Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017
<p>Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα, αισθάνεστε την ενέργεια της ζωής σας να παίρνει γενικό ατμό και αισθάνεται καλά. Σήμερα, όλη αυτή η ενέργεια αλλάζει κατεύθυνση και είστε πραγματικά έτοιμοι να αναλάβετε τον κόσμο. Με τον Τοξότη Σελήνη στο ένατο οίκο σας, το μυαλό σας βρίσκεται στον μεγάλο κόσμο ή τουλάχιστον στο πόσο μεγάλο μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας κόσμο.

Ταύρος

Έχετε τον Τοξότη Σελήνη συνεχίζοντας στο οίκο σας από κοινούς πόρους σήμερα, που είναι επίσης ο οίκος του μετασχηματισμού. Επομένως, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο μέτωπο της εταιρικής σχέσης, σήμερα ή στις επόμενες ημέρες. Μπορεί να περιλαμβάνει μια αμήχανη συζήτηση ή δύο, και θα μπορούσατε να ζήσετε έναν αγώνα εξουσίας πάνω από αυτό.

Δίδυμοι

Έχετε σήμερα τη Σελήνη στον ευμετάβλητο Τοξότη, και αυτό βάζει ένα κομμάτι αμύγδαλου στον οίκο των συνεργασιών σας. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή με όλη αυτή τη μεταβλητή ενέργεια στο παιχνίδι, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο ανήσυχα και χαοτικά από το συνηθισμένο. Εσείς από όλα τα σημάδια έχετε μια τάση να είστε παρανοϊκοί όταν το μυστήριο τρέχει πολύ βαθιά.

Καρκίνος

Είναι μόνο μία από εκείνες τις ημέρες όταν αισθάνεστε λίγο ανήσυχος για μια αλλαγή. Μπορεί να έχετε κνησμό για μια αλλαγή ρυθμού, καθώς ο Τοξότης της Σελήνης βρίσκεται ακόμα στο έκτο οίκο σας με πολυάσχολη λεπτομέρεια εργασίας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να οργανωθείτε γι 'αυτό, ειδικά αν σκεφτήκατε ένα σχέδιο ή ξεκινήσατε ένα σχέδιο για να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Λέων

Αισθάνεστε πολύ εκφραστικός ως αποτέλεσμα του φλογερού Τοξότη Σελήνη στον οίκο του παιχνιδιού. Αισθάνεστε επίσης πολύ πιο ανοιχτοί από ό, τι συνήθως, που συνήθως είστε αρκετά ανοιχτοί. Όσο πιο ανοιχτός και αυθεντικός να είστε σήμερα, τόσο πιο ελκυστικός θα είστε σε οποιονδήποτε. Να είστε γενναιόδωροι με τα συναισθήματά σας με κάποιον ειδικό σήμερα. Υπάρχει κάποια μαγεία που πρέπει να γίνει εκεί.

Παρθένος

Θα νιώσετε πολύ πιο εμπνευσμένοι από τη ζωή σας όταν βάζετε έναν οίκο στο κρεβάτι ή αν περνάτε χρόνο στο σπίτι σήμερα. Το φλογερό Τοξότης - Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των θεμελίων σας δίνει την ενέργεια να κολλήσετε σε θέματα στο σπίτι, ενώ εξακολουθείτε να αισθάνεστε ζεστά και ασαφή γι 'αυτό. Θα μπορούσε να είναι απλώς ότι δεν έχετε περάσει αρκετό χρόνο στο σπίτι σας λόγω του πλήρους χρονοδιαγράμματος. Το σπίτι θα είναι πιθανότατα όπου είναι η καρδιά σας, και αυτό είναι εντάξει.

Ζυγός

Είναι το είδος της ημέρας, όπου πολλά μηνύματα ή φωνητικά μηνύματα θα πηγαίνουν πέρα δώθε καθώς φροντίζετε κάποια βασικά ζητήματα στο πιάτο σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να μοιραστείτε πληροφορίες και στη διαδικασία. Όλα αυτά οφείλονται στο Τοξότη Σελήνη που βρίσκεται ακόμα στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Θυμηθείτε να είστε δίκαιοι και να είστε ανοιχτοί και να θυμάστε ποιος είναι ο πιο σημαντικός εδώ και θα είναι μια νίκη για όλους.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια μέρα όπου μπορείτε να αισθανθείτε προς πολλές κατευθύνσεις, και με τον Τοξότη Σελήνη στον οίκο των κερδισμένων εισοδημάτων, θα οφείλεται πιθανότατα σε πόρους ή χρήματα κάποιου είδους. Καθώς κάνετε απολογισμό των πραγμάτων και αισθάνεστε τεντωμένοι σε ορισμένα ζητήματα, μπορείτε επίσης να αισθανθείτε συναισθηματικά για αυτά τα πράγματα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε την αυτοεκτίμησή σας να συνδεθεί με πρακτικά θέματα.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στο πρώτο σας οίκο, θα μπορούσαν να υπάρξουν συναισθηματικές παλίρροιες ξεκινώντας από σήμερα. Μπορεί να βρεθείτε σε μια πράξη εξισορρόπησης, δεδομένου ότι τείνετε στις δικές σας ανάγκες ενώ παράλληλα τείνετε και στους άλλους. Μπορεί να τρέχετε σε μια κατάσταση σήμερα όπου αισθάνεστε σαν να σας ζητείται πάρα πολύ, και θα ήταν δύσκολο για εσάς να μην αντιδράσετε συναισθηματικά. Αλλά αυτή είναι η έναρξη ενός νέου κύκλου για σας, στο τέλος ενός παλιού έτους. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια με έμπνευση σήμερα.

Αιγόκερως

Υπάρχει πολύ μεγάλη ενέργεια για σας σήμερα με τον Τοξότη Σελήνη που βρίσκεται ακόμα στο δωδέκατο οίκο σας. Είναι το σπίτι των τερμάτων, και ίσως ακόμη και μερικά μυστικά θα τεθούν σε παιχνίδι. Αλλά είναι πολύ συναισθηματική ενέργεια σήμερα, και τις επόμενες μέρες. Αυτό θα μπορούσε να είναι εξαντλητικό για σας. Η τοποθέτηση του κεφαλιού σας στην άμμο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε και θα είναι ακριβώς αυτό που θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε.

Υδροχόος

Ομάδες και κοινωνικοί κύκλοι ευνοούνται σήμερα για εσάς, και αυτό θα επικεντρωθεί στο μυαλό σας σήμερα και τις επόμενες μέρες. Αυτό οφείλεται στον Τοξότη Σελήνη που εργάζεται στον οίκο με τις ομάδες και τις φιλίες. Εάν χρειάζεστε επιτυχία σε μια σημαντική περιοχή της ζωής σας, σήμερα είναι μια άλλη μεγάλη ημέρα για να είστε απλά με τους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, αν χρειάζεται να αισθάνεστε καλύτερα για μερικά πράγματα, θα βρείτε την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζεστε όταν συμμετέχετε σε ομάδες.

Ιχθύς

Το σπίτι της καριέρας σας εξακολουθεί να επισημαίνεται σήμερα, ή τουλάχιστον στον οίκο της δημόσιας εικόνας σας. Κάτι μπορεί να συμβεί σήμερα που σας βάζει στο προσκήνιο ή επιτρέπει σε άλλους ανθρώπους να σας δουν σε διαφορετικό φως. Θα μπορούσε να είναι το είδος της ημέρας όπου θέλετε να επικεντρωθείτε μόνο στο θετικό, ειδικά αν δημοσιεύετε πράγματα δημοσίως ή πράγματα αυτής της φύσης. Πάντα να είστε θετικοί και ευγενικοί, και ο προσανατολισμένος Τοξότης Σελήνη θα σας ανταμείψει σήμερα, Ιχθείς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Κριός Η υψηλή ενέργεια συνεχίζει να κυλά στις φλέβες σας σήμερα, δημιουργώντας μερικές πολύ ενδιαφέρον και μερικές φορές δύσκολες...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-2-2017

Κριός Σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια που αρχίζει, καθώς η ενέργεια της Νέας Σελήνης αρχίζει σήμερα. Η Νέα Σελήνη δεν θα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Για όσους γεννήθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου: Τα όνειρά σας θα είναι σημαντικά αυτό το έτος. Ίσως μπορείτε να κάνετε μερικά από αυτά να γίνουν...