Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφές με φίλους και ίσως κάνετε μια νέα αρχή σε μια ομάδα και στην επικοινωνία με κάποιους γνωστούς σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε απόλυτη ταύτιση σήμερα με το ταίρι σας στους στόχους σας.Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία σε μια έξοδο με φίλους.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να κάνετε σήμερα ένα ξεκίνημα σε συναντήσεις με φίλους αλλά  θα έχετε και υποστήριξη από το φιλικό σας περιβάλλον ίσως και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να χειριστείτε θετικά την κούραση μέσα στην καθημερινότητά σας και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Ο Ήλιος από την αρχή της εβδομάδας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και το εξάγωνο του με τον Δία θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να κάνετε νέες γνωριμίες ενώ το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα αλλά και το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24.05  ίσως να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις σας και εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Το εξάγωνο επίσης Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια ημέρα ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε ‘έναν καλό προγραμματισμό.Στις 25.05 ο Άρης θα περάσει στον Κριό και ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε κάποια ομάδα ή να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας.

Ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28.05 θα ευνοήσει αρκετά την ψυχολογία σας.Τέλος η σύνοδος Άρη-Δία στις 29.05 ίσως σας δώσει μια επιτυχία ,αναγνώριση αλλά και μια νέα γνωριμία.

Του 1ου δεκαημέρου

Από την αρχή της εβδομάδας ίσως να έχετε εύνοια και συναντήσεις με το περιβάλλον σας αλλά και φιλικά σας πρόσωπα ενώ ίσως να έχετε και κάποια πρόταση που θα σας ευνοήσει και να καταφέρετε να διακριθείτε μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον ή μια ομάδα ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε το ξεκίνημα σας σε κάποια συνεργασία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι  ίσως να έχετε κάποια ευχάριστη πληροφορία από το ταίρι σας αλλά και καλή επικοινωνία ενώ ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποια σπορ με φίλους και να περάσετε όμορφα προς το τέλος της εβδομάδας.Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές γνωριμίες και ίσως μια συνάντηση μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να εξελιχθεί πολύ γρήγορα.

Του 2ου δεκαημέρου

Παρόλο που δεν θα είναι σημαντική εβδομάδα για εσάς θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να βάλετε στόχους ή να προγραμματίσετε κάποια σχέδιά σας για αργότερα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα είστε ήρεμα με το ταίρι σας παρόλο που ίσως να σας απασχολούν εκκρεμότητες από το παρελθόν και οικονομικά ενώ οι αδέσμευτοι μάλλον δεν θα είναι η εβδομάδα σας για σημαντικές γνωριμίες.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε μια πιο θετική εβδομάδα και ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε κοινωνικές και οικονομικές υποχρεώσεις ενώ ίσως να καταφέρετε να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σας .Προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να εμπλέξετε με φίλους οικονομικά ή προσωπικά θέματα ώστε να αποφύγετε κάποιες εντάσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά ωστόσο μην αναφέρετε σε φίλους θέματα της προσωπικής σας ζωής ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία ή να ξαναδείτε μια σχέση από το παρελθόν.

Μάιος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να έχει περάσει στο ζώδιό σας και να σας δίνει περισσότερη διάθεση για επικοινωνία ενώ η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη που θα έχει προηγηθεί ίσως να σας προβληματίσει με κάποιες πισώπλατες ενέργειες στον χώρο που κινείστε και εργάζεστε .Ωστόσο η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα σας ευνοήσει στην καριέρα σας και κάποια επιτυχία που ίσως να έχετε ενώ η Αφροδίτη από τις 02.05 στον Κριό θα φέρει καλύτερες επαφές με φιλικά σας πρόσωπα και ομάδες.

Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στις 04.05 ίσως να σας φέρει έσοδα από κάποια συνεργασία ενώ και ο Δίας περνώντας στον Κριό στις 11.05 θα φέρει νέα ξεκινήματα .συνεργασίες αλλά και εύνοια σε κάποιους στόχους σας.Την ίδια ημέρα ωστόσο ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σας.Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ίσως να σας δημιουργήσει κάποιες φοβίες για θέματα της καθημερινότητας .οικονομικά αλλά και για την ασφάλειά σας ωστόσο θα υπάρχουν λύσεις και υποστήριξη.

Στις 21.05 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σας και θα αυξήσει τη διάθεσή σας και την επικοινωνία σας ενώ και ο Άρης στον Κριό από τις 25.05 θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα που ίσως να θέλετε να κάνετε σε κάποια ομάδα.Ο Ερμής ίσως να έχει φέρει ήδη συζητήσεις για θέματα που προέκυψαν στις 16.05 με την Σεληνιακή έκλειψη  ωστόσο θα υπάρξουν λύσεις με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 25.05.Στις 27.05 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα σας φέρει ψυχική ηρεμία αλλά ίσως και μυστικές καταστάσεις ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 30.05 θα σας ευνοήσει με νέα προσωπικά σας ξεκινήματα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές του μήνα ίσως να κάνετε κάποια σχέδια για συνεργασίες ή για κάποιες προσωπικές σας επιλογές ωστόσο από τις 11.05 ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές.Ωστόσο η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα στον Κριό μαζί με τον Δία από τις 11.05 και τον Άρη από τις 25.05 θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά να ευνοηθείτε σε θέματα που θα σχετίζονται με ομάδες ή φιλικά σας πρόσωπα.Επίσης και προς το τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη θα καταφέρετε να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα σας ευνοήσουν αρκετά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα οικονομικά σας θα ευνοηθείτε αρκετά και θα έχετε αύξηση των εσόδων σας ειδικά εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αφού και η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα θα βελτιώσει τα έσοδα της καριέρας σας ενώ ο Δίας από τις 11.05 θα φέρει μια νέα επέκταση και βελτίωση στα έσοδά σας αλλά και η σύνοδος του Άρη από τον Κριό με τον Δία στις 29.05 ίσως να φέρει σημαντική οικονομική επιτυχία για εσάς.

Β  ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 2ου δεκαημέρου ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές σε κάποια σχέδιά σας και ίσως να είστε κάπως πιεσμένοι ψυχολογικά για επαγγελματικά θέματα αφού ίσως να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο μέσα στην εργασία σας ή να πρέπει να αντιμετωπίσετε θέματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν ενώ κάποιες αποκαλύψεις ίσως να σας εκνευρίσουν αρκετά.Ωστόσο από τις 12.05 ίσως να έχετε κάποια επιπλέον βοήθεια και υποστήριξη από κάποια φιλικά σας πρόσωπα που κάπως θα σας ηρεμήσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ίσως να είστε αρκετά πιεσμένοι με θέματα οικονομικά που ίσως να υπάρχουν σας εκκρεμότητα από το παρελθόν και κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει ωστόσο καλό θα είναι να μην λειτουργήσετε παρασκηνιακά και να προσπαθήσετε να μην ξεφύγετε με κάποιον εκνευρισμό που ίσως να έχετε σε θέματα στόχων οικονομικών στην καριέρα σας.Από τις 12.05 τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν καθώς και τα έσοδά σας και θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η αρχή του μήνα θα είναι αρκετά θετική για την προβολή σας σε ένα κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά και για κάποια επαγγελματική επιτυχία.Ωστόσο γύρω στα μέσα του μήνα ίσως να πιεστείτε ψυχολογικά για κάποιους στόχους σας που ίσως να μην είναι εύκολο να επιτευχθούν αλλά και για θέματα καριέρας που ίσως να πάρετε κάποιες απογοητεύσεις ενώ συζητήσεις που ίσως να ξαναγίνουν και θέματα που θα επανέλθουν και θα σας πιέσουν ίσως να σας ωθήσουν να ολοκληρώσετε ή να διακόψετε μια συμφωνία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα ίσως να έχετε κάποια έσοδα που θα σας ικανοποιήσουν ενώ και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα και οφειλές και να πάρετε ικανοποίηση ωστόσο γύρω στις 16.05 ίσως να πιεστείτε για οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν και να νιώσετε αρκετή απογοήτευση.Ωστόσο θα βρείτε λύσεις γύρω στις 25.05 που ίσως να έχετε κάποια έσοδα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε πιεστικές καταστάσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και ίσως να φέρει νέα άτομα στη ζωή σας ωστόσο από τις 11.05 που θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας ίσως να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και να μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που ακριβώς θέλετε στις σχέσεις σας.Ωστόσο η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα θα ευνοήσει επίσης την κοινωνικότητα σας και μαζί με τον Δία και τον Άρη μέχρι και το τέλος του μήνα ίσως να δημιουργήσετε και μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται και με τον ανάδρομο Ερμή να επιστρέψουν και άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν.

Κάποιοι από εσάς ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες αποκαλύψεις επίσης από το ερωτικό σας παρελθόν και κυρίως του 2ου δεκαημέρου ενώ μετά τις 11.05 ίσως να έχετε εύνοια επίσης με γνωριμίες από το φιλικό σας περιβάλλον.Του 3ου ίσως να έχετε εύνοια από τις αρχές του μήνα να κάνετε νέες και τυχερές γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορούσαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Ωστόσο γύρω στις 16.05 ίσως κάποιοι να πρέπει να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας ή το ερωτικό σας παρελθόν ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην απομακρύνετε το ταίρι σας αλλά και να μην αφήσετε θέματα οικογενειακά ή συζητήσεις να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις που θα σας απομακρύνουν.Ωστόσο προς το τέλος του μήνα ίσως να ηρεμήσουν τα πράγματα και να βρείτε λύσεις ωστόσο με αυτά τα θέματα θα ασχοληθείτε ξανά .

Έτος 2022

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει κάπως δύσκολα αφού ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα έχετε εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως να σας βάλει στη διαδικασία  να επανεξετάσετε σχέσεις και οικονομικά αλλά και τον τρόπο διαχείρισής τους.Ο Ερμής κυβερνήτης σας επίσης  που θα είναι ανάδρομος μπορεί να ανατρέψει κάποια σχέδιά σας ενώ το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα συνεχίζει να σας πιέζει ψυχολογικά και με κάποιο τρόπο να σας απομονώνει.Ωστόσο ο Κρόνος  που βρίσκεται αρκετά μεγάλο διάστημα στον Υδροχόο και θα συνεχίσει να βρίσκεται και το 2022 στον ίδιο χώρο θα συνεχίσει να  σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας ,να κάνετε προγραμματισμό για οφειλές από το παρελθόν,να τακτοποιήσετε νομικά θέματα και να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει το τελευταίο πενταήμερο του ζωδίου σας και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με χρήματα άλλων και δανεισμούς ωστόσο θα σας απασχολήσει αρκετά ο αποκρυφισμός,η βαθύτερη αξία της ζωής,κάποια θέματα υγείας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αλλά και η σεξουαλικότητά σας που ίσως να βρίσκεται σε μια βαθιά μεταμόρφωση.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα περάσει από την 10η έως την 18η μοίρα και θα πιέσει κάπως ψυχολογικά τις μοίρες αυτές του ζωδίου ενώ ίσως θα πρέπει να διαχειριστείτε  κινήσεις που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια και τώρα θα πρέπει να τις υπομείνετε.

Ο Ποσειδώνας αυτή τη χρονιά θα περάσει από την 20η έως την 25η μοίρα των Ιχθύων και οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου που θα επηρεαστείτε από αυτή τη διέλευση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε στον τομέα της καριέρας σας.

Ο Δίας θα βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στο ζώδιο των Ιχθύων και θα επηρεάσει επίσης τον 10ο σας οίκο και θα ευνοήσει αυτόν τον τομέα της ζωής σας και κάποιοι από εσάς μέχρι και τις 10.05 θα έχετε σημαντική ώθηση στα επαγγελματικά σχέδιά σας αλλά και περισσότερη προβολή.Από τις 11.05 ο Δίας θα περάσει στον Κριό και θα καταφέρετε να κάνετε νέα ξεκινήματα ,να έχετε την υποστήριξη φίλων ,ομάδων , να ηγηθείτε και μέσα σε μια ομάδα αλλά να καταφέρετε να κάνετε και δυναμική έναρξη σε κάποιο στόχο σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα πραγματοποιηθούν στον άξονα 6ου-12ου και ίσως να πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση σε θέματα με τον χώρο εργασίας σας,τη διατροφή σας και την υγεία σας ενώ ίσως να πιεστείτε για να ξεκαθαρίσετε θέματα οικονομικά ή οφειλές που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Του 1ου δεκαημέρου

Από την αρχή της χρονιάς θα έχετε τον Δία στους Ιχθύς να σας ευνοεί σε θέματα καριέρας μέχρι και τις 12.02 ενώ ο Δίας στον Κριό από τις 10.05-28.10 θα σας ευνοήσει σε νέα  ξεκινήματα και την είσοδό σας σε ομάδες ομοϊδεατών που θα καταφέρετε να διακριθείτε ενώ η σύνοδος του Άρη-Δία στον Κριό θα σας φέρει μια σημαντική επιτυχία στις 29.05.Θα επηρεαστείτε από την έκλειψη στις 30.04 που ίσως σας πιέσει αρκετά ψυχολογικά.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα δεχτείτε την πίεση του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού στις αρχές της χρονιάς αλλά και από τον Σεπτέμβριο και μετά ωστόσο θα καταφέρετε να κάνετε έναν προγραμματισμό και να τα καταφέρετε ενώ ο Δίας στους Ιχθύς από τις 12.02-15.03 που θα επηρεάσει θετικά το δεκαήμερο σας μαζί με το εξάγωνο Δία-Ουρανού μια όψη ξαφνικής τύχης στις 18.02 θα δώσει ξαφνικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν βαθιά μέσα σας,ξαφνικές γνωριμίες,ξαφνική εύνοια σε θέματα νομικά αλλά ίσως και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή την υποστήριξη από κάποιον συνεργάτη σας.Ο Κρόνος θα σας ευνοεί επίσης μέχρι και τις 11.03 να σταθεροποιήσετε και να βάλετε δομές σε κάποιους προσωπικούς σας στόχους .

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε την έντονη επιρροή της σπάνιας όψης Δία-Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 12.04  ενώ ο Δίας θα σας ευνοήσει από 25.03-10.05 που θα βρίσκεται στο δεκαήμερο σας και θα σας ευνοεί στα σχέδιά σας.Κάποιοι θα έχετε μεγάλη και έντονη πραγματοποίηση ονείρων στην κοινωνική σας ζωή και στην καριέρα σας ωστόσο δεν θα πρέπει να είστε υπεραισιόδοξοι και θα πρέπει να φιλτράρετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει με λογική και ρεαλισμό.Ο Κρόνος θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από 10.03-10.09 αλλά και στο τέλος της χρονιάς και θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά ωστόσο και προσγειωμένα ενώ ο Πλούτωνας στον τομέα των οικονομικών και των οφειλών θα σας πιέσει να κάνετε μια βαθιά εκκαθάριση.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει περισσότερο θα είναι αυτή της 16.05 που ίσως θα σας πιέσει και πάλι να τακτοποιήσετε θέματα από το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η χρονιά θα ξεκινήσει με κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις στον χώρο της καριέρας και των συνεργασιών σας με τον Άρη στον Τοξότη ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να ρυθμίσετε οικονομικά με συνεργάτες και οφειλές.Πολύ θετικός θα είναι ο Άρης στον Υδροχόο για εσάς από 07.03-14.04 ενώ η σύνοδος του με τον Κρόνο στις 05.04 μπορεί να φέρει μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή μια μακροχρόνια συνεργασία με το εξωτερικό.Με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 15.04-24.05 θα πρέπει να προσέχετε έντονα τις κινήσεις σας στην καριέρα σας ,να μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα αφού μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εξαπατήσεις ωστόσο εάν είστε καλλιτέχνες ίσως να πετύχετε να προωθήσετε κάποιο δημιούργημά σας.

Πιο ευνοϊκός για εσάς ο Άρης στον Κριό από τις 25.05 που θα δώσει ώθηση στους στόχους σας ενώ η σύνοδος του με τον Δία θα φέρει μια σημαντική επιτυχία στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.Ο Άρης στον Ταύρο στη συνέχεια μέχρι και τις 20.08 θα χρειαστεί αρκετή προσοχή σε θέματα επαγγελματικά ,οικονομικά και υγείας ενώ η σύνοδος του με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό στις 02.08 ίσως να σας φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα σας αγχώσουν.

Από τις 21.08 μέχρι το τέλος του χρόνου ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε αρκετό τρέξιμο και μετακινήσεις ίσως να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που θα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τη γραφή ωστόσο ίσως να ξεκινήσετε και ένα νέο άθλημα.Την περίοδο που ο Άρης θα είναι ανάδρομος προσέχετε την φυσική σας κατάσταση,φροντίστε να μην υπερβάλλετε με τις δραστηριότητές σας και καλύτερα να προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε.

Επίσης τα διαστήματα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος,από 14.01-04.02 από 10.05-03.06 και από 10.09-02.10 αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε συμφωνίες ή να βάλετε υπογραφές αλλά να πάρετε και αποφάσεις για κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις αρχές του χρόνου ίσως να έχετε κι εσείς επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν ενώ καλό θα είναι να πάρετε αποφάσεις μετά τις 29.01 και ακόμα καλύτερα από τις 15.02 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος.Ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στον Φεβρουάριο να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές ενώ θα ευνοηθείτε αρκετά και μέχρι το τέλος Μαρτίου στα ερωτικά σας με την Αφροδίτη να είναι σε σύνοδο με τον Άρη όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο και η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σας φέρει έναν ονειρικό γάμο ή μια γνωριμία αλλά θα πρέπει να προσέξετε την εξιδανίκευση ενώ η Αφροδίτη στον Κριό θα σας φέρει κάποιο φλερτ μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον μέχρι και τις 27.05.Η Αφροδίτη στον Ταύρο ίσως φέρει μυστικές ή παράλληλες σχέσεις για κάποιους από εσάς.

Ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα από 12.08-04.09 θα φέρει σημαντικές ερωτικές γνωριμίες που για το 1ο δεκαήμερο θα είναι αρκετά θετικές ενώ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα έχουν έντονους έρωτες κεραυνοβόλους που θα είναι όμως με κάποιο περιορισμό.Επίσης ο Δίας στους Ιχθύς θα μπορούσε να φέρει επισημοποίηση για πολλούς από εσάς του ζωδίου σας ενώ ο Δίας στον Κριό νέες γνωριμίες και τυχερούς έρωτες ή γάμους για το 1ο δεκαήμερο των Διδύμων.Επίσης ο Κρόνος στα ανάλογα δεκαήμερα θα μπορούσε να φέρει μια μακροχρόνια και σταθερή δέσμευση.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Οι ιδιομορφίες των Διδύμων

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά π ...

Ωροσκόπος Δίδυμος – Εκρηκτική ευστροφία

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Δίδυμοι συχνά προσεγγίζουν τη ζωή με μία πραγματική αίσθη ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Γιάννης Φοξ

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Αλεξάνδρα Παυλίδη

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς να κάνεις κάποιον να του αρέσεις στη δουλειά !

Το φλερτ στη δουλειά είναι σκληρό, δεν θέλετε να χάσετε τη δουλειά σας, Αλλά επίσης δεν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να περάσετε το καλοκαίρι σας !

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, Κάνοντας τώρα την τέλεια στιγμή για να βγούμε έξω και ν ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Το αθάνατο νερό !

Η αθανασία και η αιώνια ζωή, Ήταν το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρόνο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u