Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Ιουνίου 2019

Γενικά

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 2ο Ηλιακό σας,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και με ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς, ταυτόχρονα  όμως θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές  συνεργασίες. Ωστόσο, επειδή μπαίνουμε σε περίοδο Εκλείψεων, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, και κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ερωτικά

Ίσως σήμερα να νιώσετε ότι για τη σχέση σας δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε. Πως καλύπτεστε λιγότερο ερωτικά και συναισθηματικά και ότι πολλές φορές ο άνθρωπος που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας να φαίνεται στα μάτια σας απόμακρος. Εάν πάλι είστε μόνη ή μόνος το διάστημα αυτό και έχετε ασχοληθεί με κάποιον άνθρωπο που προσπαθείτε να φέρετε πιο κοντά σας ερωτικά, δίνοντας περισσότερα από όσα παίρνετε από εκείνον, μην αποθαρρύνεστε. Αυτό γιατί τούτες τις ημέρες, δε θα έχετε την ορθή αντίληψη για να κρίνετε πως θα συνεχίσετε στην ερωτική σας ζωή. Άλλοτε θα έχετε την τάση να μειώνετε κι άλλοτε θα υπερεκτιμάτε κάποιες καταστάσεις.Αύριο

22 Ιουνίου 2019

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Διδύμους.  Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει την επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, γεγονός που την κάνει ιδανική για να προχωρήσετε στην οργάνωση των διακοπών σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας.

Ερωτικά

Το να αισθάνεστε συνεχώς ακάλυπτοι από την ερωτικής σας ζωή και να προβάλλετε από τη μία πλευρά τα “θέλω” σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή εκείνον που πολιορκείτε ερωτικά και από την άλλη να μη βλέπετε θετικές τις προθέσεις του να σας καλύψει, αυτό ίσως σήμερα, να σας εξοργίσει. Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να τα διαλύσετε όλα για να προχωρήσετε παρακάτω, φοβάμαι πως και λόγια θα πείτε που μετά θα τα μετανιώσετε και δε θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω, να μετανιώσετε αν διαταραχθούν οι ισορροπίες ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, γι αυτό φροντίσετε σήμερα να αποφύγετε τις εντάσεις, οπωσδήποτε.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/6 – 23/6/2019

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Διδύμους .
Την Κυριακή αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία την οποία ονειρευόσασταν καιρό.
Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας δημιουργήσει προβλήματα με τους παλιούς συνεργάτες καθώς τα οικονομικά σας συμφέροντα μπορεί να συγκρουστούν. Η πιο σημαντική όμως για εσάς είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, η οποία  είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να είστε ευάλωτοι στις υποσχέσεις φίλων και συνεργατών που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάτω από την επιρροή της θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε αλλαγές, ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι εξωτερικά εμπόδια σας αναγκάζουν να κάνετε ένα βήμα πίσω, ενώ καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας γιατί είναι πιθανό να πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Και επειδή όταν νιώθετε ότι είστε πιεσμένοι έχετε την τάση να εκτονώνεστε στα ψώνια, για το καλό του πορτοφολιού σας, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.
Την Τρίτη η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας και να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Άρη θα σας βοηθήσει κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Την Τετάρτη οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη είναι πιθανό να σας φέρουν απρόσμενα έξοδα με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.
Την Πέμπτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την επιθυμία σας για ταξίδια και περιπέτεια.
Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ τη ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στην εξέλιξη της καριέρας σας .
Ενώ την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Ερωτικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στην αρχή της εβδομάδας στον άξονα Διδύμων-Τοξότη εγείρει ζητήματα σχέσεων, επανασυνδέσεων και γενικότερης αξιολόγησης των αισθηματικών σου ζητημάτων. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με το παρελθόν σου και τους τρόπους με τους οποίους αυτό επηρέασε την αισθηματική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπαίνεις σε ένα ηθικό δίλημμα αυτή την εβδομάδα, ανάμεσα στη σχέση και τη δουλειά σου. Σου προκαλείται μια ανησυχία για το αν αφιερώνεις αρκετό χρόνο σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, αφού νιώθεις ότι η σχέση σου λειτουργεί σαν “βαρίδι”. Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και από την άλλη εβδομάδα πια θα δεις τα πράγματα ξεκάθαρα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις μία ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αφού νέα πρόσωπα μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, κάνοντάς την ομορφότερη και πιο ανάλαφρη. Μην αποκλείεις, βέβαια, το γεγονός να κάνουν την επανεμφάνισή τους στη ζωή σου άτομα που σήμαιναν πολλά για σένα στο παρελθόν. Καλό είναι να θυμάσαι πως ό, τι έχει τελειώσει, τελείωσε για κάποιο λόγο και να μην αφήσεις τη νοσταλγία να σε παρασύρει σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Ιούνιος 2019

Γενικά

Ο Ήλιος που ήδη διελαύνει από το ζώδιό σου και η Αφροδίτη που εισέρχεται στις αρχές Ιουνίου σε κάνει αρκετά κοινωνικό/ή, δημοφιλή και ευχάριστο/η. Παρ’ όλη την προσωπική σου γοητεία, η οποία τώρα υπερτονίζεται με τη βοήθεια των δύο πλανητών που αναφέραμε πιο πάνω, το γενικότερο κλίμα του μήνα φαίνεται ότι δεν αφήνει πολύ χώρο στη μαγνητική σου προσωπικότητα και στις εξαιρετικές επικοινωνιακές σου δεξιότητες να λάμψουν (τουλάχιστον όχι σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου)

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα ο Ιούνιος είναι αναμφίβολα ένας δύσκολος μήνας για όλους τους άλλους, αλλά για εσένα δεν είναι παρά μια πρόκληση που σε εξιτάρει σε έναν τεράστιο βαθμό. Νιώθεις πως έχεις αμέτρητες ευκαιρίες να ξεχωρίσεις και να αποδείξεις ότι είσαι μοναδικός/ή, κάτι που δεν αποκλείεται να καταφέρεις.

Στον οικονομικό τομέα έχεις τρομερή ικανότητα, τουλάχιστον για αυτό το μήνα, να παράγεις χρήμα, χάρη στις εξαιρετικές σου ιδέες. ‘Όπου οι υπόλοιποι βλέπουν σκοτάδι, εσύ βλέπεις μια ευκαιρία για μεγαλύτερο κέρδος, κάτι που φαίνεται να σε ευνοεί στην παρούσα φάση. Αυτό σου γεννά και ορισμένες επίπλαστες ανάγκες, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Απόλαυσέ το!

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου]
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις μία εξαιρετική ευκαιρία, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, να ανελιχθείς τόσο όσον αφορά στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου. Ταυτόχρονα, δοκιμάζονται καθημερινά οι συνεργασίες σου και εν γένει οι επαγγελματικές σου σχέσεις, ενώ απρόοπτα έξοδα μπορεί να σου δώσουν την αίσθηση ότι ο συγκεκριμένος τομέας χωλαίνει.

Στον οικονομικό τομέα ο Ιούνιος αποδεικνύεται εξαιρετικό διάστημα για να διεκδικήσεις περισσότερα, κυρίως κατά το πρώτο και κατά το τελευταίο δεκαήμερό του. Μπορεί τα έξοδα που προκύπτουν τώρα να μη σου επιτρέπουν να απολαύσεις στο μέγιστο τους καρπούς των κόπων σου, όμως μόλις περάσει και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου θα έχεις την ευκαιρία να δαπανήσεις τα χρήματά σου με όποιο τρόπο θες και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου!

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου]

Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις ένα διάστημα δοκιμασιών, το οποίο είναι πολύ μικρό μέσα στο Ιούνιο, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ έντονο. Απόφυγε αυτό το μήνα να αναλάβεις ευθύνες που έχουν να κάνουν με οικονομικά (διαχείριση, συμφωνίες κ.ο.κ.), γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη. Όσο λιγότερες ευθύνες αναλαμβάνεις τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα τόσο το καλύτερο για σένα.

Στον οικονομικό τομέα το ξεκίνημα του μήνα σου φέρνει μία αρκετά ευχάριστη έκπληξη, καθώς φτάνει στα χέρια σου ένα σημαντικό ποσό. Είναι απαραίτητο να το διαχειριστείς συνετά, γιατί το διάστημα που ακολουθεί σου παρουσιάζει κάποια έξοδα που δεν είχες προνοήσει και αυτό ίσως σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου είναι σαφώς καλύτερο για τα οικονομικά σου, οπότε υπομονή μέχρι τότε.

Ερωτικά

Μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης με το ξεκίνημα του μήνα, κατά το οποίο αξιολογείς τις βαθύτερες επιθυμίες σου σε αισθηματικό επίπεδο. Τα συμπεράσματά σου δεν είναι αυτά που θα ήθελες και αυτό ίσως σε οδηγήσει σε ορισμένες υπερβολές, κυρίως από την ανάγκη σου να μην αφήνεις απωθημένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτό το μήνα, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου εκφράζετε την επιθυμία να αναμειχθείτε με τον κόσμο και να διασκεδάσετε. Αυτή σας η επιλογή προσωρινά ίσως σας ευχαριστήσει, όμως σύντομα θα διαπιστώσετε και οι δύο πως αυτό που χρειάζεστε περισσότερο και από την κοινωνικότητα είναι η ουσιαστική επικοινωνία.

Αν είσαι αδέσμευτος/η μετά από ένα μικρό διάστημα απομόνωσης βγαίνεις και πάλι στον κόσμο, γοητεύοντας τα πλήθη. Έχεις μεγάλη ανάγκη να αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους, όμως αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είσαι και 100% έτοιμος/η να μπεις σε μία σοβαρή σχέση.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 μπορεί να γίνει έτος ορόσημο για την επαγγελματική σου καταξίωση, κάτι που θα διαπιστώσεις από το πρώτο κιόλας τετράμηνο του νέου έτους. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα έχεις την κατάλληλη υποστήριξη από τα οικεία σου πρόσωπα, ώστε να μπορέσεις να “κυνηγήσεις” την εξέλιξή σου, αλλά ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις και την κρυφή προστασία ατόμων με εξουσία από τον εργασιακό σου χώρο, τα οποία φαίνεται ότι πιστεύουν πολύ σε σένα. Πολλές φορές μπορεί να νιώθεις ότι η τύχη σού χαμογελά, χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις με ποιο τρόπο. Προκειμένου να αποδείξεις ότι αξίζεις 100% τη στήριξη που δέχεσαι, ακόμα και αν δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προέρχεται, είναι κριτικής σημασίας να εργαστείς σκληρά, ώστε ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη της εύνοιας που δέχεσαι. Φρόντισε να αξιοποιείς σωστά τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, αποφεύγοντας την αλαζονική στάση που ενδεχομένως αναπτύξεις από τη βεβαιότητα ότι είσαι ο/η “εκλεκτός/ή”. Αν πέσεις σε αυτήν την “παγίδα”, είναι πολύ πιθανό να χάσεις την εύνοια των ανωτέρων σου και είναι πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεσαι πιο κοντά από ποτέ στη επίτευξη του μεγαλύτερου από τους στόχους σου.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες το πρώτο εξάμηνο θα είναι αρκετά ήπιο σε σχέση με το υπόλοιπο έτος, ωστόσο κατά το δεύτερο μισό του χρόνου θα ξεκινήσουν ορισμένες μικρές αναταράξεις, οι οποίες όμως οφείλονται σε ενδογενείς παράγοντες. Οφείλεις να κάνεις ουσιαστικές, δομικές αλλαγές στην επιχείρησή σου, αν θες να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση. Απόφυγε να εμπιστεύεσαι την καλή σου τύχη, όσα θετικά δείγματα και αν σου έχει δώσει, και εργάσου σκληρά για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αλλά και να αναπτυχθείς περαιτέρω. Μόλις αναλάβεις, συνειδητά, δράση και αρχίσεις να βάζεις τη σφραγίδα σου σε ό, τι κάνεις, θα δεις σχεδόν άμεσα την αποτελεσματικότητα της τακτικής της σκληρής δουλειάς.

Αν είστε άνεργοι/ες θα πρέπει να περιμένετε μία κάπως χλιαρή κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 2019, κάτι που απορρέει και από μία ρομαντική ή έστω απαιτητική σας άποψη για την “τέλεια” δουλειά. Είναι αυτονόητο, βέβαια, να πούμε ότι δεν πρέπει να αναλωθείς στο κυνήγι του ιδανικού, γιατί με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύεις να προσπεράσεις και καλές ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να σε εξασφάλιζαν σε ένα μεγάλο βαθμό. Αναζήτησε με πιο μεθοδικό και συστηματικό τρόπο κάποια απασχόληση, ούτως ώστε να μη σου διαφύγουν οι πραγματικές ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα προσπάθησε να μην απορρίπτεις ελαφρά τη καρδία τίποτα. Προσοχή στη λεπτομέρεια!

Οικονομικά

Μπορεί να εκπλαγείς από την εύνοια που δέχεσαι επαγγελματικά, κάτι που απ’ ό, τι φαίνεται μεταφράζεται και σε αριθμούς για εσένα φέτος. Οι αλλαγές στον οικονομικό σου τομέα είναι πολλές για το 2019 και είναι όλες θετικές. Οτιδήποτε αλλάζει αυτόν το χρόνο στα οικονομικά σου προετοιμάζεται εδώ και καιρό, κάτι που σημαίνει πως η αύξηση του εισοδήματός σου είναι αποτέλεσμα της δουλειάς σου, η οποία επιτέλους επιβραβεύεται. Όμως η βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης δεν τελειώνει με τη γνωστοποίηση της αύξησης σου, καθώς συνεχίζεις να αξιολογείσαι και να διατηρείς το δικαίωμα για περαιτέρω άνοδο. Πέρα από έσοδα που οφείλονται στην εργασία σου, όμως, φαίνεται πως δέχεσαι την εύνοια της τύχης σε οικονομικό επίπεδο, γενικότερα, με αποτέλεσμα να αποκτάς σε ανυποψίαστες στιγμές αξιόλογα ποσά που κάνουν τη διαφορά στον προϋπολογισμό σου. Πρέπει όμως να φροντίσεις να είσαι εγκρατής, διότι ναι μεν φαίνεται πως έχεις την άνεση να κάνεις έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, είναι όμως πολύ πιθανό να χάνεις τον έλεγχο και να δημιουργείς μία -ακίνδυνη η αλήθεια είναι- αστάθεια στο μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα έχεις την ευκαιρία και την ελευθερία να ξοδέψεις όπως θες τα χρήματά σου, είτε για τη δική σου ευχαρίστηση, είτε για να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα πρόσωπα, είτε και τα δύο.


Αισθηματικά

Αρκετά θετικό έτος θα αποδειχθεί το 2019 για τα αισθηματικά σου, παρά την τάση σου να εκλογικεύεις τα συναισθήματά σου. Η εκλογίκευση αυτή, όμως, θα λειτουργήσει φέτος υπέρ σου, αφού θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο συγκεκριμένα όσα νιώθεις, χωρίς ωστόσο να χάσεις την αμεσότητά σου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να αγχώνεσαι μήπως οι άλλοι σε βλέπουν ως τετράγωνα λογικό/ή. Έχεις τώρα πλήρη επίγνωση του τι είναι αυτό που ζητάς από την προσωπική σου ζωή και το διεκδικείς με κάθε τρόπο, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες θέλετε να δώσετε και να μοιραστείτε, τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Θα έχεις φέτος την ευκαιρία να φτάσεις τη σχέση σου σε ένα απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο, μέσα πάντα από σκληρή δουλειά. Το ευτύχημα είναι ότι το νέο έτος σου χαρίζει το σθένος και την αντοχή για τη δουλειά που απαιτείται ώστε να φτάσεις τη σχέση σου κοντά στο ιδανικό. Θες, φέτος περισσότερο από ποτέ, να εστιάσεις στο να ενισχύσεις την πνευματική σύνδεση με το ταίρι σου και να είσαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρεις, αρκεί να αποφύγεις την κτητικότητα και την τάση να κυριαρχείς πάνω στο/στη σύντροφό σου, γιατί διαφορετικά όση προσπάθεια έχεις μέχρι τώρα επενδύσει σε αυτή τη διαδικασία, θα πέσει στο κενό. Ετοιμάσου για ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό έτος για τη σχέση σου, γεμάτο με πάθος και όμορφες στιγμές.

Οι αδέσμευτοι/ες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα έχετε έντονη δραστηριότητα στην καθημερινή σας ζωή, με πολύ φλερτ, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Παρά την ποικιλία, όμως, η οποία δε θα είναι αμελητέα, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει καταλυτικά το ενδιαφέρον, με προοπτικές να προχωρήσετε σε μία απόλυτα ισορροπημένη σχέση. Αν μέχρι το δεύτερο μισό του χρόνου δεν έχεις γνωρίσει τον Ένα/τη Μία, κάνε υπομονή αλλά προσοχή! Μη βιαστείς να δώσεις την καρδιά σου σε κάποιον/α που δε σε εκτιμά και δεν έχει τους ίδιους στόχους με εσένα. Δες πιο χαλαρά τα πράγματα και απόφυγε την καταπίεση και την εμμονή για ένα πρόσωπο, όσο γοητευτικό και αν είναι αυτό. 

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου] 

Επαγγελματικά

Φίλε/η Δίδυμε, μπορείς να ανασάνεις ανακουφισμένος/η. Το 2019 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετικό για τα επαγγελματικά σου, αφού θα δέχεσαι συνεχώς βοήθεια από άλλους τομείς. Μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να σημειώσεις νίκες ή μπορεί η οικογένειά σου να σε στηρίξει σημαντικά, όπως κι αν μεταφραστεί αυτή η συμπαντική βοήθεια, να είσαι σίγουρος/η όμως πως σε κάθε σου βήμα θα έχεις έναν πολύτιμο αρωγό που θα φωτίζει τα επαγγελματικά σου βήματα. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, να περιμένεις κρυφή βοήθεια και από ανώτερα στελέχη στον εργασιακό σου χώρο, τα οποία θα αποκαλυφθούν εκ των υστέρων και αφού έχει ήδη αποδειχθεί ο σημαντικός τους ρόλος στη θετική σου πορεία. Κατά το δεύτερο εξάμηνο, η αυτοπεποίθησή σου χτυπάει κόκκινο και βασίζεσαι περισσότερο από ποτέ στον εαυτό σου. Πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις μία ορμητική δύναμη η οποία δεν επιτρέπει σε τίποτα και κανέναν να σε σταματήσει. Ο δυναμισμός σου και η αποφασιστικότητά σου σε καθιστούν παρών/παρούσα σε όλες τις αποφάσεις, καθώς θα είσαι εσύ που θα κυνηγήσεις (και θα εκπληρώσεις) πολλούς από τους στόχους σου με μεγαλύτερη σιγουριά από ποτέ. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου, καθώς οι συνεργασίες είναι ένας τομέας που μπορεί να αντιμετωπίσει ποικίλα θέματα μέσα στο 2019, ανεξάρτητα, όμως, από τις δυσκολίες που μπορεί, όπως είναι φυσικό, να προκύπτουν, δεν αναχαιτίζεσαι με τίποτα.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες αγαλλιάστε ελεύθερα. Το 2019 έρχεται με δώρα και πολύ γενναιόδωρα θα σας φέρει κέρδη αλλά και γενικότερες επιτυχίες. Μη βιαστείς να δεις τους καρπούς του νέου έτους αμέσως, αλλά κάνε λίγη υπομονή μέχρι το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και τα κέρδη θα είναι ξεκάθαρα αισθητά. Επιπλέον, και αυτό ίσως είναι ένα ζήτημα στο οποίο θα έπρεπε να στρέψεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την προσοχή σου, ταυτόχρονα με την εισροή χρήματος, θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις μεθοδικά το όνομά σου, να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να βελτιώσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Αυτή η επιλογή, όπως μπορείς να αντιληφθείς, είναι κριτικής σημασίας, αφού το 2019 θα σου δώσει την ευκαιρία να εδραιωθείς ισχυρά στο χώρα που δραστηριοποιείσαι, ούτως ώστε να επενδύσεις σε αυτό που έχεις και για τα επόμενα χρόνια.

Αν είστε άνεργοι/ες το πρώτο εξάμηνο μπορεί να παραμείνει κάπως “μουδιασμένο” όσον αφορά στον εργασιακό ορίζοντα, με αδιάφορες ή όχι συμφέρουσες περιπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά για κάποιο λόγο να μη σε πείθουν. Οφείλεις να διαχειριστείς τη δυσαρέσκειά σου με ψυχραιμία και μετρημένες αντιδράσεις, αφού ο συνολικός αρνητισμός, μπορεί να σε ωθήσει σε ένα κλείσιμο στον εαυτό σου, το οποίο είναι και το τελευταίο που χρειάζεσαι. Παρ’ όλα αυτά, μετά τον Ιούνιο, θα παρουσιαστούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, οι οποίες δε θα σου προσφέρουν απλώς επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και ουσιαστική οικονομική εξασφάλιση, αρκεί να έχεις αποφύγει την εσωστρέφεια για την οποία μιλάμε παραπάνω και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.


Οικονομικά

Θετικό πρόσημο θα έχουν σε γενικές γραμμές τα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να έρχεται μεν ως αντίφαση στα επαγγελματικά, τα οποία μπορεί να μην περνούν το τελειότερο έτος τους, αλλά ταυτόχρονα λειτουργούν ως ανακουφιστικό αντίβαρο στη χλιαρότητα των εργασιακών σου θεμάτων. Απόφυγε να διεκδικείς περισσότερα δίνοντας λιγότερα, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να σε οδηγήσει σε μικρού βεληνεκούς, ευτυχώς, απώλειες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ, θα πρέπει να αναλάβεις εξολοκλήρου την ευθύνη εσύ, αφού η συμπεριφορά σου μπορεί να ξενίσει ή ακόμα και να απομακρύνει τους ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η οικονομική σου ευμάρεια. Το θετικό είναι ότι φαίνεται πως ξεπερνάς μερικές…ατυχείς φάσεις σου και αντιλαμβάνεσαι, ευτυχώς γρήγορα, την αξία της σκληρής δουλειάς, η οποία ειδικά εν προκειμένω, έρχεται ως εχέγγυο της επιτυχίας σου. Αν, από την άλλη, δεν έχεις δουλειά, δεν αποκλείεται να βρεις κάτι, έστω προσωρινό, που θα σε βοηθά να καλύπτεις τις ανάγκες σου. Καλό θα ήταν να κάνεις συνετή οικονομική διαχείριση, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ενδεχόμενες ζημιές, ενώ άφησε κατά μέρους την υπερκατανάλωση, ιδιαίτερα όσον αφορά σε υλικά αγαθά που σου είναι παντελώς άχρηστα.


Αισθηματικά

Δε θα ήταν κακή ιδέα να απελευθερωθείς φέτος, όσον αφορά στα προσωπικά σου. Το 2019 μπορεί να σε βρίσκει λίγο υπολογιστικό/ή, λίγο ψυχρό/ή, λίγο παραπάνω λογικό/ή απ’ όσο χρειάζεται. Κάτι τέτοιο, φυσικά, έρχεται ως συνέπεια των προτεραιοτήτων σου, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές κατά το νέο έτος, αφήνοντας το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα, μερικές μάλιστα φορές ως περιττό βαρίδι. Εσύ, αν τελικά αποφασίσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα αισθηματικά σου, το κάνεις με βαριά καρδιά, σχεδόν σαν αγγαρεία και ενδέχεται για το λόγο αυτό να γίνεσαι απότομος/η και να πληγώνεις τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση ή ενδιαφέρεται για εσένα.

Οι δεσμευμένοι/ες απολαμβάνετε, σε γενικές τουλάχιστον γραμμές, ένα όμορφο κλίμα μέσα στη σχέση σας το 2019. Αρκετές φορές, βέβαια, η συμπεριφορά σου τείνει να χαλάσει τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, αφού η υπεροψία και η αλαζονεία που μπορεί να “βγάζεις” προς το μέρος τους, ψυχραίνει τα πράγματα μεταξύ σας. Πρέπει να μάθεις να είσαι πιο εγκρατής στον τρόπο που επικοινωνείς τα συναισθήματά σου, διότι ακόμα και αν έχεις τις θετικότερες των προθέσεων, δεν αποκλείεται να οδηγήσεις τη σχέση σου στο χείλος του γκρεμού, αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Έχεις τις καλές στιγμές σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις αφήσεις να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της σχέσης σου.

Οι αδέσμευτοι/ες εστιάζετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής και της ενέργειάς σας στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα να καταπιέζετε την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Μη θεωρήσεις πως αυτό είναι μονόδρομος. Στην καριέρα σου όλα βαίνουν καλώς, συνεπώς θα ήταν άστοχο να  ρίχνεις στα σκουπίδια την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον/α ενδιαφέροντα/ουσα μόνο και μόνο με το πρόσχημα της καριέρας σου. Το πρόβλημα με τη φετινή χρονιά είναι ότι ελάχιστες φορές κατά τη διάρκειά της θα αφεθείς συναισθηματικά, παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αυτές τις μηδαμινές στιγμές θα σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις σχέση/σχέσεις με βάθος και διάρκεια, αρκεί φυσικά να επιτρέψεις στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις να σε συνεπάρουν.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου] 

Επαγγελματικά

Αρκετά θετικό και δυναμικό αναμένεται να είναι το 2019 για τα επαγγελματικά σου, ωστόσο θα χρειαστεί να υπερβείς ορισμένες δυσκολίες, κυρίως όσον αφορά στις συνεργασίες και τις ομαδικές δραστηριότητες, προκειμένου να πετύχεις. Για να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια, καλό θα ήταν να φροντίσεις να δημιουργήσεις μία “φούσκα” ασφάλειας, κατά την οποία θα μπορείς να απομονώνεσαι και να προχωράς μόνος/η σου τα project που σε αφορούν. Ενδεχομένως, μέσα από αυτή τη διαδικασία να νιώσεις μοναξιά και θα σου γεννηθεί η ανάγκη να στραφείς προς τους άλλους για συμβουλές και βοήθεια, ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να στραφείς σε κάποιον/α συνάδελφο, αλλά να ζητήσεις τις συμβουλές που χρειάζεσαι από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο και εμπιστεύεσαι. Μπορεί να μην έχει τη γνώση που θα είχε κάποιος/α με τον οποίο/την οποία απασχολείστε στο ίδιο αντικείμενο, ωστόσο θα παραμείνει σαφέστερα πιο αντικειμενικός/ή, γεγονός που θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2019 θα δείτε την ισχύ και τη φήμη σας να αυξάνονται κατακόρυφα, κάτι που σταδιακά θα μεταφραστεί και σε οικονομική υπεροχή. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, καλό είναι να εξετάσεις τα δεδομένα της επιχείρησής σου και να  εντοπίσεις πού πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές, είτε ριζικές, είτε μικρότερης εμβέλειας, αλλά και να βελτιώσεις με όποιο τρόπο κρίνεις αναγκαίο τις συνθήκες που τη διέπουν. Στο δεύτερο εξάμηνο είναι καλό να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο εξυγίανσης των προηγούμενων μηνών. Αν όμως δεν έχεις προχωρήσει σε μία θεωρητική προετοιμασία των αλλαγών που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις φέτος οποιαδήποτε μετατροπή γιατί η προχειρότητα μπορεί να φανεί ζημιογόνα.

Αν είστε άνεργοι/ες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, οι οποίες τόσο από άποψη στάτους όσο και από άποψη οικονομικών απολαβών, θα είναι σημαντικά αξιόλογες. Φρόντισε να επιλέξεις συνετά, σύμφωνα με το τι σου ταιριάζει, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να αδράξεις την ευκαιρία πριν σε προσπεράσει. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στην όλη διαδικασία να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να κυριαρχήσει, αλλά να εξετάσεις αποστασιοποιημένα τα δεδομένα κάθε εργασίας, ούτως ώστε η απόφαση στην οποία θα καταλήξεις, να έχει μια όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη χροιά.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 έρχεται ειρηνικά, φέρνοντας σταθερότητα και γενικά ήπιους τόνους, κάτι που οφείλεις να αξιοποιήσεις, υιοθετώντας μια πιο συντηρητική συμπεριφορά (κάνοντας οικονομίες, ρυθμίζοντας τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ώστε να μη συσσωρευτούν εκκρεμότητες κ.ο.κ.). Το δεύτερο εξάμηνο, όμως, το κλίμα γίνεται πιο χαώδες, αφού η αναστάτωση που επικρατεί θα είναι διαχειρίσιμη μόνο εφόσον έχεις λειτουργήσει συνετά κατά το πρώτο ήμισυ του έτους. Θα πρέπει να έχεις προβλέψει ένα plan Β για ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να προκύψουν (να πού θα φανούν χρήσιμες οι οικονομίες!), ώστε να έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας που θα σε κρατήσει αλώβητο/η από τις δυσκολίες. Αν υπάρχουν κληρονομικές εκκρεμότητες, φρόντισε να τις λύσεις είτε μέχρι τον Ιούνιο, είτε μετά τον Αύγουστο, καθώς το ενδιάμεσο διάστημα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Τότε, είναι σημαντικό να αποφύγεις τις σπατάλες και να επιλέξεις μία πιο φειδωλή τακτική στον τρόπο που θα ξοδεύεις τα χρήματά σου. Αν προνοήσεις και προετοιμαστείς κατά το πρώτο ήμισυ για ένα δύσκολο οικονομικά εξάμηνο (Ιούνιος-Δεκέμβριος 2019), τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.


Αισθηματικά

Αν έπρεπε να βάλουμε έναν τίτλο για τον αισθηματικό σου τομέα μέσα στο 2019, αυτός θα ήταν “Τάσεις ανεξαρτησίας”, και αυτό αφορά σε σένα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερο πουλί. Μάλλον η ανάγκη σου να φύγεις μακριά από κάθε είδους υποχρεώσεις και “ενήλικες δεσμεύσεις” σε κάνει να υιοθετείς μια…εφηβική ματιά, ενίοτε και συμπεριφορά, που σε κάνει να θες να διατηρήσεις διακαώς την -ούτως ή άλλως πολύτιμη- αυτονομία σου ακέραιη. Αυτή η φάση θα ξεκινήσει πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος και εσύ καλείσαι τώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο πρωτίστως μέσα σου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον σου, αποσαφηνίζοντας τα “θέλω” σου και αποφεύγοντας πάση θυσία τις σπασμωδικές και αντιδραστικές κινήσεις αργότερα μέσα στο χρόνο.

Οι δεσμευμένοι/ες συζητάτε, αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, με το ταίρι σας την ανάγκη σας για δομικές αλλαγές εντός της σχέσης σας. Ζητούμενό σου είναι και παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου μέσα σε έναν δεσμό, ο οποίος εκ των πραγμάτων μερικές φορές τις περιορίζει. Παρ’ όλα αυτά, και προς μεγάλη σου έκπληξη, το σύμπαν φαίνεται ότι σου έχει χαρίσει ένα/μία σύντροφο με κατανόηση που θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί (στο βαθμό που το επιτρέπει η εκάστοτε ιδιοσυγκρασία) στην ανάγκη σου για περισσότερο δικό σου χώρο. Εσύ, βέβαια, φαίνεται ότι δεν το πολυεκτιμάς, καθώς θα γίνεις απότομος/η και εριστικός/ή χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπος έχει όρια και εσύ τείνεις να τεστάρεις συνεχώς εκείνα του/της συντρόφου σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Γίνε πιο ευέλικτος/η και κυρίως πιο ευγνώμων για όσα σου δίνονται (γιατί τίποτα και κανένας δε σου εγγυάται ότι θα τα έχεις ες αεί), ώστε κατά το δεύτερο εξάμηνο να βγει πιο δυνατή η σχέση σου από τις αναταραχές.

Οι αδέσμευτοι/ες οφείλετε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μία κάπως συγκεχυμένη εικόνα του τι πραγματικά προσδοκάτε από την αισθηματική σας ζωή μέσα στο 2019. Κατά το πρώτο εξάμηνο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και κυρίως να αναθεωρήσεις ορισμένα δεδομένα του παρελθόντος. Το 2019 σου δίνει (μέχρι τον Ιούνιο) μία εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξεις ορισμένες πάγιες συμπεριφορές σου σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζεις τον αισθηματικό σου τομέα, τι ανθρώπους επιθυμείς και τελικά πόσο επιλεκτικός/ή είσαι. Το ταξίδι αυτό κατά το νέο έτος θα σε προετοιμάσει κατάλληλα για να ζητήσεις αυτά που πραγματικά ποθείς, χωρίς όμως να κάνεις έκπτωση στις προσδοκίες σου. Άλλωστε, και αυτό είναι ένα καλό μάθημα από το 2019, το να είμαστε πάση θυσία σε μία σχέση απλά και μόνο από το φόβο της μοναξιάς, μας κάνει να νιώθουμε τελικά πιο μόνοι/ες.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Το στοιχείο του Αέρα

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα ...

Οι ιδιομορφίες των Διδύμων

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά π ...

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

3 Λάθη από γυναίκες καριέρας!!!

Γνωρίζουμε τα στατιστικά στοιχεία: Οι γυναίκες συνεχίζουν να κάνουν βήματα στον επαγγ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν όταν οι άνδρες αρχίζουν το σεξ!!

Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν απολαμβάνει να απορριφθεί. Σε όλη την ιστορία, ο άντ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Κράτα τους θησαυρούς

Είσαστε σίγουροι ότι ο θηαυρός είναι μόνο τα χρήματα; ίσως, μόνον τα διαμάντια, οι καλύ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//