Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

1 Απριλίου 2020

Η μεγάλη ευαισθησία που σας διακατέχει αυτόν τον καιρό, σας φέρνει στο σημείο να λειτουργήσετε παρορμητικά διεκδικώντας συναίσθημα, κάτι που είναι έξω από τη φύση σας. Η διάθεση σας είναι  «ανεβασμένη», κάποια όμως άτομα που σας εμποδίζουν το κέφι για δουλειά. Απαξιώστε τους. Οικονομικά, προσοχή σε υπόθεση μαύρου χρήματος, ή κρυφής πληρωμής άλλων.Αύριο

2 Απριλίου 2020

Δεν πρόκειται να μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια σε μια κατάσταση που μέχρι πριν λίγο, απλά «σερνόταν». Καλείστε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, έστω και με τσαμπουκά. Με νέες προοπτικές στις συνεργασίες και με κουράγιο, ανοίγεστε σε καινούργια πράγματα με επιτυχία. Είναι κατάλληλη στιγμή να κάνετε κινήσεις.

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  29/3 – 5/4/2020

Ευχάριστους επισκέπτες, (αστρολογικά) λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Δίδυμοι.

Την  Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα επαναφέρει την καλή σας διάθεση.

Την Δευτέρα η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας βήματα.

Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να μελετήσετε με προσοχή τα βήματα σας.

Την Τετάρτη θα αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας.

Την Πέμπτη δεν θα διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Την Παρασκευή η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη ενώ θα επιδοθείτε και στο διαδικτυακό φλερτ, από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης.

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε ένα άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε διαφορά ηλικίας.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

Ερωτικά

Οτιδήποτε συμβαίνει στην αισθηματική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα είναι αρκετά έντονο. Υπάρχει μία τάση σύγκρουσης αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα ισχυρός ερωτισμός. Προσοχή χρειάζεται μόνο προς το ξεκίνημα της εβδομάδας, γι’ αυτό απόφυγε να έχεις παρορμητικές αντιδράσεις, ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος/η ή αδέσμευτος/η.

Αν είσαι δεσμευμένος/η το περασμένο διάστημα μπορεί να είχες χάσει την επικοινωνία και τη σύμπνοια με το ταίρι σου, αλλά αυτή την εβδομάδα τόσο εσύ όσο και εκείνος/η φαίνεται ότι είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε να κλείσετε το χάσμα, κάτι που έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο πλευρές υπομονή.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είτε έχεις γνωρίσει ήδη, είτε θα γνωρίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, η βασική σου επιδίωξη παραμείνει να δημιουργήσεις κάτι πιο ανεξάρτητο. Νιώθεις ότι μέσα σε μία σχέση με αυστηρούς συναισθηματικούς όρους δε θα μπορέσεις να εκφραστείς όπως θα ήθελες και για το λόγο αυτό επιλέγεις το δρόμο της…ερωτοφιλίας ως crash test για τις πιθανότητες που έχει για κάτι περισσότερο.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Μήνας ζυμώσεων, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών ο Απρίλιος για σένα, φίλε/η Δίδυμε, γεγονός που θα σε βάλει αρκετές φορές σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται ανακατατάξεις που μπορεί να σου προκαλέσουν ανησυχία, αλλά θα διαπιστώσεις ότι κάτι τέτοιο είναι ανεδαφικό. Παρ’ όλα αυτά, επιτρέπεις στο άγχος σου να σε καταβάλει και να μπλοκάρει κάθε θετική και δημιουργική δράση. Εστίασε στα θετικά και στα πραγματικά.

Στον οικονομικό τομέα η διαχείρισή σου είναι ασταθής, με αποτέλεσμα να “προσκαλείς” αναποδιές και αναπάντεχες εξελίξεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να εξαπατηθείς, κάτι που θα πετύχεις μόνο επικεντρωθείς στη βελτίωση της ικανότητάς σου για διαχείριση.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Ιουνίου]

Στον επαγγελματικό τομέα το κλίμα πρόκειται να είναι τεταμένο. Υπάρχει μία άρνηση για συνεργασία από όλα τα μέρη, κάτι που δημιουργεί ένα χάος στο εργασιακό χώρο και προκαλεί εντάσεις. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, το κλίμα στο χώρο εργασίας ηρεμεί λίγο και προσπαθείς να επωφεληθείς από αυτό. Η προοπτική αναβάθμισης της θέσης σου μέσα στη δουλειά σου δημιουργεί μία παραγωγική υπερδιέγερση, η οποία σε παροτρύνει να ασχοληθείς μόνο με τα ουσιώδη.

Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου πολύ παρορμητικά. Πρέπει να ελέγξεις λίγο τον εαυτό σου και να κάνεις πιο συνετή διαχείριση.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουνίου]

Στον επαγγελματικό τομέα αποφασίζεις να κάνεις νέα ξεκινήματα στην καριέρα σου, όμως οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο θα κινείσαι στον εργασιακό σου χώρο, καθώς η συνεννόηση δεν είναι ιδανική και μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις.

Στον τομέα των οικονομικών μπορεί να κάνεις λάθη τα οποία ίσως σου κοστίσουν αρκετά σε χρήμα, κυρίως λόγω της κάπως συγκεχυμένης σου αντίληψης. Τα επόμενα βήματά σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και μελετημένα, ενώ κάθε συζήτηση και συνάντηση που θα αφορά σε κάποιο οικονομικό θέμα, θα πρέπει να σε βρίσκει πολύ καλά προετοιμασμένο/η.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Δέχεσαι συναισθηματικές και διανοητικές “μεταλλάξεις”, αφού αυτόν το μήνα τείνεις να μη λειτουργείς σε τίποτα συμβατικά, είτε είσαι αδέσμευτος/η, είτε είσαι δεσμευμένος/η. Κάποιες φορές, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να φανεί επιζήμια για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως αν εσύ είσαι έτοιμος/η για μία αλλαγή, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να την αποδεχτούν και οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η επιτρέπεις στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου να “πνίγει” τη σχέση σου. Αυτό μέσα στον Απρίλιο μπορεί να γίνει πολύ τοξικό για το δεσμό σου, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την κτητικότητα που νιώθεις τώρα εντονότερα. Φρόντισε να αλλάξεις αυτήν την τακτική ώστε να ανανεωθεί και τελικά να σωθεί η σχέση σου από τη ρουτίνα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις είτε μία σεξουαλική αναγέννηση, είτε έναν σεξουαλικό σκοταδισμό, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου. Αν υπήρξες υπερβολικά απελευθερωμένος/η, τώρα τείνεις να γίνεσαι πιο συντηρητικός/ή, ενώ αν υπήρξες πιο συντηρητικός/ή τώρα τείνεις στη σεξουαλική απελευθέρωση. Σε κάθε περίπτωση, με όποιον άνθρωπο και να βρεθείς, το κριτήριο για το αν θα προχωρήσετε, τουλάχιστον για τον Απρίλιο, είναι πρωτίστως η σεξουαλική συμβατότητα.

Έτος 2020

Η Αφροδίτη απο τις 4 Απριλίου, μέχρι 7 Αυγούστου θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, επανεξετάζοντας κάποιες πιθανές αλλαγές πάνω σας.

Στην ανάδρομη κίνηση της, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Επίσης, το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα, δημιουργώντας μια κατάσταση σχετικά μπερδεμένη. Καλείστε να είστε σώφρονες, ώστε η απόφαση σας, να είναι υπέρ σας.

Ο Άρης θα φτάσει στον Κριό τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του έτους και θα αναδομήσει στον Κριό από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε. Σας βγαίνει μια νευρικότητα, πολλές φορές ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιογόνες σχέσεις, τόσο σε φιλίες, όσο και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Βρείτε μια χρυσή τομή αυτής της ενέργειας και εργαστείτε με ηρεμία, προκειμένου να καταφέρετε να έχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Και κυρίως, να χαρείτε μια πιθανή επιτυχία, χωρίς νεύρα και εντάσεις.

Η ροή των γεγονότων, σας ωθεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Ως κατάληξη, φαίνεται πως καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται, γιατί παρουσιάζεται διάσπαση συγκέντρωσης. Είναι πιο σωστό, να εργάζεστε με ένα πράγμα την φορά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 – 31 Μαΐου)

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Η κυρίαρχη θέση του Κρόνου σας δίνει την υπομονή, την αποφασιστικότητα και την έντονη αίσθηση του καθήκοντος. Πρόκειται για μια εποχή σταθερής προόδου, επίτευξης και αναγνώρισης. Θα εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών και ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προώθηση στην εργασία και να σας ανατεθεί μεγαλύτερη ευθύνη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία. Ωστόσο, έρχονται στο φως μερικές αναποδιές, πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψετε. Χρειάζεται να κάνετε έξυπνους στρατηγικά ελιγμούς, ώστε να προσεγγίσετε μια επαγγελματική επιτυχία, όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη σταθερότητα.

12 Δεκεμβρίου έως Μαρτίου 2021: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, προτρέπει για αγοραπωλησία με εύνοια. Ισχυροί δεσμοί σε κάποια συνεργασία.

14 Δεκεμβρίου έως 20 Φεβρουαρίου 2021: Ο Δίας θα σας χαρίσει μια εποχή καλής τύχης.  Μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλές στιγμές. Βέβαια, επειδή “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, καλό είναι να καταβάλλεται την ανάλογη προσπάθεια.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι μια εποχή ευκαιρίας, ανάπτυξης και καλής τύχης. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Ιουνίου)

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Η καλή γωνία του Δία με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται στις 20 Φεβρουαρίου για να φέρει αρμονία, αισιοδοξία, καλή τύχη και ανάπτυξη. Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα καθιστούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά θέματα.

Απρίλιος 4 έως 6 Μαΐου: Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, προτρέπει για έρωτα, κοινωνική ζωή, διασκέδαση, καλλωπισμό, κι ότι έχει να κάνει με την ομορφιά και την αρμονία.

19 Μαΐου έως 9 Ιουνίου: Η Αφροδίτη ανάδρομη  στο 10ήμερο σας,  σημαίνει ότι η αγάπη σας μπαίνει σε μια περίοδο μοιραίων εξελίξεων. Οι παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν ή να ξαναζήσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος για να λύσετε τα καρμικά ζητήματα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης, είναι δύσκολος οιωνός, για όσες σχέσεις αντιμετωπίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Συνιστάται εγκράτεια και όχι ανυπομονησία κι εγωισμός.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου, δίνει ειλικρίνεια, αφοσίωση και αισιοδοξία. Οι ανάγκες σας, σχετικά με άλλων ανθρώπων, διαφοροποιούνται και προκαλούνται αντιρρήσεις και εντάσεις. Μην αντιδράσετε συναισθηματικά.

9 έως 28 Ιουλίου: Η Αφροδίτη κάνει το τελευταίο της “πέρασμα”στο δεκαήμερο σας. Η θέση της αυτή, είναι εξαιρετική για το δόσιμο και τη λήψη αγάπης και αγάπης, το να ξοδεύετε χρόνο με τους αγαπημένους σας και να επικοινωνείτε με φίλους. Η γοητευτική και χαρισματική φύση σας σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε φίλους και να κερδίσετε ακόμη και τους εχθρούς.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας σε καλή θέση με τον Δία κορυφώνεται και πάλι στις 2 Οκτωβρίου, είναι πνευματικά διαφωτιστικός, αλλά και με έντονη φιλανθρωπικά τάση και δράση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 21 Ιουνίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Ευνοημένοι όσοι έχουν μεγάλη οικονομική άνεση, από την έκλειψη αυτή. Όμως, θα υπάρχουν και κάποιοι ισχυροί, με συνείδηση, που θα φροντίσουν για αρκετούς καταπονημένους.

21 έως 29 Μαΐου: Ο Ερμής στο δεκαήμερο το δικό σας, είναι πολύ χρήσιμος για να προωθήσετε επαφές, συνεδριάσεις, συζητήσεις. Ακόμη να μπορέσετε να οργανώσετε έγγραφα, που αφορούν υπόθεση σας. Ευνοούνται οι επικοινωνίες.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου κοντά στα γενέθλιά σας, δίνει μια θαυμάσια ώθηση στην ενέργεια και την αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η προσωπική σας νέα χρονιά, ώστε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το επόμενο έτος.

25 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου: Η Αφροδίτη, σας δίνει μια διάθεση για διασκέδαση, ευχάριστες στιγμές και γιατί όχι, και μια ερωτική ιστορία, κατά την οποία μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Θα κάνετε ωραία εντύπωση, με το προσεγμένο σας ντύσιμο και στο περιποιημένο πρόσωπο.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Οι ιδιομορφίες των Διδύμων

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πνευματώδεις, φλύαροι και περίεργοι. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά π ...

Δίδυμος: Διασκεδαστικός και Άστατος

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αφροδίτη

Είμαι η Αφροδίτη. Εχω γεννηθεί στην Κούβα. Η μητέρα μου κατάγεται από εκεί ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Μεγάλωσα στην Ελλάδα αλλά πάντα είχα επαφές με τον τόπο που γεννήθηκα. Ο τρόπος που κάνω την πρόβλεψη είναι ίσως για εσάς κάτι ...

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αγάπη μου για να ξέρεις, φταις!!

Αγαπημένε μου, το πάλεψα πάρα πολύ να είμαστε μαζί. Έκανα ΤΙΣ υποχωρήσεις, ΤΙΣ θυσίες κ ...

Σχέσεις - Αγάπη

7 Φράσεις που δεν μπορούν να ακούνε οι γυναίκες!!

Άντρες, δώστε προσοχή, μείνετε μακριά από αυτά και μπορεί απλά να σας βοηθήσουν να κερδ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Άρχοντας του παράξενου …

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι, τό ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u