Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Ιανουαρίου 2020

Στα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε επιθετικότητα από το άμεσο περιβάλλον. Τα λόγια, θα είναι «τσουχτερά»και με ένταση. Οι οικονομικές λύσεις, θα σας δοθούν εντελώς ξαφνικά και από φιλικό άτομο. Όσοι πρέπει να κάνετε κάποιους διακανονισμούς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.Αύριο

27 Ιανουαρίου 2020

Βρίσκεστε σε μια φάση συζητήσεων που αν το «αφήσετε»να συνεχιστεί, δεν θα έχετε κάτι πρακτικό, αλλά θα παραμείνετε μόνο στην θεωρία. Η ανοχή και η αντοχή που δείχνετε στη δουλειά, θα σας βγει σε καλό. Να προσέχετε τα άτομα που συνεργάζεστε. Οικονομικά μεγάλη «ροή»και από αρκετές πηγές.

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  26/1 – 2/2/2020

Τις ισορροπίες σας, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Ταύροι.

Την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη θα ενισχύσει την libido σας.

Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας παρασύρει στα δίχτυα ενός πλατωνικού έρωτα με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να σας ωθήσει σε λανθασμένες οικονομικές επιλογές.

Την Τετάρτη η επιθυμία σας θα είναι να φύγετε για λίγο από το προσκήνιο.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να ενισχύσει τις τάσεις φυγής σας από την ρουτίνα της καθημερινότητα σας και να σας ωθήσει να ονειρευτείτε.

Την Παρασκευή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο απρόβλεπτη πλευρά σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές ενός έρωτα με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Η ισχυρή έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους ενδέχεται να μην εκδηλώνεται πάντα με το σωστό τρόπο. Αυτό, όμως, είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η βιώνεις πολύ έντονα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα και δυσκολεύεσαι να ξεκλειδώσεις αυτήν την ενέργεια σωστά, μόλις ωστόσο καταφέρεις να το κάνεις θα ζήσεις έντονες συναισθηματικά και ερωτικά εμπειρίες με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η είσαι παθιασμένος/η με το/τη σύντροφό σου αυτό το διάστημα, το ίδιο όμως κι εκείνος/η μαζί σου, απλώς τείνετε να το εκφράζετε λάθος. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχετε καταφέρει να βρείτε τις ισορροπίες σας, με αποτέλεσμα να επαναφέρετε το ρομαντισμό στη σχέση σας και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δέχεσαι στην καθημερινότητά σου κάποιο πρόσωπο που σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς πόσο έτοιμος/η είσαι για κάτι καινούργιο στη ζωή σου, το οποίο όμως θα είναι και σταθερό. Η έλξη που δημιουργείται ανάμεσά σας είναι ισχυρή και σχεδόν ζωώδης και είναι αδύνατο να την ελέγξετε. Η αυτοκυριαρχία σου είναι σημαντική, αλλά τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι σημαντική για σένα και η υγιής αισθηματική ζωή, γιατί λοιπόν αντιστέκεσαι;

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Η ομαδική εργασία θα δημιουργήσει το έργο των ονείρων σου! Με την Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σου βάζεις την ψυχή σου σε ένα ομαδικό έργο, δίνεις απλόχερα τις συμβουλές σου στους φίλους σου.

Από τη φύση σου αναζητάς την οικονομική ασφάλεια και τώρα ο Άρης στον όγδοο οίκο σου (πλούτος) σε ωθεί να δράσεις για να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου. Δεδομένου όμως ότι ο Άρης μπορεί να δράσει παρορμητικά, θα πρέπει να ελέγξεις εις βάθος τις κινήσεις σου και τα κίνητρα των ατόμων με τα οποία συναλλάσσεσαι. 

1ο δεκαήμερο

[21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα επιλέγεις να αποτραβηχτείς από κοινωνικότητες και να δουλέψεις σόλο. Νιώθεις πιο ασφαλής και σίγουρος/η να βασιστείς αποκλειστικά στις δυνάμεις σου και η δουλειά που παρουσιάζεις να είναι αποκλειστικά δικό σου δημιούργημα, κάτι που έως ένα βαθμό σε ωφελεί. Η ατομικότητα όμως αυτή την περίοδο, ενδέχεται να επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείς μέσα στην δουλειά. Συνέχισε να εργάζεσαι έτσι, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να διατηρήσεις σε καλό επίπεδο την επικοινωνία σου στο χώρο εργασίας.

Στον οικονομικό τομέα κάνεις οικονομικές συναλλαγές, οι οποίες είναι απερίσκεπτες και υπερβολικές. Έχεις ένα καταπληκτικό και σίγουρα αποτελεσματικό σχέδιο για την αύξηση των εσόδων σου, όμως η ισχύς του είναι μακροπρόθεσμη. Αυτό μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού μέσα στον Ιανουάριο, εκτός κι αν έχεις ήδη προβλέψει για μία τέτοια κατάσταση.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα έχεις τη διαίσθηση και την αντίληψη να γνωρίζεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς προς ένα στόχο και το κάνεις. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής σου, ο στόχος παραμένει ένας: να ανέβεις, να εξελιχθείς και να βελτιωθείς.

Στον οικονομικό τομέα η σωστή δουλειά σου αλλά και η προσήλωση στους στόχους σου αυξάνουν τα έσοδά σου, κυρίως χάρη στην εύνοια που δέχεσαι από κάποιο πρόσωπο ισχύος το οποίο παρακολουθεί στενά το ζήλο σου. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα βασίζεσαι ιδιαίτερα στη συλλογική προσπάθεια, κάτι που αποτελεί ιδανική στρατηγική, αφού μέσω αυτής μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά επιτεύγματα που θα σε εδραιώσουν στο χώρο σου, όχι τόσο για το έργο σου, όσο για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου.

Στον οικονομικό τομέα δε “φιλτράρεις” τις κινήσεις σου και γίνεσαι αρκετά σπάταλος/η, αλλά είσαι τυχερός/ή, αφού τα έξοδά σου πηγαίνουν σε πράγματα και υπηρεσίες που βελτιώνουν εσένα και την ψυχολογία σου, οπότε μόνο ως θετικά μπορούν να αποτιμηθούν.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτόν το μήνα αισθάνεσαι πως έχεις την ανάγκη να εναρμονίσεις το συναίσθημά σου με τη σεξουαλική έλξη για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ερωτική σου ζωή και να πάρει μία μορφή που θα σχετίζεται με την ικανοποίηση της εκάστοτε επιθυμίας.

Αν είσαι δεσμευμένος/η επιδιώκεις να αλλάξεις το κλίμα στη σχέση σου, κάνοντάς το πιο ταιριαστό με τις επιθυμίες σου. Ενώ το ταίρι σου είναι πρόθυμο να κάνει βήματα προς εσένα, εσύ γίνεσαι υπερβολικά απαιτητικός/ή, γεγονός που μπορεί να “πνίγει” πολλές φορές το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να αντιδρά και να χαλάει το καλό κλίμα της σχέσης σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θέτεις ως προτεραιότητα τη σεξουαλική σου υγεία, ψάχνεις κάποιον/α που θα μπορέσει να σου προσφέρει τόσο έντονες στιγμές πάθους, όσο και πνευματική σύνδεση. Η αλήθεια είναι πως μέσα στον Ιανουάριο τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και για το λόγο αυτό μπορεί να περιπλανηθείς από σχέση σε σχέση.

Τον επόμενο μήνα

Φεβρουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Φαίνεται ότι οι αλλαγές που αναμένονται αναπόφευκτα μέσα στο Φεβρουάριο συχνά σε αποδιοργανώνουν. Επιπλέον, ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις κάπως “πεσμένος/η” αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να απευθυνθείς σε ανθρώπους που πραγματικά και δοκιμασμένα μπορείς να εμπιστευθείς. Η συλλογικότητα θα είναι κριτικής σημασίας για την επιτυχία σου και είναι κάτι στο οποίο μπορείς και πρέπει να βασιστείς.

1ο δεκαήμερο

[21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα επιδιώκεις ουσιαστικές αλλαγές με τη βεβαιότητα ότι δε θέλεις να δημιουργήσεις επιπλέον απωθημένα, αυτό όμως κρύβει και την παγίδα της υπερβολής, και αντί να βοηθηθείς, τελικά να βλάψεις τον εαυτό σου επαγγελματικά.

Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν μεταβολές μέσα στο Φεβρουάριο, τουλάχιστον όχι μέσω της εργασίας σου, παρ’ όλα αυτά, δέχεσαι μία εύνοια που είναι αναπάντεχη και αυτό σε κάνει υπερβολικά σπάταλο/η. Προσπάθησε να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα δυσκολεύεσαι να είσαι λειτουργικός/ή εξαιτίας των διάφορων θεμάτων που αντιμετωπίζεις στο χώρο του σπιτιού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεσαι μέρος του προβλήματος στην εργασία σου, αντί να γίνεσαι μέρος της λύσης.

Στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να νιώσεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάποια πράγματα (περισσότερες αρμοδιότητες ή ακόμα και μια δεύτερη δουλειά) προκειμένου να καλύψεις κάποιες ανάγκες που υπάρχουν στο χώρο του σπιτιού. Κάτι τέτοιο δεν είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς ο Φεβρουάριος δεν είναι ο ιδανικός μήνας για νέα ξεκινήματα.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα δε θα ήταν υπερβολή να σε χαρακτηρίσει κανείς “τυφώνα”. Είσαι σαρωτικός/ή στο πέρασμά σου, κάτι που μπορεί να σου βγει σε καλό, αλλά μπορεί και να σε βλάψει. Διψάς για εξέλιξη και ακόμα και αν δε σου τη δίνουν, τη λαμβάνεις από μόνος/η σου. Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις τα αιτήματά σου.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι υπάρχει μια ομαλή βελτίωση και σε αυτό θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο η επικοινωνία που έχεις με τους ανθρώπους, καθώς η ευχάριστη προσωπικότητά σου θα σου κερδίσει αρκετούς συμμάχους.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι αυτό το μήνα, κάτι που προκαλεί επικοινωνιακές ρωγμές ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε συνδέεστε ερωτικά, είτε όχι. Μην επιτρέπεις στην ανασφάλεια να σε ορίζει, αρκεί μόνο ένα μικρό “άνοιγμα”, μια μικρή αποκάλυψη αυτών που νιώθεις και η κατάσταση θα αλλάξει άρδην.

Αν είσαι δεσμευμένος/η στην αρχή του μήνα μπορεί τα πράγματα να είναι κάπως έντονα μεταξύ σας, αφού θα τραβάτε εκατέρωθεν συνεχώς μια διελκυστίνδα εξουσίας. Θα διεκδικείτε, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου, το πάνω χέρι της σχέσης, για να διαπιστώσετε και οι δύο ότι η συμπεριφορά αυτή είναι επιζήμια και ο στόχος ανούσιος. Κατά τη διάρκεια του μήνα φαίνεται ότι το συνειδητοποιείτε, αλλά στο κλείσιμο του Φεβρουαρίου επιστρέφετε στις πρότερες λανθασμένες συμπεριφορές. Αλλάξτε πορεία όσο είναι ακόμα νωρίς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται ότι στον ορίζοντα όλο και κάτι υπάρχει. Μπορεί να είναι κάποιος/α που γνώρισες πρόσφατα ή κάποιος/α που επανεμφανίζεται από το παρελθόν σου. Στην αρχή τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως αβέβαια, αλλά στη συνέχεια του μήνα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά και κάτι ξεκινάει μεταξύ σας.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς όλο το χρόνο και αυτό σας κάνει να θέλετε περισσότερες πνευματικές σχέσεις με φίλους και να αισθάνεστε πιο έντονα συνδεδεμένοι με την “ατομικότητα” και τον “πνευματικό” σας εαυτό.

Μπορεί να είστε πιο χρήσιμος στους φίλους σας και πιο διαισθητικοί από άλλες φορές. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, σας επαναφέρει φίλους, αλλά και προηγούμενες, ενασχολήσεις με ομάδες, χωρίς να υποδηλώνει την παραμονή σας εκεί.

Γι αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις,  μέχρι να ορθοδρομήσει. Ο Άρης στους Ιχθύες από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο και αυτό μπορεί να σας φέρει ξανά, πίσω στην “διαδρομή” με τα όνειρά σας και με τους φίλους σας.

Ο Ουρανός παραμένει στο 10ήμερο σας και αυτό είναι το πρώτο πλήρες ημερολογιακό έτος που ο Ουρανός θα είναι πάνω σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο επικεντρωμένο στις αλλαγές και στο τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας, με ασυνήθιστους τρόπους.

Μπορείτε να είστε περισσότερο από ένα άτομο,μια ομάδα ας πούμε, πιο εφευρετική και πρωτότυπη, οπότε θα μπορείτε να εργαστείτε για την αλλαγή ορισμένων τμημάτων του εαυτού σας ή της ζωής σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 Απριλίου – 1 Μαΐου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός στο δεκαήμερο σας, σας φέρνει αλλαγή και αβεβαιότητα, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο “δειλοί”, πιο ανοιχτοί και χωρίς αναστολές. Οι εσωτερικές αλλαγές που περνάτε μπορούν να εκδηλωθούν προς τα έξω ως μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Τα απροσδόκητα γεγονότα και η ανεπιθύμητη αλλαγή μπορεί να προκαλέσουν άγχος και ένταση αλλά και υψηλότερη αυτογνωσία. Όσοι γεννήθηκαν από τις 22 έως τις 30 Απριλίου εμφανίζουν αυτές τις συναρπαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του 2020. Όσοι γεννήθηκαν στις 20 και 21 Απριλίου ολοκλήρωσαν αυτή τη διαμετακόμιση τον Απρίλιο του 2019.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι η αλήθεια, επειδή φέρνει απρόσμενη καλή τύχη.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας βρίσκεται στον Δεκαήμερο σας σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Είναι μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Το τετράγωνο Κρόνου στο 10ήμερο σας, λειτουργεί πιεστικά και ανασταλτικά στα θέλω σας. Η κούραση είναι δεδομένη, γι αυτό βρείτε-όσο γίνεται-χρόνο ξεκούρασης.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, σας φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία. Μια υπεύθυνη και διακριτική προσέγγιση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος. Οι σχέσεις με ανδρικό φύλο και  ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου φέρνει “φραγμούς” στην πρόοδό σας. Η υπερβολική ευθύνη, η βαρετή δουλειά, ο ανεπαρκής χρόνος, ή το απαιτητικό αφεντικό ή ο συνεργάτης μπορεί να φέρει πολλές δυσκολίες.  Όμως, θα δημιουργηθούν κι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, κάτι που πρέπει να συντονίσετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 10 Μαΐου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα μπορούσε να προκαλέσει συναισθηματικά προβλήματα για κάποιους. Αλλά σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας  και τα πιο ευάλωτα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και τους πλούσιους, αλλά δίνει και συμπόνια, πίστη και έμπνευση.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας, ως “σύμμαχος” δίνει μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας. Μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε καλές στιγμές. Αλλά επειδή πρόκειται για μια τέτοια τυχερή διαδρομή, που ενισχύει το επίπεδο του” εγώ” και την εμπιστοσύνη σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να καταβάλλετε προσπάθειες για να προχωρήσετε στη ζωή. 

13 έως 25 Μαρτίου: Η Αφροδίτη στο 10ήμερο σας, είναι μια καλή ευκαιρία  για ρομαντισμό, κοινωνικοποίηση και οικονομική διευκόλυνση. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε το τέλειο ταίρι. Αγορές, επενδύσεις και διακοσμήσεις, είναι επίσης θέματα που ευνοούνται.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου δεν βοηθάει προβληματικές σχέσεις. Η ανυπομονησία, η σεξουαλική απογοήτευση και η έλλειψη αυτοελέγχου θα μπορούσαν να μετατρέψουν την αγάπη σε μίσος, με αποτέλεσμα παρορμητικές ενέργειες και εχθρότητα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, αλήθεια και αισιοδοξία. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ομόλογα ή προσόδους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 20 Μαΐου)

Όλο το χρόνο:  Μια ακραία ώθηση στο επίπεδο του “εγώ”, σας δίνει τρομερή προσωπική δύναμη και επιρροή. Οι άνθρωποι θα εντυπωσιαστούν από την ισχυρή σας παρουσία και το χάρισμα. Οι ισχυροί άνθρωποι θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί σας για τις επικερδείς υποθέσεις.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, φέρνει υπομονή, αποφασιστικότητα και ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος. Πρόκειται για μια περίοδο σταθερής προόδου, επίτευξης και αναγνώρισης. Θα εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών και ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Δίνει αποφασιστικότητα και επιμονή για σημαντική προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πρόκειται για μια εποχή που “απαιτεί”μια αλλαγή “εκ θεμελίων”. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για ευημερία, τα επόμενα χρόνια.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου είναι μια εξαιρετικά καλή όψη, που μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το δικό σας δεκαήμερο,είναι μια καλή στιγμή για την αγορά και πώληση ακινήτων ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Μια στενότερη σύνδεση με τον συνεργάτη σας είναι πιθανή. Εάν πρόκειται για ερωτική σχέση, το κίνητρο είναι το συμφέρον, με κάποιον πολύ μικρότερο, ή πολύ μεγαλύτερο.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα, για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου φέρνει προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη. Αυτό αφορά μια εποχή μεγάλης κλίμακας επιτυχίας, σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχ ...

Το πείσμα του Ταύρου

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της ρίζας. Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αυτό το ζώδ ...

Ταύρος: Αργός αισθησιασμός

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και αντιπροσωπεύει το ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Στεφανία

Αν νιώθεις ότι έχεις πια κουραστεί ψυχικά να κυνηγάς μια αγάπη, έναν δύσκολο σύντροφο, μάλλον κάτι και εσύ κάνεις λάθος. Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις την άκρη του νήματος και να αλλάξεις την ζωή σου!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Απόλυτα Ερωτικά Ταιριάσματα !

Ταιριάζετε με τον σύντροφό σου; Έχετε πιθανότητες να ζήσετε μαζί και πολύ ευτυχισμένο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Βρυχάται το θηλυκό λιοντάρι;

Μα καλά! Να μην έχουμε δει ούτε ένα από τα ντοκιμαντέρ της εκπαιδευτικής τηλεόρασης; Η ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Οι κυβερνήτες των ζωδίων !

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο είναι οι ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u