Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της   προσοχή σας την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και την δημόσια εικόνα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα μπείτε στην διαδικασία να γίνετε πιο ευέλικτοι στα νέα δεδομένα και να αποδεχτείτε νέες επαγγελματικές προκλήσεις . Στη συνέχεια  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό, για να μην χαλάσετε την δημόσια εικόνα σας να σας ωθήσει να πείτε μερικά αθώα ψεματάκια, ενώ,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις δουλειές σας. Η μέρα θα κλείσει με την Πανσέληνο, η οποία θα   πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της  Παρθένου.  Αυτό που σας ζητάει είναι να βάλετε μια τάξη τις οικογενειακές σας  σχέσεις και να πάψετε να είστε το καλό παιδί για τους άλλους, αλλά να γίνετε το καλό παιδί για εσάς, επίσης, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό.

Ερωτικά

Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς την πραγματικότητα της ζωής σου, γιατί εμπλέκεσαι με χίλια δυο πράγματα. Άσε λοιπόν κάποιες πρωτοβουλίες στο/η σύντροφό σου που το μυαλό του είναι πιο προσγειωμένο αυτή την εποχή. Εάν είσαι μόνη/ος γίνεσαι μερικές φορές υπερκινητικη/ός. Έτσι τα μηνύματα που στέλνεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μάλλον τα εκλαμβάνει περισσότερο σαν ανώριμα παιχνιδίσματα, παρά ότι σκέφτεσαι κάτι σοβαρότερο να κάνεις μαζί του. Εγώ σε ξέρω, είσαι ένα «αιώνιο» παιδί αλλά στο φλερτ οι κανόνες είναι άλλοι και κάθε κατάκτηση θέλει μέθοδο.Αύριο

20 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Συγκρατημένα αισιόδοξοι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Μπορεί η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, να σας θυμίζει συνεχώς τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, και να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι σταθερά στα πόδια σας.

Ερωτικά

Κάπως πιο αφηρημένη/ος ή σκεπτική/ος θα δείχνεις σήμερα. Για το λόγο αυτό θα δεχτείς παράπονα, τόσο από συνεργάτες σου ,όσο κι από το/η σύντροφό σου. Θα αισθάνεσαι την ανάγκη να απομονωθείς μα οι υποχρεώσεις απέναντί τους δε θα στο επιτρέψουν. Εάν είσαι μόνος, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να βγεις μόνη/ος για ένα καφέ ή για ένα ποτό. Να ξέρεις πως το μελαγχολικό σου ύφος, ίσως τραβήξει κάποιων την περιέργεια να σε πλησιάσουν ερωτικά. Έτσι υπάρχει η πιθανότητα, εκεί που θα ήθελες σήμερα την ησυχία σου να μην την έχεις, ή να μην τη θέλεις τελικά.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    17/2 – 24/2/2019

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει σε αυτή την εβδομάδα είναι βαρετή. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου Αφροδίτης –  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία,  ενώ παράλληλα, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική σας πλευρά.
Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο   Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, και να βουτήξετε σε αχαρτογράφητα νερά έχοντας ως οδηγό την ανάγκη σας για αλλαγή και πρωτοτυπία. Θερμοί υποστηρικτές σας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι φίλοι σας. Ενώ την ίδια ημέρα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας υπόσχεται ότι θα σταθεροποιήσετε τα  οικονομικά σας.
Την Τρίτη είναι η μέρα με τις περισσότερες πλανητικές όψεις και αλλαγές, αρχικά η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στην εξέλιξη της καριέρα σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό για να μην χαλάσετε την δημόσια εικόνα σας να σας ωθήσει να πείτε μερικά αθώα ψεματάκια, ενώ,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις δουλειές σας.
Το ίδιο βράδυ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα φωτίσει κρυμμένα οικογενειακά μυστικά. Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας. Την Πέμπτη η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.
Την Παρασκευή, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις εξαπατήσεις, ενώ την ίδια ημέρα, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα η ανάγκη σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο θα είναι πολύ έντονη .
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου Ερμή- Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Ενώ, την Κυριακή θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση.

Ερωτικά

Έχετε παρατηρήσει πώς με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια που μπορεί να καταβάλλετε στον αισθηματικό τομέα έχετε πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα; Δε χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο ή δύσκολο, μια απλή φιλοφρόνηση ή μια αυθόρμητη κίνηση και αμέσως έχετε την αμέριστη προσοχή του/της συντρόφου σας ή των θαυμαστών σας.

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να κάνετε πράξη αυτή την προσπάθεια ώστε να επιλυθούν ορισμένα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει ένα κάπως…ψυχρό κλίμα στη σχέση σας, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το/τη σύντροφό σας και θα ενισχύσει την “επούλωση” τυχόν μεταξύ σας “ρωγμών”. Μην ξεχνάτε να δείχνετε ότι νοιάζεστε πιο συχνά, θα σας κάνει καλό.

Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μία περίοδο σύγχυσης σε σχέση με τα αισθηματικά σας, καθώς φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. Χρειάζεται πρωτίστως ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό σας, αλλά πιο συγκεκριμένα, στο ένστικτό σας, το οποίο τείνετε να αψηφείτε ως ανακριβές. Σκεφτείτε έξω από το συνηθισμένο σας τρόπο και σύντομα θα καταλάβετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο.

Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Η καριέρα και η οικονομική σας άνοδος μέσω αυτής, σας απασχολούν ιδιαίτερα το Φεβρουάριο. Βλέπετε τις προοπτικές να απλώνονται μπροστά σας και δημιουργείτε μία στρατηγική, η οποία θα σας επιτρέψει να τις αξιοποιήσετε όλες στο έπακρο. Είναι όμως σημαντικό να γίνετε πιο επιφυλακτικοί σχετικά με το ποιους εμπιστεύεστε. Αυτό το μήνα είναι πιθανό άνθρωποι που εμπιστευόσασταν, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει κάτι για να αξίζουν την εμπιστοσύνη σας, να σας επιβουλεύονται. Δεν πρόκειται να το κάνουν φανερά, οπότε θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί. Εάν χρειάζεστε ανθρώπους στη ζωή σας αυτήν την περίοδο, κρατήστε κοντά σας μόνο εκείνους που γνωρίζετε καλά και πολύ καιρό και έχετε δοκιμάσει την ακεραιότητά τους.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου]

Τα επαγγελματικά σας μαζί την οικογένεια/σπίτι θα αποτελέσουν τους δύο τομείς που θα πρωταγωνιστήσουν για εσάς μέσα στο Φεβρουάριο. Εργάζεστε πολύ και ουσιαστικά, προκειμένου να βελτιώσετε την επικοινωνία και τη λειτουργικότητα σε αυτούς τους τομείς, και το ευχάριστο είναι ότι βρίσκετε πρόσφορο έδαφος ώστε να τα καταφέρετε.

Στον επαγγελματικό τομέα η καλή λειτουργία σάς βοηθά να γίνετε πιο θερμοί και πιο δραστήριοι, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνετε περισσότερο όσα συμβαίνουν στη δουλειά σας. Παρ’ όλα αυτά, σχεδιάζετε, οργανώνεστε και προετοιμάζεστε να κατακτήσετε τους στόχους σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στον οικονομικό τομέα με την ίδια ευκολία που παράγετε χρήμα, το σπαταλάτε και ξανά από την αρχή. Δίνετε πολλή σημασία στη λειτουργικότητα της καθημερινότητάς σας και ένα μεγάλο μέρος των παραπάνω εξόδων πηγαίνει ακριβώς εκεί: στη βελτίωση της ζωής σας σε καθημερινή βάση.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου]

Ασχολείστε ιδιαίτερα με τη συναδελφικότητα που υπάρχει στο περιβάλλον σας και παρόλο που αυτό αφορά βασικά στον εργασιακό σας χώρο, ωστόσο σχετίζεται και με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Επιπλέον σας απασχολεί η εξέλιξη των οικονομικών σας και πιο συγκεκριμένα πώς θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερα έσοδα.
Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα οι πιθανότητές σας να κερδίσετε κάτι σημαντικό είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Αύξηση, προαγωγή…όλα μπορούν να συμβούν αν ξεκινήσετε να χτίζετε μέσα στο Φεβρουάριο τα θεμέλια για την επιτυχία σας. Η εξέλιξη δε θα είναι ραγδαία, οπότε οπλιστείτε με υπομονή.

Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κέρδη με την προϋπόθεση ότι θα εστιάσετε σημαντικά στο να αυξήσετε την απόδοσή σας στα επαγγελματικά σας. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η κρίση σας αρκετές φορές μέσα στο μήνα θα είναι κάπως “θολή” με αποτέλεσμα συχνά να φτάνετε εκτός προϋπολογισμού.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου]

Οι φίλοι σας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς αυτό το μήνα, αφού θα είναι σημαντικότατο μέρος της καθημερινότητάς σας, παρόλα αυτά για κάποιο λόγο θα πιάνετε συχνά τον εαυτό σας να εκνευρίζεται με τα φιλικά σας πρόσωπα, χωρίς ιδιαίτερα σημαντικό λόγο. Όταν νιώθετε ότι μπορεί να ξεφύγετε, καλό θα ήταν να υποχωρείτε πρώτοι για να αποφύγετε σοβαρές ρήξεις.

Στον επαγγελματικό τομέα κυριαρχεί ένα ιδιαίτερα εξελισσόμενο και επικοινωνιακό κλίμα, το οποίο κάνει τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας εύθυμους, πρόθυμους για συνεργασία, ανοιχτούς σε νέες ιδέες ενώ προσφέρει πολλές ευκαιρίες για την επαγγελματική σας ανέλιξη.
Στον οικονομικό τομέα γίνονται συζητήσεις που παραμένουν ακόμα κρυφές από εσάς, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με μία επικείμενη αύξηση. Καλό θα ήταν να μη γίνετε πιεστικοί στις διεκδικήσεις σας, γιατί παρόλο που αναμφισβήτητα αξίζετε κάτι καλύτερο, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να φέρετε αντίθετα αποτελέσματα.

Ερωτικά

Μπορεί να έχετε προσηλωθεί σε άλλους τομείς της ζωής σας, με αποτέλεσμα μερικές φορές να συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα ή ακόμα και με μια κάποια αναισθησία. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε ότι απέναντί σας έχετε ανθρώπους με συναισθήματα και οι λέξεις (σας) μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ξεπεράσετε την πίεση της καθημερινότητάς σας και να θυμάστε ότι ο/η σύντροφός σας δε βρίσκεται εκεί για να κάνει το σάκο του μποξ ή ακόμα περισσότερο να γίνεται αποδέκτης της αδιαφορίας σας. Μπορεί η πρόθεσή σας να μην είναι αυτή, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί μία χρυσή τομή, ώστε να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Οι αδέσμευτοι φαίνεται πως στρέφεστε στον εαυτό σας, σε τέτοιο βαθμό που οι δικοί σας άνθρωποι αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Έχετε, προφανώς, κάθε δικαίωμα να διαχειριστείτε το χρόνο και την ενέργειά σας όπως νομίζετε, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η στάση σας αυτή μπορεί να στέλνει λάθος μηνύματα.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 μπορεί να γίνει έτος ορόσημο για την επαγγελματική σου καταξίωση, κάτι που θα διαπιστώσεις από το πρώτο κιόλας τετράμηνο του νέου έτους. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα έχεις την κατάλληλη υποστήριξη από τα οικεία σου πρόσωπα, ώστε να μπορέσεις να “κυνηγήσεις” την εξέλιξή σου, αλλά ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις και την κρυφή προστασία ατόμων με εξουσία από τον εργασιακό σου χώρο, τα οποία φαίνεται ότι πιστεύουν πολύ σε σένα. Πολλές φορές μπορεί να νιώθεις ότι η τύχη σού χαμογελά, χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις με ποιο τρόπο. Προκειμένου να αποδείξεις ότι αξίζεις 100% τη στήριξη που δέχεσαι, ακόμα και αν δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προέρχεται, είναι κριτικής σημασίας να εργαστείς σκληρά, ώστε ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη της εύνοιας που δέχεσαι. Φρόντισε να αξιοποιείς σωστά τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, αποφεύγοντας την αλαζονική στάση που ενδεχομένως αναπτύξεις από τη βεβαιότητα ότι είσαι ο/η “εκλεκτός/ή”. Αν πέσεις σε αυτήν την “παγίδα”, είναι πολύ πιθανό να χάσεις την εύνοια των ανωτέρων σου και είναι πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεσαι πιο κοντά από ποτέ στη επίτευξη του μεγαλύτερου από τους στόχους σου.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες το πρώτο εξάμηνο θα είναι αρκετά ήπιο σε σχέση με το υπόλοιπο έτος, ωστόσο κατά το δεύτερο μισό του χρόνου θα ξεκινήσουν ορισμένες μικρές αναταράξεις, οι οποίες όμως οφείλονται σε ενδογενείς παράγοντες. Οφείλεις να κάνεις ουσιαστικές, δομικές αλλαγές στην επιχείρησή σου, αν θες να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση. Απόφυγε να εμπιστεύεσαι την καλή σου τύχη, όσα θετικά δείγματα και αν σου έχει δώσει, και εργάσου σκληρά για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αλλά και να αναπτυχθείς περαιτέρω. Μόλις αναλάβεις, συνειδητά, δράση και αρχίσεις να βάζεις τη σφραγίδα σου σε ό, τι κάνεις, θα δεις σχεδόν άμεσα την αποτελεσματικότητα της τακτικής της σκληρής δουλειάς.

Αν είστε άνεργοι/ες θα πρέπει να περιμένετε μία κάπως χλιαρή κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 2019, κάτι που απορρέει και από μία ρομαντική ή έστω απαιτητική σας άποψη για την “τέλεια” δουλειά. Είναι αυτονόητο, βέβαια, να πούμε ότι δεν πρέπει να αναλωθείς στο κυνήγι του ιδανικού, γιατί με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύεις να προσπεράσεις και καλές ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να σε εξασφάλιζαν σε ένα μεγάλο βαθμό. Αναζήτησε με πιο μεθοδικό και συστηματικό τρόπο κάποια απασχόληση, ούτως ώστε να μη σου διαφύγουν οι πραγματικές ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα προσπάθησε να μην απορρίπτεις ελαφρά τη καρδία τίποτα. Προσοχή στη λεπτομέρεια!

Οικονομικά

Μπορεί να εκπλαγείς από την εύνοια που δέχεσαι επαγγελματικά, κάτι που απ’ ό, τι φαίνεται μεταφράζεται και σε αριθμούς για εσένα φέτος. Οι αλλαγές στον οικονομικό σου τομέα είναι πολλές για το 2019 και είναι όλες θετικές. Οτιδήποτε αλλάζει αυτόν το χρόνο στα οικονομικά σου προετοιμάζεται εδώ και καιρό, κάτι που σημαίνει πως η αύξηση του εισοδήματός σου είναι αποτέλεσμα της δουλειάς σου, η οποία επιτέλους επιβραβεύεται. Όμως η βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης δεν τελειώνει με τη γνωστοποίηση της αύξησης σου, καθώς συνεχίζεις να αξιολογείσαι και να διατηρείς το δικαίωμα για περαιτέρω άνοδο. Πέρα από έσοδα που οφείλονται στην εργασία σου, όμως, φαίνεται πως δέχεσαι την εύνοια της τύχης σε οικονομικό επίπεδο, γενικότερα, με αποτέλεσμα να αποκτάς σε ανυποψίαστες στιγμές αξιόλογα ποσά που κάνουν τη διαφορά στον προϋπολογισμό σου. Πρέπει όμως να φροντίσεις να είσαι εγκρατής, διότι ναι μεν φαίνεται πως έχεις την άνεση να κάνεις έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, είναι όμως πολύ πιθανό να χάνεις τον έλεγχο και να δημιουργείς μία -ακίνδυνη η αλήθεια είναι- αστάθεια στο μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα έχεις την ευκαιρία και την ελευθερία να ξοδέψεις όπως θες τα χρήματά σου, είτε για τη δική σου ευχαρίστηση, είτε για να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα πρόσωπα, είτε και τα δύο.


Αισθηματικά

Αρκετά θετικό έτος θα αποδειχθεί το 2019 για τα αισθηματικά σου, παρά την τάση σου να εκλογικεύεις τα συναισθήματά σου. Η εκλογίκευση αυτή, όμως, θα λειτουργήσει φέτος υπέρ σου, αφού θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο συγκεκριμένα όσα νιώθεις, χωρίς ωστόσο να χάσεις την αμεσότητά σου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να αγχώνεσαι μήπως οι άλλοι σε βλέπουν ως τετράγωνα λογικό/ή. Έχεις τώρα πλήρη επίγνωση του τι είναι αυτό που ζητάς από την προσωπική σου ζωή και το διεκδικείς με κάθε τρόπο, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες θέλετε να δώσετε και να μοιραστείτε, τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Θα έχεις φέτος την ευκαιρία να φτάσεις τη σχέση σου σε ένα απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο, μέσα πάντα από σκληρή δουλειά. Το ευτύχημα είναι ότι το νέο έτος σου χαρίζει το σθένος και την αντοχή για τη δουλειά που απαιτείται ώστε να φτάσεις τη σχέση σου κοντά στο ιδανικό. Θες, φέτος περισσότερο από ποτέ, να εστιάσεις στο να ενισχύσεις την πνευματική σύνδεση με το ταίρι σου και να είσαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρεις, αρκεί να αποφύγεις την κτητικότητα και την τάση να κυριαρχείς πάνω στο/στη σύντροφό σου, γιατί διαφορετικά όση προσπάθεια έχεις μέχρι τώρα επενδύσει σε αυτή τη διαδικασία, θα πέσει στο κενό. Ετοιμάσου για ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό έτος για τη σχέση σου, γεμάτο με πάθος και όμορφες στιγμές.

Οι αδέσμευτοι/ες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα έχετε έντονη δραστηριότητα στην καθημερινή σας ζωή, με πολύ φλερτ, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Παρά την ποικιλία, όμως, η οποία δε θα είναι αμελητέα, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει καταλυτικά το ενδιαφέρον, με προοπτικές να προχωρήσετε σε μία απόλυτα ισορροπημένη σχέση. Αν μέχρι το δεύτερο μισό του χρόνου δεν έχεις γνωρίσει τον Ένα/τη Μία, κάνε υπομονή αλλά προσοχή! Μη βιαστείς να δώσεις την καρδιά σου σε κάποιον/α που δε σε εκτιμά και δεν έχει τους ίδιους στόχους με εσένα. Δες πιο χαλαρά τα πράγματα και απόφυγε την καταπίεση και την εμμονή για ένα πρόσωπο, όσο γοητευτικό και αν είναι αυτό. 

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου] 

Επαγγελματικά

Φίλε/η Δίδυμε, μπορείς να ανασάνεις ανακουφισμένος/η. Το 2019 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετικό για τα επαγγελματικά σου, αφού θα δέχεσαι συνεχώς βοήθεια από άλλους τομείς. Μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να σημειώσεις νίκες ή μπορεί η οικογένειά σου να σε στηρίξει σημαντικά, όπως κι αν μεταφραστεί αυτή η συμπαντική βοήθεια, να είσαι σίγουρος/η όμως πως σε κάθε σου βήμα θα έχεις έναν πολύτιμο αρωγό που θα φωτίζει τα επαγγελματικά σου βήματα. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, να περιμένεις κρυφή βοήθεια και από ανώτερα στελέχη στον εργασιακό σου χώρο, τα οποία θα αποκαλυφθούν εκ των υστέρων και αφού έχει ήδη αποδειχθεί ο σημαντικός τους ρόλος στη θετική σου πορεία. Κατά το δεύτερο εξάμηνο, η αυτοπεποίθησή σου χτυπάει κόκκινο και βασίζεσαι περισσότερο από ποτέ στον εαυτό σου. Πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις μία ορμητική δύναμη η οποία δεν επιτρέπει σε τίποτα και κανέναν να σε σταματήσει. Ο δυναμισμός σου και η αποφασιστικότητά σου σε καθιστούν παρών/παρούσα σε όλες τις αποφάσεις, καθώς θα είσαι εσύ που θα κυνηγήσεις (και θα εκπληρώσεις) πολλούς από τους στόχους σου με μεγαλύτερη σιγουριά από ποτέ. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου, καθώς οι συνεργασίες είναι ένας τομέας που μπορεί να αντιμετωπίσει ποικίλα θέματα μέσα στο 2019, ανεξάρτητα, όμως, από τις δυσκολίες που μπορεί, όπως είναι φυσικό, να προκύπτουν, δεν αναχαιτίζεσαι με τίποτα.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες αγαλλιάστε ελεύθερα. Το 2019 έρχεται με δώρα και πολύ γενναιόδωρα θα σας φέρει κέρδη αλλά και γενικότερες επιτυχίες. Μη βιαστείς να δεις τους καρπούς του νέου έτους αμέσως, αλλά κάνε λίγη υπομονή μέχρι το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και τα κέρδη θα είναι ξεκάθαρα αισθητά. Επιπλέον, και αυτό ίσως είναι ένα ζήτημα στο οποίο θα έπρεπε να στρέψεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την προσοχή σου, ταυτόχρονα με την εισροή χρήματος, θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις μεθοδικά το όνομά σου, να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να βελτιώσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Αυτή η επιλογή, όπως μπορείς να αντιληφθείς, είναι κριτικής σημασίας, αφού το 2019 θα σου δώσει την ευκαιρία να εδραιωθείς ισχυρά στο χώρα που δραστηριοποιείσαι, ούτως ώστε να επενδύσεις σε αυτό που έχεις και για τα επόμενα χρόνια.

Αν είστε άνεργοι/ες το πρώτο εξάμηνο μπορεί να παραμείνει κάπως “μουδιασμένο” όσον αφορά στον εργασιακό ορίζοντα, με αδιάφορες ή όχι συμφέρουσες περιπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά για κάποιο λόγο να μη σε πείθουν. Οφείλεις να διαχειριστείς τη δυσαρέσκειά σου με ψυχραιμία και μετρημένες αντιδράσεις, αφού ο συνολικός αρνητισμός, μπορεί να σε ωθήσει σε ένα κλείσιμο στον εαυτό σου, το οποίο είναι και το τελευταίο που χρειάζεσαι. Παρ’ όλα αυτά, μετά τον Ιούνιο, θα παρουσιαστούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, οι οποίες δε θα σου προσφέρουν απλώς επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και ουσιαστική οικονομική εξασφάλιση, αρκεί να έχεις αποφύγει την εσωστρέφεια για την οποία μιλάμε παραπάνω και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.


Οικονομικά

Θετικό πρόσημο θα έχουν σε γενικές γραμμές τα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να έρχεται μεν ως αντίφαση στα επαγγελματικά, τα οποία μπορεί να μην περνούν το τελειότερο έτος τους, αλλά ταυτόχρονα λειτουργούν ως ανακουφιστικό αντίβαρο στη χλιαρότητα των εργασιακών σου θεμάτων. Απόφυγε να διεκδικείς περισσότερα δίνοντας λιγότερα, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να σε οδηγήσει σε μικρού βεληνεκούς, ευτυχώς, απώλειες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ, θα πρέπει να αναλάβεις εξολοκλήρου την ευθύνη εσύ, αφού η συμπεριφορά σου μπορεί να ξενίσει ή ακόμα και να απομακρύνει τους ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η οικονομική σου ευμάρεια. Το θετικό είναι ότι φαίνεται πως ξεπερνάς μερικές…ατυχείς φάσεις σου και αντιλαμβάνεσαι, ευτυχώς γρήγορα, την αξία της σκληρής δουλειάς, η οποία ειδικά εν προκειμένω, έρχεται ως εχέγγυο της επιτυχίας σου. Αν, από την άλλη, δεν έχεις δουλειά, δεν αποκλείεται να βρεις κάτι, έστω προσωρινό, που θα σε βοηθά να καλύπτεις τις ανάγκες σου. Καλό θα ήταν να κάνεις συνετή οικονομική διαχείριση, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ενδεχόμενες ζημιές, ενώ άφησε κατά μέρους την υπερκατανάλωση, ιδιαίτερα όσον αφορά σε υλικά αγαθά που σου είναι παντελώς άχρηστα.


Αισθηματικά

Δε θα ήταν κακή ιδέα να απελευθερωθείς φέτος, όσον αφορά στα προσωπικά σου. Το 2019 μπορεί να σε βρίσκει λίγο υπολογιστικό/ή, λίγο ψυχρό/ή, λίγο παραπάνω λογικό/ή απ’ όσο χρειάζεται. Κάτι τέτοιο, φυσικά, έρχεται ως συνέπεια των προτεραιοτήτων σου, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές κατά το νέο έτος, αφήνοντας το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα, μερικές μάλιστα φορές ως περιττό βαρίδι. Εσύ, αν τελικά αποφασίσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα αισθηματικά σου, το κάνεις με βαριά καρδιά, σχεδόν σαν αγγαρεία και ενδέχεται για το λόγο αυτό να γίνεσαι απότομος/η και να πληγώνεις τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση ή ενδιαφέρεται για εσένα.

Οι δεσμευμένοι/ες απολαμβάνετε, σε γενικές τουλάχιστον γραμμές, ένα όμορφο κλίμα μέσα στη σχέση σας το 2019. Αρκετές φορές, βέβαια, η συμπεριφορά σου τείνει να χαλάσει τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, αφού η υπεροψία και η αλαζονεία που μπορεί να “βγάζεις” προς το μέρος τους, ψυχραίνει τα πράγματα μεταξύ σας. Πρέπει να μάθεις να είσαι πιο εγκρατής στον τρόπο που επικοινωνείς τα συναισθήματά σου, διότι ακόμα και αν έχεις τις θετικότερες των προθέσεων, δεν αποκλείεται να οδηγήσεις τη σχέση σου στο χείλος του γκρεμού, αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Έχεις τις καλές στιγμές σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις αφήσεις να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της σχέσης σου.

Οι αδέσμευτοι/ες εστιάζετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής και της ενέργειάς σας στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα να καταπιέζετε την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Μη θεωρήσεις πως αυτό είναι μονόδρομος. Στην καριέρα σου όλα βαίνουν καλώς, συνεπώς θα ήταν άστοχο να  ρίχνεις στα σκουπίδια την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον/α ενδιαφέροντα/ουσα μόνο και μόνο με το πρόσχημα της καριέρας σου. Το πρόβλημα με τη φετινή χρονιά είναι ότι ελάχιστες φορές κατά τη διάρκειά της θα αφεθείς συναισθηματικά, παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αυτές τις μηδαμινές στιγμές θα σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις σχέση/σχέσεις με βάθος και διάρκεια, αρκεί φυσικά να επιτρέψεις στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις να σε συνεπάρουν.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου] 

Επαγγελματικά

Αρκετά θετικό και δυναμικό αναμένεται να είναι το 2019 για τα επαγγελματικά σου, ωστόσο θα χρειαστεί να υπερβείς ορισμένες δυσκολίες, κυρίως όσον αφορά στις συνεργασίες και τις ομαδικές δραστηριότητες, προκειμένου να πετύχεις. Για να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια, καλό θα ήταν να φροντίσεις να δημιουργήσεις μία “φούσκα” ασφάλειας, κατά την οποία θα μπορείς να απομονώνεσαι και να προχωράς μόνος/η σου τα project που σε αφορούν. Ενδεχομένως, μέσα από αυτή τη διαδικασία να νιώσεις μοναξιά και θα σου γεννηθεί η ανάγκη να στραφείς προς τους άλλους για συμβουλές και βοήθεια, ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να στραφείς σε κάποιον/α συνάδελφο, αλλά να ζητήσεις τις συμβουλές που χρειάζεσαι από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο και εμπιστεύεσαι. Μπορεί να μην έχει τη γνώση που θα είχε κάποιος/α με τον οποίο/την οποία απασχολείστε στο ίδιο αντικείμενο, ωστόσο θα παραμείνει σαφέστερα πιο αντικειμενικός/ή, γεγονός που θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2019 θα δείτε την ισχύ και τη φήμη σας να αυξάνονται κατακόρυφα, κάτι που σταδιακά θα μεταφραστεί και σε οικονομική υπεροχή. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, καλό είναι να εξετάσεις τα δεδομένα της επιχείρησής σου και να  εντοπίσεις πού πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές, είτε ριζικές, είτε μικρότερης εμβέλειας, αλλά και να βελτιώσεις με όποιο τρόπο κρίνεις αναγκαίο τις συνθήκες που τη διέπουν. Στο δεύτερο εξάμηνο είναι καλό να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο εξυγίανσης των προηγούμενων μηνών. Αν όμως δεν έχεις προχωρήσει σε μία θεωρητική προετοιμασία των αλλαγών που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις φέτος οποιαδήποτε μετατροπή γιατί η προχειρότητα μπορεί να φανεί ζημιογόνα.

Αν είστε άνεργοι/ες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, οι οποίες τόσο από άποψη στάτους όσο και από άποψη οικονομικών απολαβών, θα είναι σημαντικά αξιόλογες. Φρόντισε να επιλέξεις συνετά, σύμφωνα με το τι σου ταιριάζει, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να αδράξεις την ευκαιρία πριν σε προσπεράσει. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στην όλη διαδικασία να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να κυριαρχήσει, αλλά να εξετάσεις αποστασιοποιημένα τα δεδομένα κάθε εργασίας, ούτως ώστε η απόφαση στην οποία θα καταλήξεις, να έχει μια όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη χροιά.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 έρχεται ειρηνικά, φέρνοντας σταθερότητα και γενικά ήπιους τόνους, κάτι που οφείλεις να αξιοποιήσεις, υιοθετώντας μια πιο συντηρητική συμπεριφορά (κάνοντας οικονομίες, ρυθμίζοντας τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ώστε να μη συσσωρευτούν εκκρεμότητες κ.ο.κ.). Το δεύτερο εξάμηνο, όμως, το κλίμα γίνεται πιο χαώδες, αφού η αναστάτωση που επικρατεί θα είναι διαχειρίσιμη μόνο εφόσον έχεις λειτουργήσει συνετά κατά το πρώτο ήμισυ του έτους. Θα πρέπει να έχεις προβλέψει ένα plan Β για ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να προκύψουν (να πού θα φανούν χρήσιμες οι οικονομίες!), ώστε να έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας που θα σε κρατήσει αλώβητο/η από τις δυσκολίες. Αν υπάρχουν κληρονομικές εκκρεμότητες, φρόντισε να τις λύσεις είτε μέχρι τον Ιούνιο, είτε μετά τον Αύγουστο, καθώς το ενδιάμεσο διάστημα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Τότε, είναι σημαντικό να αποφύγεις τις σπατάλες και να επιλέξεις μία πιο φειδωλή τακτική στον τρόπο που θα ξοδεύεις τα χρήματά σου. Αν προνοήσεις και προετοιμαστείς κατά το πρώτο ήμισυ για ένα δύσκολο οικονομικά εξάμηνο (Ιούνιος-Δεκέμβριος 2019), τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.


Αισθηματικά

Αν έπρεπε να βάλουμε έναν τίτλο για τον αισθηματικό σου τομέα μέσα στο 2019, αυτός θα ήταν “Τάσεις ανεξαρτησίας”, και αυτό αφορά σε σένα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερο πουλί. Μάλλον η ανάγκη σου να φύγεις μακριά από κάθε είδους υποχρεώσεις και “ενήλικες δεσμεύσεις” σε κάνει να υιοθετείς μια…εφηβική ματιά, ενίοτε και συμπεριφορά, που σε κάνει να θες να διατηρήσεις διακαώς την -ούτως ή άλλως πολύτιμη- αυτονομία σου ακέραιη. Αυτή η φάση θα ξεκινήσει πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος και εσύ καλείσαι τώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο πρωτίστως μέσα σου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον σου, αποσαφηνίζοντας τα “θέλω” σου και αποφεύγοντας πάση θυσία τις σπασμωδικές και αντιδραστικές κινήσεις αργότερα μέσα στο χρόνο.

Οι δεσμευμένοι/ες συζητάτε, αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, με το ταίρι σας την ανάγκη σας για δομικές αλλαγές εντός της σχέσης σας. Ζητούμενό σου είναι και παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου μέσα σε έναν δεσμό, ο οποίος εκ των πραγμάτων μερικές φορές τις περιορίζει. Παρ’ όλα αυτά, και προς μεγάλη σου έκπληξη, το σύμπαν φαίνεται ότι σου έχει χαρίσει ένα/μία σύντροφο με κατανόηση που θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί (στο βαθμό που το επιτρέπει η εκάστοτε ιδιοσυγκρασία) στην ανάγκη σου για περισσότερο δικό σου χώρο. Εσύ, βέβαια, φαίνεται ότι δεν το πολυεκτιμάς, καθώς θα γίνεις απότομος/η και εριστικός/ή χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπος έχει όρια και εσύ τείνεις να τεστάρεις συνεχώς εκείνα του/της συντρόφου σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Γίνε πιο ευέλικτος/η και κυρίως πιο ευγνώμων για όσα σου δίνονται (γιατί τίποτα και κανένας δε σου εγγυάται ότι θα τα έχεις ες αεί), ώστε κατά το δεύτερο εξάμηνο να βγει πιο δυνατή η σχέση σου από τις αναταραχές.

Οι αδέσμευτοι/ες οφείλετε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μία κάπως συγκεχυμένη εικόνα του τι πραγματικά προσδοκάτε από την αισθηματική σας ζωή μέσα στο 2019. Κατά το πρώτο εξάμηνο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και κυρίως να αναθεωρήσεις ορισμένα δεδομένα του παρελθόντος. Το 2019 σου δίνει (μέχρι τον Ιούνιο) μία εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξεις ορισμένες πάγιες συμπεριφορές σου σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζεις τον αισθηματικό σου τομέα, τι ανθρώπους επιθυμείς και τελικά πόσο επιλεκτικός/ή είσαι. Το ταξίδι αυτό κατά το νέο έτος θα σε προετοιμάσει κατάλληλα για να ζητήσεις αυτά που πραγματικά ποθείς, χωρίς όμως να κάνεις έκπτωση στις προσδοκίες σου. Άλλωστε, και αυτό είναι ένα καλό μάθημα από το 2019, το να είμαστε πάση θυσία σε μία σχέση απλά και μόνο από το φόβο της μοναξιάς, μας κάνει να νιώθουμε τελικά πιο μόνοι/ες.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Το στοιχείο του Αέρα

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Ωροσκόπος Δίδυμος – Εκρηκτική ευστροφία

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Δίδυμοι συχνά προσεγγίζουν τη ζωή με μία πραγματική αίσθη ...

Αστρολόγοι

Πέγκυ

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Αν έχει χαθεί η ισορροπία στην σχέση σου, στην εργασία σου θα σε καθοδηγήσω πώς να ανακάμψεις.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αραμπάς περνά, σκόνη γίνεται…

…Σήκωσ’ το φουστανάκι σου να μη σκονίζεται», λέει το τραγούδι. Γιατί περνάς ρε παιδί μ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ψέματα στο φλερτ

Θέλετε να είμαστε υποκριτικοί; Όλοι παρουσιάζουμε έναν εντελώς ψεύτικο εαυτό. Όχι μόν ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μαγεία: Γιατί δουλεύει;

Γιατί η μαγεία δουλεύει; Γιατί μπορεί και πετυχαίνει τα αποτελέσματα που πετυχαίνει; Ό ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u