Υδροχόος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος και σήμερα θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στις συνθήκες της καθημερινότητας με ιδιαίτερη ευκολία. Παράλληλα η δημόσια εικόνα σας θα συμβαδίζει με την ψυχική σας κατάσταση η οποία δεν είναι άλλη από αυτή της απόλυτης ηρεμίας και ισορροπίας.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις μέσα στην εργασία σας και την οικογένεια σας, είναι συνεχώς όλο και πιο πιεστικές και μάλλον τώρα έχετε γεμίσει την καθημερινότητα σας, με υποχρεώσεις που αποκλείουν την δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, απλά απολαύστε το εορταστικό κλίμα, που θα φέρει πολλούς αγαπημένους σας ανθρώπους κοντά.Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των άλλων με μια πρωτότυπη ιδέα σας. Επίσης  σήμερα, η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και να δείξετε την πιο εξωστρεφή πλευρά της ύπαρξης σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα.

Ερωτικά

Υπάρχουν πολλοί, που σας θέλουν στην ερωτική τους ζωή μέσα και ίσως και να βρουν τις σχετικές αφορμές για να σας το πουν ή και δείξουν, μέσα στην γιορτινή περίοδο. Από εσάς που είστε ελεύθεροι, οι περισσότεροι θα έχετε ήδη μπει μέσα σε νέα αισθηματική σχέση, πριν από την αλλαγή του έτους. Επίσης, εσείς που έχετε το ταίρι σας μακριά, θα καταφέρετε να κάνετε ένα ταξίδι για να συναντηθείτε.

Υδροχόος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Έτοιμοι για δράση θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Υδροχόοι. Την Κυριακή το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να κάνετε ένα ταξίδι στα βάθη της ψυχής σας και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Την Δευτέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να σας κάνει απότομους απέναντι σε όσους προσπαθήσουν να διαταράξουν την ηρεμία σας.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Την Πέμπτη, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον κοινωνικό σας κύκλο.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Το Σάββατο καλό θα ήταν να αποφύγετε την επίσκεψη σας στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας ώστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει δίπλα σας ισχυρά άτομα τα οποία θα στηρίξουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ερωτικά

Η εβδομάδα αυτή δεν ενδείκνυται και τόσο για την ενασχόλησή σας με τον αισθηματικό τομέα, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα, καθώς και τη δουλειά σας, οι εκκρεμότητες των οποίων σας μπλόκαραν σημαντικά σε αισθηματικό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι τώρα αναγκαία, προκειμένου να καταφέρετε να ασχοληθείτε σε δεύτερο, αλλά εξίσου σημαντικό, χρόνο με την καρδιά σας.

Οι δεσμευμένοι επηρεασμένοι μάλλον αρκετά από τις γιορτές, βιώνετε την απόλυτη θαλπωρή, αλλά προς την Τετάρτη-Πέμπτη, αφού νωρίτερα είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με άλλα ζητήματα που ζητούν επιτακτικά επίλυση. Παρ’ όλα αυτά, το ταίρι σας σας επιθυμεί περισσότερο από ποτέ, γεγονός που απογειώνει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας.

Οι αδέσμευτοι ξεκινάτε έναν ξέφρενο χορό γνωριμιών, διασκεδάσεων, συναντήσεων, κοινωνικών εκδηλώσεων και όλα αυτά μέσα από το πρίσμα των θαυμαστών σας, οι οποίοι φαίνεται ότι πολλαπλασιάζονται τις γιορτινές αυτές μέρες. Οι πιθανότητες να εξελιχθεί όλο αυτό σε κάτι πιο σοβαρό δεν είναι πολλές, αλλά προσοχή! Δεν είναι ανύπαρκτες. Μέσα στο πλήθος μπορεί να κρύβεται αυτός/ή που ψάχνατε. Θέλετε να κοιτάξετε πιο προσεκτικά;

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Η κοινωνικότητά σου και η διάθεσή σου για διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, καθώς φαίνεται ότι οι γιορτές βγάζουν στην επιφάνεια τον πιο κοινωνικό σου εαυτό (όχι ότι περίμενες τα Χριστούγεννα, απλώς τώρα όλα είναι σε υπερθετικό βαθμό)

1ο δεκαήμερο [20-29 Ιανουαρίου]

Η κοινωνικότητά σου καθώς και η διάθεσή σου σε καθιστούν το ιδανικότερο πρόσωπο για να διασκεδάσει κανείς μαζί του αυτές τις ημέρες.
Στον επαγγελματικό τομέα η δουλειά σου παρακολουθείται στενά από άτομο ισχύος και θεωρεί ότι έχει έρθει η στιγμή να επιβραβευτεί η δουλειά σου, όπως και αν μεταφράζεται αυτό. Το περίμενες καιρό και ο Δεκέμβριος στο έφερε σαν το σημαντικότερο δώρο Χριστουγέννων.

Στον οικονομικό τομέα πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μήνα, τα αλόγιστα έξοδα και οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/ή και πιο φειδωλός/ή στον τρόπο διαχείρισής σου για να μη βρεθεί το ταμείον…μείον.

2ο δεκαήμερο [30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου]

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται ότι σε καταλαμβάνει, καθώς γίνεσαι πιο δοτικός/ή και πιο αλληλέγγυος/η με τους ανθρώπους γύρω σου.

Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να προσφέρεις βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται, γεγονός που σε κάνει τον τέλειο/την τέλεια συνάδελφο και συνεργάτη. Ταυτόχρονα, λειτουργείς ως συνδετικός κρίκος αταίριαστων μεταξύ τους ατόμων, γεγονός που εκτινάσσει τη δημοτικότητά σου.

Στον οικονομικό τομέα η κρίση σου είναι αρκετά “θολή” και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην έχεις σοβαρές απώλειες. Παρ’ όλα αυτά, προς τα μέσα Δεκεμβρίου, κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό έρχεται στα χέρια σου μέσω της εργασίας σου, γεγονός που ισορροπεί κάπως τα πράγματα.

3ο δεκαήμερο [9-18 Φεβρουαρίου]

Μπορεί τίποτα να μη σου έχει έρθει εύκολα, αλλά αν κάτι το βάλεις στο μυαλό σου δεν ησυχάζεις μέχρι να πραγματοποιηθεί.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν υπάρχει στόχος τον οποίο δεν μπορείς να κατακτήσεις, αν το θες, ενώ λίγο μετά τα Χριστούγεννα θα μάθεις ότι έχει πραγματοποιηθεί μέρος του στόχου σου, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Στον οικονομικό τομέα μέσω της σκληρής δουλειάς, καταφέρνεις να αποκτήσεις ένα μέρος της πίτας, ωστόσο αργότερα το ποσοστό αυτό θα πολλαπλασιαστεί, κάτι για το οποίο θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή και μεθοδικότητα.

Ερωτικά

Μπορεί να έχετε παραχαλαρώσει από το γενικότερο γιορτινό κλίμα, με αποτέλεσμα μερικές φορές να συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα ή ακόμα και με μια κάποια αναισθησία. Ο Δεκέμβριος έρχεται με ένα πολύ σημαντικό μάθημα: είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε ότι απέναντί σας έχετε ανθρώπους με συναισθήματα και οι λέξεις (σας) μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια νοοτροπία ή την ίδια αντοχή με εσάς, συνεπώς προσπαθήστε, ειδικά για χάρη και των ημερών, να εναρμονιστείτε με τους άλλους γύρω σας.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ξεπεράσετε την πίεση των ημερών, με τις ετοιμασίες, τα ψώνια, τις υποχρεώσεις και να θυμάστε ότι ο/η σύντροφός σας δε βρίσκεται εκεί για να κάνει το σάκο του μποξ ή ακόμα περισσότερο να γίνεται αποδέκτης της αδιαφορίας σας. Μπορεί η πρόθεσή σας να μην είναι αυτή, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί μία χρυσή τομή, ώστε να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Οι αδέσμευτοι επηρεασμένοι μάλλον από το γενικότερο κλίμα, φαίνεται πως στρέφεστε στον εαυτό σας, σε τέτοιο βαθμό που οι δικοί σας άνθρωποι αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Έχετε, προφανώς, κάθε δικαίωμα να διαχειριστείτε το χρόνο και την ενέργειά σας όπως νομίζετε, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η στάση σας αυτή μπορεί να στέλνει λάθος μηνύματα (ειδικά σε κάποιο πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει). Βγείτε για λίγο έξω και διασκεδάστε, έστω και αν είναι για λίγες μέρες του μήνα.

Το επόμενο έτος απαιτεί μια ισορροπημένη προσέγγιση από τους Υδροχόους καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής. Πολλές προσαρμογές και συμβιβασμοί απαιτούνται επίσης από την πλευρά σας. Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί από μέρους σας για να σας κερδίσουν το όνομα και τη φήμη μακροπρόθεσμα. Είναι μια καλή στιγμή για να φτιάξετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας. Οι σχέσεις, ιδιαίτερα οι νέες, πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Το έτος θα φέρει καταστάσεις όπου θα καταλάβετε το συναισθηματικό σας εαυτό σε ένα καλύτερο φως. Να είστε ευαίσθητοι όσον αφορά τα συναισθήματα των άλλων φέτος. Για το έτος 2018, οι Υδροχόοι θα μπορούσαν να αποδώσουν καλά στην επαγγελματική τους ζωή χάρη στις ευνοϊκές πλανητικές τοποθετήσεις για την περίοδο αυτή. Οι φιλοδοξίες σας θα έχουν τώρα μια νέα κατεύθυνση. Οι προσφορές, οι μισθολογικές αυξήσεις και οι αναγνωρίσεις θα αυξηθούν καθώς το έτος προχωρά. Αλλά ο δρόμος μπροστά δεν είναι εύκολος. Προσπαθήστε να επιτύχετε εγκάρδιες σχέσεις με τις αρχές και τους συναδέλφους στο χώρο εργασίας σας. Η διπλωματία θα κάνει θαύματα στον τομέα της καριέρας για τους Υδροχόους. Οι καταστάσεις που προκαλούν αμφιβολίες αρχίζουν να γίνονται ολοένα και περισσότερες κατά την έναρξη του έτους αυτού, ωστόσο στη συνέχεια θα αναγνωρίσετε πως τελικά όλες αυτές οι σκέψεις ήταν απλά λανθασμένες εικασίες. Παρ’ όλα αυτά δεν θα ήταν κακό να σιγουρεύεστε πάντα για την αξιοπιστία ενός ατόμου, πριν εμπλακείτε επαγγελματικά μαζί του. Το 2018, οι Υδροχόοι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Μια εποχή που θα πλησιάσετε ακόμα περισσότερο στον σύντροφό σας ή στον σύζυγό σας. Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε προσεγγίσεις και συμβιβασμούς από μέρους σας για το μεγαλύτερο κομμάτι των σχέσεών σας. Βεβαιωθείτε ότι η στάση και η θέση σας δεν έχουν καταστραφεί από τις κινήσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν μερικές πιθανές συναντήσεις φέτος. Εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, θα βρουν τον χρόνο που είναι αρκετά ώριμος για να έχουν μια ελεύθερη επικοινωνία με τους συντρόφους τους. Η κοινή χρήση, η ομιλία και η φροντίδα θα ήταν οι λέξεις-κλειδιά της περιόδου, αν θέλετε να σταματήσετε την παλίρροια των διαφωνιών που έρχονται στη ζωή σας φέτος. Οι Υδροχόοι έχουν ένα τυχερό έτος μπροστά τους όσον αφορά την οικονομική και υλική τους θέση. Θα υπήρχε μια αίσθηση σταθερότητας και θετικότητας στην οικονομική σας «αρένα» για την περίοδο αυτή. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, τα οικονομικά σας θα ήταν αρκετά ικανοποιητικά, με περιστασιακές περιόδους τύχης που έρχονταν στο δρόμο σας. Όλο και περισσότερες εισροές κεφαλαίων προβλέπονται για το έτος αυτό, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες ανεπιθύμητες δαπάνες. Μείνετε μακριά από τις παρορμητικές αγορές και αφήστε κάποια από τα πάθη και τις απολαύσεις σας εάν πρέπει να διατηρήσετε μια ισχυρή οικονομική κατάσταση για το έτος αυτό. Ο Υδροχόος θα φορτωθεί με ένα τεράστιο ενεργειακό βάρος το 2018. Ωστόσο, η διατροφή και η άσκηση πρέπει να είναι συνεπείς για την αποφυγή προβλημάτων αργότερα μέσα στο έτος. Αποφύγετε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Δώστε στο σώμα και στο μυαλό σας καλές ασκήσεις και τονώστε την ενέργειά σας. Μείνετε μακριά από την καθιστική ζωή, καθώς αυτό θα είχε σοβαρές συνέπειες για τη γενικότερη υγεία σας φέτος. Ξεκινήστε ένα νέο άθλημα, πηγαίνετε ένα ταξίδι, δώστε νοητικές ασκήσεις για το μυαλό σας, με αυτό τον τρόπο θα δείτε τον εαυτό σας καλύτερά του κατά το τέλος του έτους.

Είναι ο μεγάλος έρωτας που περίμενες; Θα υπάρξει επανασύνδεση;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Μάθε τι θα γίνει στο μέλλον με τον/την αγαπημένη σου. Οι χαρισματικοί αστρολόγοι-μελλοντολόγοι τα βρίσκουν όλα! Επικοινώνησε μαζί τους και διαπίστωσέ το!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Υδροχόος

Oroskopos.tv

Γενικά

21/1 - 19/2

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εξωστρεφή και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Έχουν έντονα την επιθυμία για αλλαγή και για προσωπική ελευθερία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι η ανεξαρτησία. Είναι ανθρωπιστές πιστεύουν στην αδελφότητα αλλά σε συνδυασμό με την προσωπική ελευθερία.

Γενικώς πιστεύουν πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Είναι πρωτότυποι, επινοητικοί και ιδιαίτερα ευφυής.

Πάντα βρίσκονται πιο μπροστά από την εποχή τους. Συγκινησιακά δεν είναι θερμοί, αγαπούν όλο τον κόσμο αδιάφορα.

Υδροχόος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε ν ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Υδροχόος

In category Υδροχόος αστρολογία

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά α ...

Υδροχόος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Υδροχόο

Oroskopos.tv

Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μονα ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμο ...

Oroskopos.tv

Η αδιαφορία του Υδροχόου

In category Αρθρογραφία Υδροχόος

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Εργαζόμενη και ερωτευμένη, γίνεται;

Η αλήθεια είναι ότι η γυναικεία επανάσταση είναι κάπου στο μέλλον και όχι στο παρελθόν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ω Λίμπιντο, Ω Λίμπιντο…

Μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις! Αυτό θα μπορούσε να είναι το κανονικό τραγουδάκι των Χριστ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο πιο αθώος άνθρωπος

Με τον Ποσειδώνα ενεργοποιημένο μέσω της Αφροδίτης, είναι αξιόλογα ενδιαφέρον να δούμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!