Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

4 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Πανσέληνος στον Τοξότη σήμερα θα επηρεάσει τον 7ο σας οίκο  και θα έχετε κάποια εξέλιξη σε προσωπικά σας σχέδια αλλά θα σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας ή κάποια συνεργασία.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως πάρετε απόφαση να εξελίξετε τη σχέση σας και να τη σταθεροποιήσετε.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε μια σημαντική εξέλιξη με μια γνωριμία.Αύριο

5 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά αλλά και τα συναισθήματα των άλλων ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από κάποιο άτομο από την εργασία σας αλλά ίσως και έσοδα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε σήμερα μετά από κάποια συναισθηματική ένταση να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι θα απασχοληθείτε με έναν μυστικό έρωτα.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα και τον οίκο της επικοινωνίας σας και θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις αλλά και ίσως κάποια εύνοια στη δημιουργικότητά σας και τα χόμπι σας.Κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ενώ κάποιοι ίσως να θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το μεταφορικό σας μέσον.

Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 09.06 ίσως να σας βάλει σε μια διαδικασία να έχετε και δεύτερες σκέψεις στην καριέρα σας ενώ καλό θα είναι να μην εκμυστηρευτείτε προσωπικά σας θέματα όπως και να μην δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 11.06 ίσως να σας φέρει κάποια υπερβολή στις συζητήσεις σας αλλά ίσως να μην μπορέσετε να ηρεμήσετε λόγω κάποιων επικοινωνιών που θα έχετε.

Την ίδια ημέρα ωστόσο ο Ερμής,κυβερνήτης σας θα περάσει στο ζώδιό σας και θα έχετε περισσότερη διάθεση ωστόσο κάποιοι ίσως να μάθετε και πράγματα που γινόντουσαν πίσω από την πλάτη σας το προηγούμενο διάστημα.Ο Πλούτωνας επίσης ανάδρομος στον Αιγόκερω ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε έναν έλεγχο και πάλι στην καθημερινότητά σας ,την εργασία σας,τα οικονομικά σας και κάποιες οφειλές σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε βελτίωση στην επικοινωνία με το ταίρι σας  και κάποιοι ίσως να ονειρευτείτε και να κάνετε σχέδια για την οικογένειά σας ή να έχετε επαφές με πρόσωπα της οικογένειάς σας ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε έξοδα και συναισθηματικές υπερβολές.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε ρομαντικές συναντήσεις ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία αλλά καλό θα είναι να μην υπερβάλλετε από την αρχή στην επικοινωνία σας αλλά και στις υπερβολικές εκμυστηρεύσεις για τον εαυτό σας αλλά και για το παρελθόν σας.

Ιούνιος 2023          

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 02.06 που ίσως να σας φέρει κάποια έσοδα από την εργασία σας αλλά και κάποια αναγνώριση ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε να μην υπεραισιοδοξήσετε και να μην δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη.Η Πανσέληνος επίσης στις 04.06 στο ζώδιό σας ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες συμφωνίες ωστόσο ίσως να πιεστείτε από κάποιο άτομο μέσα στην καριέρα σας.Την ίδια ημέρα ωστόσο η σύνοδος Ερμή-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποιες ξαφνικές ιδέες αλλά να προκύψουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές .

Η Αφροδίτη από τις 05.06 θα περάσει στον Λέοντα και θα φέρει χαρά στην επικοινωνία σας,ευχάριστες συναντήσεις,ερωτικές γνωριμίες και φλερτ ωστόσο των αρχικών ημερών αποφύγετε να επικοινωνήσετε προσωπικά σας ή κάποια δεδομένα σας αφού ίσως κάποιοι να τα εκμεταλλευτούν.Στις 09.06 ωστόσο το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει την δυνατότητα να ξεκουραστείτε ή να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά να έχετε και κάποιες ιδέες ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ίσως να σας δώσει κάποια υπεραισιοδοξία και υπερβολή στις συζητήσεις σας αλλά και πάλι καλό θα είναι να μην εκμυστηρευτείτε προσωπικά σας θέματα.

Κάποιοι ωστόσο ίσως να έχετε μυστικές συναντήσεις ερωτικές.Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σας και πολλοί από εσάς σταδιακά ίσως να ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο ενώ στις 15.06 το τετράγωνό του με τον Κρόνο ίσως να σας πιέσει και πάλι σε θέματα επαγγελματικά ή να πιεστείτε από πολλές ευθύνες ίσως και οικονομικές.Στις 19.06 ωστόσο το εξάγωνο Δία-Κρόνου θα σας βοηθήσει αρκετά με κάποια σημαντική υποστήριξη που θα έχετε ωστόσο του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε αρκετά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που θα έχει προηγηθεί αποφάσεις που θα πάρετε σε ένα επαγγελματικό αλλά και σε ερωτικό επίπεδο.

Στις 21.06 ο Ήλιος θα περάσει στον Καρκίνο και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ενώ και το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 25.06 θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές συζητήσεις,συναντήσεις και συμφωνίες.Επίσης του 1ου δεκαημέρου θα έχετε εύνοια σε μια μόνιμη συμφωνία που ίσως να κάνετε που ίσως να σας φέρει μόνιμα έσοδα ωστόσο οι αρχικές μοίρες του 3ου δεκαημέρου προσέχετε κάποια ένταση που ίσως να έχετε στην επικοινωνία σας,στις μετακινήσεις σας αλλά και στην οδήγηση.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες αναποδιές αλλά και καθυστερήσεις καθώς και κάποια νεύρα ενώ και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω  μέχρι και τις 18.01 ίσως να σας κουράσει αρκετά με οικονομικές εκκρεμότητες.Ο Άρης θα γυρίσει ευθύδρομος από τις 14.01 και θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 24.03 23 και ίσως με την ευθύδρομη πορεία του να σας δώσει τη δυναμική για να καταφέρετε κάποιους στόχους σας που είχατε αρκετό καιρό στο μυαλό σας.Ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό και θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες ,να έχετε εύνοια σε συμμετοχή σας σε ομάδες αλλά να γνωρίσετε νέους φίλους ή να έχετε εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα και κάποια συνεργασία.

Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 15.05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και θα είναι μια ευνοϊκή θέση για την ψυχολογία σας ενώ θα έχετε προστασία γενικότερα αλλά και στην υγεία σας.Πολύ σημαντική επίσης θα είναι και η μετακίνηση του Κρόνου στις 07.03 στο ζώδιο των Ιχθύων και τον οίκο της καριέρας σας και σίγουρα θα δημιουργηθούν προοπτικές ώστε να βρείτε μια σοβαρή εργασία ωστόσο θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά και να οργανωθείτε ώστε να έχετε θετικές εξελίξεις.Ο Πλούτωνας επίσης θα περάσει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επηρεάσει τις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας από τις 23.03-10.06.23 και θα σας δώσει μια γεύση από την δύναμή του αλλά και την προοπτική να πετύχετε μεγάλα σχέδια.

Προσοχή θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε του 3ου δεκαημέρου που θα συνεχίσετε να επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα και να προσπαθήσετε να παίρνετε αποφάσεις ρεαλιστικά.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 12ο οίκο ωστόσο το εξάγωνο με τον Κρόνο που θα αρχίσει να σχηματίζεται σταδιακά με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα σας δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε και να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό σε θέματα που ίσως να σας δημιουργούσαν μεγάλο άγχος.Επίσης το εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο και τον Κρόνο τον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να χειριστείτε θετικά επαγγελματικά θέματα.

Οικονομικά και ερωτικά θα έχετε εύνοια  από τις 11.04-07.05 με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας ,από τις 07.05 -05.06 με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Καρκίνο και από 08.11.-04.12 με την Αφροδίτη στο ζώδιο των ερωτικών σας τον Ζυγό.Επίσης και το καλοκαίρι ίσως να παίξουν αρκετές γνωριμίες και αρκετές ερωτικές περιπέτειες αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται ένα μεγάλο διάστημα στον Λέοντα. Δυσκολία μπορεί να υπάρξει από τις 10.07-27.08 με τον Άρη να βρίσκεται στην Παρθένο και να τετραγωνίζει το ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια αλλά ίσως να κάνετε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές  που θα κοστίσουν.

Επίσης οι Εκλείψεις θα μεταφερθούν φέτος και στον άξονα Κριού –Ζυγού  που θα είναι Ηλιακές και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα με νέους φίλους,ομάδες δημιουργικότητα αλλά και παιδιά και θα πραγματοποιηθούν στις 20.04 και στις 14.10 ενώ με τις τελευταίες Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που θα πραγματοποιηθούν στις 05.05 και 28.10 και θα είναι Σεληνιακές θα πρέπει να κλείσετε θέματα με το παρελθόν ώστε να προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις.

Επίσης καλό θα είναι τα διαστήματα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος να κάνετε μια επανεξέταση στα πράγματα και να αναθεωρήσετε αλλά μην κάνετε νέα ξεκινήματα,συμφωνίες και αγορές ηλεκτρονικών συσκευών .Τα διαστήματα αυτά θα είναι 28.12.22-18.01.23,20.04-05.05.23,23.08-15.09.23 και 13.12 -02.01.24.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Το στοιχείο του Αέρα

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα ...

Δίδυμος: Διασκεδαστικός και Άστατος

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσ ...

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Τζένη

…Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σε καθοδηγήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου που θα σε οδηγήσουν στην δική σου ευτυχία. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αριθμό 875 876 8686.

Αλεξάνδρα Παυλίδη

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς να είσαι καλή φίλη …

Εάν είστε σαν πολλούς ανθρώπους, ίσως θέλετε να είστε το καλύτερο σε ό,τι κάνετε. Το να ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, Έχω παρακολουθήσει πό ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καλοκαιρινό Πάσχα !

Έχουμε Πάσχα το καλοκαίρι; Δεκαπενταύγουστος σήμερα και οι Έλληνες έχουν την μεγάλη γ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u