Αποδοχή της απιστίας: Είναι πιθανή;


Είναι δύσκολο να συγχωρείται η απιστία; Ίσως αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η απιστία αντιμετωπίζεται με δυσκολία από τη γυναικεία ψυχή και συχνά είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γυναίκας. Ακόμη κι αν μια γυναίκα έχει έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα, η απιστία αγγίζει τα βάθη της ψυχής της. Στην πραγματικότητα, να πει κανείς ότι δεν την νοιάζει είναι συχνά ένα ψέμα. Παρ’ όλα αυτά, μερικές φορές συγχωρείται, είτε από ειλικρίνεια είτε από συμβαση.

Η περίπτωση που μια γυναίκα συγχωρεί με την καρδιά της τον σύντροφό της που την πρόδωσε είναι πολύ εξαιρετική. Συνήθως συμβαίνει όταν υπάρχει μια κρίση στη σχέση ή ένας προσωρινός χωρισμός, κατά την διάρκεια του οποίου μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο σύντροφός της είτε εκτόνωσε τα νεύρα του με κάποια άλλη γυναίκα, είτε απλά νόμιζε πως είναι ελεύθερος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, παρόλα αυτά, ένα συναισθηματικό σημάδι παραμένει στην ψυχή της γυναίκας και είναι δύσκολο να το ξεχάσει πλήρως.

Ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση είναι όταν υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα αναγκάζεται να ανεχτεί την απιστία. Και ειδικά όταν αντιμετωπίζει μια συστηματικά αδιάντροπη συμπεριφορά που την πληγώνει. Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα ανέχεται την απιστία. Καλύτερα θα ήταν να πούμε ότι δεν την συγχωρεί αλλά την ανεχτεί.

Ο ένας λόγος είναι η έλλειψη οικονομικής ανεξαρτησίας. Όταν μια γυναίκα εξαρτάται οικονομικά από τον άντρα της και γνωρίζει ότι χωρίς αυτόν δεν μπορεί να επιβιώσει, τότε είναι πιθανό να ανεχτεί μια συμπεριφορά που την πληγώνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την αλλάξει. Σε αυτήν την περίπτωση, η γυναίκα έχει ουσιαστικά επιλογή αλλά δεν την ασκεί. Το να παραμείνει στη σχέση που της βλάπτει την προσωπικότητα για λόγους επιβίωσης είναι μια δύσκολη επιλογή. Ωστόσο, αυτές οι περιπτώσεις δεν εφαρμόζονται σε πολλές γυναίκες, καθώς οι γυναίκες έχουν τώρα ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Επηρεάζουν κυρίως γυναίκες που έχουν πολλά πράγματα να χάσουν, όπως κοινωνική θέση και χρήματα, καθώς ο σύντροφος μπορεί να είναι ταυτόχρονα πολύ επιτυχημένος.

Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι όταν υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα αναγκάζεται να ανεχτεί την απιστία. Και ακόμα περισσότερο, όταν αντιμετωπίζει μια συστηματικά άπιστη συμπεριφορά που σίγουρα την πληγώνει. Η απόφαση για το αν αξίζει τον κόπο ανήκει στη γυναίκα, και εξαρτάται από πολλούς προσωπικούς παράγοντες. Είναι μια δύσκολη και πολύ προσωπική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή της θυσίας μπορεί να βλάψει τα παιδιά μακροπρόθεσμα, καθώς τα κορίτσια μπορεί να θεωρήσουν τη μητέρα τους θύμα και να αντιδράσουν αρνητικά, ενώ τα αγόρια μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά και να προσπαθήσουν να αντιγράψουν το κακό πρότυπο. Η επιλογή μεταξύ ελευθερίας και θυσίας είναι δύσκολη και προσωπική, και δεν υπάρχει μια ορθή απάντηση γι’ αυτό.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!