Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Διδύμους.  Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα καταφέρετε να βρείτε λύση σε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κλείσετε τις διακοπές σας.

Ερωτικά

Δεν σας νοιάζει τι λένε, οι άλλοι – οι τρίτοι για την σχέση σας, αλλά πως τελικά εσείς αισθάνεστε μέσα σας. Ξέρετε ότι ακόμη υπάρχουν προβλήματα με τον σύντροφο σας, αλλά έχετε δρομολογήσει αλλαγές και λύσεις που πριν να τελειώσει το έτος αυτό, θα έχουν γίνει και πραγματικότητα. Επίσης, μια μερίδα του ζωδίου σας, θα πρέπει να κάνει ένα άμεσο ταξίδι, για μια υπόθεση επαγγελματική – κληρονομική.Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει ώστε μέσα από μια φιλοσοφική ομάδα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, η  επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ισορροπία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ερωτικά

Μπορεί να έχετε περάσει μια πολλή έντονη εποχή, αλλά από την ώρα που θα έρθει το σταθερό ζώδιο του Αιγόκερω, όλα θα αλλάξουν και πιθανόν και να βρείτε πια μόνιμα την ισορροπία σας.  Εσείς που έχετε δημιουργήσει τελευταία μια ερωτική σχέση, θα πρέπει να μην είστε τόσο ενθουσιώδεις και να αφήσετε τον χρόνο να σας αποδείξει τα συναισθήματα της άλλης πλευράς, αλλά και τις προθέσεις.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Σε ποιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Δίδυμοι. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό, θα σας ρίξουν στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρετε να βρείτε τι κρύβετε πίσω από τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.
Την Δευτέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο  του Κριού, είναι πιθανό να αυξήσει την αγωνία σας γύρω από τα οικονομικά σας.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των σχεδίων σας που αφορούν την επέκταση των σχεδίων σας στο εξωτερικό. Την Πέμπτη , η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας  Ερμή, στο ζώδιο του Τοξότη, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε και τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στην εξέλιξη της καριέρας σας. Το Σάββατο θα σας απασχολήσει πολύ έντονα η δημόσια εικόνα σας.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή , ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις μια νέα οικονομική συνεργασία.

Ερωτικά

Αυτήν την εβδομάδα η δράση στην ερωτική σας ζωή αυξάνεται κατακόρυφα, ωστόσο καλό θα ήταν αν δεν είστε απολύτως έτοιμοι/ες να αντεπεξέλθετε σε αυτήν, να μην εξαναγκάσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε κάποια κατάσταση. Αξιοποιήστε αυτή τη δράση μόνο όταν θα είστε 100% έτοιμοι/ες, κυρίως συναισθηματικά.

Οι δεσμευμένοι έχετε πολύ καλή διάθεση και αρκετή ενέργεια να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και είστε έτοιμοι/ες να κάνετε σημαντικές και θετικές αλλαγές σε αυτή. Όμως, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί/ες στην επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας, καθώς φαίνεται πως υπάρχει προδιάθεση για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Οι αδέσμευτοι θέλετε να γίνουν αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, όμως δεν είστε ακόμα σίγουροι/ες για το ποιες θέλετε να είναι αυτές ή πότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνουν. Μην κουράζετε πολύ το μυαλό σας με αυτά, γιατί όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξουν κάποια πράγματα, οι απαντήσεις θα σας έρθουν μόνες τους. Έως τότε, όμως, φροντίστε να μην απομονώνεστε.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτό το μήνα κι έτσι έχεις και για το Δεκέμβριο μία μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μερικά από τα πιο “άπιαστά” σου όνειρα. Ωστόσο, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς τα όνειρα αυτά και να αποφύγεις απερίσκεπτες ενέργειες, γιατί ναι μεν έχεις τη θεά τύχη να σε στηρίζει, αλλά ποιος είπε ότι μπορεί να διορθώσει τις λάθος επιλογές σου;

1ο δεκαήμερο [22-31 Μαΐου]

Με ένταση κι εκνευρισμό ξεκινάει αυτός ο μήνας για σένα, κάτι που όπως φαίνεται είναι παροδικό και ανίσχυρο για να σου χαλάσει τη διάθεση. Η εύνοια που απολαμβάνεις στο δεύτερο μισό του μήνα είναι ισχυρή και σε κάνει να νιώθεις ανίκητος/η.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μία αναστάτωση, η οποία προκύπτει από την κακή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες/συναδέλφους σου. Η αλήθεια είναι πως αυτή η κατάσταση δεν είναι ικανή να επηρεάσει τη δουλειά ή τη θέση σου, μπορεί όμως κάλλιστα να σε επηρεάσει ψυχολογικά και να περιορίσει την παραγωγικότητά σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά η κατάσταση στο χώρο εργασίας φαίνεται να αποκαθίσταται κι εσύ να βρίσκεις ξανά τον παλιό καλό σου εαυτό, δουλεύοντας σκληρότερα απ’ ότι πριν με σχέδια για το μέλλον.

Στον οικονομικό τομέα στο ξεκίνημα του μήνα ίσως βρεθείς εκτεθειμένος/η οικονομικά από κακή διαχείριση ή θολή αντίληψη για τα οικονομικά. Ωστόσο, από τα μέσα του μήνα και μετά και με την εύνοια που ούτως ή άλλως απολαμβάνεις αυτό το διάστημα δέχεσαι μία σημαντική ενίσχυση, η οποία φαίνεται πως έχει μόνιμο χαρακτήρα ή τουλάχιστον έχει την προοπτική.

2ο δεκαήμερο [1-11 Ιουνίου]

Οι άπειρες ευθύνες που έχεις αναλάβει σε έχουν καταπονήσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να νιώθεις αποπροσανατολισμένος/η και να δρας σπασμωδικά. Ίσως είναι μία καλή στιγμή να απαλλαγείς από μερικές από αυτές και να κρατήσεις μόνο λίγες, αλλά σημαντικές για σένα.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, τόσο σε σχέση με τις αποφάσεις που λαμβάνεις, όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το εργασιακό σου περιβάλλον. Είσαι νευρικός/ή και παίρνεις βεβιασμένες αποφάσεις, οι οποίες ενδεχομένως να μη συμβαδίζουν με την πολιτική που έχει αποφασιστεί να ακολουθείς. Αυτό το μήνα έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να αναγνωριστείς και να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους πολλούς, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ακολουθείς την πεπατημένη, αποφεύγοντας τους πολλούς αυτοσχεδιασμούς.

Στον οικονομικό τομέα έχεις κάποια χαρμόσυνα νέα που αφορούν στις οικονομικές σου απολαβές με προοπτική για μόνιμη ενσωμάτωση στο εισόδημά σου και είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου, το αν θα το καταφέρεις.

3ο δεκαήμερο [12-21 Ιουνίου]

Σε αντίθεση με τα άλλα δύο δεκαήμερα του ζωδίου σου, εσύ βρίσκεσαι ήδη σε πιο γιορτινή διάθεση και η διασκέδαση εντάσσεται στο καθημερινό σου πρόγραμμα σχεδόν σαν υποχρέωση. Η συντροφικότητα είναι η λέξη κλειδί για σένα αυτό το μήνα και φροντίζεις να μη λείπει από τη ζωή σου τώρα.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονη δραστηριότητα αυτό το μήνα. Εντάσεις και συγκρούσεις, συμφιλιώσεις και επαναπροσδιορισμός επαγγελματικών σχέσεων, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δε φαίνεται να σε επηρεάζει το Δεκέμβριο. Παίρνεις αποστάσεις ασφαλείας όταν βλέπεις τη “φουρτούνα” να ‘ρχεται και ενσωματώνεσαι με το σύνολο όταν τα πράγματα είναι ξανά όπως πριν.

Στον οικονομικό τομέα αλλάζουν κάποια πράγματα και το πρώτο στη λίστα είναι το πως εσύ δαπανάς τα χρήματα που βγάζεις. Είσαι αποφασισμένος/η αυτό το διάστημα να ξοδέψεις σημαντικό μέρος του εισοδήματός σου για τη διασκέδασή σου. Χριστούγεννα είναι, απόλαυσέ το!

Ερωτικά

Απτές ανταμοιβές αναμένεται να φέρει για εσάς ο μήνας αυτός, καθώς φαίνεται ότι πραγματοποιούνται σχέδια και όνειρα που είχατε κάνει πριν καιρό. Τώρα είναι το διάστημα που πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε καταπιεσμένοι από το ταίρι σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας, γιατί αυτή η κατάσταση δε διαρκεί πολύ. Αν κάνετε λίγη υπομονή μπορείτε να απολαύσετε τα Χριστούγεννα μαζί και αγαπημένοι. Καλώς ή κακώς η επικοινωνία μεταξύ σας είναι προβληματική και γι’ αυτό δεν έχει ευθύνη μόνο ο/η σύντροφός σας.

Οι αδέσμευτοι, καθώς φτάνει στο τέλος του το 2018 θα έχετε μία σημαντική ευκαιρία για μία εκτενή ενδοσκόπηση και κατ’ επέκταση αξιολόγηση συνολικά των σχέσεων στη ζωή σας. Μπορείτε τώρα να αξιολογήσετε τόσο τη συμπεριφορά σας, όσο και τα λάθη σας. Αυτή η αναπόληση, ενδέχεται να σας ξυπνήσει μία θλίψη. Μην πέφτετε όμως, γιατί αυτός ο μήνας μπορείτε να φέρει στη ζωή σας το άτομο που ψάχνατε, αλλά δεν ήρθε μέσα στο 2018.

Το έτος 2018 θα ήταν μια περίοδος υψηλών επιπέδων ενέργειας σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής για τους Διδύμους. Θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη ανανέωση ή ανακαίνιση τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας. Αδράξτε τες και αποκτήστε θάρρος. Οι ανταμοιβές είναι ακριβώς δίπλα από αυτές τις καταστάσεις. Δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτή θα είναι η εποχή που η πραγματική φύση σας θα έρθει στο προσκήνιο. Προσοχή στις ψευδείς υποσχέσεις και ευθύνες φέτος.

Σε αυτό το έτος, οι συνδυασμένες επιδράσεις του Δία και του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τη δουλειά σας στο χώρο της καριέρας σας. Αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για να διευρύνετε τον ορίζοντα σας όσον αφορά σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μια νέα φάση της ζωής σας θα σας περιμένει αυτή την περίοδο στην επαγγελματική σας αρένα. Μην είστε ικανοποιημένοι με τα σημερινά σας επιτεύγματα, αλλά στοχεύετε στην Σελήνη. Μπορεί να υπάρξει κάποια προσέγγιση με ορισμένους ψυχρούς συναδέλφους φέτος. Να είστε προσεκτικοί για τις κινήσεις τους και να προσπαθείτε να κερδίσετε την καλή θέληση των προϊσταμένων σας στο χώρο εργασίας σας. Θα σημειωθεί αργή αλλά σταθερή πρόοδος στον τομέα της σταδιοδρομίας σας φέτος. Ηρεμία πρέπει να υπάρχει όταν απασχολείστε με σχέδια που αφορούν στην εργασία. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην οργάνωση των σχεδίων σας. Η ομαδική εργασία θα είναι δυνατό σας σημείο φέτος.

Η ερωτική ζωή των Δίδυμων θα είναι γεμάτη σθένος και γεύση φέτος. Η θέση του Δία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα συναισθηματικά σας ζητήματα και να είστε πιο ενθουσιώδης σε θέματα αγάπης. Οι αδέσμευτοι θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το επίπεδο έλξης τους για να αντιμετωπίσουν το αντίθετο φύλο. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνεται τώρα εγκαίρως για να βελτιώσει την θέση σας. Μη φοβάστε να δείξετε τον εαυτό σας όπως είστε σε δυνητικούς συνεργάτες. Μην κάνετε κινήσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξει μεγάλο πάθος, ευχαρίστηση και αισθησιακές κινήσεις στην περιοχή του ερωτικού σας τομέα φέτος. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς μπορεί να κρατήσετε μνησικακία εναντίον των αγαπημένων σας προσώπων, με την έννοια ότι τα συναισθήματά σας δεν επιστρέφονται. Τότε υπάρχουν εκείνοι οι τύποι των Δίδυμων που θα επέλεγαν να προχωρήσουν στην δημιουργία δύο παράλληλων σχέσεων με αποτέλεσμα να τελειώσουν το έτος σε μια κακή κατάσταση. Για να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές, είναι καλύτερα να βλέπετε την κατάσταση σαν παρατηρητής και αντικειμενικά. Το τέλος του έτους μπορεί να εμφανιστούν σε ορισμένες περιπτώσεις ισχυροί χωρισμοί και ανατροπές στην περιοχή τη ερωτικής σας ζωής, ενώ ένας νέος και δυνατός έρωτας δεν είναι απίθανος.

Η οικονομική κατάσταση των Διδύμων θα θέτει μεγάλες ερωτήσεις για φέτος. Αν και πολλές από τις επιθυμίες σας θα ικανοποιηθούν προσωπικά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας μπορεί να χτυπηθούν. Αν και τα χέρια σας θα είναι γεμάτα, δεν θα είστε σε θέση να απολαύσετε τα οικονομικά σας με ενθουσιασμό φέτος. Κοιτάξτε περιστασιακά και κάνετε απολογισμό του προϋπολογισμού σας για την περίοδο. Καθώς το έτος συνεχίζεται, εργάζεστε σκληρά, κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια και θα υπάρξει περισσότερη εισροή. Κάντε κάποιες αλλαγές για τις οικονομικές σας δαπάνες και απομακρύνετε από ανεπιθύμητα έξοδα. Αποφύγετε τα δάνεια και τα χρέη και προσπαθήστε να ζήσετε με τα μέσα σας. Αυτό θα σας κρατήσει μακριά από μεγάλες δυσκολίες, τα επόμενα χρόνια.

Για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, τα γενικά σας επίπεδα υγείας και ενέργειας θα είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε καλές επιδόσεις στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Η αίσθηση δυναμισμού θα φτάσει επίσης σε νέο ύψος κατά τη διάρκεια του έτους. Να είστε έτοιμοι για μια ταραχώδη και έντονη περίοδο της ζωής σας γύρω στο μεσαίο τμήμα του έτους. Αυτό θα φέρει αδυναμία στο μυαλό και το σώμα για μερικούς από τους τύπους Διδύμου. Πηγαίνετε για μερικές αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες για να σας ενισχύσουν. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη σωματική και τη διανοητική σας σύνθεση.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Oroskopos.tv

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Oroskopos.tv

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Oroskopos.tv

Δίδυμος: Διασκεδαστικός και άστατος

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Γυναίκα και ερωτική επιθυμία

Ποιος είναι ο μηχανισμός που πυροδοτεί την επιθυμία της γυναίκας για σεξ; Υπάρχει κάπο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ψέματα στο φλερτ

Θέλετε να είμαστε υποκριτικοί; Όλοι παρουσιάζουμε έναν εντελώς ψεύτικο εαυτό. Όχι μόν ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ηρεμία στην πόλη;

Μπορούμε να βρούμε άραγε την ηρεμία στην πόλη; Δηλαδή, εάν είναι κάποιος στην Αθήνα, μπ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!