι μαζί τους αποσπασματικά και με μια εσάνς συγκεχυμένου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εκτός από τις στιγμές που γίνεσαι ασαφής ως προς τις προθέσεις σου και προκαλείς σύγχυση στους ανθρώπους γύρω σου (κυρίως στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε σας συνδέει δεσμός, είτε όχι).

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η, αφού το ταίρι σου γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η συμπεριφορά σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου και σε ένα μεγάλο βαθμό αποτελεί τη γοητεία σου. Ακολούθησε το παράδειγμα του/της συντρόφου σου προκειμένου να προσγειώνεσαι πού και πού (άλλωστε αυτή είναι η γοητεία του).

Αν είσαι αδέσμευτος/η ο Φεβρουάριος θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στον ορίζοντα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί, αλλά εσύ υιοθετείς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να δίνεις ανάμικτα μηνύματα, τα οποία δεν ξέρει πώς να ερμηνεύσει. Γοητευτική η μυστηριώδης σου φύση, αλλά κάπου κάπου χρειάζεται και λίγη ευθύτητα.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Η Αφροδίτη απο τις 4 Απριλίου, μέχρι 7 Αυγούστου θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, επανεξετάζοντας κάποιες πιθανές αλλαγές πάνω σας.

Στην ανάδρομη κίνηση της, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Επίσης, το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα, δημιουργώντας μια κατάσταση σχετικά μπερδεμένη. Καλείστε να είστε σώφρονες, ώστε η απόφαση σας, να είναι υπέρ σας.

Ο Άρης θα φτάσει στον Κριό τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του έτους και θα αναδομήσει στον Κριό από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε. Σας βγαίνει μια νευρικότητα, πολλές φορές ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιογόνες σχέσεις, τόσο σε φιλίες, όσο και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Βρείτε μια χρυσή τομή αυτής της ενέργειας και εργαστείτε με ηρεμία, προκειμένου να καταφέρετε να έχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Και κυρίως, να χαρείτε μια πιθανή επιτυχία, χωρίς νεύρα και εντάσεις.

Η ροή των γεγονότων, σας ωθεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Ως κατάληξη, φαίνεται πως καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται, γιατί παρουσιάζεται διάσπαση συγκέντρωσης. Είναι πιο σωστό, να εργάζεστε με ένα πράγμα την φορά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 – 31 Μαΐου)

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Η κυρίαρχη θέση του Κρόνου σας δίνει την υπομονή, την αποφασιστικότητα και την έντονη αίσθηση του καθήκοντος. Πρόκειται για μια εποχή σταθερής προόδου, επίτευξης και αναγνώρισης. Θα εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών και ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προώθηση στην εργασία και να σας ανατεθεί μεγαλύτερη ευθύνη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία. Ωστόσο, έρχονται στο φως μερικές αναποδιές, πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψετε. Χρειάζεται να κάνετε έξυπνους στρατηγικά ελιγμούς, ώστε να προσεγγίσετε μια επαγγελματική επιτυχία, όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη σταθερότητα.

12 Δεκεμβρίου έως Μαρτίου 2021: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, προτρέπει για αγοραπωλησία με εύνοια. Ισχυροί δεσμοί σε κάποια συνεργασία.

14 Δεκεμβρίου έως 20 Φεβρουαρίου 2021: Ο Δίας θα σας χαρίσει μια εποχή καλής τύχης.  Μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλές στιγμές. Βέβαια, επειδή “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, καλό είναι να καταβάλλεται την ανάλογη προσπάθεια.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι μια εποχή ευκαιρίας, ανάπτυξης και καλής τύχης. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Ιουνίου)

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Η καλή γωνία του Δία με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται στις 20 Φεβρουαρίου για να φέρει αρμονία, αισιοδοξία, καλή τύχη και ανάπτυξη. Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα καθιστούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά θέματα.

Απρίλιος 4 έως 6 Μαΐου: Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, προτρέπει για έρωτα, κοινωνική ζωή, διασκέδαση, καλλωπισμό, κι ότι έχει να κάνει με την ομορφιά και την αρμονία.

19 Μαΐου έως 9 Ιουνίου: Η Αφροδίτη ανάδρομη  στο 10ήμερο σας,  σημαίνει ότι η αγάπη σας μπαίνει σε μια περίοδο μοιραίων εξελίξεων. Οι παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν ή να ξαναζήσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος για να λύσετε τα καρμικά ζητήματα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης, είναι δύσκολος οιωνός, για όσες σχέσεις αντιμετωπίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Συνιστάται εγκράτεια και όχι ανυπομονησία κι εγωισμός.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου, δίνει ειλικρίνεια, αφοσίωση και αισιοδοξία. Οι ανάγκες σας, σχετικά με άλλων ανθρώπων, διαφοροποιούνται και προκαλούνται αντιρρήσεις και εντάσεις. Μην αντιδράσετε συναισθηματικά.

9 έως 28 Ιουλίου: Η Αφροδίτη κάνει το τελευταίο της “πέρασμα”στο δεκαήμερο σας. Η θέση της αυτή, είναι εξαιρετική για το δόσιμο και τη λήψη αγάπης και αγάπης, το να ξοδεύετε χρόνο με τους αγαπημένους σας και να επικοινωνείτε με φίλους. Η γοητευτική και χαρισματική φύση σας σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε φίλους και να κερδίσετε ακόμη και τους εχθρούς.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας σε καλή θέση με τον Δία κορυφώνεται και πάλι στις 2 Οκτωβρίου, είναι πνευματικά διαφωτιστικός, αλλά και με έντονη φιλανθρωπικά τάση και δράση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 21 Ιουνίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Ευνοημένοι όσοι έχουν μεγάλη οικονομική άνεση, από την έκλειψη αυτή. Όμως, θα υπάρχουν και κάποιοι ισχυροί, με συνείδηση, που θα φροντίσουν για αρκετούς καταπονημένους.

21 έως 29 Μαΐου: Ο Ερμής στο δεκαήμερο το δικό σας, είναι πολύ χρήσιμος για να προωθήσετε επαφές, συνεδριάσεις, συζητήσεις. Ακόμη να μπορέσετε να οργανώσετε έγγραφα, που αφορούν υπόθεση σας. Ευνοούνται οι επικοινωνίες.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου κοντά στα γενέθλιά σας, δίνει μια θαυμάσια ώθηση στην ενέργεια και την αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η προσωπική σας νέα χρονιά, ώστε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το επόμενο έτος.

25 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου: Η Αφροδίτη, σας δίνει μια διάθεση για διασκέδαση, ευχάριστες στιγμές και γιατί όχι, και μια ερωτική ιστορία, κατά την οποία μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Θα κάνετε ωραία εντύπωση, με το προσεγμένο σας ντύσιμο και στο περιποιημένο πρόσωπο.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Οι ιδιομορφίες των Διδύμων

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά π ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Δίδυμος: Διασκεδαστικός και Άστατος

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλίκη

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Νεφέλη

Είμαι η Νεφέλη και εδώ περίπου και 20 χρόνια είμαι επαγγελματίας μέντιουμ. Έχω την τύχη να έχω μαθητεύσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία όπου εκεί πήρα την πρώτη μου μύηση. Η δυνατή μου ενόραση και το ισχυρό chaneling που ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Δεν θα τον/την ξαναδώ ποτέ…

Εδώ γελάμε, αλλά οι λυγμοί μας κινδυνεύουν να τους ξυπνήσουν όλους, γιατί πήγε και αργά ...

Σχέσεις - Αγάπη

7 Φράσεις που δεν μπορούν να ακούνε οι γυναίκες!!

Άντρες, δώστε προσοχή, μείνετε μακριά από αυτά και μπορεί απλά να σας βοηθήσουν να κερδ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Δώδεκα: Το κλειδί των Κύκλων…

Ο Ζωδιακός έχει δώδεκα Ζώδια. Το έτος έχει δώδεκα μήνες. Ο Όλυμπος έχει δώδεκα θεούς. Ο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u