Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

20 Σεπτεμβρίου 2020

Γενικά

Μικρά θέματα επικοινωνιακά, μπορούν να δημιουργηθούν σήμερα στις επαφές που θα κάνετε με τους δικούς σας ανθρώπους, ή με εκείνους που συνεργάζεστε ή δραστηριοποιείστε σε κάποιο χώρο. Μπορεί μαι εκκεντρική σας ατάκα, να λειτουργήσει σαν θρυαλλίδα και από το πουθενά να ξεσπάσει η ένταση στη συζήτηση, ή να αισθανθείτε τελικά, ότι ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι, μάλλον δε σας καταλαβαίνουν. Ακόμα και το ιδιόρρυθμο χιούμορ σας, μπορεί να το εκλάβει κάποιος σήμερα στραβά, γι αυτό και μην προκαλείτε, ούτε την τύχη σας ούτε τους άλλους γύρω σας. Τουλάχιστον, προσπαθήστε το.

Ερωτικά

Σίγουρα η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή, θέλετε να σας δίνει ασφάλεια και σταθερότητα, μερικές φορές όμως, τις δύο αυτές προϋποθέσεις, τις σαμποτάρετε εσείς, άθελά σας, ή ηθελημένα. Σήμερα λοιπόν δεν αποκλείεται να πείτε κάτι που για εσάς δεν έχει και τόσο σημασία στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που τελευταία έχει δημιουργηθεί ένα ερωτικό κλίμα ανάμεσά σας και να το εκλάβει με το λάθος τρόπο, ακόμα και αν εσείς θέλατε μονάχα να αστειευτείτε. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες και σήμερα μετά βεβαιότητας είναι και περίεργες.Αύριο

21 Σεπτεμβρίου 2020

Γενικά

Πιθανόν να το είχατε διαισθανθεί, πως θα σας απασχολούσε ένα θέμα με το σπίτι και την οικογένεια, ή ένα μέλος της οικογενείας σας, που οι σχέσεις σας στο παρελθόν είχαν διαταραχτεί. Ένα μήνυμα μία είδηση ή ένα τηλεφώνημα που σχετίζεται με την περίπτωσή του, πιθανόν να σας αναστατώσει, ή να σας βάλει εκ νέου στη διαδικασία, να ρίξετε γέφυρες και να τα ξανά βρείτε μεταξύ σας, εάν έχετε αποστασιοποιηθεί. Σε μια πολύ προβληματική εποχή για εσάς, χρειάζεται να ψάξετε και να βρείτε τους “φυσικούς” σας σύμμαχους και οι δικοί σας άνθρωποι, ανήκουν σε αυτούς. Σκεφτείτε το λοιπόν.

Ερωτικά

Δεν έχετε τα περιθώρια να επαναλάβετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος, στον ερωτικό σας τομέα, αφού από εδώ και στο εξής, οι εφήμερες σχέσεις και οι προσωρινής διάρκειας έρωτες, είναι σχεδόν απαγορευτικοί. Μπορεί να κολακεύεστε που ένα άτομο νεαρής ηλικίας, σας δείχνει τον πόθο που έχει για να σας κρατήσει στην αγκαλιά του, μπορεί, σε μια άλλη περίπτωση, ένα πρόσωπο με αναγνωρισιμότητα να θέλει να είστε ερωτικά μαζί, αλλά όλα τα παραπάνω, είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Εάν μάλιστα βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, προσέξτε να μην ξεμυαλιστείτε από έναν ερωτικό πειρασμό.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  20/9 – 27/9/2020

Με τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε κυρίως αυτή την εβδομάδα εσείς οι Υδροχόοι.

Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην εξέλιξη της καριέρας σας όσο και στα στοχευμένα βήματα που πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την εικόνα σας.

Την Δευτέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις για το μέλλον.

Την Τρίτη η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Την Τετάρτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω για άλλη μια φορά θα ενισχύσει το άγχος σας για το μέλλον, ενώ η αναβολή ενός επαγγελματικού ταξιδιού θα είναι η αφορμή για να χαλάσει η διάθεση σας.

Την Πέμπτη η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο  Άρη από το ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει προβλήματα και ζημιές στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό σας μέσο.

Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας θυμίσει ότι πρέπει που και που να δίνετε στον εαυτό σας την δυνατότητα να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

Το Σάββατο οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιο στο ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί τις παρασκηνιακές κινήσεις.

Ενώ την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να περάσετε από συνέντευξη.

Ερωτικά

Οι Υδροχόοι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας αλλά και τις μετακινήσεις σας…Θα υπάρξουν και αρκετά προβλήματα με τις σχέσεις σας αλλά και με τα ερωτικά σας αλλά παρόλο που θα περάσετε δύσκολα μάλλον στο τέλος θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις…Ο ανάδρομος Άρης σε αντίθεση με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο θα επαναφέρει θέματα που θα πρέπει να εξεταστούν αλλά και να αντιμετωπιστούν…

Οι δεσμευμένοι μπορεί να διαφωνήσετε με το ταίρι σας και να επανέλθουν συζητήσεις ή θέματα που σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν για οικονομικά ,για κάποια χρέη προς τρίτους…Υπάρχει η πιθανότητα να διαφωνήσετε και με τα παιδιά σας αλλά να υπάρχει και αρκετός προβληματισμός στην ερωτική σας ζωή…Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί επειδή δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλετε να αγχωθείτε αρκετά  και ενώ είστε σταθεροί σαν ζώδιο η ένταση να λειτουργήσει παρορμητικά μέσα σας και να σας δημιουργήσει αρκετά ψυχοσωματικά αλλά μια απογοήτευση για όσα έχετε προσφέρει…Και το πρώτο δεκαήμερο πάντως συνεχίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο θα συνεχίσει να έχει ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο και αρκετές αλλαγές..

Οι αδέσμευτοι δεν θα είστε και στην καλύτερη εβδομάδα της ζωής σας αφού ο κυβερνήτης των ερωτικών σας Ερμής θα έρθει σε όψη αντίθεσης αλλά και σε μια σχετική σύγκρουση με τον ανάδρομο Άρη…Κάποιες κουβέντες που θα μάθετε ,κάποιο επικοινωνιακό ατύχημα ,η ακύρωση μιας γνωριμίας που φαινόταν ότι μπορεί να έχει και συνέχεια;Πολλά σενάρια ίσως να παίζουν που θα μπορούσαν να σας αγχώσουν και να σας δημιουργήσουν εντάσεις ,καυγάδες και διαφωνίες..Πολλοί βέβαια με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα συνεχίσετε να έχετε μια εύνοια για σχέσεις και συνεργασίες και μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας να δείξει λίγη εύνοια και σ εσάς που έχετε περάσει δύσκολα…

Σεπτέμβριος 2020

Οι Υδροχόοι με την είσοδο του μήνα στις 02/09 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο θα μπορέσετε να πάρετε μια ξαφνική ικανοποίηση που θα καλύψει ίσως τις ανάγκες σας αλλά και την ασφάλειά σας…Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 06/09 όπως και ο Ερμής στο Ζυγό θα ευνοήσει σταδιακά πολλούς από εσάς να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας αλλά και με σημαντικές σχέσεις….Κάποιοι από εσάς με τη Νέα Σελήνη στις 17/09 θα μπορέσετε να νιώσετε μια οικονομική σταθερότητα και να ηρεμήσετε ψυχολογικά…Του 3ου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο με αδέλφια ή τον κοντινό σας περίγυρο και παρόλο που θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε ίσως σας εξουθενώσουν ψυχολογικά….

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Υδροχόοι θα μπορέσετε να νιώσετε επιτέλους ασφαλείς αφού αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι αρνητικό που να σας επηρεάζει…Ακόμη κι εσείς των τελευταίων ημερών που νοιώθετε ακόμη την επιρροή του Ουρανού μόνο θετικά θα πρέπει να περιμένετε στα επαγγελματικά σας…Μπορείτε βεβαίως να κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν αλλά και να κάνετε αλλαγές που θα θεωρήσετε απαραίτητες…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και τα οικονομικά σας θα μπορέσουν να έχουν βελτίωση κι ίσως προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες με νέες συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν…Θα μπορέσετε να κάνετε και κάποιες αλλαγές που δεν θα σας βγουν σε κακό…Γενικότερα ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα σας ευνοήσει αρκετά..

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα ίδια πλαίσια θα είσαστε και του 2ου δεκαημέρου που θα μπορέσετε να κάνετε νέες και ξαφνικές συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν και θα μπορέσετε να εξελιχθείτε επαγγελματικά ακόμη κι αν προκύψουν και κάποιες μικρές ανατροπές…Θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την δυσκολία του Ουρανού που ακουμπάει τις αρχές του δεκαημέρου σας…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα πρέπει να κάνετε μια πιο προσεκτική διαχείριση μεταξύ εσόδων και εξόδων και θα πρέπει κάποιοι από εσάς να δώσετε προσοχή στον Ποσειδώνα που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας αλλά επηρεάζει ακόμη το τέλος του δεκαημέρου σας…Θα πρέπει να λειτουργήσετε με καθαρό μυαλό,σε ρεαλιστικές βάσεις και να μην κάνετε κινήσεις αυτό το μήνα που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν μεγάλη ανασφάλεια…

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου θα μπορέσετε να έχετε κάποια νέα ιδέα ή κάποια πρόταση που θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας με τη Νέα Σελήνη στις 17/09…Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μέσα σας κάποιο νέο σχέδιο που θα μπορέσει να έχει σταθερότητα και να σας ευνοήσει…Το θέμα είναι ότι τα επαγγελματικά σας θα υποστούν κάποιες αλλαγές και όλο αυτό ίσως σας δημιουργήσει κάποιες φοβίες και παρόλο που μπορεί να ψάξετε κάποια υποστήριξη από τον περίγυρό σας δεν θα ησυχάσετε ψυχολογικά…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με τη Νέα Σελήνη στις 17/09 θα τονιστεί ο άξονας των οικονομικών σας και μπορεί μάλιστα να βρεθεί μια άκρη για να κάνετε μια νέα αρχή ή κάποιοι τρόποι για να τα βελτιώσετε…Μπορεί να έχετε αρκετές αναστολές και φοβίες αλλά προς το τέλος του μήνα η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα ίσως έχοντας την υποστήριξη ενός συνεργάτη…

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ ευνοϊκός για τα ερωτικά σας κι ίσως τα δύο πρώτα δεκαήμερα να είστε σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς…Η Αφροδίτη στον Λέοντα στον άξονα των σχέσεών σας αλλά και ο Ερμής κυβερνήτης των ερωτικών σας στο Ζυγό από τις 06/09 δεν προμηνύει τίποτα λιγότερο από έρωτα,δημιουργία και αγάπη…Ευνοημένοι θα είστε εσείς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου περισσότερο …Του 3ου δεκαημέρου θα είστε πιο περίπλοκα αφού ίσως έχετε επιστροφές προσώπων από το κοντινό σας περιβάλλον ή από άτομα από τον επαγγελματικό σας τομέα που είχατε σχέση θα υπάρχουν και αρκετές ανασφάλειες που θα σας προβληματίσουν…

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ θα μπορέσουν να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αφού η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα κάνει πιο ζωντανή τη σχέση σας ,πιο αγαπησιάρικη αλλά και πιο εκφραστική…Προσέχετε γύρω στις 15/09 κάποιες υπερβολές που μπορεί να γίνουν ανατρεπτικές…Επίσης ο Ερμής από τον Ζυγό θα σας ευνοήσει να κάνετε ταξίδια με το ταίρι σας και να υπάρξει μια μεγαλύτερη έμφαση και ικανοποίηση στη σχέση σας…Γενικότερα είναι ένας μήνας που θα βελτιώσει πολύ τη σχέση σας και θα σας δώσει και την ασφάλεια την οποία μπορεί να έχετε και ανάγκη…Του 3ου δεκαημέρου αν καταφέρετε να προσπεράσετε προς το τέλος του μήνα κάποια απωθημένα που σας αγχώνουν θα είστε και καλύτερα ψυχολογικά..

ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ καταρχήν θα μπορέσετε να ταξιδέψετε,να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο ,να ερωτευτείτε αλλά και να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίσει έρωτα,ομορφιά και αγάπη…Θα είστε αρκετά ευνοημένοι και μπορείτε να επιλέξετε άφοβα αυτό το μήνα και να ρισκάρετε με όποιο τρόπο θέλετε αφού ότι και να γίνει θα υπάρξει εύνοια και θετικά αποτελέσματα…Οι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε επιστροφές ,δεν είναι σίγουρο όμως πότε θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε..Μπορεί να μπείτε σε διαδικασία να συζητήσετε αλλά μπορεί να νιώσετε αρκετά κουρασμένοι και εξουθενωμένοι οπότε δεν θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις…Επίσης επειδή στην παρούσα φάση μπορεί να σας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας μπορεί να μην έχετε εμπιστοσύνη..Ίσως προς το τέλος του μήνα να υπάρξει μεγαλύτερη έκφραση του συναισθήματος και να νιώσετε καλύτερα…

Έτος 2020

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιο σας, από τις 16 έως τις 4 Μαρτίου. Αποφεύγετε να βάλετε υπογραφές και καλό θα ήταν να μην προβείτε σε νέες επαφές για δουλειά, ή φιλία ή σχέση. Αναποδιές στις επικοινωνίες, τα τροχοφόρα, τα μηχανήματα. Μπορείτε όμως να ερευνήσετε για κάτι που ήδη υπάρχει.

Να κάνετε κάποια έρευνα αγοράς, ή να αναθεωρήσετε μια σχέση, μια συνεργασία, ένα γάμο.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας στις 30 Μαρτίου έως τις 13 Μαΐου. Η ταχύτητα μπαίνει στην ζωή σας για όλο αυτό το διάστημα. Καλό είναι να προσέχετε από μικροατυχήματα.

Εκείνη την χρονική περίοδο, ο Κρόνος θα αρχίσει να μετακινείται στο ζώδιο σας, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου και θα εισέλθει επίσημα στον Υδροχόο, στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Δίας θα μετακινηθεί επίσης στο ζώδιο σας περίπου την ίδια χρονική περίοδο, στις 19 Δεκεμβρίου. Έτσι, με τον Κρόνο και τον Δία που θα κινούνται πάνω σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια μεγάλη νέα αρχή στη ζωή σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(20 – 29 Ιανουαρίου)

Όλο το χρόνο: Το τετράγωνο του Ουρανού  σας φέρνει διαταραχές και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως εσείς επιθυμείτε και περιορίζεστε από άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των προσπαθειών των περασμένων ετών προς τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά και η ευθύνη θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη ζωή σας και να δώσετε μια αίσθηση ευεξίας και ικανοποίησης. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις και όσο πιο υπεύθυνα διεκπεραιώνεις τα καθήκοντά σου, τόσο πιο μεγάλη ανταμοιβή φέρνει αυτή η διέλευση.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, έρχεται να φέρει αλλαγές τα αισθηματικά, αλλά και στα παιδιά, για όσους είναι γονείς. Με υπομονή και  αυτοπειθαρχία , μπορείτε να οδηγηθείτε σε επαγγελματικά επιτυχία, ή και αισθηματική ικανοποίηση.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο με αποκορύφωμα τις 21 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες, ανάπτυξη και καλή τύχη. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ικανοποίησης με τα επιτεύγματά σας μέχρι στιγμής. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε περαιτέρω στην καριέρα σας ή απλώς να αισθανθείτε σαν μια νέα πρόκληση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης της 10ης Ιανουαρίου, γίνεται στον 12ο οίκο σας. Μυστικές υποθέσεις θα έρθουν στο φως. Θα γίνει γνωστό, κάποιο παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σας και  θα μπορούσε να προέρχεται, από επαγγελματικό χώρο. Όμως,  η αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και η έντονη διαίσθηση, θα σταθούν αρωγοί και προστάτες σας.

12 έως 29 Απριλίου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

21 Ιουνίου έως 10 Οκτωβρίου: Το τετράγωνο του Ουρανού στο 10ήμερο σας, το αισθάνονται μόνο όσοι γεννήθηκαν στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε αυτήν την ταραγμένη επιρροή το επόμενο έτος. Παρουσιάζεται αναστάτωση και απροσδόκητη αλλαγή. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, κυρίως στον χώρο της καθημερινής εργασίας. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση καθώς  και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, ομόλογα κ.τ.λ..

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(9 – 19 Φεβρουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η  έκλειψη Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου, και στον 6-12 οίκο σας, αναφέρεται ιδικά σε κρυφούς εχθρούς. Καλό θα είναι να προσέχετε τα ενεργειακά βαμπίρ και οποιονδήποτε ή οτιδήποτε βλάπτει εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και πλούσιους, αλλά δίνει και συμπόνια, πίστη και έμπνευση.

27 Απριλίου έως 14 Μαΐου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Οι σχέσεις με τους άνδρες και τους ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες αυτό το διάστημα. Μια υπεύθυνη και διακριτική προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Ωροσκόπος Υδροχόος – Αέρινη ισορροπία

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο, έχουν μία ξεκάθαρη αίσθηση ατομικότητας, τη ...

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Πέγκυ

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Αν έχει χαθεί η ισορροπία στην σχέση σου, στην εργασία σου θα σε καθοδηγήσω πώς να ανακάμψεις.

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Το δέσιμο ανάμεσά σας!!

Οι άνθρωποι κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Τα σε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Τα πράγματα που έμαθα για τα ραντεβού στο λύκειο…

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ραντεβού που έχετε μάθει στο λύκειο. Σίγουρα, μπορεί να ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ερωτικά φίλτρα …

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί να τ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u