Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Με την δημόσια εικόνα σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον τρόπο που προβάλλετε τα επιτεύγματα σας. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, πολλές φορές αυτό που βλέπουν οι άλλοι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζετε εσείς ότι βλέπουν. Ίσως τελικά να ήρθε η στιγμή να αποκοπείτε από παγιωμένες αντιλήψεις και να δομήσετε το δικό σας σύστημα αξιών, το οποίο θα ταιριάζει ουσιαστικά με την εικόνα σας.

Ερωτικά

Υπολογίζετε τις μέρες,  που έχετε να ανταμώσετε τον αγαπημένο σας και μάλλον τι έχετε  βρει πολλές. Αυτό όμως, δεν είναι και κάτι που σας συμβαίνει και πρώτη φορά. Είναι μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση, που μόνο σας δίνει ανασφάλειες για το μέλλον. Τώρα που θα έχετε την ευχέρεια των επικοινωνιών μπορείτε, από την δική σας την μεριά να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Εφαλτήριο για όλα αυτά, θα είναι και η άνοδος και σταθεροποίηση των επαγγελματικών σας.Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, θα σας βοηθήσει ώστε ένα πρωτότυπο επαγγελματικό σας σχέδιο να πάρει άμεσα σάρκα και οστά. Επίσης, η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια  οικονομική συνεργασία η οποία είχε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό.

Ερωτικά

Είστε στην υψηλότερη σας δυναμική και μάλλον αυτό είναι που σας έχει δώσει και μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, για και κλείσετε μια σειρά από προβλήματα που έχουν βγει στην πορεία σας. Οι ερωτικές περιπέτειες θα παύσουν και οι περισσότεροι από εσάς θα αποφασίσουν, είτε να μείνουν με το σωστό ταίρι, είτε μόνοι τους και ασφαλείς. Δρομολόγια και συναντήσεις έρχονται στον τρίτο δεκαήμερο του μήνα, για τις σχέσεις εξ αποστάσεως.

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    9/12 – 16/12/2018

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά, με τους ισχυρούς του ζωδιακού Κρόνο και Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε να βρείτε λύση σε μια γραφειοκρατική υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό.
Την Δευτέρα εξαιτίας  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, μια ανατροπή στα σχέδια σας ή μια είδηση που θα λάβετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο βρίσκεται μακριά, θα είναι η αφορμή για να βγείτε εκτός εαυτού.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στην εξέλιξη τις καριέρας σας. Την Πέμπτη , η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες είχαν διακοπεί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Το Σάββατο θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν την κρίση σας. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα θυμίσει ότι πρέπει να ξεκουράζεστε , ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία.

Ερωτικά

Είναι μία εξαιρετική εβδομάδα για τον αισθηματικό σας τομέα, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Είναι όμως απαραίτητο να αξιοποιήσετε αυτήν την πλανητική εύνοια. Δε θα υπάρξουν ουρανοκατέβατες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αν κι εσείς δεν ενδιαφερθείτε να να κινήσετε λίγο κάποιες καταστάσεις.

Οι δεσμευμένοι αρχίζετε να κατανοείτε όλο και καλύτερα το/τη σύντροφό σας, αλλά και την ουσία της σχέσης σας. Αντιλαμβάνεστε πως τα συναισθήματα και των δύο είναι εξίσου σοβαρά και πως θέλετε τα ίδια πράγματα ο ένας από τον άλλο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα γίνετε πιο ξεκάθαροι/ες με το ταίρι σας και η σχέση σας ενδέχεται να πάρει πιο σοβαρή μορφή συγκριτικά με πριν.

Οι αδέσμευτοι μέχρι πρότινος είχατε την εντύπωση πως η ερωτική σας ζωή διένυε έναν φαύλο κύκλο. Αυτό αλλάζει αυτήν την εβδομάδα, κυρίως επειδή εσείς αλλάζετε οπτική γωνία στα αισθηματικά σας ζητήματα. Ξέρετε τι ζητάτε από έναν άνθρωπο, γι’ αυτό δεν πέφτετε στην παγίδα της τυφλής αναζήτησης. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας κάποιο άτομο που θα πληροί τις προϋποθέσεις που έχετε θέσει. 

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Αυτό το μήνα μπορείς πραγματικά να προοδεύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αρκεί να αποτινάξεις από πάνω σου ό, τι παλιό σε κρατάει πίσω. Είναι σημαντικό να αναλαμβάνεις δράση όποτε αυτό απαιτείται από σένα και να αποφύγεις την παθητική στάση, γιατί μπορεί εύκολα ένα καλό και ευχάριστο διάστημα όπως αυτό, να μετατραπεί σε μία ανούσια και κουραστική ρουτίνα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα μπροστά, ακόμα και να κερδίσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ζητήματα που φαίνονταν χαμένα, όμως για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά και με αισιοδοξία πως θα τα καταφέρεις.

1ο δεκαήμερο [21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Μπορεί το ξεκίνημα του μήνα να μην είναι ιδανικό, καθώς υπάρχει ένας μικρός εκνευρισμός που επηρεάζει την παραγωγικότητά σου, όμως αυτό σύντομα αλλάζει.

Στον επαγγελματικό τομέα κατά το πρώτο μισό του μήνα το κλίμα στη δουλειά πρόκειται να είναι τεταμένο, δεδομένου ότι πλησιάζουν οι γιορτές και κανένας δεν έχει διάθεση για δουλειά, είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα χάος στο εργασιακό χώρο που θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανατροπές. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα και μετά το κλίμα αλλάζει κατακόρυφα, τουλάχιστον για σένα. Η προοπτική αναβάθμισης της θέσης σου μέσα στη δουλειά σου δημιουργεί μία παραγωγική υπερδιέγερση, η οποία σε φέρνει ενώπιον της μεγαλύτερης προσωπικής σου επιτυχίας για το 2018.

Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς ο ενθουσιασμός των ημερών σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Γύρω στις 20 του μήνα μπορείς να περιμένεις μία σημαντική βοήθεια, η οποία όμως δε θα έχει μόνιμο χαρακτήρα, αλλά θα είναι περισσότερο σαν μπόνους ή δώρο.

2ο δεκαήμερο [2-11 Μαΐου]

Η έντονη κινητικότητα των ημερών σε κάνει πιο ενεργητικό/ή, ενώ παράλληλα αυξάνει και τις προσδοκίες σου σε σχέση με το μέλλον. Αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σαν να είναι παραμύθι και ταυτόχρονα κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία μπορεί να φαίνονται εκτός πραγματικότητας.

Στον επαγγελματικό τομέα ο μήνας ξεκινά με εντάσεις και μία αναστάτωση, η οποία δημιουργείται εξαιτίας της άρνησης όλων των μερών να συντονιστούν και να συνεργαστούν. Αυτή η κατάσταση δε θα παραμείνει για πολύ, καθώς πολύ σύντομα το κλίμα αλλάζει και η συναδελφικότητα και η συνεννόηση βελτιώνουν στο μέγιστο την ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να επιτύχεις κάθε στόχο που θέτεις, αρκεί να συμπεριλαμβάνει τουλάχιστον ένα ομαδικό project.

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω της δικής σου διαχείρισης. Δεν είναι άσχημο διάστημα για τα οικονομικά σου, όμως κοντά στα Χριστούγεννα φαίνεται πως χάνεις λίγο τον έλεγχο και ξοδεύεις αλόγιστα. Χάριν των εορτών, σου επιτρέπεται να παραστρατήσεις λίγο από τον προϋπολογισμό σου.

3ο δεκαήμερο [12-21 Μαΐου]

Αυτός ο μήνας είναι βαθιά πνευματικός για σένα και σε οδηγεί στο να ερευνάς τα πάντα περισσότερο. Έχεις μία δημιουργική ανησυχία και εξετάζεις  σε βάθος και όχι στην επιφάνειά τους όλες τις υποθέσεις που σου παρουσιάζονται. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας σοτ για το Δεκέμβριο, καθώς τώρα μπορείς να βρεις λύσεις και απαντήσεις στα πιο περίπλοκα και δύσκολα ζητήματα.

Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα, τα οποία εδώ και καιρό  δημιουργούσαν υπογείως εμπόδια για την καλή λειτουργία και συνεργασία στη δουλειά. Εσύ φαίνεται πως έχεις την υπομονή και την οξυδέρκεια να υποδεχτείς αυτή τη νέα συνθήκη στο χώρο εργασίας από την ασφαλή θέση του παρατηρητή, άλλωστε δεν είναι κάτι που σε αφορά άμεσα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να παρέμβεις. Στο δεύτερο μισό του μήνα, πρόκειται να επιβραβευτείς για τη διακριτική και απολύτως επαγγελματική σου στάση από ανθρώπους που έχουν κάποια ισχύ στον εργασιακό χώρο.

Στον τομέα των οικονομικών φαίνεται πως σε περιμένει μία μεγάλη έκπληξη γύρω στις 20 του μήνα, την οποία θα κληθείς να διαχειριστείς με σύνεση, καθώς λόγω του ενθουσιασμού που σε καταλαμβάνει, ενδέχεται να ξεφύγεις από τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας.

Ερωτικά

Μπορεί να σας φαίνεται, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, ότι ο Δεκέμβριος δεν έχει πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, όμως αργότερα θα συνειδητοποιήσετε ότι θα είναι καθοριστικής σημασίας όσα αντιληφθείτε τώρα για τον εαυτό σας.

Οι δεσμευμένοι περνάτε χρόνο με το ταίρι σας και διασκεδάζετε πολύ. Γνωρίζετε ο ένας τον άλλο καλύτερα και η οικειότητα μεταξύ σας ολοένα και αυξάνεται. Ωστόσο, προς το τέλους του Δεκεμβρίου είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας, καθώς και οι δύο καταλαβαίνετε άλλα από αυτά που λέγονται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει σωστά πριν βιαστείτε να αντιδράσετε, είναι κρίμα να χαλάσει η ατμόσφαιρα μεταξύ σας, εξαιτίας μιας κακής στιγμής.

Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσετε ένα αρκετά ενδιαφέρον και γοητευτικό άτομο στη ζωή σας. Είναι πολύ σημαντικό να μη βιαστείτε να το εξιδανικεύσετε, μπορεί να φαίνεται ιδανικός/ή, αλλά αυτό δεν προϋποθέτει ότι στην πράξη θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας. Για το λόγο αυτό, οφείλετε να επιδείξετε απόλυτη υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

Θα υπάρξει μεγάλη δυνατότητα και ελευθερία για δράση στη ζωή των Ταύρων φέτος. Το κλίμα θα είναι αρκετά ώριμο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ταυτόχρονα. Καθώς ο Πλούτωνας διαπερνά το σπίτι του Αιγόκερω, θα αισθάνεστε πολύ ελαφρύτερα από σωματική και πνευματική άποψη. Ορισμένες πτυχές της ζωής σας θα σας καλέσουν να περάσετε για λίγο πίσω, θα ήταν καλύτερα να συμβουλεύεστε μια στάση αναμονής και παρακολούθησης. Η ευαισθησία σας θα εμφανιστεί την φετινή χρονιά και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργήσει φράχτες.

Αυτό το έτος η απόδοση της καριέρας σας θα είναι στο αποκορύφωμά της. Θα επηρεαστείτε πολύ από τις εξωτερικές συνθήκες στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, ώστε να υπερισχύει μια αίσθηση ελαστικότητα. Να είστε σταθεροί με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας και με το πείσμα σας διεκδικήστε. Τα χέρια σας θα είναι αρκετά γεμάτα όλο το χρόνο από την άποψη του φόρτου εργασίας. Ωστόσο, συμβουλεύεστε να αποφεύγετε την συμμετοχή σε οποιαδήποτε ομαδική εργασία ή συμφωνίες συνεργασίας. Τα επόμενα χρόνια θα αποδώσει καρπούς το να βάλετε όλη τη δύναμή σας φέτος. Γύρω στο τέλος του έτους αναμένονται απτά αποτελέσματα στο μέτωπο της σταδιοδρομίας.

Η ερωτική ζωή των Ταύρων θα είναι αρμονική για το έτος 2018. Αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης ηρεμίας και θα υπάρξουν πλούσιες εμπειρίες στον έρωτα. Για μερικούς από εσάς η αγάπη θα είναι η βασική προτεραιότητα στη ζωή, ενώ για άλλους, θα είναι απλώς χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Η ευαισθησία σας διατηρεί τις σχέσεις σας ζωντανές. Τα μέσα του έτους μπορεί να φέρουν υποψήφιους συνεργάτες στη ζωή σας. Αφεθείτε στο να ξεφύγετε από την προηγούμενη ενοχή για ζητήματα του παρελθόντος σας, ώστε να δείτε το αύριο. Για όσους ήδη βρίσκονται σε μια σχέση, αυτή είναι μια περίοδος που οι δεσμοί σας θα ενισχυθούν για να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου και της μοίρας. Φέτος θα αισθανόσαστε μια έντονη επιθυμία να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας περισσότερο από ποτέ. Συνεχίστε και απολαύστε τη ζωή. Οι πλανήτες της αγάπης είναι υπέρ σας και η αρμονία θα επικρατεί στον αισθηματικό σας κόσμο.

Για το έτος 2018, οι δαπάνες θα ταλαιπωρήσουν τους εκπροσώπους του Ταύρου όπως ποτέ άλλοτε. Θα υπάρξει μια σταθερή εισροή κεφαλαίων, ωστόσο η εκροή θα είναι αρκετά ισχυρή, ώστε να μην υπάρχει διαφορά. Ορισμένα αναπόφευκτα έξοδα σας καλούν να μην σπάσετε τα σχέδια του προϋπολογισμού σας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν υποκύψατε στην εξωτερική πίεση όσον αφορά τις οικονομικές σας δαπάνες. Στη μέση του έτους θα μπορούσε να εμφανιστεί μία έντονη εισροή χρημάτων. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας στη συνέχεια και αποφύγετε όλα τα επισφαλή δάνεια και τα χρέη. Κάντε έξυπνες κινήσεις για να μειώσετε τα ανεπιθύμητα έξοδα στη ζωή. Κάποιοι Ταύροι θα είναι σε θέση να κάνουν αγορές υψηλής αξίας όπως ένα ακίνητο ή ένα πολυτελές όχημα κατά το τέλος του έτους.

Το έτος 2018 ξεκινά με μια ένα καλό βήμα για τους Ταύρους, εφόσον το επίπεδο υγείας και ενέργειάς τους θα είναι αρκετά καλό. Έτσι θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα και να εγκαταλείψετε ανθυγιεινές συνήθειες. Αυτά θα έχουν καλή μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή σας. Περί το δεύτερο τρίμηνο του έτους, θα υπάρξει πτώση των ενεργειακών σας επιπέδων και το ηθικό σας θα τεθεί σε δοκιμασία. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και δείτε την ανάκαμψη της υγείας σας μετά από μερικούς μήνες. Χαλαρώστε περιστασιακά από έντονους καταστάσεις. Η διανοητική σας πλευρά χρειάζεται επίσης σταθερή αξιοποίηση ώστε ορισμένες πνευματικές επιδιώξεις να μπορούν να προχωρήσουν προς το καλύτερο. Αφήστε τα επίπεδα εμπιστοσύνης σας να ανεβαίνουν και να απομακρύνετε το άγχος και την πίεση από τη ζωή σας. Μην μεταφέρετε μικροσκοπικά θέματα στην καρδιά σας και αντιμετωπίστε τις δυσκολίες της ζωής με μια αίσθηση πιο χαλαρή.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Oroskopos.tv

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Oroskopos.tv

Γήινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Τα γήινα ζώδια είναι γνωστά για την πρακτικότητά τους και τη προσοχή τους στη λεπτ ...

Oroskopos.tv

Ταύρος: Αργός αισθησιασμός

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και αντιπροσωπεύει το ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Ιωάννα

Αν είσαι μέσα σε προβληματικές καταστάσεις και δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς , κάλεσε με για να σε βοηθήσω να προχωρήσεις και να βάλεις τάξη στην ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

5 hot tips στον Έρωτα !

Θέλεις να κρατήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση σου; Θέλεις να γίνεται κάθε μέρα έ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σ’ αγαπώ και σε ζηλεύω

Πολλές είναι οι αναφορές και οι συζητήσεις που γίνονται για το τι είναι πραγματικά η ζ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο κύκλος της Σελήνης

Ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια που έχει να κάνει εκείνος ο οποίος προσπαθεί να δώσει το ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!