Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Ιανουαρίου 2020

Ενδέχεται να υπάρξει ένας διχασμός, ανάμεσα σε δυο πρόσωπα. Η συμβουλή των ημερών είναι, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, το γρηγορότερο δυνατόν, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Ευκαιρία να αναπτύξετε καινούργιες φιλίες, με γνώμονα την ηθική και κοινωνική σας συμμετοχή, σε άτομα που έχουν ανάγκη.Αύριο

27 Ιανουαρίου 2020

Με όχι ξεκάθαρα λόγια εξελίσσεται η μέρα. Καλό θα είναι να μην κάνετε τίποτα για να επισπεύσετε τα πράγματα, αφού πριν δεν «τσεκάρετε»την αλήθεια στη σχέση σας. Μια διακοπή συνεργασίας, ίσως να κριθεί αναγκαία, δεδομένου ότι μόνο εντάσεις και διαφωνίες προκαλούνται. Οικονομικά θα περάσετε μια απογοήτευση.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   26/1 – 2/2/2020

Την ηρεμία σας, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Υδροχόοι.

Την Κυριακή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για αν αποφύγετε τα ερωτικά μπλεξίματα.

Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σας παρασύρει σε ερωτικές απολαύσεις οι οποίες θα έχουν έντονο το ρομαντικό στοιχείο .

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει περίεργα μπερδέματα στις φιλικές σας σχέσεις .

Την Τετάρτη οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υπερβολές οι οποίες όμως δεν θα παρεξηγηθούν από τους συνομιλητές σας.

Την Παρασκευή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα σας κάνει αρκετά άκαμπτους στις απόψεις σας.

Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη  με τον Ουρανό είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς με το ερωτικό σας ταίρι. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Είσαι από τη φύση σου πολύ ρομαντικός/ή και αυτήν την εβδομάδα δεν το κρύβεις. Ο άνθρωπος που έχει την τύχη να βρίσκεται δίπλα σου γίνεται αποδέκτης έντονων και όμορφων συναισθημάτων που θα τον/την κάνουν να νιώθει μοναδικός/ή. Αν, πάλι, είσαι αδέσμευτος/η το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου αδυνατεί να αντισταθεί στην γοητεία σου και να παρακάμψει την έλξη που νιώθει για σένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η είσαι ερωτευμένος/η με το ταίρι σου, με τη ζωή, ακόμα και με την ιδέα του ίδιου του έρωτα. Νιώθεις πως έχεις στη ζωή σου τον πιο τέλειο άνθρωπο και πως μαζί δημιουργείτε κάτι μοναδικό. Η αλήθεια είναι πως στη σχέση σας υπάρχουν πολύ βαθιά και σταθερά αισθήματα που σας κρατούν ενωμένους και αν δεν έχετε ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση σας, ίσως είναι καλή στιγμή να το σκεφτείτε.

Αν είσαι αδέσμευτος/η και έχεις κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου που σε ενδιαφέρει, αυτήν την εβδομάδα βιώνεις μία πολύ έντονη ερωτική και παιχνιδιάρικη κατάσταση μαζί του, κάτι που δε θα σου αφήσει αμφιβολίες, αν τυχόν είχες, για το ενδιαφέρον του απέναντί σου. Αν, όμως, δεν έχεις κάποιο πρόσωπο που να σε ενδιαφέρει, δεν αποκλείεται τώρα να γνωρίσεις ή να συναντήσεις εκείνο το άτομο που θα βοηθήσει να αποτινάξεις από πάνω σου κάθε είδους αναστολή.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σου (αξίες, οικονομικά) σε καλεί να οργανώσεις τη ζωή σου γύρω από τα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία για σένα (όποια κι αν είναι αυτά) και ταυτόχρονα θα νιώσεις μεγαλύτερη συναισθηματική εκπλήρωση. Μόλις κατανοήσεις τις αξίες σου, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να σε κάνει πιο παραγωγικό/ή και πιο ήρεμο/η.

Με τον Άρη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σου, κάνεις νέες γνωριμίες ή βρίσκεσαι με φίλους που έχεις καιρό να δεις. Ο φιλικός σου τομέας είναι πολύ σημαντικός για σένα αυτό το μήνα και του δίνεις τον απαραίτητο “χώρο” στην καθημερινότητά σου. 

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις ρίξει το βάρος αυτό το διάστημα, κάτι που σύντομα αλλάζει, καθώς στη δουλειά όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα τώρα που άλλοι καίριοι τομείς χρειάζονται την προσοχή σου. Αν μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου, έστω κι αν είναι για λίγες μέρες, δε θα ήταν κακή ιδέα. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, αλλά και διασκέδαση.

Στον οικονομικό τομέα θα δεις σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα σε κάνουν να “ανασάνεις”. Δεδομένης της ανάγκης σου να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου είναι πιθανό να σπαταλήσεις άσκοπα τα χρήματά σου. Πρόσεχε μόνο μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις μια τάση να ονειροβατείς, αλλά ευτυχώς για εσένα υπάρχουν άνθρωποι στον εργασιακό σου χώρο που σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Μην εφησυχάζεις διότι η βοήθειά τους δε θα σου παρέχεται για πάντα.

Στον οικονομικό τομέα σου παρατηρείται σταθερότητα και φαίνεται ότι διατηρείται χωρίς να σε φέρνει μπροστά από μεταβολές που μπορεί να αποδεικνύονταν επιζήμιες για σένα. Σε αντίθεση με τη δουλειά σου, οι οικονομικές σου συναλλαγές χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη σιγουριά και ακεραιότητα. 

3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα πρόκειται να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες, κυρίως με άτομα κύρους, όμως είσαι αποφασισμένος/η να κάμψεις κάθε δυσκολία ή εμπόδιο που παρουσιάζεται τώρα στο δρόμο σου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρεις με το μέρος σου όλους όσους σου εναντιώνονταν και δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να αυξήσεις, τόσο το κύρος ή/και τη θέση σου μέσα στη δουλειά, όσο και τις απολαβές σου.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι συνεχή και ισχυρή εύνοια, τόσο από κέρδη που σου προκύπτουν εκτός δουλειάς, όσο και κέρδη εντός δουλειάς με μεσοπρόθεσμη ή/και μακροπρόθεσμη ισχύ. Αυτό το διάστημα σου δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να αυξήσεις την οικονομική σου ισχύ και φαίνεται πως την αξιοποιείς κατάλληλα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης, κατά την οποία αξιολογείς τις βαθύτερες επιθυμίες σου σε αισθηματικό επίπεδο. Τα συμπεράσματά σου δεν είναι αυτά που θα ήθελες και αυτό ίσως σε οδηγήσει σε ορισμένες υπερβολές, κυρίως από την ανάγκη σου να μην αφήνεις απωθημένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτό το μήνα, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου εκφράζετε την επιθυμία να αναμειχθείτε με τον κόσμο και να διασκεδάσετε. Αυτή σας η επιλογή προσωρινά ίσως σας ευχαριστήσει, όμως σύντομα θα διαπιστώσετε και οι δύο πως αυτό που χρειάζεστε περισσότερο και από την κοινωνικότητα είναι η ουσιαστική επικοινωνία.

Αν είσαι αδέσμευτος/η μετά από ένα μικρό διάστημα απομόνωσης βγαίνεις και πάλι στον κόσμο, γοητεύοντας τα πλήθη. Έχεις μεγάλη ανάγκη να αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους, όμως αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είσαι και 100% έτοιμος/η να μπεις σε μία σοβαρή σχέση.

Τον επόμενο μήνα

Φεβρουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Φίλε/η Υδροχόε, το μυαλό σου μέσα στο Φεβρουάριο θα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα εδώ και πολύ καιρό οργανώνεις μεθοδικά κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καριέρα σου, οι οποίες τώρα υλοποιούνται αφού οι συνθήκες το επιβάλλουν επιτακτικά. Υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός, τον οποίο αντιλαμβάνεσαι, και για το λόγο αυτό, υιοθετείς πιο “επιθετικές” στρατηγικές.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια γενικευμένη αναστάτωση, αλλά προς το παρόν δε φαίνεται να μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που στην προκαλεί. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση αυτή θα κυριαρχεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση που θα κάνεις.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα είσαι αποφασισμένος/η να αυξήσεις την ισχύ σου και όσες αντιξοότητες και να αντιμετωπίσεις αυτόν το μήνα, δεν παίρνεις ούτε στιγμή τα μάτια από το στόχο σου. Είσαι ασταμάτητος/η και η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Στον οικονομικό τομέα ακολουθείς την νικηφόρα πορεία που ξεκίνησες στα επαγγελματικά σου, αν και εσύ φαίνεται να έχεις μια αμφιβολία ότι αυτό δε θα κρατήσει για πάντα. Μπορείς να χαλαρώσεις. Η επιτυχία σου ήρθε για να μείνει και επιτρέπεται να χαλαρώσεις λίγο την αυστηρή σου οικονομική διαχείριση.

3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα φροντίζεις να μην αγχώνεσαι για μικροπράγματα, καθώς ξέρεις πως η καριέρα σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θέλεις να είσαι ήρεμος/η για όταν χρειαστεί να ανεβάσεις στροφές. Βασίζεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, παρά στους συνεργάτες/συναδέλφους σου, γιατί ξέρεις πως μόνο τον εαυτό σου μπορείς να εμπιστεύεσαι απόλυτα, τουλάχιστον γι’ αυτήν την περίοδο.

Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να δαπανήσεις αρκετά χρήματα προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις που σε πιέζουν στην καθημερινότητά σου. Το ευχάριστο είναι πως ότι δαπανάς το αναπληρώνεις άμεσα, οπότε δεν προλαβαίνεις να ανησυχήσεις για τα οικονομικά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Δέχεσαι συναισθηματικές και διανοητικές “μεταλλάξεις”, αφού αυτόν το μήνα τείνεις να μη λειτουργείς σε τίποτα συμβατικά, είτε είσαι αδέσμευτος/η, είτε είσαι δεσμευμένος/η. Κάποιες φορές, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να φανεί επιζήμια για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως αν εσύ είσαι έτοιμος/η για μία αλλαγή, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να την αποδεχτούν και οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η επιτρέπεις στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου να “πνίγει” τη σχέση σου. Αυτό μέσα στο Φεβρουάριο μπορεί να γίνει πολύ τοξικό για το δεσμό σου, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την κτητικότητα που νιώθεις τώρα εντονότερα. Φρόντισε να αλλάξεις αυτήν την τακτική ώστε να ανανεωθεί και τελικά να σωθεί η σχέση σου από τη ρουτίνα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις είτε μία σεξουαλική αναγέννηση, είτε έναν σεξουαλικό σκοταδισμό, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου. Αν υπήρξες υπερβολικά απελευθερωμένος/η, τώρα τείνεις να γίνεσαι πιο συντηρητικός/ή, ενώ αν υπήρξες πιο συντηρητικός/ή τώρα τείνεις στη σεξουαλική απελευθέρωση. Σε κάθε περίπτωση, με όποιον άνθρωπο και να βρεθείς, το κριτήριο για το αν θα προχωρήσετε, τουλάχιστον για το Φεβρουάριο, είναι πρωτίστως η σεξουαλική συμβατότητα.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιο σας, από τις 16 έως τις 4 Μαρτίου. Αποφεύγετε να βάλετε υπογραφές και καλό θα ήταν να μην προβείτε σε νέες επαφές για δουλειά, ή φιλία ή σχέση. Αναποδιές στις επικοινωνίες, τα τροχοφόρα, τα μηχανήματα. Μπορείτε όμως να ερευνήσετε για κάτι που ήδη υπάρχει.

Να κάνετε κάποια έρευνα αγοράς, ή να αναθεωρήσετε μια σχέση, μια συνεργασία, ένα γάμο.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας στις 30 Μαρτίου έως τις 13 Μαΐου. Η ταχύτητα μπαίνει στην ζωή σας για όλο αυτό το διάστημα. Καλό είναι να προσέχετε από μικροατυχήματα.

Εκείνη την χρονική περίοδο, ο Κρόνος θα αρχίσει να μετακινείται στο ζώδιο σας, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου και θα εισέλθει επίσημα στον Υδροχόο, στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Δίας θα μετακινηθεί επίσης στο ζώδιο σας περίπου την ίδια χρονική περίοδο, στις 19 Δεκεμβρίου. Έτσι, με τον Κρόνο και τον Δία που θα κινούνται πάνω σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια μεγάλη νέα αρχή στη ζωή σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(20 – 29 Ιανουαρίου)

Όλο το χρόνο: Το τετράγωνο του Ουρανού  σας φέρνει διαταραχές και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως εσείς επιθυμείτε και περιορίζεστε από άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των προσπαθειών των περασμένων ετών προς τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά και η ευθύνη θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη ζωή σας και να δώσετε μια αίσθηση ευεξίας και ικανοποίησης. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις και όσο πιο υπεύθυνα διεκπεραιώνεις τα καθήκοντά σου, τόσο πιο μεγάλη ανταμοιβή φέρνει αυτή η διέλευση.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, έρχεται να φέρει αλλαγές τα αισθηματικά, αλλά και στα παιδιά, για όσους είναι γονείς. Με υπομονή και  αυτοπειθαρχία , μπορείτε να οδηγηθείτε σε επαγγελματικά επιτυχία, ή και αισθηματική ικανοποίηση.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο με αποκορύφωμα τις 21 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες, ανάπτυξη και καλή τύχη. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ικανοποίησης με τα επιτεύγματά σας μέχρι στιγμής. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε περαιτέρω στην καριέρα σας ή απλώς να αισθανθείτε σαν μια νέα πρόκληση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης της 10ης Ιανουαρίου, γίνεται στον 12ο οίκο σας. Μυστικές υποθέσεις θα έρθουν στο φως. Θα γίνει γνωστό, κάποιο παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σας και  θα μπορούσε να προέρχεται, από επαγγελματικό χώρο. Όμως,  η αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και η έντονη διαίσθηση, θα σταθούν αρωγοί και προστάτες σας.

12 έως 29 Απριλίου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

21 Ιουνίου έως 10 Οκτωβρίου: Το τετράγωνο του Ουρανού στο 10ήμερο σας, το αισθάνονται μόνο όσοι γεννήθηκαν στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε αυτήν την ταραγμένη επιρροή το επόμενο έτος. Παρουσιάζεται αναστάτωση και απροσδόκητη αλλαγή. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, κυρίως στον χώρο της καθημερινής εργασίας. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση καθώς  και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, ομόλογα κ.τ.λ..

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(9 – 19 Φεβρουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η  έκλειψη Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου, και στον 6-12 οίκο σας, αναφέρεται ιδικά σε κρυφούς εχθρούς. Καλό θα είναι να προσέχετε τα ενεργειακά βαμπίρ και οποιονδήποτε ή οτιδήποτε βλάπτει εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και πλούσιους, αλλά δίνει και συμπόνια, πίστη και έμπνευση.

27 Απριλίου έως 14 Μαΐου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Οι σχέσεις με τους άνδρες και τους ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες αυτό το διάστημα. Μια υπεύθυνη και διακριτική προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μονα ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Νεφέλη

Είμαι η Νεφέλη και εδώ περίπου και 20 χρόνια είμαι επαγγελματίας μέντιουμ. Έχω την τύχη να έχω μαθητεύσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία όπου εκεί πήρα την πρώτη μου μύηση. Η δυνατή μου ενόραση και το ισχυρό chaneling που ...

Αλίκη

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Το καλύτερο ερωτικό μασάζ για κάθε ζώδιο!!!

Κριός Ο Κριός συσσωρεύει το μεγαλύτερο άγχος γύρω από την περιοχή του κεφαλιού, λόγω τ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους!!

Εάν έχετε εμπλακεί με μια γυναίκα για λίγο, μην εκπλαγείτε εάν δεν αισθάνεστε τη φωτιά ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Είναι το παιδί σας ψυχικό ;

Είναι κοινή πεποίθηση ότι τα παιδιά είναι πιο ανοιχτά σε ψυχικές ικανότητες από ό, τι π ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u