Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-5-2017
<p>Κριός

Κάποιες αρνητικές επιρροές σας οδηγούν σε έναν παράξενο κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική σας προσωπικότητα. Καταπολεμήστε όλα όσα δεν σας εκφράζουν. Προσπαθήστε να μην καυγαδίζετε, επιλέξτε τον διάλογο. Αναφέρετε την αιτία των εκρήξεων σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη λεπτή τέχνη της συνεργασίας, της τακτικής και της διπλωματίας.

Ταύρος

Πρέπει να δεχτείτε ότι ο σύντροφός σας είναι διαφορετικός από εσάς. Αν τον αγαπάτε, τον δέχεστε με τα ελαττώματά του και τις αρετές του. Δώστε του χρόνο και χώρο για να είναι ο εαυτός του. Θα είναι πιστός και ειλικρινής αν δεν τον πνίγετε με την έλλειψη εμπιστοσύνης. Εάν αλλάξετε, η σχέση σας θα βελτιωθεί.

Δίδυμοι

Ένα από τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου αντιμετωπίζει καλύτερα τις δυσκολίες και το θέμα του φόβου από εσάς. Πάρτε συμβουλές λοιπόν από αυτό το άτομο για θέματα σχέσεων. Μην δραπετεύετε ούτε να κρύβεστε, δείξε το πρόσωπό σας, αντιμετωπίστε τις καταστάσεις, και λύστε τες με σοφό και αρμονικό τρόπο.

Καρκίνος

Η έλλειψη υπομονής στον ερωτικό τομέα σας κουράζει σε μεγάλο βαθμό, επειδή δεν είστε σε θέση να περιμένετε τα πράγματα, θέλετε τα πάντα να σταθεροποιούνται γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι αγωνία, επειδή τα πράγματα που αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο δεν λειτουργούν καθόλου καλά.

Λέων

Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε, κάτι απαγορευμένο, είναι μπροστά σας, ή είναι κρυμμένο από τον εαυτό σας. δεν σας αφορά πολύ η αφοσίωση και η πίστη. Βυθίζεστε μέσα στους πόθους σας, βρίσκετε ενδιαφέρον ένα πολλαπλό παιχνίδι.  

Παρθένος

Δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τίποτα για να επιτύχετε ό, τι επιθυμείτε ερωτικά, θέλετε να έχετε όλους τους τομείς ανοιχτούς και να διαπρέπετε, αλλά αυτό ενδεχομένως κουράζει τον σύντροφό σας Αυτό το γεγονός σας κρατάει δεμένο, επειδή ο μόνος τρόπος να είστε ελεύθερος είναι να θυσιάσετε μέρος αυτού που είχατε.

Ζυγός

Βλέπετε εντελώς αποκλεισμένο και πολύ αγωνιώδες το ερωτικό πεδίο, νιώθετε σχεδόν ανίκανοι να αποφασίσετε για μια αλλαγή που θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη για να διορθώσετε την κατάσταση. Πιστεύετε ότι δεν έχετε περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή; Κάνετε λάθος.

Σκορπιός

Αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε μια πολύ βαθιά και ειλικρινή ανάλυση και κριτική σχετικά με τα καλά και τα κακά πράγματα που έχετε κάνει στην ερωτική σας ζωή, έτσι θα μπορούσατε να διορθώσετε τα λάθη σας. Διαλογιστείτε για να λάβετε πιο κατάλληλες λύσεις και νέες πρωτοβουλίες.

Τοξότης

Η πηγή κάποιου ερωτικού προβλήματος έγκειται στην ανάγκη να μάθετε πότε να σταματήσετε τις έντονες προσπάθειες προσέγγισης έτσι ώστε να ενσωματώσετε τη σύνεση, την ωριμότητα και τη σοφία. Η ημέρα σας προτείνει να είστε φιλικοί και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με γλυκύτητα, αντί να πάτε ενάντια στην παλίρροια με έναν πολεμοχαρή τρόπο.

Αιγόκερως

Είστε σε μια περίοδο με προκαταλήψεις γύρω σας. Μπορείτε εύκολα να απολαύσετε φαντασιώσεις και να παραπλανήσετε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε προσεκτικά την σχέση σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας να καταληφθεί από φαντασιώσεις ή καταστάσεις που απέχουν πολύ από το να είναι πραγματικές και σαφείς.

Υδροχόος

Αν και οι γενικές πλανητικές επιρροές είναι καλές, μια δόση εγωισμού και ίσως και αλαζονείας ίσως  να σας οδηγήσουν στην αρνητική πλευρά του εαυτού σας, η οποία δεν έχει τίποτα να προσθέσει στις αποφάσεις σας για τον έρωτα. Σκεφτείτε με ψυχραιμία και με βάθος χρόνου.  

Ιχθείς

Οι επιλογές που πρέπει να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τη δική σας διαίσθηση και να βασιστείτε στο γεγονός ότι οι επιτυχείς ερωτικές απαντήσεις είναι μέσα σου. Η ημέρα σας προτείνει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, να αποφασίσετε και να πραγματοποιήσετε αβίαστα τις ιδέες που έχετε κατά νου με σαφή, ασφαλή και διαφανή τρόπο, ώστε όλα πάνε ομαλά και με επιτυχία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε ήσυχοι μέσα σας, καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία να μπείτε ξανά στο ενεργό ερωτικό παιχνίδι, εφόσον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε. Η περίοδος στην οποία εισερχόμαστε τώρα πέραν από κάποιες επιρροές...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Κριός Ερωτικά, σήμερα πετάτε και αυτό σας βοηθά να πετύχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που δεν περιμένατε! Παίρνετε έξτρα βοήθεια από...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...