Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

4 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να πάρετε χαρά από κάποια σημαντική συμφωνία που θα κάνετε.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε θετική επικοινωνία σήμερα με το ταίρι σας και ίσως πάρετε χαρά και από τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να φλερτάρετε και θα έχετε αρκετή τύχη και θετικά αποτελέσματα.Αύριο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Πανσέληνος  στον Λέοντα σήμερα και τον 7ο σας οίκο  θα σας απασχολήσει με  θέματα επαγγελματικά αλλά και θέματα με συνεργάτες που μπορεί να σας δημιουργήσουν εντάσεις και ανατροπές ωστόσο και εσείς οι ίδιοι ίσως να έχετε την ανάγκη να κάνετε δραστικές αλλαγές.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να κάνετε υπομονή με το ταίρι σας και να ξεπεράσετε θέματα σπιτιού που σας δημιουργούν εντάσεις.Οι αδέσμευτοι μπορεί να θελήσετε να βρεθείτε με ένα πρόσωπο ωστόσο μπορεί να σας απασχολούν θέματα χώρου.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά με κάποιους από εσάς να έχετε κάνει μια επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία ή κάποιο ταξίδι ενώ κάποια σχέδιά σας με την ευθυδρόμηση του Άρη και του Ερμή ίσως να κινήθηκαν πιο γρήγορα ή να έχετε καλύτερες εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο Δίας από τον Κριό θα συνεχίσει να βελτιώνει τις επαφές σας με το περιβάλλον ή τα αδέλφια σας αλλά και την επικοινωνία σας ενώ η Αφροδίτη  στους Ιχθύες θα βελτιώσει επίσης  και τα οικονομικά σας .Προς το τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Ερμή –Ποσειδώνα θα χρειαστεί μια προσοχή σε σχέδια που ίσως να κάνετε και να είναι κάπως απατηλά ενώ προσέχετε υποσχέσεις αλλά και αρχεία στον υπολογιστή σας.

Επίσης η Πανσέληνος στον Λέοντα ίσως να φέρει κάποιες εντάσεις και ανατροπές ,εντάσεις στην καριέρα σας και αποκαλύψεις που ίσως να πρέπει να χειριστείτε με ψυχραιμία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα είστε πιο καλά συναισθηματικά από αυτή την εβδομάδα ωστόσο δώστε περισσότερη προσοχή σε κινήσεις των παιδιών σας αλλά και σε οικονομικές απαιτήσεις που ίσως να έχουν ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με το σπίτι και την οικογένεια που ίσως να σας αναστατώσουν.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ωστόσο μην είστε τόσο ευκολόπιστοι με κάποια σχέση από το παρελθόν.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιό σας αλλά και με την Αφροδίτη να βρίσκεται στους Ιχθύες και να ευνοεί τα οικονομικά σας ενώ ο Άρης στους Διδύμους ευθύδρομος πια μαζί με τον Ερμή στον Αιγόκερω θα βοηθήσουν να εξελίξετε κάποια σχέδιά σας και εκκρεμότητες πιο γρήγορα.Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε γύρω στις 05.02 με την Πανσέληνο στον Λέοντα που ίσως να σας φέρει κάποιες ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες παρόλο που ίσως να βρεθούν λύσεις στις 08.02 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

Στις 12.02 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με το περιβάλλον σας ενώ το εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό στις 18.02 ίσως να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε κάποια συμφωνία και γνωριμία που θα σας ευνοήσει και οικονομικά.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επίσης θα φέρει ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα για κάποιους από εσάς ενώ η Αφροδίτη στον Κριό επίσης θα ευνοήσει επαφές και γνωριμίες ενώ θα βελτιώσει και την επικοινωνία με το περιβάλλον σας.

Προσέχετε επίσης το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 22.02 που ίσως φέρει και πάλι καυγάδες και διαφωνίες ίσως και για οικονομικά θέματα παρόλο που κάποιοι θα βρείτε λύσεις και θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια συμφωνία ή γνωριμία με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο τέλος του μήνα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι  ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες και ανατροπές σε θέματα οικογενειακά γύρω στις 05.02 και στις 22.02 που θα πρέπει να χειριστείτε με ψυχραιμία αφού θα καταφέρετε τελικά να βρείτε λύσεις ενώ από τις 20.02 και μετά τα πράγματα θα είναι πιο θετικά για να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και κάποιοι ίσως να δώσετε και υποσχέσεις αγάπης προς το τέλος του μήνα.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κλείσετε σχέσεις με το παρελθόν και πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία ,να κάνετε νέα ξεκινήματα και να νιώσετε αρκετά τυχεροί με την εξέλιξη μιας πολύ τυχερής συνάντησης.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία και κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας ωστόσο κάποιοι ίσως να είχατε και επιστροφές από το παρελθόν φίλων και ερώτων ενώ κάποιοι ίσως να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε ώστε να κάνετε έναν απολογισμό ενώ ίσως να σας απασχολούν και κάποια οικονομικά θέματα.Ωστόσο μετά τις 20.01 που οι εν λόγω πλανήτες θα ορθοδρομήσουν θα νιώσετε πιο έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέα ξεκινήματα καθώς και να ευνοηθείτε από τον Δία στον Κριό μέσα από τα αδέλφια σας ή τον περίγυρό σας σας ή εσείς ίσως να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας μέσα από κάποια εργασία ενώ ίσως να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον αλλά να βγάλετε και ένα δίπλωμα.

Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 15.05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο που θα ευνοήσει ακίνητα,την οικογένειά σας αλλά κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε σε συγκατοικήσεις αλλά και μια εργασία μέσα από το σπίτι.Σημαντική αλλαγή επίσης θα είναι αυτή του Κρόνου που θα αφήσει το ζώδιό σας και θα περάσει στους Ιχθύς .Σίγουρα κάποιοι θα ανακουφιστείτε από υποχρεώσεις ωστόσο ο Κρόνος στον οίκο των οικονομικών σας δεν θα σας στερήσει έσοδα αλλά δεν θα σας φέρει και πλεόνασμα οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προγραμματισμένοι.

Επίσης ο Ουρανός θα παραμείνει στον Ταύρο και θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου  του ζωδίου σας  και θα συνεχίσει να φέρνει δυσκολίες και αλλαγές ενώ και ο Ποσειδώνας επίσης στον οίκο των οικονομικών σας θα χρειαστεί προσοχή σε θέματα οικονομικά.Τέλος ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο για ένα μικρό διάστημα από 23.03-11.06 και θα επηρεάσει τις δύο πρώτες μοίρες του ζωδίου σας που ίσως να σας κάνει να κάνετε ριζικές αλλαγές στον εαυτό σας που θα φανούν περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Θετικά διαστήματα για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι από τις αρχές του Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ,επίσης και η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα είναι θετική για εσάς από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι 20.02,η Αφροδίτη στον Κριό από 21.02-16.03,η Αφροδίτη στους Διδύμους από 11.04-07.05,η Αφροδίτη στον Ζυγό από 09.11-04.12.Επίσης η μεγάλη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα από 05.06-08.10 θα είναι θετική για το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε αρκετά στις σχέσεις σας εάν θέλετε να αποφύγετε χωρισμούς.Επίσης από τις 24.07-03.09 που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη ίσως να έχετε επιστροφές από το παρελθόν που θα πρέπει να επανεξετάσετε.

Επίσης οι Εκλείψεις θα είναι τέσσερις το 2023 δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα είναι πιο ευνοϊκές για εσάς ωστόσο στις 20.04  ίσως να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέδια αλλά και σε πισώπλατα χτυπήματα που ίσως να έχετε στην καριέρα σας.Κάποιοι θα πρέπει να προσέχετε και παρασκηνιακές κινήσεις ή ίσως να προκύψουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα που δεν έχετε τακτοποιήσει και θα πρέπει τώρα να το κάνετε.Το κλείσιμο του κύκλου των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά θα σας δυσκολέψει και πάλι με τις Σεληνιακές Εκλείψεις στις 05.05 και 28.10 ωστόσο θα πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα οικογενειακά,καριέρας και σχέσεων ή συνεργασιών ακόμη και να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα για να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Επίσης μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ,μην πάρετε αποφάσεις και μην βάλετε υπογραφές την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 28.12-18.01 στον Αιγόκερω ,από 20.04-15.05 στον Ταύρο που ίσως να έχετε συζητήσεις και καθυστερήσεις σε οικογενειακά θέματα,από 23.08-15.09 στην Παρθένο αλλά και από 13.12-02.01.24 και πάλι στον Αιγόκερω.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, Προετοιμαστείτε είτε ν ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μονα ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξία

…Μπορώ να σου δώσω απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου. Η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου μέσα από ένα τηλεφώνημα.  Μην διστάζεις  να προχωρήσεις την ζωή σου. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρι ...

Ήρα Φωτάκη

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Οδηγός Γάμου …

Κριός Σε περίπτωση που κάνετε πρόταση γάμου σε ένα Κριό , υπολογίστε την αίσθηση της πε ...

Σχέσεις - Αγάπη

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες !

Όταν πρόκειται για το ραντεβού μιας γυναίκας, η συνομιλία κυβερνά το έθνος. Αυτό οφείλ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τι είναι τελικά ο Άλιστερ Κρόουλι ;

Μία από τις πρώτες προσωπικότητες, Της οποίες κάποιος αναζητητής θα συναντήσει κατά τ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u