Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-2-2017
<p>Η εκπληκτική δύναμη της ημέρα, λίγο πριν γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, θα μας κάνει πολλά δώρα. Βγείτε συνωμοτικά για ψώνια και όμορφες εκπλήξεις στο ταίρι σας, ανανεώστε τους δεσμούς αγάπης  με αγκαλιές και φιλιά και όλα να είναι αστραφτερά και όμορφα. Ακόμα και το κρύο που κάνει, ευνοεί μια αγκαλιά παραπάνω, είναι ένα σκέτο όνειρο.

Κριός

Ο δυναμικός Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σε τροφοδοτεί με γοητεία και έντονη ανάγκη να φλερτάρεις. Έχεις όλες τις θετικές προοπτικές για να τολμήσεις να κάνεις μια πανέμορφη νέα αρχή στον ερωτικό τομέα.   

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σου και η Σελήνη στον φιλικό χώρο της Παρθένου θα σε βοηθήσουν να δεις καθαρά όλα σου τα ερωτικά ζητήματα. Ίσως να αποφασίσεις να κλείσεις λίγο τα σύνορα της καρδιάς σου για να μην τα διαβαίνουν άνθρωποι που δεν ξέρουν να ταξιδεύουν με σεβασμό.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Υδροχόο θα σου δώσει σήμερα μια διάθεση να ταξιδέψεις, που μπορεί να είναι είτε πολύ κυριολεκτική είτε μεταφορική. Και στην μία περίπτωση και στην άλλη ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου για φευγιό από την ρουτίνα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια παράδοξη κατάσταση, όπου εμπλέκονται στην ερωτική σου ζωή άνθρωποι από άλλους χώρους, από την οικογένεια ή την εργασία σου. ίσως οι υποχρεώσεις σου να σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους κι όχι με τον έρωτα.

Λέων

Περνώντας η Σελήνη από το ζώδιό σου στον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων και των διαθέσεων για αφοσίωση καταλαγιάζει με κάποιον τρόπο μέσα σου η ενέργεια της Έκλειψης που φιλοξένησες. Ίσως κάποια ενέργεια από ανθρώπους που αγαπάς να σου φανεί ανάρμοστη, περίμενε χωρίς να κρίνεις βιαστικά.

Παρθένος

Το ζώδιό σου φιλοξενεί την Σελήνη και την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα, που δονεί καρμικά τον άξονα των σχέσεων και της αγάπης. Όμως δεν είναι κάτι που σε φοβίζει. Ίσως κάποιες αυταπάτες να διαλυθούν, αλλά εσένα σου αρέσει η καθαρή οπτική.

Ζυγός

Με την Σελήνη να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τον καρμικό για σένα χώρο των Ιχθύων ανοίγει η διαίσθησή σου και αυτό δεν αφορά μόνον τους άλλους, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα και τον ίδιο σου τν εαυτό. Καλό αυτό γιατί για καιρό είχες χάσει επαφή με τις ανάγκες σου.

Σκορπιός

Η δυναμική τόσο του Ποσειδώνα όσο και του Πλούτωνα, της Σελήνης και του Άρη δίνουν ώθηση στην ανάγκη σου να παίξεις στον έρωτα παιχνίδια οριακά. Το Βέρτεξ στο ζώδιό σου θα σου δώσει εξαιρετική γοητεία για μεγάλο διάστημα, να την χρησιμοποιήσεις με γνώμονα το συμφέρον σου σε βάθος χρόνου.

Τοξότης

Η πολύ καλή διάθεση του Κρόνου απέναντί σου θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά ποιοι άνθρωποι πραγματικά σε αγαπούν. Θα το καταλάβεις σήμερα μέσα από όμορφες πράξεις που θα σε ενώσουν με ξεχωριστές ψυχές. Είσαι μια ανάσα πριν από σημαντικές αποφάσεις στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως

Η ζωή φαίνεται επιτέλους να σου χαμογελάει και το μόνο που περιμένει από εσένα είναι να την αντιγυρίσεις το χαμόγελο. Με μια αισιόδοξη ματιά όλα θα αλλάξουν στον ερωτικό τομέα. Μετά από έναν καιρό περισυλλογής έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσεις σε μια σημαντική απόφαση στις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Ο Ήλιος σε άριστη σχέση με τον ανάδρομο Δία, σχέση που θα κορυφωθεί σε λίγες ημέρες, θα σου επιτρέψει να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν το ερωτικό πεδίο εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να ζήσεις ενός είδους δικαίωση με το ταίρι σου, να σου δώσει τα εύσημα που θέλεις για να ανοίξει η καρδιά σου.

Ιχθείς

Η έντονη αντίθεση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον πολικό σου χώρο της Παρθένου ανοίγει ίσως τους ασκούς του Αιόλου. Ίσως να αντιληφθείς ότι έχεις γίνει παίγνιο ερωτικά ενός ατόμου που εσύ τον υπολογίζεις για σημαντικό στην ζωή σου, αλλά δεν υπάρχει αμοιβαιότητα.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περνάτε μία φάση που ο εκνευρισμός σας διακατέχει και δεν είσαστε τώρα έτοιμοι για σημαντικές συζητήσεις. Η...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Κριός Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...