Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Απριλίου 2019

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι και να περάσετε όμορφα μαζί με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε την αναψυχή με την γνώση και την περιπέτεια.

Ερωτικά

Αποζητάτε την αρμονία στις ερωτικές σας σχέσεις, μόνο που αυτό μερικές φορές καταντάει μονότονο. Τα άστρα σας λένε ότι πρέπει να σπάσετε την μονοτονία και να γίνετε πιο ζωηρά ερωτικοί. Να πολιορκήσετε τον άνθρωπο που βλέπετε ερωτικά, να γίνετε πιο μάχιμοι, όταν αποφασίσετε να φλερτάρετε. Το μπορείτε. Έχετε τόσα ταλέντα να κατακτήσετε τους ερωτικούς σας πόθους, που είναι κρίμα να χάνονται στο εφησυχασμό. Ξεβολευτείτε  και πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας. Μην περιμένετε να σας χαριστεί από μόνο του. Το μπορείτε, αρκεί να το πιστέψετε.



Αύριο

27 Απριλίου 2019

Γενικά

Έτοιμοι για  να χαράξετε νέα πορεία, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Ταύροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζετε να είστε  προστατευτικοί με τα κεκτημένα σας. Βέβαια, η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, και αυτό γιατί είναι πιθανό ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον είτε να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, είτε γιατί μπορεί να είναι η αιτία για να χάσετε ένα αντικείμενο το οποίο για εσάς έχει συναισθηματική και υλική αξία.

Ερωτικά

Με την άνοδο της δημοτικότητά σας, στους κύκλους των φίλων σας, ή με την ενασχόλησή σας σε χώρους που ασχολούνται με τα κοινά, εύκολα γίνεστε δέκτης κομπλιμέντων και πολλοί άνθρωποι, θα θελήσουν να σας πλησιάσουν πιο στενά. Είστε σε μία περίοδο όπου διευρύνεται ο κοινωνικό σας κύκλος και νέες γνωριμίες δημιουργούνται από το πουθενά. Φυσιολογικό είναι λοιπόν, κάποιοι από εκείνους που σας πλησιάζουν να το κάνουν και για ερωτικούς λόγους. Εσείς που θα πρέπει να το προσέξετε περισσότερο, είστε η δεσμευμένοι, γιατί οι αδέσμευτοι, χαρείτε το.

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   21/4 – 28/4/2019

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ανήκει κυρίως σε εσάς τους Ταύρους.
Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε μαζί τους ότι σας προβληματίζει. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την οικονομική σας κατάσταση.
Την Μ. Δευτέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο σας, η οποία εγκαινιάζει μια περίοδο αλλαγών που θα σας βγάλουν από την πεπατημένη σας και θα σας ωθήσουν να αλλάξετε την ριζικά την οπτική σας σε όλους τους τομείς. Φυσικά ως εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού η λέξη αλλαγή σας τρομάζει, θα πρέπει όμως σιγά –σιγά να αρχίσετε να την συνηθίζετε.
Την Μ. Τρίτη η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.
Την Μ. Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θέλει να σας πει ότι ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα.
Την Μ. Πέμπτη οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσουν να βάλετε  ρεαλιστικούς στόχους.
Την Μ. Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα.
Το Μ. Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας κάνει εύκολο θύμα εξαπάτησης, γι’ αυτό καλό θα είναι να προστατεύσετε όσο μπορείτε τα κεκτημένα σας.
Ενώ την Κυριακή του Πάσχα, θα αφήσετε την ατμόσφαιρα της ημέρας να σας παρασύρει και δείξετε την πιο ήρεμη και γλυκιά πλευρά σας.

Ερωτικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, η Αφροδίτη, διελαύνει στο 12ο Οίκο σου κάτι στο οποίο μπορείς να αποδώσεις αυτήν την έντονη ανησυχία που νιώθεις σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ο κυβερνήτης των σχέσεων και του γάμου για το ζώδιό σου, ο Πλούτωνας, γυρίζει ανάδρομος αυτή την εβδομάδα και εσύ μπαίνεις στη διαδικασία, αν δεν μπει το ταίρι σου πρώτα, να ανακινήσεις παλιά “τραύματα” της σχέσης, ώστε να θεραπευτούν και με αυτό τον τρόπο να δυναμώσει ο μεταξύ σας δεσμός.

Αν είσαι αδέσμευτος/η διανύεις ένα κάπως μοναχικό διάστημα εσωστρέφειας, κατά το οποίο αποκλείεις οικειοθελώς τον εαυτό σου από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, αφού νιώθεις τώρα ότι η συναλλαγή, οποιουδήποτε τύπου, με άλλους ανθρώπους τώρα τείνει να σε αποδυναμώνει. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να ανακάμψεις, αφού η εβδομάδα δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα για να πας κόντρα σε αυτό που νιώθεις τώρα.

Μάϊος 2019

Γενικά

Φίλε/η Ταύρε, ιδιαίτερα δραστήριος μήνας και θα κληθείς να εστιάσεις κυρίως στον εαυτό σου και στο τι δίνεις (και παίρνεις) από τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 4 Μαΐου σε βάζει στη διαδικασία νέων ξεκινημάτων για σένα τα οποία πάντα ήθελες να επιχειρήσεις αλλά η καθημερινότητα δε στο επέτρεπε. Ταυτόχρονα, η διέλευση του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/ή και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα ερωτικά, οικονομικά αλλά και όσα σχετίζονται με την καθημερινότητά σου. Το σημαντικό εδώ είναι ότι εστιάζεις στα “θέλω” σου και όχι στα “πρέπει” με τα οποία συχνά περιορίζεις τον εαυτό σου. Επιπλέον, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε κάνει να διεισδύεις σε βάθος και να επεξεργάζεσαι τις προσωπικές σου σχέσεις, πραγματοποιώντας, όπου χρειάζεται, απαραίτητες αλλαγές.

1ο δεκαήμερο

[21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Μήνας αποκαλύψεων ο Μάιος, αφού πολλά πράγματα έρχονται στο φως και εσύ οφείλεις να πάρεις το χρόνο σου ώστε να ασχοληθείς αποφασιστικά και δυναμικά μαζί τους.

Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιείς κάθε νέα πληροφορία που σου εμφανίζεται με αποτέλεσμα να αυξάνεις σημαντικά το κύρος και την αξία σου στον εργασιακό σου χώρο. Σε αυτή την προσπάθεια ενισχύεσαι και από τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα στα οποία θα βρίσκεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κάτι που σε καθιστά απαραίτητο/η στο χώρο που δραστηριοποιείσαι, ενώ ταυτόχρονα κερδίζεις τον αμέριστο σεβασμό συναδέλφων αλλά και ανωτέρων σου.

Στον οικονομικό τομέα εδώ και καιρό έχεις την πολύτιμη βοήθεια του Άρη από το 2ο Οίκο σου (οικονομικά), ο οποίος σε κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικό/ή στο να βγάζεις χρήμα, αλλά ταυτόχρονα σου γεννά και την ανάγκη για εύκολες σπατάλες. Προσοχή χρειάζεται ιδιαίτερα στο 1ο δεκαήμερο του Μαΐου οπότε και χρειάζεται συνετή διαχείριση πόρων, αφού θα επανεμφανιστούν παλιές υποχρεώσεις τις οποίες είχες ξεχάσει. Ωστόσο, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η, αφού προς τα μέσα του μήνα τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία σειρά και ταυτόχρονα σου παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επέκταση.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Μαΐου]

Ο φιλικός σου κύκλος θα παίξει ένα σημαντικότατο ρόλο στη γενικότερη εξισορρόπησή σου αυτό το μήνα, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, φροντίζοντας για την ψυχολογική αποσυμφόρησή σου, όταν η καθημερινότητα γίνεται εξαντλητική.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι η καλύτερη στιγμή να εμπιστευτείς τους συναδέλφους σου και να επενδύσεις στην ομαδική δουλειά, η οποία έχει τις προοπτικές να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο ως προς τους κοινούς, όσο και ως προς τους ατομικούς σου στόχους. Απόφυγε να λειτουργήσεις μόνος/η σου, καθώς για το Μάιο τουλάχιστον, η ατομικότητα δεν προβλέπεται να σε ευνοήσει και κατ’ επέκταση να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους. Ήρθε η ώρα να μάθεις να στηρίζεσαι λίγο και στους άλλους, έχοντας πίστη ότι θα είναι εκεί για σένα.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού αναμένεται να έχεις μια τάση προς την υπερβολή. Όσο χρήμα θα παράγεις, τόσο εύκολα θα το ξοδεύεις και είναι απαραίτητη λίγη φειδώ ούτως ώστε να αποφύγεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού, κυρίως προς το τέλος του μήνα. Καλό θα είναι να επιτρέψεις στην άψογη διαχείριση πόρων που σε χαρακτηρίζει γενικά να κυριαρχήσει πάνω στην πρόσκαιρη τάση σου για σπατάλη, ώστε ο Μάιος να κυλήσει ομαλά. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Μαΐου]

Ο μήνας αυτός θα είναι εξαιρετικά χρήσιμος για σένα: αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τι εκτυλίσσεται στο παρασκήνιο που σε αφορά, αλλά ταυτόχρονα η καχυποψία σου μπορεί να σε κάνει να αντιμετωπίσεις ως σοβαρότερο κάτι που δεν αξίζει τόσο άγχος. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να μάθεις να τα διαχωρίζεις.

Στον επαγγελματικό τομέα οφείλεις να κάνεις προσεκτικά βήματα και να είσαι αποτελεσματικός/ή ώστε να μη δώσεις βάση για σχόλια σε συναδέλφους και ανώτερούς σου, αλλά έχε κατά νου ότι η υπερβολική καχυποψία μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες, απομονώνοντάς σε από το σύνολο. Κάνε τώρα λίγη υπομονή και περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να αξιοποιήσεις όσα αντιληφθείς ότι μπορεί να συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σου (μην ανησυχείς, πάντως, δεν είναι ικανά να κλονίσουν τη θέση που δικαιωματικά κέρδισες)

Στον οικονομικό τομέα μπορείς να απολαύσεις μια απίστευτη εύνοια, η οποία δε θα προέρχεται από τις συμβατικές πηγές εισοδημάτων σου, κάνοντας έξοδα που τον προηγούμενο καιρό δεν μπορούσες να κάνεις. Ό, τι ξοδεύεις αυτό το μήνα θα αναπληρώνεται στο έπακρο από χρήματα που μπορεί να σου επιστραφούν μετά από καιρό, κληροδοτήματα, τυχερά παιχνίδια κ.ο.κ.

Ερωτικά

Στο ξεκίνημα του μήνα δεν είσαι και στα καλύτερά σου, αφού η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο. Μπορεί να ανακινείς λάθη του παρελθόντος, να θυμάσαι ανθρώπους που μπορεί να αδίκησες και όλο αυτό σε κάνει κάπως απαισιόδοξο/η και σου δημιουργεί ενοχές. Μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να πάρει τον έλεγχο της πραγματικότητας, αφού τα γεγονότα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεσαι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την αισιοδοξία σου η οποία επιστρέφει σύντομα για να μείνει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις…παλιούς πειρασμούς, αφού δεν αποκλείεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να επανεμφανιστεί κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος στη ζωή σου. Η φύση σου ως Ταύρου, σε κάνει πιστό/ή και λάτρη της σταθερότητας και τώρα υπάρχει ένας κίνδυνος αυτή να διαταραχθεί. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει με ψυχραιμία την κατάσταση και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι ήταν περισσότερο μια στιγμιαία παρόρμηση, παρά πραγματική ανάγκη.

Αν είσαι αδέσμευτος/η κομβικό ρόλο θα παίξει το παρελθόν σου μέσα στο Μάιο, αφού τόσο καταστάσεις, όσο και πρόσωπα θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, δημιουργώντας σου ανάμικτα συναισθήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα σου ξυπνήσουν όμορφα συναισθήματα, ενώ σε άλλες θα θυμηθείς γιατί κάποια πράγματα ανήκουν στο παρελθόν. Στην παρούσα φάση, καλό είναι να χειριστείς την όποια κατάσταση μόνος/η, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις, αφού όσο καλές και να είναι οι προθέσεις φίλων και γνωστών, τώρα περισσότερο θα σε αποπροσανατολίσουν, παρά θα σε βοηθήσουν.

1ο δεκαήμερο

[21 Απριλίου-1 Μαΐου] 

Επαγγελματικά

Το περιβάλλον σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου αυτόν το χρόνο, όχι όμως με τον τρόπο που ενδεχομένως θα ήθελες. Η στάση των οικείων σου είτε είναι η οικογένειά σου, είτε ο/η σύντροφός σου, είτε οι φίλοι σου λειτουργούν περισσότερο ως αντιπερισπασμός στην καθημερινότητά σου μέσα στο 2019. Οι απαιτήσεις τους απέναντί σου αυξάνονται και σου δημιουργούν ένα χάος που μειώνει την αποδοτικότητά σου στη δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό για σένα, αλλά και για την καριέρα σου, να μάθεις να διαχωρίζεις την προσωπική σου ζωή από την επαγγελματική και κυρίως να καταστήσεις σαφές στα αγαπημένα σου πρόσωπα πως δεν μπορείς να είσαι full time στις “υπηρεσίες” τους. Σου αρέσει να δίνεις και να ευχαριστείς με κάθε δυνατό τρόπο τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά πρέπει να αναλογιστείς, αν είναι σωστό να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, μόνο και μόνο για να μην κακοκαρδίσεις τα οικεία σου πρόσωπα. Δε θα είναι λίγες οι φορές που νιώσεις πως άνθρωποι μέσα από τη δουλειά που σε ανταγωνίζονται κερδίζουν σημαντικό έδαφος στον εργασιακό χώρο, ενώ εσύ νιώθεις πως υποχωρείς, ακριβώς λόγω της επιρροής των δικών σου ανθρώπων στην καριέρα σου. Το θετικό είναι πως δεν μπορούν να σε βλάψουν ουσιαστικά. Προσπάθησε να μη γίνεσαι αυτόν το χρόνο έρμαιο των συναισθημάτων σου και κυρίως να μην παραχωρείς τα κεκτημένα σου αβασάνιστα.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκίνημα του 2019 θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες οφείλεις να αξιοποιήσεις άμεσα μόλις σου παρουσιαστούν και αλλά και με το σωστό τρόπο,  προκειμένου να μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς άγχη το υπόλοιπο του έτους. Τα επαγγελματικά σου λοιπόν εξαρτώνται ουσιαστικά από τους χειρισμούς που θα κάνεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019. Θα έχεις την ευκαιρία να δομήσεις ένα πλάνο, το οποίο θα σου προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης ή επέκτασης αργότερα μέσα στο έτος. Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 δε θα είναι τόσο δραστήριο, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο, όποτε τότε θα είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείς με την αναβάθμιση ή την επέκταση της επιχείρησής σου ή/και των υπηρεσιών σου, χωρίς την πίεση των συνεχών απαιτήσεων της έντονης καθημερινότητας.

Αν είσαι άνεργος/η, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για δουλειά, οι οποίες θα είναι μεν ικανοποιητικές, δε θα είναι όμως η δουλειά των ονείρων σου. Έχεις κάθε δικαίωμα να διεκδικείς περισσότερα, όμως αυτό το χρόνο ίσως θα έπρεπε να γίνεις λιγότερο απαιτητικός/ή, καθώς αργότερα μέσα στο έτος όχι μόνο δε θα σου παρουσιαστούν καλύτερες ευκαιρίες, αλλά είναι και πιθανό να μη σου παρουσιαστούν καν ευκαιρίες σαν αυτές που απέρριψες. Έχε κατά νου ότι το 2019 δεν είναι το καταλληλότερο έτος για να κυνηγήσεις κάτι καλύτερο επαγγελματικά, καθώς η εργασιακή δραστηριότητα φαίνεται να είναι μειωμένη. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ακόμα κι αν δε σε καλύπτουν πλήρως. Άλλωστε οι εκπλήξεις, ειδικά για φέτος, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Οικονομικά

Ο οικονομικός σου τομέας παρουσιάζει μία στασιμότητα κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί η στασιμότητα χαρακτηρίζεται από μηδενικές μεταβολές. Από τη μία είναι λίγο αποκαρδιωτικό να ξέρεις ότι δε θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, αλλά από την άλλη αυτή η κατάσταση, σου αποκλείει και την πιθανότητα επιδείνωσης της οικονομικής σου κατάστασης. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχεις πηγές εισοδημάτων, αλλά ότι απλώς δε θα αλλάξουν πολλά πράγματα στα οικονομικά αυτό το χρόνο. Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη κινητικότητα στον οικονομικό σου τομέα παρουσιάζεται κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019, οπότε θα κληθείς να παράγεις έργο με μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ ό, τι πριν, προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα σημαντικό μπόνους στο συνολικό ετήσιο εισόδημά σου. Είναι, όμως, απαραίτητο να είσαι διπλά προσεκτικός/ή εκείνο το διάστημα, καθώς μία λάθος κίνηση μπορεί να σε ζημιώσει για όλο το χρόνο. Ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών σου, αλλά και η στρατηγική που θα χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις τα χρήματά σου, θα πρέπει να είναι απολύτως συνετή και χωρίς ρίσκα, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, τα οικονομικά σου είναι επιρρεπή σε μεταβολές, είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές, και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να μπεις σε αυτό το δημιουργικό τρίμηνο προετοιμασμένος/η και με ένα καλοφτιαγμένο σχέδιο, ούτως ώστε να αποκλείσεις τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Αισθηματικά

Μπορεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελες μέσα στο 2019, όμως ο αισθηματικός τομέας θα σε αποζημιώσει πλήρως. Αυτόν το χρόνο, η ερωτική σου ζωή απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου,  αφού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το κυριότερο είναι πως δε σταματά να σε εκπλήσσει (ευχάριστα)! Τόσο οι δεσμευμένοι/ες, όσο και οι αδέσμευτοι/ες θα ζήσουν έντονες, παθιασμένες και ενθουσιώδεις στιγμές, κάτι που θα φωτίζει και τις πιο γκρίζες μέρες σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά τους πρώτους εννέα μήνες θα ασχοληθείς αρκετά με την υγεία και την ποιότητα της σχέσης σου. Μάλιστα δε θα είναι λίγες οι φορές που θα πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις πράγματα που θα αλλάξουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός, το πάθος, οι εκπλήξεις, τα δώρα, αλλά και η βελτίωση της πνευματικής σας ένωσης είναι μόνο μερικά από αυτά που έχεις να συναντήσεις αυτό το χρόνο στο δεσμό σου. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και το/τη σύντροφό σου, γιατί ενδέχεται να διαταραχθούν και μάλιστα σημαντικά. Η τάση σου για ανεξαρτησία γίνεται όλο και πιο έντονη, όμως πρέπει με υπομονή και σύνεση να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις είναι ανάγκη για ελευθερία ή ροπή προς την ασυδοσία. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην εκρήγνυσαι από τη συναισθηματική συμφόρηση που θα νιώθεις εκείνο το διάστημα, γιατί είναι πολύ πιθανό να γκρεμίσεις μόνος/η σου όλα όσα έχτιζες τον περασμένο καιρό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο πως το 2019 θα είναι ένα συναρπαστικό έτος για εσένα. Η γοητεία σου αυτόν το χρόνο είναι διαφορετική απ’ ό, τι συνήθως, ενδεχομένως και πιο εκκεντρική. Εκπέμπεις κάτι που σε κάνει ακαταμάχητο/η και οι κατακτήσεις σου είναι αμέτρητες. Υπάρχει μια ασάφεια ως προς το τι είναι αυτό που θα κάνει το 2019 ξεχωριστό για σένα, γιατί ακόμα κι εσύ θα ξαφνιαστείς από τις επιλογές σου, οι οποίες θα είναι εντελώς αντίθετες από τη συντηρητική φύση σου. Αυτό σημαίνει πως το 2019 μπορεί να έλκεις και να έλκεσαι από ανθρώπους που δε θα πρόσεχες ποτέ στο παρελθόν ή ότι ακόμα κι αν σου παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για μία μόνιμη, σταθερή και συμβατική σχέση, εσύ να επιλέξεις την ανεξαρτησία σου. Σε κάθε περίπτωση, όποιες κι αν είναι οι επιλογές σου, είναι σίγουρο πως θα ζήσεις στο μέγιστο κάτι καινούργιο, συναρπαστικό και το κυριότερο, διαφορετικό! 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Μαΐου]

Επαγγελματικά

Η εύνοια που δέχεσαι στον επαγγελματικό τομέα αυτό το χρόνο είναι ισχυρή και σχεδόν υπερφυσική. Ακόμα και τις στιγμές που τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, εσύ με έναν μυστήριο τρόπο θα καταφέρνεις να βγαίνεις αλώβητος/η, αλλά και κερδισμένος/η. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του έτους μία εσωτερική σου ανάγκη σε βάζει στη διαδικασία να μηδενίσεις και να αρχίσεις και πάλι από την αρχή. Δε συνηθίζεις να είσαι τολμηρός/ή κυρίως σε ζητήματα από τα οποία εξαρτάται η σταθερότητά σου, όμως τώρα κάτι σε οδηγεί να δώσεις ένα τέλος σε αυτό με την αυτοπεποίθηση ότι ακολουθεί ένα συναρπαστικό ξεκίνημα. Μάλιστα κάθε νέα αρχή που θα κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, όπως κι αν μεταφράζεται αυτή, θα συνδυαστεί και με σημαντική βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείς από τη δουλειά σου για να συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί όμως να αγανακτήσεις τόσο πολύ με κάτι στη δουλειά που να σε κάνει να επιδιώξεις μία ριζοσπαστική αλλαγή, η οποία υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε να σου κοστίσει μέχρι και τη θέση σου. Κάτι που δε συμβαίνει τώρα. Παίρνεις ρίσκα καθοδηγούμενος/η από την αλλόκοτη (για σένα) ανάγκη σου για πρόοδο και κερδίζεις.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ενδέχεται το 2019 να σου γεννηθεί η ανάγκη να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρά σου που εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάζεις, όμως δεν είναι το καταλληλότερο διάστημα για αλλαγές στη δική σου περίπτωση. Μπορείς να αυξήσεις σημαντικά το τζίρο σου, αποφεύγοντας τις μεγάλες, τις εντυπωσιακές και τις ρηξικέλευθες κινήσεις. Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις τις αλλαγές που σχεδιάζεις, χωρίς να βρεθείς ζημιωμένος/η, είναι να κάνεις τις αναβαθμίσεις που επιθυμείς σταδιακά. Αν όμως η αλλαγή που σκέφτεσαι για την επιχείρησή σου είναι η μετακόμιση, καλό θα ήταν να αποφευχθεί αυτό το χρόνο, αν δεν είναι απαραίτητο να γίνει. Αν πάλι είναι αναγκαίο, προσπάθησε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στο ακίνητο που δεσμεύεις, στα συμβόλαια που υπογράφεις και γενικά σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη νέα επαγγελματική σου στέγη.

Αν είσαι άνεργος/η, μπορεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 να απογοητευτείς κάπως, αφού θα αντιληφθείς αρκετά νωρίς ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την αναζήτηση εργασίας. Είναι πιθανό να ψάχνεις και να μη βρίσκεις τίποτα αξιόλογο, καθώς ό, τι προκύπτει θα είναι πολύ μακριά από αυτό που θες και χρειάζεσαι. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί το δεύτερο εξάμηνο είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για σένα και η πιθανότητα να βρεις κάτι αξιόλογο που θα σε καλύπτει είναι σημαντική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι υπομονή και να συνεχίσεις με επιμονή να ψάχνεις ακόμα κι εκεί που σου λένε πως δεν υπάρχει τίποτα. Το 2019 μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο μάθημα στο να σου δείξει πώς μπορείς να διεκδικείς το χώρο σου, ακόμα και αν νιώθεις ότι δεν δικαιούσαι να έχεις χώρο.

Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν ανοδική πορεία, όσο παράλογο κι αν μπορεί να ακούγεται σε κάποιους από εσάς. Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των οικονομικών σου, με αποτέλεσμα ακόμα και σε μία στείρα, μη παραγωγική περίοδο να βλέπεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Η παγίδα βρίσκεται στον ενθουσιασμό που θα νιώθεις κάθε φορά που θα παίρνεις κάποια χρήματα στα χέρια σου. Αυτόν το χρόνο έχεις την τάση να σπαταλάς αλόγιστα μεγάλο μέρος των χρημάτων σου ή να μη δείχνεις την απαιτούμενη προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές, μετατρέποντας έτσι το πλεόνασμα σε έλλειμμα. Ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους φαίνεται πως το πορτοφόλι σου αδειάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή που λαμβάνεις χρήματα, όχι επειδή διοχετεύονται σε προσωπικές σου ανάγκες ή υποχρεώσεις, αλλά επειδή δαπανάς απερίσκεπτα για την ψυχαγωγία σου. Φρόντισε λοιπόν να επιστρατεύσεις τη λογική σου και να ξοδεύεις βάσει του προϋπολογισμού και των αναγκών σου.


Αισθηματικά

Η χρονιά θα σε βρει πιο ευαίσθητο/η από τις προηγούμενες και αυτό θα είναι απόρροια μιας γενικότερης προσωπικής σου μετατόπισης απέναντι στο πώς βλέπεις τη ζωή. Κυρίως στο δεύτερο μισό του έτους, θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονα σκαμπανεβάσματα, πάντα αποτελέσματα των δικών σου πράξεων, τα οποία θα σε κρατήσουν σε ένα συνεχόμενο roller coaster, γεγονός που από τη μία δε θα σε αφήνει να βαρεθείς ούτε στιγμή, αλλά από την άλλη θα σε εξαντλεί.
Αν είστε δεσμευμένοι/ες θα έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στις συναισθηματικές εκρήξεις που αναμένονται για το 2019, γεγονός που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σε ένα μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες. Σημαντικότατο ρόλο σε αυτό θα παίξει το περιβάλλον της σχέσης σου, το κλίμα που υπάρχει μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου, αφού θα δεις ότι θα φανεί κάτι παραπάνω από υποστηρικτικός/ή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάτι που θα ανοίξει την πόρτα στον εμπλουτισμό των μεταξύ σας συναισθημάτων, θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα μπορείς να απολαύσεις αυτό που τόσο έχεις -σχεδόν πάγια- ανάγκη: μία σχέση που θα χαρακτηρίζεται πρωτίστως από έντονη ψυχική σύνδεση. Έχοντας αυτά κατά νου, δε θα ήταν κακή ιδέα να κάνεις το επόμενο βήμα, το οποίο τόσον καιρό σκεφτόσουν, αλλά πολλές φορές απέφευγες λόγω φόβου.

Οι αδέσμευτοι/ες θα πρέπει να περιμένετε μία κάποια αστάθεια στα αισθηματικά σας μέσα στο 2019, γεγονός που δε θα πρέπει να σας ξενίσει ιδιαίτερα, αφού η όποια έλλειψη σταθερότητας θα οφείλεται στις δικές σας κινήσεις και επιδιώξεις. Μη μας παρεξηγήσεις, ευκαιρίες και προοπτικές θα έχεις πολλές, ωστόσο θα είναι πρωτοφανής η άρνησή σου για δέσμευση, κάτι που ίσως να πυροδοτείται και από τη στάση σου απέναντι στην απογοήτευση: ξέρουμε ότι έχεις κουραστεί να συναντάς τους λάθος ανθρώπους, ωστόσο αν κλείσεις τώρα την πόρτα στις πιθανότητες, τότε μάλλον το 2019 θα σε βρει να κάνεις…τραμπάλα. Παρ’ όλα αυτά, μη νομίζεις ότι θα μπορείς να ξεφεύγεις για πάντα από τη δέσμευση, καθώς τα άστρα έχουν διαφορετική άποψη και δεν αποκλείεται μέσα στο νέο έτος να συναντήσεις κάποιον/α που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να…πιάσεις λιμάνι.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Μαΐου] 

Επαγγελματικά

Φέτος θα έχεις αρκετές φορές (και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζεις) πολύτιμους συμμάχους, οι οποίοι θα συμβάλουν καταλυτικά στη βελτίωση των συνθηκών στον εργασιακό σου τομέα. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο τετράμηνο του 2019, θα γίνεις αποδέκτης/τρια μια πρωτόγνωρης εύνοιας που θα σου φαίνεται τουλάχιστον εξωπραγματική, αλλά καλά θα κάνεις να την αποδεχτείς, να την αξιοποιήσεις και να απολαύσεις αυτά που έχει να σου προσφέρει, τόσο σε επίπεδο status, όσο και σε εκείνο των οικονομικών απολαβών. Κατά το δεύτερο μισό του χρόνου να είσαι προετοιμασμένος/η για αποκαλύψεις, τόσο για τους φίλους (που τόσο καιρό λειτουργούσαν παρασκηνιακά υπέρ σου), όσο και για πιθανούς εχθρούς, οι οποίοι μπορεί να κατέβαλλαν σημαντικές προσπάθειες υπονόμευσής σου, χωρίς όμως να έχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Μετά τις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις, τα πράγματα στην καριέρα σου ομαλοποιούνται, σταθεροποιούνται και κινούνται σε πιο συγκεκριμένους ρυθμούς.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονες προκλήσεις στον οικονομικό τομέα, καθώς θα κληθείς να κάνεις την καλύτερη δυνατή διαχείριση πόρων, δεδομένων και των απαιτήσεων που προκύπτουν για σένα. Οφείλεις να διατηρήσεις μια ιδιαίτερα λογική γραμμή πορείας, καθώς και να αποφύγεις ριψοκίνδυνες κινήσεις οι οποίες μπορεί να σου κοστίσουν σημαντικά. Μπορεί, για την ώρα τουλάχιστον, να σου φαίνεται ότι σφίγγεις αναίτια το ζωνάρι, αλλά σε λίγο καιρό θα διαπιστώσεις ότι η συνετή διαχείριση είναι αυτή που θα λειτουργήσει ως σωσίβιο απέναντι σε αστάθμητα ρίσκα που για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν μπορείς σε αυτή τη φάση να δεις. Αν ο τομέας δραστηριότητάς σου σχετίζεται με τις μετακινήσεις, μεταφορές, μετακομίσεις ή εξωτερικό, θα πρέπει να είσαι απόλυτα προσεκτικός/ή στις συναλλαγές σου και να μην προχωράς αβασάνιστα σε συμφωνίες ή οικονομικές συναλλαγές, όσο ελκυστικές και αν φαντάζουν. Ταυτόχρονα, είναι προτιμότερο να κάνεις δουλειές με ανθρώπους που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι ή -αν αυτό δεν είναι εφικτό- να φροντίζεις να μαθαίνεις τα πάντα για τους υποψήφιους συνεργάτες σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορεί να αποθαρρυνθείς από τις πιθανότητές σου για εύρεση εργασίας, και όντως, δεν είναι το καλύτερο δυνατό έτος για να τακτοποιήσεις αυτό το θέμα, αφού μπορεί να είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ακατάλληλους εργοδότες, καθόλου ελκυστικές συνθήκες εργασίες ή ελάχιστα χρήματα. Είναι σημαντικό, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 να προσπαθείς να προστατεύεις όσο μπορείς τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές, αλλά προσοχή, μην εφησυχάσεις ούτε λεπτό. Ειδικά στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, θα πρέπει να ενισχύσεις τις προσπάθειες ανεύρεσης εργασίας, με συστηματικότητα και μεθοδικότητα, και ό, τι και αν συναντήσεις -όσο δυσάρεστο, βαρετό ή κουραστικό και αν είναι- μη χάσεις τη ζωτικότητα, την ενέργεια και κυρίως την αντοχή που σε διέπει. Αν προς τα τέλη του χρόνου δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, είναι σημαντικό να έχεις πλήρη εγρήγορση και ανοιχτά μάτια, κυρίως στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε και παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία, την οποία δεν πρέπει να προσπεράσεις για κανένα λόγο.


Οικονομικά

Τα έξοδα που θα προκύψουν το νέο έτος, ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αρκετές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, γι’ αυτό είναι σημαντικό να υιοθετήσεις πιο αυστηρή στρατηγική στον τρόπο που ξοδεύεις, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Φαίνεται ότι κάποιες φορές δε θα καταφέρεις να υπερβείς την τάση σου να καταναλώνεις -ορισμένες φορές- αλόγιστα, γεγονός που θα σου προκαλέσει θέματα στην καθημερινότητα, αφού ενίοτε θα είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις…πολιτική λιτότητας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, κατά το δεύτερο μισό του 2019, είτε από κρυφές σε εσένα πηγές, είτε ακόμα και από χρήματα που μπορεί με κάποιο αναπάντεχο τρόπο να φτάσουν στα χέρια σου (π.χ. Χαρτονομίσματα ξεχασμένα σε ένα παλιό παλτό), το σύμπαν θα βρίσκει μικρούς τρόπους να σου δίνει ανάσες και να σε βοηθάει όταν θα το χρειάζεσαι περισσότερο. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσεις κατά το νέο έτος, έχε κατά νου ότι η οικονομική σου κατάσταση δε φαίνεται να σημειώσει σημαντικές μεταβολές, γεγονός που μόνο ως θετικό μπορεί να αποτιμηθεί, αφού σε κρατάει ασφαλή από δυσμενείς αλλαγές, τις οποίες υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μονόδρομος να υποστείς. Προσοχή, λοιπόν, στη διαχείριση και μη συνδέεις τα χρήματα που ξοδεύεις με την κοινωνική σου αξία. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα διαχωρίσεις και στο μυαλό σου, ιδιαίτερα μέσα στο 2019, όπου ελλοχεύουν κίνδυνοι, λόγω κακής διαχείρισης.


Αισθηματικά

Αυτόν το χρόνο θα πιάσεις τον εαυτό σου να εξιδανικεύει τα ζητήματα της καρδιάς και όχι αδικαιολόγητα, αφού είτε έχεις, είτε γνωρίσεις αργότερα κάποιον/α, τα συναισθήματα που θα βιώνεις θα είναι βαθιά και ισχυρά, ενώ η σύνδεσή σου με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου (είτε μιλάμε για προϋπάρχουσα σχέση, είτε για νέα) είναι έντονα πνευματική και ουσιαστική. Για την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των δύο τομέων, είναι σημαντικό να διατηρήσεις ξεχωριστά την αισθηματική ζωή σου με τους φίλους σου.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες από την αρχή έως το τέλος του νέου έτους θα γίνετε μάρτυρες μια θετικότατης κλιμάκωσης της σχέσης σας ή του γάμου σας. Κάτι τέτοιο θα λάβει χώρα με μία κάπως παράδοξη μορφή και αυτή δεν είναι άλλη από το παρελθόν. Πολλά ζητήματα του παρελθόντος θα ανακινηθούν ώστε να μπορέσουν να επιλυθούν, ενώ μέσα από αυτή τη διαδικασία αναμένεται να βελτιωθεί ουσιαστικά η επικοινωνία με το ταίρι σου και ταυτόχρονα θα αναζωπυρωθεί το πάθος και το συναίσθημα στη σχέση σου, δίνοντάς σου μοναδική ώθηση και αυτοπεποίθηση, όπως επίσης και στο/στη σύντροφό σου. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να φέρει αρκετές μετακινήσεις για αναψυχή, ενώ η προοπτική του επόμενου βήματος στη σχέση σου είναι εξαιρετικά πιθανή, όποια και αν είναι η τωρινή μορφή της.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είστε ελεύθερα πουλιά, χωρίς δεσμεύσεις, αλλά με αρκετή διασκέδαση, φλερτ και απόλαυση της αυτονομίας σας, κάτι που αναμένεται να μεταβληθεί από το δεύτερο μισό του έτους, αφού τότε τόσο λόγω της προσωπικής σας διάθεσης, όσο και και των ανθρώπων που σε προσεγγίζουν, δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις σχέσεις ιδιαίτερα ισχυρές και έντονες σε όλα τα επίπεδα, πρωτόγνωρες σε ένα μεγάλο βαθμό, σωματικά και ψυχικά. Το μόνο σημαντικό στην όλη διαδικασία είναι να έχεις την οξύνοια να αντιληφθείς τι πραγματικά έχεις εσύ ανάγκη γιατί ένας πιθανός μετεωρισμός ανάμεσα στις δύο φάσεις σου μπορεί να προκαλέσει άθελά σου ζημιά στους ανθρώπους που έρχονται στο δρόμο σου.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Το πείσμα του Ταύρου

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της ρίζας. Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αυτό το ζώδ ...

Ωροσκόπος Ταύρος – Ο Βασιλιάς των Αισθήσεων

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Με τον συγκεκριμένο Ωροσκόπο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία αργή και σταθερή πρ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Διάφοροι τρόποι του «Σε Αγαπώ»

Μια συναισθηματική σύνδεση αφορά την αγάπη, σωστά; Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι μπ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Τα βήματα προετοιμασίας για διαζύγιο!!

Παίρνετε διαζύγιο; Ποιο θα ήταν το πρώτο σας βήμα για την προετοιμασία της διαδικασίας ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αναγέννηση

Η αναγέννηση είναι ένας μεγάλος στόχος όλων βέβαια των ανθρώπων, αλλά ιδιαίτερα των μυ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u