Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

17 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, συμπίπτει , για εσάς τους Υδροχόους, με μια χρονική στιγμή που είστε πιο ξέγνοιαστοι. Έτσι, η  επιθυμία σας για εξερεύνηση και περιπέτεια θα βρει πρόσφορο έδαφος. Ενώ, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα σας απογειώσει. Ωστόσο σήμερα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήτανε να αποφύγετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με ένα άτομο που τώρα γνωρίσατε.

Ερωτικά

Εσάς, σας αναζητούν όλοι και αυτό σας δίνει μια παραπάνω ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα που θα φέρει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, σε όλα τα αέρινα ζώδια, εσείς πιθανόν και να έχετε μια πληροφορία – πρόσκληση από το παρελθόν σας. Σίγουρα έχετε αφήσει το ερωτικό σας σημάδι ανεξίτηλα, πάνω στην καρδιά του πρώην σας, που κάτι νέο θέλει να σας πει.Αύριο

18 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με τα αποκτήματα σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, θα βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους να προστατέψετε τα αποκτήματα σας (υλικά και μη). Στην προσπάθεια σας όμως, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές. Επίσης σήμερα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της  καλό θα ήταν να μην βιαστείτε  να βγάλετε συμπεράσματα , είτε θετικά είτε αρνητικά, για άτομα που πρόσφατα μπήκαν στη ζωή σας.

Ερωτικά

Είστε για ακόμη μια φορά απογοητευμένοι, από την απουσία επικοινωνίας και παρουσίας … του ατόμου που έχετε σχέση. Δεν λαμβάνετε αυτά που ζητάτε, και σίγουρα είστε μόνο εσείς στο να προσφέρετε παραπάνω για να υπάρχει η ισορροπία.  Κατεβάστε τους ρυθμούς σας, και θα δείτε, ότι η άλλη πλευρά, θα ξεβολευτεί και θα σας αναζητήσει πολύ περισσότερο.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Η εβδομάδα που τόσο καιρό περιμένατε επιτέλους έφτασε για εσάς τους Υδροχόους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια ,να εισπράξετε τον θαυμασμό των συνεργατών σας και να μεταμορφώσετε την δημόσια εικόνα σας. Την Τρίτη θα είστε εσωστρεφείς και ανασφαλείς.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας  θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Η Παρασκευή θα είναι η πιο σημαντική ημέρα για εσάς τους Υδροχόους, καθώς ο Άρης μετά την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιο σας  θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με αυξημένα όχι μόνο έσοδα αλλά και έξοδα. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει γλυκά κτητικούς απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κυριακή δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αφού  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Μερικές φορές είναι καλύτερο να ακολουθούμε τη ροή των πραγμάτων, ειδικά όταν δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη από αυτά που συμβαίνουν. Κάπως έτσι ξεκινάει, φίλοι Υδροχόοι, η εβδομάδα για εσάς, καθώς τα αισθηματικά σας θα παραμείνουν ένα τεράστιο μυστήριο, το οποίο δε θα καταφέρετε να λύσετε. Μην ανησυχείτε, όμως, ό, τι σας μοιάζει με καθυστέρηση, πισωγύρισμα ή απλώς αναποδιά, είναι η καλύτερη απόδειξη του “όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος”. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε θέματα εντός της σχέσης σας τα οποία απαιτούν οριστική επίλυση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει έναν χωρισμό. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ασφαλές να αποφασίσετε αυτήν την εβδομάδα, καθώς όλα μοιάζουν πολύ μπερδεμένα (κυρίως στο μυαλό σας). Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και σύντομα η απάντηση θα γίνει κάτι παραπάνω από προφανής.

Οι αδέσμευτοι είστε σε φόρμα, λαμπεροί, γοητευτικοί, ελκυστικοί, ενώ οι πλανητικές συγκυρίες ενισχύουν τη γοητεία σας βοηθώντας να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος. Χαρείτε το θαυμασμό που εισπράττετε αλλά σύντομα η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί σε κάποιον άλλο τομέα της ζωής σας, τον οποίο φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας αυτός μπορεί να αποδειχθεί πολύ ελπιδοφόρος, κυρίως όσον αφορά σε μεταγενέστερο χρόνο, αρκεί να σχεδιάσετε τώρα προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σας και να μη λειτουργήσετε βεβιασμένα, βιαστικά ή επιπόλαια. Βασιστείτε σε πρότερες εμπειρίες σας, ώστε να έχετε ένα σημείο αναφοράς, το οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει σαν φάρος, ώστε να σας υποδείξει τι και κυρίως με ποιον τρόπο θα κάνετε.

1ο δεκαήμερο [20-29 Ιανουαρίου]

Ο μήνας τουλάχιστον μέχρι τα μέσα θα είναι αρκετά ήπιος, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δε θα συμβούν πράγματα. Κατ’ αρχάς ξεκινάει να σας “αγγίζει” η θετική επιρροή του Δία από το φιλικό για εσάς Τοξότη, αυτό από μόνο πρόκειται να αλλάξει ουσιαστικά τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Οι επαφές με τα φιλικά σας πρόσωπα πυκνώνουν, ενώ μπαίνουν στη ζωή σας συνεχώς καινούργια άτομα, που έχουν τις προδιαγραφές γα να παραμείνουν καιρό σε αυτήν. Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά αρχίζει ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα, κυρίως για τον οικονομικό σας τομέα, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσετε περισσότερα μέσω της δουλειάς. Από τις 14 έως τις 25 του μήνα, προσπαθήστε να μην πιέσετε πολύ καταστάσεις και πρόσωπα, ενώ θα ήταν συνετό να είστε διπλά προσεκτικοί στις προσωπικές σας συναλλαγές. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, κάτι που θα το διαπιστώσετε γύρω στις 27-28 Νοεμβρίου, όπου και θα μάθετε πως γίνονται συζητήσεις για αναβάθμιση του ρόλου ή/και των απολαβών σας.

2ο δεκαήμερο [30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Από την αρχή του μήνα σάς προαναγγέλλονται ενάρξεις στο χώρο της δουλειάς και είναι πιθανό αυτά, τα άγνωστα για εσάς ξεκινήματα να σας προκαλέσουν αναστάτωση. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς πρόκειται να είναι ευνοϊκές για εσάς. Πριν καλά καλά το καταλάβετε, θα έχετε υλοποιήσει σημαντικό μέρος των στόχων σας, είτε αφορά στην προσωπική σας καταξίωση, είτε στα οικονομικά, είτε ακόμα και στα δύο. Αποφύγετε από τις 14 έως τις 19 Νοεμβρίου να διαχειριστείτε χρήμα, ιδιαίτερα αν δεν είναι δικό σας, γιατί είναι πολύ πιθανό, εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα να γίνει κάποιο λάθος και να βρεθείτε εκτεθειμένοι/ες. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν στη δουλειά, όποια κι αν είναι η θέση τους, και δημιουργήστε συμμαχίες, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν. Δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, απλώς κάποια στιγμή και μάλιστα σύντομα, θα χρειαστείτε τη βοήθεια και τη στήριξή τους. Έντονη θα είναι και η παρουσία των φίλων σας αυτό το μήνα, προσπαθήστε όμως να μην εμπλακείτε σε οικονομικές συναλλαγές μαζί τους, διότι από μία κακή συνεννόηση μπορεί να διαταραχθούν οι σχέσεις σας.

3ο δεκαήμερο [9-18 Φεβρουαρίου]

Είστε γεμάτοι/ες ενεργεία και θέλετε να κάνετε τα πάντα αυτό το μήνα. Προσπαθείτε συνεχώς να εκτονώσετε αυτήν την υπερένταση που έχετε, όμως ό, τι κι αν δοκιμάσετε είναι μάταιο. Έτσι θα κυλήσει ο μήνας και πρέπει να το αποδεχτείτε, όχι πως είναι κακό να νιώθετε έτσι, απλώς δε σας αφήνει να βρείτε ησυχία. Γι’ αυτό λοιπόν μέσα στο Νοέμβριο σπάνια θα σας “βλέπει” το σπίτι σας. Δουλεύετε πολύ, γεμίζετε τη μέρα σας με δραστηριότητες και διασκεδάζετε τακτικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οργανώσετε και μεγάλες μετακινήσεις με φίλους ή ακόμα και ταξίδια. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε τις βιασύνες στις μετακινήσεις σας, γιατί η ζωτικότητα που έχετε σας προκαλεί εκνευρισμό και είναι πιθανό να είστε απρόσεκτοι ή επιθετικοί απέναντι σε τρίτους. Στον επαγγελματικό τομέα τα πάντα πάνε έτσι όπως θέλατε, επομένως δε νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται με τη δουλειά. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι ο οικονομικός τομέας, καθώς οι δραστηριότητές σας είναι συνήθως δαπανηρές και δεν αποκλείεται πριν τελειώσει ο μήνας να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

Ερωτικά

Χρειάζεστε επειγόντως μία αλλαγή, ίσως και περισσότερες στην ερωτική σας ζωή, καθώς νιώθετε πως βαλτώνετε στην ίδια ανιαρή κατάσταση για μεγάλο διάστημα και αυτό σας κουράζει. Μπορείτε να επιδιώξετε αλλαγές και να τις πετύχετε, όμως φροντίστε να διαχωρίσετε τους τομείς της ζωής και μην προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας, αλλά να ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες.

Οι δεσμευμένοι,

 διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα. Υπάρχει αλληλοκατανόηση στη σχέση σας και προσπαθείτε και οι δύο πολύ για να διατηρήσετε αυτό το κλίμα. Είστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλο και αφιερώνετε χρόνο για να ακούσετε τις σκέψεις και τις ανησυχίες, ανεξάρτητα με τον τομέα της ζωής σας. Θα έλεγε κανείς πως έχετε πατήσει το κουμπί της εκκίνησης και όλα είναι ρομαντικά και ιδανικά σαν πρώτα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα όμως, είναι απαραίτητο να μοιράσετε ισόποσα το χρόνο σας ανάμεσα στη σχέση και τις φιλίες και να μην επιτρέψετε στον έναν τομέα να παρεμβαίνει στον άλλον και αντίστροφα, τουλάχιστον μέχρι τις 26 Νοεμβρίου.

Οι αδέσμευτοι,

 έχετε ανάγκη τη συντροφικότητα, όμως οι συνθήκες της ζωής σας αυτή τη στιγμή δε σας επιτρέπουν αντιπερισπασμούς. Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και βρίσκεστε σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο για την καριέρα σας. Το πρόβλημα είναι πως όταν μιλάμε για αντιπερισπασμούς αυτό το διάστημα, δε μιλάμε μόνο για τους ερωτικούς πειρασμούς που προσπαθούν να μπουν στη ζωή σας, αλλά και για την απλή φιλική συντροφιά που εσείς, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο,  έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη. Βέβαια, καλά κάνετε και αποστασιοποιείστε αυτήν την περίοδο, γιατί δε θα είστε ιδιαίτερα ευχάριστη παρέα, εξαιτίας των ευθυνών σας. Προστατεύστε τις φιλικές σας σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, όπου θα έχετε περισσότερο χρόνο και καλύτερη διάθεση για να ασχοληθείτε με όλων των ειδών τους αντιπερισπασμούς.

Το επόμενο έτος απαιτεί μια ισορροπημένη προσέγγιση από τους Υδροχόους καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής. Πολλές προσαρμογές και συμβιβασμοί απαιτούνται επίσης από την πλευρά σας. Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί από μέρους σας για να σας κερδίσουν το όνομα και τη φήμη μακροπρόθεσμα. Είναι μια καλή στιγμή για να φτιάξετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας. Οι σχέσεις, ιδιαίτερα οι νέες, πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Το έτος θα φέρει καταστάσεις όπου θα καταλάβετε το συναισθηματικό σας εαυτό σε ένα καλύτερο φως. Να είστε ευαίσθητοι όσον αφορά τα συναισθήματα των άλλων φέτος. Για το έτος 2018, οι Υδροχόοι θα μπορούσαν να αποδώσουν καλά στην επαγγελματική τους ζωή χάρη στις ευνοϊκές πλανητικές τοποθετήσεις για την περίοδο αυτή. Οι φιλοδοξίες σας θα έχουν τώρα μια νέα κατεύθυνση. Οι προσφορές, οι μισθολογικές αυξήσεις και οι αναγνωρίσεις θα αυξηθούν καθώς το έτος προχωρά. Αλλά ο δρόμος μπροστά δεν είναι εύκολος. Προσπαθήστε να επιτύχετε εγκάρδιες σχέσεις με τις αρχές και τους συναδέλφους στο χώρο εργασίας σας. Η διπλωματία θα κάνει θαύματα στον τομέα της καριέρας για τους Υδροχόους. Οι καταστάσεις που προκαλούν αμφιβολίες αρχίζουν να γίνονται ολοένα και περισσότερες κατά την έναρξη του έτους αυτού, ωστόσο στη συνέχεια θα αναγνωρίσετε πως τελικά όλες αυτές οι σκέψεις ήταν απλά λανθασμένες εικασίες. Παρ’ όλα αυτά δεν θα ήταν κακό να σιγουρεύεστε πάντα για την αξιοπιστία ενός ατόμου, πριν εμπλακείτε επαγγελματικά μαζί του. Το 2018, οι Υδροχόοι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Μια εποχή που θα πλησιάσετε ακόμα περισσότερο στον σύντροφό σας ή στον σύζυγό σας. Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε προσεγγίσεις και συμβιβασμούς από μέρους σας για το μεγαλύτερο κομμάτι των σχέσεών σας. Βεβαιωθείτε ότι η στάση και η θέση σας δεν έχουν καταστραφεί από τις κινήσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν μερικές πιθανές συναντήσεις φέτος. Εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, θα βρουν τον χρόνο που είναι αρκετά ώριμος για να έχουν μια ελεύθερη επικοινωνία με τους συντρόφους τους. Η κοινή χρήση, η ομιλία και η φροντίδα θα ήταν οι λέξεις-κλειδιά της περιόδου, αν θέλετε να σταματήσετε την παλίρροια των διαφωνιών που έρχονται στη ζωή σας φέτος. Οι Υδροχόοι έχουν ένα τυχερό έτος μπροστά τους όσον αφορά την οικονομική και υλική τους θέση. Θα υπήρχε μια αίσθηση σταθερότητας και θετικότητας στην οικονομική σας «αρένα» για την περίοδο αυτή. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, τα οικονομικά σας θα ήταν αρκετά ικανοποιητικά, με περιστασιακές περιόδους τύχης που έρχονταν στο δρόμο σας. Όλο και περισσότερες εισροές κεφαλαίων προβλέπονται για το έτος αυτό, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες ανεπιθύμητες δαπάνες. Μείνετε μακριά από τις παρορμητικές αγορές και αφήστε κάποια από τα πάθη και τις απολαύσεις σας εάν πρέπει να διατηρήσετε μια ισχυρή οικονομική κατάσταση για το έτος αυτό. Ο Υδροχόος θα φορτωθεί με ένα τεράστιο ενεργειακό βάρος το 2018. Ωστόσο, η διατροφή και η άσκηση πρέπει να είναι συνεπείς για την αποφυγή προβλημάτων αργότερα μέσα στο έτος. Αποφύγετε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Δώστε στο σώμα και στο μυαλό σας καλές ασκήσεις και τονώστε την ενέργειά σας. Μείνετε μακριά από την καθιστική ζωή, καθώς αυτό θα είχε σοβαρές συνέπειες για τη γενικότερη υγεία σας φέτος. Ξεκινήστε ένα νέο άθλημα, πηγαίνετε ένα ταξίδι, δώστε νοητικές ασκήσεις για το μυαλό σας, με αυτό τον τρόπο θα δείτε τον εαυτό σας καλύτερά του κατά το τέλος του έτους.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Oroskopos.tv

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Oroskopos.tv

Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μονα ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Oroskopos.tv

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την ζωή σου παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και αξιοποιώντας τις κα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς θα σε Αγαπήσει παντοτινά !

Με ποιον τρόπο θα γίνεις η γυναίκα της ζωής του; Τι ζητάει ο άντρας που αγαπάς για να σο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Όταν επικοινωνούμε είναι οκ να διαφωνούμε

Λαχταρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Και όταν αυτό συμβεί ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Πηγή των Θαυμάτων

Υπάρχει μια εκπληκτική πηγή, πέρα από κάθε φαντασία! Φέρνει πολλή τύχη και δίνει γονιμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!