Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

18 Αυγούστου 2019

Γενικά

Ήρεμοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε αποτελεσματικότερες  για εσάς λύσεις στις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), παράλληλα όμως, είναι και μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να ανανεώνεται.

Ερωτικά

Κάποιος άνθρωπος από το οικογενειακό σας περιβάλλον, προσπαθεί να σας νουθετήσει, σχετικά με την πορεία που έχει πάρει η προσωπική και ερωτική σας ζωή. Αυτό ίσως σας ενοχλήσει, όμως φροντίστε να μην του δίνετε εσείς δικαιώματα. Ψυχικά, ίσως να μην είστε σήμερα στα καλύτερά σας και ο έρωτας να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Μείνετε με τον εαυτό σας και φροντίστε περισσότερα υγείας και φυσικής κατάστασης. Τώρα χρειάζεστε περισσότερη τόνωση οργανική και ψυχολογική. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και δραστηριότητες ήπιες. Δείτε το.Αύριο

19 Αυγούστου 2019

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συζητήσεις και απρόσμενες συναντήσεις. Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα, και η οποία θα σας βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Ερωτικά

Διάγετε μία περίοδο της ζωής σας, όπου το άνοιγμα που έχετε κάνει στους κοινωνικούς κύκλους που δραστηριοποιήστε, έχει φέρει άτομα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, άτομα που τα κατακτήσατε με το πνεύμα σας και μάλιστα καινούργιους έρωτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας, όταν και εφόσον το επιθυμήσατε. Στον ερωτικό στίβο βρίσκεστε τώρα σε μία μεταβατική περίοδο, όπου θα πρέπει να αποφασίσετε, ποιος θα είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα μπορέσει τελικά να βρίσκεται στο πλάι σας, για να έχετε στη ζωή σας, μία σταθερότερη συναισθηματική και ερωτική βάση.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   18/8 – 25/8/2019

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Υδροχόοι.
Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους τα βαθύτερα συναισθήματα σας.
Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε αποτελεσματικότερες  για εσάς λύσεις στις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), παράλληλα όμως, είναι και μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να ανανεώνεται.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συζητήσεις και απρόσμενες συναντήσεις. Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα, και η οποία θα σας βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.
Την Τρίτη θα προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας με πλάγιο τρόπο.
Την Τετάρτη η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής  με τον Δία θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με το χιούμορ και την επικοινωνιακή σας άνεση,  ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Την Πέμπτη θα ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού σας .
Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο  ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.
Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύσουν την σεξουαλικότητα σας.
Ενώ την Κυριακή θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

Ερωτικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο ως προς τη συναισθηματική σου έκφραση, ωστόσο προς τα μέσα της εβδομάδας, οπότε η Σελήνη περνάει προς τον 5ο Οίκο σου, καταφέρνεις να ανοιχτείς, ακόμα και αν αυτά που έχεις να πεις δεν είναι πάντα ευχάριστα ή ιδανικά για τους άλλους γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η περνάς χρόνο με το ταίρι σου, εκφράζοντας λιγότερα, κάτι που φέρνει μια σχετική ευδαιμονία μεταξύ σας, η οποία όμως είναι ως επί το πλείστον επιδερμική. Νιώθεις πως δεν είναι κατάλληλο διάστημα για να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που σε απασχολούν, αλλά θα έπρεπε να αναθεωρήσεις και να αφήσεις το ταίρι σου να σε βοηθήσει, αφού τώρα φαίνεται ότι είναι πιο ανοιχτό για ό, τι θες να του πεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θα πρέπει να προετοιμαστείς για αρκετές αδιέξοδες καταστάσεις, αφού η απροθυμία σου να δεσμευτείς, θα φέρει αρκετό…μπέρδεμα. Προς το τέλος της εβδομάδας, όμως, κυρίως το Σαββατοκύριακο, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί το πρόσωπο εκείνο στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τη συναισθηματική πόρτα που τώρα είναι ερμητικά κλειστή.

Αύγουστος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα ο χρόνος που παίρνεις για να κάνεις μια παύση στη “φασαρία” του εξωτερικού κόσμου, στην πραγματικότητα σε τροφοδοτεί με επιπλέον ενέργεια, κάτι που σε κάνει να βρίσκεις ευκολότερα κίνητρα και τελικά να εργάζεσαι σκληρότερα. Όποια πληροφορία έρθει στα χέρια σου τώρα και αφορά στην προσωπική σου άνοδο, πρέπει να παραμείνει κρυφή μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από τους ανώτερούς σου.

Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να σου δοθεί ένα κρυφό κίνητρο, το οποίο θα σε κάνει να δουλέψεις περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση, κάτι που θα σου αποφέρει σημαντικά περισσότερους πόρους. Η πνευματική και σωματική υπερδιέγερση που νιώθεις τώρα θα είναι κριτικής σημασίας, αφού θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου για την αύξηση της οικονομικής ισχύος σου, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο η απόδοσή σου θα είναι ασυναγώνιστη.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα είναι η καλύτερη στιγμή να εμπιστευτείς τους συναδέλφους σου και να επενδύσεις στην ομαδική δουλειά, η οποία έχει τις προοπτικές να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο ως προς τους κοινούς, όσο και ως προς τους ατομικούς σου στόχους. Απόφυγε να λειτουργήσεις μόνος/η σου, καθώς για τον Αύγουστο τουλάχιστον, η ατομικότητα δεν προβλέπεται να σε ευνοήσει και κατ’ επέκταση να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού αναμένεται να έχεις μια τάση προς την υπερβολή. Όσο χρήμα θα παράγεις, τόσο εύκολα θα το ξοδεύεις και είναι απαραίτητη λίγη φειδώ ούτως ώστε να αποφύγεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι να αναθεωρήσεις τους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου, ώστε ο Αύγουστος να κυλήσει ομαλότερα.

3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθεί μία καθυστέρηση, αφού η πλήρης προσήλωσή σου στις προσωπικές σου σχέσεις θα σε κάνει να τον παραμελήσεις σημαντικά. Όταν στρέψεις ξανά την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσαρέσκεια, την οποία δε θα μπορείς να καταλάβεις πώς προκάλεσες. Απόφυγε να ρίχνεις το βάρος μόνο σε έναν τομέα της ζωής σου για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Στον οικονομικό τομέα δεν έχεις σημαντικές μεταβολές και ιδιαίτερα μεταβολές που θα έπρεπε να σε ανησυχήσουν. Έτσι, θα γίνεις αρκετά σπάταλος/η προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση του χώρου του σπιτιού.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Βιώνεις πολύ βαθιά και ουσιαστικά κάθε σου συναίσθημα, ενώ οι σκέψεις σου περιστρέφονται γύρω από το πώς θα αποκτήσεις κάτι πιο στέρεο και ουσιαστικό, αν είσαι ελεύθερος/η, ή πώς θα κάνεις τη σχέση σου δυνατότερη, αν είσαι δεσμευμένος/η. Στοχεύεις στο να ζήσεις το μεγάλο και ιδανικό έρωτα, κάτι που δεν είναι κακό, αρκεί να μην καταρρίπτονται οι προσδοκίες σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αισθάνεσαι πως έχεις βρει το ιδανικό ταίρι για σένα, όμως τον περισσότερο καιρό φαίνεται πως εξιδανικεύεις τόσο το/τη σύντροφό σου που μπορεί να φτάσεις να εξαρτάσαι απόλυτα από εκείνον/η. Η εκατέρωθεν κτητικότητα σε συνδυασμό με την εξιδανίκευση του/της συντρόφου σου, σε φέρνει σε δυσμενή θέση.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αναζητάς κάτι ιδανικό, όχι μόνο για σένα, αλλά και για όλον τον υπόλοιπο κόσμο: βαθιά ψυχική σύνδεση και τρελό πάθος. Γνωρίζεις στην πραγματικότητα ότι αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να βρεθεί. Αν προσπαθήσεις να αγαπήσεις τις ατέλειες των άλλων, μπορεί να καταφέρεις να βρεις μια βαθιά ανθρώπινη ουσιαστική σχέση που θα σε γεμίζει. Δώσε μία ευκαιρία και σε αυτόν τον τρόπο σκέψης.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο ήμισυ του 2019 θα είναι ήπιο, σταθερό και ως εκ τούτου ιδανικό για να χτίσεις πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, αξιοποιώντας ακριβώς αυτή τη νηνεμία. Η υπερβολική σου προσκόλλησή σου με θέματα της εργασίας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, οπότε είναι σημαντικό αρκετά νωρίς μέσα στο έτος να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστότερα το χρόνο που αφιερώνεις σε κάθε τομέα της ζωής σου και να ακονίσεις τις ικανότητές σου στην εξισορρόπηση ιδιαίτερων καταστάσεων για την πρόληψη κρίσεων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, αφού φαίνεται να χάνεις λίγο την μπάλα και αποσταθεροποιούνται σημαντικά οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας-οικογένειας. Αν δεν χειριστείς με μεγάλη ακρίβεια και σύνεση τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ενδεχομένως μεγάλα προβλήματα που θα σε ακολουθήσουν μέχρι το επόμενο έτος. Αξιοποίησε τη φυσική σου ψυχραιμία, ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα εξαιρετικό έτος που έρχεται με πολλές υποσχέσεις για δουλειά και κέρδη. Εστίασε την προσοχή και την ενέργειά σου από το δεύτερο τετράμηνο και μετά σε αλλαγές που μπορεί να θεωρούνται από πολλούς ακόμα και  επαναστατικές ή ακόμα και ουτοπικές αλλά στην περίπτωσή σου θα εκτινάξουν στα ύψη τις επιτυχίες σου, όπως κι αν αυτές μεταφράζονται. Πολύτιμοι αρωγοί μέσα στο 2019 θα είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως από το χώρο της οικογένειας, αφού θα σου παράσχουν σημαντικότατη βοήθεια σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν είστε άνεργοι/ες ετοιμαστείτε για ένα πολύ δραστήριο έτος και μάλιστα να είστε έτοιμοι/ες για ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται ξαφνικά, απρόσμενα, ενδεχομένως και σε χώρους που δεν τους είχατε σκεφτεί. Η κρίση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να αντιληφθείς ποιες από αυτές τις ευκαιρίες θα μπορέσουν να σου προσφέρουν ουσιαστική σταθερότητα και ποιες θα έχουν μόνο πρόσκαιρο χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, η εγρήγορσή σου και η διορατικότητά σου θα αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι, ενώ ταυτόχρονα θα σε προφυλάξουν από κακοτοπιές και λάθος επιλογές.


Οικονομικά

Δυναμική έναρξη για τα οικονομικά σου μέσα στο 2019, ανεξάρτητα από το οικονομικό σου στάτους, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρίσκεις πόρους, σχετιζόμενους με τη δουλειά σου και μη, αλλά χρειάζεται μία προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις γιατί έχεις μια τάση σπατάλης όταν έχεις χρήματα, και ιδιαίτερα τώρα. Φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός σου δε σου επιτρέπει να αποταμιεύσεις καθόλου, αφού ό, τι έρχεται στα χέρια σου ξοδεύεται σχεδόν άμεσα, κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί να μην είναι αρκετό να σε βλάψει, αλλά η αποταμίευση μόνο ως θετική μπορεί να αποτιμηθεί. Τήρησε το μέτρο σε κάθε σου συναλλαγή, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις χωρίς καμία έγνοια ενδεχόμενες ξαφνικές δαπάνες και απόφυγε να ξοδεύεις με βάση το συναίσθημα. Η λογική είναι φίλη σου!


Αισθηματικά

Φίλε/η Υδροχόε, έχει ωραία γεύση η ελευθερία, έτσι δεν είναι; Κι εσύ φαίνεται ότι φέτος την αποζητάς εντονότερα από ποτέ, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Το βασικό σου ζητούμενο για τη νέα χρονιά θα είναι η ανεξαρτησία σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ταραχές -εύλογα- στους δεσμευμένους/στις δεσμευμένες εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά θα λειτουργήσει εξαιρετικά -επίσης εύλογα- για όσους/ες δε βρίσκονται σε κάποια σχέση.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε διπλωματικά την τεράστια έλξη σας προς την ανεξαρτησία σας, αν δε θέλετε ο/η σύντροφός σας να θεωρήσει εαυτόν/η περιττό/ή και προχωρήσει χωρίς εσάς. Οι προστριβές είναι πάντα στο πρόγραμμα μέσα σε μία σχέση, όμως μέσα στο 2019, οι δικές σου με το ταίρι σου θα πάρουν μια πολύ συγκεκριμένη μορφή η οποία έχει να κάνει με το χώρο που μοιράζεστε και κυρίως με το ποσοστό που εκχωρείς εσύ στο ταίρι σου. Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσεις, και όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο το καλύτερο, είναι ότι δεν είναι η σχέση καθαυτή το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ τη σχέση σου. Πριν εκστομίσεις οποιαδήποτε κατηγορία στο/στη σύντροφό σου είναι σημαντικό να έχεις κάνει τη δική σου αυτοκριτική, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε θα θελήσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου ψύχραιμα και μακροπρόθεσμα. Αν κάποιος/α μπορεί να το κάνει, είσαι εσύ.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες το 2019 μπαίνει σαν παιδική χαρά στη ζωή σας, φέρνοντας όλα εκείνα που ποθείτε, όχι μόνο για φέτος, αλλά και γενικότερα ως στάση ζωής. Κοινωνικότητα, έξοδοι, συζητήσεις, διασκεδάσεις, μετακινήσεις, ελευθερία: όλα αυτά έρχονται άφθονα να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου και να σου δώσουν ένα σύνολο εμπειριών που σίγουρα θα θυμάσαι για τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις μέσα στο 2019, μπορεί να μην προβλέπεται κάποια μακροπρόθεσμη συνύπαρξη, αλλά είναι σημαντικό να πούμε ότι πέρα από τις εμπειρίες που θα σου χαρίσουν, μπορεί να παραμείνουν στο παρασκήνιο και να επανεμφανιστούν στη ζωή σου σε δεύτερο χρόνο.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 αισθάνεσαι σιγουριά και αισιοδοξία στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να γνωρίζεις πως σου προκύπτει. Το ένστικτό σου σου λέει ότι αυτός ο χρόνος θα είναι συναρπαστικός για σένα και την καριέρα σου και πως όλοι σου οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθηση σου είναι αρκετά ακριβής σ’ ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου και καλώς την ακούς. Εργάζεσαι με περισσότερο κέφι απ’ ό, τι το περασμένο έτος, αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δέχεσαι μεγάλη, αλλά κρυφή εύνοια από ανώτερούς σου και αξιολογείσαι συνεχώς με την προοπτική να επιβραβευθείς το 2019. Ξέρεις πως το έργο που προσφέρεις είναι σημαντικό και αξιόλογο, γι’ αυτό δεν αλλάζεις και πολλά πράγματα φέτος, παρά μόνο τη διάθεσή σου. Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους προϊστάμενούς σου είναι πιο ξεκάθαρα, επιβεβαιώνοντας το ένστικτό σου. Το status σου, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το οικονομικό αναβαθμίζονται, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό, αλλά για πολλούς λόγους καθυστέρησε. Όμως μην επαναπαύεσαι, καθώς η επαγγελματική σου άνοδος δεν ολοκληρώθηκε, αλλά μόλις ξεκίνησε.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς πολύ χλιαρά, αλλά σταθερά το έτος, χωρίς να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας σου. Όμως κατά το δεύτερο τετράμηνο, η δραστηριοποίησή σου αυξάνεται τόσο πολύ που σε βάζει σε σκέψεις. Όχι τόσο για τη δουλειά, όσο για σένα και τις αντοχές σου. Επαγγελματικά και οικονομικά πρόκειται να είναι ανοδικό έτος για σένα, όμως επειδή η δουλειά σου αυξάνεται ανά περιόδους, εξαντλείσαι σωματικά και πνευματικά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αλλάξεις ορισμένα πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου, ούτως ώστε ο φόρτος εργασίας να απλώνεται ομοιόμορφα μέσα στο χρόνο, αποφεύγοντας έτσι την προσωπική σου καταπόνηση. Είτε βρεις τρόπο να διευθετήσεις αυτή τη λεπτομέρεια που σ’ εξαντλεί, είτε όχι, κατά τον τελικό απολογισμό του έτους, η ικανοποίησή σου θα κάνει όλη την κούραση να ξεχαστεί.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις είτε τη δουλειά των ονείρων σου, αλλά εξίσου πιθανό είναι να βρίσκεις συνεχώς δουλειές που τις αποφεύγεις εδώ και καιρό. Οι σημαντικές ευκαιρίες σου, είτε καλές, είτε κακές, συσπειρώνονται στους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα είσαι ικανός/η να πιάσεις δουλειά οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Αν είσαι γρήγορος/η και κυρίως αν ο συγχρονισμός σου είναι ικανοποιητικός, μπορείς μέσα στο 2019 να βρεις μια δουλειά που θα σου αρέσει και θα σου προσφέρει αντίστοιχη οικονομική αποκατάσταση. Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο ιδανικό;


Οικονομικά

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον οικονομικό σου τομέα για το 2019, τόσο θετική όσο και αρνητική. Ξεκινώντας από τα αρνητικά, είναι άξιο λόγου το πόσο κακή αίσθηση έχεις φέτος με τη διαχείριση. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, άλλο πράγμα η γενναιοδωρία και άλλο η σπατάλη. Αυτό το χρόνο έχεις την τάση να δαπανάς σημαντικά ποσά, χωρίς έλεγχο. Σπαταλάς για τον εαυτό σου, για το σπίτι και την οικογένειά σου, για φίλους, για το/τη σύντροφός, ενώ αρκετές φορές φαίνεται να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού, αδυνατώντας να καταλάβεις ή να θυμηθείς που πήγαν τα χρήματά σου. Καλά κάνεις και κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπο, όμως κάποιες φορές τα έξοδά σου δεν έχουν ούτε λόγο, ούτε ουσία. Πρέπει λοιπόν αυτό το έτος να είσαι πιο προσεκτικός/η όταν διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, διότι ενώ δεν υπάρχει λόγος, καταλήγεις στο τέλος κάθε μήνα να αναρωτιέσαι πως δημιουργήθηκε το έλλειμμα. Τα ευχάριστα νέα τώρα είναι πως παρ’ όλο που δεν έχεις αυτοέλεγχο όταν πρόκειται για σπατάλη, έχεις και μία σχεδόν απόκοσμη ικανότητα να βγάζεις χρήμα. Δεν ξέρεις πως, απλώς συμβαίνει… Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως όχι μόνο αναπληρώνεις τη “ζημιά” της σπατάλης σου, αλλά μέχρι του τέλος του 2019 θα έχεις καταφέρει να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδα, χωρίς να το καταλάβεις. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικά

Σπατάλη και γενναιοδωρία… Είναι δύο έννοιες που θα σε απασχολήσουν πολύ το 2019, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Η πρόκληση που αντιμετωπίζεις φέτος είναι αυτή ακριβώς, να μάθεις να διαχωρίζεις και να ξεχωρίζεις αυτές τις δύο έννοιες, ανεξάρτητα με τον τομέα που τις συναντάς.

Αν είσαι δεσμευμένος/η τότε αυτό το χρόνο μαθαίνεις πως να είσαι ουσιαστικά γενναιόδωρος/η. Δίνεις όλο σου το “είναι” στο/στη σύντροφό σου και παλεύεις καθημερινά για να βελτιώσεις τη σχέση σου σε όλα τα επίπεδα, αλλά να βελτιωθείς κι εσύ ο/η ίδιος/α σα μονάδα μέσα σε αυτή. Θα υπάρξουν στιγμές, κατά τη διάρκεια του έτος που θα διχαστείς σχετικά με το αν δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, όμως η στάση του/της συντρόφου σου απέναντί σου θα σε πείσει πως δε δίνεις ακόμα αρκετά. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνας θα νιώθετε πως έχετε βρει το άλλο σας μισό και δεν αποκλείεται να συζητήσετε σοβαρά το ενδεχόμενο του επόμενου βήματος στη σχέση σας, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται για εσάς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, τότε η συναισθηματική σπατάλη είναι σήμα κατατεθέν σου για αυτό το χρόνο. Έχεις την τάση να δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, ενώ δε θα είναι λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια του 2019 που θα αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις, πιστεύοντας μάλιστα πως κάνεις το σωστό. Πρέπει να βρεις τρόπο να μετριάσεις αυτή την κατάσταση, γιατί ως το τέλος του χρόνου θα έχεις “στραγγίξει” συναισθηματικά, χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να γίνεις πιο επιλεκτικός/η, καθώς φέτος τείνεις να κολλάς με άτομα που δεν αξίζουν, ούτε την προσοχή σου, ούτε το χρόνο σου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που σίγουρα αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο και υπάρχουν καλές προοπτικές για τη μεταξύ σας πορεία, όμως είναι απαραίτητο να είσαι πιο εγκρατής, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό, γιατί είναι πιθανό να τον/την τρομάξεις.


3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Έχεις κρατήσει και θάψει μέσα σου κάποιες επιθυμίες που αφορούν στην καταξίωσή σου, οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά νωρίς μέσα στο έτος, ζητώντας σου να ικανοποιηθούν. Αυτά τα απωθημένα που έχεις διατηρήσει ταράζουν το υποσυνείδητό σου, καθώς μετατρέπονται σε ισχυρές επιθυμίες που δεν μπορείς πια να κρατάς σε καταστολή. Η ανάγκη σου για αναγνώριση και ισχύ στη δουλειά είναι το κίνητρό σου για φέτος που σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και επίμονα από ποτέ. Ενδέχεται ανά διαστήματα να σου δημιουργούνται ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με το αν κανείς καλά που κυνηγάς τα όνειρά σου ή αν στο τέλος της ερήμου σου θα βρεις όαση, όμως αυτός ο πεσιμισμός είναι δημιούργημα της φαντασίας σου και μόνο. Το 2019 είναι το έτος σου, τουλάχιστον σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα και αν επιτρέψεις στην απαισιοδοξία σου να κάμψει τις φιλοδοξίες σου, τότε θα πετάξεις μία μοναδική ευκαιρία να κατακτήσεις την κορυφή, η οποία αυτό το χρόνο έχει χώρο μόνο για σένα. Το ευχάριστο είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχεις ένθερμη υποστήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε επαναφέρει στην “κούρσα”, ακόμα κι όταν είσαι έτοιμος/η να εγκαταλείψεις.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η σημαντικές ευκαιρίες μέσα στο 2019 να κάνεις την επιχείρησή σου να πετύχεις, αλλά ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζεις και ισχυρές προκλήσεις. Η εκκίνηση του έτους είναι καλή και σταθερή για σένα και πρέπει να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις αυτή τη σταθερότητα. Αν έχεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, καλό θα ήταν να τις διευθετήσεις ή απλώς να τις ρυθμίσεις κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, καθώς κατά το δεύτερο τετράμηνο είναι είναι πιθανό να να έρθουν ξανά στο προσκήνιο με μεγαλύτερες απαιτήσεις, οι οποίες ενδέχεται να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το 2019 δεν ενδείκνυται για αλλαγές, αναβαθμίσεις ή επεκτάσεις, μπορείς όμως εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα τις επιχείρησής σου να δημιουργήσεις ένα αρκετά κερδοφόρο έτος.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις δουλειά όποια στιγμή επιθυμήσεις κατά τη διάρκεια του 2019, όμως ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι το μόνο διάστημα που θα πρέπει να αποφύγεις την αναζήτηση εργασίας. Δεν ακατάλληλα για σένα επειδή θα είναι αδύνατο να βρεις δουλειά, είναι ακατάλληλο γιατί όποια θέση κι αν βρεις εκείνο το διάστημα είναι πιθανό να κρύβει όρους και προϋποθέσεις που δε θα σε ευνοούν καθόλου. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου επιλέξεις να αναζητήσεις δουλειά είναι ευνοϊκή και επικερδής για σένα.


Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status αυτό το χρόνο, η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή. Όσο προχωράει το 2019 θα γίνεται σταδιακά καλύτερη, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα σου αποκαλυφθούν και μυστικές πηγές αύξησης του εισοδήματός σου. Αν για παράδειγμα, το εισόδημά σου εξαρτάται από των εργοδότη σου, τότε κάποια στιγμή θα μάθεις πως εδώ και καιρό επεξεργαζόταν την αύξησή σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τότε κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από παλιά έρχονται να προστεθούν στον ετήσιο προϋπολογισμό σου, ενώ αν είσαι άνεργος/η χρήματα από δημόσιο ή χρωστούμενα ή ακόμα και στήριξη από την οικογένεια αυξάνουν τις απολαβές σου. Σε κάθε περίπτωση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φαίνεται πως έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις, όχι για την ευχαρίστησή σου, αλλά για την βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να μη σου λύσουν το οικονομικό σου πρόβλημα (αν έχεις) αυτά τα χρήματα, αλλά σίγουρα θα σου δώσουν μία σημαντική “ανάσα” και έναν αξιόλογο δημοσιονομικό χώρο να κινηθείς πιο άνετα μέσα στο έτος.


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός σου τομέας δε αποτελεί προτεραιότητα για σένα το 2019, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Η καθημερινότητά σου κεραυνοβολείται από επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και δεν προσπαθείς ιδιαίτερα να δημιουργήσεις χώρο και χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η το μόνο που σε απασχολεί είναι η σταθερότητα. Προσπαθείς πολύ και επίμονη να διατηρήσεις τη σχέση σου ως έχει, μόνο και μόνο για να μην αυξηθούν οι απαιτήσεις του/της συντρόφου σου. Αυτό όμως δε λύνει το πρόβλημα… Αργά η γρήγορα, το ταίρι θα παρατηρήσει πως είσαι σχεδόν απών/ούσα και θα απαιτήσει την προσοχή σου. Μπορεί να τη βγάλεις “καθαρή” για το πρώτο εξάμηνο, όμως κατά το δεύτερο μισό του έτους ο/η σύντροφός σου θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν εργάζεσαι 24 ώρες το 24ωρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν τον ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώνεις που και που στη σχέση, τουλάχιστον αν θες να γλιτώσεις αυτή την άβολη συζήτηση για τη σχέση και την πορεία της, η οποία συχνά τείνει να ξεφεύγει…

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι υπερβολικά απασχολημένος αυτό το χρόνο για ν’ αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα απομακρύνεις ακόμα και τους φίλους σου από την καθημερινότητά σου, μόνο και μόνο για να μην καταναλώνεις πολύτιμο χρόνο από την καριέρα σου. Όμως αυτό, δεν είσαι εσύ… Είσαι από τα λίγα ζώδια του κύκλου που έχουν ανάγκη τη συντροφικότητα στη ζωή τους, όποια κι αν είναι η μορφή της. Αργά ή γρήγορα θα καταπέσεις ψυχολογικά, αναζητώντας την αιτία. Η αιτία είναι μία, η απομόνωση… Δε σε κάνει ευτυχισμένο/η η επιτυχία σου, αν δεν έχεις κάποιον/α, σύντροφο ή φίλο/η, στη ζωή σου για να τη μοιραστείς. Η απόφαση είναι δική σου. 

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Ωροσκόπος Υδροχόος – Αέρινη ισορροπία

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο, έχουν μία ξεκάθαρη αίσθηση ατομικότητας, τη ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η πιο δυνατή σχέση που θα έχεις στη ζωή σου!

Πώς θα ξέρεις ότι μια σχέση θα σε ξεσηκώσει συθέμελα; Θα το ξέρεις με την πρώτη ματιά, α ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σχέσεις: Ο καλός παραμυθάς

Η λέξη «παραμυθάς» συνήθως έχει κακό νόημα. Εμείς όμως στην προκειμένη περίπτωση δίνο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εξωτερικός χώρος και διαλογισμός

Όταν διαλογιζόμαστε, είναι σωστό να έχουμε έναν κατάλληλα οργανωμένο χώρο εξωτερικά, ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//