Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 30-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 30-1-2017
<p>Κριός

Αν αρχίσετε να βλέπετε τους ανθρώπους να ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους όταν μιλάτε σήμερα, θα πρέπει να χαμηλώσετε το κήρυγμα στη φωνή σας. Δεν εννοώ να είστε δογματική, αλλά ίσως το πάθος σας είναι λίγο άστοχο.

 

Ταύρος

Πάρτε το χρόνο να αντιμετωπίσετε τα πράγματα που σας ενοχλούν. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα αυτά και θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

 

Δίδυμοι

Είστε συνήθως τόσο ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να ακούτε τους άλλους, αλλά σήμερα, είστε κάπως κακοδιάθετες. Μπορεί να μην νιώθετε ευαίσθητες, αλλά αν δεν είστε προσεκτικές με τα λόγια σας μπορεί να πληγώσετε κάποιον.

 

Καρκίνος

Ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις φεύγοντας από το σπίτι. Τα αστέρια σας δίνουμε μέχρι σήμερα αυτό που ψάχνατε. Παίρνετε μόνο μία ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση.

 

Λέων

Συνεχίζετε να χαμογελάτε αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν παραδέχεστε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα και να αφήστε τους φίλους σας να βοηθήσουν.

 

Παρθένος

Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια, αν τα πράγματα με τη σύντροφό σας δεν κυλάνε ομαλά. Αγοράστε λουλούδια, κάνουν της το δείπνο, και να της δώσετε ένα πλήρες μασάζ σώματος.

 

Ζυγός

Βάλτε αυτό το μικροπρεπείς διαφωνίες σας στο πλάι. Θα μπορούσατε να μάθετε τόσα πολλά από τον αντίπαλό σας.

 

Σκορπιός

Ο χρόνος που ξοδεύετε στο σπίτι θα πρέπει να είναι ξεκούραστος, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να καταλάβετε πώς να κάνετε το μέρος που ζείτε έναν παράδεισο, μια Εδέμ, όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε όλες τις φαντασιώσεις σας.

 

Τοξότης

Μια εξωφρενική αγορά σήμερα θα συμψηφιστεί σε μία αλυσίδα γεγονότων αύριο. Έτσι κλειδώστε τις πιστωτικές κάρτες σας και να είστε προσεκτικοί όταν ξοδεύετε τα χρήματά σας.

 

Αιγόκερως

Μην αναρωτιέστε που δεν μπορείτε να κάθεστε ακίνητοι για περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα. Τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι στα ύψη και φαίνεται σαν να υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ηρεμήσετε, το σεξ. Εάν δεν έχετε σχέση, μάλλον θα πρέπει να προχωρήσετε μόνες σας.

 

Υδροχόος

Ξεπεράστε το φόβο της αποτυχίας σας, και θα ανακαλύψετε είστε αρκετά ικανές να διώξετε παλιούς δαίμονες. Μπορείτε να βάλετε αυτά τα ζητήματα να ξεκουραστούν για πάντα, αν τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

 

Ιχθύς

Δεν χρειάζεται να ρισκάρετε τη ζωή σας. Απλά πιέστε τον εαυτό σας λίγο στα δύσκολα. Συνήθως, προτιμάτε να παίζετε με ασφάλεια, αλλά δεν θα κάνετε καμία πρόοδο αν δεν δοκιμάσετε κάτι λίγο πιο τολμηρό.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 11-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 11-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 11-2-2017

Κριός Ακόμα κι αν είστε νευρικές, είναι πιο αποτελεσματικό για να την αντιμετωπίσετε άμεσα αντί να φλυαρείτε σε ένα βαρετό δωμάτιο. Στην...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 4-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις  4-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 4-2-2017

Κριός Αντί να είστε παραγωγικές ξοδεύετε χρόνο επιπλήττοντας τον εαυτό σας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο να νιώθετε ανήσυχες γιατί δεν...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 3-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις  3-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 3-2-2017

Κριός Έχετε πάρα πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε και να μην τα αφήσετε όλα στην τύχη. Να είστε λογικοί εξαρτάται από ένα...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Κριός: Δεν χρειάζεται να χαρτογραφήσετε κάθε κίνησή σας, αλλά μια μικρή προετοιμασία, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Έχετε την τάση να μην...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Κριός Αγένεια θα σας προκαλέσουν όλα τα είδη των προβλημάτων σας. Απλά αφήστε την να γνωρίζει ότι έχετε μια παρτίδα σε εξέλιξη και μάλλον...

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Lesbian Ημερήσιες Προβλέψεις 27-1-2017

Κριός: Θέλετε το ok από κάποιον, αλλά είστε ο τύπος που τα κάνετε όλα μόνες σας. Μην πάρετε πολύ σοβαρά όλες τις μικρές λεπτομέρειες αυτή τη...