Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017
<p>Έχουμε ζήσει και καλύτερες ημέρες στον έρωτα… Και σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει επικίνδυνα παιχνίδια, καθώς τριγωνίζει μεν τον Πλούτωνα, δίνοντας ένταση συναισθημάτων που είναι καλή προϋπόθεση για μια επανασύνδεση, κάνει όμως τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο στερώντας μας την αυτοπεποίθηση. Και χωρίς αυτοπεποίθηση μπορεί μεν να γίνει μια επανένωση, αλλά με δυσμενείς όρους…

Κριός

Αν θέλεις σήμερα να έχεις ένα ραντεβού επιστροφής θα πρέπει να ελέγξεις τα νεύρα σου και την ζήλια σου. μπορεί να έχεις τις καλύτερες προθέσεις, αλλά με την παραμικρή κουβέντα θα ανέβει στην επιφάνεια ένας χείμαρρος παραπόνων και μπορεί να εξελιχθεί άσχημα το πράγμα.

Ταύρος

Είναι και σήμερα μια δύσκολη ημέρα, ειδικά για μια επανασύνδεση. Έχεις τόσο πολύ αυξημένο συναισθηματισμό που δεν μπορείς ούτε να δεις ούτε να κρίνεις καθαρά τα πράγματα. Είναι προτιμότερο να δεις αργότερα το θέμα ενός τόσο κρίσιμου ραντεβού όταν θα έχεις πιο ήρεμη διάθεση.

Δίδυμοι

Είσαι από τα ζώδια που ευνοούνται σήμερα στο θέμα της επανένωσης, μιας και ο Ερμής έχει τέλεια σχέση με τον Δία. Μπορείς να κάνεις μια όμορφη έκπληξη στον άνθρωπο που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει και να κερδίσεις και πάλι την καρδιά του. Εξαιρετική ημέρα, μην την χάσεις.

Καρκίνος

Είναι μια παράξενη και δύσκολη συναισθηματικά ημέρα για σένα. Αλλά ο Πλούτωνας ακριβώς στον χώρο των σχέσεων κάνει τρίγωνο με την Σελήνη και αν διαλέξεις έναν καυτό τρόπο να θέσεις το αίτημα για επανασύνδεση είναι πιθανόν να μην μπορεί να σου αντισταθεί το παλιό σου ταίρι.

Λέων

Είναι μια ακόμα μέρα έντονων συναισθημάτων, που όμως δεν μπορείς να τα ελέγξεις ώστε να έχεις μια θετική επανασύνδεση. Είναι τόσα πολλά τα παράπονα και οι λόγοι που σε χώρισαν από τον άνθρωπό σου, που δεν μπορείς παρά να νιώθεις αδικημένος/η. Και αυτό δεν είναι καλό συναίσθημα ως βάση επανασύνδεσης.

Παρθένος

Μια εξαιρετική σχέση του Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα σου δώσει όλες τις καλές δυνατότητες για μια επανασύνδεση. Το μυαλό σου και η ψυχή σου θα είναι δεκτικά στο να αφεθείς σε μια συγχώρεση, να δώσεις μια συγγνώμη ή να εξηγήσεις εσύ από την μεριά σου πειστικά για ποιους λόγους η σχέση που έχει βλαφτεί πρέπει να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζυγός

Ο Δίας από το ζώδιό σου θα σου δώσει μια σημαντική ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρεις ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν κάνουν τόσο νοητικό παιχνίδι όσο εσύ. Αν θες να κρατήσει η σχέση σου θα πρέπει να συμμετέχεις και σωματικά, όσο κι αν νιώθεις πεσμένη την λίμπιντο.

Σκορπιός

Είναι μια μέρα γεμάτη αμφιβολίες, ζήλια και ακόμα – ακόμα και μια τάση για εκδίκηση. Στο μεταξύ άνθρωποι που μπορεί να τους έχεις βάλει να μεσολαβήσουν για μια επανασύνδεση κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Βρες τα κατά πρόσωπο με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς μεσάζοντες.

Τοξότης

Είναι μια όμορφη ημέρα για να έχεις μια επανασύνδεση. Τόλμησε να κάνεις μια ευθεία προσέγγιση στον άνθρωπο που εξακολουθεί να σε νοιάζει, πηγαίνετε σε ένα στέκι που σας άρεσε πάντα, θύμισε του όλα αυτά που σας ενώνουν και θα έχεις ένα πολύ καυτό βράδυ!

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει σήμερα να έχεις την ειλικρίνεια και το πάθος που χρειάζεται μια επανασύνδεση. Φρόντισε όμως να διασφαλίσεις με κάποιον τρόπο ότι δεν θα δώσεις γη και ύδωρ, θα κρατήσεις την ακεραιότητά σου, θα έχεις όχι μόνο το πάθος αλλά και τον σεβασμό που αξίζεις.

Υδροχόος

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με την Σελήνη δυσκολεύει σήμερα την υπόθεση μιας επανένωσης με έναν παλιό σύντροφο. Πρέπει να προσέξεις τα νεύρα σου, τον εγωισμό και τις υποψίες που μπορεί να φωλιάζουν στην καρδιά σου. Δεν έχεις ξεκάθαρη διαίσθηση, σε πνίγει το παράπονο και αυτό δεν είναι καλό.

Ιχθείς

Ο Πλούτωνας, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας σου δίνουν έντονα συναισθήματα, αλλά δεν είναι και η πιο κατάλληλη ημέρα για ένα διερευνητικό ραντεβού επανένωσης. Είναι καλύτερο να πας βήμα – βήμα, να δώσεις χρόνο στην σχέση σου να επουλωθεί για να μην βρεθείς σε μειονεκτική θέση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Κριός Κατά κάποιον τρόπο ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο ευνοεί μια επανασύνδεση, αλλά ειδικά σήμερα μια δυσαρμονική σχέση ανάμεσα στην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...