Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

17 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με έμμεσο τρόπο είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Αρχικά, η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα νέο δημιουργικό σας σχέδιο, το οποίο είχε μείνει σε εκκρεμότητα. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από τον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας ωθήσει να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Ερωτικά

Εσείς έχετε έρωτα μεγάλο και αγιάτρευτο, για τον άνθρωπο σας, και πιθανόν όλες αυτές οι σκηνές ζηλοτυπίας, να έρχονται από την μόνιμη σας ανασφάλεια. Τώρα που ο Ήλιος, θα έρθει ακριβώς απέναντι σας, σίγουρα θα έχετε μια καλύτερη διάθεση, που θα ξεπεράσει όλα τα άγχη σας. Κάντε και εσείς την δική σας την προσπάθεια, και σίγουρα μην χάνεστε από όλα τα λοιπά ενδιαφέροντα που σας χαροποιούν.Αύριο

18 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Μόνο αδιάφορη δεν θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Αρχικά, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την δημόσια εικόνας σας, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πολλές φορές η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς, δεν είναι ίδια με αυτή που εμείς νομίζουμε ότι έχουν. Επίσης σήμερα , θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της  θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν, δηλαδή, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους έχετε χαθεί.

Ερωτικά

Με τον Ανάδρομο Κυβερνήτη σας Ερμή, πιθανόν και να σας βγει μια τάση, να αποκλίνετε των σωστών σας συμπεριφορών, και να ερωτοτροπήσετε με άτομα, που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Προσοχή σε υπερβολές, που όμως μπορούν να βλάψουν κάποιον που δεν φταίει. Οι ελεύθεροι, σίγουρα είναι και οι τυχεροί, που θα διορθώσουν την ζωή τους, μέσα από μια νέα δυνατή σχέση – αγάπη – γάμο.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Το χαμόγελο και η ηρεμία επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας  τις οικονομικές σας υποθέσεις. Την Δευτέρα Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που σας έχουν τεθεί από τους προϊσταμένους σας, τα δυνατά σας χαρτιά είναι το γρήγορο μυαλό και το πείσμα σας. Την Τρίτη είναι πιθανό να μπει μέσα σας το ζιζάνιο της αμφιβολίας. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα αφυπνίσει την επιθυμία σας για γνώση και περιπέτεια. Την Πέμπτη είναι πιθανό να δημιουργηθούν μπερδέματα ανάμεσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας . Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η Κυριακή είναι ίσως η μέρα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσάς τους Διδύμους, αρχικά ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Δευτέρα με Τρίτη καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ρομαντικές προσεγγίσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσουν στο κενό. Δεν είναι ανάγκη να μεταλλαχτείτε για να προσεγγίσετε το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, καθώς θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο μία ειλικρινή κίνηση που θα είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική της προσωπικότητάς σας, παρά οτιδήποτε άλλο.

Οι δεσμευμένοι έχετε τον τρόπο να φτιάχνετε τη διάθεση του/της συντρόφου σας και να την κάνετε να συμβαδίζει με τη δική σας. Είναι γνωστό ότι είστε πολύ καλοί στη χρήση του λόγου και έχετε μεγάλη πειθώ και αυτό ακριβώς είναι που γοητεύει κάθε φορά το ταίρι σας και αδυνατεί να σας αντισταθεί. Έτσι, λοιπόν, διανύετε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα με το το/τη σύντροφό σας, διασκεδάζετε και δημιουργείτε νέους κώδικες επικοινωνίας μέσω κοινών δραστηριοτήτων.

Οι αδέσμευτοι αποφύγετε να πάρετε ρίσκα στην αρχή της εβδομάδας με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, καθώς δε θα έχουν την κατάληξη που ελπίζατε. Είναι προτιμότερο να διατηρήσετε μία πιο παθητική στάση, κυρίως μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όπου οι πλανητικές όψεις θα είναι σαφώς πιο ευνοϊκές για την αισθηματική σας ζωή. Από εκεί και πέρα, το κλίμα γίνεται πιο συναισθηματικό και σας δείχνει με σαφήνεια πως τώρα είναι η ώρα να κάνετε την κίνηση σας ή τουλάχιστον να είστε πιο ανοιχτοί και χαλαροί.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος είναι μία αρκετά διχαστική περίοδος για εσάς, καθώς θα συμβαίνουν εξαιρετικά πράγματα στη ζωή σας από τη μία, αλλά από την άλλη θα πρέπει να περάσετε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να τα κατακτήσετε. Η σημαντικότερη αντιξοότητα που θα αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα είναι η άγνοια. Δε συνηθίζετε να μη γνωρίζετε τη σωστή απάντηση, όμως τώρα φαίνεται σας να βαδίζετε σε άγνωστη περιοχή και αυτό σας εκνευρίζει.

1ο δεκαήμερο [22-31 Μαΐου]

Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου θα περάσετε τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία από τους υπόλοιπους, καθώς υπάρχει ένα πλανητικό “φόρτωμα” απέναντί σας. Το ευχάριστο είναι πως δεν πρόκειται για βαριές όψεις και αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορείτε να περάσετε αυτό το διάστημα με μεγαλύτερη ευκολία απ’ όσο πιστεύατε στην αρχή. Οι προσωπικές σας σχέσεις, οι συνεργασίες και ο επαγγελματικός τομέας είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας. Η κινητικότητα είναι μεγάλη σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας και οι απαιτήσεις συνεχώς και αυξάνονται. Όπως είναι φυσικό, η κατάσταση αυτή θα σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό, κυρίως επειδή όλες οι μέθοδοι διαχείρισης που χρησιμοποιείτε, σας οδηγούν σε αδιέξοδο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχική σας ηρεμία και την πνευματική σας διαύγεια ανέπαφες, διότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε να αντιμετωπίσετε δεν αφορά σε καταστάσεις κρίσης, αλλά στην αδικαιολόγητη, πολλές φορές, υπεροπτική συμπεριφορά των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Φροντίστε, λοιπόν, να αγνοήσετε εκείνες τις συμπεριφορές που σας θυμώνουν και εργαστείτε για το συμφέρον μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας, τουλάχιστον γι’ αυτόν το μήνα.

2ο δεκαήμερο [1-11 Ιουνίου]

Οι συνεργασίες κι ο επαγγελματικός τομέας είναι πολύ σημαντικοί αυτό το μήνα και χρίζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι χαμένες…κάπου στη μετάφραση, καθώς η επικοινωνία και η συνεννόηση αγνοούνται αυτό το διάστημα. Χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στο χώρο εργασίας. Οτιδήποτε λέτε θα πρέπει να το φιλτράρετε δύο και τρεις φορές πριν να το εκφράσετε, και αυτό με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια στη χρήση των λέξεων που θα κάνετε. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις πληροφορίες που λαμβάνετε αυτήν την περίοδο, καθώς υπάρχει γενικά η τάση να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εξαιτίας της θολής κρίσης, τόσο της δικής σας, όσο και των άλλων. Αυτή η ευτράπελη κατάσταση θα προκαλέσει, έστω και προσωρινά, ένα τεταμένο κλίμα στο χώρο της δουλειάς, που όμως δε μπορεί να σας απομακρύνει από τους στόχους σας ή να αποδομήσει την εικόνα σας ως επαγγελματία. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα μπορείτε να εργαστείτε καλύτερα και γιατί όχι να κερδίσετε και κάτι επιπλέον ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία των περασμένων ημερών.

3ο δεκαήμερο [12-21 Ιουνίου]

Εσείς του 3ου δεκαημέρου περνάτε πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα άλλα δύο δεκαήμερα, καθώς δε βρίσκεστε στο μάτι του πλανητικού κυκλώνα, το οποίο έχει δημιουργηθεί στις πρώτες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων. Η αισθηματική σας ζωή και οι φίλοι σας καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. Έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε από το περιβάλλον για να αντεπεξέλθετε σε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό τομέα. Αντλείτε δύναμη από τους φίλους ή/και το ταίρι σας και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τίποτα δε σας σταματά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, τις στιγμές που θα νιώσετε πιεσμένοι/ες να παίρνετε τα αγαπημένα σας άτομα και να κάνετε διαδρομές, είτε μία μακρινή βόλτα, είτε ακόμα και κάποια κοντινή εξόρμηση. Ξέρετε τι είναι αυτό που σας κρατάει όρθιους και δυνατούς και φαίνεται πως αυτό το μήνα έχετε τους τους τρόπους να κρατάτε έξω από τη ζωή σας όλες τις στρεσογόνες καταστάσεις που θέλουν να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή παίρνει ιδιαίτερα θετική μορφή αυτό το μήνα, αλλά δεν έχει ισχυρή δυναμική. Μπορεί εσείς να θέλετε να πιέσετε καταστάσεις, προκειμένου να γίνει κάτι που θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Άρης από τον Υδροχόο, αν και βρίσκεται σε αρμονική όψη με το ζώδιο σας, δεν παύει να σας μεταφέρει νευρικότητα, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στην ερωτική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι

Δίδυμοι καλό είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε πιθανά προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας τώρα που η Αφροδίτη κινείται ακόμη ανάδρομα και ευνοεί σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και μην διστάσετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας εάν αυτό είναι απαραίτητο. Είναι μια θαρραλέα και έντιμη κίνηση, που θα εκτιμηθεί απεριόριστα από το/τη σύντροφό σας.

Οι αδέσμευτοι

εκπρόσωποι του ζωδίου αντιμετωπίζετε μια σειρά από πιεστικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που σας προκαλούν άγχος, γεγονός που σας αποσπά από την ερωτική σας ζωή. Δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν είστε διατεθειμένοι να περιορίσετε τον ήδη υπάρχοντα για χάρη κάποιου/ας άλλου/ης. Ακόμα κι έτσι όμως κάτι παρουσιάζεται στη ζωή σας που σας ταράζει. Ένα άτομο από το παρελθόν με το οποίο υπήρχε αμοιβαία έλξη. Το αν θα γίνει κάτι μεταξύ σας ή όχι είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

Το έτος 2018 θα ήταν μια περίοδος υψηλών επιπέδων ενέργειας σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής για τους Διδύμους. Θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη ανανέωση ή ανακαίνιση τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας. Αδράξτε τες και αποκτήστε θάρρος. Οι ανταμοιβές είναι ακριβώς δίπλα από αυτές τις καταστάσεις. Δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτή θα είναι η εποχή που η πραγματική φύση σας θα έρθει στο προσκήνιο. Προσοχή στις ψευδείς υποσχέσεις και ευθύνες φέτος.

Σε αυτό το έτος, οι συνδυασμένες επιδράσεις του Δία και του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τη δουλειά σας στο χώρο της καριέρας σας. Αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για να διευρύνετε τον ορίζοντα σας όσον αφορά σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μια νέα φάση της ζωής σας θα σας περιμένει αυτή την περίοδο στην επαγγελματική σας αρένα. Μην είστε ικανοποιημένοι με τα σημερινά σας επιτεύγματα, αλλά στοχεύετε στην Σελήνη. Μπορεί να υπάρξει κάποια προσέγγιση με ορισμένους ψυχρούς συναδέλφους φέτος. Να είστε προσεκτικοί για τις κινήσεις τους και να προσπαθείτε να κερδίσετε την καλή θέληση των προϊσταμένων σας στο χώρο εργασίας σας. Θα σημειωθεί αργή αλλά σταθερή πρόοδος στον τομέα της σταδιοδρομίας σας φέτος. Ηρεμία πρέπει να υπάρχει όταν απασχολείστε με σχέδια που αφορούν στην εργασία. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην οργάνωση των σχεδίων σας. Η ομαδική εργασία θα είναι δυνατό σας σημείο φέτος.

Η ερωτική ζωή των Δίδυμων θα είναι γεμάτη σθένος και γεύση φέτος. Η θέση του Δία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα συναισθηματικά σας ζητήματα και να είστε πιο ενθουσιώδης σε θέματα αγάπης. Οι αδέσμευτοι θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το επίπεδο έλξης τους για να αντιμετωπίσουν το αντίθετο φύλο. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνεται τώρα εγκαίρως για να βελτιώσει την θέση σας. Μη φοβάστε να δείξετε τον εαυτό σας όπως είστε σε δυνητικούς συνεργάτες. Μην κάνετε κινήσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξει μεγάλο πάθος, ευχαρίστηση και αισθησιακές κινήσεις στην περιοχή του ερωτικού σας τομέα φέτος. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς μπορεί να κρατήσετε μνησικακία εναντίον των αγαπημένων σας προσώπων, με την έννοια ότι τα συναισθήματά σας δεν επιστρέφονται. Τότε υπάρχουν εκείνοι οι τύποι των Δίδυμων που θα επέλεγαν να προχωρήσουν στην δημιουργία δύο παράλληλων σχέσεων με αποτέλεσμα να τελειώσουν το έτος σε μια κακή κατάσταση. Για να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές, είναι καλύτερα να βλέπετε την κατάσταση σαν παρατηρητής και αντικειμενικά. Το τέλος του έτους μπορεί να εμφανιστούν σε ορισμένες περιπτώσεις ισχυροί χωρισμοί και ανατροπές στην περιοχή τη ερωτικής σας ζωής, ενώ ένας νέος και δυνατός έρωτας δεν είναι απίθανος.

Η οικονομική κατάσταση των Διδύμων θα θέτει μεγάλες ερωτήσεις για φέτος. Αν και πολλές από τις επιθυμίες σας θα ικανοποιηθούν προσωπικά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας μπορεί να χτυπηθούν. Αν και τα χέρια σας θα είναι γεμάτα, δεν θα είστε σε θέση να απολαύσετε τα οικονομικά σας με ενθουσιασμό φέτος. Κοιτάξτε περιστασιακά και κάνετε απολογισμό του προϋπολογισμού σας για την περίοδο. Καθώς το έτος συνεχίζεται, εργάζεστε σκληρά, κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια και θα υπάρξει περισσότερη εισροή. Κάντε κάποιες αλλαγές για τις οικονομικές σας δαπάνες και απομακρύνετε από ανεπιθύμητα έξοδα. Αποφύγετε τα δάνεια και τα χρέη και προσπαθήστε να ζήσετε με τα μέσα σας. Αυτό θα σας κρατήσει μακριά από μεγάλες δυσκολίες, τα επόμενα χρόνια.

Για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, τα γενικά σας επίπεδα υγείας και ενέργειας θα είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε καλές επιδόσεις στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Η αίσθηση δυναμισμού θα φτάσει επίσης σε νέο ύψος κατά τη διάρκεια του έτους. Να είστε έτοιμοι για μια ταραχώδη και έντονη περίοδο της ζωής σας γύρω στο μεσαίο τμήμα του έτους. Αυτό θα φέρει αδυναμία στο μυαλό και το σώμα για μερικούς από τους τύπους Διδύμου. Πηγαίνετε για μερικές αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες για να σας ενισχύσουν. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη σωματική και τη διανοητική σας σύνθεση.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Oroskopos.tv

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Oroskopos.tv

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Oroskopos.tv

Δίδυμος: Διασκεδαστικός και άστατος

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ραντεβού στα social media

Να φλερτάρω στα μίντια ή όχι; Καλά, και δηλαδή αν πούμε εμείς όχι, δεν θα το κάνεις; Αστε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Λόγους και αιτίες μην ψάχνεις

Ζούμε τις καλύτερες ερωτικές στιγμές της ζωής μας. Και αντί να τις ζούμε σε όλο του το υ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Πηγή των Θαυμάτων

Υπάρχει μια εκπληκτική πηγή, πέρα από κάθε φαντασία! Φέρνει πολλή τύχη και δίνει γονιμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!