Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

1 Απριλίου 2020

Προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε κάποιες ειδοποιήσεις ή διαισθήσεις και πολλές φορές διαπιστώνετε, πως αυτά που νοιώθετε, κρύβουν μεγάλες αλήθειες. Λένε πως ο Κρόνος σε αντίθεση, είναι σαν να έχεις ένα βουνό πάνω σου κι απέναντι. Στην περίπτωση σας, το «βουνό»υπάρχει στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες. Κούραση κι ευθύνη το “μότο”της εποχής.Αύριο

2 Απριλίου 2020

Στα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε επιθετικότητα από το άμεσο περιβάλλον. Τα λόγια, θα είναι «τσουχτερά»και με ένταση. Οι οικονομικές λύσεις, θα σας δοθούν εντελώς ξαφνικά και από φιλικό άτομο. Όσοι πρέπει να κάνετε κάποιους διακανονισμούς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   29/3 – 5/4/2020

Μια αρκετά πιεστική περίοδος, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ξεκινά  για εσάς τους Ταύρους.

Την  Κυριακή θα γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας.

Την Δευτέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εγκαινιάσει μια περίοδο εξαιρετικά πιεστική για εσάς.

Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον.

Την Τετάρτη θα έχετε σημαντικές συζητήσεις.

Την Πέμπτη η επικοινωνία με ένα φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο θα σας γεμίσει χαρά.

Την Παρασκευή η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει σημαντική βοήθεια στο πορτοφόλι σας, παράλληλα όμως είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε άσκοπες σπατάλες, από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας κάνει εύκολα θύματα κολακείας.

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να κάνετε τα βήματα που χρειάζονται για να αλλάξετε την εικόνα σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε εσωτερικές αναζητήσεις σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Η βοήθεια που σου παρέχουν τα φιλικά σου πρόσωπα είναι πολύ σημαντική και σε βοηθούν να εκφράσεις με σαφήνεια αυτές τις αναζητήσεις και να προσανατολιστείς προς τη σωστή για σένα κατεύθυνση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις μπροστά σου εξαιρετικές προοπτικές για βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με το/τη σύντροφό σου, αρκεί να φροντίσεις να αποφύγεις να εμπλακείς περαιτέρω σε διενέξεις που μπορεί να λάβουν χώρα αυτή την εβδομάδα. Η καλύτερη στάση για τώρα είναι αυτή της σιωπής και της αναμονής σε περίπτωση διαφορών (απόλυτα φυσιολογικών για ένα ζευγάρι).

Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτήν την εβδομάδα νιώθεις ισχυρή την ανάγκη για συντροφικότητα, όμως ταυτόχρονα τηρείς μία αρκετά ανεξάρτητη στάση. Φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο, ενώ δεν παραλείπεις να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου σχετικά με μία πιθανή δέσμευση. Παρ’ όλα αυτά είναι πολύ πιθανή η παρουσία κάποιου προσώπου στη ζωή σου από το παρελθόν με το οποίο υπάρχει μία ισχυρή έλξη. Το τι θα γίνει μεταξύ σας, εξαρτάται από εσένα.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας αυτός είναι κομβικός για τις φιλίες σου, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι πραγματικές από τις ψεύτικες. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του φιλικού κύκλου.

1ο δεκαήμερο

[21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα ξεκινάς πολύ δυναμικά το μήνα, σχεδόν επιθετικά. Αυτή σου η διάθεση ενδέχεται να μην αξιολογείται σωστά από τους συναδέλφους/συνεργάτες σου και να δημιουργείται τακτικά ένα κλίμα πόλωσης. Η ψυχραιμία του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να βοηθήσει να βγεις από αυτήν την κατάσταση, καθώς η συναισθηματική σου εμπλοκή κάνει την κρίση σου θολή.

Στον οικονομικό τομέα δημιουργούνται τώρα κάποιες σημαντικές προοπτικές για αύξηση των εσόδων σου, όμως θα πρέπει να είσαι υπομονετικός/ή, μέχρι αυτές να μπορέσουν να εφαρμοστούν από τους ανωτέρους σου, διαφορετικά μπορεί να διακινδυνεύσεις την πιθανή θετική έκβαση που αναμένεται.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου, αλλά όχι παθητικός/ή. Φρόντισε λοιπόν, αυτό το μήνα να μην λαμβάνεις βεβιασμένες αποφάσεις σχετικά την καριέρα σου. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι μπορούν αυτό το διάστημα να λειτουργήσουν ιδιαίτερα βοηθητικά, κυρίως σ’ ό, τι αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης εκείνων που σε ανταγωνίζονται. Βλέπουν πιο καθαρά από σένα και καλό θα ήταν να ακούς τις συμβουλές τους.

Στον οικονομικό τομέα ο Απρίλιος σου προσφέρει απλόχερα σημαντικές ευκαιρίες. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται, διότι αν κάτι “στραβώσει” θα είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών ή/και χειρισμών σου.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, τόσο σε σχέση με τις αποφάσεις που λαμβάνεις, όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το εργασιακό σου περιβάλλον. Είσαι νευρικός/ή και παίρνεις βεβιασμένες αποφάσεις, οι οποίες ενδεχομένως να μη συμβαδίζουν με την πολιτική που έχει αποφασιστεί να ακολουθείται. Αυτό το μήνα έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να αναγνωριστείς και να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους πολλούς, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ακολουθείς την πεπατημένη, αποφεύγοντας τους πολλούς αυτοσχεδιασμούς.

Στον οικονομικό τομέα έχεις κάποια χαρμόσυνα νέα που αφορούν στις οικονομικές σου απολαβές με προοπτική για μόνιμη ενσωμάτωση στο εισόδημά σου και είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου, το αν θα το καταφέρεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η ανεξαρτησία σου αυτό το μήνα θα είναι ο απόλυτος στόχος και η απόλυτη επιθυμία σου. Μάλιστα, ο βαθμός στον οποίο έχεις ανάγκη την αυτονομία σου είναι τέτοιος που μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε υπερβολές. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους γύρω σου, είτε μιλάμε για το ταίρι σου, είτε για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί επικοινωνιακό χάσμα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η δε φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς ικανοποιητικά την τάση σου για ανεξαρτησία, κάτι που γεννά πολλές αμφιβολίες στο ταίρι σου, αφού δεν μπορεί να γνωρίζει τι σου συμβαίνει και υποθέτει τα χειρότερα. Φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτός/ή και πιο σαφής στις προθέσεις σου, ούτως ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε μη αναστρέψιμες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και σε διαρκή αναζήτηση, αφού νιώθεις ότι κανένας/καμία δεν είναι ιδανικός/ή για σένα. Έτσι προτιμάς να γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους, χωρίς καμία απολύτως πρόθεση να “δέσεις σε κάποιο λιμάνι”. Ο μόνος λόγος που θα σε έκανε να περιορίσεις τώρα την ανεξαρτησία σου είναι η απόλυτη ιδεολογική ταύτιση με ένα/μία υποψήφιο/α σύντροφο, αλλά αναρωτήσου: είναι κάτι τέτοιο εφικτό.

Έτος 2020

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς όλο το χρόνο και αυτό σας κάνει να θέλετε περισσότερες πνευματικές σχέσεις με φίλους και να αισθάνεστε πιο έντονα συνδεδεμένοι με την “ατομικότητα” και τον “πνευματικό” σας εαυτό.

Μπορεί να είστε πιο χρήσιμος στους φίλους σας και πιο διαισθητικοί από άλλες φορές. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, σας επαναφέρει φίλους, αλλά και προηγούμενες, ενασχολήσεις με ομάδες, χωρίς να υποδηλώνει την παραμονή σας εκεί.

Γι αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις,  μέχρι να ορθοδρομήσει. Ο Άρης στους Ιχθύες από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο και αυτό μπορεί να σας φέρει ξανά, πίσω στην “διαδρομή” με τα όνειρά σας και με τους φίλους σας.

Ο Ουρανός παραμένει στο 10ήμερο σας και αυτό είναι το πρώτο πλήρες ημερολογιακό έτος που ο Ουρανός θα είναι πάνω σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο επικεντρωμένο στις αλλαγές και στο τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας, με ασυνήθιστους τρόπους.

Μπορείτε να είστε περισσότερο από ένα άτομο,μια ομάδα ας πούμε, πιο εφευρετική και πρωτότυπη, οπότε θα μπορείτε να εργαστείτε για την αλλαγή ορισμένων τμημάτων του εαυτού σας ή της ζωής σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 Απριλίου – 1 Μαΐου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός στο δεκαήμερο σας, σας φέρνει αλλαγή και αβεβαιότητα, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο “δειλοί”, πιο ανοιχτοί και χωρίς αναστολές. Οι εσωτερικές αλλαγές που περνάτε μπορούν να εκδηλωθούν προς τα έξω ως μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Τα απροσδόκητα γεγονότα και η ανεπιθύμητη αλλαγή μπορεί να προκαλέσουν άγχος και ένταση αλλά και υψηλότερη αυτογνωσία. Όσοι γεννήθηκαν από τις 22 έως τις 30 Απριλίου εμφανίζουν αυτές τις συναρπαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του 2020. Όσοι γεννήθηκαν στις 20 και 21 Απριλίου ολοκλήρωσαν αυτή τη διαμετακόμιση τον Απρίλιο του 2019.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι η αλήθεια, επειδή φέρνει απρόσμενη καλή τύχη.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας βρίσκεται στον Δεκαήμερο σας σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Είναι μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Το τετράγωνο Κρόνου στο 10ήμερο σας, λειτουργεί πιεστικά και ανασταλτικά στα θέλω σας. Η κούραση είναι δεδομένη, γι αυτό βρείτε-όσο γίνεται-χρόνο ξεκούρασης.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, σας φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία. Μια υπεύθυνη και διακριτική προσέγγιση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος. Οι σχέσεις με ανδρικό φύλο και  ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου φέρνει “φραγμούς” στην πρόοδό σας. Η υπερβολική ευθύνη, η βαρετή δουλειά, ο ανεπαρκής χρόνος, ή το απαιτητικό αφεντικό ή ο συνεργάτης μπορεί να φέρει πολλές δυσκολίες.  Όμως, θα δημιουργηθούν κι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, κάτι που πρέπει να συντονίσετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 10 Μαΐου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα μπορούσε να προκαλέσει συναισθηματικά προβλήματα για κάποιους. Αλλά σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας  και τα πιο ευάλωτα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και τους πλούσιους, αλλά δίνει και συμπόνια, πίστη και έμπνευση.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας, ως “σύμμαχος” δίνει μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας. Μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλές στιγμές. Αλλά επειδή πρόκειται για μια τέτοια τυχερή διαδρομή, που ενισχύει το επίπεδο του” εγώ” και την εμπιστοσύνη σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να καταβάλλετε προσπάθειες για να προχωρήσετε στη ζωή. 

13 έως 25 Μαρτίου: Η Αφροδίτη στο 10ήμερο σας, είναι μια καλή ευκαιρία  για ρομαντισμό, κοινωνικοποίηση και οικονομική διευκόλυνση. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε το τέλειο ταίρι. Αγορές, επενδύσεις και διακοσμήσεις, είναι επίσης θέματα που ευνοούνται.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου δεν βοηθάει προβληματικές σχέσεις. Η ανυπομονησία, η σεξουαλική απογοήτευση και η έλλειψη αυτοελέγχου θα μπορούσαν να μετατρέψουν την αγάπη σε μίσος, με αποτέλεσμα παρορμητικές ενέργειες και εχθρότητα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, αλήθεια και αισιοδοξία. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ομόλογα ή προσόδους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 20 Μαΐου)

Όλο το χρόνο:  Μια ακραία ώθηση στο επίπεδο του “εγώ”, σας δίνει τρομερή προσωπική δύναμη και επιρροή. Οι άνθρωποι θα εντυπωσιαστούν από την ισχυρή σας παρουσία και το χάρισμα. Οι ισχυροί άνθρωποι θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί σας για τις επικερδείς υποθέσεις.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, φέρνει υπομονή, αποφασιστικότητα και ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος. Πρόκειται για μια περίοδο σταθερής προόδου, επίτευξης και αναγνώρισης. Θα εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών και ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Δίνει αποφασιστικότητα και επιμονή για σημαντική προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πρόκειται για μια εποχή που “απαιτεί”μια αλλαγή “εκ θεμελίων”. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για ευημερία, τα επόμενα χρόνια.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου είναι μια εξαιρετικά καλή όψη, που μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το δικό σας δεκαήμερο,είναι μια καλή στιγμή για την αγορά και πώληση ακινήτων ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Μια στενότερη σύνδεση με τον συνεργάτη σας είναι πιθανή. Εάν πρόκειται για ερωτική σχέση, το κίνητρο είναι το συμφέρον, με κάποιον πολύ μικρότερο, ή πολύ μεγαλύτερο.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα, για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου φέρνει προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη. Αυτό αφορά μια εποχή μεγάλης κλίμακας επιτυχίας, σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Ωροσκόπος Ταύρος – Ο Βασιλιάς των Αισθήσεων

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Με τον συγκεκριμένο Ωροσκόπο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία αργή και σταθερή πρ ...

Γήινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Τα γήινα ζώδια είναι γνωστά για την πρακτικότητά τους και τη προσοχή τους στη λεπτ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Αλίκη

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Λάθη στην σχέση

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού που συμβαίνουν δυσάρεστα πράγματα που χωρίς ν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ένας σύντροφος μικρότερος;

Εννοείται ότι πια το θέμα της διαφοράς ηλικίας μας έχει τελειώσει ως ταμπού. Η εποχή πο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Αναγέννηση …

Η αναγέννηση είναι ένας μεγάλος στόχος όλων βέβαια των ανθρώπων, αλλά ιδιαίτερα των μυ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u