Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Απριλίου 2019

Γενικά

Με τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  μοιάζετε εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να επικοινωνήσετε ή να δεχτείτε την επίσκεψη ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ερωτικά

Σήμερα θα γίνετε πιο δραστήριοι ερωτικά. Πιο μάχιμοι στο να κατακτήσετε το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σας. Συναισθηματικά αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Κάθε τι διαφορετικό σας τραβάει αμέσως την προσοχή. Έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε όποιον επιθυμείτε και προς στιγμήν τα καταφέρνετε. Όμως κάποια στιγμή να θυμάστε, ότι η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να έχετε μια σταθερή σχέση, ένα σίγουρο άνθρωπο στο πλάι σας. Προς το παρόν χαρείτε την ελευθερία που σας επιτρέπουν οι συνθήκες.Αύριο

27 Απριλίου 2019

Γενικά

Έτοιμοι για δράση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Υδροχόοι. Καθόλου τυχαία, αφού, η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα , από τη μια πλευρά θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, από την άλλη όμως θα σας παρασύρει στην δίνη ενός έρωτα, ο οποίος μπορεί να είναι η αιτία να χάσετε αρκετά από τα κεκτημένα σας.

Ερωτικά

Είναι όμορφο πραγματικά να χαίρεστε το θαυμασμό που παίρνετε από τους άλλους. Η γοητεία σας, δεν αφήνει κάποιον εύκολα ασυγκίνητο. Το πνεύμα σας είναι ξεχωριστό. Σήμερα όμως υπάρχει η πιθανότητα, κάποιοι να θέλουν με τα λόγια τους να σας εξαπατήσουν εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία που έχετε να γίνεστε το κέντρο του κόσμου. Ειλικρίνεια θα βρείτε μόνο στο πρόσωπο του ανθρώπου που σας συντροφεύει και σας αγαπά, εάν δεν τον έχετε ακόμα διώξει με τις τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνετε τελευταία. Αν είστε μόνοι, απλά περιοριστείτε στο φλερτ.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    21/4 – 28/4/2019

Η ατμόσφαιρα αυτής της εβδομάδας, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ταιριάζει γάντι με τον χαρακτήρα σας.
Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ασχοληθείτε με τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε ώστε να προβάλλετε με καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή.
Την Μ. Δευτέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, ευνοούν τις ευχάριστες συζητήσεις με φίλους καθώς και με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στην οικογένεια σας.
Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε τα νεότερα μέλη της οικογένειας σας να κάνουν την επανάσταση τους, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να εκδηλώσουν τάσεις ανεξαρτησίας, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία εντάσεων και ρήξεων.
Την Μ. Τρίτη θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με φίλους .
Την Μ. Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα δώσει ένταση στην επικοινωνία.
Την Μ. Πέμπτη οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα είναι η αιτία να μην εκφράσετε τις βαθύτερες σας σκέψεις.
Την Μ. Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας  θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα.
Το Μ. Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, θα είναι η αιτία να πέσετε θύματα οικονομικής απάτης.
Ενώ την Κυριακή του Πάσχα, θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής των φιλικών και οικογενειακών συγκεντρώσεων.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Οίκο των αισθηματικών σου σου χαρίζει αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται προσοχή σε ενδεχόμενες επιπόλαιες και παρορμητικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να ανατρέψουν ό, τι θετικό έχεις καταφέρει αυτή την εβδομάδα. Αν κρατήσεις γερά τα ηνία, τότε ο έλεγχος είναι εύκολο να επανακτηθεί.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ο Ουρανός και ο Ήλιος έρχονται σε σύνοδο και αυτό φέρνει μία γενικότερη σύμπνοια μεταξύ σου και του/της συντρόφου σου, κυρίως ως προς την ατομική ελευθερία που χρειάζεστε μέσα στη σχέση σας. Ως επί το πλείστον, θα είναι μία θετική συγκυρία, η οποία κινδυνεύει μόνο από το πείσμα και των δύο που μπορεί να φέρει τριβές.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δίνεις προτεραιότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου, αλλά κάτι τέτοιο αυτή την εβδομάδα δεν είναι απαραίτητο. Στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα θα μπορούσες να έχεις, με αποτέλεσμα να μειώνεις τις πιθανότητές σου για κάποια σχέση. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι εκεί, θα συνεχίσεις να κάνεις ότι δεν τη βλέπεις;

Μάϊος 2019

Γενικά

Η οικογένεια και γενικότερα όποιο ζήτημα σχετίζεται με το χώρο του σπιτιού μονοπωλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, ενώ η έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου (4ος – σπίτι, οικογένεια) δε σου αφήνει πολλά περιθώρια να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου η κατάσταση θα χαλαρώσει, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Διδύμου, οπότε αναμένεται να μπορέσεις να διασκεδάσεις πιο ανέμελα και να επιτρέψεις στον κοινωνικό σου εαυτό να λάμψει ξανά.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου]

Κλείνεσαι, οικειοθελώς, στον εαυτό σου προκειμένου να μπορέσεις να συγκεντρωθείς σε ένα σύνολο εσωτερικών διεργασιών που είχες αφήσει εδώ και καιρό σε αναμονή. Επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου και τις αξιοποιείς.

Στον επαγγελματικό τομέα η καριέρα σου μπαίνει στο απόλυτο επίκεντρο της προσοχής σου και είναι ίσως ο τομέας με τη μεγαλύτερη σημασία για σένα μέσα στο Μάιο. Έχεις πολύ σημαντικές πιθανότητες ανόδου, κάτι που φυσικά γνωρίζεις, και για το λόγο αυτό οι κινήσεις σου είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Πάνω σε ό, τι εργαστείς τώρα, θα αποφέρεις σημαντικούς καρπούς μεσοπρόθεσμα.

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείς ότι η πρόοδος είναι ανάλογη της δραστηριότητας και της επιτυχίας σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Η αλήθεια είναι πως δομείς τόσο προσεκτικά τη στρατηγική σου στην καριέρα σου που είναι σχεδόν απίθανο να μην ακολουθήσουν και τα οικονομικά σου αυτή τη νικηφόρα πορεία.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Όσο και να προσπαθείς να ανεβάσεις ρυθμούς, ο Μάιος σε βρίσκει αρκετά υποτονικό/ή. Φαίνεται ότι έχεις μπει σε μία κατάσταση “αυτόματου πιλότου” από την οποία αν δεν προσπαθήσεις πιο ενεργά να βγεις, θα σε κάνει αναπόφευκτα να υποπίπτεις από σφάλμα σε σφάλμα.

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις μια τάση να ονειροβατείς, αλλά ευτυχώς για εσένα υπάρχουν άνθρωποι στον εργασιακό σου χώρο που σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Μην εφησυχάζεις διότι η βοήθειά τους δε θα σου παρέχεται για πάντα.

Στον οικονομικό τομέα σου παρατηρείται σταθερότητα και φαίνεται ότι διατηρείται χωρίς να σε φέρνει μπροστά από μεταβολές που μπορεί να αποδεικνύονταν επιζήμιες για σένα. Σε αντίθεση με τη δουλειά σου, οι οικονομικές σου συναλλαγές χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη σιγουριά και ακεραιότητα.

3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου]

Είναι ένας καλός μήνας για να ανακαλύψεις τη δυναμική σου σε ατομικό επίπεδο, χωρίς να αφήσεις την όποια ομάδα να επηρεάσει την απόδοσή σου. Δεν είναι ότι η ομαδικότητα δε σου ταιριάζει γενικά, απλούστατα, αυτός ο μήνας έχει να κάνει μόνο με εσένα και τις ατομικές σου ικανότητες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να παλέψεις αρκετά ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου, καθώς ο Μάιος θα αποδειχθεί κάπως δύσκολος μήνας για την εργασία σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορούν να σου κοστίσουν.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι τα πράγματα, προς το παρόν τουλάχιστον είναι σταθερά, αλλά μην εφησυχάσεις καθώς η σταθερότητα αυτή είναι ρευστή. Η κρίση σου μπορεί να μην είναι πολύ καθαρή αυτόν το μήνα, κάτι που μπορεί να σου φέρει περισσότερα έξοδα από όσα υπολογίζες. Προσοχή στη διαχείριση.

Ερωτικά

Δυσκολεύεσαι να εστιάσεις πλήρως στα αισθηματικά σου και φαίνεται ότι ασχολείσαι μαζί τους αποσπασματικά και με μια εσάνς συγκεχυμένου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εκτός από τις στιγμές που γίνεσαι ασαφής ως προς τις προθέσεις σου και προκαλείς σύγχυση στους ανθρώπους γύρω σου (κυρίως στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε σας συνδέει δεσμός, είτε όχι).

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η, αφού το ταίρι σου γνωρίζει πολύ καλά ότι η κάπως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου και σε ένα μεγάλο βαθμό αποτελεί τη γοητεία σου. Ακολούθησε το παράδειγμα του/της συντρόφου σου προκειμένου να προσγειώνεσαι πού και πού (άλλωστε αυτό είναι η γοητεία του ταιριού σου).

Αν είσαι αδέσμευτος/η ο Μάιος θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στον ορίζοντα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί, αλλά εσύ και πάλι υιοθετείς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να δίνεις ανάμικτα μηνύματα, τα οποία δεν ξέρει πώς να ερμηνεύσει. Γοητευτική η μυστηριώδης σου φύση, αλλά κάπου κάπου χρειάζεται και λίγη ευθύτητα.

1ο δεκαήμερο

[20-29 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο ήμισυ του 2019 θα είναι ήπιο, σταθερό και ως εκ τούτου ιδανικό για να χτίσεις πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, αξιοποιώντας ακριβώς αυτή τη νηνεμία. Η υπερβολική σου προσκόλλησή σου με θέματα της εργασίας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, οπότε είναι σημαντικό αρκετά νωρίς μέσα στο έτος να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστότερα το χρόνο που αφιερώνεις σε κάθε τομέα της ζωής σου και να ακονίσεις τις ικανότητές σου στην εξισορρόπηση ιδιαίτερων καταστάσεων για την πρόληψη κρίσεων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, αφού φαίνεται να χάνεις λίγο την μπάλα και αποσταθεροποιούνται σημαντικά οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας-οικογένειας. Αν δεν χειριστείς με μεγάλη ακρίβεια και σύνεση τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ενδεχομένως μεγάλα προβλήματα που θα σε ακολουθήσουν μέχρι το επόμενο έτος. Αξιοποίησε τη φυσική σου ψυχραιμία, ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα εξαιρετικό έτος που έρχεται με πολλές υποσχέσεις για δουλειά και κέρδη. Εστίασε την προσοχή και την ενέργειά σου από το δεύτερο τετράμηνο και μετά σε αλλαγές που μπορεί να θεωρούνται από πολλούς ακόμα και  επαναστατικές ή ακόμα και ουτοπικές αλλά στην περίπτωσή σου θα εκτινάξουν στα ύψη τις επιτυχίες σου, όπως κι αν αυτές μεταφράζονται. Πολύτιμοι αρωγοί μέσα στο 2019 θα είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως από το χώρο της οικογένειας, αφού θα σου παράσχουν σημαντικότατη βοήθεια σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν είστε άνεργοι/ες ετοιμαστείτε για ένα πολύ δραστήριο έτος και μάλιστα να είστε έτοιμοι/ες για ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται ξαφνικά, απρόσμενα, ενδεχομένως και σε χώρους που δεν τους είχατε σκεφτεί. Η κρίση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να αντιληφθείς ποιες από αυτές τις ευκαιρίες θα μπορέσουν να σου προσφέρουν ουσιαστική σταθερότητα και ποιες θα έχουν μόνο πρόσκαιρο χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, η εγρήγορσή σου και η διορατικότητά σου θα αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι, ενώ ταυτόχρονα θα σε προφυλάξουν από κακοτοπιές και λάθος επιλογές.


Οικονομικά

Δυναμική έναρξη για τα οικονομικά σου μέσα στο 2019, ανεξάρτητα από το οικονομικό σου στάτους, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρίσκεις πόρους, σχετιζόμενους με τη δουλειά σου και μη, αλλά χρειάζεται μία προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις γιατί έχεις μια τάση σπατάλης όταν έχεις χρήματα, και ιδιαίτερα τώρα. Φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός σου δε σου επιτρέπει να αποταμιεύσεις καθόλου, αφού ό, τι έρχεται στα χέρια σου ξοδεύεται σχεδόν άμεσα, κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί να μην είναι αρκετό να σε βλάψει, αλλά η αποταμίευση μόνο ως θετική μπορεί να αποτιμηθεί. Τήρησε το μέτρο σε κάθε σου συναλλαγή, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις χωρίς καμία έγνοια ενδεχόμενες ξαφνικές δαπάνες και απόφυγε να ξοδεύεις με βάση το συναίσθημα. Η λογική είναι φίλη σου!


Αισθηματικά

Φίλε/η Υδροχόε, έχει ωραία γεύση η ελευθερία, έτσι δεν είναι; Κι εσύ φαίνεται ότι φέτος την αποζητάς εντονότερα από ποτέ, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Το βασικό σου ζητούμενο για τη νέα χρονιά θα είναι η ανεξαρτησία σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ταραχές -εύλογα- στους δεσμευμένους/στις δεσμευμένες εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά θα λειτουργήσει εξαιρετικά -επίσης εύλογα- για όσους/ες δε βρίσκονται σε κάποια σχέση.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε διπλωματικά την τεράστια έλξη σας προς την ανεξαρτησία σας, αν δε θέλετε ο/η σύντροφός σας να θεωρήσει εαυτόν/η περιττό/ή και προχωρήσει χωρίς εσάς. Οι προστριβές είναι πάντα στο πρόγραμμα μέσα σε μία σχέση, όμως μέσα στο 2019, οι δικές σου με το ταίρι σου θα πάρουν μια πολύ συγκεκριμένη μορφή η οποία έχει να κάνει με το χώρο που μοιράζεστε και κυρίως με το ποσοστό που εκχωρείς εσύ στο ταίρι σου. Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσεις, και όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο το καλύτερο, είναι ότι δεν είναι η σχέση καθαυτή το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ τη σχέση σου. Πριν εκστομίσεις οποιαδήποτε κατηγορία στο/στη σύντροφό σου είναι σημαντικό να έχεις κάνει τη δική σου αυτοκριτική, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε θα θελήσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου ψύχραιμα και μακροπρόθεσμα. Αν κάποιος/α μπορεί να το κάνει, είσαι εσύ.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες το 2019 μπαίνει σαν παιδική χαρά στη ζωή σας, φέρνοντας όλα εκείνα που ποθείτε, όχι μόνο για φέτος, αλλά και γενικότερα ως στάση ζωής. Κοινωνικότητα, έξοδοι, συζητήσεις, διασκεδάσεις, μετακινήσεις, ελευθερία: όλα αυτά έρχονται άφθονα να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου και να σου δώσουν ένα σύνολο εμπειριών που σίγουρα θα θυμάσαι για τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις μέσα στο 2019, μπορεί να μην προβλέπεται κάποια μακροπρόθεσμη συνύπαρξη, αλλά είναι σημαντικό να πούμε ότι πέρα από τις εμπειρίες που θα σου χαρίσουν, μπορεί να παραμείνουν στο παρασκήνιο και να επανεμφανιστούν στη ζωή σου σε δεύτερο χρόνο.

2ο δεκαήμερο

[30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 αισθάνεσαι σιγουριά και αισιοδοξία στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να γνωρίζεις πως σου προκύπτει. Το ένστικτό σου σου λέει ότι αυτός ο χρόνος θα είναι συναρπαστικός για σένα και την καριέρα σου και πως όλοι σου οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθηση σου είναι αρκετά ακριβής σ’ ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου και καλώς την ακούς. Εργάζεσαι με περισσότερο κέφι απ’ ό, τι το περασμένο έτος, αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δέχεσαι μεγάλη, αλλά κρυφή εύνοια από ανώτερούς σου και αξιολογείσαι συνεχώς με την προοπτική να επιβραβευθείς το 2019. Ξέρεις πως το έργο που προσφέρεις είναι σημαντικό και αξιόλογο, γι’ αυτό δεν αλλάζεις και πολλά πράγματα φέτος, παρά μόνο τη διάθεσή σου. Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους προϊστάμενούς σου είναι πιο ξεκάθαρα, επιβεβαιώνοντας το ένστικτό σου. Το status σου, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το οικονομικό αναβαθμίζονται, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό, αλλά για πολλούς λόγους καθυστέρησε. Όμως μην επαναπαύεσαι, καθώς η επαγγελματική σου άνοδος δεν ολοκληρώθηκε, αλλά μόλις ξεκίνησε.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς πολύ χλιαρά, αλλά σταθερά το έτος, χωρίς να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας σου. Όμως κατά το δεύτερο τετράμηνο, η δραστηριοποίησή σου αυξάνεται τόσο πολύ που σε βάζει σε σκέψεις. Όχι τόσο για τη δουλειά, όσο για σένα και τις αντοχές σου. Επαγγελματικά και οικονομικά πρόκειται να είναι ανοδικό έτος για σένα, όμως επειδή η δουλειά σου αυξάνεται ανά περιόδους, εξαντλείσαι σωματικά και πνευματικά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αλλάξεις ορισμένα πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου, ούτως ώστε ο φόρτος εργασίας να απλώνεται ομοιόμορφα μέσα στο χρόνο, αποφεύγοντας έτσι την προσωπική σου καταπόνηση. Είτε βρεις τρόπο να διευθετήσεις αυτή τη λεπτομέρεια που σ’ εξαντλεί, είτε όχι, κατά τον τελικό απολογισμό του έτους, η ικανοποίησή σου θα κάνει όλη την κούραση να ξεχαστεί.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις είτε τη δουλειά των ονείρων σου, αλλά εξίσου πιθανό είναι να βρίσκεις συνεχώς δουλειές που τις αποφεύγεις εδώ και καιρό. Οι σημαντικές ευκαιρίες σου, είτε καλές, είτε κακές, συσπειρώνονται στους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα είσαι ικανός/η να πιάσεις δουλειά οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Αν είσαι γρήγορος/η και κυρίως αν ο συγχρονισμός σου είναι ικανοποιητικός, μπορείς μέσα στο 2019 να βρεις μια δουλειά που θα σου αρέσει και θα σου προσφέρει αντίστοιχη οικονομική αποκατάσταση. Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο ιδανικό;


Οικονομικά

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον οικονομικό σου τομέα για το 2019, τόσο θετική όσο και αρνητική. Ξεκινώντας από τα αρνητικά, είναι άξιο λόγου το πόσο κακή αίσθηση έχεις φέτος με τη διαχείριση. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, άλλο πράγμα η γενναιοδωρία και άλλο η σπατάλη. Αυτό το χρόνο έχεις την τάση να δαπανάς σημαντικά ποσά, χωρίς έλεγχο. Σπαταλάς για τον εαυτό σου, για το σπίτι και την οικογένειά σου, για φίλους, για το/τη σύντροφός, ενώ αρκετές φορές φαίνεται να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού, αδυνατώντας να καταλάβεις ή να θυμηθείς που πήγαν τα χρήματά σου. Καλά κάνεις και κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπο, όμως κάποιες φορές τα έξοδά σου δεν έχουν ούτε λόγο, ούτε ουσία. Πρέπει λοιπόν αυτό το έτος να είσαι πιο προσεκτικός/η όταν διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, διότι ενώ δεν υπάρχει λόγος, καταλήγεις στο τέλος κάθε μήνα να αναρωτιέσαι πως δημιουργήθηκε το έλλειμμα. Τα ευχάριστα νέα τώρα είναι πως παρ’ όλο που δεν έχεις αυτοέλεγχο όταν πρόκειται για σπατάλη, έχεις και μία σχεδόν απόκοσμη ικανότητα να βγάζεις χρήμα. Δεν ξέρεις πως, απλώς συμβαίνει… Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως όχι μόνο αναπληρώνεις τη “ζημιά” της σπατάλης σου, αλλά μέχρι του τέλος του 2019 θα έχεις καταφέρει να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδα, χωρίς να το καταλάβεις. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικά

Σπατάλη και γενναιοδωρία… Είναι δύο έννοιες που θα σε απασχολήσουν πολύ το 2019, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Η πρόκληση που αντιμετωπίζεις φέτος είναι αυτή ακριβώς, να μάθεις να διαχωρίζεις και να ξεχωρίζεις αυτές τις δύο έννοιες, ανεξάρτητα με τον τομέα που τις συναντάς.

Αν είσαι δεσμευμένος/η τότε αυτό το χρόνο μαθαίνεις πως να είσαι ουσιαστικά γενναιόδωρος/η. Δίνεις όλο σου το “είναι” στο/στη σύντροφό σου και παλεύεις καθημερινά για να βελτιώσεις τη σχέση σου σε όλα τα επίπεδα, αλλά να βελτιωθείς κι εσύ ο/η ίδιος/α σα μονάδα μέσα σε αυτή. Θα υπάρξουν στιγμές, κατά τη διάρκεια του έτος που θα διχαστείς σχετικά με το αν δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, όμως η στάση του/της συντρόφου σου απέναντί σου θα σε πείσει πως δε δίνεις ακόμα αρκετά. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνας θα νιώθετε πως έχετε βρει το άλλο σας μισό και δεν αποκλείεται να συζητήσετε σοβαρά το ενδεχόμενο του επόμενου βήματος στη σχέση σας, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται για εσάς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, τότε η συναισθηματική σπατάλη είναι σήμα κατατεθέν σου για αυτό το χρόνο. Έχεις την τάση να δίνεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει, ενώ δε θα είναι λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια του 2019 που θα αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις, πιστεύοντας μάλιστα πως κάνεις το σωστό. Πρέπει να βρεις τρόπο να μετριάσεις αυτή την κατάσταση, γιατί ως το τέλος του χρόνου θα έχεις “στραγγίξει” συναισθηματικά, χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να γίνεις πιο επιλεκτικός/η, καθώς φέτος τείνεις να κολλάς με άτομα που δεν αξίζουν, ούτε την προσοχή σου, ούτε το χρόνο σου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που σίγουρα αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο και υπάρχουν καλές προοπτικές για τη μεταξύ σας πορεία, όμως είναι απαραίτητο να είσαι πιο εγκρατής, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό, γιατί είναι πιθανό να τον/την τρομάξεις.


3ο δεκαήμερο

[9-18 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Έχεις κρατήσει και θάψει μέσα σου κάποιες επιθυμίες που αφορούν στην καταξίωσή σου, οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά νωρίς μέσα στο έτος, ζητώντας σου να ικανοποιηθούν. Αυτά τα απωθημένα που έχεις διατηρήσει ταράζουν το υποσυνείδητό σου, καθώς μετατρέπονται σε ισχυρές επιθυμίες που δεν μπορείς πια να κρατάς σε καταστολή. Η ανάγκη σου για αναγνώριση και ισχύ στη δουλειά είναι το κίνητρό σου για φέτος που σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και επίμονα από ποτέ. Ενδέχεται ανά διαστήματα να σου δημιουργούνται ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με το αν κανείς καλά που κυνηγάς τα όνειρά σου ή αν στο τέλος της ερήμου σου θα βρεις όαση, όμως αυτός ο πεσιμισμός είναι δημιούργημα της φαντασίας σου και μόνο. Το 2019 είναι το έτος σου, τουλάχιστον σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα και αν επιτρέψεις στην απαισιοδοξία σου να κάμψει τις φιλοδοξίες σου, τότε θα πετάξεις μία μοναδική ευκαιρία να κατακτήσεις την κορυφή, η οποία αυτό το χρόνο έχει χώρο μόνο για σένα. Το ευχάριστο είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχεις ένθερμη υποστήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε επαναφέρει στην “κούρσα”, ακόμα κι όταν είσαι έτοιμος/η να εγκαταλείψεις.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η σημαντικές ευκαιρίες μέσα στο 2019 να κάνεις την επιχείρησή σου να πετύχεις, αλλά ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζεις και ισχυρές προκλήσεις. Η εκκίνηση του έτους είναι καλή και σταθερή για σένα και πρέπει να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις αυτή τη σταθερότητα. Αν έχεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, καλό θα ήταν να τις διευθετήσεις ή απλώς να τις ρυθμίσεις κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, καθώς κατά το δεύτερο τετράμηνο είναι είναι πιθανό να να έρθουν ξανά στο προσκήνιο με μεγαλύτερες απαιτήσεις, οι οποίες ενδέχεται να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το 2019 δεν ενδείκνυται για αλλαγές, αναβαθμίσεις ή επεκτάσεις, μπορείς όμως εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα τις επιχείρησής σου να δημιουργήσεις ένα αρκετά κερδοφόρο έτος.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς να βρεις δουλειά όποια στιγμή επιθυμήσεις κατά τη διάρκεια του 2019, όμως ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι το μόνο διάστημα που θα πρέπει να αποφύγεις την αναζήτηση εργασίας. Δεν ακατάλληλα για σένα επειδή θα είναι αδύνατο να βρεις δουλειά, είναι ακατάλληλο γιατί όποια θέση κι αν βρεις εκείνο το διάστημα είναι πιθανό να κρύβει όρους και προϋποθέσεις που δε θα σε ευνοούν καθόλου. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου επιλέξεις να αναζητήσεις δουλειά είναι ευνοϊκή και επικερδής για σένα.


Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status αυτό το χρόνο, η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή. Όσο προχωράει το 2019 θα γίνεται σταδιακά καλύτερη, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα σου αποκαλυφθούν και μυστικές πηγές αύξησης του εισοδήματός σου. Αν για παράδειγμα, το εισόδημά σου εξαρτάται από των εργοδότη σου, τότε κάποια στιγμή θα μάθεις πως εδώ και καιρό επεξεργαζόταν την αύξησή σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τότε κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από παλιά έρχονται να προστεθούν στον ετήσιο προϋπολογισμό σου, ενώ αν είσαι άνεργος/η χρήματα από δημόσιο ή χρωστούμενα ή ακόμα και στήριξη από την οικογένεια αυξάνουν τις απολαβές σου. Σε κάθε περίπτωση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φαίνεται πως έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις, όχι για την ευχαρίστησή σου, αλλά για την βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να μη σου λύσουν το οικονομικό σου πρόβλημα (αν έχεις) αυτά τα χρήματα, αλλά σίγουρα θα σου δώσουν μία σημαντική “ανάσα” και έναν αξιόλογο δημοσιονομικό χώρο να κινηθείς πιο άνετα μέσα στο έτος.


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός σου τομέας δε αποτελεί προτεραιότητα για σένα το 2019, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Η καθημερινότητά σου κεραυνοβολείται από επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και δεν προσπαθείς ιδιαίτερα να δημιουργήσεις χώρο και χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η το μόνο που σε απασχολεί είναι η σταθερότητα. Προσπαθείς πολύ και επίμονη να διατηρήσεις τη σχέση σου ως έχει, μόνο και μόνο για να μην αυξηθούν οι απαιτήσεις του/της συντρόφου σου. Αυτό όμως δε λύνει το πρόβλημα… Αργά η γρήγορα, το ταίρι θα παρατηρήσει πως είσαι σχεδόν απών/ούσα και θα απαιτήσει την προσοχή σου. Μπορεί να τη βγάλεις “καθαρή” για το πρώτο εξάμηνο, όμως κατά το δεύτερο μισό του έτους ο/η σύντροφός σου θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν εργάζεσαι 24 ώρες το 24ωρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν τον ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώνεις που και που στη σχέση, τουλάχιστον αν θες να γλιτώσεις αυτή την άβολη συζήτηση για τη σχέση και την πορεία της, η οποία συχνά τείνει να ξεφεύγει…

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι υπερβολικά απασχολημένος αυτό το χρόνο για ν’ αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα απομακρύνεις ακόμα και τους φίλους σου από την καθημερινότητά σου, μόνο και μόνο για να μην καταναλώνεις πολύτιμο χρόνο από την καριέρα σου. Όμως αυτό, δεν είσαι εσύ… Είσαι από τα λίγα ζώδια του κύκλου που έχουν ανάγκη τη συντροφικότητα στη ζωή τους, όποια κι αν είναι η μορφή της. Αργά ή γρήγορα θα καταπέσεις ψυχολογικά, αναζητώντας την αιτία. Η αιτία είναι μία, η απομόνωση… Δε σε κάνει ευτυχισμένο/η η επιτυχία σου, αν δεν έχεις κάποιον/α, σύντροφο ή φίλο/η, στη ζωή σου για να τη μοιραστείς. Η απόφαση είναι δική σου. 

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μονα ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ιωάννα

Αν είσαι μέσα σε προβληματικές καταστάσεις και δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς , κάλεσε με για να σε βοηθήσω να προχωρήσεις και να βάλεις τάξη στην ζωή σου.

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Οι αστρολογικοί δείκτες ευτυχίας στην ερωτική σου ζωή!!

Μπορεί να θεωρείτε ο ένας τον άλλον ως δεδομένο. Καθώς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η λατρεμένη Αφροδίτη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντική. ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μια ματιά στην Αστρολογία της Ανατολής

Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτος από τους πλανήτες αυτούς καθεα ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u