Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

3 Ιουνίου 2020

Κάποιοι στόχοι που το προηγούμενο διάστημα διακόπηκαν λόγω των συνθηκών της καραντίνας, τώρα ενεργοποιείται εκ νέου η πορεία τους και αν περιμένατε, μία επαγγελματική ή οικονομική εξέλιξη, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, στο να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για το που πάει το πράγμα. Φιλόδοξοι και με αποφασιστικότητα, θα πάρετε πληροφορίες, θα μάθετε για το θέμα που σας ενδιαφέρει και σίγουρα  πατάτε στα πόδια σας με αυτοπεποίθηση.Αύριο

4 Ιουνίου 2020

Καλό θα ήταν να αποφύγετε στο να προχωρήσετε το διάστημα αυτό, σε ένα μεγαλεπήβολο στόχο που θα απαιτούσε από σας, να κάνετε μεγάλες σε μέγεθος δαπάνες. Όπως το να αγοράσετε  ή να πουλήσετε ένα ακίνητο προκειμένου να έχετε τη ρευστότητα που χρειάζεστε. Όμως εάν θέλετε να κάνετε μία επένδυση στο εργασιακό σας περιβάλλον, τώρα με σωστό προγραμματισμό, μπορείτε να το επιχειρήσετε. Όλα απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς από σας.

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   31/5 – 7/6/2020

Οι φιλικές σας σχέσεις, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα σας προβληματίσουν αυτή την εβδομάδα εσάς τους Ταύρους.

Την Κυριακή θα αφήσετε πίσω σας τους ενδοιασμούς και θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Την Δευτέρα θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σας με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον καθώς πίσω από το ενδιαφέρον του και την κτητική του διάθεση μπορεί να κρύβονται συναισθήματα που δεν έχουν εκφραστεί.

Την Τετάρτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σας ωθήσει να κάνετε αγορές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να τα καλοπιάσετε.

Την Πέμπτη θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας.

Την Παρασκευή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας φέρει πρωτότυπες ιδέες ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην αγορά ενός νέου κινητού ή κάποιων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ενώ την ίδια ημέρα η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει ανατροπές στις  οικονομικές συνεργασίες με ολοκλήρωση παλιών ενώ μπορεί να προκύψουν και νέες με άτομα από το φιλικό σας κύκλο.

Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων θα ανεβάσει τους τόνους σε μια φιλική σχέση εξαιτίας μιας οικονομικής συνεργασίας η οποία δεν σας βρίσκει σύμφωνους.

Ενώ την Κυριακή θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί αρχίσετε να κάνετε τα πρώτα σχέδια για τις διακοπές σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Εσείς οι Ταύροι φαίνεται ότι θα έχετε κάποιο χαρούμενο νέο από μια συνάντηση ή από μια συναισθηματική επικοινωνία ωστόσο η έκλειψη που θα συμβεί στις 05/06 δίνει έμφαση στα συναισθηματικά σας ζητήματα αλλά και στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε..Σκεφτείτε όσο μπορείτε με τη λογική και μην λειτουργήσετε ανατρεπτικά..

Οι δεσμευμένοι αναθεωρείτε κάποια συναισθηματικά σας θέματα και στην παρούσα φάση έχετε έναν έντονο εκνευρισμό που ή δικός σας είναι γιατί προβληματίζεστε με τους στόχους σας είτε από το ταίρι σας που σας πιέζει να πάρετε κάποιες αποφάσεις…Μην λειτουργήσετε παρορμητικά ούτε προκλητικά αλλά όσο μπορείτε με σύνεση…

Οι αδέσμευτοι  έχετε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον αλλά κάτι δεν έχει πάει καλά κι ενώ υπάρχει αρκετή έλξη παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα που δεν αφήνουν να υπάρξει η δέουσα εξέλιξη…Από την άλλη μεριά φαίνεται ότι τα ενδιαφέροντά σας δεν σταματάνε σε ένα άτομο και ίσως στα σχέδιά σας είναι και να προκαλέσετε…Σκεφτείτε με γνώμονα τη λογική και μην κάνετε ανατρεπτικές κινήσεις τώρα…

Ιούνος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Ταύροι μου αυτό τον μήνα συνεχίζετε να είστε πιεσμένοι και θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας αλλά και τις συναισθηματικές σας συναλλαγές…Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη θα είναι σχεδόν όλο το μήνα ανάδρομη οπότε θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί αλλά να είσαστε έτοιμοι και για κάποιες ενδεχόμενες ανατροπές…Επιπλέον έχετε το νου σας σε οικονομικές συζητήσεις με φίλους γιατί μπορεί να υπάρει ένταση..

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 05/06

Επηρεάζει τον 2ο και τον 8ο οίκο σας και μπορεί να σας ωθήσει να μπείτε στη διαδικασία να τακτοποιήσετε δάνεια,οφειλές μπορεί όμως να τονίσει περισσότερο το κενό που υπάρχει στα οικονομικά σας…

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ 21/06

Σας επηρεάζει στον άξονα 3ου -9ου και δίνει έμφαση σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να έχετε με την οικογένειά σας αλλά και κάποια θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε…Επηρεάζει εσάς που είστε αρχές 1ου δεκαημέρου.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά εσείς οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου συνεχίζετε να πιέζεστε στα επαγγελματικά σας θέματα και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να μην αντιδράσετε..Εάν λειτουργήσετε υπομονετικά και δίκαια κάποια στιγμή θα ανταμοιφθείτε..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά τα πράγματα είναι μέτρια κι ίσως θα έχετε και συζητήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα για κάποιες καθυστερήσεις που σας ενοχλούν…Πάντως το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου μπορεί να σας φέρει πίσω κάποια χρήματα που περιμένατε ή που σας χρωστούσαν..

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα πράγματα είναι μέτρια και περισσότερο αυτό το διάστημα ψάχνετε να βρείτε υποστήριξη από την οικογένεια που θα μπορούσε να είναι επιβοηθητική..Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να πάρετε και κάποιες ιδέες από φίλους κι έτσι να ισοσταθμίσετε τις διάφορες καθυστερήσεις..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά τα πράγματα γενικώς είναι αρκετά δύσκολα αφού η 1η έκλειψη γίνεται επάνω στον άξονα των οικονομικών σας με αποτέλεσμα ή να φέρει παλιά χρωστούμενα στην επιφάνεια που θα σας αφήσουν με άδεια τσέπη ή θα τονίσει την έλλειψη ρευστού που υπάρχει στην παρούσα φάση…Στηριχτείτε για την ώρα στην οικογένειά σας…Μπορεί να μην έχει αρκετά να σας προσφέρει αλλά θα είναι αρκετή η στήριξη για να ισοσταθμίσετε την κατάσταση…

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κι εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε δυσκολίες στα επαγγελματικά κι ίσως υπάρχουν και κάποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις…Προσέχετε να μην ξεκινήσετε κάτι νέο τώρα και μην εμπιστευτείτε κάποιους φίλους που θα έχουν κάποιες νέες ιδέες…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε οικονομικές συμφωνίες γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε…Ωστόσο με τον Βόρειο Δεσμό που θα περάσει στο τέλος του δεκαημέρου σας κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να έχετε δυνατότητες εξέλιξης…Προχωρήστε με προσοχή και ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες ώστε στις αρχές Αυγούστου να μπορέσετε να κάνετε κινήσεις άφοβα..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ερωτικά κάποιοι από εσάς θα συνεχίσετε να έχετε ανατροπές και  κάποιοι  ερωτικές επικοινωνίες από το παρελθόν που θα πρέπει να προσέξετε .Αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη και το μόνο που επιτρέπετε είναι να μπορέσετε να κάνετε έναν απολογισμό και να προσδιορίσετε τι ακριβώς θα σας κάνει να νοιώσετε την συναισθηματική ασφάλεια που τόσο πολύ αποζητάτε…Είναι εποχή όμως για περισυλλογή κι όχι για νέες κινήσεις…

Οι δεσμευμένοι αποφύγετε νευρικά ξεσπάσματα όπως επίσης αποφύγετε να δράσετε εγωιστικά…Το καλύτερο θα ήταν να επανεξετάσετε με το ταίρι σας τυχόν θέματα που μπορεί να υπάρχουν και να εστιαστείτε στην οικογένειά σας με όσα θέματα και συζητήσεις μπορεί να επαναληφθούν…Είναι ένας δύσκολος μήνας και δεν θα πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις…Μην υποσχεθείτε όμως κάτι που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε…

Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές επιστροφές παντός τύπου…Προσέχετε γιατί το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για σοβαρές αποφάσεις…Εάν απλώς θέλετε να περάσετε καλά για ένα διάστημα με πλήρη επίγνωση ότι δεν θα διαρκέσει και πολύ μπορείτε ελεύθερα να το ζήσετε…Αν όμως δεν είστε έτοιμοι αφού το κύριο ζητούμενό σας είναι η ασφάλεια προσέχετε σχέσεις που θα παρουσιαστούν τώρα γιατί μπορεί να σας δώσουν λάθος εντυπώσεις και να απογοητευτείτε…

Έτος 2020

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς όλο το χρόνο και αυτό σας κάνει να θέλετε περισσότερες πνευματικές σχέσεις με φίλους και να αισθάνεστε πιο έντονα συνδεδεμένοι με την “ατομικότητα” και τον “πνευματικό” σας εαυτό.

Μπορεί να είστε πιο χρήσιμος στους φίλους σας και πιο διαισθητικοί από άλλες φορές. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, σας επαναφέρει φίλους, αλλά και προηγούμενες, ενασχολήσεις με ομάδες, χωρίς να υποδηλώνει την παραμονή σας εκεί.

Γι αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις,  μέχρι να ορθοδρομήσει. Ο Άρης στους Ιχθύες από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο και αυτό μπορεί να σας φέρει ξανά, πίσω στην “διαδρομή” με τα όνειρά σας και με τους φίλους σας.

Ο Ουρανός παραμένει στο 10ήμερο σας και αυτό είναι το πρώτο πλήρες ημερολογιακό έτος που ο Ουρανός θα είναι πάνω σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο επικεντρωμένο στις αλλαγές και στο τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας, με ασυνήθιστους τρόπους.

Μπορείτε να είστε περισσότερο από ένα άτομο,μια ομάδα ας πούμε, πιο εφευρετική και πρωτότυπη, οπότε θα μπορείτε να εργαστείτε για την αλλαγή ορισμένων τμημάτων του εαυτού σας ή της ζωής σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 Απριλίου – 1 Μαΐου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός στο δεκαήμερο σας, σας φέρνει αλλαγή και αβεβαιότητα, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο “δειλοί”, πιο ανοιχτοί και χωρίς αναστολές. Οι εσωτερικές αλλαγές που περνάτε μπορούν να εκδηλωθούν προς τα έξω ως μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Τα απροσδόκητα γεγονότα και η ανεπιθύμητη αλλαγή μπορεί να προκαλέσουν άγχος και ένταση αλλά και υψηλότερη αυτογνωσία. Όσοι γεννήθηκαν από τις 22 έως τις 30 Απριλίου εμφανίζουν αυτές τις συναρπαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του 2020. Όσοι γεννήθηκαν στις 20 και 21 Απριλίου ολοκλήρωσαν αυτή τη διαμετακόμιση τον Απρίλιο του 2019.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι η αλήθεια, επειδή φέρνει απρόσμενη καλή τύχη.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας βρίσκεται στον Δεκαήμερο σας σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Είναι μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Το τετράγωνο Κρόνου στο 10ήμερο σας, λειτουργεί πιεστικά και ανασταλτικά στα θέλω σας. Η κούραση είναι δεδομένη, γι αυτό βρείτε-όσο γίνεται-χρόνο ξεκούρασης.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, σας φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία. Μια υπεύθυνη και διακριτική προσέγγιση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος. Οι σχέσεις με ανδρικό φύλο και  ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου φέρνει “φραγμούς” στην πρόοδό σας. Η υπερβολική ευθύνη, η βαρετή δουλειά, ο ανεπαρκής χρόνος, ή το απαιτητικό αφεντικό ή ο συνεργάτης μπορεί να φέρει πολλές δυσκολίες.  Όμως, θα δημιουργηθούν κι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, κάτι που πρέπει να συντονίσετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 10 Μαΐου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα μπορούσε να προκαλέσει συναισθηματικά προβλήματα για κάποιους. Αλλά σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας  και τα πιο ευάλωτα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και τους πλούσιους, αλλά δίνει και συμπόνια, πίστη και έμπνευση.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας, ως “σύμμαχος” δίνει μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας. Μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλές στιγμές. Αλλά επειδή πρόκειται για μια τέτοια τυχερή διαδρομή, που ενισχύει το επίπεδο του” εγώ” και την εμπιστοσύνη σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να καταβάλλετε προσπάθειες για να προχωρήσετε στη ζωή. 

13 έως 25 Μαρτίου: Η Αφροδίτη στο 10ήμερο σας, είναι μια καλή ευκαιρία  για ρομαντισμό, κοινωνικοποίηση και οικονομική διευκόλυνση. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε το τέλειο ταίρι. Αγορές, επενδύσεις και διακοσμήσεις, είναι επίσης θέματα που ευνοούνται.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου δεν βοηθάει προβληματικές σχέσεις. Η ανυπομονησία, η σεξουαλική απογοήτευση και η έλλειψη αυτοελέγχου θα μπορούσαν να μετατρέψουν την αγάπη σε μίσος, με αποτέλεσμα παρορμητικές ενέργειες και εχθρότητα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, αλήθεια και αισιοδοξία. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ομόλογα ή προσόδους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 20 Μαΐου)

Όλο το χρόνο:  Μια ακραία ώθηση στο επίπεδο του “εγώ”, σας δίνει τρομερή προσωπική δύναμη και επιρροή. Οι άνθρωποι θα εντυπωσιαστούν από την ισχυρή σας παρουσία και το χάρισμα. Οι ισχυροί άνθρωποι θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί σας για τις επικερδείς υποθέσεις.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, φέρνει υπομονή, αποφασιστικότητα και ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος. Πρόκειται για μια περίοδο σταθερής προόδου, επίτευξης και αναγνώρισης. Θα εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών και ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Δίνει αποφασιστικότητα και επιμονή για σημαντική προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πρόκειται για μια εποχή που “απαιτεί”μια αλλαγή “εκ θεμελίων”. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για ευημερία, τα επόμενα χρόνια.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου είναι μια εξαιρετικά καλή όψη, που μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το δικό σας δεκαήμερο,είναι μια καλή στιγμή για την αγορά και πώληση ακινήτων ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Μια στενότερη σύνδεση με τον συνεργάτη σας είναι πιθανή. Εάν πρόκειται για ερωτική σχέση, το κίνητρο είναι το συμφέρον, με κάποιον πολύ μικρότερο, ή πολύ μεγαλύτερο.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα, για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου φέρνει προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη. Αυτό αφορά μια εποχή μεγάλης κλίμακας επιτυχίας, σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Ωροσκόπος Ταύρος – Ο Βασιλιάς των Αισθήσεων

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Με τον συγκεκριμένο Ωροσκόπο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία αργή και σταθερή πρ ...

Ταύρος: Αργός αισθησιασμός

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και αντιπροσωπεύει το ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μιχάλης

Είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο της μεταφυσικής σχεδόν πάνω από 20 χρόνια. Είμαι ένα ισχυρό διάμεσο και μπορώ να προβλέψω με εγκυρότητα πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.  Έχω μυηθεί στις Απόκρυφες Τέ ...

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Είναι ο σωστός;

Κριός Αν ασχολείστε με ένα Κριό, μην περιμένετε να είναι γλυκός, καλόκαρδος και ρομαντ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να κατακτήσεις τον άντρα των ονείρων σου

Ας το παραδεχτούμε: όλες έχουμε έναν πρίγκιπα στο μυαλό μας. Το θέμα είναι πώς θα τον έχ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς επηρεάζει η νέα σελήνη;

Κάθε Νέα Σελήνη έχει την δική της δυναμική αλλά ανάλογα με το ζώδιο έχει πάντα σταθερά ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u