Ερωτικά Αστρολογικά Τips 8-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 8-8-2017
<p>Κριός

Πηγαίνετε με τη ροή αυτή την στιγμή. Είναι αστείος ο βαθμός που οι άλλοι άνθρωποι γεμίζουν τα ημερολόγια ραντεβού τους εβδομάδες ή μήνες εκ των προτέρων, χωρίς να αφήνουν χώρο για να είναι αυθόρμητοι. Η ενέργεια του Άρη σας προτείνει να ακολουθήσετε μια άλλη προσέγγιση. Αφήστε στον εαυτό σας χρόνο να εξερευνήσετε τις δυνατότητες.--

Ταύρος

Κάνετε μια ιδιαίτερη προσπάθεια για να είστε διπλωματικοί σήμερα και όλη αυτήν την εβδομάδα. Το μυαλό σας είναι σε πυρκαγιά, και δεν είστε σε διάθεση να σπρώξετε εξελίξεις γύρω από οποιαδήποτε σημαντικά θέματα. Ευτυχώς, ο αστεροειδής της σοφίας, του νόμου και της διπλωματίας, που ονομάζεται Παλλάς Αθηνά, βρίσκεται στο ζώδιό σας τώρα. Θα είναι χρήσιμος δάσκαλος.

Δίδυμοι

Ο κύκλος φίλων σας μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση ροής, αναδιάταξης ή χάους. Ήταν κάτι που είπε κάποιος; Είναι ορισμένα άτομα έτοιμα να προχωρήσουν σε μια επανασύνδεση μαζί σας; Πρέπει να καλωσορίζετε κάθε ανακατεύθυνση που συμβαίνει και να υποδεχτείτε νέους δρόμους στη ζωή σας. 

Καρκίνος

Αυτή θα είναι μια συναρπαστική, ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη ημέρα - και όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι πιθανόν να λειτουργήσουν προς όφελός σας. Ή μάλλον θα υπό μια μόνο προϋπόθεση: έχετε τη διασκέδαση οδηγό σας. Απολαύστε κάθε σχέση. Κρατήστε μια ελαφριά στάση και δείτε με χιούμορ μια επανασύνδεση.

Λέων

Η πνευματικότητα δεν αφορά μόνο το θυμίαμα και τα κρύσταλλα. Στην πραγματικότητα, το σημείο που λείπει τόσο συχνά είναι ότι η ύπαρξη πνευματικής εμπιστοσύνης στην ύπαρξη, αρκετής για να ζήσουμε τολμηρά και με πάθος. Αυτό είναι που καλείστε να κάνετε αυτήν την στιγμή. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά από φθαρμένες σχέσεις.

Παρθένος

Μερικές φορές, για να πάρετε κάτι, πρέπει να κουνήσετε τα πράγματα. Και φαίνεται ότι μια πρόσφατη αποκάλυψη κάνει ακριβώς αυτό. Η βιασύνη όμως είναι ο χειρότερος εχθρός των ευτυχισμένων σχέσεων και των παραγωγικών ανθρώπων. Δεδομένου ότι θέλετε να είστε ευτυχισμένοι και παραγωγικοί, να κινηθείτε με σύνεση.

Ζυγός

Το απρόβλεπτο μοτίβο των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί και σήμερα, καθώς οι δυναμικές ενέργειες εξακολουθούν να επηρεάζουν το γράφημά σας. Να είστε προσεκτικοί για καταστάσεις όπου κάτι φαίνεται να πάει στραβά, γεγονός που αποκαλύπτει κάποια πιθανότητα που κανείς δεν είδε πριν. Η επιτυχία ακολουθεί σπάνια μια απλή πορεία, και αυτό αφορά και μια επανασύνδεση.

Σκορπιός

Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να κάνετε το σωστό. Αν βρεθείτε σε ένα ηθικό ή συντροφικό ζήτημα, θα υπάρξει μια προφανής επιλογή. Είστε σταθερό ζώδιο και πρέπει να τιμήσετε την σταθερότητα. Να είστε εσείς αυτοί που θα δώσετε το καλό παράδειγμα σε έναν παλιό σας σύντροφο που παραπαίει.

Τοξότης

Μπορείτε να αντέξετε μια δημιουργική προσέγγιση σε μια παλιά ερωτική κατάσταση που αναπτύσσεται ξανά. Έχετε υπόψη σας ότι κάθε κατάσταση που αφορά τους ανθρώπους καταλήγει τελικά στο επίπεδο αίσθησης: συναισθήματα όπως η αγάπη, η εμπιστοσύνη ή ο φόβος.

Αιγόκερως

Μπορεί να χρειαστεί κάποια πειθαρχία για να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας απόσταση από μια οικογενειακή κατάσταση, που επηρεάζει και τις σχέσεις σας και ειδικά μια επανασύνδεση άμεσα. Η ιστορία δεν είναι όπως φαίνεται, και οι άνθρωποι είναι σαφώς υπερβολικοί. Ακούστε προσεκτικά και πάρτε μετά θέση.

Υδροχόος

Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να σκέφτονται για σας. Είναι χαμηλότερης ποιότητας από ό, τι μπορείτε να καταλάβετε. Το μυαλό σας βρίσκεται σε επαναστατική κατάσταση. Με αυτήν την επαναστατικότητα αντιμετωπίστε και μια επανασύνδεση..

Ιχθείς

Οι άνθρωποι σας, ακόμα και ο πρώην σύντροφος που σας ενδιαφέρει σας εμπιστεύονται. Μπορείτε να αντέξετε την εμπιστοσύνη. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Αυτό θα θέσει το ψυχικό υπόβαθρο για μια νέα εποχή στην ερωτική σας ιστορία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η διάθεσή σας είναι τώρα πιο θετική. Μετά από τις χθεσινές επιρροές μπορείτε να ξεφύγετε από ορισμένους...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Κριός Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι πιθανόν να συμβούν ορισμένα σκηνικά που να αμφισβητήσουν την εμπιστοσύνη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 27-8-2017

Κριός Ο παρορμητισμός σας σήμερα μπορεί να φτάσει στα άκρα. Αυτό όμως δεν είναι πάντα και τόσο θετικό. Κρατήστε την ανέμελη προσέγγιση,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017

Κριός Μπορεί να δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχετε τις πληροφορίες που αναζητάτε από το άτομο που...