Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και ίσως έχετε μια πληροφορία για μια εργασία από ένα φίλο που θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε χαρούμενα νέα για μια εγκυμοσύνη ή ένα σας παιδί που θα δώσει σταθερότητα στη σχέση σας.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία σήμερα.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή επικοινωνία μέσα στο κοντινό σας περιβάλλον ωστόσο κάποιοι  θα καταφέρετε να προωθήσετε επαγγελματικούς σας στόχους μέσα από κάποια επικοινωνία και να έχετε κάποια επαγγελματική πρόταση.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε αποτελεσματική επικοινωνία σε θέματα καθημερινότητας με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι θα έχετε σήμερα ένα ερωτικό μήνυμα μια,επικοινωνία ή συνάντηση.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Το εξάγωνο Ηλίου-Δία από την αρχή της εβδομάδας θα σας ευνοήσει στην επικοινωνία με το περιβάλλον σας αλλά και στη διάθεσή σας.

Επίσης το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στις 24.05  ίσως να σας βοηθήσει να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας αλλά να πάρετε και κάποια αναδρομικά που περιμένατε.Επίσης την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε οικονομικά και συμφωνίες .

Ο Άρης στον Κριό από τις 25.05 θα σας κάνει πιο δραστήριους ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28.05 θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις,το σπίτι και την οικογένεια.Η σύνοδος Άρη-Δία στο τέλος της εβδομάδας ίσως να σας βοηθήσει να πετύχετε κάποια συμφωνία μέσα στην εργασία σας.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε την ευκαιρία από την αρχή της εβδομάδας ευχάριστες ειδήσεις ,θα διασκεδάσετε και θα έχετε ευνοϊκή επαφή με το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας.Κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε με την αγορά ενός μεταφορικού οχήματος ή να κλείσετε μια καλλιτεχνική ή δημιουργική συνεργασία και να έχετε κάποια επιτυχία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε ευχάριστα νέα για κάποια εγκυμοσύνη ή για κάποιο σας παιδί ενώ η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι ιδανική.Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που ίσως να έχει γρήγορη εξέλιξη.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα συνεχίσετε να έχετε κάποιες δυσκολίες με την καριέρα σας και τις σχέσεις σας ωστόσο αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε σημαντικά γεγονότα και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και ίσως να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να είστε πιεσμένοι με τις σχέσεις σας αλλά και θέματα της οικογένειας ενώ οι αδέσμευτοι μάλλον δεν θα έχετε σημαντικές εξελίξεις.

Του 3ου δεκαημέρου

Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρετε να πάρετε μια ανάσα από δυσκολίες που αντιμετωπίσατε ,θα τακτοποιήσετε υποχρεώσεις από το παρελθόν ,θα βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις με το περιβάλλον σας αλλά και τα οικονομικά σας απλώς γύρω στις 27.05 ίσως να σας προβληματίσουν και πάλι οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά και αισθηματικά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας και να βρείτε ισορροπία  ή να επανεξετάσετε θέματα της οικογένειάς σας ωστόσο αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για θέματα από το παρελθόν.Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες ενώ αποφύγετε να κολλήσετε στο παρελθόν.

Μάιος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Νέα Σελήνη και Ηλιακή  έκλειψη να σας έχει επηρεάσει στον τομέα της οικογένειάς ,της καριέρας αλλά και σε σχέσεις και συνεργασίες που ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές ωστόσο ο Ερμής στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε.Επίσης η σύνοδος Αφροδίτης-Δία και το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας  ίσως και με τη βοήθεια από μια ομάδα ή κάτι στο οποίο συμμετέχετε ενώ και η Αφροδίτη στον Κριό θα ευνοήσει την επικοινωνία σας και τις επαφές με το περιβάλλον σας.

Στις 11.05 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως να έχετε προτάσεις που σας είχαν γίνει και στο παρελθόν ή να συναντήσετε πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό ενώ ο Δίας στον Κριό θα είναι ένας νέος κύκλος που θα ευνοήσει τις σχέσεις με τα αδέλφια σας,την επικοινωνία σας ,τις μετακινήσεις σας και το μεταφορικό σας όχημα αλλά και νέα σεμινάρια που ίσως κάνετε.Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στις 16.05 δεν θα είναι και τόσο εύκολη για το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αφού ίσως να προκύψουν εντάσεις και δυσκολίες σε σπίτι και οικογένεια αλλά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Συζητήσεις και εντάσεις ίσως να προκύψουν και με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο από τις 23.05 και μετά που ίσως να σας απομακρύνουν από κάποια πρόσωπα ενώ και το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προς το τέλος του μήνα ίσως να σας προβληματίσει με συζητήσεις για θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν.Ωστόσο από τις 25.05 και ο Άρης στον Κριό θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο με αρκετή δυναμική ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30.05 θα είναι ένα δημιουργικό ξεκίνημα και ένας νέος κύκλος για κάποιους από εσάς.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτό το μήνα θα έχετε αρκετή εύνοια για τα δημιουργικά σας σχέδια και κάποιους στόχους σας ωστόσο μετά τις 11.05 ίσως να έχετε και προτάσεις από παλιούς συνεργάτες.Θα ευνοηθείτε επίσης σε συμφωνίες και νέες γνωριμίες ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να ξεκινήσετε σεμινάρια που θα βοηθήσουν στην εργασία σας αλλά ίσως να έχετε και περισσότερες μετακινήσεις μέσα στον χώρο τον οποίο εργάζεστε.Πάντως και προς το τέλος του μήνα ίσως να έχετε ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικό που θα είναι αρκετά ευνοϊκό για εσάς και κάποια επιτυχία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα είναι ευνοϊκά από την αρχή του μήνα με την Αφροδίτη στον Κριό  ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα από τρίτες πηγές ή κάποιο οικογενειακό επίδομα ή κάτι δημιουργικό που ίσως κάνετε που θα σας ευνοήσουν αρκετά.Από τις 11.05 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος θα πρέπει να μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες ωστόσο είναι πιθανόν να έχετε έσοδα από χρήματα που τα περιμένατε.

Β  ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Του 2ου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε αρκετά με την Ηλιακή έκλειψη που ίσως να σας φέρει ξαφνικές εξελίξεις και ανατροπές μέσα στην καριέρα σας και τις συνεργασίες σας  ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να διακόψετε μια συνεργασία.Ωστόσο αποφύγετε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις ενώ  στο υπόλοιπο διάστημα του μήνα ίσως να βρείτε λύσεις και να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις αφού θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι και τις 20.05.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ξαφνικά έξοδα θα υπάρξουν ίσως και για θέματα σπιτιού ή κάποιες αλλαγές ή βλάβες που ίσως προκύψουν ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις αφού ίσως να έχετε βοήθεια και υποστήριξη από το περιβάλλον σας αλλά και κάποιο γονιό σας.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα ίσως να πάρετε κάποια ηθική ικανοποίηση από κάποιους στόχους σας ωστόσο γύρω στις 16.05 με τη Σεληνιακή έκλειψη που θα σας επηρεάσει ίσως να έχετε κάποιες απογοητεύσεις μέσα από την καριέρα σας ή κάποιες συνεργασίες σας ενώ και ο Ερμής που θα γυρίσει ανάδρομος στο δεκαήμερο σας από τις 23.05 θα φέρει θέματα και εκκρεμότητες που θα σας φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις μέσα στην καριέρα σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σίγουρα στις αρχές του μήνα θα έχετε κάποια έσοδα που θα σας ικανοποιήσουν ενώ ίσως να πάρετε και χρήματα που σας χρωστούσαν από το παρελθόν γύρω στις 04.05 ωστόσο από τα μισά του μήνα και μετά ίσως να έχετε έξοδα για το σπίτι που θα σας πιέσουν αρκετά ενώ ίσως να έχετε και παρεξηγήσεις ίσως και για κληρονομικά ζητήματα ενώ κάποιοι από εσάς θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις  με άτομα που ίσως μοιράζεστε τα χρήματά σας δηλαδή το ταίρι σας ή συνεργάτες σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης που θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του 2ου δεκαημέρου που ίσως να πυροδοτήσει προβλήματα που υπάρχουν στην οικογενειακή σας ζωή ενώ του 3ου θα νιώσετε συναισθηματικά ικανοποιημένοι από τις σχέσεις σας και γύρω στις 04.05 ίσως να πάρετε και ικανοποίηση για οικονομικά θέματα.Ο Ερμής ωστόσο θα έχει περάσει από την αρχή του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων και κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο ερωτικά με το ταίρι σας και θα έχετε περισσότερο χρόνο να παίξετε και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.Παράλληλα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και θα έχετε καλή διάθεση στην επικοινωνία σας αλλά και νέες γνωριμίες ενώ ο ανάδρομος Ερμής από τις 11.05 ίσως να φέρει σε κάποιους και επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν.Ωστόσο πολύ σημαντική θα είναι η είσοδος του Δία στον Κριό που ίσως να σας φέρει μια ευνοϊκή και σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ενώ γύρω στις 20.05 ίσως να έχετε κάποια συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 θα επηρεάσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο που ίσως να έχετε τριγμούς στις μόνιμες σχέσεις σας ή δυσκολίες σε θέματα παιδιών  ωστόσο οι ελεύθεροι ίσως να κάνετε μια έντονα συναισθηματική γνωριμία.Ο Άρης θα περάσει στον Κριό στις 25.05 και ίσως να είστε ακόμη πιο δραστήριοι με γνωριμίες και την επικοινωνία ωστόσο του 3ου δεκαημέρου προσέχετε γύρω στις 27.05 σε εντάσεις στην επικοινωνία σας με το ταίρι σας.Το τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους μαζί με τη σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό ίσως να φέρει το ξεκίνημα μιας σχέσης για κάποιους από εσάς αλλά και το ξεκίνημα μιας γνωριμίας που θα σας ταιριάζει αρκετά.

Έτος 2022

Οι Υδροχόοι έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Κρόνο και τον Ουρανό να πιέζει το ζώδιό σας ωστόσο μέσα στο 2022 μόνο του 1ου δεκαημέρου θα καταφέρετε να πάρετε ανάσα από την όψη αυτή και να δείτε καλύτερες ημέρες.Ο Ουρανός θα επηρεάσει περισσότερο το 2ο δεκαήμερο αφού θα περάσει από την 10η μέχρι την 18η μοίρα ενώ ο Κρόνος θα επηρεάσει φέτος και το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας μέχρι και την 25η μοίρα.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο τέλος του ζωδίου σας και θα επηρεάσει τις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σας που ίσως να σας απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν αλλά και επαγγελματικές εκκρεμότητες που θα σας βαρύνουν και ίσως να σας δώσουν και κάποιο αίσθημα μοναξιάς.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να  βρίσκεται στον 2ο οίκο που μπορεί να  έφερε χρήματα σε κάποιους από εσάς αλλά και για κάποιους ίσως να δημιούργησε ασάφεια στα οικονομικά σας ενώ γύρω στον Απρίλιο με τον Δία που θα έχει περάσει στον ίδιο χώρο και θα συναντήσει τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές αλλά και τις συναισθηματικές σας αποφάσεις.

Ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 10.05 και από τις 11.05 θα περάσει στον Κριό μέχρι και τις 29.10 που θα σας ευνοήσει σε νέες γνωριμίες και εύνοια από αυτές αλλά και στα οικονομικά σας πιο αποτελεσματικά.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν καριέρα και οικογένεια και ίσως να έχετε σημαντικές και μοιραίες αλλαγές στον άξονα αυτόν αλλά και στις σημαντικές σας σχέσεις.

Του 1ου δεκαημέρου

Το 2022 θα είναι πιο θετικό για εσάς αφού η επιρροή του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού θα έχει αποχωρήσει από το ζώδιό σας και οι έντονες πιέσεις έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για εσάς ενώ ο Δίας που θα περάσει στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο από τις αρχές της χρονιάς μέχρι και τις 12.02 θα σας φέρει συναισθηματική ικανοποίηση ,ηρεμία,αναγνώριση αλλά και περισσότερα έσοδα.Επίσης πολύ πιο θετικός για εσάς θα είναι ο Δίας στον Κριό που θα περάσει στον 3ο σας οίκο θα φέρει νέο αέρα στις επικοινωνίες σας,νέες γνωριμίες,σεμινάρια που θα κάνετε νέους φίλους αλλά καλύτερη επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον ,με τα αδέλφια σας αλλά και βελτίωση και στα οικονομικά σας.Οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν θα είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 30.04 και θα επηρεάσει μόνο το τέλος του δεκαημέρου σας όπου ίσως να έχετε ξαφνικές αλλαγές στην οικογένεια αλλά και τελικές αποφάσεις  ή κάποια ξεκαθαρίσματα και η Ηλιακή έκλειψη στις 25.10 που μπορεί να σας δώσει μια δυσκολία ή κάποια απογοήτευση στον επαγγελματικό σας τομέα.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς πιέσεις και ανατροπές με τον Ουρανό να βρίσκεται συνέχεια στο δεκαήμερο σας αλλά και τον Κρόνο μέχρι τις 10.03 αλλά και από 10.09-03.12 να σας πιέζει και να σας δημιουργεί ανατροπές ενώ και το τετράγωνό του με τον Ουρανό στα διαστήματα αυτά θα σας δημιουργήσουν αρκετές δυσκολίες σε επαγγελματικά ,οικογενειακά αλλά και σε σχέσεις και συνεργασίες που θα σας κουράσουν αρκετά.Ο Δίας ωστόσο θα σας βοηθήσει από τους Ιχθύς από τις 12.02-25.03 να χειριστείτε καλύτερα κάποια προσωπικά σας θέματα και οικονομικά ενώ το εξάγωνο του με τον Ουρανό στις 18.02 ίσως να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις ή να έχετε ξαφνικές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τα θέματα της οικογένειάς σας.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει περισσότερο θα είναι ή Ηλιακή έκλειψη της 30.04 στον Ταύρο που θα επηρεάσει περισσότερο τις αρχές του δεκαημέρου σας και ίσως να φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στον οικογενειακό τομέα ενώ και η Σεληνιακή έκλειψη στις 08.11 στον Σκορπιό θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σας.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε την επιρροή του Κρόνου που θα περάσει στο δεκαήμερο σας από τις 10.03-10.09 και από τις 03.12 έως το τέλος της χρονιάς του 2022 και θα σας δημιουργήσει αρκετές πιέσεις και υποχρεώσεις ,ίσως να πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και να πρέπει να δουλέψετε σκληρά για την αναγνώριση που θέλετε να πάρετε.Ο Δίας θα βρίσκεται στον 2ο σας οίκο από τις 25.03-10.05 και θα σας βοηθήσει από τη θέση αυτή να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις ενώ στη συνάντηση που θα έχει με τον Ποσειδώνα στις 12.04 ίσως να έχετε μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σας ωστόσο καλό θα είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή σε όλες τις επενδύσεις σας.Επίσης εάν τα οικονομικά σας πάνε καλά συνετό θα είναι να μην κάνετε άσκοπα έξοδα και να κάνετε οικονομία για τις επόμενες χρονιές που ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς και τον τομέα των οικονομικών σας και θα σας πιέσει αρκετά.Η Σεληνιακή έκλειψη που θα σας επηρεάσει στις 16.05 θα σας δημιουργήσει μεγάλες υποχρεώσεις για θέματα της οικογένειας και αναγκαστικά ξεκαθαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού όπως αναφέρθηκε θα πιέσει αρκετούς από εσάς στην καριέρα σας αφού ίσως να μην καταφέρετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε αφού θα υπάρχουν ανατροπές και δυσκολίες που θα σας εξαντλήσουν εσάς του 2ου δεκαημέρου.Ο Κρόνος επίσης ίσως να πιέσει αρκετά το 3ο δεκαήμερο αλλά αν εργαστείτε με υπευθυνότητα και προγραμματισμό είναι σίγουρο ότι στο τέλος της διέλευσης του θα σας ανταμοίψει.Ο Δίας θα σας βοηθήσει από τον Κριό να κάνετε σημαντικές συμφωνίες ή να έχετε βοήθεια στα σχέδιά σας από τις 11.05 μέχρι και τις 29.10 ή να έχετε κάποια βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα.

Επίσης ο Άρης στον Κριό από τις 25.05-04.07 θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες ενώ η συνάντησή του με τον Δία στις 29.05 θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική συμφωνία ή γνωριμία για εσάς.Επίσης ο Άρης στους Διδύμους  από τις 20.08 και μετά στους Διδύμους ίσως να σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο.

Ωστόσο από τις 30.10 που ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος ίσως να συνειδητοποιήσετε κάποια λάθη που έχετε κάνει ή να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις σας.Τα οικονομικά σας θα είναι πιο ευνοϊκά από τις 05.04-02.05 με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και από τις 05.09-29.09 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα σας φέρει έσοδα ή κάποια οικονομική οικογενειακή τακτοποίηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η χρονιά σας θα αρχίσει κάπως περίεργα αφού ίσως να είστε κάπως απομονωμένοι αλλά ίσως να είστε και ακόμη επηρεασμένοι από το παρελθόν ή σχέσεις που σας πλήγωσαν.Ίσως με την Αφροδίτη ανάδρομη να έχετε και κάποια επιστροφή από το παρελθόν που δεν θα θέλετε να την παρουσιάσετε.Ωστόσο παρόλο που μέχρι και τις αρχές Μαρτίου ίσως να δημιουργηθούν κάποιες μυστικές σχέσεις από τις 06.03 και μετά που η Αφροδίτη και ο Άρης θα περάσουν μαζί και σε σύνοδο στο ζώδιό σας ίσως να έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε μια σχέση που έχετε δημιουργήσει ενώ κάποιοι άλλοι να αφήσετε το παρελθόν και να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση μέχρι και τις 15.04.

Επίσης αρκετά ευνοϊκό διάστημα για τα ερωτικά σας θα είναι από τις 11.08-05.09 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο αλλά και από 16.11-10.12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα φέρει νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.Προσοχή θα πρέπει να δώσετε περισσότερο οι δεσμευμένοι στις σχέσεις σας του 2ου κυρίως δεκαημέρου αφού οι εκλείψεις και το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα φέρουν ανατροπές σε οικογένεια και σχέσεις  ενώ μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε από 06.03-15.04 αλλά και από 05.07-20.08.Το τέλος Ιουλίου ίσως να είναι και αρκετά καθοριστικό σε σημαντικές εξελίξεις ή ξαφνικές αλλαγές μέσα στον τομέα της οικογένειάς σας.

Του 3ου δεκαημέρου παρόλο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας ίσως να αποφασίσετε ότι έχετε ανάγκη μεγαλύτερη σταθερότητα στις σχέσεις σας και θα έχετε εύνοια να σταθεροποιήσετε μια σχέση γύρω στις 13.07 που η Αφροδίτη από τον 5ο σας οίκο θα κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο ενώ ο Μάιος,ο Οκτώβριος αλλά και οι αρχές Δεκεμβρίου θα είναι αρκετά θετικές περίοδοι για εσάς.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, Προετοιμαστείτε είτε ν ...

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Ωροσκόπος Υδροχόος – Αέρινη ισορροπία

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο, έχουν μία ξεκάθαρη αίσθηση ατομικότητας, τη ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Τζένη

…Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σε καθοδηγήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου που θα σε οδηγήσουν στην δική σου ευτυχία. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αριθμό 14850.

Νίκη

…Τι θα συμβεί στην ζωή σου; Νέος έρωτας ; Έρωτας από τα παλιά; Αλλαγές γενικά στην ζωή ; Πρόβλημα στην σχέση; 'Οποιο και αν είναι το ερώτημα σου, ότι και αν σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου, μπορώ να σου δώσω τις απαντήσεις που ψά ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Γυναίκες πάλι !

Τι κρύβει η γυναίκα από τον άντρα; Πώς πρέπει να ντύνεται; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Προσωπικότητα στους άντρες !

Η έρευνα σήμερα δείχνει ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, Δεν απαντώνται στο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Το Θέλημα !

Η βασική αρχή του αξιότιμου κύριου Άλιστερ Κρόουλυ, Ήταν «Κάνω αυτό που Θέλω». Ακούγετ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u