Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Ιουνίου 2019

Γενικά

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας , ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας στο χώρο της εργασίας σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας σε αυτόν. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας ή σε μια αισθητική παρέμβαση. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας.

Ερωτικά

Οι επαγγελματικές πιέσεις και τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει, συν τις υποχρεώσεις που έχετε στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, ίσως να σας δημιουργήσουν σήμερα μια νευρικότητα και θα σας κάνουν να ξεσπάτε στους κοντινότερους ανθρώπους γύρω σας. Φυσικά, δε μπορεί να μην επηρεαστεί και η ερωτική σας σχέση από αυτό. Αν λοιπόν αισθανθείτε ότι όλο αυτό σας δημιουργεί ένταση, καλύτερα να βρείτε το χρόνο να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Εάν είστε μόνη ή μόνος, ίσως να αισθάνεστε ότι συναισθηματικά οι άνθρωποι που προσπαθήσατε να συνδεθείτε ερωτικά μαζί τους, δεν είναι τελικά αυτοί που σας γεμίζουν.Αύριο

22 Ιουνίου 2019

Γενικά

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο σας, θα τονίσει την γοητεία σας, ενώ όπου και αν βρεθείτε θα τραβήξετε την προσοχή με την γοητεία και το ταπεραμέντο σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ερωτικά

Προσπαθήστε σήμερα να μην συμμετέχετε σε συζητήσεις και κουτσομπολιά που θα σχολιάζονται από άλλους και στρέφονται ενάντια σε κάποιο άτομο, που θεωρείτε ερωτικό αντίζηλο. Πιθανόν να πέσετε σε αξία, στα μάτια κάποιων ανθρώπων που σας εκτιμούν και αυτό να δυσκολευτείτε στο μέλλον να το διορθώσετε. Υπάρχει το ενδεχόμενο, εσείς να γίνετε στόχος συζητήσεων και κουτσομπολιών αλλά μην προσπαθήσετε να βρείτε το δίκιο σας, ή να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις προκειμένου να το σταματήσετε, γιατί μάλλον δε θα βγείτε από αυτή την εκνευριστική καθόλα διαδικασία, κερδισμένοι. Αποφύγετε με οποιοδήποτε τρόπο να εκτεθείτε σε σχόλια από τρίτους.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/6 – 23/6/2019

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους.
Την Κυριακή  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας, έχοντας πάντα στο πλευρό σας τους αγαπημένους σας.
Στη συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι όχι μόνο εξαιτίας των νέων ευθυνών που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας, αλλά κυρίως, γιατί θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις εντολές των προϊσταμένων σας.
Ενώ, εξαιτίας της  επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό ορισμένα άτομα από το φιλικό σας κύκλο να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς τους Υδροχόους, αφού σας βοηθάει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο εξωστρεφή σας πλευρά.
Κατά τη διάρκεια των επαφών που θα έχετε με άτομα από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, θα ασχοληθείτε με τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας, καθώς νιώθετε ότι τα σχέδια σας δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε.
Την Τρίτη η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να δώσετε μορφή στα όνειρα σας, επίσης η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με ακρίβεια.
Την Τετάρτη οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ερμή και τον Άρη  από το ζώδιο του Καρκίνου θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας, ενώ είναι πιθανό να σας παρασύρει και μυστικές δράσεις .
Την Πέμπτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον χώρο της εργασίας σας, ενώ  την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς με τους αγαπημένους σας .
Ενώ την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες.

Ερωτικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, στον 5ο Οίκο σου (αισθηματικά) σε ωθεί να ασχοληθείς εκτενέστερα και με μεγαλύτερη προσοχή με την αισθηματική σου ζωή, την οποία ορθώς θεωρείς ότι έχεις παραμελήσει. Κάθε σου ενέργεια τώρα έχει ως στόχο την αναπλήρωση του χαμένου χρόνου και την κάλυψη περισσότερου συναισθηματικού “εδάφους”.

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις μία ισχυρή ανάγκη για να δώσεις και να πάρεις συναισθήματα και να βιώσεις τη συντροφικότητα σε όλο της το φάσμα, ενώ η ανάγκη σου αυτή είναι υπαρκτή σε καθημερινή βάση. Το επιχειρείς και ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι θα καταφέρεις να αποκτήσεις όλα αυτά που λαχταράς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η τώρα επιθυμείς περισσότερο από ποτέ να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, δοκιμάζοντας τις προοπτικές που υπάρχουν με ένα άτομο που σου ταιριάζει. Μπορεί να μη μιλάμε για σχέση καθαυτή, για την ώρα, αφού δεν είναι ούτε σε σένα σαφής η φύση της σύνδεσής σου με το πρόσωπο αυτό, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα ξέρεις περισσότερα.

Ιούνιος 2019

Γενικά

Αυτό το μήνα έχεις μία ισχυρή ροπή στις υπερβολές, ανεξάρτητα από τον τομέα ή/και την περίσταση. Διανύεις με υπερβολική “ανεμελιά” το μήνα ακόμα κι όταν είναι απαραίτητο να δώσεις προσοχή. Εκφράζεσαι και συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, θίγοντάς τα, ακόμα κι αν δεν έχει προηγηθεί τίποτα. Προσοχή, γιατί είναι πιθανό άθελά σου να πληγώσεις ανθρώπους που αγαπάς.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα δε σκέφτεσαι ιδιαίτερα την καριέρα σου και για το λόγο αυτό τελικά σου πηγαίνει καλά. Σε απασχολούν πιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μην πολυσκέφτεσαι μακροπρόθεσμα τους στόχους σου, κάτι που σε κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικό/ή σε πρακτικό επίπεδο, δίνοντάς σου ώθηση και προς τους απώτερους σκοπούς σου, χωρίς όμως στην παρούσα φάση να είναι κάτι με το οποίο ασχολείσαι συνειδητά.

Στον οικονομικό τομέα εντοπίζονται οι περισσότερες ανησυχίες που μοιράζεσαι με την οικογένειά σου και αφορούν ξεκάθαρα στο κατά πόσο ανταποκρίνονται οι απολαβές σου στην ικανοποίηση του βιοτικού σου επιπέδου. Η οικογένειά σου λειτουργεί καθησυχαστικά και σε επαναφέρει στην πραγματικότητα.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα, τα οποία εδώ και καιρό  δημιουργούσαν υπογείως εμπόδια για την καλή λειτουργία και συνεργασία στη δουλειά. Εσύ φαίνεται πως έχεις την υπομονή και την οξυδέρκεια να υποδεχθείς αυτή τη νέα συνθήκη στο χώρο εργασίας από την ασφαλή θέση του παρατηρητή, άλλωστε δεν είναι κάτι που σε αφορά άμεσα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να παρέμβεις. Η διακριτικότητά σου και η απολύτως επαγγελματική σου στάση πρόκειται να επιβραβευτεί από ανθρώπους που έχουν κάποια ισχύ στον εργασιακό χώρο.

Στον οικονομικό τομέα προσπαθείς πολύ και επίμονα να αυξήσεις τις απολαβές σου, προκειμένου να επισφραγίσεις την ακεραιότητά σου μέσα στη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως η θέση σου είναι ακέραιη και δεν πρόκειται να κάνει τη διαφορά κάποια μικρή αύξηση. Θα έρθει κι αυτή, αλλά πρώτα πρέπει να επιδείξεις επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα πραγματοποιούνται αλλαγές και είναι απαραίτητο να βεβαιωθείς πως δε θα σε επηρεάσουν. Η αλήθεια είναι πως από αυτές τις αλλαγές μόνο κερδισμένος/η μπορείς να βγεις, αρκεί να μην εμπλακείς σε τυχόν διενέξεις και συγκρούσεις που θα προκύψουν εντός του εργασιακού χώρου. Μάλιστα προς τα τέλη του μήνα δεν αποκλείεται να σου δοθεί ξαφνικά ένας νέος αναβαθμισμένος ρόλος και σίγουρα πιο υπεύθυνος.

Στον οικονομικό τομέα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα η οικονομική εξασφάλιση σε καθημερινή βάση. Η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που τρέχουν είναι η μόνη σου έγνοια. Δεν αποκλείεται αυτήν την περίοδο να οργανώσεις με τέτοιο τρόπο τα οικονομικά σου που να σου εξασφαλίζουν μία σταθερότητα μεσοπρόθεσμα σ’ ό, τι αφορά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ερωτικά

Αυτό το μήνα διαπιστώνεις ότι η αισθηματική σου ζωή δεν έχει τη μορφή που θα ήθελες, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερος/η ή όχι. Για ένα μεγάλο μέρος του Ιουνίου βυθίζεσαι σε αυτήν τη διαπίστωση χωρίς να κάνεις κάτι στην πράξη, αλλά ευτυχώς κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προχωράς στις κατάλληλες αλλαγές για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουνίου συνειδητοποιείς ότι έχεις χτίσει όλη σου τη ζωή γύρω από το ταίρι σου (χωρίς να σου το ζητήσει) και είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να αυτονομηθείς μέσα στη σχέση σου. Κάνοντας πράξη και τα δικά σου όνειρα και όχι μόνο του/της συντρόφου σου, η σχέση σου θα γίνει πιο δυνατή.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αντιλαμβάνεσαι ότι για πολύ καιρό βίωνες με μεγάλη σοβαρότητα και ένταση το όποιο συναίσθημα γύρω από την ερωτική σου ζωή, χάνοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της χαράς και του παιχνιδιού. Για το λόγο αυτό, αρχίζεις να αλλάζεις τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς με μοναδικό κριτήριο το να είσαι ευτυχισμένος/η, κάτι που δεν μπορούσες να έχεις πλήρως με την πρότερη νοοτροπία σου.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο ήμισυ του 2019 θα είναι ήπιο, σταθερό και ως εκ τούτου ιδανικό για να χτίσεις πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, αξιοποιώντας ακριβώς αυτή τη νηνεμία. Η υπερβολική σου προσκόλλησή σου με θέματα της εργασίας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, οπότε είναι σημαντικό αρκετά νωρίς μέσα στο έτος να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστότερα το χρόνο που αφιερώνεις σε κάθε τομέα της ζωής σου και να ακονίσεις τις ικανότητές σου στην εξισορρόπηση ιδιαίτερων καταστάσεων για την πρόληψη κρίσεων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, αφού φαίνεται να χάνεις λίγο την μπάλα και αποσταθεροποιούνται σημαντικά οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας-οικογένειας. Αν δεν χειριστείς με μεγάλη ακρίβεια και σύνεση τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ενδεχομένως μεγάλα προβλήματα που θα σε ακολουθήσουν μέχρι το επόμενο έτος. Αξιοποίησε τη φυσική σου ψυχραιμία, ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα εξαιρετικό έτος που έρχεται με πολλές υποσχέσεις για δουλειά και κέρδη. Εστίασε την προσοχή και την ενέργειά σου από το δεύτερο τετράμηνο και μετά σε αλλαγές που μπορεί να θεωρούνται από πολλούς ακόμα και  επαναστατικές ή ακόμα και ουτοπικές αλλά στην περίπτωσή σου θα εκτινάξουν στα ύψη τις επιτυχίες σου, όπως κι αν αυτές μεταφράζονται. Πολύτιμοι αρωγοί μέσα στο 2019 θα είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως από το χώρο της οικογένειας, αφού θα σου παράσχουν σημαντικότατη βοήθεια σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν είστε άνεργοι/ες ετοιμαστείτε για ένα πολύ δραστήριο έτος και μάλιστα να είστε έτοιμοι/ες για ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται ξαφνικά, απρόσμενα, ενδεχομένως και σε χώρους που δεν τους είχατε σκεφτεί. Η κρίση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να αντιληφθείς ποιες από αυτές τις ευκαιρίες θα μπορέσουν να σου προσφέρουν ουσιαστική σταθερότητα και ποιες θα έχουν μόνο πρόσκαιρο χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, η εγρήγορσή σου και η διορατικότητά σου θα αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι, ενώ ταυτόχρονα θα σε προφυλάξουν από κακοτοπιές και λάθος επιλογές.


Οικονομικά

Δυναμική έναρξη για τα οικονομικά σου μέσα στο 2019, ανεξάρτητα από το οικονομικό σου στάτους, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρίσκεις πόρους, σχετιζόμενους με τη δουλειά σου και μη, αλλά χρειάζεται μία προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις γιατί έχεις μια τάση σπατάλης όταν έχεις χρήματα, και ιδιαίτερα τώρα. Φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός σου δε σου επιτρέπει να αποταμιεύσεις καθόλου, αφού ό, τι έρχεται στα χέρια σου ξοδεύεται σχεδόν άμεσα, κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί να μην είναι αρκετό να σε βλάψει, αλλά η αποταμίευση μόνο ως θετική μπορεί να αποτιμηθεί. Τήρησε το μέτρο σε κάθε σου συναλλαγή, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις χωρίς καμία έγνοια ενδεχόμενες ξαφνικές δαπάνες και απόφυγε να ξοδεύεις με βάση το συναίσθημα. Η λογική είναι φίλη σου!


Αισθηματικά

Φίλε/η Υδροχόε, έχει ωραία γεύση η ελευθερία, έτσι δεν είναι; Κι εσύ φαίνεται ότι φέτος την αποζητάς εντονότερα από ποτέ, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Το βασικό σου ζητούμενο για τη νέα χρονιά θα είναι η ανεξαρτησία σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ταραχές -εύλογα- στους δεσμευμένους/στις δεσμευμένες εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά θα λειτουργήσει εξαιρετικά -επίσης εύλογα- για όσους/ες δε βρίσκονται σε κάποια σχέση.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε διπλωματικά την τεράστια έλξη σας προς την ανεξαρτησία σας, αν δε θέλετε ο/η σύντροφός σας να θεωρήσει εαυτόν/η περιττό/ή και προχωρήσει χωρίς εσάς. Οι προστριβές είναι πάντα στο πρόγραμμα μέσα σε μία σχέση, όμως μέσα στο 2019, οι δικές σου με το ταίρι σου θα πάρουν μια πολύ συγκεκριμένη μορφή η οποία έχει να κάνει με το χώρο που μοιράζεστε και κυρίως με το ποσοστό που εκχωρείς εσύ στο ταίρι σου. Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσεις, και όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο το καλύτερο, είναι ότι δεν είναι η σχέση καθαυτή το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ τη σχέση σου. Πριν εκστομίσεις οποιαδήποτε κατηγορία στο/στη σύντροφό σου είναι σημαντικό να έχεις κάνει τη δική σου αυτοκριτική, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε θα θελήσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου ψύχραιμα και μακροπρόθεσμα. Αν κάποιος/α μπορεί να το κάνει, είσαι εσύ.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες το 2019 μπαίνει σαν παιδική χαρά στη ζωή σας, φέρνοντας όλα εκείνα που ποθείτε, όχι μόνο για φέτος, αλλά και γενικότερα ως στάση ζωής. Κοινωνικότητα, έξοδοι, συζητήσεις, διασκεδάσεις, μετακινήσεις, ελευθερία: όλα αυτά έρχονται άφθονα να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου και να σου δώσουν ένα σύνολο εμπειριών που σίγουρα θα θυμάσαι για τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις μέσα στο 2019, μπορεί να μην προβλέπεται κάποια μακροπρόθεσμη συνύπαρξη, αλλά είναι σημαντικό να πούμε ότι πέρα από τις εμπειρίες που θα σου χαρίσουν, μπορεί να παραμείνουν στο παρασκήνιο και να επανεμφανιστούν στη ζωή σου σε δεύτερο χρόνο.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 αισθάνεσαι σιγουριά και αισιοδοξία στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να γνωρίζεις πως σου προκύπτει. Το ένστικτό σου σου λέει ότι αυτός ο χρόνος θα είναι συναρπαστικός για σένα και την καριέρα σου και πως όλοι σου οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθηση σου είναι αρκετά ακριβής σ’ ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου και καλώς την ακούς. Εργάζεσαι με περισσότερο κέφι απ’ ό, τι το περασμένο έτος, αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δέχεσαι μεγάλη, αλλά κρυφή εύνοια από ανώτερούς σου και αξιολογείσαι συνεχώς με την προοπτική να επιβραβευθείς το 2019. Ξέρεις πως το έργο που προσφέρεις είναι σημαντικό και αξιόλογο, γι’ αυτό δεν αλλάζεις και πολλά πράγματα φέτος, παρά μόνο τη διάθεσή σου. Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους προϊστάμενούς σου είναι πιο ξεκάθαρα, επιβεβαιώνοντας το ένστικτό σου. Το status σου, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το οικονομικό αναβαθμίζονται, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό, αλλά για πολλούς λόγους καθυστέρησε. Όμως μην επαναπαύεσαι, καθώς η επαγγελματική σου άνοδος δεν ολοκληρώθηκε, αλλά μόλις ξεκίνησε.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς πολύ χλιαρά, αλλά σταθερά το έτος, χωρίς να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας σου. Όμως κατά το δεύτερο τετράμηνο, η δραστηριοποίησή σου αυξάνεται τόσο πολύ που σε βάζει σε σκέψεις. Όχι τόσο για τη δουλειά, όσο για σένα και τις αντοχές σου. Επαγγελματικά και οικονομικά πρόκειται να είναι ανοδικό έτος για σένα, όμως επειδή η δουλειά σου αυξάνεται ανά περιόδους, εξαντλείσαι σωματικά και πνευματικά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αλλάξεις ορισμένα πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου, ούτως ώστε ο φόρτος εργασίας να απλώνεται ομοιόμορφα μέσα στο χρόνο, αποφεύγοντας έτσι την προσωπική σου καταπόνηση. Είτε βρεις τρόπο να διευθετήσεις αυτή τη λεπτομέρεια που σ’ εξαντλεί, είτε όχι, κατά τον τελικό απολογισμό του έτους, η ικανοποίησή σου θα κάνει όλη την κούραση να ξεχαστεί.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις είτε τη δουλειά των ονείρων σου, αλλά εξίσου πιθανό είναι να βρίσκεις συνεχώς δουλειές που τις αποφεύγεις εδώ και καιρό. Οι σημαντικές ευκαιρίες σου, είτε καλές, είτε κακές, συσπειρώνονται στους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα είσαι ικανός/η να πιάσεις δουλειά οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Αν είσαι γρήγορος/η και κυρίως αν ο συγχρονισμός σου είναι ικανοποιητικός, μπορείς μέσα στο 2019 να βρεις μια δουλειά που θα σου αρέσει και θα σου προσφέρει αντίστοιχη οικονομική αποκατάσταση. Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο ιδανικό;


Οικονομικά

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον οικονομικό σου τομέα για το 2019, τόσο θετική όσο και αρνητική. Ξεκινώντας από τα αρνητικά, είναι άξιο λόγου το πόσο κακή αίσθηση έχεις φέτος με τη διαχείριση. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, άλλο πράγμα η γενναιοδωρία και άλλο η σπατάλη. Αυτό το χρόνο έχεις την τάση να δαπανάς σημαντικά ποσά, χωρίς έλεγχο. Σπαταλάς για τον εαυτό σου, για το σπίτι και την οικογένειά σου, για φίλους, για το/τη σύντροφός, ενώ αρκετές φορές φαίνεται να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού, αδυνατώντας να καταλάβεις ή να θυμηθείς που πήγαν τα χρήματά σου. Καλά κάνεις και κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπο, όμως κάποιες φορές τα έξοδά σου δεν έχουν ούτε λόγο, ούτε ουσία. Πρέπει λοιπόν αυτό το έτος να είσαι πιο προσεκτικός/η όταν διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, διότι ενώ δεν υπάρχει λόγος, καταλήγεις στο τέλος κάθε μήνα να αναρωτιέσαι πως δημιουργήθηκε το έλλειμμα. Τα ευχάριστα νέα τώρα είναι πως παρ’ όλο που δεν έχεις αυτοέλεγχο όταν πρόκειται για σπατάλη, έχεις και μία σχεδόν απόκοσμη ικανότητα να βγάζεις χρήμα. Δεν ξέρεις πως, απλώς συμβαίνει… Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως όχι μόνο αναπληρώνεις τη “ζημιά” της σπατάλης σου, αλλά μέχρι του τέλος του 2019 θα έχεις καταφέρει να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδα, χωρίς να το καταλάβεις. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικά

Σπατάλη και γενναιοδωρία… Είναι δύο έννοιες που θα σε απασχολήσουν πολύ το 2019, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Η πρόκληση που αντιμετωπίζεις φέτος είναι αυτή ακριβώς, να μάθεις να διαχωρίζεις και να ξεχωρίζεις αυτές τις δύο έννοιες, ανεξάρτητα με τον τομέα που τις συναντάς.

Αν είσαι δεσμευμένος/η τότε αυτό το χρόνο μαθαίνεις πως να είσαι ουσιαστικά γενναιόδωρος/η. Δίνεις όλο σου το “είναι” στο/στη σύντροφό σου και παλεύεις καθημερινά για να βελτιώσεις τη σχέση σου σε όλα τα επίπεδα, αλλά να βελτιωθείς κι εσύ ο/η ίδιος/α σα μονάδα μέσα σε αυτή. Θα υπάρξουν στιγμές, κατά τη διάρκεια του έτος που θα διχαστείς σχετικά με το αν δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, όμως η στάση του/της συντρόφου σου απέναντί σου θα σε πείσει πως δε δίνεις ακόμα αρκετά. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνας θα νιώθετε πως έχετε βρει το άλλο σας μισό και δεν αποκλείεται να συζητήσετε σοβαρά το ενδεχόμενο του επόμενου βήματος στη σχέση σας, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται για εσάς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, τότε η συναισθηματική σπατάλη είναι σήμα κατατεθέν σου για αυτό το χρόνο. Έχεις την τάση να δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, ενώ δε θα είναι λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια του 2019 που θα αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις, πιστεύοντας μάλιστα πως κάνεις το σωστό. Πρέπει να βρεις τρόπο να μετριάσεις αυτή την κατάσταση, γιατί ως το τέλος του χρόνου θα έχεις “στραγγίξει” συναισθηματικά, χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να γίνεις πιο επιλεκτικός/η, καθώς φέτος τείνεις να κολλάς με άτομα που δεν αξίζουν, ούτε την προσοχή σου, ούτε το χρόνο σου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που σίγουρα αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο και υπάρχουν καλές προοπτικές για τη μεταξύ σας πορεία, όμως είναι απαραίτητο να είσαι πιο εγκρατής, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό, γιατί είναι πιθανό να τον/την τρομάξεις.


3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Έχεις κρατήσει και θάψει μέσα σου κάποιες επιθυμίες που αφορούν στην καταξίωσή σου, οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά νωρίς μέσα στο έτος, ζητώντας σου να ικανοποιηθούν. Αυτά τα απωθημένα που έχεις διατηρήσει ταράζουν το υποσυνείδητό σου, καθώς μετατρέπονται σε ισχυρές επιθυμίες που δεν μπορείς πια να κρατάς σε καταστολή. Η ανάγκη σου για αναγνώριση και ισχύ στη δουλειά είναι το κίνητρό σου για φέτος που σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και επίμονα από ποτέ. Ενδέχεται ανά διαστήματα να σου δημιουργούνται ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με το αν κανείς καλά που κυνηγάς τα όνειρά σου ή αν στο τέλος της ερήμου σου θα βρεις όαση, όμως αυτός ο πεσιμισμός είναι δημιούργημα της φαντασίας σου και μόνο. Το 2019 είναι το έτος σου, τουλάχιστον σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα και αν επιτρέψεις στην απαισιοδοξία σου να κάμψει τις φιλοδοξίες σου, τότε θα πετάξεις μία μοναδική ευκαιρία να κατακτήσεις την κορυφή, η οποία αυτό το χρόνο έχει χώρο μόνο για σένα. Το ευχάριστο είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχεις ένθερμη υποστήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε επαναφέρει στην “κούρσα”, ακόμα κι όταν είσαι έτοιμος/η να εγκαταλείψεις.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η σημαντικές ευκαιρίες μέσα στο 2019 να κάνεις την επιχείρησή σου να πετύχεις, αλλά ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζεις και ισχυρές προκλήσεις. Η εκκίνηση του έτους είναι καλή και σταθερή για σένα και πρέπει να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις αυτή τη σταθερότητα. Αν έχεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, καλό θα ήταν να τις διευθετήσεις ή απλώς να τις ρυθμίσεις κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, καθώς κατά το δεύτερο τετράμηνο είναι είναι πιθανό να να έρθουν ξανά στο προσκήνιο με μεγαλύτερες απαιτήσεις, οι οποίες ενδέχεται να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το 2019 δεν ενδείκνυται για αλλαγές, αναβαθμίσεις ή επεκτάσεις, μπορείς όμως εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα τις επιχείρησής σου να δημιουργήσεις ένα αρκετά κερδοφόρο έτος.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις δουλειά όποια στιγμή επιθυμήσεις κατά τη διάρκεια του 2019, όμως ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι το μόνο διάστημα που θα πρέπει να αποφύγεις την αναζήτηση εργασίας. Δεν ακατάλληλα για σένα επειδή θα είναι αδύνατο να βρεις δουλειά, είναι ακατάλληλο γιατί όποια θέση κι αν βρεις εκείνο το διάστημα είναι πιθανό να κρύβει όρους και προϋποθέσεις που δε θα σε ευνοούν καθόλου. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου επιλέξεις να αναζητήσεις δουλειά είναι ευνοϊκή και επικερδής για σένα.


Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status αυτό το χρόνο, η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή. Όσο προχωράει το 2019 θα γίνεται σταδιακά καλύτερη, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα σου αποκαλυφθούν και μυστικές πηγές αύξησης του εισοδήματός σου. Αν για παράδειγμα, το εισόδημά σου εξαρτάται από των εργοδότη σου, τότε κάποια στιγμή θα μάθεις πως εδώ και καιρό επεξεργαζόταν την αύξησή σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τότε κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από παλιά έρχονται να προστεθούν στον ετήσιο προϋπολογισμό σου, ενώ αν είσαι άνεργος/η χρήματα από δημόσιο ή χρωστούμενα ή ακόμα και στήριξη από την οικογένεια αυξάνουν τις απολαβές σου. Σε κάθε περίπτωση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φαίνεται πως έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις, όχι για την ευχαρίστησή σου, αλλά για την βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να μη σου λύσουν το οικονομικό σου πρόβλημα (αν έχεις) αυτά τα χρήματα, αλλά σίγουρα θα σου δώσουν μία σημαντική “ανάσα” και έναν αξιόλογο δημοσιονομικό χώρο να κινηθείς πιο άνετα μέσα στο έτος.


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός σου τομέας δε αποτελεί προτεραιότητα για σένα το 2019, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Η καθημερινότητά σου κεραυνοβολείται από επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και δεν προσπαθείς ιδιαίτερα να δημιουργήσεις χώρο και χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η το μόνο που σε απασχολεί είναι η σταθερότητα. Προσπαθείς πολύ και επίμονη να διατηρήσεις τη σχέση σου ως έχει, μόνο και μόνο για να μην αυξηθούν οι απαιτήσεις του/της συντρόφου σου. Αυτό όμως δε λύνει το πρόβλημα… Αργά η γρήγορα, το ταίρι θα παρατηρήσει πως είσαι σχεδόν απών/ούσα και θα απαιτήσει την προσοχή σου. Μπορεί να τη βγάλεις “καθαρή” για το πρώτο εξάμηνο, όμως κατά το δεύτερο μισό του έτους ο/η σύντροφός σου θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν εργάζεσαι 24 ώρες το 24ωρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν τον ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώνεις που και που στη σχέση, τουλάχιστον αν θες να γλιτώσεις αυτή την άβολη συζήτηση για τη σχέση και την πορεία της, η οποία συχνά τείνει να ξεφεύγει…

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι υπερβολικά απασχολημένος αυτό το χρόνο για ν’ αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα απομακρύνεις ακόμα και τους φίλους σου από την καθημερινότητά σου, μόνο και μόνο για να μην καταναλώνεις πολύτιμο χρόνο από την καριέρα σου. Όμως αυτό, δεν είσαι εσύ… Είσαι από τα λίγα ζώδια του κύκλου που έχουν ανάγκη τη συντροφικότητα στη ζωή τους, όποια κι αν είναι η μορφή της. Αργά ή γρήγορα θα καταπέσεις ψυχολογικά, αναζητώντας την αιτία. Η αιτία είναι μία, η απομόνωση… Δε σε κάνει ευτυχισμένο/η η επιτυχία σου, αν δεν έχεις κάποιον/α, σύντροφο ή φίλο/η, στη ζωή σου για να τη μοιραστείς. Η απόφαση είναι δική σου. 

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Ωροσκόπος Υδροχόος – Αέρινη ισορροπία

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο, έχουν μία ξεκάθαρη αίσθηση ατομικότητας, τη ...

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μπορεί τα όνειρα να βοηθήσουν τις αποφάσεις σας για τις σχέσεις;

Είτε θυμάστε τα όνειρά σας είτε όχι, η επιστήμη έχει δείξει ότι όλοι ονειρεύονται. Η με ...

Σχέσεις - Αγάπη

Μπορείς να του κάνεις έκπληξη…

Έκπληξη με ένα δώρο ή ένα ξεχωριστό ραντεβού. Ένας καλός τρόπος για να κάνετε το φίλο σ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εσωτερική ηρεμία

H εσωτερική ηρεμία είναι κάτι που σε γενικές γραμμές σήμερα λόγω της αστρολογικής κατά ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//