Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017
<p>Κριός

Καθώς υποδέχεσαι τον ανάδρομο Ερμή και ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους έχεις πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση, αρκεί να ξέρεις ότι θα πρέπει να είναι μικρό το καλάθι των προσδοκιών σου σε βάθος χρόνου. Θα πρέπει να προσγειωθείς κι εσύ και το ταίρι σου και να εργαστείτε για την σχέση σας αν θέλετε να ζωντανέψει πάλι, μακριά από πολλά αλλά άπιαστα λόγια.

Ταύρος

Δεν είναι μια ευνοϊκή ημέρα για επανασύνδεση. Η ψυχική σου διάθεση δεν σε βοηθάει, μιας και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο σου στερεί αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να έχεις καλύτερη ψυχική διάθεση για να τα βρεις πάλι με ένα παλιό σου ταίρι. Σκέψου πιο καθαρά, άσε τον χρόνο να κυλήσει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις αρκετά νεύρα, μιας και υποδέχεσαι τον Άρη και μάλιστα σε τετράγωνο με την Σελήνη. Με τόσες πολλές αναταράξεις στο βαρομετρικό της ψυχής σου είναι καλύτερο να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση σήμερα, δεν θα έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι για να ανοίξεις διαύλους επικοινωνίας με ένα παλιό σου ταίρι.

Καρκίνος

Είναι μια δύσκολη ημέρα συναισθηματικά και δεν θα λέγαμε ότι ευνοεί μια προσπάθεια συνεννόησης με παλιό σου ταίρι. Η Σελήνη στους Ιχθείς από τις 10 το βράδυ και μετά αλλά και ο Πλούτωνας που γυρίζει ανάδρομος από σήμερα στον πολικό σου Αιγόκερω θα σου δώσουν εύθραυστη ψυχολογία. Και όπως και να το κάνουμε δεν είναι κατάλληλο περιβάλλον αυτό για να εκτεθείς σε μια συνάντηση που μπορεί να σε αναστατώσει κι άλλο.

Λέων

Η πολύ πλούσια αστρολογικά ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες και ίσως όντως να μπορείς να έχεις και την επιστροφή του ανθρώπου που ακόμα αγαπάς. Το θετικό εξάγωνο του Ήλιου με την Σελήνη και η καλή του σχέση με τον Βόρειο Δεσμό είναι όψεις που χαρίζουν αυτοπεποίθηση και διαίσθηση, καλά όπλα για μια επανασύνδεση.  

Παρθένος

Είναι μια μέρα που αν την χειριστείς σωστά μπορεί να έχεις μια εξαιρετική σύνδεση πάλι με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ακόμα. Το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στον καρμικό για σένα χώρο του Κριού και ο Ήλιος από τον φιλικό σου Ταύρο σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σε βοηθάνε να έχεις και σωστή κρίση και μεγάλη γοητεία ώστε να τα καταφέρεις.

Ζυγός

Πρέπει να μετρήσεις πολύ καλά τις δυνάμεις σου και τα όρια των υποχωρήσεων αν θες μια επανασύνδεση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη σου δίνει δυναμισμό, αλλά ταυτόχρονα έχεις την επίδραση του Κρόνου και της Αφροδίτης που σε κάνουν να έχεις πολλά νεύρα. Δεν έχει νόημα μια επανασύνδεση μόνον και μόνον για να βρεθείς πάλι σε λίγο καιρό με τα ίδια προβλήματα.

Σκορπιός

Μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, αλλά γενικά ο ερωτικός τομέας θα είναι πολύ ενεργός. Καθώς ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον συμβατό σου Αιγόκερω σου δίνει πολλές ευκαιρίες μέχρι την αρχή του καλοκαιριού για μια επανασύνδεση, όπως επίσης σου δίνει και την τάση να ξεκόψεις όμως από σχέσεις που έχουν βαλτώσει.

Τοξότης

Η ημέρα είναι σκέτη φωτιά και μάλλον πρέπει να την αφήσεις ανενεργή για να μην κάψει τις ελπίδες για μια μελλοντική επανασύνδεση. Το πέρασμα του Άρη στους πολικούς σου Διδύμους την ίδια στιγμή που εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί ο Κρόνος μέσω του τετραγώνου του με την Αφροδίτη δεν σου επιτρέπουν να έχεις ηρεμία και καλή επικοινωνία με ένα πρώην ταίρι σου.

Αιγόκερως

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για επανασυνδέσεις, ειδικά για το ζώδιό σου. Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος και τα τετράγωνά του με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δώσουν τρικυμία στην ψυχή. Έχεις πολλές ανάγκες ακάλυπτες και αυτό θα σου φέρει θυμό. Προσπάθησε να δεις την θετική πλευρά του έρωτα και της ζωής.

Υδροχόος

Είναι δύσκολο ειδικά σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα γενικά, να έχεις μια θετική προσέγγιση με πρώην σύντροφό σου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον 12ο Οίκο σου, στον Αιγόκερω, σε κακή σχέση με τον Ουρανό που είναι κυβερνήτης σου από τον Κριό σου δίνει πολλά νεύρα, πολλές δυσάρεστες αποκαλύψεις, έως και σκάνδαλα και αυτό δεν είναι υγιές περιβάλλον επανασύνδεσης.

Ιχθείς

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου ενώ η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη, σου δίνει μεγάλη ένταση. Άλλη μια μάλλον δύσκολη ημέρα λοιπόν, που καλύτερα είναι να την περάσεις με διαλογισμό και με εσωτερική αναζήτηση, παρά με ραντεβού με κάποιον πρώην σύντροφο, γιατί θα βρεθείς να απολογείσαι και είναι το τελευταίο που σου χρειάζεται. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να επιχειρήσετε μια επανασύνδεση. Ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας είναι ακόμα σε αντίθεση με την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα για επανασύνδεση, ούτε γενικά είναι μια εύκολη εποχή. Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Κριός Μια επιστροφή σε μια προηγούμενη σχέση σου που δεν έχει σβήσει είναι πιο πιθανή από ποτέ. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...