Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 6-4-2017
<p>Κριός

Είσαι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας και των φίλων σήμερα, επειδή είστε συντονισμένοι στην ανθρώπινη κωμωδία της ζωής. Είσαι ένας πλοίαρχος με λαμπρή στρατηγική, και έχετε κάνει ζωηρές ανατροπές δεξιά και αριστερά.

Ταύρος

Θα είστε περήφανοι και επίμονοι σήμερα, επειδή ξέρετε πάντα όταν έχεις δίκιο. Ναι, ίσως να έχετε δίκιο αυτή τη φορά. Αλλά ξέρετε, όταν οι πιθανότητες είναι εναντίον σας; Δεν θα παραιτηθείτε, ακόμη και όταν πρέπει υποπέσει στην προσοχής σας. Η πραγματικότητα μπορεί να διδάξει ένα σκληρό μάθημα, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Ελάτε κάτω στη γη και πάλι. Ανακατευτείτε και να ταιριάξετε με το μικρό λαϊκή παρέα σήμερα. Έχετε ένα ολόκληρο μενού λόγους για να το επιλέξουν από, εάν χρειάζεται να δικαιολογήσετε αυτή την περιπέτεια με μια ετικέτα ή δικαιολογία. Ίσως επιθυμείτε αναγνώριση. Ίσως αναμένετε κάποιο είδος δώρου, ή ίσως απλά να απολαύσετε τους ανθρώπους.

Καρκίνος

Ξέρεις ότι κάτι μεγάλο είναι στο δρόμο σας, κάποια ανάπτυξη, ολοκλήρωση, ή συμπέρασμα που θα σηματοδοτήσει την κορύφωση της εβδομάδας, μήνα ή ακόμα και χρόνια εργασίας. Κάποιοι θα είναι ριζωμένοι στο σημείο από φόβο, αλλά να στέκεστε άφοβα.

Λέων

Να είστε πιο εξωστρεφής και να τους δώσετε ένα λόγο για να το παρατηρήσει. Φίλοι ή σύμμαχοι σας θα έρθουν μαζί κάθε φορά που σας δελεάζουν, το οποίο λέει πολλά για το πόσο σας εκτιμάνε. Ξεκινήστε κάτι χρήσιμο, ενώ μπορείτε να αισθάνεστε με αυτόν τον τρόπο. Κρατήστε τη δύναμη που έρχεται.

Παρθένος

Τα πράγματα μπορεί να χτυπήσουν σε αδιέξοδο, ή ίσως μια συνάντηση με κάποιον που έρχεται με λάθος τρόπο. Το καλό πράγμα έρχεστε επάνω σε μια σύντομη περίοδο υπαναχώρησης. Αποδεχτείτε ό, τι δεν μπορείτε να αλλάξετε, καθώς και να καθορίσετε εάν υπάρχει οποιοδήποτε μέρος της εξίσωσης που μπορεί να επηρεάσει με θετικό τρόπο.

Ζυγός

Δεν είναι για το στυλ, το υπόβαθρο ή το σημείο προέλευσης αυτή τη φορά. Παλιό σχολείο, νέο σχολείο, ποιος νοιάζεται; Δεν είναι οι πρώην δεσμοί απαραίτητοι εδώ γύρω. Για σήμερα, ο καθένας μοιράζεται ένα κοινό παρελθόν, με τα ίδια αστεία και χορεύει με την ίδια μουσική.

Σκορπιός

Ένα φουσκωμένο εγώ μπορεί να είναι επικεφαλής για σοβαρό αποπληθωρισμό. Απλά φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί αν το αερόστατο σας κόλλησε μεταξύ σφύρας και άκμονος. Μια μέρα της αυτο-ρύθμισης, θα πρέπει να σας βοηθήσει να αποφύγετε επώδυνες κρίσεις, για να μην αναφέρουμε τα αιχμηρά αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη σε αυτή την κατάσταση.

Τοξότης

Κρατώντας τα πράγματα περιστασιακά, ακόμη και επαγγελματικές συναντήσεις, είναι το όνομα του παιχνιδιού σήμερα. Αυτό δεν είναι τεμπελιά. Είναι επειδή ξέρετε ότι μερικές φορές, άτυπες ρυθμίσεις μπορεί να οδηγήσουν στις πιο φρέσκες ιδέες.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας παίρνει μια μικρή ύφεση και θέτει μια αόριστη ανησυχία. Αλλά μην ανησυχείτε, είστε σπουδαίοι να βάζετε το καλό μπροστά όταν αισθάνεστε τεταμένα και ανασφαλής.

Υδροχόος

Πειραματισμός; Κανένα πρόβλημα. Ποτέ δεν έχετε βρεθεί έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να προσπαθήσετε για νέες ταυτότητες, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Αλλά σήμερα, απλά δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψετε τα προσωπικά σας.

Ιχθύς

Το να είστε δυνατός και αρπάζοντας τα ηνία δεν ήταν ποτέ πραγματικά το στυλ σας, αλλά σήμερα είναι το μόνο πράγμα που λειτουργεί. Ακόμα, αισθάνεστε εντελώς διεστραμμένοι, και σας ανησυχούν ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σας βρουν επιτηδευμένο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Κριός Έχεις βάλει στο μάτι μια νέα δουλειά, ένα καλύτερο διαμέρισμα, ή ένα πιθανό θαυμαστή; Προχωρήστε προς τα εμπρός και διεκδικήστε το...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-5-2017

Κριός Ομαδικές δραστηριότητες οποιουδήποτε είδους είναι διασκέδαση σήμερα. Αισθάνεστε φιλικοί και ομιλητικοί, και πολλοί άλλοι...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...