Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο  και ίσως να σας απασχολήσουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές  μέσα στην εργασία σας ωστόσο ίσως να απομονωθείτε επίσης για να διαχειριστείτε κάποια ξαφνικά νέα που ίσως να σας ενοχλήσουν.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα αφήσετε στην άκρη κάποιες υποχρεώσεις σας σήμερα και θα περάσετε δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά σας ωστόσο κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε θέματα των παιδιών σας ίσως να σας προβληματίσουν αρκετά.Οι αδέσμευτοι θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας σήμερα.Αύριο

7 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και με στόχους σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες επικοινωνόντας και διασκεδάζοντας με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον ενώ ίσως να έχετε και κάποια σημαντική στήριξη από κάποιο άτομο.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα θελήσετε σήμερα να ξεφύγετε από δυσκολίες και εντάσεις με το ταίρι σας και θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τα παιδιά σας ή να δείτε φίλους.Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε ή θα κάνετε μια γνωριμία.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από την αρχή της εβδομάδας θα φέρει βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα έχετε αρκετή εύνοια και σε κάποια σχέδιά σας.Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ωστόσο παρόλο που ίσως να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα θα χρειαστεί την προσοχή σας σε αποφάσεις οικονομικές.

Επίσης και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 11.06 θα πρέπει να προσέξετε υπερβολικά έξοδα που ίσως θελήσετε να κάνετε για κάποια σχέδιά σας .Ο Ερμής στους Διδύμους ωστόσο από την ίδια ημέρα θα ευνοήσει κάποιους από εσάς στις επαφές σας αλλά και στα χόμπι σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε κάποια επικοινωνία για να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας που θα την κάνει πιο όμορφη.

Ο Πλούτωνας επίσης θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και πολλοί από εσάς ίσως να θελήσετε να επανεξετάσετε θέματα της καριέρας σας αλλά να τακτοποιήσετε και κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε βελτίωση στη σχέση με το ταίρι σας ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε κάτι που ίσως να δημιουργήσει αρκετά έξοδα.Ωστόσο πολλοί θα έχετε και έσοδα από την οικογένειά σας ενώ κάποιοι ίσως να  πάρετε χαρά από το νέο μιας εγκυμοσύνης.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία  που θα σας ενθουσιάσει ωστόσο αποφύγετε να κάνετε υπερβολικά έξοδα για να εντυπωσιάσετε ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια επιστροφή ατόμου από το παρελθόν και ίσως να πρέπει τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες ή να επανεξετάσετε τη σχέση.

Ιούνιος 2023          

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και ίσως να έχετε κάποια ευχάριστη καθημερινότητα ενώ κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε με έσοδα μέσα από την εργασία σας αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε και μεγάλες αγορές και να λειτουργήσετε συναισθηματικά για κάποιες σας ανάγκες.Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04.06 θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποια σχέδιά σας ή να τακτοποιήσετε θέματα των παιδιών σας ωστόσο ακόμη και μια εγκυμοσύνη να σας δημιουργήσει κάποια ανασφάλεια συναισθηματική ή οικονομική.Επίσης αποφύγετε να ρισκάρετε χρήματα.

Ωστόσο από τις 05.06 η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ευνοήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ το τετράγωνό της με τον Δία ίσως να ευνοήσει κάποιους από εσάς σε μια συγκατοίκηση ή κάποια συνεργασία με κάποιο ακίνητο.Στις 15.06 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως να σας πιέσει και πάλι σε ένα οικονομικό επίπεδο ίσως και για έξοδα που ίσως να πρέπει να κάνετε με τα παιδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να πιεστείτε συναισθηματικά αφού τα οικονομικά ίσως να μην επιτρέπουν να καλύψετε κάποιες προσωπικές σας ανάγκες.

Επίσης κάποια πίεση ή ψυχρότητα με ερωτικές σχέσεις και παιδιά ίσως να αποκατασταθεί στο τέλος του μήνα με το εξάγωνο Ηλίου-Κρόνου ενώ ίσως να καταφέρετε κάποιοι να βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα σχέσεων και συνεργασιών.Στις 17.06 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ωστόσο θα βοηθήσει σε ευχάριστες επαφές και νέες γνωριμίες αλλά και σε φλερτ και διασκέδαση ενώ στις 18.06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επίσης θα φέρουν νέα ξεκινήματα σε δημιουργικό επίπεδο,χόμπι έρωτες και παιδιά ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε συναισθηματικά και να κάνετε τις οικονομικές σας επιλογές με σύνεση.

Στις 21.06 επίσης το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα φέρει  μια επαγγελματικά επιτυχία ή συνεργασία αλλά και ευχάριστα νέα από το ταίρι σας ή θέματα παιδιών ωστόσο οι αρχές του 3ου δεκαημέρου προσέχετε με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 26.06 στις μετακινήσεις σας στην επικοινωνία σας αλλά και σε εντάσεις που μπορεί να προκληθούν σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία και κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας ωστόσο κάποιοι ίσως να είχατε και επιστροφές από το παρελθόν φίλων και ερώτων ενώ κάποιοι ίσως να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε ώστε να κάνετε έναν απολογισμό ενώ ίσως να σας απασχολούν και κάποια οικονομικά θέματα.Ωστόσο μετά τις 20.01 που οι εν λόγω πλανήτες θα ορθοδρομήσουν θα νιώσετε πιο έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέα ξεκινήματα καθώς και να ευνοηθείτε από τον Δία στον Κριό μέσα από τα αδέλφια σας ή τον περίγυρό σας σας ή εσείς ίσως να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας μέσα από κάποια εργασία ενώ ίσως να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον αλλά να βγάλετε και ένα δίπλωμα.

Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 15.05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο που θα ευνοήσει ακίνητα,την οικογένειά σας αλλά κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε σε συγκατοικήσεις αλλά και μια εργασία μέσα από το σπίτι.Σημαντική αλλαγή επίσης θα είναι αυτή του Κρόνου που θα αφήσει το ζώδιό σας και θα περάσει στους Ιχθύς .Σίγουρα κάποιοι θα ανακουφιστείτε από υποχρεώσεις ωστόσο ο Κρόνος στον οίκο των οικονομικών σας δεν θα σας στερήσει έσοδα αλλά δεν θα σας φέρει και πλεόνασμα οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προγραμματισμένοι.

Επίσης ο Ουρανός θα παραμείνει στον Ταύρο και θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου  του ζωδίου σας  και θα συνεχίσει να φέρνει δυσκολίες και αλλαγές ενώ και ο Ποσειδώνας επίσης στον οίκο των οικονομικών σας θα χρειαστεί προσοχή σε θέματα οικονομικά.Τέλος ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο για ένα μικρό διάστημα από 23.03-11.06 και θα επηρεάσει τις δύο πρώτες μοίρες του ζωδίου σας που ίσως να σας κάνει να κάνετε ριζικές αλλαγές στον εαυτό σας που θα φανούν περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Θετικά διαστήματα για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι από τις αρχές του Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ,επίσης και η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα είναι θετική για εσάς από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι 20.02,η Αφροδίτη στον Κριό από 21.02-16.03,η Αφροδίτη στους Διδύμους από 11.04-07.05,η Αφροδίτη στον Ζυγό από 09.11-04.12.Επίσης η μεγάλη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα από 05.06-08.10 θα είναι θετική για το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε αρκετά στις σχέσεις σας εάν θέλετε να αποφύγετε χωρισμούς.Επίσης από τις 24.07-03.09 που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη ίσως να έχετε επιστροφές από το παρελθόν που θα πρέπει να επανεξετάσετε.

Επίσης οι Εκλείψεις θα είναι τέσσερις το 2023 δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα είναι πιο ευνοϊκές για εσάς ωστόσο στις 20.04  ίσως να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέδια αλλά και σε πισώπλατα χτυπήματα που ίσως να έχετε στην καριέρα σας.Κάποιοι θα πρέπει να προσέχετε και παρασκηνιακές κινήσεις ή ίσως να προκύψουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα που δεν έχετε τακτοποιήσει και θα πρέπει τώρα να το κάνετε.Το κλείσιμο του κύκλου των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά θα σας δυσκολέψει και πάλι με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στις 05.05 και 28.10 ωστόσο θα πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα οικογενειακά,καριέρας και σχέσεων ή συνεργασιών ακόμη και να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα για να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Επίσης μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ,μην πάρετε αποφάσεις και μην βάλετε υπογραφές την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 28.12-18.01 στον Αιγόκερω ,από 20.04-15.05 στον Ταύρο που ίσως να έχετε συζητήσεις και καθυστερήσεις σε οικογενειακά θέματα,από 23.08-15.09 στην Παρθένο αλλά και από 13.12-02.01.24 και πάλι στον Αιγόκερω.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, Προετοιμαστείτε είτε ν ...

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Ωροσκόπος Υδροχόος – Αέρινη ισορροπία

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο, έχουν μία ξεκάθαρη αίσθηση ατομικότητας, τη ...

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρένα

…'Οποιο και αν είναι το πρόβλημα σου , μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση. Μην απογοητεύεσαι. Απιστία; Νέα σχέση; Επανασύνδεση; Αξίζει τον κόπο; Θα σου δώσω όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις με απόλυτη ειλικρίνεια.    Μπορείτε να μιλήσ ...

Πέγκυ Σαμούλη

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Αν έχει χαθεί η ισορροπία στην σχέση σου, στην εργασία σου θα σε καθοδηγήσω πώς να ανακάμψεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ο νεαρός της διπλανής πόρτας !

Πόσο εύκολο είναι να αντισταθείς σε ένα φλερτ, Ειδικά αν ο άντρας που σε φλερτάρει είνα ...

Σχέσεις - Αγάπη

Καρμικές Σχέσεις: Ράχου & Κέτου !

Οι κόμβοι της Σελήνης είναι τα πιο παρεξηγημένα σημεία, Της σύγχρονης αστρολογίας και ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η σημασία του να κρατάμε τον αυτοέλεγχο μας !

Με αφορμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, Θεωρήσαμε πολύ σημαντικό να αφιερώσουμε ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u