Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Ιουνίου 2019

Γενικά

Μια περίοδο έντονης κινητικότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά σήμερα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες  κάνοντας τον λόγο σας γλυκό και τρυφερό , ενώ παράλληλα, υπόσχεται ότι θα σας φέρει και πολλές μετακινήσεις τόσο  για επαγγελματικούς λόγους όσο και για ξεκούραση. . Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, και κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπείτε στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Ερωτικά

Μήπως τον τελευταίο καιρό, έχει πέσει κάποιος άνθρωπος στην αντίληψή σας, που δε σας βλέπει μονάχα φιλικά ή συναδελφικά; Μήπως πολλές φορές σας φλερτάρει και κοινοί σας φίλοι και γνωστοί, σας έχουν πει να ψάξετε περισσότερο τις προθέσεις του; Προς το παρόν αφήστε του το χρόνο αλλά και το χώρο να εκδηλώσει εκείνος τις προθέσεις του και μην πάρετε καμία πρωτοβουλία, όσο και αν αυτό θέλετε να το επιχειρήσετε. Το επόμενο διάστημα θα είστε σε θέση να δείτε κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζουν στα μάτια σας, σχετικά με το που το πάει. Φυσικά εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν ακόμα και αν επιθυμείτε συνέχεια, προσέξτε το.Αύριο

22 Ιουνίου 2019

Γενικά

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το προφίλ σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι εκτός από την δουλειά σας έχετε και κοινωνική ζωή την οποία έχετε αμελήσει.

Ερωτικά

Σάββατο σήμερα και ίσως χρειαστεί, να κάνετε κάποιες επαφές με το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα είναι για σας μια υποχρέωση που πρέπει να γίνει. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον λοιπόν ίσως κάποιοι δικοί σας άνθρωποι, να θίξουν κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή κι αυτό να σας ενοχλήσει. Όσο καλοπροαίρετες κι αν είναι οι προθέσεις τους, εσείς να βάλετε τα όριά σας απέναντί τους και να μην τους επιτρέψετε να μπουν πιο βαθιά, σε ζητήματα που αφορούν τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ερωτική σας ζωή. Οι εντάσεις καλό είναι σήμερα να αποφευχθούν, γι αυτό μη δώσετε συνέχεια σε ότι και αν ακούσετε. Δώστε λοιπόν λιγάκι προσοχή.

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/6 – 23/6/2019

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα.
Την Κυριακή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό το λόγο σας, ενώ η διαίσθηση σας θα λειτουργήσει προστατευτικά καθώς θα σας βοηθήσει να αντιλαμβάνεστε την ψυχολογική διάθεση των ανθρώπων που βρίσκονται στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.
Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και επικριτικούς απέναντι στους άλλους με αποτέλεσμα η επιφυλακτικότητα σας να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους .  Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας πει ότι  θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις νέες οικονομικές σας συνεργασίες και ιδιαίτερα με όσους σας υπόσχονται πολλά.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικονομικές σας υποθέσεις. Έτσι για άλλη μια φορά θα εστιάσετε την προσοχή σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες) και να είστε συνεπείς με αυτές, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέχετε τις πληρωμές σας ώστε να αποφύγετε τα λάθη. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, αλλά και στην επικοινωνία και να αποφεύγετε τις επικίνδυνες συζητήσεις.
Την Τρίτη η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία.
Την Τετάρτη οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη θέλουν να σας πουν ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όχι μόνο στην επικοινωνία όπου καλό είναι να αποφύγετε τις απόλυτες απόψεις, αλλά  και στις μετακινήσεις.
Την Πέμπτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας.
Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου σας υπόσχεται μια ευχάριστη και έντονη καθημερινότητα, ενώ τη ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σας και θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας .
Ενώ την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες .

Ερωτικά

Ο Ερμής και ο Άρης που διελαύνουν από τον τρίτο Οίκο σου (καθημερινότητα-επικοινωνίες κτλ) έρχονται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, κάτι που σε κάνει κάπως καχύποπτο/η σχετικά με τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα. Χαλάρωσε λίγο τις άμυνές σου, αφού κατά πάσα πιθανότητα όλα αυτά βρίσκονται περισσότερο στο μυαλό σου και λιγότερο στην πραγματικότητα. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους έως το Σαββατοκύριακο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να μετριάσεις την τάση σου να σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο και να δρας με βάση αυτό. Υποβάλλεις τον εαυτό σου διαρκώς σε μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, η οποία δεν έχει καμία εύλογη βάση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Απόφυγε τις συγκρούσεις και όλα θα πάνε καλά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η τώρα βρίσκεσαι σε μία πνευματική και σωματική υπερδιέγερση, η οποία σε κάνει να σκέφτεσαι αλλά και να πράττεις με μία δόση υπερβολής, κυρίως από την Τρίτη έως την Πέμπτη. Μετά από αυτό το διάστημα, συναίσθημα και λογική εξισορροπούνται και οι αποφάσεις που παίρνεις είναι σαφώς ορθότερες.

Ιούνιος 2019

Γενικά

Αρκετά θετικός, κοινωνικός και δραστήριος αποδεικνύεται ο Ιούνιος για σένα, φίλε/η Ταύρε, με τον Άρη, τον Ερμή και τον Ήλιο να διελαύνουν σε διαφορετικές στιγμές από το ζώδιο του (φιλικού σου) Καρκίνου. Η καθημερινότητά σου αποκτά έντονους ρυθμούς και κινητικότητα, ενώ η Αφροδίτη από τον Οίκο των οικονομικών σου, δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βελτίωση αυτού του τομέα, κάνοντάς σε λίγο πιο σπάταλο/ή απ’ όσο συνηθίζεις.

1ο δεκαήμερο

[21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιείς τις δεξιότητες που αναπτύσσεις τώρα, την κοινωνικότητά σου και την ικανότητα να επικοινωνείς ουσιαστικά με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα αποτελέσει το βασικό σου σύμμαχο στο να αλλάξεις ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκόλευαν, προς όφελός σου. Το σημαντικό από όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι τώρα θα διαμορφώσεις συμπεριφορές και αξίες που θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.

Στον οικονομικό τομέα έχεις σημαντικές και ουσιαστικές ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη μέσα στον Ιούνιο, αλλά και να ξοδέψεις χρήματα πιο ελεύθερα, χωρίς το άγχος του υπολογισμού που σε κατέκλυζε το προηγούμενο διάστημα. Ξόδεψε, αλλά μετά τις 17 του μήνα, καλό θα ήταν να σφίξεις λίγο το ζωνάρι για να μην έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα μπορείς να ανθίσεις πραγματικά στον εργασιακό σου χώρο, αξιοποιώντας τη δυναμική της ομαδικής δουλειάς. Το ευχάριστο κλίμα αλληλεγγύης που κυριαρχεί στη δουλειά σου είναι το κλειδί και για την προσωπική σου ανέλιξη, οπότε επένδυσε με όλες σου τις δυνάμεις σε αυτό και θα ανταμειφθείς με τρόπους που δεν είχες καν φανταστεί.

Στον οικονομικό τομέα έχεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες μέσα στον Ιούνιο, παρ’ όλη την επιτυχία που θα έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Το μεταφορικό σου μέσο μπορεί να σε “προδώσει” και να χρειαστεί να δαπανήσει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων σου για την επιδιόρθωσή του, οπότε φρόντισε να οδηγείς προσεκτικά για να αποφύγεις πολυδάπανες καταστάσεις. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Μαΐου]

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να διαχωρίσεις τα προβλήματα που φέρνεις απ’ έξω με αυτά που πραγματικά προκύπτουν στον εργασιακό σου χώρο, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εξαιρετικά ζημιογόνο για την πορεία σου στη δουλειά σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις πραγματικά και ικανοποιητικά να ανταποκριθείς σε αυτή την πρόκληση.

Στον οικονομικό τομέα σε γενικές γραμμές έχεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες μέσα στον Ιούνιο, γι’ αυτό αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα ήταν να τις διευθετήσεις αρκετά νωρίς μέσα στο μήνα, ώστε να προχωρήσεις μετά πιο ξέγνοιαστος/η. Αν αφήσεις τις όποιες τακτοποιήσεις για μετά τις 10 Ιουνίου, μπορεί να αντιμετωπίσεις σημαντική χρηματική απώλεια, κάτι που όμως μπορεί να αποφευχθεί. 

Ερωτικά

Αναπτύσσεις εξαιρετικά έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, περισσότερο όμως σε επίπεδο ιδεών, παρά πρακτικά. Παρ’ όλα αυτά δε χάνεις το ρομαντισμό σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε όχι μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα, οπότε η επικοινωνία θα γίνει αρκετά πιο δύσκολη και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις διπλά προκειμένου να την αποκαταστήσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αρκετά νωρίς μέσα στο μήνα δημιουργείται ένα βαθιά αισθησιακό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ενώ και η πνευματική και ψυχική σας σύνδεση ακολουθεί το ίδιο μοτίβο. Ωστόσο, στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η επικοινωνία χάνεται κάπως (αλλά το πάθος παραμένει ιδιαζόντως ακμαίο). Απόλαυσε αυτό που βγαίνει αβίαστα και απόφυγε τις υπερβολικές συζητήσεις έως ότου να βελτιωθεί το κομμάτι της επικοινωνίας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο (ή μπορεί και περισσότερα από ένα) με το οποίο θα νιώσεις ότι υπάρχει διανοητική και ψυχική επικοινωνία, αλλά προς το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να χαθεί κάπως αυτή η αίσθηση. Μη βιαστείς να θεωρήσεις υπεύθυνο το άτομο που έχεις απέναντί σου, καθώς είναι μια γενική αλλά παροδική κατάσταση.

1ο δεκαήμερο

[21 Απριλίου-1 Μαΐου] 

Επαγγελματικά

Το περιβάλλον σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου αυτόν το χρόνο, όχι όμως με τον τρόπο που ενδεχομένως θα ήθελες. Η στάση των οικείων σου είτε είναι η οικογένειά σου, είτε ο/η σύντροφός σου, είτε οι φίλοι σου λειτουργούν περισσότερο ως αντιπερισπασμός στην καθημερινότητά σου μέσα στο 2019. Οι απαιτήσεις τους απέναντί σου αυξάνονται και σου δημιουργούν ένα χάος που μειώνει την αποδοτικότητά σου στη δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό για σένα, αλλά και για την καριέρα σου, να μάθεις να διαχωρίζεις την προσωπική σου ζωή από την επαγγελματική και κυρίως να καταστήσεις σαφές στα αγαπημένα σου πρόσωπα πως δεν μπορείς να είσαι full time στις “υπηρεσίες” τους. Σου αρέσει να δίνεις και να ευχαριστείς με κάθε δυνατό τρόπο τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά πρέπει να αναλογιστείς, αν είναι σωστό να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, μόνο και μόνο για να μην κακοκαρδίσεις τα οικεία σου πρόσωπα. Δε θα είναι λίγες οι φορές που νιώσεις πως άνθρωποι μέσα από τη δουλειά που σε ανταγωνίζονται κερδίζουν σημαντικό έδαφος στον εργασιακό χώρο, ενώ εσύ νιώθεις πως υποχωρείς, ακριβώς λόγω της επιρροής των δικών σου ανθρώπων στην καριέρα σου. Το θετικό είναι πως δεν μπορούν να σε βλάψουν ουσιαστικά. Προσπάθησε να μη γίνεσαι αυτόν το χρόνο έρμαιο των συναισθημάτων σου και κυρίως να μην παραχωρείς τα κεκτημένα σου αβασάνιστα.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκίνημα του 2019 θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες οφείλεις να αξιοποιήσεις άμεσα μόλις σου παρουσιαστούν και αλλά και με το σωστό τρόπο,  προκειμένου να μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς άγχη το υπόλοιπο του έτους. Τα επαγγελματικά σου λοιπόν εξαρτώνται ουσιαστικά από τους χειρισμούς που θα κάνεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019. Θα έχεις την ευκαιρία να δομήσεις ένα πλάνο, το οποίο θα σου προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης ή επέκτασης αργότερα μέσα στο έτος. Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 δε θα είναι τόσο δραστήριο, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο, όποτε τότε θα είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείς με την αναβάθμιση ή την επέκταση της επιχείρησής σου ή/και των υπηρεσιών σου, χωρίς την πίεση των συνεχών απαιτήσεων της έντονης καθημερινότητας.

Αν είσαι άνεργος/η, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για δουλειά, οι οποίες θα είναι μεν ικανοποιητικές, δε θα είναι όμως η δουλειά των ονείρων σου. Έχεις κάθε δικαίωμα να διεκδικείς περισσότερα, όμως αυτό το χρόνο ίσως θα έπρεπε να γίνεις λιγότερο απαιτητικός/ή, καθώς αργότερα μέσα στο έτος όχι μόνο δε θα σου παρουσιαστούν καλύτερες ευκαιρίες, αλλά είναι και πιθανό να μη σου παρουσιαστούν καν ευκαιρίες σαν αυτές που απέρριψες. Έχε κατά νου ότι το 2019 δεν είναι το καταλληλότερο έτος για να κυνηγήσεις κάτι καλύτερο επαγγελματικά, καθώς η εργασιακή δραστηριότητα φαίνεται να είναι μειωμένη. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ακόμα κι αν δε σε καλύπτουν πλήρως. Άλλωστε οι εκπλήξεις, ειδικά για φέτος, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Οικονομικά

Ο οικονομικός σου τομέας παρουσιάζει μία στασιμότητα κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί η στασιμότητα χαρακτηρίζεται από μηδενικές μεταβολές. Από τη μία είναι λίγο αποκαρδιωτικό να ξέρεις ότι δε θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, αλλά από την άλλη αυτή η κατάσταση, σου αποκλείει και την πιθανότητα επιδείνωσης της οικονομικής σου κατάστασης. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχεις πηγές εισοδημάτων, αλλά ότι απλώς δε θα αλλάξουν πολλά πράγματα στα οικονομικά αυτό το χρόνο. Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη κινητικότητα στον οικονομικό σου τομέα παρουσιάζεται κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019, οπότε θα κληθείς να παράγεις έργο με μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ ό, τι πριν, προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα σημαντικό μπόνους στο συνολικό ετήσιο εισόδημά σου. Είναι, όμως, απαραίτητο να είσαι διπλά προσεκτικός/ή εκείνο το διάστημα, καθώς μία λάθος κίνηση μπορεί να σε ζημιώσει για όλο το χρόνο. Ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών σου, αλλά και η στρατηγική που θα χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις τα χρήματά σου, θα πρέπει να είναι απολύτως συνετή και χωρίς ρίσκα, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, τα οικονομικά σου είναι επιρρεπή σε μεταβολές, είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές, και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να μπεις σε αυτό το δημιουργικό τρίμηνο προετοιμασμένος/η και με ένα καλοφτιαγμένο σχέδιο, ούτως ώστε να αποκλείσεις τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Αισθηματικά

Μπορεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελες μέσα στο 2019, όμως ο αισθηματικός τομέας θα σε αποζημιώσει πλήρως. Αυτόν το χρόνο, η ερωτική σου ζωή απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου,  αφού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το κυριότερο είναι πως δε σταματά να σε εκπλήσσει (ευχάριστα)! Τόσο οι δεσμευμένοι/ες, όσο και οι αδέσμευτοι/ες θα ζήσουν έντονες, παθιασμένες και ενθουσιώδεις στιγμές, κάτι που θα φωτίζει και τις πιο γκρίζες μέρες σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά τους πρώτους εννέα μήνες θα ασχοληθείς αρκετά με την υγεία και την ποιότητα της σχέσης σου. Μάλιστα δε θα είναι λίγες οι φορές που θα πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις πράγματα που θα αλλάξουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός, το πάθος, οι εκπλήξεις, τα δώρα, αλλά και η βελτίωση της πνευματικής σας ένωσης είναι μόνο μερικά από αυτά που έχεις να συναντήσεις αυτό το χρόνο στο δεσμό σου. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και το/τη σύντροφό σου, γιατί ενδέχεται να διαταραχθούν και μάλιστα σημαντικά. Η τάση σου για ανεξαρτησία γίνεται όλο και πιο έντονη, όμως πρέπει με υπομονή και σύνεση να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις είναι ανάγκη για ελευθερία ή ροπή προς την ασυδοσία. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην εκρήγνυσαι από τη συναισθηματική συμφόρηση που θα νιώθεις εκείνο το διάστημα, γιατί είναι πολύ πιθανό να γκρεμίσεις μόνος/η σου όλα όσα έχτιζες τον περασμένο καιρό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο πως το 2019 θα είναι ένα συναρπαστικό έτος για εσένα. Η γοητεία σου αυτόν το χρόνο είναι διαφορετική απ’ ό, τι συνήθως, ενδεχομένως και πιο εκκεντρική. Εκπέμπεις κάτι που σε κάνει ακαταμάχητο/η και οι κατακτήσεις σου είναι αμέτρητες. Υπάρχει μια ασάφεια ως προς το τι είναι αυτό που θα κάνει το 2019 ξεχωριστό για σένα, γιατί ακόμα κι εσύ θα ξαφνιαστείς από τις επιλογές σου, οι οποίες θα είναι εντελώς αντίθετες από τη συντηρητική φύση σου. Αυτό σημαίνει πως το 2019 μπορεί να έλκεις και να έλκεσαι από ανθρώπους που δε θα πρόσεχες ποτέ στο παρελθόν ή ότι ακόμα κι αν σου παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για μία μόνιμη, σταθερή και συμβατική σχέση, εσύ να επιλέξεις την ανεξαρτησία σου. Σε κάθε περίπτωση, όποιες κι αν είναι οι επιλογές σου, είναι σίγουρο πως θα ζήσεις στο μέγιστο κάτι καινούργιο, συναρπαστικό και το κυριότερο, διαφορετικό! 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Μαΐου]

Επαγγελματικά

Η εύνοια που δέχεσαι στον επαγγελματικό τομέα αυτό το χρόνο είναι ισχυρή και σχεδόν υπερφυσική. Ακόμα και τις στιγμές που τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, εσύ με έναν μυστήριο τρόπο θα καταφέρνεις να βγαίνεις αλώβητος/η, αλλά και κερδισμένος/η. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του έτους μία εσωτερική σου ανάγκη σε βάζει στη διαδικασία να μηδενίσεις και να αρχίσεις και πάλι από την αρχή. Δε συνηθίζεις να είσαι τολμηρός/ή κυρίως σε ζητήματα από τα οποία εξαρτάται η σταθερότητά σου, όμως τώρα κάτι σε οδηγεί να δώσεις ένα τέλος σε αυτό με την αυτοπεποίθηση ότι ακολουθεί ένα συναρπαστικό ξεκίνημα. Μάλιστα κάθε νέα αρχή που θα κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, όπως κι αν μεταφράζεται αυτή, θα συνδυαστεί και με σημαντική βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείς από τη δουλειά σου για να συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί όμως να αγανακτήσεις τόσο πολύ με κάτι στη δουλειά που να σε κάνει να επιδιώξεις μία ριζοσπαστική αλλαγή, η οποία υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε να σου κοστίσει μέχρι και τη θέση σου. Κάτι που δε συμβαίνει τώρα. Παίρνεις ρίσκα καθοδηγούμενος/η από την αλλόκοτη (για σένα) ανάγκη σου για πρόοδο και κερδίζεις.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ενδέχεται το 2019 να σου γεννηθεί η ανάγκη να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρά σου που εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάζεις, όμως δεν είναι το καταλληλότερο διάστημα για αλλαγές στη δική σου περίπτωση. Μπορείς να αυξήσεις σημαντικά το τζίρο σου, αποφεύγοντας τις μεγάλες, τις εντυπωσιακές και τις ρηξικέλευθες κινήσεις. Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις τις αλλαγές που σχεδιάζεις, χωρίς να βρεθείς ζημιωμένος/η, είναι να κάνεις τις αναβαθμίσεις που επιθυμείς σταδιακά. Αν όμως η αλλαγή που σκέφτεσαι για την επιχείρησή σου είναι η μετακόμιση, καλό θα ήταν να αποφευχθεί αυτό το χρόνο, αν δεν είναι απαραίτητο να γίνει. Αν πάλι είναι αναγκαίο, προσπάθησε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στο ακίνητο που δεσμεύεις, στα συμβόλαια που υπογράφεις και γενικά σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη νέα επαγγελματική σου στέγη.

Αν είσαι άνεργος/η, μπορεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 να απογοητευτείς κάπως, αφού θα αντιληφθείς αρκετά νωρίς ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την αναζήτηση εργασίας. Είναι πιθανό να ψάχνεις και να μη βρίσκεις τίποτα αξιόλογο, καθώς ό, τι προκύπτει θα είναι πολύ μακριά από αυτό που θες και χρειάζεσαι. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί το δεύτερο εξάμηνο είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για σένα και η πιθανότητα να βρεις κάτι αξιόλογο που θα σε καλύπτει είναι σημαντική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι υπομονή και να συνεχίσεις με επιμονή να ψάχνεις ακόμα κι εκεί που σου λένε πως δεν υπάρχει τίποτα. Το 2019 μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο μάθημα στο να σου δείξει πώς μπορείς να διεκδικείς το χώρο σου, ακόμα και αν νιώθεις ότι δεν δικαιούσαι να έχεις χώρο.

Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν ανοδική πορεία, όσο παράλογο κι αν μπορεί να ακούγεται σε κάποιους από εσάς. Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των οικονομικών σου, με αποτέλεσμα ακόμα και σε μία στείρα, μη παραγωγική περίοδο να βλέπεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Η παγίδα βρίσκεται στον ενθουσιασμό που θα νιώθεις κάθε φορά που θα παίρνεις κάποια χρήματα στα χέρια σου. Αυτόν το χρόνο έχεις την τάση να σπαταλάς αλόγιστα μεγάλο μέρος των χρημάτων σου ή να μη δείχνεις την απαιτούμενη προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές, μετατρέποντας έτσι το πλεόνασμα σε έλλειμμα. Ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους φαίνεται πως το πορτοφόλι σου αδειάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή που λαμβάνεις χρήματα, όχι επειδή διοχετεύονται σε προσωπικές σου ανάγκες ή υποχρεώσεις, αλλά επειδή δαπανάς απερίσκεπτα για την ψυχαγωγία σου. Φρόντισε λοιπόν να επιστρατεύσεις τη λογική σου και να ξοδεύεις βάσει του προϋπολογισμού και των αναγκών σου.


Αισθηματικά

Η χρονιά θα σε βρει πιο ευαίσθητο/η από τις προηγούμενες και αυτό θα είναι απόρροια μιας γενικότερης προσωπικής σου μετατόπισης απέναντι στο πώς βλέπεις τη ζωή. Κυρίως στο δεύτερο μισό του έτους, θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονα σκαμπανεβάσματα, πάντα αποτελέσματα των δικών σου πράξεων, τα οποία θα σε κρατήσουν σε ένα συνεχόμενο roller coaster, γεγονός που από τη μία δε θα σε αφήνει να βαρεθείς ούτε στιγμή, αλλά από την άλλη θα σε εξαντλεί.
Αν είστε δεσμευμένοι/ες θα έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στις συναισθηματικές εκρήξεις που αναμένονται για το 2019, γεγονός που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σε ένα μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες. Σημαντικότατο ρόλο σε αυτό θα παίξει το περιβάλλον της σχέσης σου, το κλίμα που υπάρχει μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου, αφού θα δεις ότι θα φανεί κάτι παραπάνω από υποστηρικτικός/ή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάτι που θα ανοίξει την πόρτα στον εμπλουτισμό των μεταξύ σας συναισθημάτων, θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα μπορείς να απολαύσεις αυτό που τόσο έχεις -σχεδόν πάγια- ανάγκη: μία σχέση που θα χαρακτηρίζεται πρωτίστως από έντονη ψυχική σύνδεση. Έχοντας αυτά κατά νου, δε θα ήταν κακή ιδέα να κάνεις το επόμενο βήμα, το οποίο τόσον καιρό σκεφτόσουν, αλλά πολλές φορές απέφευγες λόγω φόβου.

Οι αδέσμευτοι/ες θα πρέπει να περιμένετε μία κάποια αστάθεια στα αισθηματικά σας μέσα στο 2019, γεγονός που δε θα πρέπει να σας ξενίσει ιδιαίτερα, αφού η όποια έλλειψη σταθερότητας θα οφείλεται στις δικές σας κινήσεις και επιδιώξεις. Μη μας παρεξηγήσεις, ευκαιρίες και προοπτικές θα έχεις πολλές, ωστόσο θα είναι πρωτοφανής η άρνησή σου για δέσμευση, κάτι που ίσως να πυροδοτείται και από τη στάση σου απέναντι στην απογοήτευση: ξέρουμε ότι έχεις κουραστεί να συναντάς τους λάθος ανθρώπους, ωστόσο αν κλείσεις τώρα την πόρτα στις πιθανότητες, τότε μάλλον το 2019 θα σε βρει να κάνεις…τραμπάλα. Παρ’ όλα αυτά, μη νομίζεις ότι θα μπορείς να ξεφεύγεις για πάντα από τη δέσμευση, καθώς τα άστρα έχουν διαφορετική άποψη και δεν αποκλείεται μέσα στο νέο έτος να συναντήσεις κάποιον/α που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να…πιάσεις λιμάνι.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Μαΐου] 

Επαγγελματικά

Φέτος θα έχεις αρκετές φορές (και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζεις) πολύτιμους συμμάχους, οι οποίοι θα συμβάλουν καταλυτικά στη βελτίωση των συνθηκών στον εργασιακό σου τομέα. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο τετράμηνο του 2019, θα γίνεις αποδέκτης/τρια μια πρωτόγνωρης εύνοιας που θα σου φαίνεται τουλάχιστον εξωπραγματική, αλλά καλά θα κάνεις να την αποδεχτείς, να την αξιοποιήσεις και να απολαύσεις αυτά που έχει να σου προσφέρει, τόσο σε επίπεδο status, όσο και σε εκείνο των οικονομικών απολαβών. Κατά το δεύτερο μισό του χρόνου να είσαι προετοιμασμένος/η για αποκαλύψεις, τόσο για τους φίλους (που τόσο καιρό λειτουργούσαν παρασκηνιακά υπέρ σου), όσο και για πιθανούς εχθρούς, οι οποίοι μπορεί να κατέβαλλαν σημαντικές προσπάθειες υπονόμευσής σου, χωρίς όμως να έχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Μετά τις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις, τα πράγματα στην καριέρα σου ομαλοποιούνται, σταθεροποιούνται και κινούνται σε πιο συγκεκριμένους ρυθμούς.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονες προκλήσεις στον οικονομικό τομέα, καθώς θα κληθείς να κάνεις την καλύτερη δυνατή διαχείριση πόρων, δεδομένων και των απαιτήσεων που προκύπτουν για σένα. Οφείλεις να διατηρήσεις μια ιδιαίτερα λογική γραμμή πορείας, καθώς και να αποφύγεις ριψοκίνδυνες κινήσεις οι οποίες μπορεί να σου κοστίσουν σημαντικά. Μπορεί, για την ώρα τουλάχιστον, να σου φαίνεται ότι σφίγγεις αναίτια το ζωνάρι, αλλά σε λίγο καιρό θα διαπιστώσεις ότι η συνετή διαχείριση είναι αυτή που θα λειτουργήσει ως σωσίβιο απέναντι σε αστάθμητα ρίσκα που για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν μπορείς σε αυτή τη φάση να δεις. Αν ο τομέας δραστηριότητάς σου σχετίζεται με τις μετακινήσεις, μεταφορές, μετακομίσεις ή εξωτερικό, θα πρέπει να είσαι απόλυτα προσεκτικός/ή στις συναλλαγές σου και να μην προχωράς αβασάνιστα σε συμφωνίες ή οικονομικές συναλλαγές, όσο ελκυστικές και αν φαντάζουν. Ταυτόχρονα, είναι προτιμότερο να κάνεις δουλειές με ανθρώπους που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι ή -αν αυτό δεν είναι εφικτό- να φροντίζεις να μαθαίνεις τα πάντα για τους υποψήφιους συνεργάτες σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορεί να αποθαρρυνθείς από τις πιθανότητές σου για εύρεση εργασίας, και όντως, δεν είναι το καλύτερο δυνατό έτος για να τακτοποιήσεις αυτό το θέμα, αφού μπορεί να είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ακατάλληλους εργοδότες, καθόλου ελκυστικές συνθήκες εργασίες ή ελάχιστα χρήματα. Είναι σημαντικό, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 να προσπαθείς να προστατεύεις όσο μπορείς τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές, αλλά προσοχή, μην εφησυχάσεις ούτε λεπτό. Ειδικά στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, θα πρέπει να ενισχύσεις τις προσπάθειες ανεύρεσης εργασίας, με συστηματικότητα και μεθοδικότητα, και ό, τι και αν συναντήσεις -όσο δυσάρεστο, βαρετό ή κουραστικό και αν είναι- μη χάσεις τη ζωτικότητα, την ενέργεια και κυρίως την αντοχή που σε διέπει. Αν προς τα τέλη του χρόνου δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, είναι σημαντικό να έχεις πλήρη εγρήγορση και ανοιχτά μάτια, κυρίως στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε και παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία, την οποία δεν πρέπει να προσπεράσεις για κανένα λόγο.


Οικονομικά

Τα έξοδα που θα προκύψουν το νέο έτος, ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αρκετές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, γι’ αυτό είναι σημαντικό να υιοθετήσεις πιο αυστηρή στρατηγική στον τρόπο που ξοδεύεις, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Φαίνεται ότι κάποιες φορές δε θα καταφέρεις να υπερβείς την τάση σου να καταναλώνεις -ορισμένες φορές- αλόγιστα, γεγονός που θα σου προκαλέσει θέματα στην καθημερινότητα, αφού ενίοτε θα είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις…πολιτική λιτότητας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, κατά το δεύτερο μισό του 2019, είτε από κρυφές σε εσένα πηγές, είτε ακόμα και από χρήματα που μπορεί με κάποιο αναπάντεχο τρόπο να φτάσουν στα χέρια σου (π.χ. Χαρτονομίσματα ξεχασμένα σε ένα παλιό παλτό), το σύμπαν θα βρίσκει μικρούς τρόπους να σου δίνει ανάσες και να σε βοηθάει όταν θα το χρειάζεσαι περισσότερο. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσεις κατά το νέο έτος, έχε κατά νου ότι η οικονομική σου κατάσταση δε φαίνεται να σημειώσει σημαντικές μεταβολές, γεγονός που μόνο ως θετικό μπορεί να αποτιμηθεί, αφού σε κρατάει ασφαλή από δυσμενείς αλλαγές, τις οποίες υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μονόδρομος να υποστείς. Προσοχή, λοιπόν, στη διαχείριση και μη συνδέεις τα χρήματα που ξοδεύεις με την κοινωνική σου αξία. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα διαχωρίσεις και στο μυαλό σου, ιδιαίτερα μέσα στο 2019, όπου ελλοχεύουν κίνδυνοι, λόγω κακής διαχείρισης.


Αισθηματικά

Αυτόν το χρόνο θα πιάσεις τον εαυτό σου να εξιδανικεύει τα ζητήματα της καρδιάς και όχι αδικαιολόγητα, αφού είτε έχεις, είτε γνωρίσεις αργότερα κάποιον/α, τα συναισθήματα που θα βιώνεις θα είναι βαθιά και ισχυρά, ενώ η σύνδεσή σου με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου (είτε μιλάμε για προϋπάρχουσα σχέση, είτε για νέα) είναι έντονα πνευματική και ουσιαστική. Για την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των δύο τομέων, είναι σημαντικό να διατηρήσεις ξεχωριστά την αισθηματική ζωή σου με τους φίλους σου.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες από την αρχή έως το τέλος του νέου έτους θα γίνετε μάρτυρες μια θετικότατης κλιμάκωσης της σχέσης σας ή του γάμου σας. Κάτι τέτοιο θα λάβει χώρα με μία κάπως παράδοξη μορφή και αυτή δεν είναι άλλη από το παρελθόν. Πολλά ζητήματα του παρελθόντος θα ανακινηθούν ώστε να μπορέσουν να επιλυθούν, ενώ μέσα από αυτή τη διαδικασία αναμένεται να βελτιωθεί ουσιαστικά η επικοινωνία με το ταίρι σου και ταυτόχρονα θα αναζωπυρωθεί το πάθος και το συναίσθημα στη σχέση σου, δίνοντάς σου μοναδική ώθηση και αυτοπεποίθηση, όπως επίσης και στο/στη σύντροφό σου. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να φέρει αρκετές μετακινήσεις για αναψυχή, ενώ η προοπτική του επόμενου βήματος στη σχέση σου είναι εξαιρετικά πιθανή, όποια και αν είναι η τωρινή μορφή της.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είστε ελεύθερα πουλιά, χωρίς δεσμεύσεις, αλλά με αρκετή διασκέδαση, φλερτ και απόλαυση της αυτονομίας σας, κάτι που αναμένεται να μεταβληθεί από το δεύτερο μισό του έτους, αφού τότε τόσο λόγω της προσωπικής σας διάθεσης, όσο και και των ανθρώπων που σε προσεγγίζουν, δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις σχέσεις ιδιαίτερα ισχυρές και έντονες σε όλα τα επίπεδα, πρωτόγνωρες σε ένα μεγάλο βαθμό, σωματικά και ψυχικά. Το μόνο σημαντικό στην όλη διαδικασία είναι να έχεις την οξύνοια να αντιληφθείς τι πραγματικά έχεις εσύ ανάγκη γιατί ένας πιθανός μετεωρισμός ανάμεσα στις δύο φάσεις σου μπορεί να προκαλέσει άθελά σου ζημιά στους ανθρώπους που έρχονται στο δρόμο σου.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Ωροσκόπος Ταύρος – Ο Βασιλιάς των Αισθήσεων

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Με τον συγκεκριμένο Ωροσκόπο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία αργή και σταθερή πρ ...

Ταύρος: Αργός αισθησιασμός

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και αντιπροσωπεύει το ...

Το πείσμα του Ταύρου

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της ρίζας. Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αυτό το ζώδ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Δραστήρια και γυναίκα !

Η ψυχοσύνθεση της σύγχρονης γυναίκας την ωθεί να εκφράζεται με δυναμισμό σε επαγγελμα ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η αξία που έχει το χαμόγελο στην αποπλάνηση!!

Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν έχει σημασία. Το θέμα παραμένει ίδιο. Δώσε χαμόγελο στ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Το Θεμέλιο της Μαγειας!

Τι ακριβώς είναι η μαγεία; Η μαγεία βρίσκεται καθημερινά στον δρόμο της ζωής μας. Είναι ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//