Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017
<p>Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων

Η όποια σχέση έχετε διέρχεται από μεγάλη και σοβαρή κρίση που δεν θα έχει καλή εξέλιξη αν δεν προσέξετε αν με τον σύντροφό σας έχετε και οικονομική σχέση προσέξτε να ξέρετε όλα τα στοιχεία, γιατί κάτι υπάρχει που θα σας σπρώξει σε οικονομική απομόνωση. Ενδεχομένως η σχέση σας να είναι μη κοινωνικά αποδεκτή, κοιτάξτε να μην βρεθείτε σε κοινωνική εξορία.

Ταύρος – Ο Διάβολος

Το νόημα αυτής της κάρτας δεν είναι τόσο εξωτικό όσο φαίνεται. Σας τραβάνε από το μανίκι οι απολαύσεις, μήπως θέλετε ένα έξτρα παγωτό ή πολύ περισσότερο αλκοόλ από το κανονικό; Γενικά θα έχετε την τάση σήμερα να μην βάζετε όρια στον εαυτό σας, γεγονός που δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, αλλά θέλει μια κάποια προσοχή.

Δίδυμοι – Ο Ήλιος

Εξαιρετικό χαρτί που φέρνει πολλές δυνατότητες για έναν όμορφο και μεγάλο έρωτα, αλλά με πολύ έντονο το στοιχείο της θυσίας από την πλευρά σας, είστε όντως έτοιμοι για αυτές τις θυσίες; Η αγάπη θα γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι τα ζωής σας υποσκελίζοντας την καριέρα ή την όποια φιλοδοξία σας.

Καρκίνος – Έξι των Ράβδων

Πολύ καλό χαρτί που δίνει και σταθερότητα και σοβαρότητα στις σχέσεις σας. Είστε σε μια φάση έντονης ανάγκης να προσφέρετε από το βάθος της ψυχής σας συναισθηματική κάλυψη στο ταίρι σας αλλά και πρακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Όμως έχετε στο βάθος μια τάση για μοναξιά που υπονομεύει το μέλλον – προσέξτε την.

Λέων – Η Αυτοκράτειρα

Πολύ όμορφη κάρτα που δίνει γόνιμα και χρήσιμα συναισθήματα. Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα διαλέξτε να ασχοληθείτε με αυτό που λέμε θηλυκή πλευρά της ψυχής σας, ανακαλύψτε όλον τον πλούτο που κρύβεται στην ηρεμία και στην προσφορά προς τους άλλους. Η αγάπη θα σας ανταμείψει.

Παρθένος – Δύο των Σπαθιών

Ερωτική αρμονία και χαρά σας περιμένει με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που φλερτάρετε, κυρίως σε διανοητικό επίπεδο. Μια σχέση που ξεκινάει σαν πλατωνική φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα καταπληκτικό μοτίβο χαράς και αμοιβαίας αγάπης. Ωστόσο καιροφυλακτεί μια κάποια ψυχρότητα, αν όχι τώρα, σε ένα απώτερο μέλλον.

Ζυγός – Ο Κόσμος

Έχετε φτάσει με το ταίρι σας σε μια σημαντική και ολοκληρωμένη φάση της σχέσης σας. Μπορείτε να πάρετε από εδώ και πέρα τις αποφάσεις σας. Αν θέλετε να μείνετε μαζί θα πρέπει να καταβάλετε μια προσπάθεια να ανανεώσετε τις ενέργειες, να ξαναβρείτε το πάθος. Αλλιώς φαίνεται ότι με πολύ μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα έχετε ζήσει, θα θελήσετε και οι δύο να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο.

Σκορπιός – Τρία των Σπαθιών

Κάτι πολύ επικίνδυνο έχει παρεισφρήσει στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχει κίνδυνος να δεχτείτε απανωτά  χτυπήματα προδοσία εκεί που δεν το περιμένετε. Οπλιστείτε με υπομονή και έχετε στον νου σας ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν. Σε κάθε περίπτωση και σε όποια κρίση κρατήστε την ανωτερότητά σας.

Τοξότης – Το Αστέρι

Πολύ όμορφη κάρτα που υπόσχεται να σας χαρίσει επιτυχία στο φλερτ αν είστε μόνοι σας ή πολύ μεγάλη σύνδεση σε αισθησιακό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο με το ταίρι σας αν είστε ήδη σε σχέση. Θα προσέξετε μόνο το φως του αστεριού να μην τυφλώσει τη πρακτική διάσταση της ζωής σας από την μια και να μην σας δημιουργήσει αίσθηση αλαζονείας από την άλλη.

Αιγόκερως – Τέσσερα των Σπαθιών

Κάποια έλλειψη επικοινωνίας έχει έρθει και σας έχει ταράξει. Το ταίρι σας ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει δεν εννοεί να στείλει το μήνυμα που περιμένετε ή δεν δίνει σημασία στις κλήσεις σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε την «αξιοπρέπειά» σας, μην αρχίζετε να χτυπάτε απανωτές απεγνωσμένες κλήσεις, δώστε λίγο χρόνο στην κατάσταση να ξεκαθαρίσει.

Υδροχόος – Ο Θάνατος

Όπου κλείνει μια πόρτα ανοίγουν άλλες τρεις, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια κι αν έχει τελειώσει μια αγάπη δεν τελειώνει μια ζωή. Πιθανόν ο κύκλος ενός έρωτα να έχει κλείσει, μην καλογερέψετε, βρείτε την ειλικρίνεια και το σθένος να προχωρήσετε παρακάτω.

Ιχθείς – Ο Ιεροφάντης

Χρειάζεστε κάτι παραπάνω από αγάπες και λουλούδια, νιώθετε ότι έχει έρθει ο χρόνος κι ο καιρός να δεσμευτεί το ταίρι σας ότι θα είναι στο πλευρό σας με χιόνια και βροχή, με καύσωνα και θέρος. Θέλετε επίσημη δέσμευση και την απαιτείτε είτε άμεσα είτε έμμεσα και καλά κάνετε, δικαίωμά σας είναι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο, να δώσετε ευκαιρία στον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αισθάνεστε μια ψυχολογική απομόνωση. Είτε δεν αποδίδουν οι προσπάθειές σας να προσεγγίσετε το ταίρι σας ή...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017

Κριός – Ακόλουθος των Πεντάκτινων Η ευγένεια δεν είναι η επιφάνεια, αλλά η ίδια η φύση της κάρτας αυτής, του Ακόλουθου των Νομισμάτων. Οι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Πρέπει να προσέξεις πολύ σήμερα. Κάποιοι λόγοι που έχουν να κάνουν με πιθανές ανασφάλειές...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Η σχέση σου με έναν Καρκίνο ή με ένα άτομο που έχει Αφροδίτη στον καρκίνο διέρχεται από μεγάλη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017

Κριός – Ο Ρήγας των Πεντάκτινων Εξαιρετική κάρτα που σε συνδέει με ένα άτομο το οποίο επηρεάζεται από τις ιδιότητες του ζωδίου του...