Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017
<p>Κριός

Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου. Ειδικά αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι Λέων ή Καρκίνος έχεις τρομερές πιθανότητες να τα ξαναβρείτε, όπως επίσης αν είναι Ζυγός ή Ταύρος.

Ταύρος

Όσο δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα, τόσο εύκολη και περισσότερο είναι η σημερινή. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σου σε τρίγωνο με την Σελήνη από τον Λέοντα που είναι ο 4ος Οίκος σου σε φέρνει κοντά – μα πολύ κοντά – με το άτομο που σε ενδιαφέρει και είναι εύκολο να πιάσετε πάλι το νήμα της σχέσης σας. Ιδιαίτερη εύνοια αν ο πρώην σύντροφός σου είναι Λέων ή Καρκίνος ή Κριός.

Δίδυμοι

Η πολύ καλή επίδραση τόσο του Ερμή όσο και της ανάδρομης Αφροδίτης κάνει καλό σήμερα στο ζήτημα της επανασύνδεσης σε όλα τα ζώδια, άρα και σε σένα. Αν το άτομο που θέλεις να κερδίσεις πάλι είναι Ιχθείς ή Παρθένος, ή Σκορπιός, έχεις ακόμα μεγαλύτερη εύνοια.

Καρκίνος

Η εξαιρετική όψη τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη από τον Λέοντα και τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό ανοίγει πέρα για πέρα τις πύ9λες για μια επανασύνδεση. Αν το πρώην ταίρι σου είναι Λέων, Κριός, Ταύρος ή Ζυγός, δεν πρέπει να χάνεις καθόλου χρόνο, πάρε τηλέφωνο τώρα και κλείσε ραντεβού.

Λέων

Καθώς η Σελήνη από το ζώδιό σου τριγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ήλιος συναντά με εξάγωνο τον Πλούτωνα είναι πολύ εύκολο να προσεγγίσεις πάλι έναν παλιό σου έρωτα. Θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι Σκορπιός, Ιχθείς, Καρκίνος, Αιγόκερως.

Παρθένος

Ο Ήλιος από τον 7ο Οίκο των σχέσεων, τους Ιχθείς, προσεγγίζει θετικά τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σου δίνει ευκαιρία να αναθερμάνεις μια σχέση, να λύσεις παρεξηγήσεις, να διορθώσεις μαζί με ένα πρώην ταίρι σου όλα αυτά που ενδεχομένως σας χώρισαν. Αν θέλεις να βρεθείς πάλι με Αιγόκερω ή Σκορπιό, ή Ιχθύ, όλα είναι δυνατά και εύκολα.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου βρίσκει με όψη τριγώνου την Σελήνη από τον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να έχεις μια πολύ δυναμική επανένωση με ένα άτομο από το παρελθόν σου. Εξαιρετική η εύνοια της ημέρας αν το πρώην ταίρι σου είναι Κριός, Καρκίνος ή Λέων.

Σκορπιός

Η πολύ όμορφη σχέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ήλιο από τους φιλικούς σου Ιχθείς δίνει βάθος και σημασία στις σχέσεις σου και ευνοεί πολύ μια επανασύνδεση. Στην περίπτωση που το πρώην ταίρι σου είναι Λέων, Αιγόκερως ή Ιχθείς υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη πιθανότητα να τα βρείτε πάλι και μάλιστα πολύ εύκολα και φυσικά.

Τοξότης

Ο Πλούτωνας  από τον 2ο Οίκο σου, τον Αιγόκερω, με καλή σχέση με τον Ήλιο από τους Ιχθείς και τον 4ο Οίκο σου ευνοεί εξαιρετικά μια επανασύνδεση. Αν δεν ήταν απλά ένας δεσμός αυτός που χάλασε, αλλά ένας γάμος, αν έχει υπάρξει διαζύγιο ή διάσταση, μπορείτε σήμερα να διορθώσετε τα πάντα και να αναγεννήσετε την σχέση σας, ειδικά με Ιχθείς, Σκορπιούς και Λέοντες.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας και σήμερα ευνοεί την επανασύνδεση και μάλιστα δεν αποκλείεται να δεις μπροστά σου τον άνθρωπο που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει, χωρίς να το έχεις προγραμματίσει. Σε κάθε περίπτωση ετοιμάσου για συγκινητικές συναντήσεις, ειδικά αν η καρδιά σου ανήκει σε Ιχθύ, Λέοντα ή Σκορπιό.

Υδροχόος

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς και τον 2ο Οίκο σου σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον 12ο Οίκο σου θα σου δώσει αν το επιδιώξεις την εύνοιά του για να έχεις μια επανασύνδεση. Με όπλο την ειλικρίνεια δοκίμασε να γιατρέψεις μια σχέση που για κάποιο λόγο χάλασε, ειδικά με Ιχθύ, Λέοντα ή Αιγόκερω, αλλά και με Σκορπιό.

Ιχθείς

Ο Ήλιος σήμερα από το ζώδιό σου συναντά με όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα από τον 11ο Οίκο σου. έχεις λοιπόν πολλές ευκαιρίες και θετική ενέργεια για μια επανένωση. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει ακόμα είναι Σκορπιός, Λέων ή Αιγόκερως όλα θα είναι πραγματικά πολύ εύκολα.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2017

Κριός Μια αφανής βοήθεια από την ανάδρομη Αφροδίτη η οποία συνωμοτεί με τον Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα, παρά τις γενικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...