Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Απριλίου 2020

Με τη δύσκολη σύνοδο του Κρόνου και του Άρη από το ζώδιό σου σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, η ημέρα ενδέχεται να έχει αρκετό άγχος και συγκρούσεις σε πολλές πτυχές της ζωής σου. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να εναρμονίζονται με τη Σελήνη, χρειάζεται να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου για να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις εμμονές.Αύριο

7 Απριλίου 2020

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε όψεις αρμονίας με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και τη Σελήνη από τον Ζυγό, νιώθεις δυναμικός και ερωτικός σήμερα, έτοιμος να διεκδικήσεις την ίδια τη ζωή. Απέφυγε όμως την υπερφίαλη αισιοδοξία, με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να σου δημιουργούν σύγχυση.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   5/4 – 12/4/2020

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους.

Την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα θα σας  βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εσωτερική σας μεταμόρφωση.

Την Δευτέρα η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πολύ έντονη.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε προκλητικές συμπεριφορές , ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να λύσετε μια υπόθεση που σας απασχολεί.

Την Τετάρτη η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  θα σας ωθήσει να δείτε πιο καθαρά πως θέλετε να είναι η μελλοντική σας πορεία, ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα ενισχύσει την θετική σας σκέψη.

Την Πέμπτη είναι πιθανό να νιώσετε ανήσυχοι για την πορεία της δουλειάς σας.

Την Παρασκευή θα έχετε θετικά μηνύματα για τα επαγγελματικά σας πλάνα.

Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που  θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δώσει σοβαρότητα στο λόγο σας.

Ενώ την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με φίλους.

Ερωτικά

 Στην αρχή της εβδομάδας, αν έχεις κανονίσει κάποιας μορφής διασκέδαση με το άτομο του ενδιαφέροντός σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η, σχεδίασε κάτι που δε θα σε αποδεκατίσει οικονομικά. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να περάσεις καλά, να πάνε όλα όπως ευχόσουν, αλλά να καταλήξεις να γκρινιάζεις για τις οικονομίες σου που εξανεμίστηκαν.

Αν είσαι δεσμευμένος/η απολαμβάνεις την εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη σχέση σου και νιώθεις ευλογημένος/η για την επικοινωνία και τη συνεννόηση που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το/τη σύντροφό σου αυτές τις μέρες. Έχετε μια κοινή επιθυμία, την οποία επιτέλους βάζετε σε εφαρμογή αυτές τις μέρες, να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί, να αποκτήσετε κοινές δραστηριότητες ή ακόμα και συμφωνήσετε σε κάποια ψυχαγωγία που ικανοποιεί και τους δύο.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δέχεσαι συνεχείς προκλήσεις που, όσο κι αν αντιστέκεσαι, τελικά τις αποδέχεσαι. Υπάρχει έντονη ερωτική έλξη γύρω σου και αδυνατείς να αντισταθείς, ακόμα κι αν απλώς φλερτάρεις. Σε κάθε περίπτωση,  απολαμβάνεις ιδιαίτερα την πολιορκία που δέχεσαι αυτήν την εβδομάδα αν και δεν είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος/η να “σκλαβωθείς”, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Ξεκινά μια νέα εποχή για σένα, αφού ο Απρίλιος σου ξυπνά τον έμφυτο δυναμισμό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όμως, στο πόσο και ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι. Είναι μια καλή περίοδος να είσαι ελαφρώς καχύποπτος/η και να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι, καθώς άλλοι άνθρωποι θα φανούν παντελώς αναξιόπιστοι, ενώ άλλοι θα οδηγήσουν αποφασιστικά στην επιτυχία σου.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με προβλήματα που υπάρχουν στις συνεργασίες σου, αλλά αυτό μόνο για όσα θέματα βλέπουν το φως, καθώς αρκετά από αυτά θα παραμείνουν στο παρασκήνιο χωρίς να τα γνωρίζεις. Υιοθέτησε κόσμια συμπεριφορά και απόφυγε τις διενέξεις.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ένα χάος, όχι απαραίτητα κακό, αφού ξοδεύεις χρήματα τα οποία τελικά δεν έχεις ιδέα πού έχεις χρησιμοποιήσει. Δεν βγαίνει πάντα μείον το ταμείο, αλλά προσπάθησε να έχεις μια πιο υπεύθυνη διαχείριση.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα κατά το ξεκίνημα του μήνα αντιλαμβάνεσαι κάποιες κρυφές κινήσεις, οι οποίες σου προκαλούν εκνευρισμό. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση γρήγορα αντιστρέφεται προς όφελός σου, δεδομένου ότι οι προσπάθειες ανθρώπων που σε ανταγωνίζονται, αποτυγχάνουν παταγωδώς. Συνέχισε να εργάζεσαι όπως και πριν, διότι η συστηματικότητά σου και η αποτελεσματικότητά σου, σύντομα θα αναγνωριστούν ευρέως.

Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις κάποιο σημαντικό ποσό που σου δημιουργεί την ανάγκη να ξοδέψεις και κυρίως για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ορθώς πράττεις, όμως φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί είναι πολύ πιθανό σύντομα να γκρινιάζεις για χρήματα.

3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα δέχεσαι αθέμιτο ανταγωνισμό, ο οποίος ως επί το πλείστον θα παραμείνει κρυφός, κάτι που σε συνδυασμό με την κάπως πεσμένη ψυχολογία σου σε αφήνει ελαφρώς εκτεθειμένο/η. Ήρθε η ώρα να θυμηθείς τη δύναμή σου και να αντιδράσεις αποφασιστικά.

Στον οικονομικό τομέα πραγματοποιούνται αλλαγές τις οποίες ήθελες από καιρό να θέσεις σε εφαρμογή. Γνωρίζεις καλά πως διανύεις μία περίοδο που απαιτεί αυτές τις μεταβολές, οπότε η αντίληψή σου σε συνδυασμό με το σωστό συγχρονισμό μπορεί να κάνει θαύματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση με μοναδική εξαίρεση τη δυσκολία στην επικοινωνία. Τις περισσότερες φορές οι παρεμβολές των φίλων, όσο καλοπροαίρετες και αν είναι, μεγεθύνουν αυτήν τη δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση αυτή δε διαρκεί πολύ, καθώς μετά οι φιλικές παρεμβάσεις μπορεί να είναι μόνο θετικές.

Αν είσαι δεσμευμένος/η διαπιστώνεις ότι η ψυχική σου σύνδεση με το ταίρι σου γίνεται ολοένα πιο βαθιά και ουσιαστική, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις και ότι έχεις βρει τον ιδανικό/την ιδανική σύντροφο για εσένα. Οι σκέψεις σου μπορεί να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο βήμα στη σχέση σου, όποιο και αν είναι αυτό, ωστόσο ο Απρίλιος δεν είναι ο καταλληλότερος μήνας για την υλοποίησή τους.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι σε μία φάση κατά την οποία νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Αυτό το μοιράζεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται οι φίλοι σου να είναι αυτοί που θα σου γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, ωστόσο αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός για να γνωρίσεις τον Ένα/τη Μία, συνεπώς μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό.

Έτος 2020

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιο σας, από τις 16 έως τις 4 Μαρτίου. Αποφεύγετε να βάλετε υπογραφές και καλό θα ήταν να μην προβείτε σε νέες επαφές για δουλειά, ή φιλία ή σχέση. Αναποδιές στις επικοινωνίες, τα τροχοφόρα, τα μηχανήματα. Μπορείτε όμως να ερευνήσετε για κάτι που ήδη υπάρχει.

Να κάνετε κάποια έρευνα αγοράς, ή να αναθεωρήσετε μια σχέση, μια συνεργασία, ένα γάμο.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας στις 30 Μαρτίου έως τις 13 Μαΐου. Η ταχύτητα μπαίνει στην ζωή σας για όλο αυτό το διάστημα. Καλό είναι να προσέχετε από μικροατυχήματα.

Εκείνη την χρονική περίοδο, ο Κρόνος θα αρχίσει να μετακινείται στο ζώδιο σας, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου και θα εισέλθει επίσημα στον Υδροχόο, στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Δίας θα μετακινηθεί επίσης στο ζώδιο σας περίπου την ίδια χρονική περίοδο, στις 19 Δεκεμβρίου. Έτσι, με τον Κρόνο και τον Δία που θα κινούνται πάνω σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια μεγάλη νέα αρχή στη ζωή σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(20 – 29 Ιανουαρίου)

Όλο το χρόνο: Το τετράγωνο του Ουρανού  σας φέρνει διαταραχές και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως εσείς επιθυμείτε και περιορίζεστε από άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των προσπαθειών των περασμένων ετών προς τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά και η ευθύνη θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη ζωή σας και να δώσετε μια αίσθηση ευεξίας και ικανοποίησης. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις και όσο πιο υπεύθυνα διεκπεραιώνεις τα καθήκοντά σου, τόσο πιο μεγάλη ανταμοιβή φέρνει αυτή η διέλευση.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, έρχεται να φέρει αλλαγές τα αισθηματικά, αλλά και στα παιδιά, για όσους είναι γονείς. Με υπομονή και  αυτοπειθαρχία , μπορείτε να οδηγηθείτε σε επαγγελματικά επιτυχία, ή και αισθηματική ικανοποίηση.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο με αποκορύφωμα τις 21 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες, ανάπτυξη και καλή τύχη. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ικανοποίησης με τα επιτεύγματά σας μέχρι στιγμής. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε περαιτέρω στην καριέρα σας ή απλώς να αισθανθείτε σαν μια νέα πρόκληση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης της 10ης Ιανουαρίου, γίνεται στον 12ο οίκο σας. Μυστικές υποθέσεις θα έρθουν στο φως. Θα γίνει γνωστό, κάποιο παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σας και  θα μπορούσε να προέρχεται, από επαγγελματικό χώρο. Όμως,  η αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και η έντονη διαίσθηση, θα σταθούν αρωγοί και προστάτες σας.

12 έως 29 Απριλίου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

21 Ιουνίου έως 10 Οκτωβρίου: Το τετράγωνο του Ουρανού στο 10ήμερο σας, το αισθάνονται μόνο όσοι γεννήθηκαν στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε αυτήν την ταραγμένη επιρροή το επόμενο έτος. Παρουσιάζεται αναστάτωση και απροσδόκητη αλλαγή. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, κυρίως στον χώρο της καθημερινής εργασίας. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση καθώς  και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, ομόλογα κ.τ.λ..

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(9 – 19 Φεβρουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η  έκλειψη Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου, και στον 6-12 οίκο σας, αναφέρεται ιδικά σε κρυφούς εχθρούς. Καλό θα είναι να προσέχετε τα ενεργειακά βαμπίρ και οποιονδήποτε ή οτιδήποτε βλάπτει εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και πλούσιους, αλλά δίνει και συμπόνια, πίστη και έμπνευση.

27 Απριλίου έως 14 Μαΐου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Οι σχέσεις με τους άνδρες και τους ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες αυτό το διάστημα. Μια υπεύθυνη και διακριτική προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μονα ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Άννα

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Άντρες προς αποφυγήν!!

Ο άντρας που θέλει να γίνει πατέρας χωρίς γάμο. O mister αναβολικά. Ο άντρας που δεν έχει δο ...

Σχέσεις - Αγάπη

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φορών ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Μεγάλη Αρκάνα: τα μυστικά …

Οι κυρίαρχες φιγούρες των μεγάλων καρτών της Αρκάνα είναι εξαιρετικής σημασίας όταν π ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u