Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-10-2017
<p>Κριός

Είναι μία ημέρα κατά την οποία θα συμπεριφερθείτε ίσως και με τρόπους με τους οποίους δεν έχετε συνηθίσει. Δοκιμάζετε τώρα μία πιο ευγενή και γαλήνεια δράση, θα σας βγάλει σε καλό.

Ταύρος

Η ημέρα είναι πράγματι πολύ καλή για ορισμένα μεγαλύτερα βήματα. Αν όμως δεν νοιώθετε και τόσο σίγουροι ακόμα, επιλέξτε σε ότι αφορά στο ερωτικό σας παρελθόν να ζυγίσετε τα πράγματα.

Δίδυμοι

Μπορείτε και να εντυπωσιαστείτε σήμερα από την αποδοχή την οποία θα έχετε. Ο λόγος; Η ιδιαίτερη θετικότητα και γοητεία σας, που προκύπτει από τον τρόπο προσέγγισής σας.

Καρκίνος

Ο φόβος για το τι πρόκειται να συμβεί μπορεί καμιά φορά και να λειτουργήσει θετικά, ως ένα επιπλέον κίνητρο κατά τη διαδικασία του σχεδίου μας, στον ερωτικό τομέα.

Λέων

Να είστε πρώτα απ’ όλα θετικοί σήμερα, καθώς οι θετικοί είναι εκείνοι οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά. Να δείξετε εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνάμεις και να είστε πιο εξωστρεφείς.

Παρθένος

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε, καθώς, από τη μία, σήμερα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε, και από την άλλη μπορείτε τώρα να το προσεγγίσετε διαφορετικά.

Ζυγός

Είναι μία ημέρα θετική που μπορεί αν δώσει σε εσάς την ευκαιρία να κάνετε κάποιες κινήσεις τις οποίες έως τώρα ίσως και να φοβόσασταν να κάνετε. Ενδυναμωθείτε από την ημέρα.

Σκορπιός

Πρέπει να έχετε τώρα μία εμπιστοσύνη στο τώρα, στο σήμερα, στο παρόν. Μη προβληματίζεστε για το μέλλον. Αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους, ώστε να νοιώσετε την δύναμη της ημέρας.

Τοξότης

Χάρις τις ιδιαίτερα θετικές και ευχάριστες αστρολογικές της ημέρας, εσείς μπορείτε μέσα από την προσωπικότητά σας να δημιουργήσετε σήμερα την διαφορά, με το γενναιόδωρο πρόσωπό σας.

Αιγόκερως

Είσαστε σε ένα θετικό κλίμα και όμως οι ενοχές για το παρελθόν σας δεν σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε το ίδιο σας το παρελθόν. Αλλάξτε λοιπόν την οπτική σας σήμερα.

Υδροχόος

Είναι μία στιγμή που εσείς έχετε την διάθεση, όμως σκοτεινές καταστάσεις μπορεί αν συμβαίνουν εν αγνοία σας. δεν είναι αναγκαίο αν ευθύνεται για αυτό το πρόσωπο που σας αφορά.

Ιχθείς

Μην αφήσετε σήμερα τις ευκαιρίες σας να χαθούν, γιατί θα εμφανιστούν και εσείς πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να τις δείτε. Είστε θετικοί, κάντε την κίνησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να έχετε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, καθώς προσφέρει ένα γενικότερο πλαίσιο εύνοιας. Το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Κριός Μία ιδιαίτερη ημέρα ξεκινά σήμερα αισθηματικά σε ό,τι αφορά σήμερα το ερωτικό σας παρελθόν. Έχετε την ευκαιρία τώρα για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...