Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 23-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα  23-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Ο κόσμος είναι το στρείδι σας σήμερα, δημιουργώντας μια καλή στιγμή για να ξεφύγετε και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι έξω από την πόλη. Είναι αλήθεια το πρωτοποριακό πνεύμα σας και θα επιλέξετε ένα νέο προορισμό. Εξερευνώντας εξωτικές τοποθεσίες και πολιτισμούς θα είναι το εισιτήριο για να ανατροφοδοτήσετε την αίσθηση της περιπέτειας σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε!

Ταύρος

Μπορείτε να παρατηρήσετε ανεπαίσθητες αλλαγές στον εαυτό σας. Η φιλοσοφική σκέψη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το υποσυνείδητό σας, και ένα όραμα μπορεί να γίνει σαφέστερο για εσάς.

Δίδυμοι

Καθώς εκφράζετε έντονα τις απόψεις σας μπορείτε να διαταράξετε και να αποξενώσετε ένα δυνητικό εταίρο. Τις καλύτερες προθέσεις σας θα τις συναντήσετε ως γκρίνια. Συνειδητοποιώντας ότι προέρχεται από την ίδια γωνία όπου θα μπορούσε να εμβαθύνει το δεσμό σας.

Καρκίνος

Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει για απαντήσεις, και δεν πρόκειται να τις βρείτε στο σπίτι. Βγείτε έξω από το καβούκι σας σήμερα. Επικοινωνήστε με τους φίλους ή συναδέλφους μπορεί να βοηθήσουν στο αδιέξοδο τις ενέργειάς σας.

Λέων

Ένα νέο ειδύλλιο σας έχει εξάψει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια. Μεγεθύνεται η ζωντάνια και το πάθος σας, δύο χαρακτηριστικά που είναι τόσο πρόθυμοι να εξερευνήσουν. Δεν μασάτε τα λόγια σας, όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μία φωτιά που δεν μπορεί να σβήσει.

Παρθένος

Οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να είναι απαιτητικές για το χρόνο σας, αλλά σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι». Η ένταση μπορεί να είναι το συναίσθημα μπορεί να είναι ένα προϊόν της δικής σας ενοχής.

Ζυγός

Μετά από μερικές λανθασμένες εκκινήσεις, μια σχέση που έχετε την ελπίδα ότι τελικά δεν θα ναυαγήσει. Έχετε καλή αίσθηση για το πώς προχωρούν τα πράγματα, και μια ωραία ισορροπία έχει επιτευχθεί. Ακόμα, είστε ανήσυχοι για το μέλλον. Αφήνοντας τα συναισθήματά σας να είναι γνωστά θα βοηθήσει να κρατήσετε τα πράγματα στη ζωή.

Σκορπιός

Συνδεθείτε με γέροντες σήμερα. Μια επίσκεψη σε ένα παλαιότερο συγγενή ή φίλο να αναζωογονήσετε το ηθικό τους, και να σας δώσει μια νέα φιλοσοφική σκοπιά. Ακούστε τις ιστορίες τους και να μάθουν από τη σοφία τους. Έχουν πολλά να σας διδάξουν.

Τοξότης

Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας σήμερα, και αυτό φαίνεται. Ο πρόσχαρος τρόπο σας θα φέρει καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την αυτοκυριαρχία να ζητήσετε από κάποιον που σας αρέσει ένα ραντεβού, θα μπορούσε να φέρει απρόσμενα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Να ξεκινήσετε έργα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο σήμερα. Η πειθαρχία και επιμονή σας θα ανατρέψει την κλίμακα υπέρ σας.

Υδροχόος

Με τη διάνοιά σας σήμερα διερευνάτε υψηλές ιδέες με ομοϊδεάτες σας. Η θετική ενέργεια σας θα εμπνεύσει και άλλους να αναλάβουν δράση για τις ιδέες σας. Τα έργα σας θα έχουν απρόσμενα αποτελέσματα όπως θα αγγίξουν τους ανθρώπους σε ένα βαθύτερο, πιο πνευματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Συνδεθείτε με ανώτερες δυνάμεις, διερευνώντας την πνευματικότητα σας σήμερα. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο στην εκκλησία. Αν η πνευματικότητά σας ζει μέσα στο ναό του μυαλού σας, θα θέλετε μια επίσκεψη και διαμονή στο διάστημα. Αν βρείτε τη πνευματικότητα στον κόσμο γύρω σας, θα πάρετε τη δύναμή σας από τη φύση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-7-2017

Κριός Ένα μυστικό που κρατάτε από τον εαυτό σας θα αποκαλυφθεί σήμερα. Αυτό μπορεί να μην είναι μια εύκολη αλήθεια, αλλά θα κληθείτε να...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-6-2017

Κριός Αυτή δεν είναι μια μεγάλη μέρα για ταξίδια - περιμένετε καθυστερήσεις και παρακάμψεις. Αν ταξιδεύετε αεροπορικώς σήμερα,...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Κριός Παρακολουθήστε τι λέτε σήμερα και προσέξτε να κάνετε αστεία με οποιονδήποτε άλλο, είστε σε υψηλότερο κίνδυνο από το συνηθισμένο....

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-4-2017

Κριός Ξαφνικά, είστε στο ρόλο του θεραπευτή ή του έμπιστου για όλους τους φίλους σας. Και η αλήθεια είναι, ότι σας αρέσει να καλύπτετε...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Κριός Ετοιμαστείτε να λειτουργήσει το κύκλωμα των πάρτι απόψε. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα νέο τύπο που νομίζετε ότι θα μπορούσε...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Κριός Αναζητήστε το φως και τη θερμότητα σήμερα. Οι φυσικές δραστηριότητες και τα σπορ ευνοούν, μπορείτε επίσης να περιμένετε λίγο...