Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2017
<p>Κριός

Σπρώξτε τον εαυτό σας για να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε όλες τις πλευρές της ερωτικής σας κατάστασης, ώστε να μπορείτε να λάβετε ειλικρινή δράση. Είναι καλό να ρίχνετε τον εαυτό σας εντελώς σε κάτι στο οποίο πιστεύετε. Απλά μην φοβάστε αν δεν βλέπετε άμεσα αποτελέσματα. Ένας πρώην σύντροφος μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να σας κατανοήσει.

Ταύρος

Μπορεί να αισθανθήκατε κολλημένοι πρόσφατα και απογοητευμένοι από την έλλειψη προόδου σε μια σχέση. Αλλά τώρα, το σύμπαν σας δίνει ένα δώρο - μια μέρα στην οποία είστε τολμηροί, μαγνητικοί και ενεργητικοί. Αν αφεθείτε τώρα, θα πάτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Και αυτό σημαίνει ότι και η ερωτική σας ζωή θα κινηθεί. Θαυμάσια νέα! Επομένως, προσέξτε για αναπάντεχες ανακαλύψεις και άλλα ερεθίσματα σε μια επανασύνδεση σήμερα.

Δίδυμοι

Έχετε περισσότερη εστίαση και συναισθηματική αντοχή από το συνηθισμένο σήμερα. Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε ανησυχία αφού δεν είστε συνηθισμένοι να αισθάνεστε τόσο σταθεροί! Αλλά δεν θα παρατηρήσετε το πέρασμα του χρόνου εάν βάζετε αυτή την ήρεμη, σταθερή ροή ενέργειας σε καλή χρήση. Η σημερινή ενέργεια είναι ιδανική για την αναθεώρηση μιας σχέσης.

Καρκίνος

Η ενέργειά σας είναι ισχυρή και αισθάνεστε γερά συναισθήματα. Μην παίρνετε περιττούς κινδύνους. Κτίζετε προς ένα θαυμάσιο μέλλον και δημιουργώντας το πάνω σε μια βάση συνεκτικότητας στις σχέσεις σας. Οποιεσδήποτε ευκαιρίες δέχεστε τώρα θα υπολογιστούν προσεκτικά, με βάση την υγιή σκέψη και τις σταθερές αξίες. Εν ολίγοις, ξέρετε τι θέλετε και ξέρετε πώς να το πάρετε. Ξεκινήστε να βαδίσετε σε αυτό το θαυμάσιο πεπρωμένο σας.

Λέων

Έχετε πέσει μέσα σε μια στάσιμη περίοδο, και τώρα είναι πλέον καιρός για ένα shakeup. Θα τρέχετε το φάσμα των συναισθημάτων και των εμπειριών σας σήμερα καθώς εργάζεστε με έναν παλιό σύντροφο, προσπαθώντας να ωθήσετε την ατζέντα σας. Να είστε ειλικρινείς με το ρόλο που παίζετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αφήσετε τον άλλο να έχει το προβολέα. Ίσως να μπορείτε να βρείτε μια θετική, προορατική λύση που να λειτουργεί προς την επανασύνδεση.

Παρθένος

Αν ανταμείβεται η πίστη, πρέπει να κάνετε μια επανασύνδεση με μια απροσδόκητη ευλογία. Θα μπορούσατε να διδάξετε τον σύντροφό σας να είναι πιστός και αφοσιωμένος, πριν από όλα. Είναι στο DNAσας, ή στην ψυχή σας, αυτή η ικανότητα να αφιερώσετε τον εαυτό σας εντελώς σε κάποιο άτομο ή αιτία. Και είναι καιρός να πάρετε λίγη αποζημίωση σε αντάλλαγμα για την πίστη και την αφοσίωσή σας.

Ζυγός

Εργάζεστε σήμερα σε έναν περιορισμένο συναισθηματικό χώρο και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Έχετε συνηθίσει να είστε πλούσιοι και συναισθηματικά. Αλλά, ίσως αυτό να είναι ένα καλό μάθημα για σας: να διατηρήσετε τις επιθυμίες σας και να ζήσετε ακόμα και με μικρά συναισθήματα, αν και μόνο για σήμερα. Ακόμα κι αν η ζωή είναι λίγο ζοφερή τώρα, θα αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας αύριο, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να πατήσετε πόδι όταν είναι απαραίτητο.

Σκορπιός

Μια ζηλιάρικη  προσέγγιση στον έρωτα, μπορεί να αποκρύπτει την πραγματική ανασφάλεια. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που προσπαθείτε να χειριστείτε; Εάν ναι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι παλιές κινήσεις, τακτικές και χειρισμοί δεν ισχύουν πλέον στην περίπτωση αυτή. Είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι αυτή τη φορά, και κατά τρόπο κατανοητό, που σας βάζει στην άκρη. Αλλά μην ανησυχείτε. Απλά να είστε ειλικρινείς, και θα βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να χειριστείτε τα πράγματα.

Τοξότης

Κάποιος δοκιμάζει την ανοχή σας σήμερα. Φαίνεται ότι πιέζει την υπομονή σας πάνω από τα όρια, πολύ πέρα από αυτό που πρέπει να αναμένετε να καταπιείτε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είστε σίγουροι ότι θα στρέψετε τους δεσμούς των δικών σας αναγκών και προσδοκιών σήμερα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό μάθημα για εσάς.

Αιγόκερως

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσετε μαζί με κάποιο άτομο που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τις απολαύσεις της ζωής - τα αγαπημένα σας φαγητά, ίσως, ή λίγες ώρες μακριά από την εργασία, ή κάποια κίνηση ευεξίας. Απολαύστε τη δική σας ιδιαίτερη μέρα. Και να θυμάστε ότι μπορείτε να βασιστείτε στην έμφυτη πρακτικότητά σας για να βρείτε χρόνο όταν τον χρειάζεστε.

Υδροχόος

Σήμερα, οι άλλοι σας βρίσκουν παράλογους. Θέλετε να περνάει το δικό σας και δεν είναι τυχαίο ότι οι ανάγκες σου δεν συμπίπτουν με τους άλλους. Παραβλέπετε τις προσπάθειες των ανθρώπων να διαμορφώσουν μια οικειότητα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια σύγκρουση τελικά μιας και είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος.

Ιχθείς

Για σήμερα, έχετε και τα δύο πόδια στο έδαφος ενώ ταυτόχρονα η φαντασία σας είναι τόσο ζωντανή όσο ποτέ. Αυτός είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός, διότι σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε, να ενεργείτε και να επικοινωνείτε με ολόκληρο το όλον σας. Ό, τι κι αν ξεκινήσετε σήμερα, και κυρίως μια επανασύνδεση, θα έχετε επιτυχία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Κριός Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις πιο απαλά, με λιγότερη αυστηρότητα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μην είστε αυτή τη στιγμή πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να αποβάλετε το στρες το οποίο έχετε από τις γενικότερες ευθύνες και ασχολίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Κριός Το νέο σας πρόσωπο μπορεί ακόμη και να είναι λίγο άβολο στον σύντροφό σας αρχικά, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Κριός Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά ανταμείβουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τους...