Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-9-2017
<p>Κριός

Έχετε πάρει μεγάλη φόρα και θα είναι πραγματικά κρίμα να διακόψετε αυτή την δύναμη που πηγάζει από τον εσωτερικό εαυτό σας, επιτρέψτε της λοιπόν να εκφραστεί ελεύθερα.

Ταύρος

Είστε σε θέση να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Το πρόσωπο που παρουσιάζετε είναι εκείνο του ατόμου που είναι έτοιμο να παρέχει ασφάλεια και ζεστασιά.

Δίδυμοι

Είστε πολύ ευνοημένοι ως προς το να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σας αφορά ,από το παρελθόν. Θα εκφράσετε απλά και αποτελεσματικά τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Μην φοβηθείτε να ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας αφορά. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να έρθετε πραγματικά πιο κοντά, ακόμα και αν η περίπτωσή σας φαίνεται δύσκολη.

Λέων

Μην μπλέκετε με την υποσημείωση της υποσημείωσης. Να είστε πιο ανοιχτοί σήμερα και να δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση, όσο και να νοιώθετε κάποια ανάγκη για δικαίωση.

Παρθένος

Δεν είναι στιγμή για να πηγαίνετε πίσω. Εστιάστε στον στόχο σας και κάντε αποφασιστικά την κίνησή σας, καθώς, για λόγους πολύ γενικότερους, φαίνεται πως ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Ζυγός

Ίσως νοιώθετε προσωπικά κάποια πίεση και αυτό φαίνεται να σχετίζεται με την τελευταία περίοδο. Χαλαρώστε λοιπόν και δείτε τα πράγματα πιο απλά στη ζωή σας.

Σκορπιός

Είναι η ώρα κατά την οποία μπορείτε να κάνετε με μεγάλη ασφάλεια την κίνησή σας. Ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίζετε αυτή την στιγμή το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι αποτελεσματικός.

Τοξότης

Πάρτε μία ανάσα και χαλαρώστε από το στρες της τελευταίας περιόδου, ώστε να μπορέσετε να εστιάσετε στους συναισθηματικούς σας στόχους. Ορισμένα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ' ότι φαίνονται.

Αιγόκερως

Είναι ώρα για μεγαλύτερες και πιο βέβαιες ως προς τον χαρακτήρα κινήσεις. Να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και να μην φοβάστε το λάθος, διότι μπορεί να διορθωθεί.

Υδροχόος

Να είστε πιο αποφασιστικοί. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε προσωπικά ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας, μην μένετε στις αστοχίες που μπορεί να κάνατε παλαιότερα.

Ιχθείς

Είστε πολύ ευνοημένοι ως προς το να κάνετε την κίνησή σας, σχετικά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μόνο όμως εάν υπάρχουν βαθύτερα συναισθήματα. Είναι ώρα για την ουσία των πραγμάτων.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο αυτήν την περίοδο να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μιας και η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...