Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Απριλίου 2019

Γενικά

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώσετε εσείς οι Δίδυμοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ψάξετε στα πιο κρυφά σημεία της ψυχής σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί στην αρχή να φαίνεται επίπονη, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Ερωτικά

Επειδή τις ημέρες αυτές ευνοούνται τα ταξίδια, οι μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, βάλτε στόχο να οργανώσετε κάτι τέτοιο και να περάσετε με τον άνθρωπο της ζωής σας στιγμές, που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσουν ερωτικά. Εάν πάλι δεν είστε σε κάποια μόνιμη σχέση το διάστημα αυτό, μπορείτε κι εσείς κάλλιστα να οργανώσετε κάτι από τα παραπάνω, με τη συμμετοχή φίλων σας και αγαπημένων προσώπων, δράττοντας  την ευκαιρία, να προσκαλέσετε να συμμετάσχει και το πρόσωπο που σας κάνει αυτό που λέμε ερωτικό “κλικ”.



Αύριο

27 Απριλίου 2019

Γενικά

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε εσείς οι Δίδυμοι. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, η δράση σας κορυφώνεται. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας ωθήσει στην δημιουργία μιας ψεύτικής πραγματικότητας και να σας παρασύρει σε συμπεριφορές οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

Ερωτικά

Έχετε και τον τρόπο και το ύφος να εκφράσετε τα πιο θερμά σας συναισθήματα, είτε στον άνθρωπο που συντροφεύει ερωτικά τη ζωή σας, είτε σε εκείνον που φλερτάρετε. Σήμερα λοιπόν η ημέρα, θα δώσει στους περισσότερους μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία, να ξεκλειδώσετε με τα λόγια σας την καρδιά του ανθρώπου που ποθείτε. Γίνεστε πιο τρυφεροί και λιγότερο βιαστικοί και παρορμητικοί. Δίνετε χώρο στον άλλον να σας ανοίξει την καρδιά του. Η κατανόηση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και στη σκέψη σας, πράγμα πολύ σπουδαίο.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    21/4 – 28/4/2019

Με τις βαθύτερες ανάγκες σας, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο, ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Δίδυμοι.
Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής σας, ώστε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αποτοξινωθεί. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο τις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σας.
Την Μ. Δευτέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα σας βοηθήσουν να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία είχατε απομακρυνθεί. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε μέσα σας αρκετές από τις πεποιθήσεις σας, μια διαδικασία που απαιτεί αρκετή εσωτερική δουλειά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναζητήσετε νέους επαγγελματικούς δρόμους.
Την Μ. Τρίτη θα σκύψετε με προσοχή στα προβλήματα που απασχολούν τους φίλους και τους συνεργάτες σας.
Την Μ. Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη καλό είναι να μην μπερδέψετε τους φίλους σας στις οικονομικές σας υποθέσεις.
Την Μ. Πέμπτη οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε μια σειρά τις οικονομικές υποθέσεις.
Την Μ. Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί τα ταξίδια, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα.

Το Μ. Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να εκφράσετε τις ιδέες σας με ιδιαίτερο φανατισμό.
Ενώ την Κυριακή του Πάσχα, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.

Ερωτικά

Ο Άρης εδώ και μερικές μέρες που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε έχει ενισχύσει με έξτρα ενέργεια και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος ο αισθηματικός τομέας από την επίδραση αυτή. Προς το τέλος της εβδομάδας, χρειάζεται να δώσεις προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου γιατί ενδέχεται να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου και οι συνέπειες θα είναι ζημιογόνες, είτε είσαι ελεύθερος/η, είτε όχι.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ξέρεις τη σημασία της καλής επικοινωνίας μέσα σε μία σχέση και φροντίζεις ακούραστα γι’ αυτό. Χρησιμοποίησε αυτό τον άσσο που έχεις στο μανίκι σου γιατί θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα και παράλληλα θα κάνει πιο ισχυρό το δέσιμό σου με το/τη σύντροφό σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα δοκιμάζει την υπομονή σου, αφού δεν παρουσιάζει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον για εσένα. Η έλλειψη ερεθισμάτων είναι εξουθενωτική για ένα άτομο με το δικό σου πνεύμα, αλλά όποτε η πραγματικότητα είναι κατώτερη των προσδοκιών σου, τόσο το χειρότερο για εκείνη. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να σκάσει και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον για να περάσεις καλά.

Μάϊος 2019

Γενικά

Η έντονη πλανητική δραστηριότητα στο 12ο Οίκο σου (ασυνείδητο, κρυφές καταστάσεις) δημιουργεί μία κινητικότητα τόσο μέσα σου, όσο και στο παρασκήνιο. Αυτό δε θα πρέπει να σε αγχώσει, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όλα συμβαίνουν για το καλό σου, ακόμα και αν αυτό δεν είναι εμφανές άμεσα. Από τις 21 Μαΐου και μετά, οπότε ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σου, θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς πώς πρακτικά σε ευνοούν όλα εκείνα που μέχρι τώρα παρέμεναν κρυφά σε εσένα.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου]

Εσωστρέφεια και μια τάση απομόνωσης σε χαρακτηρίζουν αυτό το μήνα και αν και δεν είναι τυπική αυτή η συμπεριφορά για εσένα, όλα εξυπηρετούν τον απώτερο στόχο σου που δεν είναι άλλος από την έντονη σκέψη.

Στον επαγγελματικό τομέα ο χρόνος που παίρνεις για να κάνεις μια παύση στη “φασαρία” του εξωτερικού κόσμου, στην πραγματικότητα σε τροφοδοτεί με επιπλέον ενέργεια, κάτι που σε κάνει να βρίσκεις ευκολότερα κίνητρα και τελικά να εργάζεσαι σκληρότερα. Όποια πληροφορία έρθει στα χέρια σου τώρα και αφορά στην προσωπική σου άνοδο, πρέπει να παραμείνει κρυφή μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από τους ανώτερούς σου.

Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να σου δοθεί ένα κρυφό κίνητρο, το οποίο θα σε κάνει να δουλέψεις περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση, κάτι που θα σου αποφέρει σημαντικά περισσότερους πόρους. Η πνευματική και σωματική υπερδιέγερση που νιώθεις τώρα θα είναι κριτικής σημασίας, αφού θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου για την αύξηση της οικονομικής ισχύος σου, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο η απόδοσή σου θα είναι ασυναγώνιστη.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου]

Αξιοποιείς την εσωτερικότητά σου αυτήν την περίοδο προκειμένου να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση, αλλά και την καριέρα σου. Λειτουργείς πολύ καλύτερα ατομικά μέσα στο Μάιο, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις έτοιμος/η να ανακτήσεις την κοινωνικότητά σου και φροντίζεις να επωφεληθείς σε ατομικό επίπεδο στο μέγιστο.

Στον επαγγελματικό τομέα σου ταιριάζει καλύτερα να δουλεύεις σόλο αυτό το διάστημα και η αλήθεια είναι πως το απολαμβάνεις. Η δουλειά που παρουσιάζεις στους ανωτέρους σου είναι πολύ καλύτερη από αυτή που παρουσίαζες το περασμένο διάστημα και παίρνεις όλα τα εύσημα. Φρόντισε μόνο να μην αποκοπείς πλήρως από το εργασιακό περιβάλλον, γιατί όταν επιστρέψεις στην ομαδική δουλειά, ενδέχεται να νιώσεις ξένο σώμα.

Στον οικονομικό τομέα παρουσιάζεται μία αδράνεια, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα οπότε και μπαίνει ο Άρης στον Καρκίνο στον οίκο των οικονομικών σου και ξεκινάει μία έντονη δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα. Παράγεις χρήματα με μεγάλη ευκολία, αλλά με την ίδια ευκολία ξοδεύεις. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να δαπανήσεις σημαντικό ποσό για επισκευές και βελτιώσεις μέσα στο σπίτι, τις οποίες όμως δεν υπολόγιζες.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου]

Μπορεί το ξεκίνημα του μήνα να μην είναι ιδανικό, καθώς υπάρχει ένας μικρός εκνευρισμός και μία καχυποψία που επηρεάζουν την παραγωγικότητά σου, όμως αυτό σύντομα αλλάζει. Δεν είσαι πρόθυμος/η να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, έτσι αναλαμβάνεις πρωτοβουλία να αλλάξεις ό, τι σ’ ενοχλεί και “ξεθολώσεις” ό, τι σε μπερδεύει.

Στον επαγγελματικό τομέα κατά το ξεκίνημα του μήνα το κλίμα στη δουλειά πρόκειται να είναι τεταμένο. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα χάος στο εργασιακό χώρο που θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανατροπές. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα και μετά το κλίμα αλλάζει κατακόρυφα, τουλάχιστον για σένα. Η προοπτική αναβάθμισης της θέσης σου μέσα στη δουλειά σου δημιουργεί μία παραγωγική υπερδιέγερση, η οποία σε φέρνει ενώπιον της μεγαλύτερης προσωπικής σου επιτυχίας μέχρι τώρα.

Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς ο Άρης που διελαύνει στο πρώτο μισό του μήνα στο ζώδιό σου σε κάνει ενθουσιώδη με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Γύρω στις 15 του μήνα, όπου ο πλανήτης εισέρχεται στον οίκο των οικονομικών σου, σίγουρα οι δαπάνες σου θα παραμένουν υψηλές, όμως αποκτάς μία μοναδική ικανότητα να παράγεις και να αναπληρώνεις τον προϋπολογισμό σου.

Ερωτικά

Έντονη ερωτικά περίοδος με το πάθος να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε επιδιώκεις πιο εφήμερες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάιος σε τροφοδοτεί με τεράστια ποσά ενέργειας, αφού νιώθεις ότι τώρα έχεις απεριόριστη διάθεση την οποία μοιράζεις σε διασκεδάσεις, συναντήσεις, ψυχαγωγίες παντός τύπου, χωρίς να κουράζεσαι ποτέ.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα επικοινωνείς με το/τη σύντροφό σου, αφού δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν μεταξύ σας κόντρες, οι οποίες θα οφείλονται στη γενικότερη συμπεριφορά σου, η οποία μπορεί να φανεί έως υπεροπτική. Βέβαια, αυτό δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ, αφού από το δεύτερο κιόλας δεκαήμερο του μήνα, επανέρχεται η χαρά με απεριόριστες διασκεδάσεις και πολύ πάθος.

Αν είσαι αδέσμευτος/η σε περιμένει ένας ιδιαίτερα δραστήριος μήνας, αφού τα πάρτυ, οι έξοδοι με φίλους, οι διασκεδάσεις γενικότερα καθώς και το πάθος της μιας βραδιάς, σε κρατούν πολύ απασχολημένο/η. Βέβαια, η διάθεσή σου για ατέλειωτα πάρτυ μπορεί να καμφθεί προς το τέλος του μήνα, οπότε και θα αρχίσεις να έχεις πιο ρομαντικές απαιτήσεις από τον αισθηματικό σου τομέα και τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 μπορεί να γίνει έτος ορόσημο για την επαγγελματική σου καταξίωση, κάτι που θα διαπιστώσεις από το πρώτο κιόλας τετράμηνο του νέου έτους. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα έχεις την κατάλληλη υποστήριξη από τα οικεία σου πρόσωπα, ώστε να μπορέσεις να “κυνηγήσεις” την εξέλιξή σου, αλλά ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις και την κρυφή προστασία ατόμων με εξουσία από τον εργασιακό σου χώρο, τα οποία φαίνεται ότι πιστεύουν πολύ σε σένα. Πολλές φορές μπορεί να νιώθεις ότι η τύχη σού χαμογελά, χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις με ποιο τρόπο. Προκειμένου να αποδείξεις ότι αξίζεις 100% τη στήριξη που δέχεσαι, ακόμα και αν δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προέρχεται, είναι κριτικής σημασίας να εργαστείς σκληρά, ώστε ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη της εύνοιας που δέχεσαι. Φρόντισε να αξιοποιείς σωστά τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, αποφεύγοντας την αλαζονική στάση που ενδεχομένως αναπτύξεις από τη βεβαιότητα ότι είσαι ο/η “εκλεκτός/ή”. Αν πέσεις σε αυτήν την “παγίδα”, είναι πολύ πιθανό να χάσεις την εύνοια των ανωτέρων σου και είναι πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεσαι πιο κοντά από ποτέ στη επίτευξη του μεγαλύτερου από τους στόχους σου.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες το πρώτο εξάμηνο θα είναι αρκετά ήπιο σε σχέση με το υπόλοιπο έτος, ωστόσο κατά το δεύτερο μισό του χρόνου θα ξεκινήσουν ορισμένες μικρές αναταράξεις, οι οποίες όμως οφείλονται σε ενδογενείς παράγοντες. Οφείλεις να κάνεις ουσιαστικές, δομικές αλλαγές στην επιχείρησή σου, αν θες να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση. Απόφυγε να εμπιστεύεσαι την καλή σου τύχη, όσα θετικά δείγματα και αν σου έχει δώσει, και εργάσου σκληρά για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αλλά και να αναπτυχθείς περαιτέρω. Μόλις αναλάβεις, συνειδητά, δράση και αρχίσεις να βάζεις τη σφραγίδα σου σε ό, τι κάνεις, θα δεις σχεδόν άμεσα την αποτελεσματικότητα της τακτικής της σκληρής δουλειάς.

Αν είστε άνεργοι/ες θα πρέπει να περιμένετε μία κάπως χλιαρή κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 2019, κάτι που απορρέει και από μία ρομαντική ή έστω απαιτητική σας άποψη για την “τέλεια” δουλειά. Είναι αυτονόητο, βέβαια, να πούμε ότι δεν πρέπει να αναλωθείς στο κυνήγι του ιδανικού, γιατί με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύεις να προσπεράσεις και καλές ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να σε εξασφάλιζαν σε ένα μεγάλο βαθμό. Αναζήτησε με πιο μεθοδικό και συστηματικό τρόπο κάποια απασχόληση, ούτως ώστε να μη σου διαφύγουν οι πραγματικές ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα προσπάθησε να μην απορρίπτεις ελαφρά τη καρδία τίποτα. Προσοχή στη λεπτομέρεια!

Οικονομικά

Μπορεί να εκπλαγείς από την εύνοια που δέχεσαι επαγγελματικά, κάτι που απ’ ό, τι φαίνεται μεταφράζεται και σε αριθμούς για εσένα φέτος. Οι αλλαγές στον οικονομικό σου τομέα είναι πολλές για το 2019 και είναι όλες θετικές. Οτιδήποτε αλλάζει αυτόν το χρόνο στα οικονομικά σου προετοιμάζεται εδώ και καιρό, κάτι που σημαίνει πως η αύξηση του εισοδήματός σου είναι αποτέλεσμα της δουλειάς σου, η οποία επιτέλους επιβραβεύεται. Όμως η βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης δεν τελειώνει με τη γνωστοποίηση της αύξησης σου, καθώς συνεχίζεις να αξιολογείσαι και να διατηρείς το δικαίωμα για περαιτέρω άνοδο. Πέρα από έσοδα που οφείλονται στην εργασία σου, όμως, φαίνεται πως δέχεσαι την εύνοια της τύχης σε οικονομικό επίπεδο, γενικότερα, με αποτέλεσμα να αποκτάς σε ανυποψίαστες στιγμές αξιόλογα ποσά που κάνουν τη διαφορά στον προϋπολογισμό σου. Πρέπει όμως να φροντίσεις να είσαι εγκρατής, διότι ναι μεν φαίνεται πως έχεις την άνεση να κάνεις έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, είναι όμως πολύ πιθανό να χάνεις τον έλεγχο και να δημιουργείς μία -ακίνδυνη η αλήθεια είναι- αστάθεια στο μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα έχεις την ευκαιρία και την ελευθερία να ξοδέψεις όπως θες τα χρήματά σου, είτε για τη δική σου ευχαρίστηση, είτε για να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα πρόσωπα, είτε και τα δύο.


Αισθηματικά

Αρκετά θετικό έτος θα αποδειχθεί το 2019 για τα αισθηματικά σου, παρά την τάση σου να εκλογικεύεις τα συναισθήματά σου. Η εκλογίκευση αυτή, όμως, θα λειτουργήσει φέτος υπέρ σου, αφού θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο συγκεκριμένα όσα νιώθεις, χωρίς ωστόσο να χάσεις την αμεσότητά σου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να αγχώνεσαι μήπως οι άλλοι σε βλέπουν ως τετράγωνα λογικό/ή. Έχεις τώρα πλήρη επίγνωση του τι είναι αυτό που ζητάς από την προσωπική σου ζωή και το διεκδικείς με κάθε τρόπο, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες θέλετε να δώσετε και να μοιραστείτε, τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Θα έχεις φέτος την ευκαιρία να φτάσεις τη σχέση σου σε ένα απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο, μέσα πάντα από σκληρή δουλειά. Το ευτύχημα είναι ότι το νέο έτος σου χαρίζει το σθένος και την αντοχή για τη δουλειά που απαιτείται ώστε να φτάσεις τη σχέση σου κοντά στο ιδανικό. Θες, φέτος περισσότερο από ποτέ, να εστιάσεις στο να ενισχύσεις την πνευματική σύνδεση με το ταίρι σου και να είσαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρεις, αρκεί να αποφύγεις την κτητικότητα και την τάση να κυριαρχείς πάνω στο/στη σύντροφό σου, γιατί διαφορετικά όση προσπάθεια έχεις μέχρι τώρα επενδύσει σε αυτή τη διαδικασία, θα πέσει στο κενό. Ετοιμάσου για ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό έτος για τη σχέση σου, γεμάτο με πάθος και όμορφες στιγμές.

Οι αδέσμευτοι/ες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα έχετε έντονη δραστηριότητα στην καθημερινή σας ζωή, με πολύ φλερτ, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Παρά την ποικιλία, όμως, η οποία δε θα είναι αμελητέα, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει καταλυτικά το ενδιαφέρον, με προοπτικές να προχωρήσετε σε μία απόλυτα ισορροπημένη σχέση. Αν μέχρι το δεύτερο μισό του χρόνου δεν έχεις γνωρίσει τον Ένα/τη Μία, κάνε υπομονή αλλά προσοχή! Μη βιαστείς να δώσεις την καρδιά σου σε κάποιον/α που δε σε εκτιμά και δεν έχει τους ίδιους στόχους με εσένα. Δες πιο χαλαρά τα πράγματα και απόφυγε την καταπίεση και την εμμονή για ένα πρόσωπο, όσο γοητευτικό και αν είναι αυτό. 

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου] 

Επαγγελματικά

Φίλε/η Δίδυμε, μπορείς να ανασάνεις ανακουφισμένος/η. Το 2019 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετικό για τα επαγγελματικά σου, αφού θα δέχεσαι συνεχώς βοήθεια από άλλους τομείς. Μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να σημειώσεις νίκες ή μπορεί η οικογένειά σου να σε στηρίξει σημαντικά, όπως κι αν μεταφραστεί αυτή η συμπαντική βοήθεια, να είσαι σίγουρος/η όμως πως σε κάθε σου βήμα θα έχεις έναν πολύτιμο αρωγό που θα φωτίζει τα επαγγελματικά σου βήματα. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, να περιμένεις κρυφή βοήθεια και από ανώτερα στελέχη στον εργασιακό σου χώρο, τα οποία θα αποκαλυφθούν εκ των υστέρων και αφού έχει ήδη αποδειχθεί ο σημαντικός τους ρόλος στη θετική σου πορεία. Κατά το δεύτερο εξάμηνο, η αυτοπεποίθησή σου χτυπάει κόκκινο και βασίζεσαι περισσότερο από ποτέ στον εαυτό σου. Πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις μία ορμητική δύναμη η οποία δεν επιτρέπει σε τίποτα και κανέναν να σε σταματήσει. Ο δυναμισμός σου και η αποφασιστικότητά σου σε καθιστούν παρών/παρούσα σε όλες τις αποφάσεις, καθώς θα είσαι εσύ που θα κυνηγήσεις (και θα εκπληρώσεις) πολλούς από τους στόχους σου με μεγαλύτερη σιγουριά από ποτέ. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου, καθώς οι συνεργασίες είναι ένας τομέας που μπορεί να αντιμετωπίσει ποικίλα θέματα μέσα στο 2019, ανεξάρτητα, όμως, από τις δυσκολίες που μπορεί, όπως είναι φυσικό, να προκύπτουν, δεν αναχαιτίζεσαι με τίποτα.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες αγαλλιάστε ελεύθερα. Το 2019 έρχεται με δώρα και πολύ γενναιόδωρα θα σας φέρει κέρδη αλλά και γενικότερες επιτυχίες. Μη βιαστείς να δεις τους καρπούς του νέου έτους αμέσως, αλλά κάνε λίγη υπομονή μέχρι το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και τα κέρδη θα είναι ξεκάθαρα αισθητά. Επιπλέον, και αυτό ίσως είναι ένα ζήτημα στο οποίο θα έπρεπε να στρέψεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την προσοχή σου, ταυτόχρονα με την εισροή χρήματος, θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις μεθοδικά το όνομά σου, να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να βελτιώσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Αυτή η επιλογή, όπως μπορείς να αντιληφθείς, είναι κριτικής σημασίας, αφού το 2019 θα σου δώσει την ευκαιρία να εδραιωθείς ισχυρά στο χώρα που δραστηριοποιείσαι, ούτως ώστε να επενδύσεις σε αυτό που έχεις και για τα επόμενα χρόνια.

Αν είστε άνεργοι/ες το πρώτο εξάμηνο μπορεί να παραμείνει κάπως “μουδιασμένο” όσον αφορά στον εργασιακό ορίζοντα, με αδιάφορες ή όχι συμφέρουσες περιπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά για κάποιο λόγο να μη σε πείθουν. Οφείλεις να διαχειριστείς τη δυσαρέσκειά σου με ψυχραιμία και μετρημένες αντιδράσεις, αφού ο συνολικός αρνητισμός, μπορεί να σε ωθήσει σε ένα κλείσιμο στον εαυτό σου, το οποίο είναι και το τελευταίο που χρειάζεσαι. Παρ’ όλα αυτά, μετά τον Ιούνιο, θα παρουσιαστούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, οι οποίες δε θα σου προσφέρουν απλώς επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και ουσιαστική οικονομική εξασφάλιση, αρκεί να έχεις αποφύγει την εσωστρέφεια για την οποία μιλάμε παραπάνω και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.


Οικονομικά

Θετικό πρόσημο θα έχουν σε γενικές γραμμές τα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να έρχεται μεν ως αντίφαση στα επαγγελματικά, τα οποία μπορεί να μην περνούν το τελειότερο έτος τους, αλλά ταυτόχρονα λειτουργούν ως ανακουφιστικό αντίβαρο στη χλιαρότητα των εργασιακών σου θεμάτων. Απόφυγε να διεκδικείς περισσότερα δίνοντας λιγότερα, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να σε οδηγήσει σε μικρού βεληνεκούς, ευτυχώς, απώλειες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ, θα πρέπει να αναλάβεις εξολοκλήρου την ευθύνη εσύ, αφού η συμπεριφορά σου μπορεί να ξενίσει ή ακόμα και να απομακρύνει τους ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η οικονομική σου ευμάρεια. Το θετικό είναι ότι φαίνεται πως ξεπερνάς μερικές…ατυχείς φάσεις σου και αντιλαμβάνεσαι, ευτυχώς γρήγορα, την αξία της σκληρής δουλειάς, η οποία ειδικά εν προκειμένω, έρχεται ως εχέγγυο της επιτυχίας σου. Αν, από την άλλη, δεν έχεις δουλειά, δεν αποκλείεται να βρεις κάτι, έστω προσωρινό, που θα σε βοηθά να καλύπτεις τις ανάγκες σου. Καλό θα ήταν να κάνεις συνετή οικονομική διαχείριση, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ενδεχόμενες ζημιές, ενώ άφησε κατά μέρους την υπερκατανάλωση, ιδιαίτερα όσον αφορά σε υλικά αγαθά που σου είναι παντελώς άχρηστα.


Αισθηματικά

Δε θα ήταν κακή ιδέα να απελευθερωθείς φέτος, όσον αφορά στα προσωπικά σου. Το 2019 μπορεί να σε βρίσκει λίγο υπολογιστικό/ή, λίγο ψυχρό/ή, λίγο παραπάνω λογικό/ή απ’ όσο χρειάζεται. Κάτι τέτοιο, φυσικά, έρχεται ως συνέπεια των προτεραιοτήτων σου, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές κατά το νέο έτος, αφήνοντας το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα, μερικές μάλιστα φορές ως περιττό βαρίδι. Εσύ, αν τελικά αποφασίσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα αισθηματικά σου, το κάνεις με βαριά καρδιά, σχεδόν σαν αγγαρεία και ενδέχεται για το λόγο αυτό να γίνεσαι απότομος/η και να πληγώνεις τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση ή ενδιαφέρεται για εσένα.

Οι δεσμευμένοι/ες απολαμβάνετε, σε γενικές τουλάχιστον γραμμές, ένα όμορφο κλίμα μέσα στη σχέση σας το 2019. Αρκετές φορές, βέβαια, η συμπεριφορά σου τείνει να χαλάσει τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, αφού η υπεροψία και η αλαζονεία που μπορεί να “βγάζεις” προς το μέρος τους, ψυχραίνει τα πράγματα μεταξύ σας. Πρέπει να μάθεις να είσαι πιο εγκρατής στον τρόπο που επικοινωνείς τα συναισθήματά σου, διότι ακόμα και αν έχεις τις θετικότερες των προθέσεων, δεν αποκλείεται να οδηγήσεις τη σχέση σου στο χείλος του γκρεμού, αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Έχεις τις καλές στιγμές σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις αφήσεις να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της σχέσης σου.

Οι αδέσμευτοι/ες εστιάζετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής και της ενέργειάς σας στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα να καταπιέζετε την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Μη θεωρήσεις πως αυτό είναι μονόδρομος. Στην καριέρα σου όλα βαίνουν καλώς, συνεπώς θα ήταν άστοχο να  ρίχνεις στα σκουπίδια την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον/α ενδιαφέροντα/ουσα μόνο και μόνο με το πρόσχημα της καριέρας σου. Το πρόβλημα με τη φετινή χρονιά είναι ότι ελάχιστες φορές κατά τη διάρκειά της θα αφεθείς συναισθηματικά, παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αυτές τις μηδαμινές στιγμές θα σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις σχέση/σχέσεις με βάθος και διάρκεια, αρκεί φυσικά να επιτρέψεις στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις να σε συνεπάρουν.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου] 

Επαγγελματικά

Αρκετά θετικό και δυναμικό αναμένεται να είναι το 2019 για τα επαγγελματικά σου, ωστόσο θα χρειαστεί να υπερβείς ορισμένες δυσκολίες, κυρίως όσον αφορά στις συνεργασίες και τις ομαδικές δραστηριότητες, προκειμένου να πετύχεις. Για να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια, καλό θα ήταν να φροντίσεις να δημιουργήσεις μία “φούσκα” ασφάλειας, κατά την οποία θα μπορείς να απομονώνεσαι και να προχωράς μόνος/η σου τα project που σε αφορούν. Ενδεχομένως, μέσα από αυτή τη διαδικασία να νιώσεις μοναξιά και θα σου γεννηθεί η ανάγκη να στραφείς προς τους άλλους για συμβουλές και βοήθεια, ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να στραφείς σε κάποιον/α συνάδελφο, αλλά να ζητήσεις τις συμβουλές που χρειάζεσαι από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο και εμπιστεύεσαι. Μπορεί να μην έχει τη γνώση που θα είχε κάποιος/α με τον οποίο/την οποία απασχολείστε στο ίδιο αντικείμενο, ωστόσο θα παραμείνει σαφέστερα πιο αντικειμενικός/ή, γεγονός που θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2019 θα δείτε την ισχύ και τη φήμη σας να αυξάνονται κατακόρυφα, κάτι που σταδιακά θα μεταφραστεί και σε οικονομική υπεροχή. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, καλό είναι να εξετάσεις τα δεδομένα της επιχείρησής σου και να  εντοπίσεις πού πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές, είτε ριζικές, είτε μικρότερης εμβέλειας, αλλά και να βελτιώσεις με όποιο τρόπο κρίνεις αναγκαίο τις συνθήκες που τη διέπουν. Στο δεύτερο εξάμηνο είναι καλό να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο εξυγίανσης των προηγούμενων μηνών. Αν όμως δεν έχεις προχωρήσει σε μία θεωρητική προετοιμασία των αλλαγών που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις φέτος οποιαδήποτε μετατροπή γιατί η προχειρότητα μπορεί να φανεί ζημιογόνα.

Αν είστε άνεργοι/ες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, οι οποίες τόσο από άποψη στάτους όσο και από άποψη οικονομικών απολαβών, θα είναι σημαντικά αξιόλογες. Φρόντισε να επιλέξεις συνετά, σύμφωνα με το τι σου ταιριάζει, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να αδράξεις την ευκαιρία πριν σε προσπεράσει. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στην όλη διαδικασία να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να κυριαρχήσει, αλλά να εξετάσεις αποστασιοποιημένα τα δεδομένα κάθε εργασίας, ούτως ώστε η απόφαση στην οποία θα καταλήξεις, να έχει μια όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη χροιά.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 έρχεται ειρηνικά, φέρνοντας σταθερότητα και γενικά ήπιους τόνους, κάτι που οφείλεις να αξιοποιήσεις, υιοθετώντας μια πιο συντηρητική συμπεριφορά (κάνοντας οικονομίες, ρυθμίζοντας τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ώστε να μη συσσωρευτούν εκκρεμότητες κ.ο.κ.). Το δεύτερο εξάμηνο, όμως, το κλίμα γίνεται πιο χαώδες, αφού η αναστάτωση που επικρατεί θα είναι διαχειρίσιμη μόνο εφόσον έχεις λειτουργήσει συνετά κατά το πρώτο ήμισυ του έτους. Θα πρέπει να έχεις προβλέψει ένα plan Β για ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να προκύψουν (να πού θα φανούν χρήσιμες οι οικονομίες!), ώστε να έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας που θα σε κρατήσει αλώβητο/η από τις δυσκολίες. Αν υπάρχουν κληρονομικές εκκρεμότητες, φρόντισε να τις λύσεις είτε μέχρι τον Ιούνιο, είτε μετά τον Αύγουστο, καθώς το ενδιάμεσο διάστημα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Τότε, είναι σημαντικό να αποφύγεις τις σπατάλες και να επιλέξεις μία πιο φειδωλή τακτική στον τρόπο που θα ξοδεύεις τα χρήματά σου. Αν προνοήσεις και προετοιμαστείς κατά το πρώτο ήμισυ για ένα δύσκολο οικονομικά εξάμηνο (Ιούνιος-Δεκέμβριος 2019), τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.


Αισθηματικά

Αν έπρεπε να βάλουμε έναν τίτλο για τον αισθηματικό σου τομέα μέσα στο 2019, αυτός θα ήταν “Τάσεις ανεξαρτησίας”, και αυτό αφορά σε σένα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερο πουλί. Μάλλον η ανάγκη σου να φύγεις μακριά από κάθε είδους υποχρεώσεις και “ενήλικες δεσμεύσεις” σε κάνει να υιοθετείς μια…εφηβική ματιά, ενίοτε και συμπεριφορά, που σε κάνει να θες να διατηρήσεις διακαώς την -ούτως ή άλλως πολύτιμη- αυτονομία σου ακέραιη. Αυτή η φάση θα ξεκινήσει πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος και εσύ καλείσαι τώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο πρωτίστως μέσα σου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον σου, αποσαφηνίζοντας τα “θέλω” σου και αποφεύγοντας πάση θυσία τις σπασμωδικές και αντιδραστικές κινήσεις αργότερα μέσα στο χρόνο.

Οι δεσμευμένοι/ες συζητάτε, αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, με το ταίρι σας την ανάγκη σας για δομικές αλλαγές εντός της σχέσης σας. Ζητούμενό σου είναι και παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου μέσα σε έναν δεσμό, ο οποίος εκ των πραγμάτων μερικές φορές τις περιορίζει. Παρ’ όλα αυτά, και προς μεγάλη σου έκπληξη, το σύμπαν φαίνεται ότι σου έχει χαρίσει ένα/μία σύντροφο με κατανόηση που θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί (στο βαθμό που το επιτρέπει η εκάστοτε ιδιοσυγκρασία) στην ανάγκη σου για περισσότερο δικό σου χώρο. Εσύ, βέβαια, φαίνεται ότι δεν το πολυεκτιμάς, καθώς θα γίνεις απότομος/η και εριστικός/ή χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπος έχει όρια και εσύ τείνεις να τεστάρεις συνεχώς εκείνα του/της συντρόφου σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Γίνε πιο ευέλικτος/η και κυρίως πιο ευγνώμων για όσα σου δίνονται (γιατί τίποτα και κανένας δε σου εγγυάται ότι θα τα έχεις ες αεί), ώστε κατά το δεύτερο εξάμηνο να βγει πιο δυνατή η σχέση σου από τις αναταραχές.

Οι αδέσμευτοι/ες οφείλετε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μία κάπως συγκεχυμένη εικόνα του τι πραγματικά προσδοκάτε από την αισθηματική σας ζωή μέσα στο 2019. Κατά το πρώτο εξάμηνο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και κυρίως να αναθεωρήσεις ορισμένα δεδομένα του παρελθόντος. Το 2019 σου δίνει (μέχρι τον Ιούνιο) μία εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξεις ορισμένες πάγιες συμπεριφορές σου σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζεις τον αισθηματικό σου τομέα, τι ανθρώπους επιθυμείς και τελικά πόσο επιλεκτικός/ή είσαι. Το ταξίδι αυτό κατά το νέο έτος θα σε προετοιμάσει κατάλληλα για να ζητήσεις αυτά που πραγματικά ποθείς, χωρίς όμως να κάνεις έκπτωση στις προσδοκίες σου. Άλλωστε, και αυτό είναι ένα καλό μάθημα από το 2019, το να είμαστε πάση θυσία σε μία σχέση απλά και μόνο από το φόβο της μοναξιάς, μας κάνει να νιώθουμε τελικά πιο μόνοι/ες.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Ωροσκόπος Δίδυμος – Εκρηκτική ευστροφία

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Δίδυμοι συχνά προσεγγίζουν τη ζωή με μία πραγματική αίσθη ...

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Άννα

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Τι δεν λες σε μια έγκυο…

1.Έχετε διαλέξει όνομα; Αβλαβή ερώτηση, έτσι δεν είναι; Όχι λάθος. Ονομάζοντας το μωρό, μ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πρίμα βίστα έρωτας!!

Γιατί ο έρωτας, θέλει μουσικότητα. Και αφού φτιάξαμε το τέλειο σλόγκαν για ερωτικό ραδ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η μέρα που θα αλλάξετε τη ζωή σας

Tα συναισθήματά μας είναι μια πηγή θετικής και αρνητικής ενέργειας στη ζωή μας. Μας ενώ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u