Προβλέψεις Αυγούστου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ

“Υδροχόος – κάρτα 27”

Οι φίλοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το μήνα στη ζωή σου. Η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη του ενός προς τον άλλο χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά σου τον Αύγουστο και αισθάνεσαι πως αυτό σε αλλάζει ουσιαστικά και σαν άνθρωπο. Το μόνο χαρακτηριστικό που ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μελανό είναι η δυσκολία στην επικοινωνία και την κατανόηση. 

ΚΡΙΟΣ

“Κρίνος – κάρτα 51”

Ο Αύγουστος πρόκειται να σε αναζωογονήσει ουσιαστικά και να βελτιώσει την καθημερινότητά σου σε κάθε δυνατό επίπεδο. Ξεκίνα χωρίς φόβο και πάθος να ασχολείσαι με πράγματα που σε ευχαριστούν, σε ηρεμούν και σε αναβαθμίζουν σαν άνθρωπο.

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να περιμένεις μία σημαντική αναγνώριση, όχι τόσο υλική, όσο ηθική, αφού ένας στόχος τον οποίο είχες θέσει εδώ και καιρό και για τον οποίο είχες μοχθήσει, εκπληρώνεται και σου δίνει την ευκαιρία να αναρριχηθείς στον εργασιακό σου χώρο.

Στα αισθηματικά διαπιστώνεις πως η ευτυχία και η αρμονία είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά για αυτόν το μήνα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η ο Αύγουστος βγάζει από μέσα σου έντονα συναισθήματα, τα οποία και εκδηλώνεις σε κάθε ευκαιρία, το ίδιο όμως κάνει και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου προς εσένα, οπότε απόλαυσέ το!

ΤΑΥΡΟΣ

“2 σπαθί”

Πολλά γύρω σου αλλάζουν, γεγονός που σου προκαλεί ένα μικρό “βραχυκύκλωμα” καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα, δεδομένου ότι δεν είσαι πολύ θερμός/ή υποστηρικτής/ρια των αλλαγών. Νιώθεις ανασφαλής όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και αυτό σε κάνει κάπως δυσλειτουργικό/ή μέσα στον Αύγουστο.

Στα επαγγελματικά βλέπεις κάποια δεδομένα να μεταβάλλονται και αυτό σε αγχώνει πολύ. Είσαι καλός/ή στο αντικείμενό σου και δεν έχεις κάποιο λόγο να φοβάσαι. Συμφιλιώσου με την ιδέα της αλλαγής, της ανανέωσης της αναβάθμισης, καθώς ότι γίνεται είναι προς όφελός σου.

Στα αισθηματικά πραγματοποιούνται κάποιες αλλαγές, είτε συνθηκών, είτε συμπεριφορών τις οποίες καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ελέγξεις. Ο μόνος τρόπος να τις ελέγξεις κατά κάποιο τρόπο είναι να ενδιαφερθείς και να μάθεις τι είναι αυτό που τις προκαλεί. Μόνο τότε θα μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι προς όφελός σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

“Μαχαίρι – κάρτα 64”

Οι αμφίρροπες καταστάσεις που παρουσιάζονται τώρα στη ζωή σου σε κάνουν αναποφάσιστο/η και αυτό δε σου αρέσει. Σκέφτεσαι περισσότερο απ’ όσο δρας και αυτό πολλές φορές μέσα στον Αύγουστο θα σε κάνει διστακτικό ενώπιον σημαντικών αποφάσεων.

Στα επαγγελματικά έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ορισμένα προβλήματα που πιθανότατα έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και ο “αρχιτέκτονας” ήσουν εσύ. Είναι επιτακτική ανάγκη να επανορθώσεις και φρόντισε να πάρεις μία άμεση απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνεις και να θυμάσαι πως το “κάτι” είναι σίγουρα καλύτερο από το “τίποτα”.

Στα αισθηματικά είναι απαραίτητο να κινηθείς με μεγαλύτερη σιγουριά. Η αβεβαιότητά σου και ο δισταγμός σου μπορεί να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες μεταξύ σας. Μη φοβάσαι, πράξε κι ας κάνεις και λάθος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“Ζυγός – κάρτα 23”

Για χάρη της αρμονίας στην καθημερινότητά σου επιστρατεύεις τη διπλωματία. Μπορεί να μην είναι η αγαπημένη σου μέθοδος για να επιλύεις τα προβλήματά σου, όμως αντιλαμβάνεσαι πως σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να κινηθείς με αυτόν τον τρόπο.

Στα επαγγελματικά γίνεσαι πιο διαλλακτικός/ή σε ζητήματα που ενδεχομένως το περασμένο διάστημα να ήσουν πιο άκαμπτος/η. Αυτή σου η στάση σε βοηθά να επιτύχεις ευκολότερα και γρηγορότερα τους στόχους σου, ενώ ταυτόχρονα θα αυξήσει και τη δημοτικότητά σου μέσα στο χώρο εργασίας.

Στα αισθηματικά επιστρατεύεις όλη σου τη γοητεία και τον ερωτισμό για τα “μάτια” του προσώπου του ενδιαφέροντός σου. Κάνεις ουσιαστικά βήματα προς την επίτευξη της αρμονίας στη μεταξύ σας σχέση, δημιουργώντας ένα απολύτως συναισθηματικό και αισθησιακό κλίμα ανάμεσά σας. Απόλαυσέ τους καρπούς των κόπων σου χωρίς αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ

“Ψηλή σκάλα – κάρτα 55”

Η άνοδος, η αυτοβελτίωση και η ανανέωση γίνονται αυτοσκοπός για σένα αυτό το μήνα και δε χάνεις καθόλου χρόνο. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής σου διαπιστώνεις πως όλα τώρα γίνονται ταχύτερα από ότι πριν και γίνονται όπως ακριβώς τα θέλεις.

Στα επαγγελματικά δέχεσαι ισχυρή εύνοια, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο έργο και τη θέση σου, αλλά επεκτείνεται σύντομα και στα οικονομικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας θα δεις το τζίρο σου να ανεβαίνει εντυπωσιακά μέσα στον Αύγουστο. Σε κάθε περίπτωση όμως η αναγνώριση και η αύξηση των απολαβών δεν είναι θεόσταλτες, οπότε η ξεκούρασή σου ίσως πάρει μία μικρή αναβολή.

Στα αισθηματικά βιώνεις μία ταχεία ανανέωση, η οποία δεν είναι απαραίτητα υποκινούμενη από κάποιο πρόσωπο. Παρ’ όλα αυτά, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε είσαι αδέσμευτος/η απολαμβάνεις αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει τώρα στην αισθηματική σου ζωή μαζί με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Πριγκίπισσα καρό – κάρτα 16”

Φαίνεται πως ο Αύγουστος θα έχει κάποιες μικροδυσκολίες, οι οποίες προκαλούν γκρίνια. Κάνε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, αν είναι απαραίτητο, προκειμένου να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στα επαγγελματικά υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας, κάτι που δημιουργείται από την απροθυμία όλων των μερών να συνεργαστούν. Αυτό “γεννάει” γκρίνιες και εντάσεις μέσα στο χώρο της δουλειάς, κάνοντας το έργο όλων πιο δύσκολο. Υπομονή και εγκράτεια.

Στα αισθηματικά υπάρχει μία συναισθηματική ένταση, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος/η, η οποία δεν είναι απαραίτητα κακή. Είναι πιο εύκολη η έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων αυτό το μήνα, κάτι που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να οδηγήσει σε ένα παθιασμένο και θυελλώδες καλοκαίρι.

ΖΥΓΟΣ

“2 μπαστούνι”

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος με αντιθέσεις και εσωτερικές συγκρούσεις. Οι συνθήκες που έρχονται τώρα στη ζωή σου σου δημιουργούν ισχυρά αντιφατικά συναισθήματα που αρκετές φορές θα σε κάνουν να αμφιβάλλεις για την κρίση σου.

Στα επαγγελματικά έχεις την τάση να δρας παρορμητικά και κάποιες φορές αλαζονικά, χωρίς να υπολογίζεις της συνέπειες. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, να τηρείς τους κανόνες και να αποφύγεις υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις.

Στα αισθηματικά καταλαβαίνεις πως κάτι κινείται στη λάθος κατεύθυνση, όμως αδυνατείς να κατανοήσεις τι. Η αλήθεια είναι πως όλα βρίσκονται μέσα σου, ξεκινούν από σένα και αν θέλεις μία υγιή ερωτική ζωή είναι απαραίτητο να δουλέψεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους πιθανούς εξωγενείς παράγοντες που σε επηρεάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Αιγόκερως – κάρτα 26”

Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Τόσο εσύ όσο και οι εξελίξεις γύρω σου κινήστε με αργό, αλλά σταθερό ρυθμό, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου, ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωή σου.

Στα επαγγελματικά, με μεθοδικότητα αλλά και απόλυτο επαγγελματισμό κυνηγάς τους στόχους σου, οι οποίοι φαίνεται να είναι πιο εφικτοί από ποτέ. Είσαι έτοιμος/η για όλα όταν πρόκειται για την καριέρα σου και τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας σου!

Στα αισθηματικά τείνεις να αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από καταστάσεις που μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια τον ευάλωτο εαυτό σου. Αυτό μπορεί να σε εξυπηρετεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως στέλνει λανθασμένα μηνύματα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει χάσμα στη μεταξύ σας σχέση. Χαλάρωσε λίγο, δεν είναι όλα μαθηματικά…

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Αρχή – κάρτα 59”

Είτε συγκυριακά, είτε από επιλογή σου κάνεις μια νέα αρχή σε κάθε κομβικό τομέα της ζωής σου. Δεν τις φοβάσαι τις αλλαγές, αντιθέτως σε ενθουσιάζουν, έτσι και τώρα με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού που εξερευνά το καινούργιο του παιχνίδι, κάνεις με χαρά το μεγάλο βήμα προς τα νέα ξεκινήματα που προβλέπεται να είναι συναρπαστικά.

Στα επαγγελματικά γίνονται αλλαγές, οι οποίες είναι επωφελείς, τόσο για την καταξίωσή σου, όσο και για τα οικονομικά σου. Στο παρόν δεν έχει βέβαια και τόση σημασία για σένα, αφού αυτό που σε ιντριγκάρει περισσότερο είναι η γνωριμία με το καινούργιο.

Στα αισθηματικά βιώνεις μία πλήρη και ολοκληρωτική ανανέωση, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Αν είσαι σε σχέση αποφασίζετε με το ταίρι σου από κοινού να μηδενίσετε και να ξαναρχίσετε, κάτι που σας κάνει και τους δύο να αισθάνεστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ενώ αν είσαι ελεύθερος/η κάτι νέο εμφανίζεται τώρα στη ζωή σου που θα σε συνταράξει! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Κορώνα – κάρτα 42”

Ο Αύγουστος πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για σένα, ανεξάρτητα από τον τομέα της σου. Με το ξεκίνημά του κιόλας το αντιλαμβάνεσαι και κινείσαι με ορμητικότητα και δυναμισμό έως ότου εκπληρώσεις όλους τους στόχους και τα όνειρά σου.

Στα επαγγελματικά, ανεξάρτητα με τον τομέα που δραστηριοποιείσαι, φαίνεται πως ο ρόλος σου αναβαθμίζεται σημαντικά μέσα στον Αύγουστο. Δεν είναι κάτι που δεν το περίμενες, αλλά όπως και να ‘χει πρόκειται για μία αναγνώριση που θα σου φέρει μεγάλη χαρά.

Στα αισθηματικά, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε είσαι αδέσμευτος/η είναι η χρονική στιγμή που σοβαρεύουν τα πράγματα. Αν έχεις σχέση πρόκειται να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σας, ό, τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Ενώ αν είσαι ελεύθερος/η έχει έρθει η στιγμή να μπει στη ζωή σου ένα άτομο με το οποίο αργά η γρήγορα  θα προχωρήσετε σε κάτι πιο επίσημο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Σάλπιγγα – κάρτα 65”

Αυτός ο μήνας θα σε αφυπνίσει με πολλά προμηνύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά ζητήματα. Θα κάνεις έναν εξονυχιστικό έλεγχο για τα έσοδα και τα έξοδα του περασμένου διαστήματος και επικεντρωθείς στο πως θα καλυφθούν τυχόν ζημιές.

Τα επαγγελματικά θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου αυτόν το μήνα, κάτι που σε κρατάει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Κινήσου έξυπνα και προσπάθησε να “διαβάσεις” τις εξελίξεις που έρχονται στον επαγγελματικό χώρο, προκειμένου να βρεθείς ένα βήμα μπροστά.

Τα αισθηματικά θα κινηθούν με ρυθμούς χελώνας αυτό το μήνα, καθώς λαμβάνεις συνεχώς νέες πληροφορίες, τις οποίες δε ξέρεις πως να διαχειριστείς. Η κτητικότητα και η ζήλια δεν είναι πολύ βοηθητικές, οπότε καλό θα ήταν να τις περιορίσεις, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος/η.

ΙΧΘΥΕΣ

“Πέντε κούπα – κάρτα 19”

Υπήρχαν εμπόδια το περασμένο διάστημα, τα οποία δε γνώριζες τι τα προκαλούσε, από που προέρχονταν και πως να τα αντιμετωπίσεις. Αυτό το μήνα, έρχονται στην επιφάνεια όλες οι πληροφορίες που χρειαζόσουν, προκειμένου να βρεις λύσεις σε αυτά.

Στα επαγγελματικά δοκιμάζονται οι αντοχές σου, ανεξάρτητα από το τι ακριβώς είναι αυτό που αντιμετωπίζεις. Υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμάζονται από ανωτέρους σου η δυναμική σου και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεσαι καταστάσεις κρίσεων, γεγονός που θα κρίνει και την εξέλιξη ή μη της καριέρας σου. Είναι στο χέρι σου!

Στα αισθηματικά υπήρχε μία ασάφεια, η οποία θόλωνε τη σκέψη και την κρίση σου. Τώρα, όμως, ανακαλύπτεις τους λόγους, εξαιτίας των οποίων δοκιμαζόταν τόσο καιρό η ερωτική σου ζωή. Το σημαντικό είναι πως όταν γνωρίζουμε πιο είναι το πρόβλημα, ξέρουμε και πια είναι η λύση του. Υπάρχουν εναλλακτικές, γι’ αυτό φρόντισε να επιλέξεις την καλύτερη για σένα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u