Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017
<p>Κριός

Έχετε μια στάση διαβόλου σήμερα και είναι πολύ συναρπαστική και ελκυστική για όποιον ξοδεύετε χρόνο μαζί του. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, ακολουθήστε το Leader, μαζί σας στη θέση της κεφαλής, φυσικά!

Ταύρος

Είσαι ένας σκληρός ανταγωνιστής όταν το θέλεις. Αν συναντήσετε οποιοδήποτε τύπο σε εμπόδιο ή πρόκληση στις δραστηριότητές σας, δεν είστε στη διάθεση για να αναζητήσετε μια εναλλακτική διαδρομή! Αλλά η ήρεμη προσέγγιση θα μπορούσε να είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα. Μερικές φορές, αναγκάζοντας το δρόμο σας μέσα από την αντίθεσή απλά οδηγεί σε μεγαλύτερη αντίθεση.

Δίδυμοι

Κινείστε γρήγορα σήμερα, πράγμα που σημαίνει απρόσεκτα λάθη. Αλλά ποιός νοιάζεται; Είσαι έχοντας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και αν κάποιος μπορεί να μάθει από τα λάθη του, είστε εσείς. Στην πραγματικότητα, μια βιαστική προσέγγιση σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Το σύμπαν ευνοεί σήμερα εκείνους που έχουν το θάρρος να προωθήσουν την πλήρη ισχύ μπροστά.

Καρκίνος

Μπορείτε πιθανώς να αισθανθείτε τη θερμαινόμενη άκρη ζωή σήμερα. Οι πηγές ενέργειας είναι υψηλές, και τα πάθη αυξάνονται. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο πράγμα ή δύσκολο, ανάλογα με την κατάσταση.

Λέων

Η ανεξάρτητη φύση σας βγαίνει να παίξει σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ διασκεδαστικό να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας και να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, και αξίζει.

Παρθένος

Βρίσκεστε στο πρωτοποριακό έδαφος, το οποίο μπορεί εύκολα να αποσταθεροποιήσει συναισθηματικές σχέσεις και υλική ασφάλεια. Μέτριες πρωτοβουλίες λειτουργούν καλά.

Ζυγός

Οι άνθρωποι που ασχολείστε είναι γεμάτοι ενθουσιασμό και θέλετε να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες. Θα προτιμούσατε απλά να δείτε πώς θα πάει για αυτούς και όχι για να συμμετάσχετε.

Σκορπιός

Υπάρχει μια δυναμική ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας, με ταξίδια, διεθνείς συνδέσεις, και διασπαστικές πρωτοβουλίες νέα ηγεσίας.

Τοξότης

Αυτή είναι μια εξαιρετική Τρίτη για τις ανάληψη κινδύνων, τόσο δημιουργική και ρομαντική. Αν ψάχνετε για την αγάπη, τότε η ταχύτητα-ραντεβού θα μπορούσε να είναι διασκέδαση.

Αιγόκερως

Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν τα συναισθηματικά θεμέλια σας αυτή τη στιγμή, που μπορεί να είναι ανησυχητικές. Ακόμα, υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια εξαιρετικά δυναμική μέρα φέρνει συναντήσεις και αυθόρμητες συναντήσεις. Θα θέλατε να αλλάξετε τα πράγματα με κάποιες νέες ιδέες.

Ιχθύς

Αυτή τη στιγμή η εστίαση είναι σχετική με το χειρισμό νέων τάσεων που επηρεάζουν την οικονομία και τη σταθερότητα. Το μόνο σίγουρο πράγμα στη ζωή είναι η αλλαγή, και ότι συμβαίνει τώρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017

Κριός Οι εμπειρίες σχέσεων παίρνουν μια σοβαρή στροφή για σας σήμερα, με το Σκορπιό Σελήνη στο όγδοο οίκο σας από μυστικά, οικειότητα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Κριός Σήμερα η Σελήνη των Δίδυμων στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας και θα μπορούσε να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Κριός Έχετε την άτακτη πλευρά σας να βγαίνει σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον θα είναι μια καλή ημέρα με αυτόν τον τρόπο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Κριός Είναι μια μεγάλη ημέρα για εσάς, και μια που θα μπορούσατε να σταθείτε σε μακρά μεταφορά εάν παίζετε τις κάρτες σας σωστά. Η Σελήνη...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-5-2017

Κριός Ώρα για ένα παιχνίδι «ακολουθήστε τον ηγέτη». Ο καθένας έχει τα μάτια σας τώρα, ακριβώς όπως σας αρέσει. Το μόνο πράγμα είναι ότι...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-2-2017

Κριός Κρατήστε ένα ανοικτό μυαλό και σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο, επειδή η ενέργεια σας είναι υψηλή. Στην...