Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/07 – 16/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/07 – 16/07/2017
<p>Κριός

Αν μετακινηθείτε συνειδητά μέσα από τα βήματα που εμφανίζονται τώρα, θα διαπιστώσετε ότι έχετε εκδηλώσει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο ηγεσίας και Αυτοδύναμης και βαδίζετε σε μονοπάτι ερωτικής επιτυχίας. Δεν φαινόταν έτσι πριν από περίπου μια εβδομάδα, έτσι; Αλλά η επιμέλεια σας έχει αποδώσει, και αυτό εκτυλίσσεται με απόλυτη βεβαιότητα επειδή είναι μια ολοκληρωμένη συμφωνία εσωτερικών δυνάμεων.

Ταύρος

Οι σκιές είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν, αλλά δεν τους δίνετε την ενέργεια. Αντ 'αυτού, να λάμψει το αήττητο Φως και θα τις παρακολουθήσετε να εξαφανίζονται. Όταν το κάνετε, βρείτε χρόνο να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη που βάλατε σε αυτό το εγχείρημα.  Όσο περισσότερο αναγνωρίζετε την ενδυνάμωσή σας, τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή θέση σας στον κόσμο των αγαπημένων σας.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια κουραστική περίοδος μπροστά αλλά μπορεί να αποδειχθεί χαρούμενη και επεκτατική εάν το επιτρέψετε. Το να λέτε ναι και να βρίσκετε κάτι που να είστε ευγνώμονες σε κάθε περίπτωση είναι ένας αλάθητος τρόπος για να ασφαλίσετε την ικανοποίησή σας. Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη ανάπτυξη και δημιουργήστε την πρόθεσή σας να την αφήσετε να σας οδηγήσει στη μεγαλύτερη δυνατή ερωτική ευρυχωρία.

Καρκίνος

Μπορεί να μην είστε σε θέση να το εξηγήσετε, αλλά αυτή την περίοδο κατέχετε όλες τις ευκαιρίες για χαρούμενη γιορτή και γενικά καλή στιγμή στον έρωτα. Μπορεί να ανησυχείτε για διάφορες περιστάσεις, αλλά ο χρόνος για να ανησυχείτε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε είναι σίγουρα όχι τώρα.

Λέων

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε για πρώτη φορά ότι δεν ξέρετε τι να κάνετε χωρίς τον εσωτερικό μηχανισμό καθοδήγησης, πόσο μέρος της διαδικασίας σας είναι. Αλλά εμπιστοσύνη στην εμπιστοσύνη και πίστη στην πίστη, σύντομα θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε μια νεότερη, σαφέστερη φωνή που θα σας καθοδηγήσει κάθε στιγμή ερωτικά. Παρακολουθήστε την ταινία καθώς όλα αλλάζουν μπροστά στα μάτια σας.

Παρθένος

Προβαίνετε σε μια σημαντική αναθεώρηση του εσωτερικού μηχανισμού καθοδήγησης, καθώς ο Ερμής, ο οποίος είναι ο πλανήτης σας, έχει εισχωρήσει σημαντικά στην τρέχουσα Γέφυρα του Φωτός, τον Λέοντα, και παράγει μια εντελώς νέα υποδομή για όλους. Όπως πάντοτε ξεκινάει από την καρδιά σας και μπορεί να αισθανθείτε λίγο αποπροσανατολισμένοι ενώ η εσωτερική φωνή σας επαναπρογραμματίζεται σύμφωνα με τις νεότερες πολυδιάστατες ενέργειες που εισάγονται τώρα.

Ζυγός

Οι πλανητικές επιρροές σας δίνουν τη δυνατότητα να αντιδράτε με διαφορετικό τρόπο στις λέξεις και τις ενέργειες των άλλων. Το δικό σας επίπεδο αυτοπεποίθησης έχει επεκταθεί τόσο πολύ, είστε σε θέση να ανταποκρίνεται πολύ πιο ευαίσθητα σε άλλους. Όχι ότι δεν ήσαστε ικανοί πριν, αλλά αυτό είναι τόσο διαφορετικό που δεν θα μπορείτε να το χάσετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Σκορπιός

Ο τρόπος με τον οποίο συνδέεστε με τον Εαυτό σας έχει υποστεί ένα πολύ λεπτομερή, αν και λεπτό μετασχηματισμό. Η λεπτότητα μπορεί να σας δυσκολεύει να αντιληφθείτε τον εαυτό σας, αλλά υπάρχει ένας καλός τρόπος να μετρήσετε τη στροφή, και αυτό είναι να παρατηρήσετε τη διαφορά στον τρόπο που όλοι γύρω σας σχετίζονται με σας.

Τοξότης

Μην διστάσετε να μάθετε για εσάς από όλους και όλα όσα συναντάτε αυτήν την εβδομάδα, ζητώντας από τον Εαυτό σας σε κάθε στροφή να καταλάβει πως η εμπειρία σας από αυτό που βλέπετε αντικατοπτρίζει τον Εαυτό σας. Υπάρχει τόση πολύ χρυσή μεταστοιχείωση διαθέσιμη τώρα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα περισσότερο στον μετασχηματισμό σας, και αυτό είναι η προθυμία να μιλήσετε την Αλήθεια σας.

Αιγόκερως

Η συνειδητοποίηση των προβλημάτων των άλλων είναι μια μεγάλη συνιστώσα του μετασχηματισμού που έχετε στη διάθεσή σας αυτήν την εβδομάδα, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ είστε ισχυρά ικανοί να βλέπετε τον κόσμο με κρυστάλλινη σαφήνεια, δεν αντιλαμβανόσαστε ποτέ τίποτα εκτός από εσάς. Αυτή είναι η βάση της συνείδησης της ενότητας: η συνειδητοποίηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα που μπορεί ποτέ να βρεθεί στον κόσμο που δεν είναι η προβολή της συνείδησης σας.

Υδροχόος

Μια έντονη συνάντηση με κάποιον ή κάτι σημαντικό για εσάς ανοίγει την εβδομάδα και αν και μπορεί να φαίνεται ότι η διατήρηση ή η ανάκτηση της εσωτερικής σας ειρήνης είναι το θέμα σας, ίσως είναι χρήσιμο να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή είναι η αρχή μιας πολύ μεγαλύτερης φάσης που μπορεί τελικά να σας βγάλει σε μια πλήρη και μεγάλη ερωτική αναγέννηση.

Ιχθείς

Οι αλλαγές στον ερωτικό σας κόσμο όπως ξεκινά η εβδομάδα είναι συναισθηματικές, αλλά όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο. Τα βαθιά κινούμενα γεγονότα πάντοτε σας πάνε χωρίς αμφιβολία σε κάτι ολοκαίνουργιο. Το φυσικό κομμάτι μπορεί ή όχι να είναι η επιλογή σας αλλά ανεξάρτητα από το πώς αυτές οι μετατοπίσεις έρχονται πάνω σας, θα παράγουν μια σημαντική νέα συνείδηση που προκύπτει από την πολύ πιο έντονη συναισθηματική σας κατάσταση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017

Κριός Η επέκταση και η ανάπτυξη της ερωτικής ζωής σας είναι η πρώτη προτεραιότητα αυτής της περιόδου. Ο Δίας σας δίνει τις ευκαιρίες και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/09 – 3/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/09 – 3/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/09 – 3/09/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή περίοδος για ερωτικά θέματα και ζητήματα αγάπης όλων των ειδών, αλλά ειδικά για τον καθορισμό των θεμελίων...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 17/06 – 18/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 17/06 – 18/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 17/06 – 18/06/2017

Κριός Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο που χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία για να αποφύγετε κάποιο άλλο πρόσωπο, στο οποίο είστε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Κριός Ενεργοποιήστε τη γοητεία! Είναι μια μεγάλη στιγμή για να ασκήσετε την προσωπική σας επιρροή, καθώς συναντάτε ιδιαίτερα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη το Σάββατο 18 Απριλίου είναι αυτή που θα ορίσει όλο το σαββατοκύριακο, αλλά και το παιχνίδι του έρωτα. Από την...