Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Ημέρα αλλαγών θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Αρχικά, ο Ήλιος ολοκληρώνει το ταξίδι του στο ζώδιο σας και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των  Ιχθύων  στον 2ο Ηλιακό σας, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα  προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση  στα οικονομικά σας. Ενώ παράλληλα, θα μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας και θα δώσετε σημασία όχι μόνο στις υλικές αλλά και στις πνευματικές αξίες. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα σας  ωθήσει να πείτε ότι χρειάζεται για να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε από μια συνεργασία,  ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα βοηθήσει να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας. Τέλος, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα σας φέρει απέναντι στους φόβους και στις ανασφάλειες σας . Αυτό όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει,  αφού  θα φωτίσει και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να τις ξεπεράσετε.

Ερωτικά

Σήμερα, θα συζητήσετε με το ταίρι σου για κάποια πράγματα που θα πρέπει να φτιαχτούν, στον προσωπικό σας χώρο. Δεν έχεις διάθεση λόγω εργασιακής κούρασης να ασχοληθείς αλλά να το κάνεις γιατί θα έχεις γκρίνιες από το/η σύντροφο. Εάν είσαι μόνη/ος, σήμερα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Μπορεί αυτό να συμβεί και σε χώρους των δραστηριοτήτων σου. Πρόσεξε όμως μήπως πίσω από τα όμορφα λόγια που θα ακούσεις, κρύβονται σκοπιμότητες κάθε άλλο παρά ερωτικές. Γι ‘αυτό χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου.Αύριο

20 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του συντρόφου σας ή με όποιον έχετε κοινό πορτοφόλι. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας.

Ερωτικά

Κάποιες αντιρρήσεις σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθείς στη ζωή σου, να αντιμετωπίσεις σήμερα από το/η σύντροφό σου. Το κακό όμως είναι πως έχεις την τάση να μην ακούς. Το να σου πει ότι εξουθενώνεσαι στη δουλειά και βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση δεν έχει άδικο. Εάν δεν είσαι σε σχέση, είναι γεγονός ότι γοητεύεις με το πνεύμα σου τα πλήθη αλλά επίσης γεγονός είναι, ότι δεν αφήνεις να σε πλησιάσει κανείς ερωτικά. Δεν μπορεί κάποιος/α να καταλάβει, το πότε φλερτάρεις και πότε κάνεις πλάκα. Ελπίζω να ξέρεις τουλάχιστον εσύ τα όριά σου.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   17/2 – 24/2/2019

Πολύ σημαντική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα είναι η αφορμή να κάνετε πράξη τα όνειρα σας, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει υπεραξία σε ότι είναι σημαντικό για εσάς.
Την Δευτέρα η θετική όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας,  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό λίγο πριν και αυτός εγκαταλείψει το  ζώδιο του Κριού, θα βγάλει πολύ έντονα στην επιφάνεια την ανατρεπτική σας φύση. Παρόλα αυτά η προκλητική σας στάση και οι εκκεντρικές σας απόψεις θα γίνουν αποδεκτές με ιδιαίτερη ευκολία. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.
Την Τρίτη η αλλαγή στην ενέργεια θα είναι πολύ έντονη, αρχικά ο Ήλιος θα αφήσει το ζώδιο σας και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων.  Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα σας  ωθήσει να πείτε ότι χρειάζεται για να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε από μια συνεργασία,  ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα βοηθήσει να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας.
Το ίδιο βράδυ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ζώδιο της Παρθένου θα σας ωθήσει να δείτε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.
Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας. Την Πέμπτη θα ασχοληθείτε με μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως την οποία συνεχώς αναβάλατε.
Την Παρασκευή, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις ώστε να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης, ενώ την ίδια ημέρα η όψη συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σας ωθήσει να εξομολογηθείτε τα βαθύτερα σας συναισθήματα.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου Ερμή- Πλούτωνα θα σας βάλει στην διαδικασία να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός νέου σχεδίου. Ενώ, την Κυριακή θα σας απασχολήσει πολύ έντονα η δημόσια εικόνα σας.

Ερωτικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει αρκετά ανεβασμένους και δεν το κρύβετε. Θέλετε να διασκεδάσετε και θέλετε να περνάνε κι οι γύρω σας καλά, γι’ αυτό κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας, προκειμένου να έχετε τόσο εσείς, όσο και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας ένα ευχάριστο ξεκίνημα.

Οι δεσμευμένοι κάνετε πράγματα με την πρόθεση να ικανοποιήσετε το ταίρι σας, όμως νιώθετε πως βρίσκετε σε τοίχο. Μην παίρνετε κατάκαρδα ό, τι ακούτε από το/τη σύντροφό σας, καθώς δεν υπάρχει κακή πρόθεση από μέρους του/της, απλώς ίσως είναι ακατάλληλο το διάστημα για “ελαφρότητες” για εκείνον/η. Μην απογοητεύεστε, γιατί το Σαββατοκύριακο το κλίμα μεταξύ σας γίνεται πιο θερμό και το ταίρι σας έχει όλη την καλή διάθεση να επανορθώσει για την ψυχρή του στάση στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Οι αδέσμευτοι έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, όμως οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για εσάς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αντί να αποκαρδιώνεστε, φροντίστε να αξιοποιήσετε την καλή σας διάθεση, περνώντας ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σας και αφήστε το πεπρωμένο να σας πλησιάσει όταν θα έχει ωριμάσει. Προς τα μέσα της εβδομάδας εμφανίζεται ένα πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο έχει αρκετά καλές προοπτικές, αρκεί να μην είστε βιαστικοί/ες. Όλα θα γίνουν, όμως στην ώρα τους.

Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αλλάζετε ουσιαστικά τον τρόπο παραγωγής και διαχείρισής τους με σκοπό τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό σάς ευνοεί ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο, αρκεί να παραμένετε πιστοί στον οικονομικό σας σχεδιασμό, γιατί έχετε την τάση να ξεφεύγετε, κάτι που αυτό το μήνα θα μπορούσε να φανεί επιζήμιο. Τα έξοδα του σπιτιού αυξάνονται αυτό το μήνα και είναι απαραίτητο να παραμείνετε οργανωμένοι και εντός σχεδίου.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου]

Οι άπειρες ευθύνες που έχετε αναλάβει σας έχουν καταπονήσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι/ες και να δράτε σπασμωδικά. Ίσως είναι μία καλή στιγμή να απαλλαγείτε από μερικές από αυτές και να κρατήσετε μόνο λίγες, αλλά σημαντικές για εσάς.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, τόσο σε σχέση με τις αποφάσεις που λαμβάνετε, όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε το εργασιακό σας περιβάλλον. Είστε νευρικοί/ές και παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις, οι οποίες ενδεχομένως να μη συμβαδίζουν με την πολιτική που έχει αποφασιστεί να ακολουθείτε. Αυτό το μήνα έχετε εξαιρετικές πιθανότητες να αναγνωριστείτε και να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους πολλούς, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ακολουθείτε την πεπατημένη, αποφεύγοντας τους πολλούς αυτοσχεδιασμούς.

Στον οικονομικό τομέα έχετε κάποια χαρμόσυνα νέα που αφορούν στις οικονομικές σας απολαβές με προοπτική για μόνιμη ενσωμάτωση στο εισόδημά σας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σας, το αν θα το καταφέρετε.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Όσο και να σας απασχολούν ταυτόχρονα οι διάφοροι τομείς της ζωής σας μέσα στο Φεβρουάριο, εσείς επιλέγετε εκείνους στους οποίους θα επικεντρώσετε την προσοχή σας. Δεν αγχώνεστε ιδιαίτερα με την πολυεπίπεδη δραστηριότητα, αλλά είστε έτοιμοι να συγκρουστείτε αν κάποιος προσπαθήσει να σας αποπροσανατολίσει από το σημαντικότερο για εσάς στόχο (όποιος και αν είναι αυτός στην παρούσα φάση).

Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να δώσετε μεγάλη προσοχή, αλλά το κίνητρό σας, τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση, δε θα είναι η καριέρα σας, αλλά η αύξηση των εσόδων σας. Παρ’ όλα αυτά, εργάζεστε στα όρια της εξάντλησης, ωστόσο πάντα βρίσκετε τρόπους να αναπληρώνετε την ενέργειά σας.

Στον οικονομικό τομέα έχετε την προοπτική να αυξήσετε πολύ και σημαντικά τα έσοδά σας μέσα στο Φεβρουάριο, καθώς οι πλανητικές θέσεις σάς χαρίζουν μεγάλη εύνοια. Θα περάσετε από διάφορες δυσκολίες, βέβαια, μέχρι να κατακτήσετε το στόχο σας, αλλά μόλις συμβεί αυτό, θα σας φανούν αμελητέες σε σχέση με το αποτέλεσμα.

3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου]

Με το ξεκίνημα του μήνα μπαίνετε στον αυτόματο, κάνοντας όλα όσα πρέπει να κάνετε χωρίς να διαμαρτύρεστε. Δεν είστε στο 100% σας, αλλά φροντίζετε να αποδίδετε στο μέγιστο. Το μυαλό σας ονειρεύεται διακοπές, όμως ξέρετε πως αυτό δεν είναι δυνατό και επανέρχεστε στη ρουτίνα σας, όσο πιο άμεσα μπορείτε.

Στον επαγγελματικό τομέα εισέρχεστε με το “καλημέρα” σε μία πολύ δραστήρια περίοδο από την οποία εξαρτάται η καταξίωσή σας σε σημαντικό βαθμό. Γνωρίζετε ήδη πως είστε επιλαχόντες για μία σημαντική θέση ή για ένα σημαντικό έργο και δουλεύετε σκληρά και ακατάπαυστα για να κερδίσετε αυτήν την ευκαιρία. Φροντίστε μόνο να ξεκουράζεστε, γιατί ενδέχεται να ξεμείνετε από δυνάμεις πολύ νωρίς μέσα στο μήνα.

Στον οικονομικό τομέα κερδίζετε και ξοδεύετε εν ριπή οφθαλμού. Δεν έχετε εμμονή με την αποταμίευση και δαπανάτε όσο χρήμα είναι απαραίτητο για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας. Τα έξοδα για μετακινήσεις και διασκεδάσεις είναι και αυτά στο πρόγραμμα.

Ερωτικά

Μπορεί να σας φαίνεται, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, ότι ο Φεβρουάριος δεν έχει πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, όμως αργότερα θα συνειδητοποιήσετε ότι θα είναι καθοριστικής σημασίας όσα αντιληφθείτε τώρα για τον εαυτό σας.

Οι δεσμευμένοι περνάτε χρόνο με το ταίρι σας και διασκεδάζετε πολύ. Γνωρίζετε ο ένας τον άλλο καλύτερα και η οικειότητα μεταξύ σας ολοένα και αυξάνεται. Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση σας και ενδέχεται να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε πως χάνεται. Μη βιαστείτε να τα βάλετε με το ταίρι σας γι’ αυτό, διότι φέρετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης.

Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσετε ένα αρκετά ενδιαφέρον και γοητευτικό άτομο στη ζωή σας. Είναι πολύ σημαντικό να μη βιαστείτε να το εξιδανικεύσετε, μπορεί να φαίνεται ιδανικός/ή, αλλά αυτό δεν προϋποθέτει ότι στην πράξη θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας. Για το λόγο αυτό, οφείλετε να επιδείξετε απόλυτη υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο ήμισυ του 2019 θα είναι ήπιο, σταθερό και ως εκ τούτου ιδανικό για να χτίσεις πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, αξιοποιώντας ακριβώς αυτή τη νηνεμία. Η υπερβολική σου προσκόλλησή σου με θέματα της εργασίας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, οπότε είναι σημαντικό αρκετά νωρίς μέσα στο έτος να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστότερα το χρόνο που αφιερώνεις σε κάθε τομέα της ζωής σου και να ακονίσεις τις ικανότητές σου στην εξισορρόπηση ιδιαίτερων καταστάσεων για την πρόληψη κρίσεων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, αφού φαίνεται να χάνεις λίγο την μπάλα και αποσταθεροποιούνται σημαντικά οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας-οικογένειας. Αν δεν χειριστείς με μεγάλη ακρίβεια και σύνεση τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ενδεχομένως μεγάλα προβλήματα που θα σε ακολουθήσουν μέχρι το επόμενο έτος. Αξιοποίησε τη φυσική σου ψυχραιμία, ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα εξαιρετικό έτος που έρχεται με πολλές υποσχέσεις για δουλειά και κέρδη. Εστίασε την προσοχή και την ενέργειά σου από το δεύτερο τετράμηνο και μετά σε αλλαγές που μπορεί να θεωρούνται από πολλούς ακόμα και  επαναστατικές ή ακόμα και ουτοπικές αλλά στην περίπτωσή σου θα εκτινάξουν στα ύψη τις επιτυχίες σου, όπως κι αν αυτές μεταφράζονται. Πολύτιμοι αρωγοί μέσα στο 2019 θα είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως από το χώρο της οικογένειας, αφού θα σου παράσχουν σημαντικότατη βοήθεια σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν είστε άνεργοι/ες ετοιμαστείτε για ένα πολύ δραστήριο έτος και μάλιστα να είστε έτοιμοι/ες για ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται ξαφνικά, απρόσμενα, ενδεχομένως και σε χώρους που δεν τους είχατε σκεφτεί. Η κρίση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να αντιληφθείς ποιες από αυτές τις ευκαιρίες θα μπορέσουν να σου προσφέρουν ουσιαστική σταθερότητα και ποιες θα έχουν μόνο πρόσκαιρο χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, η εγρήγορσή σου και η διορατικότητά σου θα αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι, ενώ ταυτόχρονα θα σε προφυλάξουν από κακοτοπιές και λάθος επιλογές.


Οικονομικά

Δυναμική έναρξη για τα οικονομικά σου μέσα στο 2019, ανεξάρτητα από το οικονομικό σου στάτους, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρίσκεις πόρους, σχετιζόμενους με τη δουλειά σου και μη, αλλά χρειάζεται μία προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις γιατί έχεις μια τάση σπατάλης όταν έχεις χρήματα, και ιδιαίτερα τώρα. Φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός σου δε σου επιτρέπει να αποταμιεύσεις καθόλου, αφού ό, τι έρχεται στα χέρια σου ξοδεύεται σχεδόν άμεσα, κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί να μην είναι αρκετό να σε βλάψει, αλλά η αποταμίευση μόνο ως θετική μπορεί να αποτιμηθεί. Τήρησε το μέτρο σε κάθε σου συναλλαγή, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις χωρίς καμία έγνοια ενδεχόμενες ξαφνικές δαπάνες και απόφυγε να ξοδεύεις με βάση το συναίσθημα. Η λογική είναι φίλη σου!


Αισθηματικά

Φίλε/η Υδροχόε, έχει ωραία γεύση η ελευθερία, έτσι δεν είναι; Κι εσύ φαίνεται ότι φέτος την αποζητάς εντονότερα από ποτέ, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Το βασικό σου ζητούμενο για τη νέα χρονιά θα είναι η ανεξαρτησία σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ταραχές -εύλογα- στους δεσμευμένους/στις δεσμευμένες εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά θα λειτουργήσει εξαιρετικά -επίσης εύλογα- για όσους/ες δε βρίσκονται σε κάποια σχέση.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε διπλωματικά την τεράστια έλξη σας προς την ανεξαρτησία σας, αν δε θέλετε ο/η σύντροφός σας να θεωρήσει εαυτόν/η περιττό/ή και προχωρήσει χωρίς εσάς. Οι προστριβές είναι πάντα στο πρόγραμμα μέσα σε μία σχέση, όμως μέσα στο 2019, οι δικές σου με το ταίρι σου θα πάρουν μια πολύ συγκεκριμένη μορφή η οποία έχει να κάνει με το χώρο που μοιράζεστε και κυρίως με το ποσοστό που εκχωρείς εσύ στο ταίρι σου. Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσεις, και όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο το καλύτερο, είναι ότι δεν είναι η σχέση καθαυτή το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ τη σχέση σου. Πριν εκστομίσεις οποιαδήποτε κατηγορία στο/στη σύντροφό σου είναι σημαντικό να έχεις κάνει τη δική σου αυτοκριτική, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε θα θελήσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου ψύχραιμα και μακροπρόθεσμα. Αν κάποιος/α μπορεί να το κάνει, είσαι εσύ.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες το 2019 μπαίνει σαν παιδική χαρά στη ζωή σας, φέρνοντας όλα εκείνα που ποθείτε, όχι μόνο για φέτος, αλλά και γενικότερα ως στάση ζωής. Κοινωνικότητα, έξοδοι, συζητήσεις, διασκεδάσεις, μετακινήσεις, ελευθερία: όλα αυτά έρχονται άφθονα να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου και να σου δώσουν ένα σύνολο εμπειριών που σίγουρα θα θυμάσαι για τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις μέσα στο 2019, μπορεί να μην προβλέπεται κάποια μακροπρόθεσμη συνύπαρξη, αλλά είναι σημαντικό να πούμε ότι πέρα από τις εμπειρίες που θα σου χαρίσουν, μπορεί να παραμείνουν στο παρασκήνιο και να επανεμφανιστούν στη ζωή σου σε δεύτερο χρόνο.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 αισθάνεσαι σιγουριά και αισιοδοξία στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να γνωρίζεις πως σου προκύπτει. Το ένστικτό σου σου λέει ότι αυτός ο χρόνος θα είναι συναρπαστικός για σένα και την καριέρα σου και πως όλοι σου οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθηση σου είναι αρκετά ακριβής σ’ ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου και καλώς την ακούς. Εργάζεσαι με περισσότερο κέφι απ’ ό, τι το περασμένο έτος, αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δέχεσαι μεγάλη, αλλά κρυφή εύνοια από ανώτερούς σου και αξιολογείσαι συνεχώς με την προοπτική να επιβραβευθείς το 2019. Ξέρεις πως το έργο που προσφέρεις είναι σημαντικό και αξιόλογο, γι’ αυτό δεν αλλάζεις και πολλά πράγματα φέτος, παρά μόνο τη διάθεσή σου. Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους προϊστάμενούς σου είναι πιο ξεκάθαρα, επιβεβαιώνοντας το ένστικτό σου. Το status σου, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το οικονομικό αναβαθμίζονται, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό, αλλά για πολλούς λόγους καθυστέρησε. Όμως μην επαναπαύεσαι, καθώς η επαγγελματική σου άνοδος δεν ολοκληρώθηκε, αλλά μόλις ξεκίνησε.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς πολύ χλιαρά, αλλά σταθερά το έτος, χωρίς να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας σου. Όμως κατά το δεύτερο τετράμηνο, η δραστηριοποίησή σου αυξάνεται τόσο πολύ που σε βάζει σε σκέψεις. Όχι τόσο για τη δουλειά, όσο για σένα και τις αντοχές σου. Επαγγελματικά και οικονομικά πρόκειται να είναι ανοδικό έτος για σένα, όμως επειδή η δουλειά σου αυξάνεται ανά περιόδους, εξαντλείσαι σωματικά και πνευματικά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αλλάξεις ορισμένα πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου, ούτως ώστε ο φόρτος εργασίας να απλώνεται ομοιόμορφα μέσα στο χρόνο, αποφεύγοντας έτσι την προσωπική σου καταπόνηση. Είτε βρεις τρόπο να διευθετήσεις αυτή τη λεπτομέρεια που σ’ εξαντλεί, είτε όχι, κατά τον τελικό απολογισμό του έτους, η ικανοποίησή σου θα κάνει όλη την κούραση να ξεχαστεί.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις είτε τη δουλειά των ονείρων σου, αλλά εξίσου πιθανό είναι να βρίσκεις συνεχώς δουλειές που τις αποφεύγεις εδώ και καιρό. Οι σημαντικές ευκαιρίες σου, είτε καλές, είτε κακές, συσπειρώνονται στους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα είσαι ικανός/η να πιάσεις δουλειά οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Αν είσαι γρήγορος/η και κυρίως αν ο συγχρονισμός σου είναι ικανοποιητικός, μπορείς μέσα στο 2019 να βρεις μια δουλειά που θα σου αρέσει και θα σου προσφέρει αντίστοιχη οικονομική αποκατάσταση. Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο ιδανικό;


Οικονομικά

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον οικονομικό σου τομέα για το 2019, τόσο θετική όσο και αρνητική. Ξεκινώντας από τα αρνητικά, είναι άξιο λόγου το πόσο κακή αίσθηση έχεις φέτος με τη διαχείριση. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, άλλο πράγμα η γενναιοδωρία και άλλο η σπατάλη. Αυτό το χρόνο έχεις την τάση να δαπανάς σημαντικά ποσά, χωρίς έλεγχο. Σπαταλάς για τον εαυτό σου, για το σπίτι και την οικογένειά σου, για φίλους, για το/τη σύντροφός, ενώ αρκετές φορές φαίνεται να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού, αδυνατώντας να καταλάβεις ή να θυμηθείς που πήγαν τα χρήματά σου. Καλά κάνεις και κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπο, όμως κάποιες φορές τα έξοδά σου δεν έχουν ούτε λόγο, ούτε ουσία. Πρέπει λοιπόν αυτό το έτος να είσαι πιο προσεκτικός/η όταν διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, διότι ενώ δεν υπάρχει λόγος, καταλήγεις στο τέλος κάθε μήνα να αναρωτιέσαι πως δημιουργήθηκε το έλλειμμα. Τα ευχάριστα νέα τώρα είναι πως παρ’ όλο που δεν έχεις αυτοέλεγχο όταν πρόκειται για σπατάλη, έχεις και μία σχεδόν απόκοσμη ικανότητα να βγάζεις χρήμα. Δεν ξέρεις πως, απλώς συμβαίνει… Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως όχι μόνο αναπληρώνεις τη “ζημιά” της σπατάλης σου, αλλά μέχρι του τέλος του 2019 θα έχεις καταφέρει να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδα, χωρίς να το καταλάβεις. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικά

Σπατάλη και γενναιοδωρία… Είναι δύο έννοιες που θα σε απασχολήσουν πολύ το 2019, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Η πρόκληση που αντιμετωπίζεις φέτος είναι αυτή ακριβώς, να μάθεις να διαχωρίζεις και να ξεχωρίζεις αυτές τις δύο έννοιες, ανεξάρτητα με τον τομέα που τις συναντάς.

Αν είσαι δεσμευμένος/η τότε αυτό το χρόνο μαθαίνεις πως να είσαι ουσιαστικά γενναιόδωρος/η. Δίνεις όλο σου το “είναι” στο/στη σύντροφό σου και παλεύεις καθημερινά για να βελτιώσεις τη σχέση σου σε όλα τα επίπεδα, αλλά να βελτιωθείς κι εσύ ο/η ίδιος/α σα μονάδα μέσα σε αυτή. Θα υπάρξουν στιγμές, κατά τη διάρκεια του έτος που θα διχαστείς σχετικά με το αν δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, όμως η στάση του/της συντρόφου σου απέναντί σου θα σε πείσει πως δε δίνεις ακόμα αρκετά. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνας θα νιώθετε πως έχετε βρει το άλλο σας μισό και δεν αποκλείεται να συζητήσετε σοβαρά το ενδεχόμενο του επόμενου βήματος στη σχέση σας, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται για εσάς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, τότε η συναισθηματική σπατάλη είναι σήμα κατατεθέν σου για αυτό το χρόνο. Έχεις την τάση να δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, ενώ δε θα είναι λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια του 2019 που θα αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις, πιστεύοντας μάλιστα πως κάνεις το σωστό. Πρέπει να βρεις τρόπο να μετριάσεις αυτή την κατάσταση, γιατί ως το τέλος του χρόνου θα έχεις “στραγγίξει” συναισθηματικά, χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να γίνεις πιο επιλεκτικός/η, καθώς φέτος τείνεις να κολλάς με άτομα που δεν αξίζουν, ούτε την προσοχή σου, ούτε το χρόνο σου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που σίγουρα αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο και υπάρχουν καλές προοπτικές για τη μεταξύ σας πορεία, όμως είναι απαραίτητο να είσαι πιο εγκρατής, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό, γιατί είναι πιθανό να τον/την τρομάξεις.


3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Έχεις κρατήσει και θάψει μέσα σου κάποιες επιθυμίες που αφορούν στην καταξίωσή σου, οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά νωρίς μέσα στο έτος, ζητώντας σου να ικανοποιηθούν. Αυτά τα απωθημένα που έχεις διατηρήσει ταράζουν το υποσυνείδητό σου, καθώς μετατρέπονται σε ισχυρές επιθυμίες που δεν μπορείς πια να κρατάς σε καταστολή. Η ανάγκη σου για αναγνώριση και ισχύ στη δουλειά είναι το κίνητρό σου για φέτος που σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και επίμονα από ποτέ. Ενδέχεται ανά διαστήματα να σου δημιουργούνται ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με το αν κανείς καλά που κυνηγάς τα όνειρά σου ή αν στο τέλος της ερήμου σου θα βρεις όαση, όμως αυτός ο πεσιμισμός είναι δημιούργημα της φαντασίας σου και μόνο. Το 2019 είναι το έτος σου, τουλάχιστον σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα και αν επιτρέψεις στην απαισιοδοξία σου να κάμψει τις φιλοδοξίες σου, τότε θα πετάξεις μία μοναδική ευκαιρία να κατακτήσεις την κορυφή, η οποία αυτό το χρόνο έχει χώρο μόνο για σένα. Το ευχάριστο είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχεις ένθερμη υποστήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε επαναφέρει στην “κούρσα”, ακόμα κι όταν είσαι έτοιμος/η να εγκαταλείψεις.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η σημαντικές ευκαιρίες μέσα στο 2019 να κάνεις την επιχείρησή σου να πετύχεις, αλλά ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζεις και ισχυρές προκλήσεις. Η εκκίνηση του έτους είναι καλή και σταθερή για σένα και πρέπει να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις αυτή τη σταθερότητα. Αν έχεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, καλό θα ήταν να τις διευθετήσεις ή απλώς να τις ρυθμίσεις κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, καθώς κατά το δεύτερο τετράμηνο είναι είναι πιθανό να να έρθουν ξανά στο προσκήνιο με μεγαλύτερες απαιτήσεις, οι οποίες ενδέχεται να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το 2019 δεν ενδείκνυται για αλλαγές, αναβαθμίσεις ή επεκτάσεις, μπορείς όμως εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα τις επιχείρησής σου να δημιουργήσεις ένα αρκετά κερδοφόρο έτος.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις δουλειά όποια στιγμή επιθυμήσεις κατά τη διάρκεια του 2019, όμως ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι το μόνο διάστημα που θα πρέπει να αποφύγεις την αναζήτηση εργασίας. Δεν ακατάλληλα για σένα επειδή θα είναι αδύνατο να βρεις δουλειά, είναι ακατάλληλο γιατί όποια θέση κι αν βρεις εκείνο το διάστημα είναι πιθανό να κρύβει όρους και προϋποθέσεις που δε θα σε ευνοούν καθόλου. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου επιλέξεις να αναζητήσεις δουλειά είναι ευνοϊκή και επικερδής για σένα.


Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status αυτό το χρόνο, η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή. Όσο προχωράει το 2019 θα γίνεται σταδιακά καλύτερη, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα σου αποκαλυφθούν και μυστικές πηγές αύξησης του εισοδήματός σου. Αν για παράδειγμα, το εισόδημά σου εξαρτάται από των εργοδότη σου, τότε κάποια στιγμή θα μάθεις πως εδώ και καιρό επεξεργαζόταν την αύξησή σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τότε κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από παλιά έρχονται να προστεθούν στον ετήσιο προϋπολογισμό σου, ενώ αν είσαι άνεργος/η χρήματα από δημόσιο ή χρωστούμενα ή ακόμα και στήριξη από την οικογένεια αυξάνουν τις απολαβές σου. Σε κάθε περίπτωση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φαίνεται πως έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις, όχι για την ευχαρίστησή σου, αλλά για την βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να μη σου λύσουν το οικονομικό σου πρόβλημα (αν έχεις) αυτά τα χρήματα, αλλά σίγουρα θα σου δώσουν μία σημαντική “ανάσα” και έναν αξιόλογο δημοσιονομικό χώρο να κινηθείς πιο άνετα μέσα στο έτος.


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός σου τομέας δε αποτελεί προτεραιότητα για σένα το 2019, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Η καθημερινότητά σου κεραυνοβολείται από επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και δεν προσπαθείς ιδιαίτερα να δημιουργήσεις χώρο και χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η το μόνο που σε απασχολεί είναι η σταθερότητα. Προσπαθείς πολύ και επίμονη να διατηρήσεις τη σχέση σου ως έχει, μόνο και μόνο για να μην αυξηθούν οι απαιτήσεις του/της συντρόφου σου. Αυτό όμως δε λύνει το πρόβλημα… Αργά η γρήγορα, το ταίρι θα παρατηρήσει πως είσαι σχεδόν απών/ούσα και θα απαιτήσει την προσοχή σου. Μπορεί να τη βγάλεις “καθαρή” για το πρώτο εξάμηνο, όμως κατά το δεύτερο μισό του έτους ο/η σύντροφός σου θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν εργάζεσαι 24 ώρες το 24ωρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν τον ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώνεις που και που στη σχέση, τουλάχιστον αν θες να γλιτώσεις αυτή την άβολη συζήτηση για τη σχέση και την πορεία της, η οποία συχνά τείνει να ξεφεύγει…

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι υπερβολικά απασχολημένος αυτό το χρόνο για ν’ αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα απομακρύνεις ακόμα και τους φίλους σου από την καθημερινότητά σου, μόνο και μόνο για να μην καταναλώνεις πολύτιμο χρόνο από την καριέρα σου. Όμως αυτό, δεν είσαι εσύ… Είσαι από τα λίγα ζώδια του κύκλου που έχουν ανάγκη τη συντροφικότητα στη ζωή τους, όποια κι αν είναι η μορφή της. Αργά ή γρήγορα θα καταπέσεις ψυχολογικά, αναζητώντας την αιτία. Η αιτία είναι μία, η απομόνωση… Δε σε κάνει ευτυχισμένο/η η επιτυχία σου, αν δεν έχεις κάποιον/α, σύντροφο ή φίλο/η, στη ζωή σου για να τη μοιραστείς. Η απόφαση είναι δική σου. 

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μονα ...

Ωροσκόπος Υδροχόος – Αέρινη ισορροπία

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο, έχουν μία ξεκάθαρη αίσθηση ατομικότητας, τη ...

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Παράνομος έρωτας;

Μια ματιά, ένα χαμόγελο, μια υπόσχεση και μια ελπίδα γεννιέται, κάπως έτσι ξεκινούν οι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Αποδείξεις Αγάπης

Με μια νέα ματιά, μιας και όχι μόνον αρχίζει η εβδομάδα αλλά αρχίζει και η περίοδος που ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ερωτικά φίλτρα

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί να τ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u