Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

31 Οκτωβρίου 2020

Γενικά

Οι Δίδυμοι με τη Σελήνη στον 12ο σας οίκο μπορεί να έχετε τη διάθεση να απομονωθείτε αλλά θα νοιώθετε ασφαλείς..Το μεσημέρι η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας και κάποια αλλαγή που θα είναι θετική προς το ζώδιό σας και θα σας δημιουργήσει προοπτικές..

Ερωτικά

Καλύτερα θα ήταν να κρατήσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και κάποια επικοινωνία σε κρυφό επίπεδο για να μπορέσετε να την προστατέψετε..στους δεσμευμένους μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις από το ταίρι σας που θα σας ξαφνιάσουν αλλά θα εξελίξουν τη σχέση σας..Αύριο

1 Νοεμβρίου 2020

Γενικά

Σήμερα με τη Σελήνη στον 12ο σας οίκο μπορεί να θελήσετε να μείνετε μόνοι και να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας αλλά ίσως θέματα δημιουργικότητας ή κάποιες συζητήσεις για συνεργασίες να σας δημιουργήσουν ένταση και κάποιο περιορισμό..Μείνετε ήρεμοι…

Ερωτικά

Η Σελήνη στον 12ο σας μπορεί να σας κάνει να απομονωθείτε μιας και μόνον έτσι μπορεί να νιώθετε ασφαλείς..Δεν θα σας αφήσουν ήρεμους όμως αφού θέματα παιδιών μπορεί να σας πιέσουν σήμερα αλλά και οι ελεύθεροι θα πιεστείτε με κάποιες ερωτικές σχέσεις που επιστρέφουν από το παρελθόν και απαιτούν τη προσοχή σας..

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   25/10 – 1/11/2020

Σε ερωτικά μονοπάτια, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα μπείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Δίδυμοι.

Την Κυριακή

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας  με τους συναδέλφους σας.

Την Δευτέρα

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Την Τρίτη

Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε με προσοχή τα φιλόδοξα σχέδια σας.

Την Τετάρτη

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς.

Την Πέμπτη

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με το ταπεραμέντο σας σε μια φιλική συγκέντρωση.

Την Παρασκευή

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς απέναντι στα πρόσωπα που γνωρίζετε.

Το Σάββατο

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει το άγχος για την δουλειά σας , από την άλλη πλευρά   η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας οι οποίες στην αρχή θα σας προβληματίσουν .

Ενώ την Κυριακή

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση μιας οικονομικής συνεργασίας.

Ερωτικά

Οι Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών θα υποδεχτείτε την Αφροδίτη στο Ζυγό και στον 5ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε στον ερωτικό τομέα..Μπορεί κάποιοι από εσάς μετά τις 28/10 να αναπολήσετε κάποιο πρόσωπο ή να θελήσετε να επιστρέψετε όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει αποτελέσματα αυτή η προσπάθειά σας..με την Πανσέληνο στις 31.11 θα δημιουργηθούν ανατροπές στην καθημερινότητά σας και μπορεί να ταραχτείτε ψυχολογικά..

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο στις αρχές της εβδομάδας στο Σκορπιό ίσως επανεξετάσετε το πώς λειτουργείτε μέσα στην καθημερινότητά σας και ίσως περνώντας ο Ερμής στο Ζυγό να θελήσετε να δώσετε περισσότερη προσοχή στα παιδιά σας αλλά και στο ταίρι σας..προσέχετε όμως μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα και παγωμένα συναισθήματα ..με την Πανσέληνο στις 31 προσέχετε ξαφνικά ξεσπάσματα καθώς και μεγάλη ένταση με το ταίρι σας..

Οι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί κάποιοι να κάνετε κάποιες ερωτικές γνωριμίες τώρα ακόμη και να ερωτευτείτε ειδικά εσείς των αρχών του 1ου δεκαημέρου..Του 2ου και του 3ου θα αντιμετωπίσετε εντάσεις είτε από κάποιες επιστροφές ή συζητήσεις που θα κάνετε με κάποιο πρόσωπο που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή κάποιες ανατροπές σε κάποιες επικοινωνίες με το διαδίκτυο..Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις αφού δεν θα τις έχετε σκεφτεί με υπομονή..

Νοέμβριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και θα δυσκολέψει εσάς του 3ου σε θέματα δημιουργικότητας .Στις 05/11 θα γυρίσει ευθύδρομος και στις 11/11 θα περάσει στο Σκορπιό και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα στην εργασία σας…Ωστόσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα ευνοήσει σταδιακά όλα τα δεκαήμερα εκτός από κάποιες ημέρες που θα είναι δύσκολες οι όψεις της στις 09/11 στην αντίθεσή της με τον Άρη αλλά και στις 15/11 και θα φέρει εντάσεις αλλά μπορεί να φέρει και έντονη σεξουαλικότητα..Την ίδια ημέρα ο Άρης θα γυρίσει ευθύδρομος κι ίσως θέματα στόχων ή ομάδες και φίλοι να αρχίσουν να εξελίσσονται καλύτερα..Επίσης την ίδια ημέρα η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας που θα είναι αρκετά σημαντικό..Η αντίθεση Ερμή Ουρανού στις 17/11 μπορεί να φέρει ανατροπές στην καθημερινότητά σας αλλά και η αντίθεση της Αφροδίτης στις 27/11 ανατροπές και δυσκολίες στα οικονομικά σας..Από τις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας..

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ θα δώσει έμφαση στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και ίσως θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας για λίγο και να ασχοληθείτε με τους άλλους..

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα έχετε κάποιες ανατροπές στην εργασία σας κυρίως  από τα μέσα του μήνα και μετά με την αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης ,με τον Ουρανό στο χώρο της εργασίας σας..Προσέχετε λίγο εκδικητικές συμπεριφορές αλλά και υπόγειες κινήσεις..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν κατά κάποιο τρόπο αφού ο Ερμής στο Σκορπιό αλλά και η Αφροδίτη αργότερα θα σας δώσουν ώθηση και υποστήριξη κι ίσως στην αντίθεσή τους με τον Ουρανό να σας φέρουν ξαφνικά χρήματα που δεν τα περιμένετε..

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 2ου δεκαημέρου  θα έχετε καλές στιγμές στο χώρο της εργασίας σας αφού το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 10/11 θα φέρει κάποια πραγματοποίηση των ονείρων σας αλλά και στις 24/11 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα πραγματοποιήσει επίσης την ίδια όψη φέρνοντάς σας ικανοποίηση και επίτευξη ενός στόχου…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι ίδιες όψεις που αναφέρθηκαν παραπάνω θα σας δώσουν και άνοδο οικονομική και ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από δημιουργικές ιδέες..

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η Νέα Σελήνη στις 15/11  θα  φέρει ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο της καθημερινότητας και της εργασίας που θα σας δώσει σιγουριά και ικανοποίηση..Επίσης στις 30/11  θα σταθεροποιήσετε τη θέση σας  αλλά θα έχετε και κάποια σοβαρή αντιμετώπιση στα θέματα που θα σας ανατεθούν..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά επίσης θα ευνοηθείτε με τη Νέα Σελήνη στις 15/11  που θα υποστηρίξει με μια νέα εργασία  ή ένα νέο ξεκίνημα αλλά  θα έχετε και έσοδα από τρίτους ή και κληρονομικά..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Για τα ερωτικά σας ένα σημαντικό γεγονός είναι ότι η Αφροδίτη μέχρι και τις 20/11 θα βρίσκεται στον 5ο σας οίκο και θα δώσει αρκετές ευκαιρίες στα ερωτικά σας,νέες γνωριμίες και διάθεση για φλερτ..Στις 09/11 μπορεί να γίνει μια γνωριμία με ισχυρή έλξη και στις 15/11 μια παθιασμένη γνωριμία ή σχέση που θα πρέπει να προσέξετε να μην γίνει εμμονική. Και στις 19/11 προσέχετε να μην χωρίσετε ή κάποια αιτία  να σας απομακρύνει από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει…Στις 16/11 ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις μόνιμες σχέσεις σας ενώ στις 21/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο Σκορπιό και θα υπάρξει κάποια απογοήτευση στα ερωτικά σας θέματα..Η έκλειψη Σελήνης θα σας αναγκάσει να δώσετε προσοχή στις σχέσεις σας ώστε να αποκτήσετε ισορροπίες..

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ αυτό το μήνα μετά τις 15/11 θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα όνειρά σας και να έχετε μια καλύτερη ροή σε σχέση με τους στόχους σας με το ταίρι σας..Ο Ήλιος στον Τοξότη επίσης από τις 23/11 θα φωτίσει θέματα στις σχέσεις σας και με την Έκλειψη Σελήνης στις 30/11 πολλοί από εσάς θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας και θα πρέπει να φροντίσετε οι αλλαγές που επιτάσσει η Έκλειψη να είναι θετικές..

ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στα ερωτικά σας με νέες γνωριμίες και φλερτ αλλά και ευχάριστη διάθεση για να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε..Γύρω στις 09/11 μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον με ένα άτομο που θα έχετε ισχυρή έλξη..Προσέχετε όμως μετά τις 15/11 ζήλιες και κτητικότητα αφού αυτό μπορεί να γίνει αιτία να χαλάσει ότι όμορφο έχει δημιουργηθεί και στις 19/11 να υπάρχει κάποια απομάκρυνση..

Έτος 2020

Η Αφροδίτη απο τις 4 Απριλίου, μέχρι 7 Αυγούστου θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, επανεξετάζοντας κάποιες πιθανές αλλαγές πάνω σας.

Στην ανάδρομη κίνηση της, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Επίσης, το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα, δημιουργώντας μια κατάσταση σχετικά μπερδεμένη. Καλείστε να είστε σώφρονες, ώστε η απόφαση σας, να είναι υπέρ σας.

Ο Άρης θα φτάσει στον Κριό τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του έτους και θα αναδομήσει στον Κριό από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε. Σας βγαίνει μια νευρικότητα, πολλές φορές ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιογόνες σχέσεις, τόσο σε φιλίες, όσο και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Βρείτε μια χρυσή τομή αυτής της ενέργειας και εργαστείτε με ηρεμία, προκειμένου να καταφέρετε να έχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Και κυρίως, να χαρείτε μια πιθανή επιτυχία, χωρίς νεύρα και εντάσεις.

Η ροή των γεγονότων, σας ωθεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Ως κατάληξη, φαίνεται πως καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται, γιατί παρουσιάζεται διάσπαση συγκέντρωσης. Είναι πιο σωστό, να εργάζεστε με ένα πράγμα την φορά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 – 31 Μαΐου)

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Η κυρίαρχη θέση του Κρόνου σας δίνει την υπομονή, την αποφασιστικότητα και την έντονη αίσθηση του καθήκοντος. Πρόκειται για μια εποχή σταθερής προόδου, επίτευξης και αναγνώρισης. Θα εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών και ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προώθηση στην εργασία και να σας ανατεθεί μεγαλύτερη ευθύνη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία. Ωστόσο, έρχονται στο φως μερικές αναποδιές, πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψετε. Χρειάζεται να κάνετε έξυπνους στρατηγικά ελιγμούς, ώστε να προσεγγίσετε μια επαγγελματική επιτυχία, όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη σταθερότητα.

12 Δεκεμβρίου έως Μαρτίου 2021: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, προτρέπει για αγοραπωλησία με εύνοια. Ισχυροί δεσμοί σε κάποια συνεργασία.

14 Δεκεμβρίου έως 20 Φεβρουαρίου 2021: Ο Δίας θα σας χαρίσει μια εποχή καλής τύχης.  Μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλές στιγμές. Βέβαια, επειδή “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, καλό είναι να καταβάλλεται την ανάλογη προσπάθεια.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι μια εποχή ευκαιρίας, ανάπτυξης και καλής τύχης. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Ιουνίου)

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Η καλή γωνία του Δία με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται στις 20 Φεβρουαρίου για να φέρει αρμονία, αισιοδοξία, καλή τύχη και ανάπτυξη. Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα καθιστούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά θέματα.

Απρίλιος 4 έως 6 Μαΐου: Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, προτρέπει για έρωτα, κοινωνική ζωή, διασκέδαση, καλλωπισμό, κι ότι έχει να κάνει με την ομορφιά και την αρμονία.

19 Μαΐου έως 9 Ιουνίου: Η Αφροδίτη ανάδρομη  στο 10ήμερο σας,  σημαίνει ότι η αγάπη σας μπαίνει σε μια περίοδο μοιραίων εξελίξεων. Οι παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν ή να ξαναζήσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος για να λύσετε τα καρμικά ζητήματα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης, είναι δύσκολος οιωνός, για όσες σχέσεις αντιμετωπίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Συνιστάται εγκράτεια και όχι ανυπομονησία κι εγωισμός.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου, δίνει ειλικρίνεια, αφοσίωση και αισιοδοξία. Οι ανάγκες σας, σχετικά με άλλων ανθρώπων, διαφοροποιούνται και προκαλούνται αντιρρήσεις και εντάσεις. Μην αντιδράσετε συναισθηματικά.

9 έως 28 Ιουλίου: Η Αφροδίτη κάνει το τελευταίο της “πέρασμα”στο δεκαήμερο σας. Η θέση της αυτή, είναι εξαιρετική για το δόσιμο και τη λήψη αγάπης και αγάπης, το να ξοδεύετε χρόνο με τους αγαπημένους σας και να επικοινωνείτε με φίλους. Η γοητευτική και χαρισματική φύση σας σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε φίλους και να κερδίσετε ακόμη και τους εχθρούς.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας σε καλή θέση με τον Δία κορυφώνεται και πάλι στις 2 Οκτωβρίου, είναι πνευματικά διαφωτιστικός, αλλά και με έντονη φιλανθρωπικά τάση και δράση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 21 Ιουνίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Ευνοημένοι όσοι έχουν μεγάλη οικονομική άνεση, από την έκλειψη αυτή. Όμως, θα υπάρχουν και κάποιοι ισχυροί, με συνείδηση, που θα φροντίσουν για αρκετούς καταπονημένους.

21 έως 29 Μαΐου: Ο Ερμής στο δεκαήμερο το δικό σας, είναι πολύ χρήσιμος για να προωθήσετε επαφές, συνεδριάσεις, συζητήσεις. Ακόμη να μπορέσετε να οργανώσετε έγγραφα, που αφορούν υπόθεση σας. Ευνοούνται οι επικοινωνίες.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου κοντά στα γενέθλιά σας, δίνει μια θαυμάσια ώθηση στην ενέργεια και την αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η προσωπική σας νέα χρονιά, ώστε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το επόμενο έτος.

25 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου: Η Αφροδίτη, σας δίνει μια διάθεση για διασκέδαση, ευχάριστες στιγμές και γιατί όχι, και μια ερωτική ιστορία, κατά την οποία μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Θα κάνετε ωραία εντύπωση, με το προσεγμένο σας ντύσιμο και στο περιποιημένο πρόσωπο.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Οι ιδιομορφίες των Διδύμων

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά π ...

Το στοιχείο του Αέρα

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα ...

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Στεφανία

Αν νιώθεις ότι έχεις πια κουραστεί ψυχικά να κυνηγάς μια αγάπη, έναν δύσκολο σύντροφο, μάλλον κάτι και εσύ κάνεις λάθος. Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις την άκρη του νήματος και να αλλάξεις την ζωή σου!

Μαντώ

Είμαι η Μαντώ και από μικρή ηλικία ανακάλυψα ότι είχα το χάρισμα της ενόρασης. Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι πολύ δυνατή στην πρόβλεψη και στην ενόραση. Πάντα προτιμώ να χρησιμοποιώ στις προβλέψεις μου αρ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αγοροκόριτσο vs Κορίτσι !

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας άνθρωπος για κάθε τύπο κοριτσιού. Τα κακά νέα είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να προσεγγίσεις τον/την Ιχθύ;

Μιας και η επιρροή της διέλευσης της Σελήνης από τους Ιχθύες, Δεν έχει περάσει, οφείλου ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ακουπάρα: Το Κτήνος των Κόσμων !

Σύμφωνα με την παράδοση της Κίνας, της Ινδίας και της Βόρειας Αμερικής, Δεν διασχίζουμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u