Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

17 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Η ακολουθία των καλών νέων συνεχίζεται για εσάς τους Ταύρους, αφού σήμερα η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη  θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον 6ο Ηλιακό σας οίκο. Η επιστροφή της  θα επαναφέρει την  ηρεμία και την ισορροπία στο χώρο της εργασίας σας, ενώ, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε επιτέλους με τον εαυτό σας, και πιο συγκεκριμένα με την διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά όμως σήμερα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει.

Ερωτικά

Οι μέρες έχουν πολλά που πρέπει να κάνετε, για την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Σίγουρα είστε σε μια πολλή  καλύτερη οικονομική πλέον κατάσταση, που ίσως και να πρέπει να δείτε και την δική σας προσωπική ζωή, λίγο πιο σοβαρά. Από εραστές και φλερτ, δεν έχετε παράπονο, υπάρχουν γύρω σας πολλοί. Σίγουρα η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης, θα σας δώσει και την σωστή αγάπη.Αύριο

18 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Το βλέμμα στα στραμμένο στην κοινωνική σας ζωή θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο τη ζεστασιά του σπιτιού σας και να δείτε φιλικά σας πρόσωπα. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να προχωρήσετε στην επανεξέταση των οικονομικών σας συνεργασιών, ενώ καλό θα ήτανε να αποφύγετε να προχωρήσετε σε νέες.

Ερωτικά

Εσείς δεν έχετε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, χρόνο για νέους έρωτες … όσο και να σας περικυκλώνουν. Είστε εστιασμένοι σε οικογενειακά και κληρονομικά ζητήματα, που ευτυχώς έχουν πάρει την πορεία, που εσείς έχετε χαράξει. Ακόμη και εκκρεμή νομικά θέματα – διαζύγια θα λήξουν και θα αποδεσμεύσουν τα ταίρια, για να συνεχίσουν την ζωή τους, όπως επιθυμούν… μόνα ή με κάποιον νέο σύντροφο.

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της γνώσης. Την Δευτέρα, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ, όσοι από εσάς έχετε ανοίξει τα φτερά σας στο εξωτερικό θα δείτε τους στόχους σας σύντομα να υλοποιούνται. Την Τρίτη θα είστε εσωστρεφείς και μελαγχολικοί. Την Τετάρτη με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα ασχοληθείτε όχι μόνο με την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και με την δημόσια εικόνα σας. Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα φιλικά σας πρόσωπα και να ελέγχετε με προσοχή τις πληροφορίες που θα σας δοθούν, γιατί είναι πιθανό ορισμένες να είναι παραποιημένες . Η Παρασκευή θα είναι ίσως η πιο ευχάριστη ημέρα για εσάς τους Ταύρους, καθώς ο Άρης μετά από πέντε σχεδόν μήνες θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα βάλει μια πινελιά μαγείας στις κοινωνικές σας επαφές. Η Κυριακή μόνο βαρετή δεν θα είναι για εσάς τους Ταύρους, καθώς θα έχουμε δύο πολύ σημαντικές πλανητικές αλλαγές, δηλαδή ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ζώδιο του Τοξότη, ενώ η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει αρκετά ανεβασμένους και δεν το κρύβετε. Θέλετε να διασκεδάσετε και θέλετε να περνάνε κι οι γύρω σας καλά, γι’ αυτό κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας, προκειμένου να έχετε τόσο εσείς, όσο και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας ένα ευχάριστο ξεκίνημα.

Οι δεσμευμένοι κάνετε πράγματα με την πρόθεση να ικανοποιήσετε το ταίρι σας, όμως νιώθετε πως βρίσκετε σε τοίχο. Μην παίρνετε κατάκαρδα ό, τι ακούτε από το/τη σύντροφό σας, καθώς δεν υπάρχει κακή πρόθεση από μέρους του/της, απλώς ίσως είναι ακατάλληλο το διάστημα για “ελαφρότητες” για εκείνον/η. Μην απογοητεύεστε, γιατί το Σαββατοκύριακο το κλίμα μεταξύ σας γίνεται πιο θερμό και το ταίρι σας έχει όλη την καλή διάθεση να επανορθώσει για την ψυχρή του στάση στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Οι αδέσμευτοι έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, όμως οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για εσάς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αντί να αποκαρδιώνεστε, φροντίστε να αξιοποιήσετε την καλή σας διάθεση, περνώντας ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σας και αφήστε το πεπρωμένο να σας πλησιάσει όταν θα έχει ωριμάσει. Προς τα μέσα της εβδομάδας εμφανίζεται ένα πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο έχει αρκετά καλές προοπτικές, αρκεί να μην είστε βιαστικοί/ες. Όλα θα γίνουν, όμως στην ώρα τους. 

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Τα οικονομικά ζητήματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ιδιαίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια για να ταράξουν την καλοσχεδιασμένη ηρεμία και σταθερότητά σας. Μην πανικοβάλλεστε, δεν κάνατε κάτι λάθος, απλώς υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που δε βρίσκουν πάντα τις λύσεις τους στο παρόν και μας ακολουθούν και πέρα από αυτό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Καλείστε να επιδείξετε ψυχραιμία, καθώς δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, παρά μόνο εάν εσείς ταράξετε το κλίμα εξαιτίας της ανασφάλειας που σας κατακλύζει σε ανάλογες περιπτώσεις.

1ο δεκαήμερο [21 Απριλίου-1 Μαΐου]

Αυτός ο μήνας δεν είναι κακός, αλλά τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν τώρα σας κάνουν νευρικούς, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε την έντασή σας στα πιο κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Είναι φυσιολογικό, όλοι το κάνουμε, όμως είναι πιθανό να το παρακάνετε αυτό το μήνα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε εντάσεις με τους ανθρώπους που αποτελούν τη σταθερά σας και λειτουργούν ως ψύχραιμος νους, τον οποίο χρειάζεστε και εμπιστεύεστε σε κρίσιμες για εσάς περιόδους, όπως για παράδειγμα αυτή που διανύετε τώρα. Κρατήστε κοντά εκείνους που αγαπάτε κι εμπιστεύεστε, όμως προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις που δεν έχουν ούτε λόγο ύπαρξης, ούτε και καμία χρησιμότητα. Δεν αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως αυτό θα το αντιληφθείτε προς το τέλος το μήνα, όταν πια θα έχετε σπάσει τα νεύρα των δικών σας ανθρώπων. Οι επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, διαδέχονται η μία την άλλη και λόγω της αγχώδους προσωπικότητάς σας δεν το χαίρεστε όσο πρέπει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε για να διασκεδάσετε, όχι για να τους εκνευρίσετε.

2ο δεκαήμερο [2-11 Μαΐου]

Η δυναμική σας αυτό το μήνα είναι απερίγραπτη. Αντιμετωπίζετε τα πράγματα γύρω σας με μία ασυνήθιστη σιγουριά και πίστη για τις κινήσεις και τις επιλογές σας. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε δημιουργεί μια σιγουριά στους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν, ανεξάρτητα από τον τομέα που σας συνδέει. Οι συνεργασίες και οι προσωπικές σας σχέσεις γίνονται τώρα ισχυρότερες από ποτέ, χάρη στην ουσιαστική επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ σας. Επαγγελματικά διανύετε μία ιδιαίτερα παραγωγική και ικανοποιητική περίοδο, καθώς καταρρίπτετε τον ένα στόχο μετά τον άλλο και θέτετε από την αρχή νέους και ακόμα υψηλότερους. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σας εμποδίσει από την κατάκτηση της κορυφής, όποια κι αν είναι για εσάς αυτή, και όσο βρίσκετε πρόσφορο έδαφος θα προχωράτε. Στον αντίποδα, τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίση, όχι γιατί κάτι αλλάζει στο παρόν σας, αλλά γιατί κάποιες υποχρεώσεις από το παρελθόν σάς βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στη διευθέτησή τους, διότι είναι πιθανό εξαιτίας του “πανικού” σας να κάνετε αχρείαστα λάθη, που ενδεχομένως σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

3ο δεκαήμερο [12-21 Μαΐου]

  Βρίσκεστε σε υπερένταση αυτό το μήνα, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στην επαγγελματική σας καταξίωση. Επιτυγχάνετε τους στόχους σας, όμως αντί αυτό να σας ικανοποιεί, σας δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση από την πιθανότητα ότι τώρα οι άνθρωποι που σας εμπιστεύονται εντός του εργασιακού χώρο θα αυξήσουν και τις απαιτήσεις τους. Είναι πιθανό αυτό πράγματι να συμβεί, αλλά μην ωθείτε τον εαυτό σας στα άκρα μόνο και μόνο για την πιθανότητα. Πάρτε το χρόνο σας και ξεκουραστείτε μέχρι να σας το ζητήσουν και μην ανησυχείτε για την εικόνα και τη φήμη σας τώρα, έχετε αποδείξει την αξία σας και με το παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Είναι απαραίτητο να είστε ξεκούραστοι, διότι η πνευματική σας διαύγεια έχει πάρει φθίνουσα πορεία και αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε λάθη, κυρίως οικονομικής φύσης. Βγείτε έξω και συναντήστε φίλους, το χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ, μόνο προσπαθήστε να είστε ακριβείς όταν παίρνετε το λόγο ή να είστε σίγουροι ότι έχετε καταλάβει σωστά αυτά που σας λένε οι φίλοι σας, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανούσιες παρεξηγήσεις.

Ερωτικά

Αρκετά κοινωνική περίοδος αυτή που διανύετε με πολλές επικοινωνίες. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτή η κοινωνικότητα επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε μόνο να είστε πολύ συγκεκριμένοι στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, ενδεχομένως και λίγο προσεκτικοί, ιδιαίτερα από τις 14 Νοεμβρίου και μετά, καθώς υπάρχει η τάση να παρερμηνεύονται τα λεγόμενα. Μην απομονωθείτε από φόβο μην παρεξηγηθείτε ή παρανοήσετε κάτι. Συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ούτως ή άλλως προς το τέλος του μήνα η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά.

Οι δεσμευμένοι

νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτε με το/τη σύντροφό σας και γι’ αυτό θέλετε να κάνετε σχέδια που να αφορούν το κοινό σας μέλλον. Μη κρατήσετε στο σκοτάδι το ταίρι σας, άλλωστε το αφορά όσο και εσάς και ίσως κάνετε το σχεδιασμό μαζί. Το συναισθηματικό δέσιμο που έχετε είναι πολύ ισχυρό και όταν αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μαζί γίνεστε ακόμα δυνατότεροι. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να κάνετε και κάποια μετακίνηση μαζί για να ξεκουραστείτε και να έρθετε πιο κοντά.

Οι αδέσμευτοι

εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Το να είσαι ελεύθερος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Δεν νιώθετε μόνοι, έχετε άλλωστε τόσο κόσμο γύρω σας. Η κοινωνικότητά σας είναι συχνά αυτή που δε σας επιτρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά την αισθηματική σας ζωή, αλλά από την άλλη είναι και αυτή που πολλές φορές ωφελεί και την ερωτική σας ζωή σας. Απολαύστε λοιπόν την κοινωνικότητά σας, όμως κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί δεν αποκλείεται να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Θα υπάρξει μεγάλη δυνατότητα και ελευθερία για δράση στη ζωή των Ταύρων φέτος. Το κλίμα θα είναι αρκετά ώριμο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ταυτόχρονα. Καθώς ο Πλούτωνας διαπερνά το σπίτι του Αιγόκερω, θα αισθάνεστε πολύ ελαφρύτερα από σωματική και πνευματική άποψη. Ορισμένες πτυχές της ζωής σας θα σας καλέσουν να περάσετε για λίγο πίσω, θα ήταν καλύτερα να συμβουλεύεστε μια στάση αναμονής και παρακολούθησης. Η ευαισθησία σας θα εμφανιστεί την φετινή χρονιά και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργήσει φράχτες.

Αυτό το έτος η απόδοση της καριέρας σας θα είναι στο αποκορύφωμά της. Θα επηρεαστείτε πολύ από τις εξωτερικές συνθήκες στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, ώστε να υπερισχύει μια αίσθηση ελαστικότητα. Να είστε σταθεροί με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας και με το πείσμα σας διεκδικήστε. Τα χέρια σας θα είναι αρκετά γεμάτα όλο το χρόνο από την άποψη του φόρτου εργασίας. Ωστόσο, συμβουλεύεστε να αποφεύγετε την συμμετοχή σε οποιαδήποτε ομαδική εργασία ή συμφωνίες συνεργασίας. Τα επόμενα χρόνια θα αποδώσει καρπούς το να βάλετε όλη τη δύναμή σας φέτος. Γύρω στο τέλος του έτους αναμένονται απτά αποτελέσματα στο μέτωπο της σταδιοδρομίας.

Η ερωτική ζωή των Ταύρων θα είναι αρμονική για το έτος 2018. Αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης ηρεμίας και θα υπάρξουν πλούσιες εμπειρίες στον έρωτα. Για μερικούς από εσάς η αγάπη θα είναι η βασική προτεραιότητα στη ζωή, ενώ για άλλους, θα είναι απλώς χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Η ευαισθησία σας διατηρεί τις σχέσεις σας ζωντανές. Τα μέσα του έτους μπορεί να φέρουν υποψήφιους συνεργάτες στη ζωή σας. Αφεθείτε στο να ξεφύγετε από την προηγούμενη ενοχή για ζητήματα του παρελθόντος σας, ώστε να δείτε το αύριο. Για όσους ήδη βρίσκονται σε μια σχέση, αυτή είναι μια περίοδος που οι δεσμοί σας θα ενισχυθούν για να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου και της μοίρας. Φέτος θα αισθανόσαστε μια έντονη επιθυμία να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας περισσότερο από ποτέ. Συνεχίστε και απολαύστε τη ζωή. Οι πλανήτες της αγάπης είναι υπέρ σας και η αρμονία θα επικρατεί στον αισθηματικό σας κόσμο.

Για το έτος 2018, οι δαπάνες θα ταλαιπωρήσουν τους εκπροσώπους του Ταύρου όπως ποτέ άλλοτε. Θα υπάρξει μια σταθερή εισροή κεφαλαίων, ωστόσο η εκροή θα είναι αρκετά ισχυρή, ώστε να μην υπάρχει διαφορά. Ορισμένα αναπόφευκτα έξοδα σας καλούν να μην σπάσετε τα σχέδια του προϋπολογισμού σας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν υποκύψατε στην εξωτερική πίεση όσον αφορά τις οικονομικές σας δαπάνες. Στη μέση του έτους θα μπορούσε να εμφανιστεί μία έντονη εισροή χρημάτων. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας στη συνέχεια και αποφύγετε όλα τα επισφαλή δάνεια και τα χρέη. Κάντε έξυπνες κινήσεις για να μειώσετε τα ανεπιθύμητα έξοδα στη ζωή. Κάποιοι Ταύροι θα είναι σε θέση να κάνουν αγορές υψηλής αξίας όπως ένα ακίνητο ή ένα πολυτελές όχημα κατά το τέλος του έτους.

Το έτος 2018 ξεκινά με μια ένα καλό βήμα για τους Ταύρους, εφόσον το επίπεδο υγείας και ενέργειάς τους θα είναι αρκετά καλό. Έτσι θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα και να εγκαταλείψετε ανθυγιεινές συνήθειες. Αυτά θα έχουν καλή μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή σας. Περί το δεύτερο τρίμηνο του έτους, θα υπάρξει πτώση των ενεργειακών σας επιπέδων και το ηθικό σας θα τεθεί σε δοκιμασία. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και δείτε την ανάκαμψη της υγείας σας μετά από μερικούς μήνες. Χαλαρώστε περιστασιακά από έντονους καταστάσεις. Η διανοητική σας πλευρά χρειάζεται επίσης σταθερή αξιοποίηση ώστε ορισμένες πνευματικές επιδιώξεις να μπορούν να προχωρήσουν προς το καλύτερο. Αφήστε τα επίπεδα εμπιστοσύνης σας να ανεβαίνουν και να απομακρύνετε το άγχος και την πίεση από τη ζωή σας. Μην μεταφέρετε μικροσκοπικά θέματα στην καρδιά σας και αντιμετωπίστε τις δυσκολίες της ζωής με μια αίσθηση πιο χαλαρή.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Oroskopos.tv

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Oroskopos.tv

Γήινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Τα γήινα ζώδια είναι γνωστά για την πρακτικότητά τους και τη προσοχή τους στη λεπτ ...

Oroskopos.tv

Ταύρος: Αργός αισθησιασμός

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και αντιπροσωπεύει το ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μοιραία Έλξη !

Ποια μοίρα θα γεννήσει απίστευτα ζευγάρια; Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν δεν θέλουν, θ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ω Λίμπιντο, Ω Λίμπιντο…

Μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις! Αυτό θα μπορούσε να είναι το κανονικό τραγουδάκι των Χριστ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η μέρα που θα αλλάξετε τη ζωή σας

Tα συναισθήματά μας είναι μια πηγή θετικής και αρνητικής ενέργειας στη ζωή μας. Μας ενώ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!