Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017
<p>Κριός

Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα. Εάν έχετε έναν πρώην σύντροφο, μπορεί να απομακρυνθείτε περισσότερο. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία να ξεσπάσει και μετά να δείτε αν υπάρχει κοινό έδαφος για μια επανασύνδεση.

Ταύρος

Οι σχέσεις κανονικά φέρνουν χαρά, αλλά σήμερα μπορούν να σας απογοητεύσουν, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι είστε υποτιμημένοι. Προσπαθήστε να μην παραμείνετε σε αρνητικά συναισθήματα, διότι είναι απίθανο να επιμείνουν, μάλλον είναι πιθανό να προέρχονται από ένα ατυχές συμβάν ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι τα προβλήματα μπορεί να είναι βραχύβια και ότι η κατάσταση μπορεί σύντομα να επιστρέψει στην ομαλότητα.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις είναι σοβαρό θέμα σήμερα και θα μπορούσατε να αισθανθείτε αναστατωμένοι εάν κάτι που λέτε ή γράφετε φανεί παρεξηγημένο ή αποσπασμένο από το πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα ήταν εντελώς κατανοητό. Ενώ έχετε κάθε δικαίωμα να προσπαθήσετε να διορθώσετε τυχόν λάθη ή να κάνετε την φωνή σας να ακουστεί, προσπαθήστε να μην έχετε πολλές επαφές σήμερα, τα πράγματα θα είναι καλύτερα σε μεγάλο βαθμό από αύριο.

Καρκίνος

Νιώθετε λίγο υποτιμημένοι; Ίσως θέλετε να μιλήσετε για σοβαρά ζητήματα, αλλά πιστεύετε ότι οι απόψεις σας δεν έχουν το βάρος που τους αξίζει. Εάν ναι, μπορεί να αισθανθείτε λίγο εκτός σύνδεσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό είναι πιο πιθανό να αποτελεί αντανάκλαση των σημερινών πλανητικών δονήσεων παρά της πραγματικότητας και σύντομα θα αρθεί.

Λέων

Τα λιοντάρια γενικά τείνουν να είναι αρκετά σίγουροι τύποι, αλλά ακόμα και οι τολμηροί της υπερηφάνειας έχουν τις ήσυχες στιγμές τους, οπότε μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας σήμερα. Ίσως αυτή να μην είναι η καλύτερη στιγμή να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τα συναισθήματά σας. Θυμηθείτε, αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Παρθένος

Ο 2ος Οίκος συμβολίζει αυτό που εκτιμούμε στην αγάπη (μεταξύ άλλων) - ο Δίας βρίσκεται σε αυτό το μέρος του γραφήματος σας και είναι σε δύσκολη θέση με τη Σελήνη, οπότε είναι πολύ πιθανό να είναι πιο δύσκολο να εκτιμήσετε αρκετά τον εαυτό σας σήμερα. Αυτό το γεγονός με τη σειρά του μπορεί να σας αφήσει να αισθανθείτε εκτεθειμένοι. Αυτό δεν είναι πραγματικότητα, απλά μια αντίληψη, οπότε προσπαθήστε να μην σταθείτε στο αρνητικό και να κρατήσετε το θετικό.

Ζυγός

Ευτυχώς η δουλειά σας, θα πάει καλά, θα είναι καλή η ημέρα γενικά, αλλά οι συνάδελφοι, ιδιαίτερα κάποιος που σας αρέσει, μπορεί να φαίνεται κρύος ή μη βοηθητικός. Γενικά, μην αφήνετε τα μικρά θέματα και τις μικρές διαφωνίες στη ρομαντική σας ζωή να ξεπεράσουν τα όριά σας με το να τα μελετάτε πάρα πολύ, καθώς αυτό θα μπορούσε να σας κουράσει.

Σκορπιός

Αν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει κουραστεί για κάποιο διάστημα, μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να προχωρήσετε - ίσως έχετε δίκιο. Από την άλλη πλευρά, αν είναι ασφαλές και λογικό να το κάνετε αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε να περιμένετε λίγο περισσότερο, καθώς ο πρύμνος Κρόνος και η ευγενής Σελήνη είναι σε μια βραχυπρόθεσμη όψη που μπορεί να κάνει τα πράγματα να φαίνονται ζοφερά. Γενικά, οι αλληλεπιδράσεις με άλλους μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα.

Τοξότης

Η υποκείμενη τάση στο ωροσκόπιο σας μπορεί να είναι αρκετά θετική τώρα που η Αφροδίτη είναι απέναντι από τον Δία. Παρ 'όλα αυτά, σήμερα μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο το σκηνικό και μπορεί να σας αφήσει να αισθανθείτε λίγο αποδιωγμένοι -  αυτό με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με ανθρώπους που αγαπάτε ή αγαπήσατε.

Αιγόκερως

Μην αφήσετε μια τυχαία παρατήρηση από έναν αγαπημένο σας να οδηγήσει σε αυτο-αμφιβολία. Ίσως απλά έχετε ερμηνεύσει εσφαλμένα αυτό που εννοούσαν οι αγαπημένοι σας ή το πήρατε με αρνητικό νόημα όταν αυτό δεν συνέβαινε. Αυτή είναι ίσως η ιδανική ημέρα για να εμπλακείτε σε συναισθηματικά ευαίσθητες καταστάσεις, αλλά αυτή η φάση δεν είναι πιθανό να είναι μακροχρόνια.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι συνήθως μεγάλοι ανθρωπιστές, αλλά μερικές φορές μπορούν να βρουν τις διαπροσωπικές σχέσεις λίγο συγκεχυμένες. Αν αυτό ακούγεται οικείο σε εσάς, μπορεί να βρεθείτε αποστραγγισμένοι από ενέργεια, αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην απόσυρση, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να κάνει την αλληλεπίδραση με εκείνους που αγαπάτε περίπλοκες.

Ιχθείς

Είστε ευρέως γνωστοί για την ευαισθησία σας. Αν είστε τυπικός εκπρόσωπος του ζωδίου σας, ίσως βρείτε την σημερινή δράση της Σελήνης να σας προκαλεί έντονο φόβο, ειδικά αν σας κάνει να νιώθετε χαμηλή αυτοεκτίμηση χωρίς προφανή λόγο. Αν υποθέσουμε ότι αυτό δεν είναι μια κατάσταση που υπήρχε ή ήταν σε εξέλιξη, ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε να τραβάτε τα συναισθήματα στα άκρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση, καθώς υποθέσεις του ερωτικού σας παρελθόντος σας επηρεάζουν ώστε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να συνδεθείτε περισσότερο με την απελευθερωμένη πλευρά σας. βρίσκεστε σε θέση να κάνετε πάρα πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Κριός Μια κακή σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με το Βέρτεξ στον 8ο Οίκο σου στον Σκορπιό δεν επιτρέπει σήμερα πολλές ιδέες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Είναι μια μάλλον δύσκολη ημέρα για το μεγάλο εγχείρημα μιας επανασύνδεσης, η Σελήνη στον Καρκίνο διακόπτει σχέσεις με τον ανάδρομο Δία,...