Φεγγάρια Αγάπης 30/10 – 5/11/2017

Φεγγάρια Αγάπης 30/10 – 5/11/2017
<p>Όπως πάντα όταν έχουμε Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη – και στις 4 Νοεμβρίου, αυτήν την εβδομάδα έχουμε την Πανσέληνο των μόνιμων σχέσεων στον Ταύρο, όλη η περίοδος που εξετάζουμε χρωματίζεται από αυτήν. Απολαύστε τον έρωτα ξέροντας με σιγουριά ποια θα είναι η επίδραση του φεγγαριού αυτήν την εβδομάδα μέσα από την ασημένια Πανσέληνο.

Κριός

Παρόλο που μπορείτε να χαλαρώσετε, ίσως δεν μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα με τόσα πολλά που συμβαίνουν στη ζωή σας. Το πλήρες φεγγάρι του Ταύρου λάμπει στη 2η αίθουσα των προσωπικών σας σχέσεων, προσφέροντας ένα σταθεροποιητικό αντίδοτο για τις πολυπλοκότητες που προκύπτουν. Ωστόσο, εάν η ένταση της καθημερινής σας ρουτίνας γίνει συντριπτική, αφιερώστε λίγο χρόνο για να θυμηθείτε τις υψηλότερες αλήθειες και τις θεϊκές απολαύσεις που σας φέρνουν παρηγοριά εν μέσω μιας καταιγίδας. Μια υγιής δόση αυτο-αντανάκλασης σάς δίνει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε τις πρόσφατες επιλογές και σας δίνει τη δυνατότητα να είστε περισσότερο αισιόδοξοι για την επίτευξη των στόχων σας.

Ταύρος

Μπορείτε να είστε τόσο απασχολημένοι ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να περάσουν πέρα από την κλειστή πόρτα της καρδιάς σας. Παρ 'όλα αυτά, το πλήρες φεγγάρι του Ταύρου προσγειώνεται στο 1ο Σώμα της Προσωπικότητας, υπενθυμίζοντας σας να παραμείνετε πρακτικοί σε έναν κόσμο που φαίνεται να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Δυστυχώς, η αναμονή πολλών θαυμάτων μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή απογοήτευση. Οι λέξεις δεν έχουν νόημα χωρίς πρόθεση και συνέχεια, για να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου και ενέργειας σε ανθρώπους που όλο μιλάνε και δεν κάνουν καμία ενέργεια. Δεν υπάρχει λόγος να είστε ηγέτης ή οπαδός κανενός, αν φωτίζετε το δικό σας μονοπάτι.

Δίδυμοι

Οι δεσμεύσεις που έγιναν πρόσφατα μπορεί να είναι δύσκολο να εκπληρωθούν, εκτός εάν επανεξετάσετε προσεκτικά τους πόρους σας και διαθέσετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ολοκληρώσετε την εργασία – την όποια εργασία – σε συναισθηματικό επίπεδο. Δυστυχώς, η καρδιά σας μπορεί να είναι κάπου αλλού, καθώς ο ποιμενικός Ταύρος και η Πλήρης Σελήνη φωτίζει το 12ο Σώμα της Πνευματικότητας. Ο σημερινός σας μεταφυσικός προσανατολισμός σας αφήνει να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις ξένες αναζητήσεις απ 'ό, τι για την κάλυψη των ερωτικών υποχρεώσεών σας. Η εύρεση χρόνου για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας είναι καλή για την ψυχή, αλλά δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας. Όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η ισορροπία είναι το κλειδί για την ευτυχία.

Καρκίνος

Οι σχέσεις μπορεί να είναι τόσο περίπλοκες που θα θέλατε να επιστρέψετε στις ρίζες σας. Ευτυχώς, ο Πλήρης Σελήνη του Ταύρου φωτίζει το 11ο Σώμα των Δικτύων, υπενθυμίζοντας σας να επαναφέρετε τις προτεραιότητές σας και να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, αντί να εστιάσετε σε ένα μόνο άτομο ή έργο. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε σαν μια κοινωνική πεταλούδα καθώς εξερευνάτε την ανάγκη σας για συνδέσεις μέσα στην κοινότητά σας. Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας φαίνεται να εξαρτάται από το ποσό υποστήριξης που λαμβάνετε από άλλους. Περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται ένα έναυσμα, μια αγάπη για να δημιουργήσετε τον κόσμο που θέλετε.

Λέων

Η τρέχουσα αποφασιστικότητα σας αντικατοπτρίζει την απροθυμία σας να επιτύχετε τις πρόσφατες αλλαγές στο σπίτι. Όμως, το πλήρες φεγγάρι του Ταύρου φωτίζει το 10ο Σώμα της Δημόσιας Ζωής, αλλάζοντας την εστία σας προς στην καριέρα σας, παρά στα προσωπικά σας. Το μυαλό σας γεμίζει με πρακτικές λύσεις για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας στην εργασία, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην προσωπική σας ζωή. Η αντιμετώπιση των πιο δύσκολων εργασιών θα σας δώσει τελικά την ευρύτερη δυνατή ελευθερία να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Για να παραφράσετε τον Ναπολέοντα Χιλ, να λάμψετε με  το δικό σας φως και μην ανησυχείτε για το σκοτάδι, γιατί τότε τα αστέρια λάμπουν φωτεινότερα.

Παρθένος

Χρειάζεστε απελπισμένα ένα διάλειμμα από τις πιέσεις της τακτικής σας ρουτίνας. Το πρακτικό αυτό ολόγιομο φεγγάρι στον Ταύρο  προβάλλει το 9ο Σώμα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσατε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας εργασίας – ίσως  παρακολουθώντας ένα σεμινάριο σχετικό με τη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, η επέκταση του πεδίου των δραστηριοτήτων σας μπορεί να είναι εποικοδομητική, εφ 'όσον είστε ρεαλιστές στο χρονοδιάγραμμά σας. Η απεικόνιση του μέλλοντός σας όπως ακριβώς επιθυμείτε είναι μια μεγάλη αρχή, αλλά πρέπει να την ακολουθήσετε με αποφασιστικότητα και επιμέλεια εάν θέλετε να εκδηλώσετε το πεπρωμένο σας.

Ζυγός

Η αντιμετώπιση του ενθουσιασμού σας αποτελεί μέρος μιας συνολικής στρατηγικής για να κρατάτε τα πράγματα απλά. Η πραγματιστική  Πλήρης Σελήνη υπογραμμίζει το 8ο Σώμα των Κοινών Πόρων αλλά και της Λίμπιντό σας και σας εμπνέει να συνεργαστείτε με υπεύθυνους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το όραμά σας για επιτυχία. Η εμπιστοσύνη σε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε παρέχει μια καθησυχαστική αίσθηση αλληλεγγύης, αλλά εάν ο σύντροφός σας δεν εκπληρώνει τις υποσχέσεις του, να είστε έτοιμοι να επανεκτιμήσετε τη σχέση. Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είπε: "Πρέπει να αποδεχτούμε την πεπερασμένη απογοήτευση, αλλά να μην χάνουμε ποτέ απεριόριστη ελπίδα".

Σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πολύ σκληρά για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων. Το αξιόπιστο πλήρες φεγγάρι του Ταύρου ενεργοποιεί το 7ο Σώμα των συνεργασιών σας, αφήνοντας πολύ λίγα περιθώρια για ασάφεια στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Παρόλα αυτά, μην ξεγελιέστε από έναν χειραγωγό επειδή κολυμπάτε σε έντονα συναισθηματικά ρεύματα. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλετε, τα συναισθήματά σας βρίσκονται ακόμα σε ροή. Αυτό που φαίνεται ως αστάθεια κάποιου άλλου μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια αντανάκλαση του δικού σας ψυχικού κόσμου.

Τοξότης

Η διατήρηση της ικανοποίησης από την εργασία σας μπορεί να είναι περισσότερη δουλειά από ό, τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Παρόλο που η Πλήρης Σελήνη του Ταύρου τονίζει το 6ο Σώμα Εργασίας, η αντίθεσή της στον Ήλιο στο 12ο Σώμα της Φαντασίας είναι αρκετά συγκεχυμένη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα όνειρά σας και τα καθήκοντα. Εξετάστε όλες τις επιλογές σας πριν λάβετε τελική απόφαση σχετικά με τη νέα σας κατεύθυνση. Ο Franklin Roosevelt είπε: "Το μόνο όριο για την πραγματοποίηση του αύριο μας θα είναι οι αμφιβολίες μας σήμερα."

Αιγόκερως

Οι επιθυμίες σας είναι απλές πρέπει να ζητήσετε ακριβώς τι θέλετε. Παρ 'όλα αυτά, το ολόγιομο φεγγάρι στον Ταύρο ενεργοποιεί το 5ο Σώμα της Κοινωνικής Ζωής και του Έρωτα, προκαλώντας ισχυρά συναισθήματα και βιαστικές ενέργειες. Παρόλο που τα συναισθήματά σας δεν είναι απαραιτήτως βολικά, προσπαθήστε να μην τα καταπιείτε γιατί η πίεση μπορεί να ξεσπάσει ξαφνικά. Η οικειότητα σε μια σχέση μπορεί να οδηγήσει σε ζήλια ενώ η υποβλητική Σελήνη σας κάνει να ρέπετε στην ζήλια. Επικεντρωθείτε στις απλές απολαύσεις που δημιουργούν μόνιμες αναμνήσεις. Η αγάπη δίνεται καλύτερα χωρίς προσδοκία.

Υδροχόος

Περιδινήστε γύρω από πολύπλοκα κοσμικά ρεύματα, οπότε η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι να απλοποιήσετε τη ζωή σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, ο γήινος Ταύρος και αυτή η Πλήρης Σελήνη δίνει έμφαση στο 4ο Σώμα της Οικογένειας, που σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε άνεση σε γλυκές απολαύσεις. Η τάση σας να στηρίζεστε στους φίλους και την οικογένειά σας μπορεί να είναι αποτελεσματική βραχυπρόθεσμα, αλλά είναι δύσκολο να αρνηθείτε τον ενθουσιασμό που αισθάνεστε καθώς το μονοπάτι για το μέλλον σας ανοίγει μπροστά στα μάτια σας. Λάβετε υπόψη ότι, όσο πιο ψηλό είναι το κτίριο, τόσο πιο βαθιά πρέπει να τοποθετηθεί το θεμέλιο.

Ιχθείς

Παραδόξως, βρίσκετε μεγάλη ικανοποίηση στη δημιουργία του χρονοδιαγράμματος και την προσκόλλησή σας όσο το δυνατόν πιο στενά σε όρια και περιθώρια. Το ευγενές πλήρες φεγγάρι του Ταύρου εγκαθίσταται στο 3ο Σώμα του Άμεσου Περιβάλλοντός σας, απαιτώντας από εσάς να δημιουργήσετε μια υγιή ισορροπία μεταξύ της επιδίωξης των ονείρων σας και της διαχείρισης της εφοδιαστικής ικανότητας της καθημερινής ζωής. Παρόλο που μπορεί να αισθανθείτε ότι διχάζεστε από αυτά τα αντίθετα μονοπάτια, η αντίθεσή του φεγγαριού προς τον αινιγματικό Ήλιο στον Σκορπιό σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι η φροντίδα των καθημερινών εργασιών σας δίνει μια σταθερή βάση από την οποία μπορείτε να αναζητήσετε έναν υψηλότερο σκοπό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017

Το νέο φεγγάρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 είναι το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας, που χρωματίζει όλη την ερωτική μας ζωή. Νέο Φεγγάρι...

Φεγγάρια Αγάπης 18/07 – 24/07/2016

Φεγγάρια Αγάπης 18/07 – 24/07/2016

Φεγγάρια Αγάπης 18/07 – 24/07/2016

Μια καυτή όσο δεν πάει εβδομάδα είναι μπροστά μας, με την Πανσέληνο να βάζει φωτιά στο σκηνικό του έρωτα και να μας προκαλεί από τον...

Φεγγάρια Αγάπης 11/07 – 17/07/2016

Φεγγάρια Αγάπης 11/07 – 17/07/2016

Φεγγάρια Αγάπης 11/07 – 17/07/2016

Φεγγάρι σε αύξηση, πόθοι στο έπακρο! Όπως κάθε φορά που το φεγγάρι παίρνει να γεμίζει, η καρδιά μας φουσκώνει από έρωτα, είτε είμαστε σε...

Φεγγάρια Αγάπης 3/08 – 9/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 3/08 – 9/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 3/08 – 9/08/2015

Το Μπλε Φεγγάρι που ζήσαμε θα εξακολουθήσει με την αφάνταστη ενέργειά του να μας δονεί συναισθηματικά όλη αυτή την εβδομάδα, κάνοντάς...

Φεγγάρια Αγάπης 13/04 – 19/04/2015

Φεγγάρια Αγάπης 13/04 – 19/04/2015

Φεγγάρια Αγάπης 13/04 – 19/04/2015

Μετά από την συνταρακτική Πανσέληνο στον Ζυγό, που ταρακούνησε για τα καλά τις σχέσεις, έρχεται αυτήν την εβδομάδα μια εξίσου...

Φεγγάρια Αγάπης 25/31-8-2014

Φεγγάρια Αγάπης 25/31-8-2014

Φεγγάρια Αγάπης 25/31-8-2014

Η εβδομάδα που έρχεται έχει μέσα της μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για αρχή και το φεγγάρι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας χαρίσει τα κύματα...