Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017
<p>Κριός – Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Η ευγένεια δεν είναι η επιφάνεια, αλλά η ίδια η φύση της κάρτας αυτής, του Ακόλουθου των Νομισμάτων. Οι αποφάσεις του είναι συνετές και η κατανόηση των ανθρώπινων υποθέσεων είναι μοναδική. Η αγάπη σας η σχέση σας, διέρχεται από μια φάση τρυφερής σταθερότητας.

Ταύρος – Δύο των Ράβδων

Η αντοχή σας είναι μια δυναμική ισορροπία στην πιο καθαρή της μορφή: Η σταθερή αλλαγή είναι η σταθερότητα. Η συνεχής δημιουργία είναι μια πηγή ενέργειας που δεν θα σταματήσει ποτέ. Είναι η αιώνια φωτιά που φωτίζει το σύμπαν με άφθονη ενέργεια. Το Δυο Μπαστούνι μιλάει για έναν έρωτα που έχει να σας χαρίσει πολλά.

Δίδυμοι – Άσσος των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα πάντα ενθαρρύνει να ξεκινήσετε την αναζήτηση του έρωτα για μια καλύτερη ζωή με φαινομενικά απλές ενέργειες στο άμεσο περιβάλλον. Μην ονειρεύεστε ένα αβέβαιο μέλλον δικαιοσύνης και μονιμότητας - αλλάξτε την παρουσία σας για να δημιουργήσετε τον ερωτικό κόσμο που επιθυμείτε.

Καρκίνος – Εννέα των Ράβδων

Ακολουθήστε την τρέχουσα πορεία σας. Το Εννέα Μπαστούνι υποδεικνύει ότι υπάρχει αρκετή ισχύς για να πετύχετε με τις προθέσεις σας. Μη φοβάστε και μην υπερβάλετε τις ανησυχίες σας. Στα συναισθηματικά θέματα η κάρτα αυτή υποδηλώνει ασφάλεια και ελευθερία.

Λέων – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο)

Παράλυση και παγίδα εγκατάλειψης, αυτό δηλώνει ο κρεμασμένος άνθρωπος. Πιαστήκατε σε ένα υπερβατικό κύκλωμα, αποκλείοντας τον υλικό κόσμο. Έτσι αποδέχεστε οικειοθελώς τις αποφάσεις των άλλων και δεν αντιτίθεστε στις εξωτερικές συνθήκες.

Παρθένος – Η Εγκράτεια (Αντεστραμμένο)

Ξανά η Εγκράτεια εμφανίζεται στα ερωτικά σας θέματα, αντεστραμμένη όμως. Μπορεί να σας ζητήσει αθώα να ξεκουραστείτε και να επιστρέψετε στην ειρήνη και την ηρεμία. Μόνο αν είστε ειλικρινά ευχαριστημένοι με το περιβάλλον σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή. Διαφορετικά προσέξτε - συχνά μπορεί να καταλήξετε σε λήθαργο και αδράνεια.

Ζυγός – Τρία των Σπαθιών

Η δύναμη των Σπαθιών είναι σε αυτό το ρίξιμο το αδύναμο σημείο της Νίκης. Η επιθετική πλευρά είναι αρκετά ισχυρή σε αυτή την κάρτα για να προσελκύσει κακό και αντιπαράθεση, αλλά η ενέργεια δεν είναι αρκετά δυνατή για να κερδίσει νέες νίκες. Μπορεί να πληγωθείτε ερωτικά.

Σκορπιός – Πέντε των Σπαθιών

Να είστε προσεκτικοί και να αγωνίζεστε για τα δικαιώματά σας και τις πεποιθήσεις σας - αν ακολουθήσετε την πορεία σας με εξαιρετική αφοσίωση, μπορείτε να επιτύχετε τους ερωτικούς στόχους σας παρά την έλλειψη ευνοϊκών συνθηκών. Όπου η ενέργεια του Πέντε Σπαθί αναδύεται, η καρδιά πρέπει να ετοιμάζεται για δοκιμασίες.

Τοξότης – Εννέα των Κυπέλλων

Ως αποκορύφωμα της ικανοποίησης το Εννέα Κύπελλα είναι ένα ουράνιο σημάδι. Σηματοδοτεί παρουσία ερωτικής χαράς - οι ιδέες και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Η δύναμη αύξησης των κυπέλλων είναι ισχυρή και φέρει ένα πλήθος ευλογιών. Αυτός που αναζητά ανάμεσα σε αυτούς τους θησαυρούς θα βρει μια απάντηση.

Αιγόκερως – Εννέα των Πεντάκτινων

Απολαύστε τους θριάμβους σας, αλλά μην ξεκουραστείτε πολύ για να γιορτάσετε τη νίκη σας. Η Χαρά που εννοείται από το Εννέα Καρό αναπτύσσεται με περαιτέρω δραστηριότητα. Αυτό ισχύει για όλες τις πτυχές της ζωής και ισχύει ιδιαίτερα για θέματα αγάπης. Η προσοχή είναι το κλειδί για το μέλλον.

Υδροχόος – Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ από τα Κύπελλα παραμένει σε ένα αμήχανα δισταγμό. Συχνά αυτά τα συναισθηματικά προβλήματα υποδεικνύονται από αυτήν την κάρτα, αλλά μπορούν να επιλυθούν με επιτυχία. Εάν υπάρχει η βούληση να παραμείνετε σταθεροί στην σχέση σας, η δύσκολη περίοδος του λήθαργου θα σβήσει χωρίς να σας βλάψει.

Ιχθείς – Οι Ερωτευμένοι

Η ζωή και η αγάπη είναι μια αδιαχώριστη ενότητα. Δώστε στην αγάπη σας χαρούμενα χρώματα- και μην ντρέπεστε ποτέ να δεχτείτε την αγάπη που σας δίνεται. Η ανταλλαγή είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσετε ζωντανή την αγάπη. Εάν η ειλικρίνεια παραμένει ισχυρή και κυρίαρχη, δεν υπάρχει περιθώριο απογοήτευσης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Κριός – Ακόλουθος των Ράβδων Είστε κοντά σε μια σχέση με ένα άτομο πολύ ερωτικό, που όμως μπορεί να μην έχει τόση σταθερότητα όση...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-7-2017

Κριός – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Μια φρέσκια ενέργεια έρχεται στον ερωτικό τομέα. Τα συναισθήματά σου είναι ρευστά, δεν έχεις πάρει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-3-2017

Κριός – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Μια φρέσκια ενέργεια έρχεται στον ερωτικό τομέα. Τα συναισθήματά σου είναι ρευστά, δεν έχεις πάρει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Κριός – Η Κρίση Αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει μια εποχή στα ερωτικά σου θέματα. Είσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...