Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017
<p>Κριός

Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό σου θα σου φέρει δυσκολίες επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και χιούμορ γιατί θα υπάρχουν εντάσεις εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος

Η ημέρα είναι δύσκολη, αλλά εσύ έχεις βοήθεια. Ο Ερμής από το ζώδιό σε καλή του σχέση με την Σελήνη από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να έχεις μια πολύ θετική προσέγγιση με τον άνθρωπο που αγαπάς ή και με μια εντελώς νέα γνωριμία, πολύ σημαντική.

Δίδυμοι

Η καλή σχέση του Ερμή από τον 12ο Οίκο σου με την Σελήνη από την Παρθένο σε προστατεύει από την πολύ δύσκολη αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Δία. Έχεις μια έντονη διάθεση να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, όχι όμως απλά και μόνο για να παίξεις, έχεις σοβαρότητα και ωριμότητα στην προσέγγιση του έρωτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο με την πολύ καλή της σχέση με τον Ερμή από τον Ταύρο σου δίνει μια ασπίδα προστασίας από την δύσκολη ενέργεια του ανάδρομου Δία με τον Ήλιο. Θα έχεις την διάθεση να μιλήσεις με νέους ανθρώπους. Είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να αποφασίσεις εσύ τι είναι αυτό που σε συμφέρει στον έρωτα και να το κατακτήσεις.

Λέων

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό είναι ένα τεράστιο πλανητικό γεγονός που δεν σε αφήνει σήμερα ειδικά να έχεις την ψυχραιμία και την αυτογνωσία που χρειάζεται το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να αισθάνεσαι μεγάλη ανασφάλεια και αυτό να σου βγει σε ένταση. Πρόσεχε.

Παρθένος

Η ημέρα είναι δύσκολη ερωτικά, αλλά έχεις προστασία. Η Σελήνη το ζώδιό σου, σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο σε βοηθάει να έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που φλερτάρεις. Είναι μια στιγμή που μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να πάρεις μια υποστήριξη στο Εγώ σου.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ήλιο από τον πολικό σου Κριό θα βάλει φωτιά στο ερωτικό πεδίο. Σε καμία περίπτωση η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, ενώ σε επίπεδο φλερτ νιώθεις τέτοια ανασφάλεια, σχεδόν υπαρξιακή κούραση σε καταβάλει και δεν είναι εύκολο να έχεις καλά αποτελέσματα στον έρωτα. Μην αφεθείς σε οίκτο και τέτοια μολυσμένα συναισθήματα.  

Σκορπιός

Ο Ερμής από τον πολικό σου Ταύρο σε καλή σχέση με την Σελήνη από την Παρθένο ίσως να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αυτήν τη πολύ έντονη και μάλλον αρνητική ημέρα. Θες να επικοινωνήσεις σε ένα βαθύ ανθρώπινο και πνευματικό επίπεδο με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Ήλιο από τον Κριό κάνει εκρηκτικό το πεδίο των σχέσεων σήμερα. Αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει δεν είναι απόλυτα οικείος σου, δεν έχετε «λιώσει» τις μεταξύ σας αντιθέσεις σε βάθος χρόνου, σας περιμένουν εκρήξεις και ανατροπές – θέλει μεγάλη προσοχή η ημέρα.

Αιγόκερως

Αν και ο ανάδρομος Δίας από τον παρορμητικό Ζυγό δονεί όλες τις σχέσεις, έχεις μια κάποια προστασία. Η καλή σχέση του Κρόνου με την Σελήνη μπορεί να σου δώσει μια μέρα με γλυκιά αλλά και σταθερή τρυφερότητα. Παίρνεις αποδείξεις αγάπης από το άτομο που σε ενδιαφέρει και αυτό σου κάνει καλό.  

Υδροχόος

Η παράξενη ενέργεια που φέρνει ο ανάδρομος Δίας σε αντίθεση με τον Ήλιο είναι πιθανόν να σε επηρεάσει, μιας και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό που είναι κυβερνήτης σου. Πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου αν δεν θέλεις να έχεις εντάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς. Φρόντισε να επικρατήσει η ωριμότητα και η ψυχραιμία στις σχέσεις σου.

Ιχθείς

Η ενέργεια της αντίθεσης του Ήλιου από τον 2ο Οίκο σου με τον ανάδρομο Δία από τον 8ο Οίκο σου, μιλάει για πολλαπλή αναθεώρηση όλων σου των σχέσεων. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να είσαι το θύμα που δίνει τα πάντα και δεν του αναγνωρίζου την αξία του και την προσφορά του. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Κριός Δείχνετε ότι είστε ένα ήσυχο και ταλαντούχο άτομο. Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που αντανακλούν μπροστά σε μια δύσκολη...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Κριός Ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από την μηδενική του Ταύρου και τον Ουρανό,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017

Κριός Αρχίζει να επενεργεί η δύσκολη αλλά και κάπως λυτρωτική αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Κριός Η περίλαμπρη Πανσέληνος από την Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα, και ακριβώς επάνω στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...